Всички категории

31-те Най-Добри Идеи за 50-ти Рожден Ден

Не всеки ден човек става на половин век!

Всеки рожден ден е повод за празненство. Юбилеите, обаче, заслужават специално отношение и носят голямо значение. Тези дни са вид граница, която човекът преминава, и се приемат като начало на нов етап от живота.

Разбира се, отделните десетилетия са наситени с различно послание. Когато едно дете стане на десет, то автоматично се смята за пораснало, а когато стане на 20 години, тийнейджърът вече се счита за зрял човек.

В тази връзка, 50-тата годишнина на всеки е изключително важна. Несъмнено рожденикът е минал през доста препятствия в живота си, за да достигне тази възраст.

Именно затова е удачно добре да обмислите как да зарадвате човека, който отбелязва подобен празник.

Ако се чудите какво да подарите на ваш близък, който е достигнал своите 50 години, ви препоръчваме да обмислите следните ни предложения.

1. Луксозен алкохол


Щом човек навършва 50 години, то той със сигурност вече познава себе си и е наясно с вкусовете и предпочитанията си. Освен това, той или тя вече е видял, чул и опитал доста от живота, затова е по-трудно да се впечатли. Това е и причината по-възрастните хора да оценяват повече качествените продукти, които се различават от евтините и лесно достъпни продукти, налични във всеки магазин. Бъдете сигурни, че ако рожденникът е почитател на доброто питие, то със сигурност ще оцени луксозната бутилка алкохол. Предимството на подобен подарък е, че може да бъде споделен с приятна компания, да се консумира още на самия празник или да бъде запазен за следващ специален повод.
Купи сега

2. Подаръчна кошница


Ако разглеждате подаръци и продължавате да се колебаете между няколко продукта, кошницата с продукти е прекрасно решение за подобен проблем. Рожденикът може да е почитател както на хубавото вино, така и на качествения шоколад, и да обича да ги консумира заедно. В такива моменти може да го зарадвате с комбиниран подарък, в който да включите всичките му предпочитани почерпки. Така ще сте сигурни, че вашия близък човек няма да остане разочарован и ще се наслади изцяло на подаръка.
Купи сега

3. Преживяване


Вълнуващото пътуване със сигурност ще зарадва всеки рожденик, макар той или тя да имат зад гърба си множество преживявания. Никога не е късно човек да излезе от зоната си на комфорт, да опознае себе си и света още повече и да придобие нови знания. Всичко това е възможно, ако подберете място или приключение, което вашият близък още не е опитвал. Разбира се, съобразете се с неговите предпочитания. Ако той е почитател на екстремните преживявания, подберете пътуване, което да вдигне адреналина му. В случай, че си пада по спокойните почивки, по-удачно е да заложите на уютно приключение в планината или на морския бряг.
Купи сега

4. Бижу


Бижуто е традиционен подарък, който никога не излиза от мода. Със своята елегантност и изтънченост, то е подходящо както за дамите, така и за представители на мъжкия пол. Както вероятно се досещате, външният вид на бижуто ще зависи доста от пола на рожденика, но това не бива да ви спира да заложите именно на подобен подарък. Ако съобразите гривната или колието с вкуса на вашия близък, може да сте сигурни, че той или тя ще си спомня за вас всеки път, когато го носи.
Купи сега

5. Звезда


Вероятно вече сте чували за възможността да подарите на вашия близък лична звезда, която да носи символично значение. Към комплекта обикновено са включени карта на небосвода, където е обозначено звездното тяло, както и сертификат за принадлежност. По този начин ще сте сигурни, че винаги когато погледне към небето, рожденикът ще си спомня за вас и ще усеща вашата близост.
Купи сега

6. Монета


Монетата е изключително подходящ подарък за 50-годишен юбилей. Тя е наситена с дълбок смисъл и символика, затова не се съмнявайте, че вашия близък ще я оцени по достойнство. Монетата може да бъде изписана с определен надпис или да бъде украсена с гравюра, която да носи допълнително послание. Тя ще се превърне в прекрасна декорация за дома на рожденика или ще заеме постоянно място в портфейла му и ще му носи късмет където и да отиде.
Купи сега

7. Икона


Разбира се, можете да заложите и на още по-символичен подарък, в случай, че рожденикът е дълбоко религиозен. Иконата може да носи различни послания, в зависимост от светците, изобразени на нея, затова е редно внимателно да проучите и подберете правилното изображение. Ако заложите на по-голяма икона, вашият близък може да я окачи у дома за защита. В случай, че му подарите по-малък размер, той или тя може да я носи със себе си за здраве или късмет.
Купи сега

8. Парфюм


Парфюмът е чудесен подарък както за по-млади, така и за по-възрастни рожденици. Когато подбирате подобен продукт, трябва да сте добре запознати с предпочитанията на вашите близки, тъй като те може да имат непоносимост към определени миризми. Ако, обаче, успеете да уцелите техния любим аромат, може да сте сигурни, че подаръкът ще бъде използван ежедневно и ще бъде високо оценен.
Купи сега

9. Часовник


Вероятно сте чували, че часовник не се подарява, тъй като е на раздяла. Е, ако вашия близък не е крайно суеверен и често има препълнен график, можете да заложите на подобен подарък, който да улесни ежедневието му. Със сигурност красивата верижка или елегантният циферблат ще привличат погледите на околните, а ако рожденикът е спортна натура, най-удачно ще бъде да заложите на здрав и водоустойчив часовник. Само не забравяйте да си поискате малка монета в замяна на подаръка, за да не урочасате връзката си!
Купи сега

10. Портфейл


Портфейлът е едновременно ценен и многофункционален подарък, който влиза в употреба веднага след получаването. Тук отново имате огромна свобода за избор, тъй като на пазара ще срещнете всевъзможни продукти. Разбира се, препоръчваме ви да заложите на качествените материали и изработка, както и на стилния външен вид, с които вашият близък да се гордее.
Купи сега

11. Картодържател


В днешно време банкнотите все повече излизат от употреба и биват заменени с банковите карти. Освен тях, портфейлите на повечето хора обикновено са пълни с лични документи, шофьорската книжка, както и всевъзможни карти за отстъпка, абонаменти и визитки. Човек лесно може да се изгуби сред купищата пластики, затова бъдете уверени, че ако подарите на рожденика картодържател, той ще ви бъде дълбоко признателен. С помощта на картодържателя вашият близък никога повече няма да изпада в неудобни ситуации, в които не може да открие банковата или личната си карта, и ежедневието му ще стане една идея по-организирано.
Купи сега

12. Чанта


Удобната и стилна чанта е необходима на всеки със забързано ежедневие в днешно време. Освен, че ще служи на вашия близък за съхранение на най-ценните му вещи, тя е бъде и начин той или тя да изрази себе си чрез външния вид на чантата. В случай, че рожденикът води активен начин на живот, ви препоръчваме да заложите на по-спортен продукт, който да издържи на тежки условия. Ако, пък, става дума за изтънчена дама или стилен господин, най-удачно би било да заложите на елегантна кожена чанта, която да побира само най-необходимото.
Купи сега

13. Ключодържател


Това е малък, но значим подарък, който със сигурност ще зарадва вашия човек и ще му напомня за вас всеки ден. Ключодържателят позволява свобода в избора и може да бъде на определена тематика, посветен на любимия филм или книга на рожденика. Ако вашият близък е почитател на камъните, може да му подарите подобен ключодържател или да заложите на даден символ, който да му носи късмет, здраве или щастие.
Купи сега

14. Пури


Този подарък ще зарадва всеки, който обича да се отпуска с добро питие и пура в ръка след натоварен работен ден. Пурите са елегантни, стилни и предлагат далеч по-различно усещане от цигарите. Трябва да сте внимателни с вкусовите предпочитания на рожденика, но ако успеете да ги уцелите, може да сте сигурни, че той ще ви бъде благодарен и ще си спомни за вас веднага, щом запали пурата.
Купи сега

15. Сет за алкохол


Още един подходящ подарък за хората, които вече са улегнали и познават добре своите предпочитания, е комплектът за алкохол. Той обикновено включва елегантна стъклена бутилка, в която вашият близък ще може да съхранява любимото си питие, както и няколко стилни чаши в същия стил. Комплектът ще привлича вниманието на посетителите в дома на вашия близък и със сигурност ще бъдат тема за разговор на празненствата в голяма компания.
Купи сега

16. Домакински уред


Всеки, който минава преломните 50 години, със сигурност е изградил свои навици и има определен начин, по който върти домакинството. Разбира се, такива хора вече са свили своето гнездо и вероятно разполагат с всички основни уреди за дома. Въпреки това, на пазара винаги ще откриете нещо ново и полезно, което да улесни ежедневието на вашия близък. Замислете се дали той или тя не са коментирали наскоро нуждата от закупуването на нов миксер или прахосмукачка, например. Бъдете сигурни, че ако уцелите точната машина, функционалният подарък неминуемо ще бъде дълбоко оценен.
Купи сега

17. Машина за газирана вода


Обича ли рожденикът газирани напитки? В такъв случай ще се зарадва на машина, с която да газира водата от уюта на дома си, без да се налага да купува готова напитка от магазина или от някое заведение. Този продукт набира все повече популярност и може да се открие във все повече домове, затова бъдете сигурни, че вашият близък ще оцени жеста.
Купи сега

18. Персонализирана бутилка


Все повече хора залагат на бутилките за многократна употреба, които заменят пластмасовите такива. Предимствата им са многобройни – те са по-удобни, здравословни и екологични, а освен това можете да ги персонализирате по ваш вкус. С подобен подарък ще улесните поне малко ежедневието на вашия близък, а ако дизайнът на продукта съвпада с неговите предпочитания, той ще я носи гордо със себе си и ще ви остане признателен.
Купи сега

19. Керамична чаша


Винаги има място за поне още една чаша за кафе! Все пак, никога не знаете кой може да дойде на гости у вашия дом и какви предпочитания може да има той за чашата, в която ще му поднесете кафето. Тук отново имате огромна свобода що се отнася до дизайна – можете да заложите на чаша с образа на любимия герой на вашия близък или с красив надпис, който да вдъхва приятни чувства на рожденика докато се наслаждава на напитката си. Възможно е да заложите и на по-голяма или по-малка чаша, в зависимост от навиците на вашия близък. Ако той е голям почитател на кофеина и редовно го виждате с чаша кафе в ръка, може да му подарите по-голям съд, в който да приготвя любимата си напитка.
Купи сега

20. Чайник


Ако рожденикът предпочита чай пред кафе, можете да заложите и на функционален и стилен чайник, който веднага да влезе в употреба. На пазара ще откриете всевъзможни чайници, които се различават както по дизайна си, така и по вътрешното устройство. Помислете какъв чай пие вашият близък. В случай, че е почитател на пакетчетата чай, може да вземете чайник с по-голямо гърло, за да изважда пакетчетата лесно. Ако, пък, предпочита насипните билки, заложете на продукт с вграден филтър, който да задържа отпадъците и да не им позволява да попаднат в самата напитка.
Купи сега

21. Масажор


Щом вашият човек навършва 50 години, то той най-вероятно има доста натоварено ежедневие. Между работата, грижата за семейството и за дома, е възможно той или тя да няма много време за почивка и релаксация. За да помогнете на рожденика ви препоръчваме да го зарадвате с личен масажор, който помага за отпускане на тялото и покачване на енергията. Тези устройства са доста предпочитани, тъй като може да се използват по всяко време и не са вредни за кожата, даже напротив – масажът ще спомогне за циркулацията на кръвта и ще премахне болката от схванатите мускули.
Купи сега

22. Пантофи


Чифтът удобни пантофи със сигурност ще зарадва всеки рожденик, който обича да прекарва времето си в уюта на дома. Подобен подарък отново трябва да бъде съобразен с предпочитанията на получателя. Ако вашият близък има любим цвят или шарка, потърсете пантофи с подобен дизайн. Помислете и за обема на пантофите, както и за кой сезон ще ги използва рожденика.
Купи сега

23. Халат


Това е още един подарък, който ще помогне на рожденика да се отпусне и да забрави за напрегнатия работен ден. Веднага щом се прибере у дома, махне работните дрехи и се загърне с удобния халат, той или тя ще се почувства уютно и ще може да релаксира качествено. Халатът може да е едноцветен или с красиви шарки, може да е по-къс или дълъг, както и с подплата или без, затова внимателно обмислете от какво точно се нуждае вашият близък.
Купи сега

24. Барбарон


Вероятно звучи странно да подарите барбарон на човек, който вече е улегнал и отдавна е излязъл от детската възраст. Все пак, никога не бива да забравяме детето в нас и да го радваме когато имаме възможност, затова бъдете сигурни, че барбаронът със сигурност ще внесе свежест и приятни емоции в дома на вашия близък. Той ще помогне за разчупването на обстановката, а тъй като е и много удобен, ще бъде от огромна полза за рожденика в моментите, когато иска да релаксира.
Купи сега

25. Уред за домашни тренировки


Независимо на колко години е човек, здравето му е на първо място. В тази връзка никога не бива да оставяме физическото си състояние на заден план, а това включва и тренировките. Разбира се, не всеки има време и средства да посещава редовно спортната зала, затова уреда за домашни тренировки със сигурност ще бъде от огромна полза за вашия близък човек. В зависимост от това какви са неговите цели що се отнася до спорта, може да заложите на уред за крака, за ръце и гръб или пък за кардио тренировки.
Купи сега

26. Настолна игра


Този подарък ще бъде оценен не само от самия рожденик, но и от неговите близки, с които ще сподели незабравими мигове. Настолните игри стимулират мисленето, спомагат за комуникацията и сближаването между хората и са чудесно решение при празненства в големи компании. Ако вашият близък често е домакин на различни празненства може да сте сигурни, че подаръкът ви ще влезе в употреба и ще бъде повод за много усмивки и красиви спомени.
Купи сега

27. Телескоп


Обича ли вашият близък астрономията? В такъв случай какъв по-подходящ подарък от личен телескоп, с помощта на който да наблюдава звездните тела на небосвода? Тези продукти предлагат различни функции, в зависимост от целите, с които се използва, затова бъдете внимателни при избора. След като му го подарите, разбира се, може да си организирате излет или цяла екскурзия, на която той или тя да вкара в употреба новата придобивка.
Купи сега

28. Фотоапарат


Този подарък е подходящ не само за любителите фотографи, но и за всички, които често пътуват или празнуват с близки и приятели. Рожденикът навършва цели 50 години, затова със сигурност има купища спомени от изминали събития и празненства, които да сподели с вас. Можете да му помогнете да запечата всички предстоящи щастливи моменти с фотоапарат, който вероятно ще влезе в употреба още на същото празненство.
Купи сега

29. Електронен четец


Електронните четци вече са широко разпространени и все повече хора правят преход от хартиени към дигитални книги. Освен, че са по-екологични, електронните книги са и по-леки, позволяват повече гъвкавост и възможност да се търси директно информация за непознати думи или наименования, стига четецът да има достъп до интернет. Всичко това прави устройството чудесен подарък за всеки почитател на литературата, когото често виждате с книга в ръка. Бъдете сигурни, че рожденикът ще ви бъде признателен и ще използва подаръка ежедневно.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

30. Готварска престилка


В случай, че вашият близък е запален кулинар, може да го зарадвате и с лична готварска престилка. На пазара ще откриете голямо разнообразие от престилки в различни форми и шарки, затова бъдете внимателни при избора и съобразете подаръка с предпочитанията на вашия близък. Ако, обаче, често го откривате именно в кухнята, можете да сте убедени, че той или тя ще си спомня за вас всеки път, когато приготвя ново ястие и слага престилката.
Купи сега

31. Картина


Последното ни предложение за подарък е елегантна картина на любимия художник или в любимия стил на вашия близък. Ако вече познавате добре рожденика, вероятно знаете какви цветове, форми и направления в изкуството харесва, затова не се страхувайте да го зарадвате с красива и внушителна творба. Картината ще краси дома или офиса му и със сигурност ще привлича погледите на всички, затова може да прикрепите и кратко послание, което да напомня за вас.
Купи сега
 

Е, надяваме се нашите предложения да са ви помогнали да изберете правилния подарък за вашия близък.

Все пак, жестът, който ще направите, ще бъде свидетелство за вашата обич и уважение, затова трябва да бъде добре обмислен. 50-годишнината е събитие, което се случва веднъж в живота, затова празненството ще е паметно и ще остане в съзнанието на рожденика задълго. Постарайте се да заредите вашия близък с положителна енергия и да направите празника му незабравим!

5/5 - (1 vote)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!