Всички категории

9-те Най-Добри Евтини Готварски Печки

Не е нужно да сте гурме готвач, за да искате новата фурна с най-впечатляващите функции и удобства.

Нека си признаем – много от нас гледат готварски предавания само за забавление, но и всеки иска да пренесе магията в своята кухня!

Добрата фурна е тази, на която можете да разчитате да осигури страхотни резултати всеки път!

Съответно това съвсем не значи, че тази фурна трябва да бъде скъпа! Какво ще изберете зависи много от вида на готвенето и практичността на уреда, от който се нуждаете.

Цената не винаги определя качеството! Това, което е важно, е да бъдете прецизни и отговорни в покупката…

Винаги си задавайте следните въпроси, преди да се спрете на някой бюджетен модел:

Газова или електрическа фурна ми е нужна? – Отговорът може да зависи това какви опции имате на разположение у дома.

Какъв размер ми трябва? – Помислете колко често ще я използвате.

Какво е качеството на печката? – Една добра печка трябва да издържи десетилетие или повече, независимо дали ще изберете такава с най-новите високотехнологични екстри или не.

Колко ще струва поддръжката? – За разлика от други големи кухненски уреди, фурните са сравнително евтини за поддръжка. И все пак е важно да проследите тези аспекти, защото в противен случай на пръв поглед изгодната покупка, може да се окаже тежка инвестиция.

Какъв е бюджетът ми? – И на последно, но не по важност място, за да направите информирана покупка, е важно да съобразите и това колко средства можете да отделите за новата си печка. Търсите изгоден вариант? Страхотно! И все пак преценете нещата внимателно.

Готови ли сте за изгодна и надеждна покупка?

А сега нека обърнем внимание и на конкретни изгодни, но и много надеждни модели, които несъмнено ще ви допаднат.

1. Готварска печка MUHLER MN-3809Марката Muhler несъмнено са едни от лидерите на пазара за бюджетни електроуреди. Е, тази готварска печка не е изключение! Разполага с 38 литра вместимост, вентилатор, вътрешна лампа и два котлона. Единият е с диаметър 185 мм, а другият – 153 мм. Големият котлон осигурява мощност от 1200 W, а малката нагревателна зона – 800 W. Тази фурна може да се вмести и в най-малката кухня, а качеството, което предлага, по нищо не отстъпва на големите си конкуренти. Може да загрява до 230 градуса. Нагревателите ѝ са от неръждаема стомана, а вътрешните стени от галванизирана стомана. Пристига в комплект с емайлирана тавичка с размер 387 x 295 x 20 мм и грил решетка с размер 389 x 295 x Ø 5 x Ø2 мм. Нима остана нещо, което този уред не може да ви даде?
Купи сега

2. Готварска печка с 2 котлона Electra EOHАко пък сте в търсене на бюджетна, но по-голяма фурна, тогава може би моделът Electra EOH – 48L ще бъде по-добрият вариант за вас. Вместимостта ѝ е 48 литра, което я прави подходяща и за по-многобройно домакинство. Мощността на фурната е 2000 W и успява да загрее до 230 градуса. Тя също има два котлона, като единият е с мощност от 1000 W, а другият – 600 W. Техните степени са цели три, така че определено силата им няма да бъде проблем за вас! Изградена е от емайлирана стомана, което може да ви гарантира, че няма да се сблъсквате с ръжда. Контролният панел е удобно разположен от предната страна на уреда, така че дори да я поставите върху мебел, ще ви бъде удобно да я контролирате. На вратата на фурната е разположено двойно стъкло, което задържа топлината вътре.
Купи сега

3. Електрическа фурна TurboTronic TT-EV45Представяме ви линията TurboWave и по-точно електрическата фурна TT-EV45! Тя по нищо не отстъпва на голямата фурна, защото е идеална за пържене, претопляне и печене на скара. Вместимостта ѝ е 45 литра и има широк температурен диапазон от 100°C до 230° C. тази компактна мини фурна ви позволява да препичате филийки със златисто-кафяв хляб или да приготвяте пици с нежна, хрупкава коричка за по-малко време. Освен това има здрава и непропусклива двуслойна стъклена врата. Разполага с 4 броя нагревателни тръби от неръждаема стомана, както и дръжка от неръждаема стомана. Едно голямо предимство, което уредът има, е таймер за по-ниско отопление 60 минути. Докато таймерът е включен, вътрешната лампа светва. Фурната е с черен преден панел, черен корпус, черни рамки на вратите и черни дръжки с хромирана декорация – или иначе казано – има изключително елегантен дизайн!
Купи сега

4. Готварска печка с конвекция Elite EMO-1209Тази малка готварска печка ELITE EMO-1209 също има два котлона, както и вместимост от 42 литра и дълбочина от 41 см. Притежава функция конвекция, турбо вентилатор и вътрешно осветление. Уредът е подходящ за приготвяне и на големи ястия, тъй като има терморегулатор до 230 градуса! Може да се управлява с 4 ключа, а програмите за готвене са цели 6! Нещо изключително важно за любителите на домашно приготвената храна е, че тази фурна има режим за подквасване на кисело мляко. Типът на контролния панел е механичен, а мощността на котлоните са стандартните 1500 W на големия и 1000 W на малкия. Размерите на фурната са изключително компактни и позволяват лесното и разполагане навсякъде в кухнята. Тежи само 15.6 кг, висока е 34 см и широка 53 см. Бонусът е, че ако си закупите фурната, получавате допълнителни аксесоари – тава за печене и реверсивна решетка.
Купи сега

5. Готварска печка Voltz V-51441BK50LCПредставяме ви още една страхотна мини фурна с два котлона! Обемът ѝ е 50 литра, което я прави малко по-голяма от останалите и по-удобна за големи домакинства. Има три режима на работа – горно, долно и комбинирано отопление, което се регулира спрямо ястието и предпочитанията ви. Естествено, има и регулиране на температурата. Друго не по-малко важно качество на фурната е, че вътрешните ѝ стени са емайлирани, а нагревателите на фурната са от неръждаема стомана. Вратата ѝ е стъклена с двойно стъкло, за да гарантира непропускливост. Уредът разполага с 4-позиционен ключ за фурната и два котлона. Големият има мощност от 1500 W, а другият – от 1000W. Когато готвите нещо във фурната, може да използвате едновременно и единия котлон, което доста ще улесни и съкрати времето за готвене!
Купи сега

6. Фурна с котлони Gamalux NG 7501Фурната Gamalux е поредното отлично предложение, което сме ви подготвили. Вътрешният ѝ обем е 45 литра – подходящ за всяко семейство. Температурата, до която може да загрее, е цели 300 градуса! Доста впечатляващо за мини фурна, не мислите ли? Има два електрически котлона, като големият има мощност от 1500W, а малкият – 1000W. Нагревателите на фурната за доста силни за размерите ѝ, а именно 850W, както от горната, така и от долната ѝ страна. Благодарение на дебелото предно стъкло, топлината остава вътре, където ѝ е мястото! Фурната несъмнено разполага с отлична топлинна и електрическа изолация. Уредът има термостат за лесно следене на вашето ястие. Притежава и някои допълнителни функции, които я правят още по-примамлива покупка! Някои от тях са светещият ключ за захранването и електростатично прахово покритие на външния корпус. Не бива да пренебрегваме и компактността и размерите ѝ! Тежи само 13.54 кг, широка е 59 см и висока 35 см. Дълбочината ѝ е 47.5 см, което ѝ позволява да побере големи уреди за готвене. Ако я поръчате сега, ще получите 2 бр. емайлирани тави към нея!
Купи сега

7. Готварска печка с два котлона Zephyr zp 1441 t50hpА сега ви запознаваме и с печката Zephyr, която е модерна и надеждна! Това е изключително компактна печка, която по нищо не отстъпва на обикновената голяма фурна! Може да пече всякакви храни, а дори и да пържиш и вариш, използвайки двата котлона, всеки от които има три температурни настройки. Разполага с мощност от цели 3900 W, както и с възможност за настройка на температурата до 300 градуса и с три режима на работа: горно, долно и комбинирано нагряване. Обемът ѝ е 50 литра, а мощността на долния и горния нагревател е 700 W. Двата котлона пък са 1000 W и 1500 W. Вратата на печката е изработена от двойно огнеупорно стъкло, което е много по-здраво и издръжливо от обикновените стъкла. То се намира от вътрешната страна на уреда и е лесно демонтиращо се, което позволява лесното почистване. Аксесоарите, пристигащи с малката фурна, са хромирана решетка и емайлирана тава.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

8. Готварска печка Heinner HFSC-V50BKГотварската печка Heinner е голям домакински уред, струващ малка сума и носещ много надеждност! Тази печка е на газ и се предлага в три цвята – бял, черен и сребрист. Има 4 броя котлона, а обемът ѝ е 52 литра. С този уред няма да се налага да правите компромиси и по отношение на опциите за готвене! Разполага с размери от 50 см х 49.8 см х 86 см, които ви позволяват лесно да поставите фурната навсякъде в кухнята. Важно качество на този уред е, че притежава система за безопасност. Тя спира подаването на газ към плота в ситуация на случайно угасване на пламъка. След включване на котлона, натискате бутона за около 5 – 10 секунди, за да позволите на устройството да работи правилно. Ако предпазното устройство не е достатъчно загрято, горелката може да се изключи, когато бутонът се освободи.
Купи сега

9. Газова готварска печка Arctic AGM5500FИ последно, но не и по важност, искаме да ви запознаем с газовата готварска печка Arctic AGM5500F. Притежава 4 нагревателни зони с висока ефективност. С този продукт винаги ще сте в безопасност, благодарение на функцията Safety Plus, която изключва подаването на газ в случай на внезапно изгасване на пламъка. Печката тежи 32 кг, а размерите ѝ са 50 см х 50 см х 85 см. Има красив бял цвят и несъмнено би се вписала лесно във всеки кухненски интериор. В комплекта има включена и тава за печене. Ако предпочитате по-големите кухненски уреди, то определено ви съветваме да имате този предвид! Тук качеството надхвърля цената!
Купи сега

Рейтинг
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!