Всички категории

7-те Най-Добри Джойстици за Телефон

В днешно време мобилните телефони заемат неизменна роля в живота на всеки един от нас. Те вече не са просто средство за комуникация, а са и наш добър приятел в развлеченията!

Е, ако искате да си осигурите пълноценни гейминг мигове пред малкия екран, джойстиците за смартфон несъмнено са перфектният избор за вас!

Те са леки, удобни и изключително компактни, като междувременно се отличават с богат набор от функции и страхотни технически характеристики…

Време е да направите нова стъпка в игралните си преживявания, така че не се колебайте и подберете най-добрия модел още сега!

В това ръководство сме ви представили всичко най-важно, което трябва да знаете за джойстиците за телефони, като дори по-долу сме ви запознали и с някои от най-отличителните предложения за такива на пазара в момента.

Защо да изберете джойстик за телефон?

Смартфон игрите днес са наистина впечатляващи. Те стават все по-интересни, динамични и отличителни както в композиционен, така и в чисто графичен план.

И за да успявате да бъдете напълно пълноценни в мобилните гейминг среди, вие несъмнено се нуждаете от стабилен контролер, който да ви осигурява комфорт и сигурност по време на игра.

Е, за щастие, вече технологиите са достатъчно напреднали, и джойстиците за телефони са факт! Те притежават множество положителни качества, които със сигурност ще ви впечатлят…

Удобен интерфейс

Джойстиците за телефони са интелигентни конструкции, обособени с една основна цел- да ви осигуряват перфектните условия за игра.

Независимо от техния дизайн и разнообразните им технически характеристики, специално приспособената им за мобилен гейминг същност, ги прави наистина отличителен избор.

Практична конструкция

Компактни и изключително комфортни за употреба – джойстиците ще ви позволят максимално спокойствие по време на игра.

В конструктивен план, те разполагат с удобен за пренос и стабилизиране корпус, който допълнително допринася за пълноценните мигове на развлечение.

Богата функционалност

Както споменахме, съвременните игри се отличават с много иновативни качества.

Това съответно означава, че за да бъдете напълно пълноценни играчи, вие се нуждаете от максимално добри условия за игра.

И факт – с отличителния си набор от функции, контролерите могат да осигурят това с лекота, правейки гейминг изживяването незабравимо!

Перфектно качество на работа

Тъч-скрийна на телефоните доказано има забавен ход на действие, особено при работа с по-тежки програми или играене на по-натоварващи игри.

Е, благодарение на джойстика, рефлексите и реакциите ви в играта ще бъдат максимално реалистични, а прецизността ви – напълно акуратна..

Какво трябва да имате предвид при избора на джойстик за телефон?

Несъмнено има няколко основни неща, които трябва да вземете под внимание, за да направите най-добрия избор…

Съвместимост на джойстика с мобилното ви устройство

Една от най-важните характеристики, които трябва да вземете предвид при покупката на джойстик, е това дали той отговаря напълно на нуждите и изискванията на вашия смартфон.

Ако разполагате с телефон с Android, например, имайте предвид, че трябва да подберете джойстик, поддържащ неговата версия на операционната система. Тоест, колкото по-нов е смартфонът ви, толкова по-модерен трябва да е контролера ви. В противен случай, рискът от некачествено осъществяване на връзката между двете устройства е много голям.

При iOS устройствата, подбора на подходящ контролер също е доста специфичен. За целта трябва да търсите устройство, сертифицирано с обозначението MFi (made for iPhone/iPad/iPod).

Ако, пък, мобилното ви устройство е с операционна система Windows, аналогично, трябва да подберете модел контролер, приспособен в областта. Тук, обаче, несъмнено ще ви разведрим, защото повечето джойстици в днешно време поддържат всички версии на тази операционна система.

Начин на свързване

Когато говорим за комфорт и сигурност по време на употреба на джойстика, обаче, няма по-важна характеристика, от това с какъв вид връзка разполага той.

Съществуват три типа свързване на контролера с мобилното устройство – чрез Bluetooth, чрез Wi-Fi и мрежово.

Bluetooth връзката е най-популярна. Тя ще ви осигури изключителен комфорт по време на игра и несъмнено е практичен избор. Недостатък на този тип свързване, обаче, е че е неособено щадящ за батерията на мобилното устройство, което причинява известен дискомфорт.

Wi-Fi свързването, пък, е наистина иновативно и много предпочитано през последните години. То е и доста по-сигурно откъм стабилност на връзката и запазване на батерията на телефона. Недостатък на джойстиците с Wi-Fi опция, обаче, е фактът, че са доста по-сериозна инвестиция в ценови план.

Мрежовата връзка, от друга страна, е класически избор. Тя категорично е най-стабилния и икономичен по отношение на батерията както на телефона, така и на контролера, вариант. Както може би се досещате, обаче, кабелното свързване има един основен недостатък – доста непрактично е.

Дизайн

От голямо значение за удовлетворението ви по време на игра е това да подберете джойстик с максимално комфортен дизайн.

Именно затова, ви съветваме да подберете модел с добра позиция на бутоните и ергономична конструкция.

Също така, ако искате да направите максимално практична покупка-заложете на продукт с вградена стойка за телефон.

Така несъмнено няма да изпитате какъвто и да е дискомфорт откъм ситуиране на усторйството по време на игра.

Ако, обаче, планирате да играете игри с повече активности и движения, подберете сензорен джойстик за по-добро изживяване.

Да, в такъв случай ще трябва да закупите отделна стойка за телефона си, но пък гарантирано ще можете да се отдадете на играта най-пълноценно.

Качество и цена

Няма как да не отбележим и тези два ключови аспекта, тъй като сред множеството предложения на пазара е трудно да подберете този джойстик, който перфектно да отговаря както на изискванията ви, така и на финансовите ви възможности.

Не забравяйте –  никога не избирайте контролер за телефон само оповавайки се от марката и външния му вид…

Функционалността и ефективността на продукта са от най-голямо значение!

В този смисъл, проучвайте внимателно предложенията на пазара, разглеждайки мненията на други потребители за тях. Те ще ви дадат най-ясна представа кой продукт е надежден и кой- не.

С какво трябва да се съобразите при покупката на джойстик за телефон?

Да, характеристиките на устройството са от голямо значение, но те не гарантират изцяло неговото удобство в ежедневието.

Именно затова, е важно винаги да имате едно наум и за няколко други неща…

Приложение на джойстика

В това отношение трябва внимателно да прецените за какъв тип гейминг планирате да използвате устройството най-вече.

Важно е да вземете предвид това дали търсите джойстик, който да използвате само за игри на телефона, или, пък, желаете по-функционално предложение, което да можете да свържете и с компютъра, таблета или телевизора си.

Честота на употреба на джойстика

Тук трябва да прецените колко ключово ще бъде присъствието на контролера в ежедневието ви. Това има голямо значение както за неговата стабилност, така и за вашето лично удобство.

Ако целите да го използвате просто за развлечение и хоби в края на работния ден или през уикенда, може да подберете по-скромен откъм параметри контролер.

Ако, обаче, желаете да го използвате много често и да играете по-ангажиращи игри (Fortnite, GTA и т.н.), обаче, несъмнено ви съветваме да заложите на модел джойстик с подсилена контрукция и изключително издръжлива батерия.

Условия на използване на джойстика

След като сте си отговорили на въпросите „за какво“ и „колко често“ ще бъде използван джойстика, е време да си зададете и логичните въпроси „от кого“ и „как“.

Тези два аспекта са от ключово значение за избора на материал на изработка и цялостен дизайн на устройството.

Ако планирате да използвате устройството не само у дома, но и навън, например, ви препоръчваме да подберете продукт с водо- и прахоустойчив корпус.

Аналогично, ако джойстика ще бъде незаменим приятел в живота на някое дете, например, е добре да заложите на покупка на модел със силиконова обвивка, кяото да редуцира риска от счупване и повреди.

 

Е, смятаме, че най-основно ви запознахме с ключовите аспекти, които трябва да имате предвид при покупката на джойстик…

Време е да ви представим и някои от най-добрите предложения продукти, предлагани на българския пазар…

1. AutomatТози безжичен джойстик ще ви впечатли с изключително удобния си дизайн с телескопична стойка и перфектното си качество на работа. Устройството е съвместимо с всички компютри, таблети и мобилни телефони с Android 4.0, Ios 4.3, WindowsXP, Windows7 и Windows8 и се отличава с работен режим над 20 часа.
Купи сега

2. IPEGA TelescopicТози безжичен джойстик с мултимедийни бутони е практичен избор, съвместим с всички видове компютри, таблети, телевизори и смартфони, разполагащи с Bluetooth 4.0. Устройството впечатлява с изключително компактен дизайн и отлични условия на работа – 12-часов работен режим на разстояние до 8 метра.
Купи сега

3. AmobisТози отличителен безжичен джойстик за телефон несъмнено ще привлече вниманието ви с удобния си дизайн и високотехнологичния си интерфейс. Устройството поддържа операционните системи Android, Windows и iOS и позволява два режима на игра – цифров и аналогов.
Купи сега

4. EsperanzaАко желаете да се потопите по най-добрия начин във виртуалната реалност, този джойстик за телефон е перфектният избор за вас. Продуктът е с фин, компактен дизайн и изключително интуитивен, съвместим с Android и iOS, интерфейс, работещ отлично в обхват до 10 метра.
Купи сега

5. SteelPlayОтличителна черта на този иновативен джойстик за телефон е модулният му корпус, позволяващ пълноценна персонализация на контролера. Устройството е съвместимо с всички Android устройства и разполага с ергономичен дизайн, работен режим до 20 часа и богата функционалност.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

6. DOBEКомфорт, стабилност и удовлетворение – този безжичен мобилен джойстик може да ви осигури всичко това по време на игра с лекота. Устройството разполага с 20-часов работен режим, отлична съвместимост с Windows и Android устройства и изключително практичен интерфейс.
Купи сега

7. BattleGrounds GamepadАко сте в търсене на функционален и отличителен джойстик за телефон, специално предназначен за употреба във Fortnite, PUBG, Survivor, Critical Ops и други приключенски игри, то този безжичен модел с мощна батерия е перфектният избор за вас. Устройството разполага с удобен, ергономичен дизайн и поддържа отлична съвместимост с всички iOS и Android смартфони.
Купи сега

5/5 - (1 vote)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!