Всички категории

10-те Най-Добри Евтини Телевизори

Телевизорите с идеални технически характеристики отдавна не са просто мечта…

Вече всеки човек, закупувайки си дори и „най-обикновен“ модел, може да се докосне до перфектно качество откъм картина и звук и завладяващи функции.

Технологиите са се усъвършенствали до толкова високо ниво, че може да се сдобиете със страхотно предложение без това по какъвто и да е начин да утежнява бюджета ви!

Както многократно сте чували, цената не винаги определя качеството и тази фраза определено важи с пълна сила в случая.

Не вярвате? Нека ви убедим…

На първо място в търсенето на качествен, но и ценови изгоден телевизор, стои правилото да не бъдете подвластни на марките!

Да, определено някои от най-добрите модели на пазара са представени от Samsung, LG и Sony.

Съществуват, обаче, и много отличителни предложения, предлагани от все още придобиващи популярност брандове, които поддържат значително по-ниски цени.

Честно казано, макар, че телевизорите са инвестиция, която си струва във времето, вие не сте длъжни да заделяте прекалено големи суми, за да удовлетворите интересите си.

В това отношение, всичко зависи от вашата личностна нагласа и способността ви да приемете този тип техника като функционална, но и заменима част от вашия дом, която не трябва задължително да е последен писък на модата…

Не правете компромис в избора на дизайн, технически характеристики и функции…

Както по-горе загатнахме, на пазара има предложения за всеки!

С други думи – всички важни за удобството ви условия, които най-точно отговарят на потребностите ви, определено не трябва да остават пренебрегнати…

Задоволявайки максимално желанията си, вие определено няма да усещате явна разлика между по-скъпите и по-евтините предложения, дори напротив – ще се чувствате удовлетворени от изгодната си покупка.

Все още се съмнявате в откриването на перфектния бюджетен модел? Е, доверете ни се!

В това ръководство ще ви запознаем с някои от най-добрите евтини телевизори на пазара в момента, подробно представяйки ви основните им технически характеристики и искрено отличавайки както положителните им страни, така и недостатъците им.

Четете внимателно и открийте това предложение, което най-добре отговаря на вашите изисквания и не забравяйте – комфортът във всяко едно отношение е от най-голямо значение!

 

1. Horizon 43HL6330FФаворит сред потребителите през последните години, марката Horizon непрестанно представя все по-нови и интересни предложения, напълно оптимални за обикновения потребител с отличен вкус, но по-скромен бюджет.

Този телевизор, например, е перфектният избор за всеки съвременен дом. Комбинирайки отлични технически характеристики и достъпна ценова стойност, той определено ще ви впечатли.

Моделът разполага с 43-инчов LED дисплей с Full HD качество на картината и резолюция 1920 х 1080.

Снабден със стандартизираната система за възпроизвеждане на съраунд аудиo Digital Theater System, той гарантира не само идеално визуално, но и звуково преживяване.

В интуитивен план, моделът разполага с операционна система Linux и поддържа безжична свързаност и разнообразни интерфейси.

Откъм дизайн, предложението с лекота ще изпълни обстановката в дома ви с уют. Телевизорът е в размери 973 x 567 x 81 мм. и тежи 6,7 кг.

Защо да закупите?

 • Интелигентен интерфейс
 • Отлична свързаност
 • Много високо качество на звука

Защо да пропуснете?

 • По-удебелен и тежък дизайн

Купи сега

2. Star-Light 40DM5500Ако сте в търсене на нон-смарт модел телевизор, който, обаче, все пак изпъква с отлична функционалност, този избор е за вас.

Предложението на сравнително новата марка в телевизионния свят Star-Light определено ще изпълни ежедневието ви със страхотни емоции пред малкия екран.

Именно затова, ако желаете да си гарантирате удобство, комфорт и спокойствие в бюджетен план, в този телевизор ще откриете всичко нужно за целта.

Моделът разполага с 40-инчов LED екран с висока Full HD резолюция 1920 x 1080.

Технологията Picture enchancements гарантира максимална реалистичност на картината, а от към интерфейс, телевизорът, макар и без операционна система, разполага с отлична свързаност.

В дизайнерски план също ще останете очаровани. Освен очевидно много стилен и нежен, моделът е и сравнително практичен. Телевизорът е в размери 78 x 518 x 904 мм. и тежи 5,66 кг.

Защо да закупите?

 • Отлични цветове от всеки ъгъл
 • Множество мултимедийни възможности
 • Лесен за инсталиране и монтаж

Защо да пропуснете?

 • Не е смарт телевизор
 • По-бавен процес на работа

Купи сега

3. Philips 43PUS7505Една от най-популярните марки в сферата на телевизорите са именно Philips. Те гарантират винаги перфектно качество и никога не разочароват аудиторията.

И макар, че е по-скъп, разглеждано в общ план, брандът се откроява и с някои високофункционални, бюджетни предложения.

Е, точно в тази категория попада и този модел, за който ние сме сигурни, че ще ви впечатли с перфектните си характеристики.

Предложението разполага с 43-инчов LED дисплей с Ultra HD резолюция 3840 x 2160.

HDR технологията му на произвеждане на картината и Dolby Vision технологията на звука гарантират неповторимо изживяване пред малкия екран.

Откъм интелигентност, моделът е снабден с операционна система Saphi, поддържаща YouTube и Netflix и безжично свързване чрез Wi-Fi.

Дизайнът на телевизора е изчистен, но стилен и е в размери 972.9 x 567.9 x 84.3 мм. с тегло 7,8 кг.

Защо да закупите?

 • Яснота на изображението и цветовия контраст
 • Удобен интефейс
 • Практичен дизайн

Защо да пропуснете?

 • Висока енергийна консумация
 • По-лесно амортизируем

Купи сега

4. Orion 32OR17RDLГамата телевизори Orion е с богата история, носеща след себе си чувство за традиция в качеството. Марката се е зародила в Япония още през 1913 г. и до ден днешен поддържа високи стандарти в производството.

Именно този модел ще ви впечатли значително със страхотния баланс между прецизност, практичност и бюджетност, който предлага.

Той има 32-инчов LED дисплей с резолюция 1366 х 768.

Откъм картина и звук, телевизорът е снабден с технологии ClarityPlus, NICAM stereo и Dolby Vision, обещаващи неповторими мигове на комфорт пред екрана.

Дизайнът му, пък, е стабилен и удобен и е в размери 795 x 500 x 180 мм. с приблизително тегло 7 кг.

Защо да закупите?

 • Прецизност на картината
 • Практичен интефейс
 • Устойчив дизайн

Защо да пропуснете?

 • Не е смарт телевизор
 • Разполага само с 1 HDМI-порт

Купи сега

5. Allview 42ePlay6000Търсите бюджетен, но функционален смарт телевизор, който да може да използвате както за гледане на телевизия, така и за игри, работа и т.н.? Е, този модел определено ще ви впечатли.

Марката Allview е сравнително нова на пазара, но, пък, определено гарантира невероятно преживяване през малкия екран.

Моделът разполага с 42-инчов LED екран с Full HD резолюция 1920 x 1080.

Откроявайки се с HDR технология на изображението и Dolby Vision аудио система, телевизорът може да конкурира с лекота и някои от най-луксозните и скъпи предложения на пазара.

Откъм интерфейс, той разполага с операционна система Android, поддържаща Netflix и YouTube, а в дизайнерски план забелязваме стил и нежност, побрани в размери 81 x 543 x 951 мм. и тегло 5,5 кг.

Защо да закупите?

 • Наситеност, яснота и динамика на картината
 • Богата функционалност
 • Интелигентен интерфейс

Защо да пропуснете?

 • По-лесно амортизируем

Купи сега

6. LG 43LM6300PLAМарката LG носи след себе си множество положителни настроения. Тя впечатлява с качество и интуитивност в производството на телевизори.

Уви, може би повечето от вас смятат, че брандът е скъп и недостъпен. Това, обаче, не е така, тъй като той се откроява и с някои страхотни предложения на ниски цени.

Този модел, например, разполага с 43-инчов LED дисплей и Full HD резолюция 1920 х 1080.

Освен това, откъм качество на картината и звука също няма място за компромис. Снабден с HDR, Color Enchancer и Virtual Surround технологии, той е перфектният избор за пълноценни моменти пред екрана.

Телевизорът е снабден с нетипичната и иновативна операционна система webOS и поддържа Youtube, Netflix и гласов асистент.

В дизайнерско отношение, той е много семпъл и изчистен, дори прекалено, и е в размери 973 x 572 x 85 мм. с тегло 8 кг.

Защо да закупите?

 • Реалистични цветове и детайлност на картината
 • Многоизмерен звук
 • Пълноценно гласово управление

Защо да пропуснете?

 • Прекалено семпъл дизайн
 • Нестандартна операционна система

Купи сега

7. Samsung 32T5302AКогато говорим за марки-класика в производството на телевизори няма как да не ви запознаем и с бюджетно предложение от страна на Samsung.

Този телевизор определено ще ви хареса, отличавайки се с неповторимо качество на изображението и интелигентен интерфейс.

Моделът е снабден с 32-инчов LED дисплей с Full HD резолюция 1920 х 1080.

Освен това, той разполага с HDR технология на картината и Dolby Digital Plus аудио система, обещаващи реалистичност при гледане.

Снабден с операционна система Tizen, телевизорът поддържа YouTube, Netflix и HBO Go.

В дизайнерски план той също не разочарова – стилен и компактен, той е с размери 737.4 x 438 x 74.1 мм. и тегло едва 4 кг.

Защо да закупите?

 • Перфектна картина и наситени цветове
 • Иновативен, тънък дизайн
 • Отлична свързаност

Защо да пропуснете?

 • По-лесно амортизируем

Купи сега

8. Tesla 43S605BFSИновативни, модерни и изключително бюджетни – телевизорите Tesla определено превземат пазара през последните години.

Този телевизор с богата функционалност и стилна конструкция определено ще привлече вниманието ви. Не вярвате? Нека ви убедим…

Моделът разполага с 43-инчов LED екран с Full HD резолюция 1920 x 1080.

Снабден с технология на звука Dolby Processing и операционна система Android, поддържаща Youtube, Netflix и Google Assistant, той определено не отстъпва на някои от най-титулованите модели телевизори на пазара.

В дизайнерски план, пък, забелязваме свежест и елегантност, побрани в размери 958.2 x 554.7 x 89.4 мм. с тегло 7 кг.

Защо да закупите?

 • Интелигентен интерфейс
 • Добра свързаност
 • Впечатляващ, модерен дизайн

Защо да пропуснете?

 • По-ниско качество на картината
 • Висока енергийна консумация

Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

9. NEI 32NE4000Лансирана в Румъния през 1993 г, марката NEI предлага качествени телевизори на много достъпни цени.

Моделите на бранда се открояват с изключителна издръжливост във времето, което прави инвестицията в тях много надеждна.

Уви, те определено не следват най-последните тенденции, но все пак са страхотен, практичен избор за всеки дом.

Този телевизор, например, разполага с 32-инчов LED екран и резолюция 1366 х 768.

Предложението има оптимална аудио система, гарантираща реалистичност на звука, и удобен, нон-смарт интефейс с добра функционалност и свързаност.

В дизайнерски план, пък, телевизорът е доста обемен, но и изключително здрав и устойчив. Моделът е в размери 732 x 434 x 86 мм. и с тегло 8 кг.

Защо да закупите?

 • Много стабилна конструкция
 • Висока енергийна икономичност
 • Перфектно съотношение цена-качество

Защо да пропуснете?

 • Не е смарт телевизор
 • По-тежък и удебелен дизайн

Купи сега


10. Crown 32ED71AWSМарката Crown има много малък, но запомнящ се опит в производството на телевизори. Тя обещава перфектно качество на много добри цени.

Този телевизор, например, е фаворит сред потребителите по света, тъй като се откроява с изключително удобен интерфейс и стилен дизайн.

Моделът разполага с 32-инчов LED екран с резолюция 1366 х 768 и гарантира наситени цветове и неповторимо аудио преживяване.

Откъм интуитивност, пък, телевизорът е снабден с операционна система Android и поддържа множество функции, сред които и безжична Wi-Fi връзка.

Дизайнът му също е изключително впечатляващ откъм компактност и лекота, макар и доста семпъл по отношение на конструкция. Предложението е с размери 727 x 194 x 464 мм. и тегло 5,5 кг.

Защо да закупите?

 • Интелигентен интерфейс
 • Висока енергийна икономичност
 • Добра свързаност

Защо да пропуснете?

 • Неособено детайлна картина
 • Прекалено семпъл дизайн

Купи сега

 

Впечатлихме ли ви?

Уви, наистина може да откриете перфектния баланс между качество, функционалност и икономичност и то без това да натежава на бюджета ви!

Подберете този модел, който най-точно отговаря на вашите очаквания и желания и си осигурете пълноценни мигове пред малкия екран още сега!

5/5 - (2 votes)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни
1 Коментар
 1. Valentina kacharova пише

  С нов телевизор Crown 32ED71AWS настройки канали, цветове и др ОК
  ,но в нощен Час телевизора се включва и работи. Опитвах не можах да стигна до функция да спра това включване. Може ли да помогнете, ако е възможно нагледно. Благодаря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!