Всички категории

7-те Най-Добри Комплекти Градински Мебели

Ако ви предстои избор на градински мебели, вероятно знаете колко главозамайващ може да бъде той.

Чувствате се объркани и не знаете от къде да започнете? Позволете ни да ви помогнем в аранжирането на вашата градина по най-добрия начин!

Ще преминем заедно през всяка стъпка от закупуването на мебели за вашия двор, за да ви гарантираме, че взимате правилното решение!

При всеки проект планирането е един от най-важните елементи за гарантиране на успех и може да ви помогне да спестите време и пари. Ситуацията с обзавеждането на вашата градина не е по-различна!

Градинският дизайн е толкова монументална тема, че е почти невъзможно да се даде ясен отговор на въпроса как да създадете успешна градина… Подобно на изкуството, градините могат да бъдат невероятно лични, субективни и самоизразителни.

Опитният дизайнер има подробни познания за растенията и градинарството, разбира ландшафта и природната среда и разпознава структурните последици от твърдите аспекти на озеленяването на дизайна. Приемайки съвет от професионалист, всички възможни варианти се вземат предвид, което означава, че няма да има неприятни изненади за вас.

Изборът на мебели за вашето дворно място трябва да бъде направен прецизно и да не нарушава екстериора на мястото. Почивката на подходящите градински мебели навън може да бъде толкова привлекателно, колкото да се отпуснете в добре обзаведена всекидневна!

Откритото пространство е продължение на вашето вътрешно пространство, така че трябва да го декорирате като стая. Това означава, че събирането на мебелите включва повече от просто хаотично подбиране на материали в магазин или на уебсайт. Точно затова имате нужда от план, който изисква да разберете как ще използвате пространството и как ще го поддържате с течение на времето.

В това ръководство сме ви представили всичко най-важно, което трябва да знаете за градинските мебели. А за да сме ви от още по-голяма полза, по-долу сме ви запознали и с някои от най-впечатляващите модели на пазара!

Кои са предимствата на градинските мебели и защо са ви нужни?

Всеки знае колко е полезно да прекарвате колкото се може повече време на открито! А какво по-хубаво от това да се настаните в удобни градински мебели, гледайки залеза?

Градинските мебели или външните мебели са проектирани с устойчиви на атмосферни влияния материали за използване на открито. Разполагането им около цветята и зелените площи в градините са мястото, където те наистина блестят. Всъщност това помага да се внесе ниво на елегантност в типичната градина.

Когато избирате градински мебели, си струва да отделите време и внимание, точно както бихте направили при избора на мебели за вашия дом!

Всъщност си струва да се погрижите допълнително, когато става въпрос за избор на качествени елементи за вашата градина, тъй като градинските мебели трябва да преминат през много повече, отколкото средният вътрешен диван за всекидневна или маса за хранене.

Имайки това предвид, ето и някои предимства от инвестирането в качествени градински мебели…

Комфорт

Щом става въпрос за качествени градински мебели, комфортът никога не е за пренебрегване. Когато избирате своя диван на закрито или масите си за трапезария, първото нещо, което сте склонни да направите, е да седнете върху тях, за да сте сигурни, че са удобни.

Представете си, че купите диван, който е неудобен до такава степен, че просто не обичате да си почивате вечер, както би трябвало да можете – изборът на неудобен градински диван или градински столове ще има същия резултат.

Ако наистина искате да инвестирате във външни мебели, тогава е по-добре да изберете такива, предназначен за целта. Те осигуряват повече пространство, което може да побере семейството и приятелите, като същевременно ви дава високо ниво на комфорт!

Независимо дали планирате да прекарате цели дни в преследване на слънцето из градината или да се отпуснете на сянка, или да организирате барбекю и вечеря на открито, комфортът е ключът към това колко можете да се насладите на вашето външно пространство.

Инвестирайки в качествени градински мебели, няма да се налага да правите компромис с удобството или външния вид на вашия комплект.

Стил

Нито стилът, нито качеството трябва да бъдат компрометирани, когато става въпрос за създаване на стилно, удобно и практично градинско пространство.

Можете да се съсредоточите върху практическата страна на нещата, но дали една практична градина, която не отчита стила, наистина ще ви донесе радост?

Вашата градина трябва да бъде красива, както и удобна, за да ви насърчава да прекарвате време на открито. Също и да ви носи чувство на удовлетворение и щастие, когато погледнете през прозореца към двора отвън!

Качествените градински мебели могат и обикновено включват и двете. С висококачествено усещане, стойността на вашите градински мебели ще бъде незабавно забележима!

Инвестирайки в качество, можете да създадете външно пространство, към което вие и вашите гости ще бъдете незабавно привлечени. Където се чувствате спокойни, комфортни и повдигнати от дизайна, подкрепен от практичните елементи на качествените градински мебели.

Място за приятели и семейство

Прекарването на време на открито е свързано с удоволствие. Става дума за това да се отдалечим от изискванията на съвременния ни начин на живот, да се свържем отново с природата и нашите приятели и семейство, или просто да отделим малко време да седнем тихо сами и да се насладим да усещаме слънцето върху кожата си.

Избирайки качествени градински мебели, можете да увеличите максимално удоволствието си, когато прекарвате време на открито.

Вашата градина не само ще бъде красива на вид, тя ще бъде удобна и проектирана да отговаря на всички ваши нужди.

Ако имате красива градина и не я показвате, като каните приятелите и семейството си на малки семейни събирания, тогава пропилявате потенциала ѝ!

Вместо това, можете да закупите маса за хранене на открито и да организирате събиране с близките си приятели, което ще гарантира, че поддържате силни и здрави връзки с любимите си хора. Освен това масата за хранене, предназначена само за използване на открито, ще ви позволи да се насладите на храната си навън, когато пожелаете.

За да сте сигурни, че имате силна връзка със семейството си, декорирането на вашата градина по начин, който ви позволява да прекарвате време с всички членове, е отличен начин да поддържате здравословен семеен живот!

Релаксация

Винаги е добра идея да имате спокойно място, където можете да се отпуснете и да се насладите на деня. Можете също така да се свържете с вътрешния си ум и да оцените спокойствието на природата.

Освен това, подходящите външни мебели означават, че имате специално място, където да се отдалечите за известно време.

Не можете да надцените необходимостта от мир и спокойствие, когато става въпрос за ежедневния живот. В крайна сметка ние непрекъснато се излагаме на стресови ситуации. Следователно достъпът до нещо, което помага за намаляване на стреса, може да бъде само огромен бонус.

Закупуването на най-подходящите градински мебели за вашите нужди е от ключово значение за постигане на желаното място за релаксация вкъщи!

Какво трябва да имате предвид, когато купувате мебели за градината ви?

Страхотните мебели за вътрешен двор внасят комфорт и функция във вашите външни пространства. С просторна маса и удобни столове основният каменен вътрешен двор може да се превърне в дестинация за хранене на открито.

Облечете верандата с плетен диван и класически люлеещ се стол, и двата гарнирани с плюшени възглавници, и може бързо да се превърне във втора семейна стая през топлите месеци. Когато са допълнени с подходящите мебели за вътрешен двор, дори малки пространства като балкони и задни дворове ще ви привличат навън.

В крайна сметка градинските маси и столове играят решаваща роля в начина, по който използвате вашето външно пространство, така че трябва да сте сигурни, че отговарят правилно на вашите нужди.

Но с толкова много дизайни, от които да избирате, може да е трудно да разберете най-добрия стил за вас. Не се притеснявайте – ние сме тук, за да помогнем!

Нека обърнем внимание на стъпките, които трябва да предприемете, преди закупуването на новите външни мебели…

Вашите нужди

Направете списък с нуждите, които имате вие и вашето семейство. Започнете, като помислите как бихте искали да функционира вашето външно пространство. Искате ли да служи като кът за хранене през топлите летни нощи? Планирате ли да организирате следващата си вечеря или рожден ден на вашето дете в това пространство? Или си представяте спокоен кът за четене, прибран във вашата стая на открито?

Направете списък с дейностите, които бихте искали да правите в пространството и го използвайте като ръководство, за да определите какъв тип мебели за вътрешен двор са необходими.

Ако основната функция на вашия вътрешен двор е да организира непринудени вечерни коктейли, например, няма нужда от маса за хранене. Вместо това изберете достатъчно удобни места за сядане, няколко странични маси и огнище.

Стилът на вашата градина

Един от най-очевидните съвети за избор на външно обзавеждане е да вземете предвид естетиката им. Правилният външен вид може да направи или разруши пространството, така че преди да вземете решения, помислете за цялостната тема на вашия сюжет.

Един от най-модерните стилове в момента е ратанът. Той е идеален за „пресъздаване на спокойния вид на традиционна селска градина“, както казват дизайнерите, но когато се комбинира с неутрални възглавници, изглежда добре и за съвременни пространства.

Говорейки за модерни стилове, можете да помислите и за пластмаса. Разбира се, може да изглежда странно, но доверете ни се! Налични са много свежи стилове в скулптурни форми и смели цветове, които могат да добавят елемент на забавление към пространството. Освен това много дизайни включват рециклирани материали, което ги прави по-екологичен вариант.

Металът е друг вариант и може би един от най-универсалните. Може да бъде от традиционен стил – помислете за сложното ковано желязо – до модерен и индустриален. Металът се интегрира лесно във всякакъв вид градина, от малка вила до тераса на покрива.

Ако търсите по-органично усещане във вашата градина, тогава дървото е класически избор. Разбира се, има много налични покрития. Така че, независимо дали искате рустик или модерен, светъл или тъмен, или ярко оцветен или неутрален, изборът е огромен!

Със сигурност ще намерите опцията за вас, когато става въпрос за идеи за сядане на открито или идеи за градинска маса, които да отговарят на вашата естетика.

Поддръжка

Друг от най-важните съвети при избора на външно обзавеждане е да прецените от колко голяма поддръжка ще се нуждае то!

Предлагайки издръжливост и устойчивост на атмосферни влияния, които да съперничат на други опции, пластмасата е лека и изключително лесна за почистване. Това я прави чудесен вариант за тези, които имат деца и домашни любимци. Само едно бързо избърсване със сапунена вода обикновено е всичко, което е необходимо, за да изглеждат мебелите като нови.

Синтетичният ратан също е лесен за почистване (просто бъдете малко по-нежни при някои дизайни, за да избегнете разваляне на тъкането). За масите ви съветваме да потърсите почистващи се стъклени плотове, за лесно почистване на разливите.

Металът също е лесен за поддръжка, особено ако е прахово боядисан. Ако получи странна драскотина, просто използвайте „коригираща“ писалка, за да поправите повредата. Въпреки това, някои метали могат да покажат признаци на ръжда с течение на времето – специални восъци могат да помогнат да се предотврати това или да се премахне светлото обезцветяване.

Най-добрите дървени градински мебели обикновено са изградени, за да бъдат издръжливи, от здрави, дълготрайни материали, които не се нуждаят от много поддръжка. Някои обаче изискват малко поддръжка, ако искате да ги запазите да изглеждат като нови. Тиковото дърво, например, ще издържи години, но с времето става сребристо-сиво. Някои хора харесват този външен вид – добавя определен чар и е чудесен за идеи за градина – но ако не сте фен, можете да използвате специализиран почистващ препарат и протектор за петна.

Не забравяйте и за текстила – подвижните възглавници често могат да се поставят в пералнята за освежаване (но първо проверете етикета). А за максимална лесна поддръжка, изберете напълно водоустойчиви такива, които можете да оставите навън под дъждовния душ.

Бюджет

В крайна сметка, бюджетът ви ще има решаваща роля в избора на новите ви градински мебели. Разумно е да купите най-добрите мебели, които можете да си позволите, тъй като качествените мебели предлагат повече стойност от евтините продукти, които няма да издържат. Ако пък спестявате, има някои опции, които да гарантират, че получавате най-доброто качество за парите си.

Пазарувайте мебели за открито около края на юли и август, с наближаването на есента. Това е моментът, когато най-вероятно ще бъдат намалени, но все още е налични. Със сигурност, обаче, няма да намерите богат избор през зимата.

Помислете за материали, които са по-бюджетни, но все пак издръжливи, като алуминий или тежка смола, или потърсете по-евтино дърво.

Разгледайте разпродажбите в магазините и в интернет и купете най-доброто качество, което можете да намерите.

Имайте предвид, че винаги можете да боядисате или преправите използвани мебели и лесно можете да ги облечете с нови възглавници и покривала.

Как да изберете най-подходящите дивани за сядане за вашата градина?

Има толкова много съображения, от това къде ще поставите новия си комплект градински мебели, до изискванията за функционалност, комфорт, стил и съхранение.

Изборът на външни мебели може изненадващо да изисква по-голямо внимание от закупуването на вътрешни мебели. Възможно е да се наложи да изисква по-голяма гъвкавост, отколкото например кухненска маса или диван за вашата всекидневна.

Трябва да разгледате вашето външно пространство и да определите зона, където е най-вероятно да искате да прекарате време и да си зададете въпроси като: Как ще се използват мебелите – социални събирания, излежаване или хранене? Има ли значение близостта до къщата?

Нека се концентрираме върху създаването на идеалното кътче за седене в двора, съобразявайки се със следните елементи:

Вид

Градината е място, което хората използват за различни цели. Някои обичат да четат сутрешния си вестник там, други пък могат да учат по-добре отвън.

Градинските места за сядане могат да бъдат различни видове, в зависимост от наличното пространство и целта, за която искате да използвате градината си.

Ако имате огромна открита градинска площ, можете да я превърнете в цялостна дневна на открито с дивани и трапезарни комплекти. Би било идеално място за събирания със семейството и приятелите.

Можете да поставите хамак в градината си между две дървета. Можете да прекарате мързелив летен следобед, излежавайки се в хамака сред природата и да се насладите на бърза дрямка или сесия за четене.

Можете да украсите градината си с градински столове и пейки, които са най-добрият вариант за сядане за градини. Можете да седнете и да се насладите на пейзажа, да четете, да ядете или просто да се отпуснете.

Столовете Adirondack станаха много популярни като места за сядане в градините. Можете да ги получите от полирано професионално дърво, смола, пластмаса и много други материали. Те са издръжливи и удобни за почти всеки тип тяло.

За да се спрете върху конкретен вид място за седене, първо трябва да прецените собствените си нужди и наличното дворно пространство! След като имате всички важни факти, изборът ви ще бъде много по-лесен.

Материал

Когато оценявате външните мебели, вероятно ще търсите много от същите характеристики, които цените при вътрешните маси, столове и дивани – издръжливост, комфорт и стил (и разбира се цена).

Основната разлика обаче е, че мебелите за градина трябва да издържат на излагане на времето навън. Въпреки че на практика няма 100% устойчиви на атмосферни влияния външни мебели, има големи разлики въз основа на използваните материали.

Дървото е популярна суровина за мебели от хилядолетия. То има естествена красота, като цяло е лесен за работа и осигурява здрава рамка за маси, столове, пейки и други мебели. Въпреки това, не всички дървета са създадени за използване на открито. Много иглолистни дървета, като обработени под налягане бор, кедър и ела са евтини и широко използвани за вътрешно обзавеждане, но не издържат добре на елементите и се нуждаят от постоянна защита, когато не се използват. Твърдите дървета, от друга страна, са много по-сърдечни, издържат на атмосферни влияния и могат да издържат десетилетия, ако се третират правилно.

Металът обикновено е най-здравият и издръжлив материал за градински мебели. Поради своята здравина, металните рамки могат да бъдат по-тънки и оформени в по-сложни дизайни в сравнение с други опции, давайки на производителите по-голяма гъвкавост на стила. Металът също е чудесен избор, когато се използва в комбинация с други материали, които имат свои собствени функционални и естетически предимства. Металът обаче има и своите недостатъци. Нагрява се на слънце, а някои метали са много тежки и трудни за движение, докато всички метали са уязвими към ръжда. Но всеки тип метал има свой собствен уникален набор от характеристики.

Създадените от човека синтетични материали, като смола и пластмаса, стават все по-разпространени в света на външните мебели. Нови производствени процеси и хибридни композиции позволяват на тези полимери да придобият форми и размери, недостижими досега. Синтетиката обикновено е лека, бюджетна и може да бъде формована във всеки стил на декорация, който можете да си представите. Те са устойчиви на избледняване и не изискват боя или уплътнители, използвани от други материали. Те също така са лесни за почистване и поддръжка.

Форма и размер

Измерете наличното си пространство и преценете колко от него искате да обзаведете. Ще ви трябва достатъчно място за вас и вашите гости, за да се отпуснете комфортно и да се насладите на природата отвън.

Внимавайте да не претоварвате зоната във вътрешния двор – може да искате да запазите свободно място за други аксесоари, като саксии и фенери. Ъгловите дивани използват ефективно пространството и могат да бъдат съчетани с универсални маси с двойна височина (които могат да бъдат позиционирани на височина за хранене и маси за кафе) или маса за огнище, която може да се използва като маса за хранене.

Ако искате да намерите място за „скриване от света“ във вашата градина, където можете да се насладите на няколко мига на спокойствие, по-малките мебели – пашкул, пейка или комплект за бистро – са идеални за това.

Някои търговци на дребно използват различни трикове и правят снимки от определени ъгли, за да накарат артикулите да изглеждат по-големи, отколкото са.

Така че един от нашите съвети е да си правите бележки за всички продукти, които обмисляте да закупите и да проверявате размерите им. Ще се изненадате каква разлика няколко см могат да изиграят на стол за хранене, а да не говорим и за различията в комфорта.

По същия начин при диваните дълбочината на седалките и височината на възглавниците на гърба могат да изиграят огромна разлика между удобно и неудобно седене.

Съхранение

Прибирането на вашите градински мебели в навеса може да не се окаже най-приятната задача. Малко допълнителна подготовка през зимата ще ви спести доста работа през пролетта, когато ще трябва отново да разопаковате мебелите навън.
Дървените мебели са склонни да събират спори от лишеи и гъбички. Затова преди да ги приберете, уверете се, че сте ги изтъркали добре с твърда четка и гореща сапунена вода. Оставете ги да изсъхнат правилно и (в идеалния случай) ги намаслете, преди да ги приберете или да ги покриете с тежък брезент. Ако ги оставите навън, уверете се, че краката са отдалечени от земята, така че да не попиват влагата от нея.

Основният риск при пластмасовите мебели е обезцветяването от мухъл, ако не се поддържат сухи и вентилирани. След като почистите мебелите си с гореща сапунена вода (с мека кърпа – нищо абразивно), подсушете ги добре, преди да ги приберете в навеса или под брезент. Ако са се оцветили през лятото, опитайте да използвате чиста белина, за да ги върнете към първоначалната си белота.

Ръждата е най-големият риск при съхранение на метални градински мебели. След като ги почистите и се уверите, че са сухи, проверете за петна от ръжда и ако има, ги отстранете! Изплакнете и ги оставете да изсъхнат напълно, преди да ги приберете под брезент или в навеса.

Как да изберете най-подходящата маса за вашата градина?

В много случаи градинските маси са сърцето на цялото дворно пространство. Те създават място, където приятелите и семейството могат да се съберат, да седят и да се насладят на храната, когато грее слънце.

Но откъде да започнете, когато избирате най-добрата градинска маса? Малка или голяма ви трябва? Кръгла, квадратна или правоъгълна? Дърво, метал или пластмаса? Ако се чувствате малко объркани от всички опции и не сте сигурни как да изберете най-добрата градинска маса вас, позволете ни да ви помогнем!

Ето няколко съвета, които трябва да имате предвид:

Форма и размер

Когато избирате каква форма на градинска маса да закупите, е много важно да се ръководите от съществуващите форми на вашия двор, настилка или по-широкото външно пространство, където ще седят мебелите.

Ако пространството е кръгло или има извивки, тогава ще искате маса, която ще го допълни. От друга страна, квадратно или правоъгълно пространство с по-права линия може да бъде по-подходящо за квадратни или правоъгълни градински маси.

Масата с кръгла или овална форма ще заема по-малко място от квадратна или правоъгълна такава с подобен размер. Това е така, защото кривата означава, че няма ъгли, излизащи в пространството.

Въпреки това, квадратна или правоъгълна маса от друга страна може да бъде притисната до стена или в ъгъла, което ви позволява да загубите места за сядане, но да спестите значително място. Или най-малкото да улесните придвижването в пространството.

Има обаче няколко важни неща, които трябва да имате предвид, когато избирате добра маса. Първо, внимавайте да не бъдете повлияни от най-новата мода или тенденция. Добрият градински трапезен комплект трябва да издържи поне 5 до 10 години. Нека бъде прост и здрав!

На пазара има и голямо разнообразие от различни материали, стилове и дизайни, но не позволявайте това да ви натовари. Направете малко проучване и го стеснете до материала, формата и стила, които са подходящи за вас и вашето външно пространство.

Материал

Има цял набор от различни материали, използвани за външни мебели. Производителите винаги се стремят да станат по-креативни от своите конкуренти и непрекъснато представят все по-впечатляващи модели, всеки по-вдъхновяващ от предишния.

Градинска маса е основният акцент на зоната за хранене и задава целия тон и атмосфера на вашата градина, независимо дали е селски, съвременен, индустриален или бистро на открито. Но не трябва да избирате масата си само въз основа на естетиката. Всеки материал има своите плюсове и минуси.

· Дървените градински маси са изработени от различни видове, като европейска дървесина (бор, дъб, лиственица и черен скакалец) и екзотична дървесина (тик, кумару и итауба). Струва си да се отбележи, че изборът на дървена градинска маса не е непременно екологичният избор. Който и вид да изберете, дървото ще трябва да бъде боядисано или обработено с масло, за да изглежда добре!

· Поради съвременната си атмосфера, металните градински маси са огромен успех. Тъй като са устойчиви на ръжда, алуминиевите маси са напълно устойчиви на атмосферни влияния. Друго предимство е, че са изключително леки, което е бонус, ако трябва редовно да местите градинската си маса. Не забравяйте, че металните градински мебели се нагряват на слънце и затова може би е време да инвестирате в чадър!

· Пластмасовите маси са мечтата на дизайнера, тъй като се поддават добре на широка гама от цветове и форми. За тях могат да се използват различни видове пластмаса. Ако търсите нещо по-издръжливо, най-добре е да изберете такъв, който е бил обработен с UV лъчи и оцветен, за да запази цветовете живи с течение на времето. Полипропиленът е чувствителен към замръзване и е добър избор за дългосрочен план.

Какво друго ви е нужно за вашето дворно място?

Помислете как можете да превърнете вашето външно пространство в релаксиращо убежище с уютен градински декор.

Например, бихте могли да инвестирате в килим за открито, заедно с плътни плетени покривки, фенери и външни възглавници за привлекателно и удобно усещане. Отразете светлината около избраното от вас място с градинско огледало. Поддържайте топлина вечер с нагревател за вътрешен двор и не на последно място, разпръснете по-малки саксийни растения около пространството, както бихте направили със стайни растения.

Не подценявайте колко важно е да създадете приятна атмосфера във вашата градина.

Точно по същия начин, по който наслоявате вътрешното осветление, направете същото за градинското осветление и изберете различни източници, включително приказни светлини, стенни лампи, свободно стоящи лампи и наземни светлини.

Външните светлини и огнището означават, че можете да продължите да се наслаждавате на пространството си, дори когато слънцето залезе или ако времето не е точно това, което сте се надявали.

 

Е, време е да ви представим и някои от най-добрите предложения за градински мебели на пазара в момента…

1. Комплект мебели за градина/тераса Kring BahamasКомплектът Kring е чудесен избор за тези, които желаят да създадат комфортно и уютно дворно кътче за релаксация. Състои се от маса, 2 фотьойла от синтетичен ратан, двуместен диван, както и възглавници. Той е лесен за съхранение и поддръжка. Размерите на масата са 80 x 45 x 48 см, което я прави изключително подходяща за 4-членно семейство! Цветовите комбинации се вписват чудесно в повечето дворни пространства и допринасят за цялостната естетика.
Купи сега

2. Комплект мебели за градина/тераса Kring BoliviaАко сте любители на по-неутралните цветове, то този градински комплект е идеален за вас! Може да го разположите в централната част на градината, до басейна или дори в бизнес сграда. Мебелите са изработени от алуминиев материал и са покрити с пластмасова плетка от синтетичен ратан. Това ги прави изключително издръжливи на всякакви климатични условия, без да се тревожите от разруха. Подарете си почивка и спокойствие в уюта на собственото ви дворно пространство!
Купи сега

3. Комплект мебели за балкон/градина Keter SalemoПредставяме ви още един чудесен вариант за любителите на дизайна! Комплектът градински мебели Salemo се състои от 4 части – два фотьойла, диван и масичка. Съставен е от пластмаса с ратаново покритие. Масичката има вътрешно отделение, което може да използвате за съхранение на възглавниците, включени в комплекта. Лесен за почистване, издръжлив и устойчив на действието на атмосферни фактори и UV лъчи. Освен това е лек и лесен за преместване винаги, когато решите да раздвижите дворното си пространство.
Купи сега

4. Комплект мебели за градина Мал МукТози комплект е идеален за любителите на по-големи компании, тъй като осигурява повече места за седене. Състои се от маса с размери 160 х 100 см и шест стола. Мебелите са водоустойчиви, така че няма да се тревожите от повреждане от дъждове. Столовете са с висока облегалка и удобни подлакътници. Материалът, от който са изградени, е UV текстил.
Купи сега

5. Комплект мебели за градина PalmonixПредставяме ви този бюджетен вариант, който с нищо не отстъпва по комфорт и елегантност на останалите модели. Градинският комплект Palmonix се състои от от кръгла маса със стъклен плот, с диаметър 60 см, както и два стола от ратан и метална рамка. Изключително компактен е, което му позволява да стои на двор и на тераса, без да пречи на преминаването. Също така е много лесен за почистване и поддръжка. Има модерен дизайн, който се адаптира перфектно към актуалните тенденции в ландшафтната архитектура.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

6. Комплект мебели за градина Лаундж vidaXLАко разполагате с голямо дворно място, градинският комплект VidaXL е най-подходящия избор за вас! Той включва прахово боядисана стоманена рамка, покрита с PE ратан, позволяваща лесна поддръжка и съхранение. Поради големите му размери, няма да се тревожите, че мястото за гостите ви ще бъде недостатъчно. Ако сте любители на големите компании, определено лаундж комплектът няма да ви разочарова. Големият ъглов диван, както и модулния такъв ще настани удобно цялото семейство, а масата ще им осигури допълнителен комфорт за храна и напитки!
Купи сега


7. Комплект мебели за градина Мебели Богдан ЛориИ за финал, но не и по важност, искаме да обърнем внимание на този невероятен пластмасов градински мебелен комплект. Състои се от диван, два стола и маса, с размери 90 х 60 х 45 см. Има изключително семпъл и изчистен дизайн, което позволява да го комбинирате с най-различни възглавници и всякакви декорации. Пластмасата позволява лесна поддръжка и още по-лесно местене на мебелите навсякъде из двора, както и прибирането им през зимата.
Купи сега

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!