Всички категории

7-те Най-Добри Хладилници за Вграждане

Абсолютно всяка кухня се нуждае от подобаващ хладилник, който да обслужва нуждите на домакинството. Понякога обаче просто не можете да откриете модел, който да отговаря на дизайна на кухнята ви.

Е, в този случай можете да излезете от ситуацията, като си потърсите подходящ хладилник за вграждане!

Тези модели са едно страхотно въведение на хладилното производство. Като вградите хладилника си, успявате елегантно да го скриете от погледите и не ви се налага да правите компромис с проекта за новата си кухня.

Тъкмо затова все повече съвременни домове започват да предпочитат този вариант, който им осигурява повече дизайнерска свобода.

Ако искате изцяло да освободите кухнята си от необходимостта да интегрира едно доста масивно хладилно устройство, вградените хладилници са идеалният избор за вас.

На пазара в момента започват да се предлагат все повече подобни модели. Тъкмо затова понякога може да бъде особено трудно да изберете най-подходящия за своя дом.

Подготвили сме това ръководство тъкмо за да ви помогнем в избора. В него ще откриете всичко, което трябва да знаете за хладилниците за вграждане. С малко помощ със сигурност ще успеете да направите възможно най-добрия избор.

За да сме ви от максимална полза обаче, най-долу ще споделим с вас и няколко от най-добрите актуални предложения в областта…

Какво представляват хладилниците за вграждане и кои са основните им предимства пред останалите модели?

Хладилниците за вграждане като цяло не се различават особено от останалите хладилници.

Основното, което ги отличава, е това, че са проектирани специално, за да бъдат вградени и да се слеят с интериора на една кухня.

Всички компоненти на един подобен електроуред са поместени изцяло зад декоративен панел, който се слива с дизайна на вашата кухня. Той на практика представлява вратичката на един от шкафовете в кухнята ви, в който обаче вместо празно пространство, ще откриете вътрешната част на вградения си хладилник.

Закрепването на декоративния панел към предната част на вградения ви хладилник може да се осъществи по много различни начини.

Ние обаче няма да ви занимаваме подробно с това тук, тъй като този въпрос така или иначе трябва да бъде решен от специалиста, който се занимава с инсталирането на хладилника в кухнята ви.

Трябва да знаете, че изборът на вграден хладилник включва множество допълнителни предимства извън цялостното сливане на уреда с интериора ви.

Вградените хладилници са едно елегантно решение, което лесно се вписва навсякъде и може да ви спечели допълнително кухненско пространство. Достатъчно е само да подберете модела подобаващо и да знаете как да го позиционирате в кухнята си.

Освен това имайте предвид, че хладилниците за вграждане като цяло са по-тихи. Стените им са по-добре изолирани, а освен това ограждащите ги декоративни панели успяват да се справят по-добре както с шумо-, така и с топлоизолацията.

Въпреки че са една идея по-скъпи, подобно модели могат да се поместят практически навсякъде. Ако не разполагате с достатъчно пространство в кухнята си, бихте могли елегантно да ги слеете с шкафовете в коридора си например.

Понеже хладилниците за вграждане са сравнително нови електроуреди, повечето от тях са сертифицирано природосъобразни. Заедно с това те си остават изключително ефективни и обикновено предлагат охлаждане от най-висок клас.

Това обаче са само част от предимствата на хладилниците за вграждане…

Какви видове хладилници за вграждане съществуват?

На пазара в момента можете да откриете наистина сериозно разнообразие от хладилници за вграждане.

Всеки конкретен модел си има своите особености, но като цяло тези електроуреди могат да се разделят на две основни групи. Става въпрос за високите хладилници за вграждане и тези, които са предвидени за позициониране под кухненския плот.

И двата варианта, разбира се, имат своите предимства, но ръка за ръка с тях винаги вървят и серия недостатъци. Препоръчваме ви да обмислите добре кой от двата вида подхожда повече на вашата кухня и ще ви свърши по-добра работа.

Високи хладилници за вграждане

Този вид хладилници се вграждат във високи кухненски шкафове. Могат да бъдат вградени или като отделни единични колони, или в серия от единици.

Повечето подобни модели в общи линии отговарят по обем на пълноразмерните конвенционални хладилници. Съществуват обаче и по-малки варианти, които са малко по-високи от стандартния кухненски плот или пък сравнително тесни.

Така или иначе, ако бъдещият ви хладилник трябва да се погрижи за хранителните стоки на едно сравнително голямо домакинство, ви препоръчваме да се насочите към високите модели за вграждане.

Въпреки че размерите на високите хладилници за вграждане варират, много от производителите се грижат техните продукти да отговарят на размерите на стандартния кухненски шкаф.

Това означава, че вероятно ще попаднете на доста хладилници, които са с ширина от около 60 см. Разбира се, различните варианти могат да варират с по няколко сантиметра. Така или иначе обаче с нещо подобно няма да ви се налага да мислите за допълнително вентилационно пространство.

Най-големите модели обикновено са с височина от 177 см. Следващият стандарт сваля височината на около 140 см, а най-ниските хладилници са високи от 123 см надолу.

Що се отнася до цените на високите хладилници за вграждане, те до голяма степен варират спрямо размера на конкретния модел.

Така най-високите модели могат да започнат при цени от около 900 лв. В зависимост от авторитета на производителя обаче могат да достигнат до цена от близо 2000 лв. за възможно най-базов вариант.

Цените на някои хладилници за вграждане с повече приспособления и екстри дори могат да достигнат до около 2500 лв.

От вас зависи да подберете подходящия модел за себе си. Разбира се, и възможностите, които електроуредът ви предлагат, и цената му трябва да ви устройват.

Ако обаче имате нужда от по-обемен вграден хладилник, така или иначе ще ви се наложи да се примирите с цени, които надвишават 1000 лв.

Хладилници за вграждане под плот

Алтернативният вариант на високите хладилници за вграждане са онези, които са достатъчно компактни, за да се позиционират под кухненския плот.

Те са идеалният избор за вас, ако не разполагате с достатъчно пространство в кухнята си. В същото време обаче подобни модели ви предоставят възможности за съхранението на хранителните стоки на значително по-малко домакинство.

Компактността на подобни хладилници за вграждане може да се окаже проблем. С тяхна помощ вероятно няма да имате шанса да се възползвате от пазаруване на едро, тъй като хранителните стоки, които имат възможност да поберат, наистина не са чак толкова много.

Освен това плодната кутия при тези модели в повечето случаи се намира почти на нивото на пода. Така достъпът до свежи плодове и зеленчуци може да бъде особено сложен особено ако имате проблеми с навеждането.

Размерите на различните хладилници, разбира се, могат да варират с по няколко сантиметра. Така или иначе обаче надали ще намерите вграден под плота хладилник, който да надвишава 60 см ширина и 60 см дълбочина. Това са стандартните размери на един кухненски шкаф от подобен тип.

Височината на тези хладилници също не бива да надвишава 90 см. Не се подвеждайте по по-обемните модели. Ако се спрете на нещо подобно, имайте предвид, че има сериозна вероятност да не успеете да го съберете под кухненския си плот.

Що се отнася до цените на подобни модели, те определено са по-ниски в съответствие на техните размери.

По време на търсенето си има вероятност да попаднете на продукти с цени от по около 500-600 лв. Това обаче ще бъдат възможно най-базови модели без кой знае какви особености.

Повечето хладилници за вграждане под плота така или иначе поддържат по-високи цени. Приличните модели обикновено са на цени от поне между 800 и 1000 лв. В най-високият клас подобни хладилници дори могат да достигнат до около 2000 лв.

За какво трябва да помислите преди покупката на хладилник за вграждане?

Да се спрете на един от двата вида хладилници за вграждане далеч не е всичко, което трябва да направите. За да подберете подходящия за себе си електроуред, има няколко основни неща, за които трябва да помислите, преди изобщо да се захванете с търсенето.

Ако постоянно имате наум три основни въпроса, със сигурност ще улесните процеса и бързо ще се насочите към подходящите продукти. Първите съображения, които трябва да направите, се свеждат до особеностите на вашата кухня, както и бюджета, с който разполагате.

Вашето пространство

Едно от най-големите предимства на хладилниците за вграждане е тъкмо това, че успяват да ви спестят пространство. Вероятно сте се насочили към тях тъкмо за да избегнете масивното тяло на позиционирания някъде конвенционален хладилник.

С изхода от една ситуация обаче се оказвате в друга, с чиито особености трябва да се справите.

Ако тепърва ви предстои да изградите новата си кухня, пред вас са оставени две възможности. Единият вариант е да се насочите към някой от готовите проекти, които големите мебелни фирми ви предлагат. Алтернативното решение е да потърсите специалист, с помощта на когото да проектирате бъдещата си кухня.

Така или иначе, ако вече сте решили, че искате да се сдобиете с вграден хладилник, трябва внимателно да съобразите проекта на кухнята си и да му оставите достатъчно пространство в някой от шкафовете.

Освен това, когато разглеждате различните продукти, не бива да отделяте внимание само на техните собствени размери. Важно е размерите на предвидения за бъдещия ви хладилник шкаф да бъдат достатъчно големи, така че да остава вентилационно пространство.

Вече сте запознати със стандартните размери на двата основни вида хладилници за вграждане. Имайте предвид, че по време на търсенето си е силно вероятно да попаднете на продукти, които излизат извън стандартите.

Вариантите пред вас в общи линии са два. Бихте могли да съобразите избора на хладилник с предвиденото в кухнята ви пространство за него. Другият вариант е да подберете хладилника си предварително и тепърва да му осигурите достатъчно пространство в бъдещата си кухня.

Имайте предвид, че ако сте се насочили към моделите под плот, но те не предлагат достатъчен обем за нуждите на вашето домакинство, винаги можете да комбинирате няколко уреда. Това вероятно ще ви излезе сравнително по-скъпо, но все пак удобството си има цена.

Вашият интериор

Основната причина хората да се насочват към хладилници за вграждане, опира тъкмо до въпросите, свързани с интериора на кухнята ви.

Много от съвременните всекидневни пространства комбинират холната и кухненската част на жилището. Кухнята е престанала да бъде просто функционално място, в чиято закътаност се осъществява магическото тайнство на готвенето.

В наши дни повечето кухни изпъкват не само със своята функционалност, но и с елегантния си дизайн.

Тъкмо понеже кухнята е едно видимо пространство, в общи линии всяко домакинство е загрижено за нейния вид. Важно е всичко в нея да бъде балансирано – както цветовете и формите, така и разбира се, всички електроуреди в нея.

В много от случаите електроуредите все още удържат функционалната си роля. Именно тяхната практичност им дава право да се открояват безнаказано от шкафовете, плота, мивката и всичко останало в кухненското пространство.

Много хора обаче вече предпочитат да скрият всичко, което нарушава баланса на интериора в дома им. Тъкмо затова не само хладилниците, но и печките, пералните, миялните машини и какво ли още не вече могат да бъдат вградени и елегантно прикрити зад някоя вратоподобна декоративна плоскост.

Преди да се спрете на решението да вградите електроуредите в кухнята си, помислете внимателно дали не можете да ги съчетаете помежду им и да ги оставите навън. В много от съвременните кухни това е не само възможно, но и напълно уместно, дори стилно.

И все пак вграждането на електроуредите ви дава страхотна дизайнерска свобода. Така че, ако сте решили нещо подобно, ви съветваме да се възползвате максимално от нея.

Вашият бюджет

Хладилниците за вграждане като цяло не са сред най-евтините хладилници, с които можете да се сдобиете. Има различни теории на какво точно се дължат високите им цени.

Възможно е да произхождат от разходите по развитието на охлаждащата технология в тясното пространство, в което тези модели работят. От друга страна, може би високите цени на хладилниците за вграждане се дължат на по-ниската им популярност спрямо конвенционалните модели.

Вероятно е също цените им да се дължат на факта, че ако веднъж проектирате кухнята си с вграден хладилник, неизбежно ще ви се наложи да се сдобиете отново с такъв модел при нужда от замяна на уреда.

Каквито и да са причините, обстоятелствата са такива, каквито са – цените на хладилниците за вграждане са една идея по-високи.

Така или иначе обаче това е инвестиция, която ще направите веднъж или най-много два-три пъти, докато използвате една конкретна кухня. Тъкмо затова, ако сте решили, че искате бъдещият ви хладилник да бъде вграден, няма какво да ви спира.

Добра идея е обаче предварително да определите границите на своя бюджет. Въпреки че в много от случаите си заслужава да отделите малко повече средства за една идея по-качествен модел, добре е да сте наясно с цената, която не искате да надвишавате.

Така ще имате възможност да отсявате продуктите, на които попадате, значително по-целенасочено.

За да направите възможно най-добрия избор обаче, трябва да направите още нещо. Комбинирайте границите на бюджета си със задължителния набор от характеристики, които искате бъдещият ви хладилник да притежава. По този начин лесно ще прецените от какво можете да се лишите и съответно как да спестите от покупката си.

Бъдете разумни предварително и със сигурност ще останете доволни в бъдеще!

Какво друго трябва да вземете предвид при покупката на хладилник за вграждане?

Да, предварителните съображения са особено важни, когато става въпрос за покупка от порядъка на един хладилник за вграждане. Те обаче далеч не са всичко, на което трябва да обърнете внимание, ако искате да се сдобиете с възможно най-доброто.

Хладилниците за вграждане си имат куп характеристики и особености, за които трябва да следите по време на търсенето си. Когато вземете предвид всички основни положения, със сигурност ще улесните пътя си към идеалния продукт.

Крепежен дизайн

Има нещо ключово, което отличава хладилниците за вграждане от всички останали хладилни устройства. Това е спецификата на метода, по който декоративните плоскости, които прикриват уреда, се прикрепват към вратите му.

Най-общо може да се каже, че има два основни варианта за закрепването на декоративния панел – подвижен и неподвижен.

При статичния метод се използва система от кръгли панти, с помощта на която панелът се окачва на вратата на хладилника. При втория пък се използват различни плъзгащи се водачи. Те предизвикват леко отделяне на панела от вратата при отварянето ѝ.

Неподвижният метод на закрепване със сигурност ще ограничи движението на вратата. Вероятно тя ще може да се отваря само до 90 градуса. Въпреки това обаче неподвижната врата се счита за по-надеждна от подвижната.

При подвижния вариант вратата може да се отвори по-широко. Големият му минус обаче произлиза от това, че в пролуката, която се получава между вратата на хладилника и декоративния панел, често може да се насъбира неприятна за почистване мръсотия.

Така или иначе обаче е възможно вашите предпочитания да не изиграят почти никаква роля в избора на крепежен дизайн.

Обикновено различните производители проектират хладилниците си така, че да бъдат инсталирани по определен начин. Всеки производител предлага своя система от крепежни елементи към определен свой продукт.

Както ви споменахме и по-рано, въпросът с вграждането на бъдещия ви хладилник не бива да ви засяга прекалено пряко. Препоръчваме ви да се консултирате с майстора си при избора на определен уред и да му доверите изцяло инсталационния процес.

Размер

Вече сте наясно със стандартните размери на различните видове хладилници за вграждане.

Както стана ясно, надали ще попаднете на уред за вграждане, който да надвишава 60 см ширина и 60 см дълбочина.

Що се отнася до височините на хладилниците за вграждане обаче, те могат да варират в зависимост от вида на модела. Можете да попаднете на най-различни предложения с височини от под 90 см до близо 180 см.

Имайте предвид, че обикновено високите хладилници за вграждане вървят заедно с отделно фризер отделение, което се отваря с независима врата. В зависимост от това какво пространство за замразяване ви е необходимо, можете да изберете измежду няколко различни варианта.

Естествено, всеки има нужда от някакъв фризер. Особено в България сме свикнали винаги да имаме нещо замразено в камерата си за извънредни случаи.

Ако обаче нямате нужда от кой знае какво пространство във фризера си, можете да се насочите към моделите с най-малки камери. В повечето случаи те се съотнасят към хладилната камера като 30 към 70.

Разбира се, предлагат се и хладилници с малко по-големи фризери при съотношение 40 към 60. Ако обаче се нуждаете от по-голям фризер, можете да се насочите към моделите, разделени 50 на 50.

Наясно сме, че нуждите на всяко домакинство са различни. Така или иначе обаче почти винаги е по-добре да разполагате с малко допълнително място, вместо то да се окаже недостатъчно.

Препоръчваме ви да се насочвате към възможно най-големите хладилници за вграждане, които можете да си позволите. Въпреки че изразходват малко повече електрическа енергия, за да работят пълноценно, ви гарантираме, че няма да съжалявате.

Температура и влажност

Самото предназначение на всяко хладилно устройство е свързано с пълноценното съхранение на хранителни стоки за максимално дълъг период от време. За да постигнат целите си, всички електроуреди трябва да регулират оптималните условия, при които хранителните стоки се съхраняват.

Това означава нивата на температурата и влажността вътре в хладилника да бъдат балансирани идеално.

Идеята е не само да предпазите продуктите си от разваляне. Прекалено ниските температурни стойности например има шанс да бъдат също толкова зловредни, отнемайки качествата на някои храни.

Тъкмо затова би било най-добре да си потърсите хладилник, който ви предлага широки възможности за контрол над условията на съхранение. Това означава да имате максимално широк диапазон от температурни настройки, както и такива на влажността.

Повечето съвременни модели така или иначе ви предлагат лесен и удобен контрол върху нивата на температурата. При конвенционалните модели това обикновено се случва посредством LCD дисплей, проектиран някъде по вратата на уреда.

В случая с хладилниците за вграждане обаче контролният панел често се налага да бъде позициониран другаде. Той обикновено бива преместен някъде вътре в камерата.

Освен това някои наистина модерни уреди ви предлагат възможност за изолиран контрол на температурата в отделни зони от хладилника. Някои модели пък дори ви предлагат специализирани отделения за охлаждане на месо и напитки. Съществуват дори и такива хладилници, които ви дават възможност за турбо замразяване.

Що се отнася до нивата на влажността, повечето съвременни машини ви осигуряват контрол и над тях. Извън обикновените отделения за плодове и зеленчуци, някои хладилници ви дават възможност за прецизна настройка на влажността.

Имайте предвид, че различните плодове и зеленчуци предпочитат различни нива на влажността, за да съхранят оптималното си състояние.

Енергийна ефективност

Вече сте наясно, че колкото по-голям е един хладилник, от толкова повече електрическа енергия се нуждае, за да работи пълноценно. Въпреки това универсално правило е напълно естествено някои модели да бъдат по-икономични от други.

Най-добре е да се стремите към онзи хладилник за вграждане, който ви предлага максимална производителност при минимален разход на енергията. Как обаче да откриете този невероятен уред на фона на всички останали?

Много просто – просто трябва да обърнете внимание на оценката за енергийна ефективност в описанието на продуктите, които сте си набелязали.

Става въпрос за оценяването на електроуредите спрямо международните стандарти за енергийна ефективност. Тези оценки би трябвало да фигурират в описанието на всеки продукт под формата на буквени и знакови означения.

И сами се досещате, че колкото по-високо оценен е един хладилник, за толкова по-висока пазарна цена има право да претендира. Помислете си внимателно обаче дали това е нещо, което трябва да ви спира да се сдобиете с него.

Макар и да представляват по-голяма първоначална инвестиция, хладилниците от най-висок енергиен клас определено си заслужават цената. Те със сигурност ще ви се изплатят впоследствие, тъй като ще харчат много по-малко електричество спрямо своите привидно изгодни конкуренти.

Ако искате да се сдобиете с наистина икономичен хладилник обаче, ви препоръчваме да си потърсите уред, който предлага някакви еко режими на работа или режим на работа при почивка. Тези опции позволяват на уреда да пести максимално количество енергия, и са особено полезни, когато не го използвате толкова често.

Подбирайте разумно и имайте едно наум, че най-изгодната оферта понякога изглежда привидно по-солена.

Функции и приспособления

Извън възможностите за прецизна настройка на температурата и влажността един хладилник за вграждане разполага с още куп функции и приспособления, които могат да направят употребата му максимално удобна и смислена.

Някои от тях обаче определено си заслужават повече, докато други са просто излишни. Ще насочим вниманието ви към онези функции и приспособления, с които действително си заслужава да снабдите бъдещия с хладилник.

Определено си заслужава да си потърсите устройство с No Frost функция. Благодарение на нея няма да ви се налага да мислите за размразяването на хладилника си – той ще се погрижи за всичко.

Естествено, знаем колко е досадно да стоиш пред отворената врата и да не можеш да откриеш нещо в хладилника си. Тъкмо затова е добра идея да помислите за осветлението на камерите си.

Някои модели са проектирани с елегантно вътрешно осветление по задния си панел. Това е далеч по-добрият вариант на фона на стандартното осветление, разположено на тавана, тъй като рафтовете се осветяват значително по-сполучливо.

Освен това, ако искате да допринесете за условията вътре в хладилника си, ви препоръчваме да се насочите към съвременно LED осветление. То е далеч по-икономично в енергиен план, а освен това отделя значително по-малко количество топлина.

Имайте предвид също, че определено си заслужава рафтовете в хладилника ви да бъдат стъклени и регулируеми.

Що се отнася до хладилниците, стъклото е в пъти по-подходящ материал спрямо пластмасата. То допринася за поддържането на студения въздух, а освен това е по-здраво и лесно за почистване.

Регулирането на рафтовете пък ви позволява да оптимизирате пространството в камерата спрямо конкретните си нужди във всеки отделен момент.

Погрижете се също чекмеджетата на фризера ви да бъдат достъпни и прозрачни. Така ще имате възможност бързо и лесно да се ориентирате и да достигнете до всичко необходимо.

Разбира се, различните хладилници за вграждане могат да ви предложат още куп страхотни възможности.

 

Е, надяваме се нашето ръководство да ви е било от полза!

А сега, след като вече знаете всичко необходимо за хладилниците за вграждане, както обещахме, ще споделим с вас няколко от най-добрите предложения на пазара в момента, които подбрахме специално…

1. Хладилник с фризер за вграждане Beko BCSA285K3SN


Този хладилник за вграждане ви предлага хладилно и фризирено пространство с общо обем от 271 литра. Уредът е сред най-високите и същевременно достъпни модели, на които има шанс да попаднете. Въпреки че не разполага с кой знае какви екстри, хладилникът е оборудван с всички основни функции, както и страхотно LED осветление. На ваше разположение са предоставени 4 рафта от закалено стъкло, отделение за плодове и зеленчуци, отделение за млечни продукти и специална поставка за яйца. Това е едно истински изгодно предложение, което ви осигурява всичко необходимо.
Купи сега

2. Хладилник с фризер за вграждане Samsung BRB26713DWW/EF


Веднага можете да направите разликата. Хладилникът за вграждане Samsung BRB26713DWW/EF е с аналогични размери на предходния, но е значително по-скъп. Зад цената му обаче стои по-висока енергийна ефективност, както и значително количество допълнителни функции, които да оптимизират уреда максимално. Хладилникът е проектиран с No Frost система за охлаждане. Освен това обаче разполага с фреш зона, плъзгащи се рафтове, циркулиращ въздух, функция за бързо замразяване и дезодориращ филтър. Възможностите с този хладилник действително се разширяват сериозно.
Купи сега

3. Хладилник с фризер за вграждане Teka CI3 350 NF EU


Този хладилник за вграждане ви предлага общ обем на двете камери от 262 литра. Това е един елегантен уред, който се регулира с помощта на удобен LCD дисплей. Устройството отново разполага с No Frost система за охлаждане, а заедно с нея върви и функция за бързо замразяване. Положението вътре в хладилника е абсолютно оптимизирано благодарение на регулируемите рафтове, Fresh Box и Zero Box, както и елегантното LED осветление. Това е един доста сполучлив модел, който със сигурност може да ви направи доволни.
Купи сега

4. Хладилник с фризер за вграждане Liebherr ICTS 2231 Comfort


Хладилникът за вграждане Liebherr ICTS 2231 Comfort разполага със сравнително малък фризер, така че по-голямата част от 200-литровия обем е предоставена за охлаждането на хранителните ви продукти. BioCool отделението ви дава възможност да регулирате нивата на влажността, за да поддържате плодовете и зеленчуците си максимално свежи. Хладилникът е проектиран максимално практично и функционално, като разполага със страхотни рафтове от закалено стъкло. На ваше разположение е предоставено всичко необходимо.
Купи сега

5. Хладилник с фризер за вграждане Electrolux ENT6TF18S


Този хладилник за вграждане разполага с фризер при съотношение 40 към 60 спрямо размерите на хладилната камера. Общият обем на двете отделения възлиза на 254 литра. Същевременно моделът е един от най-високите, на които има шанс да попаднете. Разполага със система за охлаждане No Frost, елегантно вътрешно осветление, както и функция за бързо замразяване. Хладилникът е проектиран така, че да бъде максимално удобен на своите потребители и да им предложи всичко необходимо за съхранението на хранителните стоки.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

6. Хладилник с фризер за вграждане Hotpoint BCB 80201 AA F C 03


Хладилникът за вграждане на Hotpoint BCB 80201 AA F C 03 определено е едно невероятно предложение. С обем от 294 литра и височина от почти 2 метра той е един от най-високите модели на пазара. Продуктът е от енергиен клас А+ и предлага на своите потребители възможност за бързо замразяване и бързо охлаждане. Същевременно контролът на влажността и температурата е изключително удобен, интуитивен и функционален. Активната кислородна технология запазва свежестта на храната за по-дълъг период от време. Уредът разполага и с функция Holiday, така че да бъде максимално икономичен, когато ви се наложи да го оставите самичък за известно време.
Купи сега

7. Хладилник с фризер за вграждане Whirlpool SP40 801 EU


Този хладилник за вграждане разполага с главозамайващия обем от 400 литра при отношение на фризера към хладилника 1 към 3. Той ви гарантира оптимални нива на влажността и температурата за максимална свежест и пълноценно съхранение на хранителните стоки. Разполага с множество технологии, които се грижат за образуването на лед и лесното размразяване. Уредът разполага с функция за бързо замразяване, антибактериален филтър и е оценен с енергиен клас А+. С този хладилник на ваше разположение е представено всичко необходимо, осветено от елегантна и нежна LED светлина.
Купи сега

4.7/5 - (4 votes)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!