Всички категории

9-те Най-Добри Масажори

Масажорите са най-добрият начин да се отървете от схващанията в мускулите и болката в тялото.

Масажорите помагат да си осигурите лечение, подобно на спа, но в дома си.
Много важно е да изберете правилния уред или резултатите ще са неочаквани и неприятни. За да изберете правилния масажор трябва да помислите върху някои неща.

Разберете нуждите си за избиране на правилен масажор

Първото нещо, което трябва да обмислите, когато избирате масажор за домашна употреба, е да разберете какъв вид масажор ви е нужен.

Различните видове са с различна функционалност.

Някои от тях покриват специфична област, докато други вършат работа за цялото тяло; някои са механични, докато други са електрически; едни осигуряват дълбок масаж, когато други извършват повърхностен такъв.

Трябва да сте наясно какво точно търсите, когато избирате правилния масажор.

Вземете предвид възрастта и физическото състояние на човека, който ще използва масажора

Не е възможно хора на различна възраст и в различно здраве да получат еднакви резултати с масажорите.

Мускулите започват да отслабват с възрастта. По-слабите мускули не могат да толерират силен или дълбок масаж в сравнение с младите здрави мускули. В същото време физическото състояние на потребителя също помага за избиране на правилен масажор за домашна употреба.

Бременните жени, хора с наранявания или сърдечни проблеми не могат да използват всеки масажор. За тях има специални продукти.

Проверете дали масажорът е лесен за използване

Масажор с лесен захват и дълга дръжка е идеален за домашна употреба.

Формата на уреда трябва да е с такъв дизайн, че да позволява достигане на желаните области от тялото без затруднения.

Най-добрата опция за домашна употреба е безжичен масажор с дълга дръжка. С такъв масажор можете да достигнете дори най-трудните области на тялото.

Проверете консумацията на електрическа енергия

Електрическите масажори използват електричество, за да работят. Електрическата енергия, която е необходима на уреда, варира според същността на масажора. Тези, които предоставят дълбок тъканен масаж, изискват повече електричество от по-нежните масажори.

Подобно, уред с множество предназначения се нуждае от повече електрическа енергия от обикновен масажор с едно предназначение. Изключително важно е да проверите щателно изискванията за волтажа, когато избирате масажор за домашна употреба.

Изберете масажора, който се вписва в предпочитания от вас ценови интервал

Финансовият фактор, когато избирате правилен масажор за домашна употреба, е толкова важен, колкото дишането. На пазара дори един и същи продукт може да се продава на различни цени.

Препоръчително е щателно да проучите пазара, преди да инвестирате в даден артикул. Някои търговци продават нискокачествени продукти на висока цена. Винаги трябва да плащате за реалната стойност. Понякога качеството на масажорите също спада с цената им.

Не е препоръчително да закупите евтин масажор, просто за да спестите пари.

Тегло на масажора – за предпочитание е уредът да е лек

На пазара има налични различни видове масажори и те служат за различни цели.

Всеки уред е различен, що се отнася до функционалност и тегло. Теглото е фактор, който може да затрудни използването на масажора.

Препоръчително е да изберете лек масажор, понеже ще е много да използвате тежък масажор индивидуално.

Вземете предвид издръжливостта

След като закупите масажора се очаква той да работи дълго време.

Много често един масажор изпълнява изискванията на много хора. Следователно е разумно решение да изберете масажор, който е изработен от издръжлив материал. Ако сте се спрели на електрически масажор, тогава моторът трябва да е достатъчно силен, че да работи дълго време.

Безопасен ли е уредът за употреба?

Масажорът трябва да изпълнява всички критерии за безопасност по време на употреба.

Купувачът трябва да е сигурен, че избира ръчен или електрически масажор, който по никакъв начин няма да е опасен за него, семейството му и особено децата му.

Ако използвате масажор, изработен от евтин материал, може да има вероятност за електрически удар.

Закупуването на масажор от авторизиран и надежден търговец може да помогне за избирането на безопасен продукт.

Проверете гаранцията преди покупка

Гаранцията на масажора трябва да бъде щателно проверена, преди да заплатите за уреда.

Гаранцията помага за замяна на продукта, ако възникне някакъв проблем през уточненото време.

Всеки търси уред, който може да задоволи нуждите му напълно. Но ако това не се случи, тогава купувачът трябва да има правото да го замени с най-добрия възможен избор.

Следователно е много важно да проверите политиката за заменяне или връщане на заплатената сума, преди да минете през касата.

Следва списък с някои от най-добрите масажори, които можете да купите още днес:

1. Възглавничка за Шиацу масаж Beurer 643353, модел MG 147

Най-добра възглавничка за Шиацу масаж

Ако желаете успокояващ Шиацу масаж, които да ви отпусне и успокои, възглавницата Beurer 643353 MG 147 е чудесен избор.

Тя може да се използва за масажиране както на тялото и гърба, така и на краката, врата и други. Разполага с 4 масажни елемента, които са предвидени специално за Шиацу масаж се въртят, като извършват това движение по двойки и в различни посоки. Можете да настроите посоките за масажа, като използвате двете включени настройки.

Повърхността на възглавницата е изработена от дишаща материя, а самият продукт разполага с велкро ленти, които могат да се закрепят към стола.

Има възможност за загряване, а копчетата за управление са осветени. Мощността на уреда е 12W. Моделът е електрически, тип ваничка, предназначен за домашна употреба и задвижващ се ротационно, като използва адаптер.

Дължината му е 40 см., а теглото – 2 кг. Потребителите са изключително доволни от качеството на продукта и от масажа, който извършва, като считат възглавницата за отлична покупка.
Купи сега

2. Масажор за ходила BEURER FM 60

Най-добър Масажор за ходила

Този уред се използва изключително лесно, като просто сядате удобно и поставяте краката си върху масажора.

Извършва Шиацу масаж и има 6х3 масажни глави на област, като те са въртящи се. Разполага също с инфрачервена функция топлина, като тя служи за отпускане на краката и стимулиране на кръвообращението. Затоплящата функция можете да включите и изключите според желанието си.

Уредът е с две степени на интензивност и мощност 50W. Почистването му и цялостната му поддръжка са лесни за извършване. Можете да регулирате височината на краката си по време на масаж, за да ги разположите в правилна позиция.

Този масажор е с размери 37,5х43х11 см. и тегло от 2 кг. Потребителите му споделят, че масажорът предлага чудесен масаж, който не само е приятен, но и релаксиращ, докато светлината предлага прекрасно затоплящо действие.
Купи сега

3. Хидромасажна вана за крака BEURER FB30

Най-добра хидромасажна вана

Този уред предоставя интензивен масаж на стъпалата и стимулира рефлексните зони на краката ви, благодарение на специалните си програми, което премахва умората и болката в краката след тежък ден, успокоява болките в ставите и същевременно подпомага циркулацията на кръвта.

Чудесно решение е за хората, чиито крака са студени или подути. Също така е отличен избор за онези, които прекарват целите си дни на крак. Можете да го използвате и преди педикюр за омекотяване на кожата и ноктите. Има три функции, като те са вибрационен масаж (за отпускане на напрежението), хидромасаж (за успокояване) и постоянна температура на водата.

Подходящ е за хора с размер на ходилата до 45-ти номер. Разполага с масажна стелка и гумени крачета, които предотвратяват хлъзгането. Има 3 скорости и е електрически уред за домашна употреба. Клиентите са доволни от него, тъй като го намират за качествен, удобен и чудесен за масаж, особено за хора, които за пръв път използват подобен уред.
Купи сега

4. Масажна подложка CF-2508

Най-добра масажна подложка

Ергономичният дизайн на тази масажна седалка я прави чудесен продукт, който е удобен за използване. Предоставя балансиран масаж, като той може да е с различно времетраене и интензивност.

Можете да я използвате и вкъщи, и докато сте на път. Извършва Шиацу масаж върху 4 масажни точки на гърба и шведски масаж на 2 масажни зони на гърба.

Има възможност за фиксиран масаж на определени точки, а също така и за: Непрекъснат или пулсиращ с прекъсване шведски масаж с почукване; Шиацу масаж на долната или горната част на гърба, или на целия гръб; лек, среден или интензивен вибриращ масаж.

Предлага също и функция нагряване, а самите програми са с продължителност от 5, 10 или 15 минути. Размерите на масажната подложка са 11х47,5х14,5 см. Този електрически масажор е за домашна употреба и с тегло от 4,5кг.
Купи сега

5. Масажор Beurer MG 70

Най-добър ръчен масажор

Този качествен уред ви дава възможност да се насладите на релаксиращ масаж. Разполага със сваляема дръжка, чрез която можете да достигнете до труднодостъпните места – като гърба. С масажните глави можете да извършите силен и директен масаж.

Масажорът е с велкро дръжка, като тя може да се настрои в по-голям или по-малък размер, в зависимост от нуждите ви. Отделно имате шанс да включите инфрачервена топлина, която е с температура около 45 градуса по Целзий.

Интензитетът на масажа също може да бъде регулиран от вас. Уредът е с 2 приставки на масаж и е с мощност 22W. Потребителите споделят, че масажът предоставя изключително тонизиращо действие и има чудесен ефект върху тялото, особено ако се ползва ежедневно.
Купи сега

6. Масажиращ стол BEURER MC 5000 Deluxe

Най-добър Масажиращ стол

Превъзходният дизайн на този масажиращ стол е съчетан с иновативна технология и ви помага да се отпуснете, да презаредите с енергия и да се освободите от стреса.

Има функция за автоматично сканиране на тялото, чрез която открива зоните за масаж и можете индивидуално да регулирате пълен масаж на тялото, извършен по 4-точкова масажна система. Можете индивидуално да конфигурирате желана от вас програма, като автоматичните такива са масаж терапия, успокояващ или релаксиращ масаж, а интензивността можете да настроите самостоятелно.

Можете да изберете измежду 5 вида масаж, сред които е и частичният масаж. Поставката за крака и облегалката се регулират автоматично. Теглото на този уред е 61кг., а размерите му са 130х73х117 см. Може да поеме натоварване до 200 килограма. Изработен е от оптика кожа.

Този стол е електрически и е преназначен за полупрофесионална употреба. Клиентите остават изключително доволни от него и от извършвания масаж.
Купи сега

7. Масажираща постелка Medisana MM 825

Най-добра масажираща постелка

Тази постелка масажира цялото тяло, но можете да изберете и 4 масажни зони – горната или долната част на гърба, горната или долната част на краката.

Налични са 5 програми на масаж и 2 нива на интензивност. Можете да изберете зоната на масаж, за да получите по-добри резултати, а уредът също е с интегрирана затопляща функция.

Изработена е от вълнени влакна и предлага неустоима мекота, а в легнало положение можете да си осигурите повече удобство с възглавницата. Предлага дистанционно управление, за да контролирате по-лесно програмите, а за самия контролен панел е предвиден джоб.

Автоматично се изключва след 15 минути. Захранва се с адаптер, а мощността на уреда е 14,4W. Дизайнът е висококачествен и елегантен. Захранващото напрежение е 240V/12V.

Отзивите на потребителите показват, че продуктът върши отлична работа и предоставя висококачествен масаж.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

8. Уред против целулит с инфрачервени лъчи Cellu Spa Solac ME 7713

Най-добър антицелулитен масажор

Този продукт е електрически уред против целулит, който предоставя антицелулитен масаж. Мощността му е 20W. Разполага с ергономичен и елегантен дизайн, като е удобен за употреба и поддръжка. Работи чрез три въртящи се ролки в долната част на тялото си.

Предлага два накрайника и методът му на работа е чрез инфрачервени лъчи. Този вид масаж осигурява не само релаксиращо усещане, но и възможност да премахнете целулита, за което се иска обаче и съчетание с физическа активност за най-добри резултати.

Продуктът не помага за сваляне на тегло, а единствено за премахване на целулита. Потребителите са доволни от качеството и работата на уреда.
масаж.
Купи сега

9. Масажна яка Rexton ST302B

Най-добър масажор за врат

Уредът представлява Шиацу масажор, който масажира плешките, врата и раменете, като използва нагряване, а също и 4-точков масаж.

Разполага с функция 3D масаж (умни ръце). Може да успокои главоболието, да свали напрежението и въздейства благотворно върху кръвообращението, като го подобрява.

Захранването му е 240V, като мощността му е 25W. Масажът е с продължителност 10 минути. Този уред е електрически и е предназначен за домашна употреба, като се задвижва чрез затопляне и ротационно движение. Има 3 програми и 1 скорост.

Теглото му е 5 кг. Масажорът е лесен за използване и поддръжка. Има ергономичен и елегантен дизайн.

Отзивите на потребителите са изключително положителни, като те споделят, че масажорът върши уникална работа и предоставя превъзходен релаксиращ и облекчаващ масаж.
Купи сега

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!