Всички категории

7-те Най-Добри Машини за Пуканки

Машините за пуканки са уред, който задължително трябва да имате, ако планирате да пресъздадете ефекта от киното във вашият дом.


Наред с многобройните фактори, които добавят към стойността на домашното кино, допълнителните елементи като машина за пуканки и по-добро позициониране на  местата за гледане правят цялото изживяване дори още по-качествено.

И за тези потребители, които са готови да пресъздадат магията на киното в техния дом, машината за пуканки е едно от първите неща, които трябва да имат.

Така веднъж след като сте добавили основните елементи  за домашното кино,  потърсете  качествена машина за пуканки, която има всичко необходимо за да направи изживяването още по-добро.

Ползите от притежаването на качествена машина за пуканки вкъщи

За тези от вас, които са готови да създадат идеалното домашно кино и не могат да решат дали да купят машина за пуканки за него или не, трябва да имате предвид множеството ползи, които подобна машина би ви осигурила. 

Разгледайте ги и разберете причините защо е нужно да изберете перфектната машина за пуканки за вашия дом.

 • Осигурява на вашето домашно кино завършен вид
 • Позволява ви да се насладите на прясно опуканите пуканки, докато се наслаждавате на любимите си филми.
 • Лесна за използване
 • Налична в различни форми и размери

Това бяха само малка част от ползите от притежанието на перфектната машина за вашите приготовления за домашна кино вечер с близки и приятели.

Видове машини за пуканки


Сега, когато вече знаете за ползите, с които можете да се сдобиете купувайки машина за пуканки  за вкъщи, следващото нещо, което е нужно да направите е да научите за различните типове машини за пуканки налични на пазара.

Знаейки точният вид машина за пуканки, от която се нуждаете, ще можете лесно да намерите най-добрия модел за вашето домашно кино.

Така избраната машина не само ще изглежда невероятно, но и ще задоволи целта ви да осигури свежа порция пуканки винаги когато поискате.

Така че се уверете, че ще изберете правилният тип машина за пуканки.

И в случай, че не сте наясно със различните видове машини за пуканки налични на пазара, тогава нека ви представим по-популярните видове машини за пуканки, които можете да купите от магазините или онлайн.

Уред за пуканки на микровълнова печка

Първият популярен тип машини за пуканки е уреда за пуканки на микровълнова.

За разлика от традиционно изглеждащите машини за пуканки, този уред е компактен, лесен за пренасяне и се справя брилянтно със задачата. Разчитайки на него, можете да бъдете сигурни, че ще получите най-доброто качество пуканки с великолепен вкус.

Освен компактните размери, сред предимствата на уреда за пуканки на микровълнова е и лесната му употреба. Просто пълните кутията с царевичните зърна и включвате микровълната, след няколко минути вашите перфектно опукани пуканки ще са готови.

За разлика от традиционните машини за пуканки, уредите за пукане на пуканки в микровълнова са много по-лесни за употреба , почистване и поддръжка.

Настолна машина за пуканкиЕдин от най-добрите и надеждни начини да направите перфектните пуканки за вашето домашно кино е да имате настолна машина за пуканки, която може да бъде поставена на достъпно място и така да имате топли и пресни пуканки за минути.

Макар и настолните машини за пуканки да са по-трудни за почистване, отколкото уреда за микровълнова или правенето на пуканки на котлон, настолната машина за пуканки ще придаде завършен вид на вашето домашно кино.

Ако искате да създадете перфектно изглеждащото домашно кино във вашия дом, тогава настолната машина за пуканки е оптималният ви вариант.

Уред за пуканки за котлон

Също както уреда за пуканки за микровълнова, уредът за пуканки за котлон е пригоден да се използва с помощта на друг източник на топлина за готвене. И в този случай ще използвате котлона. Тези уреди за пуканки са също толкова ефективни, както и всички останали и предимствата, които имат пред настолните машини е лесната употреба и поддръжка.

Така че, ако си търсите надежден и лесен за ползване уред за пуканки – тогава можете да разглеждате всички възможни опции на пазара за уреди за пуканки на котлон.

Повярвайте ни, ще се влюбите в ефективността и изпълнението им.

Машина за пуканки с горещ въздух

Машините за пуканки с горещ въздух са най-бързите и сред най-ефективните машини за пуканки налични на пазара. Лесни за използване и с брилянтен дизайн, тези машини са един от най-добрите варианти, на които можете да се спрете за домашното си кино.’

Характеристики, които трябва да имате предвид


В случай, че искате да изберете машина за пуканки напълно сами, тогава е нужно да знаете съществените неща около тях.

Размери и капацитет

Уверете се, че машината за пуканки, която планирате да купите има достатъчно място за нужното ви количество царевични зърна. За да направите това, трябва да вземете предвид всички членове на вашето семейство, също така и броя на хората, с които обичате да гледате филми.

По този начин ще можете лесно да изберете перфектната машина за пуканки откъм размери и капацитет.

Вид

Друг важен детайл, за който е трябва да погледнете докато си закупувате нова машина за пуканки е да изберете точният вид. Постъпвайки така, можете да сте сигурни, че ще получите най-добрата производителност и лесна употреба.

Гаранция и поддръжка

Гаранцията и поддръжката са важна част, ако планирате да закупите надеждна и качествена машина за пуканки, която да ползвате дълги години. Уверете се, че машината идва с достатъчно дълга гаранция и добри условия към нея, както и че производителят има сервизи – така ще запазите машината добре поддържана и отлично работеща.

Инструкции за употреба

Навсякъде по света машините за пуканки се използват и като машини за правене на пари. Те произвеждат храна, която е се търси постоянно. Пуканките са много добро попълнение за всяко парти, събиране или кино вечер.

Стъпки за употреба

Какъв е правилният начин за употреба на машината за пуканки? За да можете да ползвате машината за пуканки е нужно да се запознаете с нейните инструкции за употреба.

Много важно е да ги следвате ако искате да не повредите машините или да изгорите пуканките.

 • Първо, загрейте котленцето за няколко минути
 • След това сложете мазнина в котленцето
 • Проверете дали е достатъчно загряла мазнината като добавите няколко зърна царевица
 • Когато котлето е загряло е нужно да добавите и останалата част от царевицата и да затворите капака
 • Когато пукането спре, тогава трябва да спрете котлето и да извадите пуканките

Какъв вид масло да ползвате за машината за пуканки?Кокосовото масло е за предпочитане да се ползва за машината за пуканки. Придава много приятен вкус на пуканките. Някой хора предпочитат рапично олио, защото има по-малко холестерол и мазнини. Също може да се ползва фъстъчено олио или слънчогледово.

Уверете се, че не използвате зеленчуково масло, тъй като то не достига до нужната за пукане температура.

Овкусени или обикновени пуканки

Искате ли да запазите пуканките без да ги овкусявате и това ли е най-правилният избор? Когато искате да добавите вкус, можете ли да добавите масло или сол? Също така, можете да пробвате различни рецепти, за да добавите нов вкус към пуканките.

Много ще ви хареса да правите пуканки по ваш вкус и да пробвате различни рецепти.

Как да почистим и да поддържаме машината за пуканки

След като приключите с използването е нужно да почистите машината за пуканки. След всяко ползване е нужно да почиствате машината, тъй като това подсилва вкуса на пуканките вместо да го разваля. Нужно е също да почиствате и котленцето.

Почистване на машината за пуканкиПреди да започнете с почистването на машината е нужно да изгасите всички светлини и копчета. Машината трябва да е изключена от захранването. Оставете котленцето да се охлади за няколко минути. През това време можете да направите почистващ разтвор.

За да почистите машината следвайте следните стъпки:

 • В котленцето сложете почистващи разтвор
 • Включете котлето да работи и оставете разтвора да заври
 • Отново е нужно да изключите котленцето и да го оставите да се охлади
 • Премахнете котленцето
 • Убедете се, че разтвора е изхвърлен на правилното за това място
 • Забършете останалата част от котлето
 • Ако котлето не е почистено правилно е нужно да повторите стъпките отново

Следващата стъпка е да почистите вътрешността на машината.

Забършете дъното и премахнете контейнера с остатъци. Забършете рамката и прозорците като използвате нетоксичен препарат. Постарайте да премахнете всички петна.

Най-добрите машини за пуканки

Това са основните неща, които е нужно да знаете преди да закупите машина за пуканки за вашият дом. Надяваме се това ръководство да ви помогне да изберете перфектната машина за пуканки за вашето домашно кино.

В случай, че не искате да проучвате пазара за най-добрите машини за пуканки или да следвате всяка стъпка от това ръководство – тогава можете да прегледате представените по-долу машини и бъдете сигурни, че те са сред най-добрите на пазара към момента.

1. Мини машина за пуканки FIRST AUSTRIA FA-5108-1Машината е с компактни размери и работи с горещ въздух. Капацитетът й е за три порции. Пуканките се пукат без добавяне на олио или каквито и да било мазнини.

Мощността на машината е 900 вата. Контролният панел е механичен.
Купи сега

2. Машина за пуканки InnovaGoods 1200WКомпактна машина, която ще ви позволи бързо и лесно да направите вкусни пуканки без никаква мазнина. Изработена е от алуминий и пластмаса като има ретро дизайн.

Работи с горещ въздух. Капакът й служи и като мерителен черпак и като средство за разтопяване на масло.

Има бутон за включване и изключване, както и лесно управление. Мощността на модела е 1200 вата.
Купи сега

3. Уред за приготвяне на пуканки Severin PC 3751Машината работи с топъл въздух, благодарение на което прави леки и ароматни пуканки без да е необходима каквато и да била мазнина. Разполага с превключвате за включване и изключване със светлинна индикация, както и прозрачен капак.

Изработена е от пластмаса и метал отвътре. Мощността й е 1200 вата. Има механичен контролен панел и вградена система за безопасност.
Купи сега

4. Уред за приготвяне на пуканки Elekom ЕК-8843Този уред има мощност от 850 вата и е изработен от пластмаса и тефлон. Капакът му може да се използва и като купа. Вътрешната повърхност е изцяло незалепваща.

Гумирани крачета против хлъзгане за допълнителна безопасност. Вграден бутон за включване и изключване.
Купи сега

5. Машина за пуканки Star-Light PM-1200RМашината е изработена от пластмаса и метал и има мощност от 1200 вата. Приготвя порция пуканки само за три минути. Разполага с едно ниво на мощност и една програма за пукане.

Механичен контролен панел, защита против прегряване и система против хлъзгане също са налични.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

6. Мини машина за пуканки LAMARQUE LPM-3185Този модел е с компактни размери и използва уникална система за горещ въздух за пукане. Вграден бутон за включване и изключване, както и защита от прегряване. Може да се използва без никаква мазнина.

Времето за приготвяне на порция пуканки е от 2 до 4 минути според количеството царевица.

Прозрачен капак, топлоустойчив корпус и светлинна индикация също са налични. Мощността на машината е 1200 вата.
Купи сега

7. Тиган за пуканки и палачинки Kiwi KSM-2418Тиганът може да се ползва за пуканки и палачинки. Мощността му е 800 вата. Има покритие против надраскване, защита от прегряване и гумирани крачета против хлъзгане. В комплекта е включен и пластмасов капак. Самият тиган е изработен от алуминий с незалепващо покритие.

Топлоизолираща дръжка също е налична.
Купи сега

4.2/5 - (5 votes)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!