Всички категории

7-те Най-Добри Мултимедии за Кола

Много от автомобилите втора ръка на нашия пазар, за жалост, не са така високотехнологични като най-новите поколения, излизащи ежегодно на пазара.

Това обаче категорично не означава, че не трябва и не можете да бъдете “в крак с тенденциите”, дори и да карате по-стар автомобил!

Мултимедиите за кола са идеален начин да осъвремените автомобила си за нула време!

Тези страхотни устройства могат да внесат значителна доза технологичност в превозното ви средство. Това определено ще направи преживяванията ви с него значително по-приятни.

Подходящата мултимедия може да превърне всяко пътуване в приключение. С нейна помощ ще имате възможност да си осигурите множество съвременни функции, които от своя страна ще ви осигурят неописуемо удобство.

Подобряването на звука, възможността за възпроизвеждане на видео материали, навигациите, осигуряването на връзка с вашия смартфон, свързването на камера за задно виждане – това са само част от хоризонтите, които се отварят пред вас благодарение на една мултимедия, инсталирана в автомобила ви.

Някои подобни устройства дори ще ви дадат възможност да управлявате определени компоненти от колата си. При всички положения с мултимедия в автомобила ви шофирането ще стане по-комфортно и в пъти по-цветно.

Технологичната сфера поначало се развива изключително бързо. Мултимедиите за кола в никакъв случай не остават по-назад. Разнообразието на пазара в момента е толкова необозримо, че в много от ситуациите става трудно да се отдели доброто от посредственото.

Вие обаче няма защо да се тревожите. Подготвили сме това ръководство тъкмо за да ви измъкнем от ситуацията. В него ще откриете цялата необходима информация за мултимедиите за кола. Познавайки я, при всички положения ще имате възможността да направите възможно най-добрия избор и да подберете точния за себе си продукт.

За да сме ви максимално полезни, най-долу дори ще споделим с вас и няколко от най-добрите актуални предложения в областта…

Какво представляват мултимедиите за кола?

Колкото и различни модели мултимедии за кола да се предлагат на пазара, тези устройства не се различават особено в принципен план. Въпреки интензивното развитие на технологиите през последните десетилетия, основата на мултимедиите си остава в общи линии еднотипна.

Всички те са изградени върху малък блок, който се инсталира някъде в таблото на колата.

В повечето случаи това “някъде” се оказва предварително предвиденото за радио устройство пространство на автомобила.

Върху блока биват инсталирани различни дисплеи и комбинация от различни бутони и контролери. Именно благодарение на този екран и различните видове контролери шофьорът има цялата свобода да прави със своята мултимедия, каквото си поиска.

В общи линии всички мултимедии ще ви дадат възможност да управлявате звука в автомобила си. Наборът от персонализирани настройки наистина е огромен – от управление на радио плейъра до детайлно настройване на всеки аспект от възпроизвеждания звук.

В същото време много от мултимедиите ще ви осигурят шанса да се възползвате от предварително инсталирана навигационна система.

Върху екрана на устройството се възпроизвежда карта, която в комбинация с GPS и специален софтуер се грижи да достигнете до крайната си цел максимално ефективно и безпроблемно.

Много от съвременните устройства ви осигуряват удобни гласови команди, динамично визуализиране на маршрута в реално време и какво ли още не.

Върху самия дисплей, разбира се, можете да възпроизвеждате не само навигационната си карта. На него могат да се проектират в общи линии всички видео формати, които пожелаете.

Не бива да пропускаме и факта, че в общи линии всички съвременните устройства ще ви предложат страхотни възможности за връзка. Разнообразните портове, блутут връзката и всичко останало определено ще направят пътуванията ви по-спокойни.

В движение с лекота можете да приемате или отхвърляте повиквания, така че нищо да не възпрепятства шофьорската ви дейност.

Какви са основните ползи от мултимедиите за кола?

На този етап само засегнахме неизброимите възможности, които една мултимедия може да ви предложи. С подобни устройства шофирането се превръща в истинско удоволствие.

Не е като да не можете да оцелеете на пътя и без мултимедия. Повярвайте ни обаче, ползите от мултимедиите за кола са толкова страхотни, че в съвременния свят е трудно да си представим шофирането без подобен помощник в автомобила.

Ето и някои от основните ползи, които ще си спечелите благодарение на мултимедийното устройство в своята кола.

По-добър звук

Вероятно и стоковата аудио система във вашия автомобил възпроизвежда доста приличен звук. Всяка допълнителна аудио система, с която можете да се снабдите, обаче при всички положения ще произвежда по-добър.

Аудио системите, с които можете да се сдобиете допълнително, обикновено са по-специализирани.

От една страна, веригата им обикновено е по-прецизно проектирана. Това означава, че звукът, който се предава чрез тях при всички положения ще бъде не само по-мощен, но също по-чист, по-богат и по-детайлен.

В същото време обаче допълнителните аудио системи обикновено ви дават повече възможности за настройка на звука. Мултимедиите са най-съвременното явление в аудио автомобилния свят. Тъкмо затова многообразието от настройки и тяхната прецизност се оказват на съвсем ново ниво.

Освен това достъпът до настройките е изключително интуитивен и удобен. Всички настройки отвъд баса и високите честоти ще ви позволят да приспособите съвършено звука към акустиката на собствения си автомобил.

Ако се сдобиете с тъчскрийн мултимедия, боравенето с настройките ще ви се стори като детска игра. Само с едно плъзване на пръста по дисплея ще имате възможност да правите и най-фините промени по звука в реално време с лекота.

Страхотен дисплей

В общи линии всички мултимедийни устройства, с които можете да оборудвате автомобила си, ще ви предложат страхотни дисплеи. В същото време съвременните варианти на прибиращи се дисплеи позволява на последните модели да се поберат в общи линии навсякъде.

Това означава, че на ваше разположение бива предоставен един огромен дисплей с размери, които понякога дори надминават 10 инча. По-големият дисплей от своя страна означава по-лесно възприемане на информацията от него.

За секунди можете да видите коя песен върви, кой ви се обажда, къде отивате и какво ли още не. Някои от най-технологичните модели дори ви позволяват в общи линии да пренесете целия си смартфон върху дисплея на мултимедията.

В същото време много съвременни тъчскрийн дисплеи ще ви дадат възможност да персонализирате фона и оформлението. Така таблото ви може не само да изпъкнете с ефектни форми и цветове, а и да ви позволи да организирате бутоните по възможно най-удобния за вас самите начин.

Пълноценна интеграция в превозното средство

Големият екран на вашата мултимедия може да се използва не само за освежаването на атмосферата в автомобила ви. Благодарение на него можете да си осигурите възможност за интуитивно визуализиране на всяка информация, засягаща пряко състоянието на превозното ви средство.

Добрата мултимедия ще запази най-важните фабрични функции на вашия автомобил. Всеки по-съвременен автомобил, чийто компютър може да ви осигури камера за задно виждане и достъп до данните на превозното средство, може да се възползва от услугите на мултимедийния екран и да направи всичко това на голям екран.

Много от съвременните мултимедии ще ви дадат възможност да пренесете целия необходим софтуер на екрана им. От тях ще имате възможност да настройвате климатика си, да провеждате диагностика на автомобила, да следите разхода си, нивата на течностите и какво ли още не.

Камера за задно виждане

За какво ви е камера за задно виждане, ако няма как да видите кадрите, които устройството прави? Ако се снабдите с подходящата мултимедия, спокойно можете да инсталирате в автомобила си и камера за задно виждане.

Нейното зорко око ще следи за потенциални препятствия, когато се движите назад. Често камерите за задно виждане се предлагат в комплект с парктроник система, която да ви сигнализира за опасностите.

Маневрирането ви назад ще стане много по-лесно и в пъти по-безопасно. Ако се оборудвате с камера за задно виждане, можете да се спасите от множество нежелани инциденти.

Широкото зрително поле на камерите често ви показва много повече, отколкото имате възможност да обхванете с огледалата за задно виждане. С помощта на камера за задно виждане ще имате достъп и до слепите точки на автомобила си, което значи, че ще предпазите не само себе си, но и околните.

Много съвременни мултимедии дори ви дават възможност за допълнителна връзка. С тяхна помощ бихте могли да инсталирате камери не само отзад, но и отстрани на автомобила си.

Картината от всички тях лесно може да се визуализира върху дисплея на мултимедията ви и да се навигира от него.

Повярвайте ни, допълнителните очи определено са страхотна екстра и си заслужават. Няма как да се възползвате от тях обаче, ако не разполагате с подходящата мултимедия.

Нови източници за музика, приложения и функции

На практика една от най-честите причини хората да се обръщат към мултимедиите за кола е, за да разширят опциите си за слушане на музика и за да се възползват от множество допълнителни функции.

Това се оказва възможно най-голямата полза от мултимедиите, която им позволява да оптимизират пространството в колата ви. Макар че почти всички подобни възможности засягат по-скоро допълнителните удоволствия, вече е трудно да си представим шофирането без тях.

Само си представете ситуацията: всеки ден шофирате към работа и ви се налага постоянно да слушате шума на трафика – боботещи двигатели, свистене на гуми, клаксони, викове… Защо да си го причинявате?

Всички допълнителни функции, които ще облагодетелстват пътуването ви, на практика ще го направят по-спокойно. А по-спокойното шофиране означава по-безопасно шофиране.

Какви функции ви предлагат мултимедиите за кола?

И сами виждате колко невероятни са мултимедиите за кола. С тяхна помощ шофирането ви може да се превърне в наистина приказно преживяване.

Тъй като въпросът с новите източници за музика, приложения и функции е ключов за мултимедиите, ще му отделим допълнително внимание. В тази секция ще ви запознаем с всички основни музикални и немузикални функции, които едно мултимедийно устройство може да осигури на вашия автомобил.

Музикални функции

Разнообразието от музикални функции, които тези устройства могат да ви предложат, е просто главозамайващо. Тъкмо затова е от ключово значение да бъдете наясно точно какво търсите.

Как слушате музика в автомобила си? Отговорът на този основополагащ въпрос ще ви позволи да се ориентирате по-добре към кои мултимедии да се насочите.

Ако предпочитате да слушате музика от мобилния си телефон, в общи линии е почти задължително да се снабдите с мултимедия, която ви предлага блутут връзка. За щастие, повечето съвременни модели не излизат на пазара без нещо подобно.

Така или иначе обаче, ако искате да разполагате с подсигурена музикална библиотека, вероятно разчитате на различни USB флаш памет устройства. Почти всички мултимедии са оборудване с жак за флашка, AUX или друг тип изход. Разнообразието от устройства, които можете да свържете към мултимедията си, е наистина сериозно.

Въпреки че CD и DVD дисковете вече са малко или много отживелица, все още се предлагат мултимедийни устройства с подобен тип плейъри. Съвременните музикални канали обаче са преди всичко базирани на различни стрийминг платформи.

Тъкмо затова много от мултимедиите ще ви осигурят възможност да контролирате Spotify или Pandora, след като сте свързали смартфона си. Смартфонът ви може да се пренесе почти изцяло върху екрана на мултимедията.

Въпреки съвременните музикални платформи, много хора свързват пътуването с автомобил със слушане на радио. В никакъв случай не бива да се тревожите – в общи линии всички мултимедии са снабдени с различни приемници и ще ви осигурят страхотни радио сигнали. Въпросът опира до това какво предпочитате.

Някои мултимедии могат да управляват скрит сателитен радио тунер. SiriusXM ви позволява да добавите сателитно радио към новата си стерео система.

Така или иначе обаче радиата с по-ниска FM чувствителност обикновено приемат по-добре сигналите. Повечето радиостанции се ловят именно с такъв тип приемник.

За оптимално качество обаче се препоръчват набиращите популярност HD радио бродкасти.

Немузикални функции

Ако просто искате да слушате музика, вероятно и обикновените радио плейъри ще ви свършат напълно задоволителна работа. Предимствата на автомобилните мултимедии на практика произтича от другаде. Става въпрос за всички немузикални функции, които тези устройства могат да ви осигурят.

Може би най-впечатляващо е една от последните иновации в мултимедийните технологии. Много от най-съвременните устройства ще ви дадат възможност почти изцяло да пренесете смартфона си върху големия дисплей в колата си.

С помощта на операционни системи като Apple CarPlay и Andoroid Auto интеракцията ви с мултимедията може да бъде толкова естествена и интуитивна, колкото е с iPhone или всяко друго Andorid смарт устройство.

Списъкът от приложения, които можете да използвате, е наистина просторен. Така или иначе повечето от тях обаче са сред най-популярните смартфон приложения, които използвате в автомобила си.

Независимо дали става въпрос за някоя музикална стрийминг платформа, новини или навигация – всичко е предоставено изцяло на ваше разположение. Шофирате и използвате смартфона си напълно спокойно, без да застрашавате себе си или околните.

Блутут връзката може да ви позволи не само да слушате музика, но в същото време да приемате или отхвърляте обаждания. Тъй като все повече смарт устройства биват лишени от жакове, подобна технология става все по-задължителна с течение на времето.

Независимо от различните приложения, почти всяка мултимедия върви заедно с предварително инсталиран навигационен софтуер.

Благодарение на големия екран можете да се ориентирате изключително лесно, без значение къде се намирате. Автомобилът ще ви отведе точно там, докъдето искате да стигнете, без да ви се налага да се кокорите срещу смартфона си.

В същото време много от мултимедиите ще ви осигурят оптимален контрол над всяко едно от инсталираните приложения. Комбинацията между голям екран и тъчскрийн правят съвременните мултимедии максимално удобни за употреба.

Ако искате да си спестите всякакви грижи обаче, най-добре да се насочите към устройствата, които ви осигуряват гласови команди.

Какво трябва да вземете предвид, когато си избирате мултимедия за кола?

Автомобилните мултимедийни технологии постоянно се развиват. Именно затова функциите, които тези устройства могат да ви предложат, се оказват просто неизброими.

Така или иначе обаче приложенията, от които можете да се възползвате, в никакъв случай не бива да бъдат единственият фактор във вашите везни. Мултимедиите за кола си имат още купища особености.

Определено си заслужава да вземете предвид още няколко от техните характеристики, ако искате да се сдобиете с възможно най-доброто.

Съвместимост с автомобила

И сами се досещате, че ако мултимедията не пасва на колата ви, закупуването ѝ се оказва просто безсмислено. Най-важният фактор, който трябва да вземете предвид, когато си избирате мултимедийно устройство, се свежда до това с какви устройства е съвместим вашият автомобил.

Производителите на мултимедии създават своите продукти така, че да могат да изкушат възможно най-много потребители. Това означава, че в много от случаите както автомобилите, така и самите мултимедии, отговарят на едни и същи стандарти.

В този ред на мисли не е особено трудно да се сдобиете с мултимедия, която пасва на автомобила ви. Така или иначе обаче е задължително да проверите предварително хардуера на кои устройства съвпада с предвиденото пространство във вашата кола.

Важно е да обърнете внимание на кабелите, които трябва да свържете към бъдещата си мултимедия. В много от случаите е възможно да се окаже, че не можете да се възползвате от всички функции на автомобила си просто защото новата ви мултимедия не ви позволява.

Допустимо е например да можете да свържете бутони около волана си към мултимедийното устройство. Е, добре, но ако вашата мултимедия не е проектирана с подобни входове, просто няма да се получи.

В много от случаите е възможно да ви се наложи да се снабдите с допълнителни адаптери, за да интегрирате мултимедията в автомобила си пълноценно.

Съветваме ви, преди изобщо да разглеждате различните предложения на пазара, първо, да се информирате кои от тях са съвместими с автомобила ви. Различните производители обикновено дават подобна информация, така че откриването ѝ не би трябвало да ви затрудни особено.

При необходимост можете да се консултирате със специалист, за да направите подбора адекватно.

Дизайн

Съвместимостта на различните мултимедийни устройства с вашия автомобил може да има много измерения. Извън чисто хардуерната съвместимост може да си говорим и за дизайнерска такава.

Една мултимедия със сигурност ще освежи интериора на вашия автомобил. Така или иначе обаче някои устройства ще се справят с освежаването по-добре от други.

Важно е новият елемент от купето на колата ви да стои естествено на фона на обстановката вътре. Тъкмо затова е важно да си подберете такова устройство, чиито форми и цветове отговарят на атмосферата на таблото ви.

Почти всички мултимедийни устройства са обединени от футуристичното си технологично излъчване, а в много от случаите и доста авангардни форми. Подбрани правилно, те със сигурност ще подобрят интериора на вашия автомобил.

Можете да помислите например за многоредов дисплей. Мултимедиите, проектирани с такъв, са не само елегантни, но и изключително функционални.

С помощта на многоредовия дисплей имате достъп до повече информация едновременно. Можете да видите например името на песента, албума и изпълнителя, без да ви се налага да скролвате кой знае колко.

В същото време управлението на цялата система се оказва по-лесно и естествено.

Много от устройствата ще ви позволят да пораздвижите цветовото излъчване на своя автомобил. Повечето мултимедии ще ви дадат възможност да индивидуализирате цветовите настройки на дисплея. Така можете да съгласувате цветовете на мултимедията с цветовете на таблото си без никакви проблеми.

Някои устройства пък могат да ви предложат осветление, което се променя и мига в ритъма на музиката. Това определено може да разчупи дългите нощни пътувания.

Едни от най-популярните мултимедийни системи разполагат с така наречения “плаващ” екран. Той е страхотен, понеже обикновено ви предлагат значително по-големи размери, а в същото време може да се появи само когато ви е необходим, и да ви впечатли с футуристичното си поведение.

Екранът на подобни мултимедии “потъва” и “изплува” от таблото само по ваше нареждане.

Размер

Така наречените “плаващи” екрани обикновено могат да ви предложат възможно най-големите размери. Това е така, тъй като те не се съобразяват с предварително осигуреното място на вашето табло. Подобни екрани най-нахално изскачат и заемат толкова пространство, колкото им е необходимо.

Тъкмо това ги прави толкова предпочитани. Това е така, понеже обикновено всеки се стреми към възможно най-големия екран, който може да си осигури.

Разбира се, колкото по-голяма е картината, толкова по-добре. По-големият екран означава по-лесен достъп до контролите, по-детайлизиран образ, повече информация наведнъж и т.н. С една дума – от всичко по повече.

Разбира се, вие сами трябва да прецените с колко голяма мултимедия да се снабдите. В много от случаите се налага да се съобразите с предварително осигуреното за мултимедията място в автомобила си.

Това е едно ограничение, което може да варира между 4-5 и 9-10 инча по диагонал. “Плаващите” дисплеи в много от случаите ви осигуряват около 10 инча.

Помислете си внимателно обаче дали се нуждаете от толкова много. В някои случаи прекалено големият дисплей просто не стои естествено в автомобила ви.

Ако екранът на дадена мултимедия не се вписва в интериора или дори ви пречи да използвате таблото си пълноценно, може би е добра идея да помислите за нещо по-малко.

Подбирайте внимателно и със сигурност ще останете доволни! И не забравяйте, понякога многото е малко, а малкото е много.

Разширяемост

Един от ключовите въпроси, на които трябва да си отговорите, когато си подбирате мултимедия, е с колко точно допълнителни устройства имате намерение да свържете системата. Отговаряйки си на този въпрос, ще знаете за какви изходи да се оглеждате, когато правите своите проучване.

AUX, USB и различните аудио и видео изходи определено могат да разширят вашата мултимедийна система. В зависимост от възможностите на една мултимедия, можете да свържете множество допълнителни музикални плейъри и други устройства.

Бихте могли например да инсталирате допълнителни екрани на задните седалки. В същото време бихте могли да свържете множество външни усилватели и допълнителни субуфери към мултимедийната си система.

Ако искате да свържете външни усилватели, за да захраните говорителите или субуфера си, определено ще се нуждаете от определени изходи. Броят на изходите може да варира, но определено ви препоръчваме да се снабдите с поне един комплект.

Изходното напрежение обикновено варира между 2 и 5 волта. Колкото по-високо е напрежението, толкова по-чист ще бъде сигналът, изпратен към вашия усилвател.

Ако сте твърдо решени да си добавите допълнителен субуфер, най-добре си потърсете такава мултимедия, която разполага със специален субуферен изход. Това ще ви позволи да контролирате субуфера независимо – без да използвате контролите на баса.

В случай че сте любители на музиката, вероятно се изкушавате от подобни възможности. Много от мултимедийните системи ще ви позволят да ги разширите. Колко точно ще можете да го направите обаче, зависи единствено от конкретните продукти.

Бюджет

На пазара можете да откриете някои наистина страхотни мултимедии за кола. Разнообразието е наистина голямо и за всеки може да се намери по нещо.

Както е при всеки друг продукт, цените на различните устройства могат да варират, и то значително.

Тъкмо затова ви съветваме, когато си търсите мултимедия, предварително да определите тавана на бюджета си. Това ще ви позволи драстично да стесните кръгозора си и да се насочите към онези продукти, които са подходящи за вас.

Огледайте различните предложения и вижте как вървят цените на определени модели. Важно е също да сте наясно какви функции можете да си позволите за сумата, която предварително сте си определили.

В много от случаите финансовият таван означава, че ще трябва да се лишите от някои екстри. Имайте предвид обаче, че много от тях така или иначе могат да се окажат излишни.

Ако всичко, което искате, се изчерпва с малко по-голям екран и тъчскрийн управление, значи не е нужно да се стремите към последния писък на модата, оборудван с най-актуалния софтуер. Една елегантна мултимедия с “плаващ” дисплей ще се адаптира лесно към автомобила ви и ще ви свърши страхотна работа.

Подбирайте внимателно и бъдете безкомпромисни. Пестете от излишните екстри и изходи, а не от качеството на продуктите.

 

Е, надяваме се нашето ръководство да ви е било от полза!

А сега, след като вече знаете всичко необходимо за мултимедиите за кола, както обещахме, ще споделим с вас и няколко от най-добрите предложения сред разнообразието от продукти на пазара в момента…

1. AMIO 7010B


AMIO 7010B е една прекрасна мултимедия, която може да зарадва много свои потенциални потребители. Моделът върви заедно с камера за задно виждане, за да ви помогне при паркиране. Размерите на екрана възлизат на 7 инча. Вградената блутут система ви позволява да свържете мобилния си телефон към мултимедията и да пренесете звуковия му сигнал с нейна помощ. Системата работи с множество музикални и видео формати, така че на нея можете да възпроизвеждате почти всичко. В същото време достъпът до радио е безпроблемен и елегантен. Можете да свържете субуфер без проблеми и да се насладите на разнообразието от аудио настройки.
Купи сега

2. Automat 9601


7-инчовият “плаващ” екран на Automat 9601 е изключително елегантен и удобен за употреба. Показва се само когато ви е нужен и остава скрит в очакване да бъде повикан наяве. Мултимедията ви предлага удобствата на камерата за задно виждане и се превръща в идеалния паркинг асистент. HD разделителната способност на екрана е от порядъка на 800 х 480 пиксела. Можете да свържете смартфона си с блутут към устройството и да го използвате без проблеми. В същото време имате възможност да свържете системата към бутоните на волана си и да я управлявате оттам. Мултимедията разчита множество формати, има предвидено място за SD карта и може да се управлява дистанционно.
Купи сега

3. ZAPIN 7010B 2DIN


Тази мултимедия е компактна и елегантна и може да освежи интериора на множество автомобили. Звукът и картината на ZAPIN 7010B 2DIN са просто перфектни, а в комплекта е включена и камера за задно виждане, от чиито услуги без проблеми можете да се възползвате. LCD сензорният дисплей на мултимедията е елегантен и изключително удобен за употреба. Можете да управлявате цялата система дистанционно. В същото време с помощта на блутут можете да свържете телефона си, да възпроизвеждате музика от него. HANDSFREE функцията на мултимедията пък ви осигурява вграден микрофон, който ви позволява да приемате и започвате обаждания само с едно докосване до екрана.
Купи сега

4. Autoexpress


Мултимедията Autoexpress се нарежда редом до най-съвременните модели на пазара. Системата върви с предварително инсталирана операционна система Android 8.1. Огромният 10,1-инчов дисплей на устройстовто ви страхотна картина, както и изключително удобни за използване контроли. Благодарение на този продукт можете да се възползвате и от идеална GPS навигационна система, която да ви отведе точно където искате, без никакви проблеми. Устройството ви предлага блутут и Wi-Fi връзка, на него можете да инсталирате сума приложения и да уплътните времето си по светофарите с разнообразни игри например. 4-ядреният процесор на мултимедията в комплект с 2 GB RAM се грижат всички операции да се извършват като по вода.
Купи сега

5. MEKEDE


Тази мултимедия ви предлага страхотно многообразие от възможности на изключително достъпна цена. Тъчскрийн контролите на страхотния 7-инчов дисплей са изключително плавни и удобни. Android операционната система на устройството ви позволява да се възползвате от множество стандартни приложения като YouTube, Facebook, Skype, Viber и др. Разбира се, можете да се оставите в сигурните ръце на навигацията, за да стигнете, където поискате, по възможно най-добрия път. Блутут и Wi-Fi връзката ви позволяват безпроблемно да се свързвате с различни устройства. Радиоприемникът работи безотказно, а на ваше разположение са представени също USB и AUX изходи.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

6. Podofo 7010


7-инчовият тъчскрийн дисплей на Podofo 7010 е изключително елегантен и готов да освежи интериора на вашия автомобил. Използва се с лекота и в същото време предава страхотна картина. Устройството ви предлага слот за SD карта, както и USB изход, така че от вас зависи как ще предпочетете да качите файловете си на него. С помощта на блутут можете да свържете смартфона си и да прехвърлите контрола на музиката изцяло върху таблото си. В същото време без проблеми можете да приемате и отхвърляте обаждания, докато шофирате максимално безопасно. В комплекта е включена и HD IP 67 камера за задно виждане, която можете да свържете към мултимедията, за да направите паркирането си максимално лесно и безпроблемно.
Купи сега

7. ZT


ZT е една прекрасна мултимедия с навигация, която е готово да се впише в почти всеки автомобил. 7-инчовият ѝ дисплей извежда наяве невероятни HD образи и се използва изключително интуитивно и удобно. Цели 16 GB вътрешна памет са предоставени изцяло на ваше разположение. Повярвайте ни, ще ви бъдат необходими, тъй като имат шанса да се възползвате от множество приложения благодарение на Android 10.1 операционната система на това устройство. От Google Play можете да си инсталирате музикални и видео плейъри, игри и какво ли още не. Множество изходи и възможности за свързване ще се погрижат да разширят възможностите ви до краен предел. А за капак – към този продукт получавате и подарък камера за задно виждане, от чиито услуги можете да се възползвате, след като я инсталирате на автомобила си.
Купи сега

4.5/5 - (2 votes)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!