Всички категории

7-те Най-Добри Писалки за Таблет

Фенове ли сте на таблетите? Ако се занимавате с графичен дизайн, може би използвате един за работа? Дори и просто да обичате дигиталното рисуване, вероятно няма да се справяте особено добре единствено с ръцете си…

Подходящата писалка за таблет обаче може да промени цялостното ви преживяване пред екрана на таблета!

Писалките за таблет, или така наречените стилуси, ви позволяват прецизно взаимодействие с всеки тъчскрийн екран. Разбира се, винаги можете да използвате пръстите си, но ако искате наистина фини резултати, няма как да си спестите писалката.

С подходящата писалка при всички положения ще улесните използването на таблета си. Някои от по-висококласните модели дори могат да ви доближат до усещането за писане и рисуване на хартия.

Производителите на много от съвременните таблети предлагат продуктите си в комплект заедно със специални писалки, за да улеснят използването им. В случай че вече сте се снабдили с таблет обаче, а ви липсва стилус, ще се наложи да закупите един допълнително. Същото важи, ако просто искате нещо по-добро.

Така или иначе, както често се случва със сравнително новите технологии, намирането на подходящия модел може да бъде доста объркващо. Разнообразието на пазара е значително и подбора на най-доброто предложение може да се окаже доста сложна задача.

Подготвили сме това ръководство тъкмо за да ви помогнем да се справите със ситуацията. В него ще откриете цялата необходима информация за писалките за таблети. Сигурни сме, че ще направите правилния избор, след като се запознаете с нея.

А за ваше собствено удобство накрая ще споделим с вас и няколко от най-добрите актуални предложения в областта

Какво представляват писалките за таблет и кои са основните им предимства?

Понятието “стилус” произлиза още от Древността. Така се е наричал писец от тръстика (впоследствие и други материали), с помощта на който се е пишело върху плочки от влажна глина.

Основната функция на съвременните стилуси не е по-различна. Макар и да не са заострени, с тяхна помощ имате възможност да взаимодействате прецизно с плочка не от глина, а от технология.

Писалката за таблет ви позволява да манипулирате съвременните капацитивни сензорни екрани (екрани, които реагират на малко количество електрически ток).

Можем да използваме тъчскрийн екраните с пръстите си, тъй като те провеждат електричество. За да се случва това с помощта на писалка обаче, вариантите са два.

Писалката ви може да е изработена с определено количество проводников материал, който ще прехвърля заряда през върха ѝ. Алтернативата е стилусът да произвежда собствен заряд, благодарение на който да стимулира сензорния екран.

Съвременните тъчскрийн екрани са проектирани така, че да реагират на натиск и докосване. Когато движите писалката си по екрана, сензорите определят нейното положение и реагират.

Вместо да изпадаме в подробности как точно работи един тъчскрийн екран, ще насочим вниманието ви към безкрайните възможности, които една писалка може да ви предложи.

Дори и да не сте професионалисти, ако обичате да рисувате, може да се изненадате колко страхотни смартфон приложения съществуват. Да, в повечето случаи те са създадени за рисуване с пръсти. Ако искате наистина да блеснете обаче, определено се нуждаете от добра писалка.

Прецизността на вашата писалка може да ви послужи и ако искате да увеличите скоростта и точността си на писане.

Старите тефтери вече са отживелица. С помощта на една писалка за таблет, имате възможност да си водите записки по всяко време и на всяко място.

В същото време с нейна помощ ще държите микробите далече от пръстите си. А да не говорим, че стилусът може да спести на ръцете ви измръзването през зимата.

Какви видове писалки за таблет съществуват?

Може би не сте обърнали внимание, но вече ви споделихме, че съвременните писалки за таблет използват две основни технологии. Именно на базата на тези две ключови разновидности се оформя най-сериозното разделение между различните видове писалки за таблет.

На каквито и модели да попаднете по време на търсенето си, те при всички положения ще принадлежат към единия от двата основни вида. Това са, от една страна, капацитивните, а от друга страна активните писалки за таблет.

В тази секция ще ви запознаем с начина, по който двата вида стилуси работят. В същото време, както вероятно се досещате, всеки от тях си има както предимства, така и недостатъци. Е, предстои ви да научите повече за тях.

Капацитивни писалки за таблет

С подходящата капацитивна писалка можете да улесните използването на всеки таблет (или смартфон). С нейна помощ няма да ви се налага да докосвате малките бутони на екранната клавиатура. Въпреки че не са чак толкова интелигентни, колкото активните си конкуренти, подобни стилуси могат да бъдат изненадващо полезни.

Капацитивната писалка за таблет симулира докосването на пръста ви с помощта на специален гумен накрайник или писец. Накрайникът активира чувствителните на допир точки от екрана на устройството.

Простото устройство на подобни писалки не изисква кой знае колко скъпи компоненти. В същото време тези стилуси са съвместими с всеки съвременен таблет, който разполага с капацитивен стъклен сензорен екран. Това в общи линии включва всички таблети на по-големите производители, произведени през последното десетилетие.

Ключовите съображения, които трябва да направите при избора си на капацитивна писалка за таблет са свързани с размера, теглото и размера на писеца на продукта. Може да се окаже, че искате по-къс или по-дълъг стилус в зависимост от особеностите на собствените си нужди.

В същото време по-малките писци ще ви позволят да бъдете много по-прецизни и ще направят писането по екрана по-лесно. Това обаче означава също, че ще се наложи да сте по-прецизни при въвеждането на информация.

При големите гумени накрайници вероятността от случайно изплъзване при всяко докосване на екрана е значително по-малка. Те са особено подходящи, ако искате да сте уверени за натискането на всеки бутон и не ви интересува ръкописният текст.

Някои капацитивни писалки са проектирани с Bluetooth. Обикновено те ще разполагат с поне един бутон, който можете да настроите, за каквото прецените. Посредством него например можете да отмените дадено действие в определено приложение моментално.

Имайте предвид обаче, че стилусите, които разполагат с Bluetooth, ще се нуждаят от батерия. Някои модели използвате сменяеми батерии, а други – презареждащи се клетки. Ако батерията се изтощи, ще можете да използвате писеца, не и бутоните.

Активни писалки за таблет

Ако искате изживяване максимално близо до писането или рисуването върху хартия, активните стилуси са тъкмо за вас. Те са много по-напреднали в технологично отношение.

Най-подходящи са за случаите, при които искате да пишете на ръка, водите си много бележки или скицирате и рисувате често. Усещането от използването на най-добрите от тях е невероятно естествено и наистина напомня писането на хартия.

Подобни модели не са особено добри за обикновена навигация сред различните приложения на вашия таблет или смартфон. Активните писалки обикновено са проектирани така, че да се хлъзгат леко по екрана. Тъкмо това на свой ред улеснява писането и рисуването, без да ви затормозява.

За да имате обаче изобщо възможността да използвате активна писалка, вашият таблет се нуждае от така наречения “дигитайзер” на екрана. Това е допълнителен слой върху сензорния екран, който може да приеме сигналите, които активния стилус произвжежда.

Не всички таблети обаче са проектирани по подобен начин. В случай че дадено устройство не обявява съвместимостта си с активна писалка експлицитно, то вероятно е несъвместимо с нея.

Активните писалки обаче не просто активират сензорния екран на вашия таблет. В зависимост от това колко силно натискате, с тяхна помощ можете да създадете по-дебели или по-тънки линии.

Някои дори могат да определят под какъв ъгъл се движи вашата писалка. Така имате шанса да симулирате молив, писалка или дори четка за рисуване.

Техническата сложност на подобни модели обаче налага необходимостта им от сменяема или акумулаторна батерия.

Тъй като са изключително прецизни, имайте предвид, че впечатлението ви от активната писалка могат да бъдат доста различни. Значително влияние върху тях ще окаже както какъв таблет, така също и какво приложение използвате.

Ще се наложи също да съобразите писалката с марката на таблета си, или поне с неговата съвместимост. Ако дадено приложение не поддържа функциите на активния стилус, той ще се превърне в обикновена капацитивна писалка.

За какво трябва да помислите преди покупката на писалка за таблет?

Всички съображения, които трябва да направите, ако искате да се снабдите с възможно най-подходящата писалка, са в действителност неизброими. Вече би трябвало да сте поне отчасти наясно с особеностите на различните видове писалки.

Имайте предвид обаче, че това далеч не е единственото, за което трябва да помислите.

Ако искате да направите добър избор, погрижете се да направите няколко необходими съображения, преди изобщо да се насочите към магазина. Какви точно, предстои ви да разберете.

За какво ще използвате писалката си за таблет?

След като ви запознахме с особеностите на различните видове писалки за таблет, вероятно и сами си давате сметка, че техните приложения са в много отношения различни.

Никой не иска да се снабди с нещо, което няма как да използва. Именно затова имайте предвид, че трябва да бъдете особено съобразителни, когато подбирате бъдещата си писалка. Само така ще си гарантирате не само най-добрите резултати, но каквито и да е резултати изобщо.

Както вече знаете, капацитивните стилуси са там, по-скоро просто за да заменят вашите пръсти. Да, те ще ви осигурят по-добра прецизност, но въпреки това далеч не могат да се мерят с активните си конкуренти.

В същото време обаче огромен техен плюс си остава, че са съвместими с всеки съвременен таблет, лаптоп или телефон, който разполага със сензорен екран. Активните стилуси на свой ред могат да се използват единствено при екрани, които позволяват това.

Трябва да имате предвид още, че капацитивните писалки с много тънки накрайници не работят добре с абсолютно всички екрани. Това се дължи на факта, че много от таблетите са проектирани единствено за употреба с пръсти. Вследствие на това не могат да се адаптират към малките гумени връхчета – просто не ги усещат.

Капацитивните стилуси са просто чудесни за навигация между различните менюта и уебсайтове. Те обаче далеч не са подходящи за прецизни операции като писането и рисуването. Ако планирате да правите нещо подобно, ще се наложи да се насочите към активните писалки.

В същото време обаче активните стилуси в много от случаите, както вече стана ясно, не се справят особено добре с обикновената навигация между различните бутони по екрана.

Припомняме ви също, че зависи с какви приложения ги използвате. Ако използваното приложение не поддържа взаимодействие с активна писалка, тя просто ще се превърне в капацитивна. Погрижете се да направите предварително проучване с кои приложения можете да я използвате.

Колко често ще използвате писалката си за таблет?

Друг есенциален въпрос, който може да наклони везните ви в една или друга посока, е колко често имате намерение да използвате бъдещата си писалка. Помислете си внимателно дали си заслужава да инвестирате в най-висококласния модел, ако ще се обръщате към него само периодично.

Таблетите поначало могат да създадат доста удобни работни условия. В подобен случай писалката за таблет се оказва просто задължително допълнение, което в крайна сметка ви позволява да си свършите работата качествено. Ако се замислите, удобството де факто се превръща в страхотна инвестиция.

Така или иначе, ако работата ви е свързана с таблетно водене на бележки или рисуване, това означава, че ще използвате новата си придобивка относително често. Ако сте наистина запалени любители, които отделят редовно време за дигитално рисуване, вероятно също ще предпочетете да се насочите към по-добър модел.

Трябва обаче да вземете предвид още един фактор, свързан с капацитивните стилуси. В много от случаите голяма част от накрайниците на подобни модели не могат да се подменят. Честата употреба на вашата писалка обаче неизбежно ще доведе до нейното износване и ще я направи по-трудно за използване.

За ваше щастие обаче, съществувате и модели от по-висок клас, които се предлагат със заменени накрайници. В този ред на мисли, ако имате намерение да използвате капацитивната си писалка често, ви препоръчваме да се насочите към един от тях.

Разбира се, бъдещето е неизвестно и човек невинаги е наясно колко време ще прекара в определена дейност. Ако се снабдите с наистина качествена писалка обаче, в случай че я използвате по предназначение, със сигурност ще останете повече от доволни. Може да се окаже, че разчитате на новата си придобивка повече, отколкото сте предполагали.

Тъкмо затова ви съветваме да имате предвид неизвестните елементи на бъдещето, когато правите своя избор. Насочете се към онези модели, които могат да задоволят вашите потребности – няма да съжалявате.

Какъв е вашият бюджет?

Когато ни предстои каквато и да е покупка, въпросът винаги малко или много опира до бюджета, който разполагаме. Ограничението в крайна сметка се превръща в най-значимия фактор, който да определи нашия избор.

Писалките за таблет поначало не са сред най-скъпите технологични явления, на които можете да попаднете на съвременния пазар. Въпреки това обаче цените на различните модели определено могат да варират.

Като цяло капацитивните писалки обикновено не са особено скъпи. Цените им обикновено варират между 10 лв. и 20 лв. На свой ред активните стилуси могат да струват доста повече. Някои висококласни модели дори достигат цени от около 100-ина лева.

Въпреки това обаче имайте предвид, че сред капацитивните писалки можете да попаднете и на някои по-скъпи модели. В същото време някои активни писалки не струват много повече от обикновен капацитивен стилус.

Казано накратко: съществуват различни модели от наистина широк ценови диапазон. В този ред на мисли със сигурност ще съумеете да откриете онази писалка, която отговаря на вашия джоб.

Не забравяйте обаче, че освен на бюджета ви, вашата писалка трябва да отговаря и на вашите нужди. Да се снабдите с устройство, което не ви върши работа и съответно не си заслужава, просто няма смисъл.

В никакъв случай не правете компромис по отношение на качеството. Некачествените продукти ще ви предложат единствено разочарования. Да не говорим, че неиздръжливостта на някои писалки лесно може да превърне по-скъпи модел в по-добра инвестиция.

Знайте на какво държите и от какво можете да се лишите. Така със сигурност ще успеете да откриете идеалния продукт за себе си с точното съотношение между цена и качество.

Какво трябва да вземете предвид при покупката на писалка за таблет?

Ако искате да направите възможно най-добрия избор, проучването ви тепърва предстои. Извън предварителните съображения и подбора на подходящия вид, трябва да вземете предвид още купища фактори при покупката на писалка за таблет.

Тези устройства си имат специфични особености и характеристики. В тази секция ще ви запознаем подробно с тях. Така ще можете сами да прецените кое си заслужава и кое не и със сигурност ще откриете най-добрата таблетна писалка.

Форма

По време на търсенето си със сигурност ще попаднете на най-различни писалки за таблет. Те могат да се различават в множество различни отношения. Един от ключовите фактори, за които трябва да следите, е тяхната форма.

Изненадани ли сте? Вероятно е така, все пак колко по-различна може да бъде формата на една писалка, макар и проектирана за таблети.

Всъщност не по-малко различна от тази на всяка друга писалка. Някои модели са по-тънки, други по-дебели, трети имат специфични извивки, различна дължина и т.н.

Въпреки че всички стилуси малко или много си приличат, важно е да разберете, че дяволът е в детайлите. Някои същински дреболии могат да направят една писалка по-подходяща за вас от друга.

Всички хора са различни. Особеностите на нашето тяло са различни. Различни са самите ни ръце, както и начинът, по който държим обикновен молив или химикал.

Именно затова е важно да подбирате бъдещата си писалка за таблет внимателно. Нейната форма трябва да съответства на вашия захват. Така ще си гарантирате комфорт, а вашият комфорт ще предопредели и пълноценните крайни резултати.

Без значение е дали става въпрос за писане, рисуване или обикновено навигиране през интерфейса на вашето тъчскрийн устройство. Трябва да се чувствате удобно, за да се наслаждавате истински на новата си придобивка. Защото нейната основна функция е все пак да допринесе за взаимодействието между вас и сензорния екран.

Размер

Размерът на една писалка за таблет е част от факторите, които определят колко комфортно ще се чувства тя в ръката ви. Имайте предвид обаче, че дължината на стилуса в крайна сметка няма да окаже чак толкова голямо влияние върху резултатите от неговата употреба.

Когато става въпрос за писалки за таблет, друг размер е много по-ключов – този на накрайника на устройството.

Накрайниците на активните стилуси в общи линии не се различават особено. В почти всички случаи те сериозно напомнят писеца на всеки стандартен химикал. Техният връх е сравнително малък и именно оттам произтича тяхната ключова прецизност.

Между особеностите на различните модели съществува определена вариативност. Въпреки това обаче, освен ако не се занимавате професионално с графичен дизайн, надали ще намерите някаква особено разлика.

Както вече ви обърнахме внимание, ситуацията с накрайниците на капацитивните писалки е по-особена. Там вариантите са много по-широки и различията между тях оказват сериозно въздействие върху употребата на устройството.

В същото време резултатите, които можете да си осигурите с негова помощ, също са зависими от особеностите на накрайника.

Припомняме ви, че по-малките накрайници ще ви осигурят по-значителна прецизност. С тях можете да извършвате по-детайлни действия и да се доближите до усещането от поведението на активния стилус. В същото време обаче това означава, че самите вие трябва да бъдете по-деликатни, когато ги използвате.

По-големите накрайници на свой ред са удобни в общи линии единствено за натискането на определени бутони. Много по-малко вероятно е да се плъзнат встрани при контакт с екрана. В крайна сметка обаче от тях няма как да очаквате кой знае колко невероятни резултати, ако се опитвате да ги използвате за рисуване например.

Всяка дреболия има значение, но в общи линии, ако знаете от какво се нуждаете, ще установите и писалка с какъв размер на накрайника си заслужава да подберете.

Съвместимост

Много от производителите на устройства със сензорни екрани (преди всичко таблети и смартфони) създават специални писалки за своите продукти. Често можете да закупите дадено устройство направо със стилуса, произведен за него. Ако ли не, винаги можете да се снабдите с писалката допълнително.

В много от случаите производителите създават своите устройства така, че да бъдат съвместими само с писалките от същата марка. Като се замислите, това е доста логично. Така ще ви се наложи да инвестирате в същата фирма, ако решите, че искате да се снабдите с писалка за вече наличния си таблет.

В някои случаи дори писалките са специално създадени, за да работят с определени устройства. Дори и да се опитате да ги използвате върху чужд екран, те просто няма да проработят.

Други производители обаче не се възползват от подобна възможност и създават устройствата си съвместими с всякакви писалки. Техните стилуси могат да работят с множество различни устройства и да функционират наистина добре с голямо количество от тях.

Вече ви споменахме, че активните писалки могат да работят само с екрани, които разполагат с така наречения “дигитайзер”. Този допълнителен слой върху сензорния екран ще приеме импулсите, които вашия стилус произвежда, и ще реагира на тях.

Винаги можете да си потърсите универсална писалка, която да ви позволи да я използвате със собствения си таблет. Ако искате да избегнете излишните усилия обаче, можете просто да се насочите към писалките, произведени за определена марка.

Три от най-прочутите примери са моливът на Apple iPad, писалката на Microsoft Surface Pro и S-Pen на серията Samsung Galaxy Tab S. И при трите варианта ще можете да се възползвате от специализираната функционализирана съвместимост на устройствата.

Имайте предвид обаче, че подобен лукс струва значително повече на фона на някои по-обикновени решения.

Употреба

Определено е от ключово значение как се чувствате, използвайки определена писалка за таблет. Ако искате да извличате максимума от нея и в крайна сметка да получавате възможно най-добрите резултати, трябва да се чувствате естествено и продуктивно с новата си придобивка.

Тялото на стилуса трябва да пасва удобно в ръката ви, докато го използвате. Идеалните характеристики комбинират гладкост и удобство. В същото време обаче вашата писалка не бива да бъде прекалено гладка, тънка или дълга, че да загубите контрол над нея.

Бъдете особено внимателни с модели, които бързо свиват пръстите и изтощават ръката ви. Устройството трябва да бъде балансирано дълго, така че да се използва лесно и да не се клати.

Важно е да можете да рисувате и пишете лесно, без да предизвиквате особени явления върху екрана си. Търсете модели, които ви предлага умерено триене между накрайника и стъклото на екрана.

В най-добрия случай при използването на стилус, трябва да се чувствате сякаш пишете с молив или химикал върху хартия. Стилусът ви не би ва да се влачи или да се движи твърде бързо.

В същото време не искате да ви се налага да натискате прекалено много. Това ще доведе до по-бързото износване както на накрайника, така и на екрана ви.

Обърнете специално внимание и на разпределението на теглото на бъдещата си писалка. Прекалено леките стилуси ще се окажат особено сложни за използване в продължение на дълги периоди от време.

Твърде тежките модели пък се държат по-трудно и ще изтощят ръката ви доста по-бързо. Писалката не бива да се клати в ръката ви и трябва да чувствате ръката си комфортно след нейната употреба.

Проверете също с какви бутони е оборудвано набелязаното от вас устройство. Всички те са изключително важни с оглед на ефективната употреба и могат да наклонят везните ви в една или друга посока.

Материал

Материалите, от които е изработена вашата бъдеща писалка за таблет също могат да окажат влияние върху нейната употреба. Имайте предвид, че в процеса на производство могат да се използват както твърди така и меки материали.

И в двата случая това ще рефлектира върху усещането от писалката и в крайна сметка върху резултатите от нейното използване.

Ако за вашия стилус е използван твърд материал например, тогава надали ще можете да го държите кой знае колко дълго. Твърдите материали ще свият пръстите или ръката ви. Това ще доведе до значителна умора в ръката при по-продължителна употреба.

Меките материали на свой ред ще ви осигурят значително по-удобна употреба. Благодарение на тях ще можете да използвате писалката си толкова дълго, колкото искате, без изобщо да усетите признаци на каквато и да е умора.

Важно е също да имате предвид, че накрайниците на писалката ви също се биват произвеждани от различни материали. Те също ще окажат влияние върху поведението на новата ви придобивка по екрана на таблета.

Сред материалите, използвани за накрайниците на стилусите, се срещат гума, мрежи или дори пластмасови дискове. Усещането от всеки ще бъде различно. В крайна сметка обаче предпочитанията на различните потребители в случая са най-определящия фактор.

Качество

Когато се съобразите с всичко, изброено дотук, със сигурност ще можете да различите качествените от некачествените продукти. Разбира се, най-подходящата писалка за таблет за вас обаче ще зависи и от средствата, които сте готови да заплатите за нейното качество.

Какъвто и да е бюджетът ви обаче, ви съветваме да не правите никакъв компромис по отношение на качеството на дадено продукт. Само така ще можете да си гарантирате дългогодишната му употреба. В крайна сметка продуктивният срок може да бъде фактора, който да разграничи добрата от лошата инвестиция.

Имайте предвид, че някои модели са по-издръжливи, докато други се износват сравнително бързо. По-рано ви обърнахме внимание на факта, че накрайниците на капацитивните писалки могат да бъдат заменяеми или незаменяеми.

Ако нямате намерение да инвестирате в модел, чийто накрайник може да се замени, най-добре се насочете към по-качествените и издръжливи накрайници. В същото време обаче имайте предвид, че много от производителите се грижат за съхранението на своите писалки доста добре.

Някои модели са проектирани със специали прибиращи се накрайници. Други пък разполагат с капачка или определена закопчалка. Трети на свой ред нямат абсолютно никаква защита.

Бъдете разумни и се насочете към възможно най-доброто. Два ключови фактора могат да ви проговарят за качеството на даден продукт. Това е, от една страна, неговата цена, а от друга, неговата гаранция.

Въпреки това обаче в света на маркетинга съществуват множество подвеждащи капани. За щастие, вие вече сте добре подготвени и знаете как да ги избегнете.

Следете за всичко, към което насочихме вниманието ви и ви гарантираме, че ще останете доволни!

 

Е, надяваме се нашето ръководство да ви е било от полза!

А сега, след като вече знаете всичко необходимо за писалките за таблет и техните особености, както обещахме, ще споделим с вас и няколко от най-добрите предложения сред разнообразието от продукти на пазара в момента…

1. Писалка за таблет Stylus Pen Baseus Golden Cudgel Capacitive ACPCl-0S

Като за начало ви представяме тази изключително елегантна писалка за таблет, която в същото време е на доста достъпна цена. Моделът е капацитивен и в същото време с доста фин накрайник, така че може да ви осигури доста прецизно писане или рисуване. Предлага се както в сребрист, така и в черен цвят. Изработен е от алуминий и тежи само 19 гр, така че може поти да се изгуби в ръката ви. Освен ако по отношение на вашето тъчскрийн устройство не е изрично уточнено, че не може да работи със стилуси, тази универсална писалка вероятно ще бъде съвместима с него.
Купи сега

2. Писалка за таблет JOYROOM JR-BP560

JOYROOM JR-BP560 е прекрасна капацитивна писалка за таблет и телефон от сравнително висок клас. Устройството ви гарантира точно и прецизно взаимодействие с екрана. Накрайникът му е проектирана с диск, който е изключително деликатен, а в същото време разполагате и с удобен резервен накрайник, в случай че първият се повреди. Можете да променяте ъгъла на металния връх за собствено удобство. Ефектът от употребата на тази писалка е плавно, равномерно и премерено поведение без лагове и досадни бъгове.
Купи сега

3. Писалка за таблет TECH-PROTECT

TECH-PROTECT е още една писалка, която може да бъде използвана съвместно с най-различни таблети и телефони. Устройството се предлага на изключително достъпна цена, а в същото време е изключително елегантно с плътния си тъмен цвят. Накрайникът ѝ е сравнително тесен, така че с негова помощ можете да рисувате дори и върху сравнително малка повърхност. В същото време имате възможността да използвате писалката си под ъгъла, от който ви е удобно.
Купи сега

4. Писалка за таблет Baseus Capacitive Stylus pen Active version

Представяме ви още една писалка, произведена от Baseus. Този модел обаче е активен и е проектиран специално за използване съвместно с Apple iPad. Съвместим е с iPad-ите от почти всички поколения, така че няма защо да се тревожите. Устройството е изключително елегантно и удобно за употреба. Накрайникът му е подвижен и едновременно с това сменяем. Стилусът е проектиран със специална защита срещу случайно докосване, разполага с функция за икономичен режим, която се активира автоматично след петата минута, а в същото време ви позволява да променяте ширината на линията при натиск. Тази писалка е просто невероятна и върви заедно с едногодишна гаранция.
Купи сега

5. Писалка за таблет fixGuard Premium

FixGuard Premium е още една активна писалка за таблет, която искаме да споделим с вас. Устройството е изключително елегантно и може да бъде използвано както с таблети, така и с телефони от почти всички производители. Стилусът е проектиран специално за писане и рисуване върху екрани, а изключително финият му накрайник ви гарантира прекрасни и наистина детайлни резултати. Изработен е от нехлъзгащ се материал и е готов да легне идеално в ръката ви за толкова дълго, колкото ви е нужно. Срещу едно зареждане от около 1 час можете да се насладите на 10-часовата му употреба. Междувременно stand-by периодът му възлиза на близо 30 месеца. Представяте ли си? Е, няма и нужда, защото всичко това са факти.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

6. Писалка за таблет KaDigital

Писалката KaDigital може да ви послужи при взаимодействието с в общи линии всяко съвременно тъчскрийн устройство. Комбинацията между белия цвят и елегантния семпъл дизайн правят това устройство същинско бижу. Накрайникът е размери от само 1,4 мм, изключително чувствителен е и може да ви осигури наистина реалистично писане по екрана на вашия таблет или смартфон. Посредством micro USB интерфейс можете да я заредите навсякъде и по всяко време, а после да се наслаждавате на употребата ѝ в продължение на цели 8 часа. Алуминиевата сплав прави това устройство изключително леко и в същото време издръжливо.
Купи сега


7. Писалка за таблет Stylus Adonit Dash 3

За десерт ви предсатвяме и стилуса Adonit Dash 3, писалка, произведена специално за тъчскрийн екраните на всички Apple и Android устройства. Тази писалка е изработена от алуминий, а черният ѝ цвят я прави невероятно стилна. С едно натискане на бутона тя веднага е готова за подчертаване, писане, скициране и рисуване. Производителите твърдят, че това е най-бързият и интуитивен стилус, създаван досега. Накрайникът на устройството не е нито прекалено тънък, нито прекалено дебел. В същото време обаче неговото поведение върху екрана ще ви донесе усещане за взаимодействие с истинска хартия. Стига да сте готови да инвестирате в подобна писалка, сме сигурни, че просто ще се влюбите в нея!
Купи сега

5/5 - (1 vote)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!