Всички категории

24-те Най-Добри Идеи за Подаръци за Нов Дом

Всеки нов дом заслужава своя празник!

А както всички знаем, на празнуващите обикновено се подаряват подаръци

Ситуациите може да са различни. Ваш близък може наскоро да е купил първия си дом, може да сменя жилището си или дори квартирата си. Във всеки случай винаги си заслужава да го отбележите подобаващо.

В края на краищата преместването е трудна работа. Празникът с близките и подаръците обаче са готови да отменят цялата досада от ангажиментите.

Без значение е дали ще присъствате лично на партито, или ще поздравите близките си новодомци дистанционно. Искате да изберете възможно най-добрия подарък, който със сигурност да ги зарадва, нали?

Събрали сме цели 24 невероятни предложения, които ще очароват всички. От родителите, братята и сестрите чак до близките приятели, по-далечните познати и дори новодошлите съседи, с които тепърва ще се сближавате.

Преместванията са особено натоварени събития. Именно затова смесицата от уникални, прости и традиционни подаръци, които сме подбрали за вас, има за цел да освежи живота на щастливите новодомци.

Кулинарните подаръци са чудесни за опростяване на времето за хранене или за подпомагане на запознаването с новата кухня. Продукти като свещи, халати и чехли ще им позволят да се чувстват приятно и поглезени, докато възстановяват ежедневието си.

В списъка ни обаче ще откриете още редица други страхотни предложения. Освен това сме се погрижили подаръците да бъдат до голяма степен универсални, така че да се харесат на всеки потенциален получател.

Подбирайте внимателно! Мислете мащабно! Действайте смело!

В статията си сме подбрали най-различни предложения от всевъзможен порядък. Именно затова искрено вярваме, че ще ви помогнем да откриете точно каквото търсите.

1. Картина


Когато става въпрос за намиране на идеалния подарък за човек, който току-що се е преместил в нов дом, има безброй възможности за избор. Един от най-добрите подаръци, които можете да подарите, обаче е красивата картина.

Когато я подберете внимателно, тя ще успее да улови личността на новодомеца, неговите интереси или пък социална среда. Картината е не само зашеметяваща украса за новото жилищно пространство. В същото време тя може да носи сантиментална стойност за години напред. Тя служи като постоянно напомняне за топлосърдечните ви чувства и поражда прекрасни спомени.

Ако човекът е любител на природата, една зашеметяваща пейзажна снимка или оригинално произведение на изкуството може да бъде отличен избор. За тези, които са почитатели на изкуството, ще подходите другояче. Лимитирана печатна серия или картина на любимия им художник може да се окаже точни избор.
Купи сега

2. Икона


Иконата е един вечен и значим подарък, който у нас е придобил класическа стойност. Има редица причина тя да бъде един от най-често подаряваните подаръци за нов дом.

Първо, иконата е красиво и значимо произведение на изкуството. Иконите не са просто декорация – те са свещени изображения, които имат религиозно и духовно значение. Иконите се създават с голямо внимание към детайлите, като често се използват традиционни техники като яйчена темпера и златни листове. Те са истинско произведение на изкуството, което ще придаде елегантност и красота на всеки дом.

На второ място, иконата е напомняне за вярата и духовността. Много хора избират да поставят икона в дома си като начин да се свържат със своите вярвания и духовност. Иконите не са нещо, което хората обикновено купуват за себе си. В повечето случаи те се получават като подарък от близките. С иконата показвате, че ви е грижа за духовния свят на вашите близки.
Купи сега

3. Сувенир


Сувенирите са една подценявана, но въпреки това страхотна възможност за чудесен подарък, който да поднесете на новодомците. Защо? Поради редица причини. Сувенирите разказват история. Те често представляват мястото, от което идват.

Когато подарявате сувенир, вие подарявате нещо повече от предмет – вие подарявате част от света. Освен това обаче всички сувенири са уникални. Когато подарявате сувенир като подарък, можете да сте сигурни, че никой друг няма да подари същото нещо. Сувенирите често са единствени по рода си предмети, които не могат да бъдат намерени никъде другаде. Именно затова, когато подарявате сувенир, вие подарявате нещо специално и персонализирано.

Не бива да подценяваме и достъпността на сувенирите. Въпреки че някои сувенири могат да бъдат скъпи, има много изгодни варианти. Не е нужно да разбивате банката, за да подарите смислен подарък. Една малка дреболия или пощенска картичка все пак може да се превърне в чудесен подарък.
Купи сега

4. Хубаво вино


Кой не обича хубаво вино? И какво би създало по-топъл уют от добре подбраната бутилка на вечеря? Виното отдавна се свързва с празненствата и специалните поводи. То освен това има силата да създава трайни спомени и топла, приветлива атмосфера.

Когато подарявате бутилка хубаво вино като подарък за новодомците, вие не само осигурявате на получателите вкусно удоволствие. Вие им предлагате и начин да се отпуснат и да се насладят на новото си пространство. Хубавото вино е универсално. Освен това то се предлага в различни стилове и аромати, така че можете да изберете такъв, който да отговаря на вкуса на получателя.

След стреса от преместването и разопаковането няма нищо по-желано от чаша хубаво вино. Виното осигурява момент на спокойствие сред хаоса и сигнализира, че е време да седнете, да се насладите и да се наслаждавате на живота. Няма обаче нищо по-сладко от споделената бутилка вино. Вашите домакини вероятно също смятат така.
Купи сега

5. Глобус-бар


Ако търсите идеалния подарък за нов дом на някой близък, който обича да се забавлява, помислете за глобус-бар. Тази уникална и елегантна мебел съчетава функционалността на бара с класическия чар на глобуса. Това я превръща в чудесна възможност за разговори и декоративен елемент.

Глобус-барът по същество представлява шкаф за напитки, разположен в основата на глобуса. Той може да се завърти, за да разкрие скрито отделение за съхранение. Това означава, че барът може лесно да се пренася от стая в стая, което го прави идеален за импровизирани събирания или партита.

Това е не само практичен подарък, но и визуално удоволствие, което придава изисканост на всяка стая. Повечето глобус-барове са изработени от висококачествени материали като твърда дървесина, метал и стъкло и се предлагат в различни стилове и покрития. Това означава, че те могат да подхождат на всеки интериор. Освен това са повод да покажете колекцията си от спиртни напитки и стъклени изделия.
Купи сега

6. Чаши за алкохол


Чашите за алкохол са отличен избор за подарък за нов дом поради редица причини. Първо, те са практични. Новият собственик на жилище може да реши да организира парти или да покани гости в близко бъдеще. Наличието на комплект чаши само за алкохол е от съществено значение.

Различните видове алкохол изискват различни видове чаши – чаши за уиски, флейти за шампанско, чаши за мартини… списъкът е дълъг. Подаръкът на комплект чаши за различни видове алкохол гарантира, че новият собственик на дома е подготвен за всеки повод, който може да има в бъдеще.

Въпреки това обаче винаги можете да приоритизирате любимото питие на новодомеца. Така или иначе чашите за алкохол са елегеантен сигнал за изтънченост. Елегантният и изтънчен вид на чашата за алкохол прави всяка напитка по-секси. Наличието на стилни чаши за сервиране на напитките може да повиши цялостната атмосфера на събирането. А и репутацията на домакина.
Купи сега

7. Луксозен сервиз за хранене


Луксозен комплект за хранене винаги е чудесен избор за всеки, който наскоро се е преместил в нов дом. Той не само ще помогне на домакините да се снабдят със свежи прибори за хранене. В същото време ще придаде блясък и изтънченост на трапезата им.

Луксозните сервизи за хранене се предлагат в различни форми, размери и дизайн. Те са изработени от висококачествени материали като костен порцелан, порцелан и глазирана керамика. Чиниите често са украсени със сложни шарки, златни или сребърни обкови и други луксозни елементи, които придават елегантност на всяка маса.

Едно от най-хубавите неща на луксозните сервииз е, че те са многофункционални. Независимо дали вашият приятел организира официална вечеря, или небрежен брънч, луксозният комплект чинии може да добави изисканост към всяко хранене. За разлика от евтините чинии, които се изцапват и напукват по-лесно, луксозните чинии са създадени да издържат дълго. Те ще останат несравнимо красиви и функционални за години напред.
Купи сега

8. Сет за чай


Чайният сервиз е универсален и вечен подарък, който ще бъде оценен от всеки. Защо? На първо място, комплектът за чай е практичен подарък. Чаените комплекти се предлагат в различни стилове и дизайни, но повечето от тях включват чайник, чаени чаши и чинийки.

Чайникът и чашите могат да се използват за сервиране на чай, кафе или други топли напитки. Чинийките, от друга страна, могат да се използват за съхранение на закуски или бисквити. Тази универсалност прави чаения комплект идеален подарък за всеки, който обича да посреща гости.

Освен това комплектът за чай е елегантно допълнение към всеки дом. Той добавя нотка на изтънченост към всяка кухня, трапезария или всекидневна. В същото време е чудесен начин да създадете уютна и приятелска атмосфера в дома. Чаеният сервиз може да бъде изложен на странична масичка или шкаф за порцелан и да служи като повод за разговор. Той е символ на традиция и история.
Купи сега

9. Комплект прибори за хранене


Искате нещо, което да е едновременно практично и грижовно, без да нарушава бюджета? Въпреки че има много възможности, комплектът прибори за хранене е може би един от най-добрите подаръци, които можете да направите.

Това е нещо, което ще се използва почти всеки ден. Независимо дали вашият приятел готви в кухнята или си поръчва храна за вкъщи, той ще има нужда от прибори, за да се захване с храната си. Комплектът вилици, ножове и лъжици е основен елемент във всяка кухня, а наличието на подходящ комплект е просто задължително.

Друго чудесно нещо при комплекта прибори е, че това е подарък, който ще остане за дълго. За разлика от храната или цветята, комплектът прибори няма да се развали или да увехне след седмица. Вашият приятел може да го използва години наред. Това означава, че ще си спомня за вашия внимателен подарък всеки път, когато седне да се храни.
Купи сега

10. Гравирана дъска за рязане


Когато става въпрос за избор на уникален и персонализиран подарък, гравираната дъска за рязане е отличен избор. Дъската за рязане е не само основен елемент във всяка кухня, но гравираната дъска добавя специално отношение, което получателят ще оценява години наред. Гравирането може да включва името на получателя, инициалите на семейството или очарователна фраза като “Home Sweet Home” или “От нашата кухня за вашата”.

Гравираните дъски за рязане също са издръжливи и дълготрайни. Изработени от качествена дървесина като бамбук, клен или череша, те са достатъчно здрави, за да издържат на ежедневна употреба. Освен това придават елегантност на всяка кухня с естествената си дървесна текстура и красиво гравирания си дизайн.

Накрая, гравираната дъска за рязане е универсален подарък. Тя може да се използва като декоративен елемент в кухнята или като функционален инструмент за готвене и забавление. Това е подарък, който може да пази топли спомени с години.
Купи сега

11. Мултикукър


Мултикукърът е уред “всичко в едно”, който може да готви, да приготвя на пара, да задушава, да готви под налягане и дори да пече. Това е универсална кухненска джаджа, която може да спести време и енергия при приготвянето на храна за новия дом. Той е страхотен подарък за новия дом поради редица причини.

Първо, мултикукърът е лесен за използване и не изисква голям опит в готвенето. Всичко, което е необходимо, е да добавите съставките и да изберете режима на готвене. Уредът ще свърши останалото. Той спестява време и енергия и може да се използва за приготвяне на няколко ястия – от ориз до яхнии, супи и дори десерти.

Мултикукърът е идеален избор за някой, който може да не разполага с много място в кухнята си, но все пак иска да може да приготвя различни ястия. Това е компактен уред, който може да замени няколко кухненски приспособления, спестявайки пари, а и място.
Купи сега

12. Барбекю


Новият дом много често предлага шанса за създаването на красиво външно жилищно пространство. Барбекюто е идеалният подарък за всеки собственик на нов дом, който иска да добави малко забавление и вкус към външното си пространство. Независимо дали става въпрос за двор, или за обикновена тераса.

Едно от основните предимства на барбекюто е, че то обединява хората. Независимо дали става дума за семейно събиране, или за квартална сбирка, барбекюто дава възможност на хората да общуват, да се отпуснат и да се насладят на вкусна храна. Освен това притежаването на барбекю насърчава живота на открито и създава естествено място за събиране на хора. Така всички могат да се наслаждават на компанията на останалите на чист въздух.

Друга причина, поради която барбекюто е чудесен подарък за нов дом, е, че то е универсален инструмент за готвене. То дава възможност за различни техники на готвене. Всичко това предоставя безброй възможности за творчески кулинарни начинания.
Купи сега

13. Машина за газирана вода


Машината за газирана вода е неочакван и повече от страхотен подарък за всеки, който току-що се е преместил в нов дом. Тя със сигурност ще изненада новодомеца. В същото време обаче ще направи дома му осезаемо по-уютен и приятен.

Благодарение на удобството да имате машина за газирана вода в къщата, не е необходимо да тичате до магазина за студена напитка. Тя ще бъде винаги на разположение само на една ръка разстояние.

Машината за газирана вода ще впечатли всички гости, които ще дойдат на гости в новия дом. Това е отлично допълнение към всяка зона за забавление и е нещо, на което всеки може да се наслади. Това е лесен и забавен начин за сервиране на напитки на партита. Особено след като хората могат да персонализират собствената си газирана вода с различни вкусове и сиропи. Машината за газирана вода е и икономично и различно решение, подходящо за всеки.
Купи сега

14. Комплект за коктейли


Продължаваме темата за напитките. Комплектът за коктейли също е чудесен подарък за нов дом. Той придава допълнителна класа на новия дом и служи като аксесоар за собствениците на жилището. Второ, това е практичен подарък, идеален за забавление на гостите.

Организирането на събития и събирания може да бъде както вълнуващо, така и стресиращо. С комплекта за коктейли обаче оставяте на собствениците на дома възможност възможността да приготвят и сервират напитки с лекота. Освен това комплектът за коктейли действа като страхотно начало на разговор с гостите. Той ще предизвика интерес и ще създаде условия за забавно преживяване.

Комплектът за коктейли е основен инструмент за всеки начинаещ барман. Добрият коктейлен комплект обикновено включва необходимите инструменти като шейкър, цедка, джигер, лъжица за смесване и чаши. Комплектът е идеален за всеки, който иска да подобри уменията си в областта на миксологията или да се наслаждава на любимите си напитки в уюта на своя дом.
Купи сега

15. Лампа


Една лампа също може да се окаже повече от чудесен подарък за новодомци. Тя е функционален и декоративен елемент, който може да подобри атмосферата на всяка стая. Мекото сияние от лампата може да създаде уютна атмосфера и да допринесе за цялостния комфорт на новото жилище. Това е вещ, която може да се впише във всеки стил обзавеждане и да бъде поставена във всяка стая на дома.

Лампата може да внесе значителна промяна в интериорния дизайн на новото жилище. Тя може да бъде завършващият щрих, който свързва всичко заедно, като прави пространството цялостно. Тя може да служи и като фокусна точка в стаята, да привлича погледа и да прави помещението по-привлекателно.

Лампата е универсална и практична. Тя може да се използва за четене, учене или просто за осветяване. Това е предмет, чиито свойства се експлоатират всеки ден. Новодомецът няма как да не оцени неговата полезност.
Купи сега

16. Ваза


Вазата ще добави красота към интериора на дома, осигурявайки естетически щрих, който подобрява атмосферата в стаята. Тя служи и като чудесен начин за представяне на свежи цветя, добавяйки естествено и живо усещане в новия дом. Цветята са непреходен и класически подарък. Вазата обаче е идеалният начин да ги поднесете на близките си елегантно.

По същия начин вазата е отличен начин да персонализирате подаръка за получателя. Вазите се предлагат в различни размери, форми и цветове. Това означава, че изборът на ваза може да бъде направен така, че да отговаря на личността на собственика и на новия дом.

Разнообразието от цветни аранжировки, които могат да се поставят във вазата, предлага безкрайни възможности. За всяка личност си има цвете. За всяко цвете си има ваза. Освен това вазите също спадат към така наречените сантиментални подаръци. Те обикновено се предават от поколение на поколение и това ги превръща в ценна и непреходна семейна реликва.
Купи сега

17. Растение


Кой не обича да подарява или да получава цветя? Растението е нещо, което може да зарадва всеки. Когато намерите начин да го поднесете подобаващо, то може да се превърне в чудесен подарък за новия дом. Растенията са не само зашеметяващи и красиви, но имат и много ползи. На първо място, растенията са известни с това, че пречистват въздуха, като абсорбират вредните замърсители. Освен това те освобождават кислород и влага във въздуха, което прави пространството по-уютно и дори здравословно.

Растенията са символ на растежа и новото начало, което напълно съответства на настроенията, които стоят зад преместването в нов дом. Всичко зависи от предпочитанията на получателя и наличното жилищно пространство.

Макар и някои растенията да са по-претенциозни, никое от тях не изискват особена поддръжка. Това ги прави идеален подарък за заети хора, които може да нямат време или опит да се грижат за по-деликатни подаръци. Като някой домашен любимец например…
Купи сега

18. Ароматна свещ


Ароматните свещи отдавна са изключително популярен избор за подарък на приятели и членове на семейството, които се преместват в нов дом. Те не само създават топла и приятна атмосфера, но в същото време осигуряват усещане за уют и релакс.

Едно от най-хубавите неща при ароматните свещи е, че те се предлагат в голямо разнообразие от аромати. Това означава, че с лекота ще можете да намерите такъв, който да отговаря на предпочитанията на получателя. От плодови до цветни и дървесни аромати – за всекиго има по нещо. Освен това свещите могат да се поставят във всяка стая на дома, за да помогнат за създаването на успокояващо настроение и да допринесат за елегантността на декора.

Основното свойство на ароматните свещи обаче си остава тяхната способност да помогнат за намаляване на стреса. След дълъг ден на преместване и разопаковане ваната със свещи или уютната вечер край огъня могат да осигурят така необходимата почивка.
Купи сега

19. Спален комплект


Колкото и да не ни се иска, прекарваме голяма част от живота си в сън. Именно затова елегантният спален комплект е страхотен шанс да осигурите малко наслада на близките си новодомци. Това е идеалният начин да започнат преживяванията си в новия дом с добър нощен сън.

Спалният комплект се състои от основни продукти за спане. Такива са например комплект чаршафи от мек памук, уютни одеяла и пухкави възглавници. Тези артикули допринасят за създаването на луксозна и комфортна среда за сън. Те са идеални и за собствениците на жилища, които все още са в процес на декориране на новото си пространство. Предлагат се в различни цветове и дизайни, което улеснява координирането им с всеки интериор.

Освен това спалният комплект може да бъде идеалният подарък, който да осигури спокоен и релаксиращ сън. Ето защо подаряването на спален комплект на нов собственик на жилище е инвестиция в неговото здраве и благополучие.
Купи сега

20. Хавлии


Един от най-практичните и обмислени подаръци, които можете да подарите, е комплект висококачествени кърпи. Те са вещ от първа необходимост във всеки нов дом. Хавлиите са основен артикул, който се използва всеки ден. Когато подарите на някого комплект хавлии, вие не само му помагате да спести пари, но и му осигурявате основна необходимост, която ще използва редовно.

Хавлиите също се предлагат в различни цветове и дизайни. Това ги превръща в чудесен начин да добавите щрих цвят към банята или жилищното пространство. Независимо дали получателите предпочитат неутрални нюанси или по-ярки нюанси, новият комплект кърпи може лесно да пасне на всеки стил на декорация.

Освен това хавлиите могат да създадат усещане не само за уют, но и за лукс. Комплект плюшени висококачествени кърпи може да накара собственика на жилище да се почувства сякаш посещава 5-звезден хотел всеки път, когато излезе от душа.
Купи сега

21. Гравирани възглавници


Гравираните възглавници са един от най-уникалните и персонализирани подаръци, които можете да подарите на някого, който току-що е закупил нов дом. Те са от типа подаръци, които цял живот ще напомнят на получателите за вълнуващото им преживяване. Гравираните възглавници са идеалното решение, тъй като са едновременно практични и елегантни. Те са чудесно допълнение към всеки домашен декор.

Можете да избирате от набор от дизайни, включително монограми, фамилни имена или персонализирани съобщения. Това означава, че можете да персонализирате възглавницата според стила и вкуса на вашия получател. Възглавниците могат да бъдат изработени и от висококачествени материали като лен или памук, предлагащи комфорт и издръжливост.

Всеки път, когато получателят види възглавницата, ще си припомни радостта и вълнението, които е изпитал, когато се е преместил в новия си дом. Този уникален и обмислен подарък със сигурност ще бъде високо ценен много години напред.
Купи сега

22. Масичка за сервиране в леглото


Обмислен, практичен и симпатичен начин да помогнете на близките си да се почувстват уютно в новия си дом, е да им подарите поднос за закуска. Подносите за закуска са многофункционални и полезни продукти, които могат да се използват по различни начини. Те могат да се използват за сервиране на закуска в леглото, като бюро в скута за работа от вкъщи или като поднос за уютна вечер със закуски и напитки.

Подносът може също да бъде изложен в дома като декоративен предмет, добавяйки нотка класа към новото пространство. Тези масички могат да се предлагат в широка гама от стилове и размери. Моделите варират от класически дървени масички до модерни акрилни табли. Те могат да бъдат персонализирани според вкуса и предпочитанията на получателя, което прави подаръка още по-специален.

Новодомците ще могат да се насладят на закуска в леглото, без да се притесняват от разливи или бъркотия. Това означава комфорт и лекота.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

23. Дигитална фоторамка


Когато хората се местят в нов дом, те често искат да украсят своето пространство със стари снимки и спомени. Новите спомени, които ще създадат в новия си дом, разбира се, също имат място в него. Ето защо един чудесен подарък, който да им помогне да направят това, е дигиталната фоторамка.

Цифровите фоторамки са модерна алтернатива на традиционните фоторамки и предлагат много предимства. Първо, те не заемат толкова място, колкото традиционните рамки.Това може да бъде особено важно, ако някой се опитва да декорира по-малка стая. Освен това цифровите рамки могат да поберат много повече снимки от традиционните рамки, което определено е улеснение.

Много модели се предлагат с различни опции за показване, като слайдшоу или показване на колаж. Някои дори ви позволяват да добавяте текст или музика към дисплея, което го прави още по-персонализиран. Освен това с лекота можете да добавяте нови кадри към новата си дигитална фоторамка.
Купи сега

24. Албум за снимки


Дигиталните фоторамки са чудесни. Класиката обаче си е класика. Фотоалбумът е идеалният подарък, който наистина ще бъде оценен. Той е чудесен начин да помогнете на новите собственици да уловят и запазят ценните спомени от началото на новия си живот в новия си дом. Именно затова той лесно може да се превърне в скъпа семейна реликва с течение на времето.

Хартията, кориците, материята. Всичко това създава усещане за повече дълбочина и прави вещта по-скъпа. Албумът за снимки е смислен персонален подарък, който може да бъде направен специално, за да отговаря на вкусовете на получателите.

Без значение е дали снимките са на новия дом, семейството заедно или моменти, уловени от техните приключения. Всяка снимка разказва уникална история, която ще им напомня за скъпи спомени, докато прелистват страниците. Това е прекрасен начин да ги посрещнете в новия им дом. Така ще им помогнете да започнат да изграждат новите си спомени от самото начало.
Купи сега

5/5 - (1 vote)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!