Всички категории

27 Най-Добри Идеи За Подарък За Колежка

Колегите в работата са хората, с които прекарваме най-много време през деня и с които всъщност споделяме голяма част от живота си.

Те често се превръщат в близки приятели, които са свързани с нас по един специален начин.

В тази връзка, когато наш колега има празник, несъмнено идва чуденето “Какво да подаря?”. Отговорът на този въпрос невинаги е лесен за намиране – било то, защото познаваме човека отскоро или защото вече сме изчерпали всички възможности за предишни поводи.

Разбира се, за да направите чудесен избор на подарък, можете да тръгнете от това дали става въпрос за мъж, или за жена.

Когато избирате подарък за колежка е необходимо да бъдете прецизни в избора си – все пак дамите са нежни и детайлите за тях са изключително важни. Винаги можете да се насочите към нещо, което харесва или от което знаете, че има нужда.

Понякога идеята за подарък на колежка идва мигновено, но в други случаи е необходимо “подсказване от приятел”…

Напълно нормално е вашите идеи да се изчерпат дори и когато става въпрос за много близък човек.

В тази статия ще ви представим няколко идеи за подарък на колежка, които са подходящи за различни поводи и които определено ще ви помогнат в избора…

1. Чаша


Красива чаша за чай или кафе е един класически подарък, който е подходящ за всеки един повод. Това е един не само практичен, но и сантиментален подарък, който ще запази спомена за конкретното събитие. В наши дни има различни типове чаши, като някои от тях имат специални приставки за чай и капак за запарка. Също така можете да се насочите към персонализирана чаша, която да бъде свързана с вашата колежка – с нейни интереси, хобита, с професията ѝ и т.н.
Купи сега

2. Органайзер за бюро


Това е един чудесен подарък, особено ако работата ѝ е на бюро. Подреденото работно място предразполага към по-добре организирана работа и по-чист ум. Органайзерът за бюро определено вкарва в ред всяко едно работно място и прави разпределянето на документация доста по-лесно. На пазара се предлагат различни видове от този артикул и можете да избирате между различни големи и дизайни.
Купи сега

3. Планер


Планерът също е страхотна идея за подарък, особено ако вашата колежка има множество ангажименти и задачи в ежедневието си. С негова помощ тя ще може по-добре да менажира времето си и да подреди по важност нещата, които трябва да свърши за съответния ден или пък за съответния месец. С този подарък ще улесните работата и всекидневието ѝ.
Купи сега

4. Химикал


Луксозният химикал пък е друга идея за подарък, която можете да използвате за всеки един повод. Независимо каква е работата на вашата колежка, то химикалът със сигурност ще ѝ бъде от полза. В зависимост от материалите, от които е направен, той може да бъде гравиран със специално послание, с имената или пък инициалите ѝ, като по този начин ще стане още по-специален.
Купи сега

5. Сувенир


Сувенирът е универсален подарък, който можете да подарите на всеки. Можете да се доверите на тази идея, защото тя има сантиментална стойност и ще напомня на вашата колежка за вас и вашето приятелство. Също така сувенирът може да придаде по-уютен вид на работното ѝ място или на нейния дом, а това със сигурност ще повлияе положително на нейното настроение.
Купи сега

6. Хубаво вино


Друг класически подарък е бутилка хубаво вино. Добре е да знаете личните предпочитания на вашата колежка, но ако не сте запознати с тях, то можете да заложите на някой класически вид вино. Също така можете да включите бутилката вино като допълнение към друг подарък – особено много си подхожда с луксозни сладкиши или пък с красиво цвете.
Купи сега

7. Персонализирана бутилка


Персонализираните подаръци винаги докосват получателите по един страхотен начин. Можете да заложите на персонализирана бутилка с името или със специален надпис. Това е един едновременно практичен, но и сантиментален подарък. Вашата колежка може да използва бутилката на работа, когато е навън сред природата и пр. Това е и един чудесен начин да я приканите да се хидратира редовно, което пък ще има полезно въздействие върху нейното тяло.
Купи сега

8. Термос


Термосът също е един практичен подарък, който може да се използва навсякъде. Вашата колежка може да си носи топло кафе или чай през студените дни или пък студени освежаващи напитки през горещото лято. Термосът е много удобен и за хора, които обичат да правят планински преходи, да пътуват или пък да си правят пикници сред природата.
Купи сега

9. Книга


Ако вашата колежка обича да чете в свободното си време, то тогава книгата е идеален подарък за нея. Добре е да сте запознати с нейните лични предпочитания по отношение на жанр или автор, за да можете да изберете книга, която наистина да ѝ хареса. Ако все пак не сте наясно какво харесва, можете да се насочите към някой класически роман.
Купи сега

10. Бижу


Бижуто е един класически подарък, който можете да подарите за всеки един повод. За да изберете най-доброто украшение за вашата колежка, трябва да познавате нейния вкус. Винаги можете да заложите на нежно и изчистено бижу, което да не бъде прекалено претенциозно и което да подхожда подхожда на същността ѝ. Имате широк избор – можете да ѝ подарите колие, обеци, гривна, брошка и пр.
Купи сега

11. Часовник


Часовникът се смята за подарък, който, подобно на бижуто, може да се подари за всеки един повод. Това е един аксесоар, който допълва женската визия и ѝ придава класа. Някои хора се притесняват да подарят часовник, от гледна точка на суеверията, които съществуват около него. Според едно от тях гласи, че подаряването на часовник означава, че се броят оставащите дни живот на получателя. Разбира се, не е необходимо да се доверявате на суеверията, но ако все пак нещо ви притеснява, вашата колежка може да ви върне в замяна някаква монета – това действа “неутрализиращо” на поверието.
Купи сега

12. Шал


Шалът е страхотен подарък за дамите, родени през студените месеци. Той може да се използва и за коледен или пък за новогодишен подарък. Шалът определено е задължителен за всеки гардероб и никога не е излишно човек да има повече разновидности. Добре е да познавате цветовите предпочитания на вашата колежка, за да направите възможно най-добрия избор. Можете да потърсите мек и приятен на допир шал, който да я накара да се чувства още по-комфортно в студените дни.
Купи сега

13. Портфейл


Портфейлът е друг тип практичен подарък, който съвсем не е излишен. Дамите обичат да имат повече разновидности от даден вид аксесоар – ето защо няма да сгрешите, ако изберете тази идея за подарък. Също така е добре да знаете, че има поверие, което гласи, че когато подарявате портфейл, е добре да поставите вътре монета, за да бъде винаги пълно с пари.
Купи сега

14. Чанта


Чантата – любимият аксесоар на всяка жена! Дали малка, или голяма, тя е абсолютно необходима на всяка една дама – все пак там се съхраняват най-важните вещи като портфейл, ключове, телефон и пр. Също така тя допълва външния вид и е много важно да бъде удобна за носене и употреба. Добре е да познавате стила и вкуса на вашата колежка – така ще можете да изберете идеалната чанта за нея.
Купи сега

15. Парфюм


Още един класически подарък, който можете да подарите на една жена, но който може да се окаже и подводен камък. Всеки човек има своите специфични предпочитания за аромати и ако не сте запознати с любимите парфюмни нотки на вашата колежка, то е много възможно да ѝ вземете парфюм, който да не ѝ хареса. Ако все пак сте твърдо решени да ѝ подарите парфюм, то заложете на нежен и ненатрапчив аромат.
Купи сега

16. Козметичен комплект


Козметиката е друго нещо, по което всяка жена е луда – било то гримове или продукти за грижа за кожата. Има различни комплекти с козметика, които съчетават разнообразни артикули. Би било чудесно, ако знаете дали вашата колежка има нужда от конкретен продукт или пък дали има конкретна марка козметика, която използва. Такъв комплект е чудесна идея за подарък за всеки един повод.
Купи сега

17. Спа процедура


Ежедневната работа несъмнено уморява тялото и организма на всеки човек. Ето защо е чудесна идея да подарите на вашата колежка ваучер за масаж или друг тип спа процедура, която да помогне на тялото ѝ да се отпусне. С този подарък ще ѝ осигурите приятно преживяване, което ще има благоприятно отражение върху здравето ѝ.
Купи сега

18. Електронен четец


Електронният четец е алтернативен вариант на книгата. Това е един страхотен подарък, защото е изключително компактен и може да се използва навсякъде. Той излъчва приятна светлина за очите, която може да се регулира. Електронният четец е удобен за четене както на светло, така и на тъмно – ето защо вашата колежка може да се наслади на четенето по всяко време на денонощието.
Купи сега

19. Карикатура


Карикатурата е един закачлив персонализиран подарък, който е идеален за хора с чувство за хумор. Тя може да бъде свързана с работата на вашата колежка, нейните интереси, хобита и прочее. Можете да изберете размера ѝ, както и дали да бъде в рамка. Карикатурата е специален подарък със сантиментална стойност и може да украси дома или пък работното място на вашата колежка.
Купи сега

20. Фотоапарат


Ако вашата колежка ходи на екскурзии често или просто обича да снима, то фотоапаратът е перфектният подарък за нея! С него тя ще може да запечата страхотните гледки и специалните моменти завинаги. Доверете се на фотоапарат, който създава снимките с добро качество и който притежава удобен дизайн.
Купи сега

21. Картина


Разбира се, винаги можете да заложите и на подарък, който да внесе красота в дома на вашата колежка – това е именно картината за стена. Това е страхотна идея, защото произведенията на изкуството (независимо какви са те) могат да допълнят интериора на всяка стая. Добре е да заложите на картина със светли цветове, които да внасят свежест в дома. Можете да изберете красив природен или градски пейзаж, или пък портрет на вашата колежка.
Купи сега

22. Растение


Растението е чудесен подарък, който можете да подарите на една жена. За разлика от букета с цветя, то е по-дълготрайно и издръжливо и вашата колежка може да го отглежда с години. Растението може да допълни работната ѝ среда или пък дома ѝ. Можете да се насочите към вид цвете в саксия, който вашата колежка харесва. Ако пък не сте запознати с нейните предпочитания, то можете да изберете непретенциозно растение, като е важно то да не предизвиква алергии.
Купи сега

23. Ароматна свещ


Уютът е изключително важен за това да се чувстваме добре. Ето защо можете да подарите на вашата колежка ароматна свещ, която да я предразполага към почивка и която да създава приятна обстановка в нейния дом. На пазара се предлагат свещи с различни аромати, сред които да избирате, както и с различни дизайни.
Купи сега

24. Солна лампа


Солната лампа е естествен йонизатор на въздуха, който създава благоприятна среда в дома. Тя е изключително полезна за хората, които имат проблеми с носа и синусите. Независимо дали вашата колежка има или няма такива затруднения, то със сигурност солната лампа ще направи обстановката в дома ѝ още по-приятна.
Купи сега

25. Уред за готвене


Уредът за готвене е перфектният подарък за всяка домакиня, която има забързан начин на живот. Той улеснява приготвянето на храна и заема малко пространство в кухнята. Между различните уреди има разлики в начина на готвене и е важно да имате това предвид, когато правите своя избор. Уредът за готвене е много подходящ подарък за всеки един повод.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

26. Кафе машина


Вашата колежка е любителка на кафето? Тогава няма какво да се чудите – новата кафемашина е идеалният подарък за нея! Има уреди, които предлагат създаването на различни кафе напитки – можете да се насочите към такъв тип машина. А ако искате да ѝ подарите уред, коя.йто максимално да задоволи нейните желания, то тогава е добре да проучите дали има специфичен модел кафемашина, която тя иска да има.
Купи сега

27. Кошница за пикник


Кошницата за пикник е чудесен подарък за всеки един човек! Чрез нея вашата колежка може да организира пикници с любимите си хора на някое чудесно място, където не само да се хранят по един различен начин, но и да прекарат качествено време заедно. Винаги можете да добавите и допълнителни неща към кошницата като бутилка вино, например.
Купи сега

Рейтинг
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!