Всички категории

6-те Най-Добри Стенни Конвектори

Откриването на перфектния отоплителен уред за дома не винаги е лесна задача.

Важно е да съобразите спецификите на домашното ви пространство, личните ви нужди и бюджета ви.

Търсите удобно за инсталация, достъпно и ефективно решение?

Стенните конвектори несъмнено са страхотна възможност за вас…

Конвекторните нагреватели, или накратко – конвекторите, са нагреватели без вентилатор, които използват естествена конвекция, за да върнат нагретия въздух обратно в климатизираното пространство.

Именно това ги прави много по-тихи от вентилационните отоплителни тела. Конвекторът е чудесен избор за минимизиране на циркулацията на прах и полени, което несъмнено създава по-добра среда за живот.

Те са добър заместител на термопомпите, защото не се свързват с вентилацията. Също са чудесен начин за климатизиране на помещения без канализационна връзка, което може да се комбинира с използването на други климатични устройства за подобряване на комфорта в дома или офиса и за намаляване на сметките за електричество.

Конвекторите са идеални за използване в зони с големи прозорци, като офиси, училища и хотелски фоайета. Обикновено монтирани на нивото на пода на външните стени и под прозорците, те осигуряват движение на въздуха нагоре, за да противодействат на студените течения надолу и да минимизират появата на конденз.

За да получите по-подробни насоки относно избора на конвекторен радиатор, то може да прочетете статията ни за конвектори, за да сте максимално информирани преди предстоящата покупка!

Защо точно стенен конвектор?

Определено ако търсите добър начин да отоплявате дома или офиса си, но нямате много пространство, конвекторите за стена са страхотно решение.

Те са компактни, леки, ефективни и удобни за инсталация. Ще станат част от вашия интериор без да ви пречат, а същевременно ще ви спестят доста средства в отоплението.

Какъв модел да изберете? В това ръководство сме ви представили някои от най-добрите модели стенни конвектори, които не трябва да пропускате…

1. Стенен конвектор ЕЛДОМ RH25N


Този бял стенен конвектор ще бъде идеално допълнение за всяко средно голямо помещение. Мощността му е 2500 W, а благодарение на електронното му управление вече няма да се притеснявате колко бързо ще се затопли стаята. Когато се монтира на стената, уредът не издава никакви звуци и ще сте спокойни, че няма да влияе на нощния ви сън. Освен това е много компактен – размерите му са 43.4 см височина, 136.6 см ширина и 8.6 дълбочина. Тежи само 11 кг и е лесен за поставяне, където и да му намерите място у дома.
Купи сега

2. Стенен конвектор CECOTEC


Ако сте в търсене на конвектор, който има доста повече от стандартните функции, то този модел е за вас! Cecotec е испански отоплителен уред, с ненадминато качество. Освен, че може да го поставите в стая, той се вписва идеално и за баня, поради своята IP24 водоустойчивост срещу пръски! Разполага и с термостат/терморегулатор и седмичен програматор. Нещо изключително удобно, което ще намерите в конвектора е, че има възможност за контрол от телефона посредством приложение. Можете да контролирате температурата в помещението си от всяка точка на света, за да сте сигурни, че когато се приберете, ще заварите един топъл и уютен дом! Може да се поставя на стената, но има възможност и да стои на пода – изцяло зависи от личните ви предпочитания.
Купи сега

3. Стенен конвектор Tesy CN 03 300 MIS


Tesy е марка, която всички знаем и това не е без причина. Наложила се отдавна на пазара, конвекторите Tesy са едни от най-търсените сред потребителите. Моделът CN 03 300 MIS има функция за бързо загряване, благодарение на която няма да усещате студените зимни дни. Работи изключително тиха, но има и оптимална въздушна конвекция – ще задържа топлината в помещението, но няма да пречи на съня ви. Разполага и със защита срещу влага IP24 и можете спокойно да го сложите дори в банята. Има безопасен и регулируем термостат за максимално лесна употреба. Монтира се на стена и е обезопасен с надеждна противоплъзгаща система.
Купи сега

4. Стенен конвектор SOGO


Sogo е конвектор, който може да бъде разположен, както на стена, така и на земята. Мощността му е цели 1500W и разполага с две степени на отопление. Стъкленият му панел придава модерен и елегантен вид, който се вписва лесно във всеки интериор. Има син LED дисплей и сензорен панел. Контролира се през смартфон, което ви позволява да загреете помещението си още преди да сте се прибрали вкъщи! А таймерите позволяват да задавате всякакви настройки. Конвекторът има регулируем контрол на термостата и система за заключване за деца, за да сте спокойни, че малчуганите ви ще са в безопасност. Също така е IP24 водоустойчив, съответно е идеален за бани.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

5. Стенен конвектор HAEGER


Електрическият конвектор Haeger е подходящ за монтаж на стена, но може да е поставен и на пода с колела. Разполага с WIFI управление и LCD екран, който е много лесен за четене. Една удобно функция, която го отличава от конкурентите му е, че има седмичен график с таймер, който се настройва спрямо личните нужди на всяко домакинство. Уредът има и икономичен нагревател с максимална ефективност и ниска консумация на електроенергия – няма да се налага да се притеснявате за сметките в студените дни! Изключително подходящ е и за влажни помещения като бани, тъй като е водоустойчив. Освен това е оборудван и с двойна термична защита.
Купи сега

6. Стенен конвектор MINIB DS 400


За любителите на изискания дизайнерски интериор – конвекторът с гранитен панел е най-доброто решение. Той разполага с висока отоплителна мощност на принудителна конвекция, а е и много лесен за употреба. Чешката фирма Minib неслучайно е лидер в производството на този вид отоплителни уреди. Мощността на този модел е 770 W и има функция за високо топлоотдаване. Тежи малко повече от обикновените конвектори, а именно 25 кг, но това съвсем не му пречи да се монтира спокойно на стената в дома ви. Уредът е енергоспестяващ и много икономичен за употреба. А благодарение на дизайна му, домът ви ще има страхотна елегантна нотка за акцент.
Купи сега

5/5 - (1 vote)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!