Всички категории

9-те Най-Добри Стойки за Телефон

Въпреки че редовно използваме нашите смартфони, за да се забавляваме, никой не иска да държи телефона в ръцете си за продължителни периоди, особено когато гледa нещо на него или не гo използва директно.

В подобни ситуации има едно конкретно решение, което ще ви спаси от този досаден проблем и ще ви гарантира комфорт и спокойствие.

Стойката за телефон ще държи устройството ви във всяка желана позиция, гарантирайки ви напълно свободни ръце.

Това, пък, го прави идеалния инструмент за гледане на филми, слушане на музика в колата, използване на GPS и водене на дълги видео разговори.

Стойката за телефон ви позволява да извършвате редица дейности, свързани с дистанционна работа и бизнес пътувания, без да компрометирате качеството на ежедневните си задачи.

Дори отчасти в конкретни ситуации тя е необходима, за да постигнете правилна стойка на тялото и да защитите здравето си.

Притежаването на регулируем държач за телефон със сигурност значително ще промени цялостното ви изживяване, като основната му цел е да ви улесни максимално.

За съжаление, изборът на перфектната стойка за телефон може да бъде сложно изживяване поради безбройните опции, налични на пазара.

В тази връзка ние сме ви подготвили това информирано ръководство, с което да ви преведем през всичко най-важно, което трябва да знаете за тези аксесоари, а за финал ви остава само да разгледате най-добрите предложения в тази категория, селектирани специално от нас за вас.

Какво представляват стойките за мобилни телефони?


Стойките за телефон са малки предмети, аксесоари, които се използват за поддържане на вашето мобилно устройство в различни условия.

Те са проектирани да стоят или на твърда повърхност, като маса или бюро, или закрепени в автомобил, така че да можете да използвате устройството си с лекота и в крайна сметка да го поддържате чисто и в безопасност.

Обикновено, стойките са изработени от пластмаса, метал или дърво.

Срещат се с лепкава основа, която ги държи на място върху гладки повърхности, или с щипка, която се прикрепя директно към телефона ви и съответната повърхност.

Съществуват дори стойки с вградено зарядно, така че даденото устройство да се зарежда, докато се използва. Чудесно, нали?

Стойката за телефон ще улесни ежедневието ви!

Поставянето на телефона на нивото на очите ви, например, може да бъде полезно, когато правите портретни снимки или водите важен бизнес разговор.

Определено много са предимствата на този тип аксесоари… нека ви ги разкрием!

Кои са основните предимства от използването на стойка за телефон?


Когато става въпрос за подобни продукти, основното което търсим при тях е именно какво биха могли да ни дадат, за да улеснят ежедневните ни задачи.

Стойките за телефони съчетават няколко предимства в себе си, за да бъдат максимално полезни за нуждите на всеки потребител. Ето и някои от най-основните, които си струва да бъдат споменати…

Комфорт

Държането на телефона за дълго време, за гледане на видеоклип, например, определено може да бъде изтощително.

Мобилната стойка е чудесна възможност да поставите телефона си, за да избегнете натоварването. Освен това ръцете и вратът ви ще ви благодарят, ако не прикрепяте постоянно устройството си с ръка.

На пазара се срещат различни видове и модели стойки, предназначени за вашата кола, велосипед или дори равна повърхност. Съобразявайки покупката с нуждите си, определено ще си доставите пълноценен комфорт с лекота.

Безопасност


Стойките за телефон, особено проектираните за автомобил, са изключително важна част от оборудването ви, когато сте на път.

Около 1,6 милиона катастрофи се случват всяка година поради използване на мобилни телефони. Е, тези стойки са проектирани да държат телефона ви под око, без да пускате волана за да погледнете какво се случва, кой ви звъни или в каква посока трябва да поемете.

За щастие, българският пазар разполага с огромно разнообразие от продукти от всеки ценови диапазон, което прави осигуряването на вашата безопасност бюджетен процес.

Производителност

Тези мобилни и настолни стойки могат да ви помогнат да работите на множество устройства с различни проекти едновременно. Това ще ви улесни да посещавате срещи на едно устройство и да работите по проекта на друго без да се натоварвате.

По този начин своеобразно стойките за телефон ви позволяват да повишите продуктивността си на работното място, а и дори в училище. Какво по-хубаво?

Организираност


Ще имате по-малко бъркотия на вашия работен плот, ако мобилният ви телефон има собствено място.

Поставянето му на държач ще ви помогне да не го изгубите под тетрадките, папките или други офис консумативи.

Също така това може да спомогне да предпазите устройството си от прах, вода и надраскване на камерата или екрана.

Какви видове стойки за телефон разпознаваме?


Когато става въпрос за избор на стойка за мобилен телефон, има няколко вида. Изборът ви в това отношение трябва да е съобразен с условията на използване на телефона, нуждите и очакванията ви.

Стативи

Стативите са най-универсалната опция за тези, които непрекъснато създават съдържание или провеждат видео разговори.

Гъвкавите им “крака” ви позволяват да ги настроите на различна височина и да имате идеалното ниво, независимо от повърхността.

Недостатъкът им е, че са малко по-големи и обемисти в сравнение с останалите модели. С други думи, определено няма да успеете да поставите статива в джоба или малката си чанта.

Стойки и гнезда


Стойката и гнездата са страхотни опции за тези, които използват телефона си, за да гледат видео клипове, да провеждат телефонни разговори, да навигират с GPS или просто да държат телефона си наблизо.

Стойката може да се върне обратно на място и да позволи на потребителя да държи телефона си нормално.

Недостатъкът им е, че не функционират добре върху всяка повърхност. Те обикновено изискват равни и гладки повърхности, за да държат телефона само в една ориентация, а не както портретна, така и пейзажна.

Комбинация калъф/стойка

Комбинациите калъф/стойка са популярни за тези, които обичат универсалните аксесоари.

Тъй като стойката при този тип предложения е вече вградена, тя е доста стабилна и готова за употреба. Този избор може да се използва в движение, у дома или докато шофирате.

Тук недостатък, подобно на стативите, е, че обикновено калъф/стойките са по-обемисти. Освен това, те не се предлагат в голямо разнообразие от дизайни и модели, което също може да се яви като проблем.

Безжични зарядни устройства


Безжичните зарядни устройства са перфектната опция за тези, които разчитат на телефона си като сутрешна аларма.

С тях телефонът ви може да се зарежда през нощта и да е лесен за достъп сутрин. Безжичните зарядни устройства могат да се използват и на бюро, което улеснява прегледа на входящите повиквания и имейли.

Недостатък тук е, че трябва да постоянно връзка в контакта. А, уви, понякога прокарването на кабел до нощното шкафче или бюрото може да бъде трудно.

Стационарни стойки за телефони

Стационарните стойки за телефони за бюра са страхотно решение за всеки, който обикновено работи на едно място и не се движи много.

Водят се като доста атрактивни и многофункционални стойки, когато се използват на бюро. С тях, потребителите могат лесно да изпълняват обичайните си задачи и да наблюдават важни съобщения от клиенти, работници или техния шеф.

Главният недостатък на този тип модели е, че са неподвижни. Те не могат лесно да бъдат взети, ако пътувате или решите да работите от друго място.

Комбинация ръкохватка/стойка


Комбинациите ръкохватка/стойка ще ви впечатлят. Те са чудесни за работници, студенти, фотографи или като цяло хора, които целодневно са в движение.

Някои от тези аксесоари имат регулируеми дизайни, което ги прави още по-полезни.

Проблем с повечето стационарни стойки е, че е трудно да се регулира ъгълът на камерата. Също така не могат да се придържат към няколко вида материали на корпуса и някои телефони.

Накратко: трудно ще успеят да се прикрепят към мека силиконова гума, изкуствена кожа или гърбовете на някои по-нови iPhone предложения (поради олеофобното покритие).

Какво трябва да имате предвид, когато купувате стойка за телефон?


Преди да преминете към покупката ще ви се наложи да преминете през няколко основни фактора, които ще ви послужат при крайния резултат.

На пазара със сигурност ще се натъкнете на доста сериозно разнообразие от модели, които е възможно да ви объркат. Бъдете внимателни и преценете предварително всеки аспект, за да сте сигурни, че ще получите най-добрия продукт.

Качество

Държачът за мобилен телефон трябва не само да може да издържи теглото на вашия смартфон, но и да е достатъчно здрав, за да се регулира бързо според вашите нужди и изисквания.

Тези със по-слаби основи могат да започнат да скърцат и да загубят здравината си, което им пречи да поддържат определена позиция след известно време.

Ето защо трябва да изберете стойка за телефон, направена от алуминий или първокласен ABS (акрилонитрил бутадиен стирен) материал, за да си струва покупката.

Висока гъвкавост


Целта на добрия държач за телефон е да застане в правилно положение, за да уцели точната ергономична позиция на вашето тяло.

Моделът, който купувате, трябва да може да ви даде голям брой регулируеми опции, които можете да настроите според вашите нужди.

Когато купувате подобен продукт, уверете се, че има опции за регулиране като височина, завъртане и ъглово регулиране. Те ви позволяват без усилие да завъртите мобилния си телефон във всяка посока и да направите изживяването при гледане по-удобно.

Размер и форма

Всеки модел мобилен телефон има уникална форма и размер, което не позволява да се побере във всяка стойка. Трябва да проверите за съвместимост на размера на вашето устройство с държача, ако искате да паснат перфектно.

Точно пасващият държач ще гарантира, че вашият ценен смартфон няма да се изплъзне от стойката и да се повреди.

Подложка


Когато избирате такъв продукт, винаги търсете модели, които имат силиконова или гумена подложка на стойката и основата.

Подложката не само предотвратява изплъзването на вашето устройство през ръкохватките, но също така предотвратява драскотини и дори минимална повреда.

Употреба

Едно от най-важните съображения при избора на най-добрата стойка за телефон е лекотата на използване. В края на краищата, не искате непрекъснато да се опитвате да я задържите на едно място.

Има няколко начина да си гарантирате, че стойката ви за телефон е лесна за използване.

Един от начините е да изберете такава, която има основа с вендуза. Това ще ви позволи да залепите стойката към всяка гладка повърхност, като например маса или бюро.

Друг начин да гарантирате, че е лесна за използване е да изберете такава с утежнена основа. Това ще помогне да задържите държача на място, дори ако бъде ударена или съборена.

Преносимост


Друго важно съображение при избора на най-добрия продукт от тази категория е преносимостта.

Ако често пътувате или искате да вземете вашия помощник си със себе си, където и да отидете, ще трябва да изберете модел, който е лесен за опаковане и транспортиране.

Най-добрите варианти са именно тези, които се сгъват и разгъват безпроблемно. По този начин можете да ги поставите в джоба или чантата си, без да губите твърде много място.

Дизайн

Помислете за типа стойка за телефон, от която се нуждаете. На пазара има много стилове, от прости до по-сложни многофункционални стойки.

Основна “люлка” ще е достатъчна, ако просто имате нужда от нещо, което да подпира телефона ви, докато говорите или работите.

Но ако искате стойка, която може да зарежда телефона ви или да го държи под удобен ъгъл за гледане, ще ви трябва нещо по-здраво.

Аксесоари


Хубавото на тези продукти е, че може да ги сдвоявате с други мобилни аксесоари.

Стойката за телефон сама по себе си изглежда чудесно, но ще бъде още по-въздействаща, ако я съчетаете с нещо допълнително и цветно.

Можете да персонализирате почти всеки мобилен аксесоар, за да бъде неповторим и отличаващ сред всички останали.

Има доста широк набор от аксесоари, така че може да се възползвате, като следвате вашият вкус и лични предпочитания.

Цена

Разбира се, цената също е важно съображение при избора на стойка за телефон. За щастие, има различни опции за избор, така че можете да намерите нещо, което отговаря на вашия бюджет.

Помислете за пластмасова стойка, ако търсите по-достъпна опция. Те обикновено са много евтини и лесни за намиране, обаче не винаги са най-издръжливият вариант.

Металната или дървената стойка ще бъдат подходящи, ако сте готови да похарчите малко повече пари. Те обикновено са по-скъпи, но също така са много по-издръжливи и вероятно ще издържат с години.

Как да използвате най-добре стойката си за телефон?


Има много начини да използвате държача си за телефон, в зависимост от това какви са вашите нужди.

За никого не е тайна, че в днешно време голяма част от хората са силно зависими от смартфона си.

Което означава, че държачът за телефон може да се използва навсякъде – във вашата спалня, кола, офис, дори и в хранителния магазин!

Също така, както разбрахте, в повечето случаи е много лесен за пренасяне, за да можете да го извадите навсякъде, когато имате нужда.

Накратко: те са проектирани да се справят с множество задачи по бърз и лесен за вас начин.

Най-добрите стойки могат да ви помогнат да гледате две устройства едновременно, когато имате повече ангажименти, с които да се справите.

Ето и няколко от начините и ситуациите, в които може да се възползвате най-добре от вашата стойка…

Употреба за безопасно шофиране


Стойката за телефон ви помага, когато ръцете ви са на волана, за да можете лесно да възпроизвеждате любимите си списъци в Spotify.

Освен това са чудесно средство да проследявате вашия GPS без никакви проблеми.

С помощта на най-добрия модел, шофирането ще стане по-лесно и най-важното – безопасно!

Употреба при готвене


Докато готвите в кухнята, можете лесно да използвате телефона си, за да го поставите на плота, докато гледате най-новата рецепта в кулинарен Youtube канал, за да я приготвяте в същото време.

По този начин можете да вършите нещата много лесно, без да се притеснявате, че ще изпуснете устройството си в мивката или ще го изцапате.

Употреба при пазаруване

Сигурни сме, че когато сте на пазар в голям супермаркет, имате нужда от свободни ръце, за да ви е по-лесно да разглеждате списъка с хранителни стоки и да бутате количката из магазина, без да се блъскате в случайни хора.

Най-добрата стойка за мобилен телефон ви носи свежо изживяване и по-малко време в огромните верига магазини.

Това са само някои от ситуациите, в които може да използвате тези продукти по най-добрия начин.

Използвайте стойката си правилно и пълноценно!


А ето и няколко кратки, но полезни съвети, за да сме сигурни, че ще извлечете най-доброто от стойката си:

Уверете се, че вашият смартфон е регулиран на нивото на очите за ергономична поза на тялото, докато гледате екрана.

Наклонете телефона си по подходящ начин, за да намалите отблясъците от екрана, като по този начин ще увеличите видимостта си.

Поддържайте разумно разстояние от екрана, за да предотвратите напрежението на очите.

 

Надяваме се, че сте успели да извлечете максимума от нашето ръководство, за да сте напълно готови за едно информирано и успешно пазаруване.

А сега, както обещахме по-рано, можете да се насладите на списък с някои от най-добрите стойки за смартфони на българския пазар.

1. Стойка за телефон Delphi HL-67Универсална стойка за телефон, предназначена предимно за автомобили. Тя ще ви помогне да сменяте лесно и удобно любимите си песни по безопасен начин. Освен това ще ви влезе в употреба, когато използвате навигацията си, за да имате по-добра видимост, без да е необходимо да използвате ръцете си. Стойката притежава щипка за по-лесно закачане, с компактни размери и в черен матов цвят.
Купи сега

2. Стойка за телефон Ugreen LP113Стойка, подходяща за телефони и таблети с лесен монтаж, подходящ за поставяне на маси, рафтове и други. Моделът е специално проектиран да предпазва мебелите от надраскване, благодарение на силиконови подложки. Държача за мобилни устройства позволява безпроблемно да бъдат свързани захранващият кабел и слушалките при необходимост. Изработен е от висококачествена алуминиева сплав и може да се върти на 360 °. Съвместим е с всички мобилни телефони и таблети от 4″ до 7.2″ и в черен цвят.
Купи сега

3. Стойка за телефон Baseus Small Ears Series Stick on FlatУниверсална магнитна стойка, изработена от висококачествени материали – алуминий + ABS + TPU. Съвместима е с всеки един телефон със закачена метална пластина или подходящ калъф. Моделът е с пълно завъртане на 360 градуса, което го прави изключително функционален и практичен. Размерите и теглото на стойката са компактни, за да може да ги вземете навсякъде с вас. Пакетът включва: 2 метални табели (1 в кожен калъф), 2 стикера на защитната плоча.
Купи сега

4. Стойка за телефон Lazy Smart, LazyONEУникален модел, който е способен да улесни живота ви, без да е нужно да държите телефона в ръката си, когато говорите чрез видео разговор или гледате в Youtube. Поставката е универсална и е съвместима с всеки телефон или таблет до 10,2 инча. Може да се използва с капак или калъф и притежава място за кабел за зареждане. Настройва се в две точки за перфектен ъгъл на гледане и в компактен размер, лесен за носене дори в чанта. Притежава силиконови защити за стабилност на вашия таблет или телефон, доживотен високотехнологичен механизъм за сгъване и лека и издръжлива конструкция, изработена от алуминий.
Купи сега

5. Стойка за телефон Bluetooth ЛуксЧудесен модел с 360 градусова въртяща се стойка за телефон, с която може да заснемате кадри където пожелаете без да се налага някой да ви снима или да държите телефона си непрекъснато. Тази стойка има уникална функция за следене на обект, като по този начин може проследява всяко ваше движение в стаята. С включена AI технологията за съставяне на човешкия образ и оценка на мащаба в интелигентното снимане, тя автоматично разпознава човека или домашния любимец. Работи с мобилното приложение APAI GENIE и чрез bluetooth, като е съвместима с iPhone и Android. Захранва се с 3 батерии и е с непрекъснато работно време – 50 часа.
Купи сега

6. Стойка за телефон A+ HW2Висококачествена стойка за автомобил с с автоматичен дизайн за стягане и отпускане. Моделът гарантира бързо и качествено зареждане и пълна безопасност – защита от претоварване, късо съединение, свръхток за безопасно зареждане. С мощност 15W, безжично зарядно устройство и честота на зареждане 110 – 205 KHz. Стойката е изработена от ABS и силиконова гума и е с компактни размери – 116,5 x 72,5 x 55 мм. Пакетът съдържа устройство за зареждане и ръководство.
Купи сега

7. Стойка за телефон Baseus Milky WayУдобна и практична стойка за автомобил, която ви позволява по-лесно и безопасно шофиране, независимо дали ще слушате музика от мобилното си устройство или ще следите навигацията. Продуктът е оборудван с безжично зареждане, и здрав и сигурен захват чрез щипка. Стойката е съвместима с повечето модели мобилни устройства, изработена е от висококачествен поликарбонат и е в черен цвят.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

8. Стойка за телефон A+ HW1Универсална стойка за мобилни устройства, предназначена за използване в автомобил. Тя е способна да улесни шофирането ви, като същевременно ще го направи по-безопасно. Моделът е с автоматичен дизайн за стягане и отпускане и безжично зарядно устройство. Включена е пълна безопасност – защита от претоварване, късо съединение и свръхток за безопасно зареждане. Стойката е изработена от ABS и силиконова гума и е с мощност 15W. Честота на зареждане: 110 – 205 KHz, а необходимото разстояние – 5мм.
Купи сега

9. Стойка за телефон Ugreen UniversalУниверсална стойка за кола подходяща за различни модели телефони и таблети. Моделът е с телескопична дръжка за по-голямо удобство и компактни размери за лесно пренасяне. Поставката за мобилен телефон ще ви осигури здраво и сигурно захващане, докато шофирате, за да сменяте с лекота любимите си музикални плейлисти. Изработена е от висококачествен поликарбонат и е в черен матов цвят.
Купи сега

5/5 - (1 vote)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!