Всички категории

9-те Най-Добри Сушилни с Термопомпа

Оставянето на прането да изсъхне на закрито или открито може да бъде неудобно, а и също така отнема доста време.

За щастие, има решение, което може да ви отърве от този досаден процес, без излишни усилия и влагане на много средства.

Сушилните с термопомпа са доста популярни заради енергийната си ефективност и опростения си дизайн, и все повече започват да навлизат на пазара като топ перални уреди.

За разлика от стандартните модели, тези с термопомпа работят на принципа на затворената система, като нагряват въздуха, използвайки го, за да премахне влагата от дрехите чрез изпарител.

Температурата на въздуха им за сушене е значително по-ниска от тази на конвенционалните сушилни, което ги прави по-малко агресивни към вашите дрехи.

Чудесните им предимства включват тяхната енергийна ефективност, ниски изисквания за поддръжка и липса на нужда от вентилационни отвори.

В случай че проявявате по-голям интерес към тези високоефективни уреди, може да разгледате нашата статия за Най-Добри Сушилни, където ще откриете по-подробни насоки, относно избора на сушилня като цяло.

А тук сме ви подготвили списък с някои от най-добрите предложения сред моделите с термопомпа, между които сме сигурни, че ще откриете най-подходящия избор за вас и вашия дом.

1. Сушилня AEG T7DBE48SСушилнята на AEG използва ниски температури, без да удължава времето за сушене, чрез технологията SensiDry, за да запази тъканите на дрехите ви възможно най-дълго. С единственият двуслоен филтър, домакинският помощник суши всяко зареждане с дрехи без излишни усилия и запазва производителността.

Моделът е с енергиен клас A++, капацитет на зареждане 8 кг и капацитет за събиране на вода 5,28 литра. Уредът притежава цели 10 програми за сушене, специални функции и дигитален панел.

Сушилнята е в бял цвят (подходящ за всеки интериор), със стандартно монтиране и компактни размери.
Купи сега

2. Сушилня Bosch WTX87M90BYТози модел изисква минимална поддръжка, като същевременно предлага деликатно сушене със специални сензори за влажност, които определят необходимата степен. Благодарение на интуитивния дизайн, сушилнята е изключително лесна за използване, а дизайна е стабилен и с допълнителна специална защита от вибрации.

Уникалната структура на барабана защитава тъканите и осигурява забележителни резултати от сушенето, без образуване на гънки. Специално разработеният цикъл на сушене намалява остатъците на алергени, доколкото е възможно.

Уредът е оборудван с 15 програми, енергиен клас A++, капацитет на зареждане 9 кг и специални функции.
Купи сега

3. Сушилня с термопомпа Heinner HHPD-V804A++Този уред ви гарантира значителна икономия на време и средства, плюс по-голяма гъвкавост за сушене на повече дрехи. Благодарение на сензорната влажност, сушилнята се изключва автоматично, когато прането е сухо, така че ефективността се увеличава допълнително.

С включени полезни функции, които предотвратяват намачкването на дрехите, лесно регулиране на степента на сушене, според нуждите ви и възможност за ниски температури. Интериорът е оборудван с вътрешно осветление при отваряне на вратата, което гарантира по-добра видимост по време на зареждане и изваждане на прането от сушилнята.

Включва дигитален панел, капацитет на зареждане 8 кг, енергиен клас A++ и 15 програми.
Купи сега

4. Сушилня Samsung DV90T6240LX/S7Този модел ви предлага интелигентно сушене с Al контрол, който ви гарантира персонализирано сушене със запаметяване на навици. Приложението SmartThings предоставя съвети относно цикли, планиране на сушене и отстраняване на неизправности.

Сушилнята ви дава по-ефективен, икономичен и деликатен начин за сушене на дрехи. Освен това, предотвратява натрупването на бактерии, акари и алергени върху дрехи и други артикули, като спално бельо и меки играчки. С опцията Wrinkle Prevent, дрехите ще са готови за прибиране, без да има нужда от гладене.

Уредът с термопомпа е с енергиен клас A+++, тъч скрийн панел, 16 програми и капацитет на зареждане 9 кг.
Купи сега

5. Сушилня Electrolux PerfectCare 800 EW8H458BСушилнята с термопомпа включва по-ниски температури и по-високо ниво на грижа, като всеки път получавате отлични резултати. Със специалната система SensiCare, регулирате времето и интензивността на сушене, в зависимост от влажността на всяка дреха, а програмите са адаптирани към вида на тъканите, за да ги запазят възможно най-дълго в перфектен вид.

Освен всичко, моделът е способен да изсушава наведнъж големи количества дрехи, като ви пести време и енергия. Това е една наистина удобна придобивка в натовареното ежедневие.

Енергийният клас е A++, броят на програмите – 12, тъч скрийн панел, капацитет на зареждане 8 кг и допълнителни полезни функции.
Купи сега

6. Сушилня Candy Smart Pro CSOE H8A2DE-SАко искате да имате възможност за отличен контрол от разстояние, то това е точният модел за вас и вашите нужди. Сушилнята с термопомпа на Candy, може да се управлява чрез конкретни настройки на мобилното устройство или чрез гласова команда, свързвайки се с вашия домашен Wi-fi.

Сензорът за сушене постоянно следи нивото на влажност на прането, за да намалява времето на работа и консумацията на енергия. С опцията за интензивно сушене, прането в края на цикъла е идеално сухо. Можете да приберете дрехите в гардероба или да ги носите веднага.

Уредът е с енергиен клас A++, дигитален контролен панел и 14 различни програми. Капацитетът на зареждане е 8 кг, с ниско ниво на шум, компактни размери и полезни допълнителни функции.
Купи сега

7. Сушилня Whirlpool FFTM1182BEEСушилнята на Whirlpool притежава най-модерната технология за сушене с по-ниска консумация на енергия и превъзходна грижа за влакната. Включва програми с интелигентни сензори, които автоматично регулират параметрите според количеството пране, нивото на влажност и температурата на дрехите.

Получавате и 100% свежест, до 6 часа след края на цикъла на сушене, благодарение на технологията FreshCare. Минимизира вибрациите и шума, позволявайки тиха работа и регулира времето за сушене според вашите нужди.

Уредът с термопомпа предоставя цели 15 специални програми, енергиен клас A++, дигитален контролен панел и капацитет на зареждане 8 кг. Също така са включени допълнителни функции и технологии, чудесен дизайн и компактни размери.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

8. Сушилня Hotpoint Natis Reload NTM1182SKEUТози функционален модел предлага уникална технология с термопомпа, която ефективно загрява въздуха в уреда, намалявайки значително консумацията на енергия. Почиства се и се използва изключително лесно, като успешно запазва естествената красота на тъканите. Включва полезни програми, една от които допринася за отпускането на влакната в резултат на което дрехите се гладят и сгъват по-лесно.

Благодарение на нежната температура и деликатните движения на барабана, дрехите ви ще са защитени от бактерии, същевременно копринено меки и готови за обличане на момента.

Сушилнята е с енергиен клас A++, дигитален контролен панел, капацитет на зареждане 8 кг и компактни размери.
Купи сега

9. Сушилня Beko DS8440SXMСушилнята на Beko е оборудвана със специална термопомпа, която ви позволява да пестите усилия и енергия, докато получавате чудесни резултати при всяко сушене. Този модел ви гарантира ефективна дезинфекция на сухи текстилни материали с помощта на горещ въздух.

Уникалният контур на ваната и формата на лопатките позволяват плавно движение на дрехите по време на сушене, което е ясен знак, че те ще изглеждат като нови, след всяка употреба. Освен всичко, вече можете да сушите дори деликатно пране или такова, което изисква ръчно пране, като копринени блузи и тънко бельо.

Получавате цели 16 програми, енергиен клас клас A++, капацитет на зареждане 8 кг и дигитален контролен панел.
Купи сега

5/5 - (1 vote)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!