Всички категории

9-те Най-Добри Телефони Huawei

Съвременният човек прекарва голяма част от времето си онлайн. И това в никакъв случай не е случайно – голяма част от света ни се виртуализира през последните няколко десетилетия.

Оказва се, че за да участваме пълноценно в живота, днес се нуждаем от подходящия смартфон.

Телефонът се превръща в продължение на нашето тяло. Той е продължение на нашата социалност, поле за свободното ни време, инструмент за работа и какво ли още не.

Именно защото тези устройства заемат толкова голяма част от живота ни, ние искаме да се възползваме максимално от възможностите, които те ни предлагат.

Затова е важно да знаем точно какво можем да получим от един смартфон, точно от какво се нуждаем и точно какво търсим.

На пазара в момента се предлага страхотно многообразие от продукти на всевъзможни марки. И всички те се конкурират помежду си. Конкуренцията обаче, от една страна, ражда качество, а от друга иновации.

Индустрията се развива непрекъснато и всяко ново поколение смартфони ни изненадва със своите специфики. Въпреки това тези устройства имат някои относително устойчиви характеристики, с които трябва да се запознаете добре.

Когато навлезете в света на смартфоните, ще започнете да улавяте тънките различия между моделите. Тогава тези плоски устройства ще спрат да изглеждат еднакви и пред вас ще се разкрие цялата вселена на тяхното многообразие.

На фона на цялата джунгла от марки и модели обаче обикновеният потребител може да се изгуби. Ние сме тук именно за да ви помогнем да се измъкнете от въжетата на лианите от кабели за зареждане.

В тази статия сме решили да откроим един определен бранд, който през последните няколко години се скри в сенките на смартфон индустрията. Става въпрос за телефоните на Huawei, които все пак са едно от най-сериозните имена на пазара. И това в никакъв случай не е случайно – Huawei могат да ви предложат какво ли не…

Защо устройствата на Huawei са толкова популярни и кои са основните им предимства?

Когато излизат на пазара, устройствата на Huawei бързо превръщат бранда в един от най-големите играчи в индустрията. През 2019 г. Huawei дори измести Apple от второто място по продажби на смартфони в света.

Точно в момента, в който компанията започна да се развива обаче, забраната, наложена от САЩ, влезе в сила. Оттогава неумолимият поход на Huawei към върха среща сериозни препятствия пред себе си.

През 2019 г. Huawei беше включена в списъка на САЩ с юридически лица. Това на практика забрани търговията между Huawei и всички американски компании.

Тези събития на свой ред накараха Google да прекрати търговията с Huawei. И въпреки че Mate 30 и Mate 30 Pro работят с Android с отворен код, те бяха първите телефони на компанията, които не се предлагаха с предварително инсталирани мобилни услуги на Google (известни още като GMS).

За съжаление, пред това положение не се очертават промени в близкото бъдеще. А това със сигурност е лоша новина за устройства като тези от гамата P40, серията Mate 40 или пък сгъваемия Mate X2, а също и за дълго отлаганата серия P50.

Всички тези телефони очевдино са изключително способни. Липсата на Google Play въпреки наличните алтернативи просто продължава да бъде проблем за повечето потребители в западния свят.

А предложенията на Huawei в никакъв случай не са за пренебрегване. В крайна сметка, като изключим отцепването от Google, нищо в смартфоните на компанията не се е променило.

Тъкмо напротив – новите им продукти продължават да сърфират по вълната, която прави Huawei един от най-популярните смартфон производители в света.

Моделите, които компанията предлага, са елегантни, оперативни и интуитивни за употреба. Високата им производителност, издръжливи батерии и безпроблемно поведение почти не срещат конкуренция на съвременния пазар.

Именно затова определено си заслужава да проучите внимателно онова, което Huawei може да ви предложи. Спестете си предразсъдъците и изберете качеството.

Как да изберете възможно най-добрия смартфон?

Когато си избирате смартфон, има много съображения, които е добре да направите предварително. Тези устройства си имат купища характеристики и особености, които може да наклонят везните ви в една или друга посока. Именно затова трябва да си изградите подобаващи критерии, според които да ориентирате търсенето си.

Не всичко, което ще срещнете в описанието на един продукт, е толкова съществено. Многообразието от функции и екстри биха могли с лекота да ви омагьосат. Когато не се нуждаете от определена серия приложения обаче, защо да ви интересуват?

За сметка на това има ключови фактори, които в никакъв случай не бива да пренебрегвате. Сред тях са например работната ви памет, мощността на процесора и количеството вътрешна памет за съхранение.

Всички те ще се грижат преди всичко за производителността на вашето устройство. Ако искате бърз и оперативен смартфон, не пестете от неговото качество.

Също толкова важни за потребителя обаче следва да бъдат екрана – както неговият размер, така също и резолюцията и достъпността му. Подходящите размери и елегантният екран ще превърнат вашето смартфон ежедневие в истинско преживяване.

Ако сте фенове на фотографията, със сигурност ще предпочете устройство, което разполага с необходимия фотографски капацитет. Благодарение на смартфоните днес всеки един от нас държи по един висококачествен фотоапарат в джоба си.

Въпреки това обаче някои устройства се справят по-дорбе от други. И разликата между много от моделите е осезаема…

Със сигурност е добре също да се погрижите вашият смартфон да разполага с достатъчно капацитетна батерия. Високата мощност и съвременните приложения изискват много повече енергия. А повярвайте ни, и най-мощният телефон не си заслужава, ако след 2 часа трябва да го преместите от ръката си към зарядното.

Дотук засегнахме само някои ключови особености, които трябва да ви ръководят, когато си избирате смартфон. Ако искате да научите повече подробности и да се ориентирате по-добре, ви препоръчваме да посетите статията ни за 12-те Най-Добри Телефони за 2023 година.

А сега, за да ви улесним максимално, ще споделим с вас няколко от най-добрите устройства на Huawei

1. Huawei P60 Pro


Това е най-добрият смартфон от Huawei като цяло.

P60 Pro бие конкуренцията по всички параметри. Моделът е проектиран с иновативен, функционален и стилен дизайн. Той разполага с цели 8 GB работна памет и 256 GB вътрешна памет. Когато комбинирате тези характеристики със страхотния му 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1, получавате един от най-оперативните смартфони на пазара в момента.

Освен това обаче устройството разполага с три чудесни задни камери, които ви осигуряват широка снимачна функционалност и прекрасна резолюция на заснетите кадри. За да бъде винаги с вас, този модел разполага и с близо 5000 mAh капацитет на батерията. В устройството има налични два слота за SIM карти, единият от които може да се използва и за допълнителна карта с памет.

Този смартфон е едно от най-великолепните произведения на Huawei и е готов да зарадва всеки от своите бъдещо потребители.
Купи сега

2. Huawei Mate 50 Pro


Това е най-добрият смартфон от Huawei по отношение на функционалността.

Въпреки че функционалността на Mate 50 Pro е онова, което извежда модела напред, това си остава един чудесен смартфон като цяло. Той има прекрасен дизайн, отличен екран и доста издръжлива батерия.

Камерите му са изключително способни с 50-мегапикселов основен сензор. Получавате обаче също възможност за регулиране на блендата на десет стъпки (това се случва за първи път в историята на смартфоните). Останалите камери също допринасят за фотографското качество с детайлност и отлично представяне при слаба светлина. Можете да се насладите на страхотните снимки върху 6,74-инчовия дисплей на Mate 50 Pro. Въпреки страхотните му размери, този телефон продължава да стои чудесно в ръката ви. С него получавате още 8 GB работна памет и 256 GB вътрешна памет. Да не говорим за страхотният 8-ядрен процесор, който може да работи при честота от до 3,2 GHz.

Този смартфон ще се справи чудесно с всевъзможните задачи, пред които ще искате да го изправите. Освен всичко това устройството разполага с два слота за SIM карти.
Купи сега

3. Huawei P50 Pro


Това е най-добрият смартфон от Huawei по отношение на дизайна.

Само погледнете невероятният Cocoa Gold панел на P50 Pro. Виждали ли сте скоро нещо по-фино, елегантно и класно? Стъклнета подложка, привличащото вниманието отразяващо покритие, уникалната двойна задна камера – всичко това превръща моделът в едно същниско произведение на изкуството.

Потребителското усещане се приближава до онова при повечето съвременни смартфони с Android, като се изключат няколко странности, заимствани явно от iOS. Що се отнася до хардуера, тук Huawei са имали повече пространство да разперят крилете си. Моделът отново разполага с 256 GB вътрешна памет и 8 GB работна памет. Към тях могат да се присъединят още близо 3-те GHz максимална работна скорост на процесора.

Този смартфон е не само красив, но и изключително производителен. А за неговата издръжливост се грижи чудесна литиево-йонна батерия с капацитет от над 4000 mAh.
Купи сега

4. Huawei Nova 10 Pro


Това е най-добрият смартфон от Huawei по отношение на камерата.

Nova 10 Pro е едно от устройствата на компанията, които ви позволяват да направите най-добрите снимки и видеа. За това се грижат 3 задни камери, чиято оперативност е оптимизирана по възможно най-добрия начин. Камерите се допълват взаимно и водят до някои наистина невероятни резултати.

Попадне ли в обиграна ръка, този смартфон може да се доближи до представянето на някои специализирани фотоапарати без проблем. На ваше разположение са предоставени цели 256 GB вътрешна памет, в която да съхранявате заснетите кадри. Освен това обаче устройството в никакъв случай не е създадено единствено за снимки и видеа. То си остава изключително производително и функционално.

Произведено е с цели 8 GB работна памет и доста бърз 8-ядрен процесор. И за да не бъдете възпрепятствани от нищо, Huawei са се погрижили да осигурят на смартфона си изключително издръжлива батерия с капацитет от 4500 mAh.
Купи сега

5. Huawei Mate X3


Това е най-добрият смартфон от Huawei по отношение на продуктивността.

Защо ли? Защото Mate X3 е нещо средно между смартфона и таблета. Моделът е сгъваем, но вместо да става два пъти по-малък, за да влезе по-лесно в джоба ви, става два пъти по-голям, за да разшири възможностите ви. По-голямото тяло на устройството обаче не просто повишава размера на дисплея ви. Да, благодарение на мащабният и вискокачествен екран ще можете да се насладите на някои наистина страхотни кадри с висока резолюция.

По-същественото обаче е, че масивният корпус осигурява на производителя повече пространство за по-добър хардуер. Именно затова с Huawei Mate X3 на ваше разположение са предоставени главозамайващите 12 GB работна памет и 512 GB вътрешна памет. Има немалко компютри, които не могат да се мерят с подобна производителност…

Какво да ви кажем за всичко останало? Все пак става въпрос за Huawei – нито камерите, нито батерията, нито дизайнът отстъпват по нещо на останалите модели на компанията. Водещи са единствено вашите лични предпочитания.
Купи сега

6. Huawei nova Y90


Това е най-добрият смартфон от Huawei по отношение на батерията.

Батерията на nova Y90 разполага с капацитет от цели 5000 mAh. Подобна издръжливост ще ви осигури спокойствието да използвате смартфона си, без да се тревожите, че може да се изключи във всеки един момент. Причината моделът да е толкова издръжлив обаче, се крие в комбинацията между неговата мощност и дългият живот на батерията. Устройството е оптимизирано така, че да е максимално производително, без обаче да натоварва батерията прекомерно. Именно затова то се произвежда с 128 GB вътрешна памет и 6 GB работна памет.

За потребностите на повечето потребители този капацитет е предостатъчен. Той ви позволява да свършите задачите си, без да натоварвте устройството прекалено. А освен оперативно, то самото продължава да бъде и доста елегантно. На гърба му са се окръглили три висококачествени камери. 6,7-инчовият му LCD дисплей пък се грижи за страхотното качество на картината.

А когато комбинираме всичко това с достъпната цена на nova Y90, този смартфон се превръща в едно от най-изкушаващите предложения на пазара в момента.
Купи сега

7. Huawei P50 Pocket


Това е най-добрият смартфон от Huawei по отношение на практичността.

Кое обаче прави P50 Pocket толкова практичен? Името на модела е достатъчна подсказка – това, че без проблеми се прибира в джоба ви. Това устройство е произведено с иновативната технология на сгъваемите тъчскрийн телефони. Това позволява 6,9-инчовият му дисплей да стане в общи линии два пъти по-компактен. Без при това да се лишавате от чудесното качество на мащабната картина върху екрана на смартфона.

Това освен това е телефон за онези от вас, които носят в себе си вкус за ретрото. Подобни модели неусетно ни връщат в света на флип-флоп телефоните. В същото време обаче високата технологичност и оперативност на съвремието се запазва. Така се оказва, че прибираме в джоба си цели две епохи в света на телефоните.

На ваше разположение в същото време продължават да бъдат предоставени 8 GB работна памет, 256 GB вътрешна памет и 8-ядрен близо 3-гигахерцов процесор. В същото време можете да се възползвате от 3 невероятни задни камери и батерия с капацитет от 4000 mAh.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

8. Huawei P30 Pro


Това е най-добрият смартфон от Huawei, поддържащ Google Play.

За жалост, не са останали много подобни модели. Благодарение на P30 Pro обаче получавате достъп до изключително богато снабдения магазин за приложения на Google Play, докато запазвате високата оперативност на съвременните Huawei смартфони. Този модел ви позволява да използвате много от приложенията, които са абсолютно недостъпни за другите продукти на бранда.

В същото време, за да поддържате съвременните и често доста взискателни програми, разполагате с цели 8 GB работна памет и 2,6-гигахерцов процесор. За съхранението на изтеглените приложения пък ще се грижат 128 GB вътрешна памет. Комбинирайте това с невероятни дизайн на Aurora Blue P30 Pro, 6,5 инча OLED екран, цели 5 страхотни висококачествени камери, 2 слота за SIM карти и 4200 mAh живот на батерията.

Какво се получава? Един наистина изкушаващ смартфон, който може да зарадва ръцете на сериозно количество от потребителите на Huawei.
Купи сега

9. Huawei Nova Y62


Това е най-добрият бюджетен смартфон от Huawei.

Nova Y62 е един от малкото толкова достъпни смартфони на пазара изобщо. С него се конкурират само някои от най-нискокласните модели на по-големите брандове. А продуктът на Huawei все пак продължава да се държи на доста прилично ниво, въпреки че поддържа немислимо ниска цена. Неговият дизайн е семпъл, но различен и оригинален. Цветът на панела Mint Green е нещо, което изпъква в ръката на потребителя и го отличава от всички останали.

В същото време на гърба на корпуса са наредени 3 висококачествени задни камери. С тяхна помощ можете да заснемете някои наистина страхотни кадри, на които после да се наслаждавате на страхотния 6,5-инчов LCD дисплей на устройството. С него си печелите още 64 GB вътрешна памет и 4 GB работна памет. 8-ядреният процесор на модела се грижи за високата му скорост.

Разполагате също с два слота за SIM карти, благодарение на които можете да надградите вътрешната памет на устройството. На ваше разположение са предоставени още 5000 mAh батерия, които превръщат Nova Y62 не само в един от най-бюджетните, но и в един от най-издръжливите смартфони изобщо.
Купи сега

Рейтинг
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!