Всички категории

13-те Най-Добри Телефони Samsung

В морето от смартфоните е пълно с множество големи имена. Две от тях обаче може би изплуват като най-големите китове сред останалите рибни видове. Това са, разбира се Apple и Samsung.

Ако Apple се фокусират преди всичко върху дизайна и естетиката обаче, Samsung определено печелят по отношение на спецификациите и иновациите.

Южнокорейската компания си е създала име в света на технологиите, продавайки множество различни продукти. Всичко от телевизори и лаптопи до някои от най-модерните и високотехнологични телефони на пазара е тяхно дело.

Популярността на този технологичен титан при никакви обстоятелства не може да бъде мислена като случайност. Компанията се е доказала през годините, предлагайки едни от най-висококачествените продукти в областта.

Кое обаче прави телефоните на Samsung толкова по-добри от останалите?

Както вече ви споменахме, компанията залага преди всичко на непрекъснатите технологични иновации. Именно затова всяко следващо поколение смартфони е по-усъвършенствано от своите предходници.

Телефоните на Samsung са снабдени с невероятно мощен хардуер, който да гарантира високата им софтуерна оперативност. С тяхна помощ дори и най-взискателните съвременни смартфон програми от Google Play Store няма да ви се опрат.

Да, повечето модели няма да бъдат толкова елегантни, колкото последния IPhone, но в никакъв случай не могат да бъдат упрекнати в липса на стил. Дизайнът на Samsung смартфоните е изчистен и функционален.

Дисплеите им са широки и предлагат някои от най-невероятните резолюционни възможности на съвременния пазар. В комбинация с обичайните високооперативни аудио системи вашият смартфон може да се превърне в нещо като мини кино екран.

Устройствата на Samsung са многофункционални и работят изключително плавно и елегантно. Имайте предвид обаче, че дори най-мощните батерии трудно ще смогват на дейностите ви, ако експлоатирате телефона си твърде интензивно.

Смартфоните на Samsung са оборудвани с всевъзможни защити както в софтуерен, така и в хардуерен план. Те обикновено са устойчиви както на водни, така и на прахови влияния.

Цялата тази мощност и защитеност обаче обикновено се побират в по-масивен корпус. Някои потребители не са привърженици на свръхголемите телефони. Така или иначе обаче компанията предлага наистина сериозно многообразие от модели, които могат да удовлетворят всекиго.

За жалост, паметта на Samsung смартфоните обикновено се запълва сравнително бързо. И как няма? Свръхпродуктивната операционна система, множеството приложения и функции, свързани с употребата на устройството, неизбежно ще го затормозят.

Дори и по-леките функции се оказват невероятно увлекателни с един телефон Samsung. Трудно ще запазите свободното пространство в хранилището си, при положение че под ръка винаги ви е този невероятен джобен фотоапарат.

Камерите на Samsung са едни от най-добрите на пазара в момента. Те са не само изключително капацитетни, но обикновено вървят и с всевъзможни функции за видео и фото кадруване.

Независимо дали искате, или не, галерията ви със сигурност ще се запълни с всевъзможни запечатани мигове. И всичко това си идва на съответната цена, разбира се…

Този списък с особености в никакъв случай не може да изчерпи представата за един телефон Samsung. Той обаче със сигурност очертава хоризонтите пред тези устройства.

Ако искате да научите повече подробности за смартфоните и техните характеристики, можете да посетите например статията ни за Най-Добрите Телефони за 2023 г.

И ако още не сте достатъчно запалени по телефоните Samsung, сигурни сме, че някои от най-добрите продукти на пазара при всички положения ще ви вдъхновят.

Представяме ви тази класация, включваща някои от най-добрите, нови и ексклузивни предложения на Samsung и някои от бюджетните им модели, които не отстъпват по качество и стил

1. Смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra


Samsung Galaxy S23 Ultra е премиум телефонът на Samsung от най-новото поколение. Този модел е със значително по-високи характеристики спрямо S23 и S23+. Той включва много от функциите на своя предшественик S22 Ultra, но предлага и някои важни подобрения. Неговата камера например включва 200-мегапикселов широкоъгълен обектив, който далеч надминава конкурентите. Устройството се захранва от най-новия чипсет Snapdragon 8 Gen 2 на Samsung. Той позволява плавна и безпроблемна работа, включително при някои от по-взискателните игри. Комбинирайте това с висококачествения 6,8-инчов дисплей, 8 GB RAM, 256 GB ROM и 5000 mAh живот на батерията и ще получите нещо невероятно. Запазената марка на Samsung – S Pen, която се предлага с този модел, е просто черешката на тортата.
Купи сега

2. Смартфон Samsung Galaxy Z Fold3


Samsung Galaxy Z Fold3 пък е един от най-иновативните модели на бранда. Най-отличителната черта на това устройство е неговият усъвършенстван сгъваем дисплей, двойно (или по-точно удвоено) по-голям на фона на стандартния смартфон дисплей. Този телефон е готов да ви предложи някои наистина невероятни визуални преживявания. В същото време обаче с него си запазвате възможността да използвате стандартно оразмерено мобилно устройство. Продуктът се предлага с 512 GB вътрешна памет и цели 12 GB работна памет. На ваше разположение са също осемядреният процесор Qualcomm Snapdragon 888 и операционната система Android 11.
Купи сега

3. Смартфон Samsung Galaxy Note 20


Заедно със Galaxy S, Galaxy Note моделите са едни от най-утвърдените серии в архива на Samsung. Note 20 е последното поколение от този гигант сред смартфоните във всяко отношение. Моделът разполага с кристално ясен, детайлен, масивен и изчистен дисплей. А с помощта на S Pen можете наистина да развихрите въображението си върху него на воля. Устройството е изключително елегантно и ви предлага 8 GB RAM и 256 GB ROM. Капацитетът на батерията му възлиза на 4300 mAh, от които можете да се възползвате след свръхбързото зареждане. За невероятната елегантността на дизайна обаче ще ви оставим да отсъдите изцяло сами.
Купи сега

4. Смартфон Samsung Galaxy S22 Ultra


Представяме ви още един модел от серията Samsung Galaxy S, а именно предходника на S23 Ultra – S22 Ultra. И то в невероятния Phantom White вариант. Това устройство може и да е усъвършенствано в модела от последното поколение, но в никакъв случай не изостава в пазарните класации. То остава изключително високооперативно. Неговата многофункционална камерна система е готова да ви осигури някои от най-невероятните видео и фото кадри. На тяхното високо качество ще можете да се наслаждавате, разбира се, на съвършения 6,8-инчов дисплей на устройството. На ваше разположение са предоставени още възможностите на S Pen, 512 GB вътрешна памет, 12 GB RAM и цели 5000 mAh живот на батерията.
Купи сега

5. Смартфон Samsung Galaxy S23 Plus


Този кремав модел е за онези от вас, които ценят фините детайли и искат да се възползват от високите възможности на смартфоните от сериите Samsung Galaxy S, но в по-умерени рамки. S23 Plus е една идея по-компактно устройство (при все че продължава да поддържа размер от 6,6 инча). Този смартфон разполага с живот на батерията от 4700 mAh. Работната памет от порядъка на 8 GB и 512-те GB вътрешна памет са изцяло готови да ви служат във всеки един момент. Устройството е снабдено с прахо- и водоустойчиви защити и невероятен Dynamic AMOLED дисплей. Високооперативният процесор, операционната система Android 13 и страхотната камерна система идеално допълват картинката.
Купи сега

6. Смартфон Samsung Galaxy Z Flip


Има ли такива сред вас, които си спомнят старите флип-флоп телефони? Е, Samsung възраждат тяхната актуалност с Galaxy Z Flip. Това устройство е снабдено с иновативен сгъваем тъчскрийн дисплей, който масивния 6,7-инчов екран в малка джобна кутйка. Не се тревожете обаче – това в никакъв случай не редуцира производителността на този смартфон. Той не е просто изключително елегантен и оригинален – с негова може да експлоатирате хоризонтите на съвременните смартфон технологии до дупка. За целта на ваше разположение за предоставени 8 GB RAM и 256 GB вътрешна памет. Този модел няма да бъде царят на фотографиите, но в крайна сметка не за това е проектиран. Ако си търсите нещо свежо и различно, Samsung Galaxy Z Flip е тъкмо за вас.
Купи сега

7. Смартфон Samsung Galaxy S21 Ultra


Някои от вас може и да възприемат Samsung Galaxy S21 Ultra като модел, принадлежащ на една отминала вече епоха. Това, че този смартфон е надживян от няколко нови поколения обаче в никакъв случай не го прави анахроничен. Тъкмо напротив – устройството остава изключително елегантно, високооперативно и многофункционално. При това на значително по-ниска цена спрямо своите по-млади събратя. Този продукт ще ви предложи по-малко хранилище с размер от едва 128 GB (които реално никак не са малко). За сметка на това обаче ще ви позволи да извършвате множество неособено леки задачи благодарение на 12-те GB RAM, с които разполага. Капацитетът на неговата батерия възлиза на цели 5000 mAh. Устройството разполага с четири невероятни камери и поддържа дори 8K видео резолюция.
Купи сега

8. Смартфон Samsung Galaxy S22


С по-базови модел на Samsung Galaxy S22 постепенно отиваме към по-бюджетните предложения. Това е модел, благодарение на който отново ще можете да се възползвате от невероятните възможности на смартфоните от линията S. От него обаче не можете да очаквате същата производителност като от останалите по-висококласни устройства. Въпреки това обаче S22 си остава изключително изкушаващо предложение, което със сигурност ще удовлетвори дори по-взискателните потребители. Моделът разполага с 3 стабилни и многофункционални камери. В същото време е готов да ви предостави 128 GB вътрешна памет и 8 GB работна памет. Размерът му възлиза на 6,1 инча, което го прави значително по-компактен от по-големите му батковци и братчета. Дисплеят му отново е снабден с Dynamic AMOLED технологията, която осигурява доброто му представяне. Моделът е водо- и прахоустойчив.
Купи сега

9. Смартфон Samsung Galaxy XCover6 Pro


Със Samsung Galaxt XCover6 Pro алтернативите в смартфон канона на Samsung продължават. Този модел пристига в уникален и стилен черен дизайн и е готов да ви предложи някои сериозни телефонни възможности. С него получавате 4050 mAh живот на батерията. Те ще ви бъдат предостатъчни, за да се възползвате от страхотния му осемядрен Qualcomm Snapdragon 778G процесор. Заедно с него вървят и 128 GB вътрешна памет и 6 GB работна памет. Устройството е оборудвано с операционната система Android 12 и 3 страхотни многофункционални камери. Ще получите възможност да се радвате на всички направени изображения на страхотния 6,6-инчов TFT дисплей.
Купи сега

10. Смартфон Samsung Galaxy A54


Смартфоните на Samsung от линията Galaxy A са значително по-достъпната алтернатива на висококласните S модели. A54 е едно чудесно високооперативно устройство, благодарение на което можете да се възползвате от 128 GB вътрешна памет и 8 GB RAM. Осемядреният Samsung Exynos 1380 процесор на продукта ще се справи в общи линии с всяка задача, пред която го изправите. Моделът разполага с три разнотипни камери, а на неговия екран можете да се наслаждавате на кадри с 4K резолюция напълно безпроблемно. Моделът е стилен, елегантен и се представя на върха на възможностите в своя клас.
Купи сега

11. Смартфон Samsung Galaxy A33


Продължаваме да си говорим за достъпните модели със Samsung Galaxy A33. Този продукт е готов да ви предложи същото значително пространство в хранилището си като А54. За сметка на това обаче неговата работна памет възлиза на 6 GB, които впрочем са ви напълно достатъчни за повечето конвенционални смартфон активности. Дизайнът е семпъл, изчистен и елегантен. Устройството работи с помощта на осемядрения процесор Exynos 1280 и операционната система Android 12. Неговият 6,2-инчов Super AMOLED дисплей е проектиран със страхотна технология, която ви позволява да изваждате на него кадри с най-високо качество. И за да бъде телефонът ви винаги под ръка, животът на неговата батерия възлиза на цели 5000 mAh.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

12. Смартфон Samsung Galaxy A14


Samsung Galaxy A14 на свой ред се отличава с още по-изчистен, но същевременно достатъчно стилен дизайн. Продуктът отново предоставя на ваше разположение хранилище с капацитет от 128 GB. Неговата работна памет обаче пада на 4 GB. Те ще ви бъдат напълно достатъчни за повечето стандартни приложения, но вероятно ще се препънат в някои от по-претенциозните програми. На 6,6-инчовия Full HD дисплей на това устройство можете да се насладите на страхотните кадри, които ще заснемете с помощта на трите му камери. Телефонът отново спада в класа на маратонците с капацитет на батерията от 5000 mAh.
Купи сега

13. Смартфон Samsung Galaxy M33


За десерт ви оставихме един модел от различна серия на Samsung, а именно Galaxy M33. Това е може би един от най-изгодните, но същевременно високооперативни смартфони, на които вероятно ще попаднете. Устройството разполага с вътрешно хранилище, чийто капацитет възлиза на 128 GB. В същото време за неговата безотказна продуктивност се грижат цели 6 GB работна памет. Осемядреният ARM Cortex-A78 процесор осигурява плавното протичане на работния процес. Батерията на устройството отново разполага с капацитет от 5000 mAh. А на гърба, стилизиран в неповторим зелен цвят, ще откриете 4 повече от страхотни разнородни камери. Невероятните снимки и видеа са само на няколко бутона разстояние.
Купи сега

4.4/5 - (9 votes)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!