Всички категории

9-те Най-Добри Телефони XIAOMI

На съвременния смартфон пазар има множество изключително изкушаващи предложения. Технологиите се развиват стремглаво и продуктите стават все по-добри.

Телефоните Xiaomi обаче са едни от най-изгодните и същевременно високо оперативни устройства, на които можете да попаднете!

Марката тепърва набира популярност. Да, тя не е чак толкова известна колкото Apple и Samsung. Въпреки това обаче Xiamoi са доказали, че могат да се конкурират с тези големи имена в много отношения.

Това включва не просто отличното качество на тяхната изработка, но и страхотните камери на техните устройства. Като прибавим към това актуалните функции и потребителския комфорт, везните започват сериозно да натежават.

Въпреки изключително ниските си цени обаче, Xiaomi не са просто бюджетни смартфони. Днес, през 2023 г., компанията предлага изключително много предложения и в спектъра на продуктите от висок клас.

Някои от тези модели се смятат за едни от най-добрите телефони на съвременния пазар изобщо.

Защо обаче да изберете тъкмо Xiaomi? Всяка година флагманските телефони на Xiaomi все повече приличат на своите основни конкуренти от Samsung. Xiaomi 13 е най-добрият пример за това, тъй като е устройство от класа на Galaxy S23.

Продуктът на Xiaomi обаче ви предлага значително по-бързо зареждане. Ако държите на фотографията обаче, Samsung вероятно ще ви зарадва повече.

В същото време, ако се насочим към по-бюджетните телефони, можем да обърнем тази призма. Да, устройствата от серията Galaxy A на Samsung ще ви предложат страхотни дисплеи. Xiaomi Poco обаче са значително по-мощни, а продуктите от серията Redmi са невероятни, когато става въпрос за снимки.

Ние няма да скрием от вас, че сме големи привърженици на Xiaomi още откакто марката започна да придобива западна популярност.

Те се развиват изключително бързо и тяхната нарастваща комерсиалност, в никакъв случай не е случайна.

Ако си търсите нов телефон, определено бихме ви препоръчали да се запознаете с техните предложения. Подобни на всички марки обаче, Xiaomi също си имат както пропуски, така и попадения. Разбира се, не всички устройства са чак токлова страхотни.

Понякога се получава така, че определени модели са твърде скъпи на фона на това, което предлагат. Откриват се и ситуации, при които модели от ниския клас разполагат с функции, които обаче не работят напълно.

Всички устройства разполагат с операционната система на Android. Това означава, че всички те ще използват преди всичко приложенията на Google.

Имайте предвид обаче, че в Китай се използват различни приложения, които често вървят с прясно внесените смартфони на Xiaomi. В някои случай може да ви се налага да отделите повечко допълнително внимание, ако държите на това да инсталирате западните си приложения.

Въпреки всички особености на Xiaomi телефоните обаче, в нашия списък ще откриете само най-добрите модели на пазара

Как обаче да подберете най-подходящото предложение за себе си?

Xiaomi произвежда широка гама от телефони, така че почти сигурно ще има поне един, от който ще останете доволни. Има обаче няколко ключови фактора, които трябва да вземете предвид, когато правите своя избор.

Първият въпрос, който трябва да вземете предвид, е каква сума сте готови да похарчите. Очевидно е, че при по-големи разходи ще получите по-стабилни спецификации от висок клас. В този ред на мисли, ако искате да похарчите по-малко средства, трябва внимателно да прецените точно от какво сте готови да се лишите.

Когато си подбирате смартфон, обърнете внимание на мощността. Тя е особено важна особено ако планирате да използвате устройството за гейминг или други по-натоварващи дейности.

Камерите също очевидно са важни, ако фотографията със смартфон е от значение за вас. Дори и да не сте най-запаления фотограф обаче, животът на батерията също е ключова точка, на която трябва да обърнете внимание.

Ако телефонът се зарежда бързо (което е обичайно с новите свръхбързи зарядни на Xiaomi), това поне донякъде може да компенсира по-малокапацитетната батерия. И все пак – колкото повече, толкова повече.

Що се отнася до размера на екрана, той, разбира се, ще бъде по-субективен. Доверете се преди всичко на собствените си предпочитания и на смартфон навиците си.

Ако предпочитате да имате повече пространство за определени положения, насочете се към нещо по-масивно. Имайте предвид обаче, че по-големият смартфон ще бъде в същото време по-тежък и труден за използване. Така или иначе високата разделителна способност и честотата на опресняване си остават важни.

Преценете внимателно точно от какво се нуждаете и точно какво искате от един смартфон. Препоръчваме ви да се запознаете по-подробно с всички ключови за избора на един смартфон точки в нашата статия за Най-Добри Телефон за 2023 г.

След този обстоен преглед, вече можем да ви насочим към конкретните продукти, които подбрахме специално за вас…

За да ви спестим трудностите, ви представяме класация на най-добрите телефони Xiaomi. Сред тях ще откриете както някои от най-висококласните, така и някои от най-изгодните предложения на пазара в момента

1. Смартфон Xiaomi 13 Pro


Xiaomi 13 Pro в момента е смартфонът на Xiaomi от възможно най-висок клас. Устройството е изключително високо оперативно и в същото време невероятно елегантно. Конкретният продукт, към който искаме да насочим вниманието ви, се предлага във фин керамично бял цвят. Заедно с него вървят цели 12 GB работна памет и капацитет на хранилището от порядъка на 256 GB. Моделът се предлага с невъобразим 8-ядрен високоскоростен процесор и операционна система от последното поколение на Android. Батерията му издържа близо 5000 mAh. С неговите 3 страхотни камери можете да заснемете някои наистина запомнящи се кадри. А впоследствие спокойно ще можете да им се насладите в 8K резолюция на големия 6,73-инчов дисплей на новия си смартфон.
Купи сега

2. Смартфон Xiaomi 12


Въпреки че на пазара вече се предлагат Xiaomi 13, 12-ката продължава да държи нивото изключително високо. При това обаче на над 2 пъти по-ниска цена! Моделът отново ви предлага вътрешна памет от порядъка на 256 GB. А когато комбинирате 8-ядрения му процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 с 8 GB RAM, отново получавате изключително бързо и многофункционално устройство. Моделът разполага с цели 4 разнотипни камери, които са готови да запечата всичките ви преживявания в страхотно качество. В същото време 6,28-инчовият дисплей на Xiaomi 12 е готов да възпроизведе дори и някои от по-натоварващите визуални материали при най-висока резолюция. Този телефон е изключително удобен за употреба и в същото време остава невероятно елегантен.
Купи сега

3. Смартфон Xiaomi Redmi Note 12 Pro


Смартфоните от серията Redmi са едни от най-достъпните и в същото време високо оперативни предложения, които изобщо можете да откриете на съвременния пазар за мобилни устройства. В същото време линията Note допринася със значително по-големи, но в същото време достатъчно комфортни и стабилни екрани. Xiaomi Redmi Note 12 Pro пък е може би най-доброто предложение от този клас към настоящия момент. Този модел ви предлага 6 GB работна памет (които обаче със съответната настройка могат да пораснат до над 10 GB). В същото време вътрешната памет на устройствиоо възлиза на 128 GB. Масивният корпус пък предлага повече място за по-капацитетна батерия от порядъка на 5000 mAh. Със свръхскоростното зарядно, което ви позволява да заредите телефона си от нулата за около половин час, вече всичко си идва тъкмо на мястото.
Купи сега

4. Смартфон Xiaomi Poco X4 Pro


Както вече научихте, смартфоните на Xiaomi от серията Poco също са едни от най-добрите и в същото време изгодни предложения. С Xiaomi Poco X4 Pro в момента можете да си завоювате цели 8 GB работна памет, при капацитет на вътрешната памет от порядъка на 256 GB. 4 разнотипни и ефективно комбиниращи се камери пък са готови да ви предложат наистина страхотно снимково качество. Моделът не е сред най-компактните, но за сметка на това остава изключително елегантен и удобен за употреба. 8-ядреният му процесор, комбиниран с високото количество RAM, е готов да се справи с всяка задача, която му поставите. Вашият бъдещ телефон освен това ще разполага с цели 5000 mAh живот на батерията. И всичко това на невъобразимо ниска цена.
Купи сега

5. Смартфон Xiaomi 12T PRO


Xiaomi 12T Pro е смартфон от средните на към високи класове на бранда. Този модел е снабден с невероятен високоскоростен 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1. Работната му честота възлиза на 3,2 GHz – нещо, съотносимо с голяма част от лаптопите и настолните компютри. На 6,67-инчовия AMOLED дисплей на устройството можете да се насладите на страхотни кадри в 8K резолюция. 3-те фини и многофункционални камери пък са готови да ви осигурят сников материал с подобно качество. Този модел ви предлага цели 8 GB работна памет и 256 GB вътрешна памет. Съчетайте това с 5000 mAh живот на батерията и вече започваме да се чудим какво още чакате…
Купи сега

6. Смартфон Xiaomi Mi 8


Брандът предлага и някои поостарели, но все още доста стабилни устройства, които, разбира се, държат по-висока цена. Mi 8 е един от може би най-елегантните модели на Xiaomi. Той е стилен, фин и същевременно наистина удобен за употреба. С негова помощ ще си спечелите 6 GB RAM и 64 GB вътрешна памет. В същото време високоскоростният му процесор е готов да се справи с всички задачи, които му струпате отгоре. Super AMOLED дисплейът на устройството е с размери от 6,21 инча и ще ви предложи някои наистина невероятни визуални преживявания. Трите разнотипни камери на гърба на устройството пък са готови да запечатат подобни кадри с максимално високо качество.
Купи сега

7. Смартфон Xiaomi 11T Pro


Вече ви запознахме с Xiaomi 12T Pro. Е, Xiaomi 11T Pro е малкото братче на този модел. Това устройство ще ви предложи в общи линии почти същите характеристики като 12T Pro (е, не докрай, разбира се), но на осезаемо по-достъпна цена. 8 GB работна памет и 256 GB вътрешна памет са предоставени изцяло на ваше разположение. Съвсем спокойно можете да тормозите и 8-ядрения процесор Qualcomm Snapdragon 888. Той работи при променлива честота и се справя повече от чудесно със задачите си. Моделът е оборудван със страхотен 6,67-инчов AMOLED дисплей с висока разделителна способност. На ваше разположение са предоставени също 3 чудесни многофункционални камери и цели 5000 mAh живот на батерията.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

8. Смартфон Xiaomi Redmi NOTE 11S


Само сред продуктите на Xiaomi можете да откриете нещо подобно. Redmi Note 11S е един чудесен и високо оперативен смартфон, който се предлага на просто нереално ниска цена. Това устройство е готово да ви предостави всичко необходимо на съвременния потребител. Благодарение на него си печелите вътрешна памет от порядъка на 64 GB и цели 6 GB работна памет. Моделът е невероятно стилен и удобен за употреба. 4-те му разнородни камери са готови при съвместната си работа да ви осигурят някои наистина страхотни кадри. Ще имате възможност впоследствие да им се насладите на чудесния 6-43-инчов AMOLED дисплей с висока разделителна способност. Страхотният Redmi Note 11S удържа линията на изключително издръжливите телефони Xiaomi с живот на батерията от порядъка на 5000 mAh.
Купи сега

9. Смартфон Xiaomi Redmi 10


За десерт ви оставихме Xiaomi Redmi 10. Това е може би най-изгодното предложение на пазара, излязло едва миналата 2022 година. Именно затова моделът си остава едно от най-изкушаващите предложения към настоящия момент. Въпреки че спецификациите му са по-ниски, устройството не отстъпва на повечето си събратя от по-висок клас. То се държи подобаващо и си остава изключително комфортно за употреба. Смартфонът се предлага със страхотен 8-ядрен процесор. Комбиниран с 4 GB работна памет, той се представя повечето чудесно в изпълнението на поставените задачи. В същото време вътрешната памет на устройството възлиза на цели 128 GB (много повече от максимално високите предложения на тази цена днес). Моделът разполага с 6,5,-инчов дисплей и 4 невероятни камери, които са готови да запечатат преживяванията ви във всеки един момент. А с 5000 mAh живот на батерията този смартфон ще ви бъде винаги под ръка и готов за екшън.
Купи сега

4.3/5 - (6 votes)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни
3 Коментари
  1. Румен пише

    С премахването на модела Mi загубиха много,а цената на добрите Xiaomi не е ника ниска вече. За подобна сума ще си намерите Gogle Pixel например с множество вградени ,безплатни функции.

  2. Банков пише

    Поли ф5про също заслужава да бъде в класацията

  3. Банков пише

    Poco f5 pro също заслужава да бъде в класацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!