Всички категории

8-те Най-Добри Вертикални Прахосмукачки

Почистването никога не е било толкова лесно, удобно и ефикасно едновременно!

Класическите прахосмукачки с масивни тела, влачещи се след вас, вече биват изместени от далеч по-практични и удобни за употреба дизайни.

Благодарение на подходящата вертикална прахосмукачка ще можете да забравите за досадното и неудобно прахосмучене на мига.

Тези уреди работят в общи линии като всички останали прахосмукачки. Разполагат с мотор, който им позволява да създадат вакуум, с чиято помощ можете да се погрижите за цялата мръсотия вкъщи.

Това, което отличава вертикалните прахосмукачки, обаче е техният интуитивен, удобен и практичен дизайн. Те са проектирани така, че да не ви се налага да се навеждате, за да ги обслужвате.

Същевременно не разполагат с дълъг, масивен и досаден маркуч, който да ви се пречка в процеса на работа. Прахосмукачките с вертикален дизайн са леки и изключително удобни за манипулиране.

Много от тях дори могат да променят размера си в зависимост от нуждите ви в дадения момент. Тъкмо така вие успявате да достигнете до всяко кътче, в което може да са се скрили прахът и мръсотията.

Ограничения пред вас обаче няма. Вертикалните прахосмукачки ви предлагат в общи линии същото многообразие от накрайници и приспособления, с чиято помощ да поддържате дома си идеално хигиеничен.

Именно защото стават все по-популярни, разнообразието на пазара в момента нараства с невиждани темпове. В много от случаите това може да ни обърка и да направи избора на най-подходящия продукт трудоемка и неприятна задача.

Подготвили сме това ръководство, за да ви бъде от полза в търсенето. Ако се запознаете внимателно с него, при всички обстоятелства веднага ще започнете да откроявате добрите от посредствените предложения.

А за да сме ви от максимална полза, в края на статията ще споделим с вас някои от най-добрите актуални продукти, които подбрахме специално…

Кои са основните ползи от вертикалните прахосмукачки?

Разбира се, и сами можете да си дадете сметка колко по-практичен е вертикалният дизайн на фона на класическите прахосмукачки.

Вертикалните модели са много по-интуитивни за употреба.

С тях можете бързо, лесно и удобно да минете през всяка от стаите в дома си, без да ви се налага постоянно да се навеждате и да обслужвате масивното и тромаво тяло на класическите модели.

Събрани в едно цяло, вертикалните прахосмукачки лесно сменят местоположението си и ви предлагат удобен достъп до всичките си функции.

Оптимизираният им дизайн обаче ги прави не само лесни за употреба, но и удобни за съхранение.

Една вертикална прахосмукачка може спокойно да се изправи до стената или в ъгъла на някое килероподобно помещение.

Някои модели дори вървят със специална поставка, която може да се монтира към стена и да ви спести още място.

Същевременно смукателните възможности на вертикалните предложения са на същото ниво като при класическите модели.

Стандартният накрайник е достатъчно голям и балансирането на машината не е единственото му приложение.

С негова помощ можете да почистите многоплощния терен в апартамента си изключително бързо и без никакви затруднения.

Някои от вертикалните прахосмукачки дори могат да ви предложат функция за мокро почистване. Така те имат възможност да се погрижат за всички видове мръсотия, с които може да се сблъска едно домакинство.

Както и по-рано ви споменахме, много от моделите са и сгъваеми. Това на свой ред ги прави още по-компактни и удобни, когато искате да почистите дивана си или друга мека мебел.

Освен това не бива да пропускаме, че голяма част от вертикалните модели използват специален контейнер за събирането на мръсотията.

Той е лесен за почистване, по-екологичен и същевременно ви спестява постоянните разходи по нови торби за прахосмукачка.

Вертикалните прахосмукачки са толкова страхотни, че ако се сдобиете с подобен модел, при всички положения ще останете доволни.

Какви видове вертикални прахосмукачки съществуват?

Вертикалните прахосмукачки могат да се разделят в различни групи спрямо много от особеностите. Основното разделение на моделите обаче се базира на това дали разполагат с торба за съхранение на събраната мръсотия, или не.

Естествено, двата вида прахосмукачки носят различни ползи на потребителите си. Същевременно обаче заедно с тях вървят и серия недостатъци.

Вие на свой ред трябва да сте наясно с всичко това, ако искате да направите възможно най-добрия избор.

Вертикални прахосмукачки с торба

Тези вертикални прахосмукачки използват торба за съхранението на събраните в процеса на чистене прах и мръсотия. Това са мощни и надеждни модели с голяма сила на засмукване, които херметизират събраните боклуци моментално.

Тъкмо торбите превръща подобни прахосмукачки в привлекателно предложение за много от хората. С тях не ви се налага да се тревожите особено за това, което прахосмучете, нито пък за почистването на уреда.

От вас се изисква единствено да минете с прахосмукачката, откъдето е нужно, и всичко вече е удобно събрано в торбата.

Когато приключите с почистването, трябва само да отворите машината, да извадите торбата, да я изхвърлите и да заредите нова. Именно постоянната подмяна на торбите обаче може да направи подобни вертикални прахосмукачки непредпочитани.

Моделите с торба обикновено поддържат по-ниски пазарни цени. При тях обаче със сигурност ще ви се наложи да инвестирате редовно в торби, което от своя страна ще повиши значително разходите ви.

Освен това не бива да пропускаме, че веднъж засмукано, ще ви бъде трудно да извадите каквото и да е от херметизираната и пръсна със събрани прахоляк и мръсотия торба. Трябва да бъдете внимателни, тъй като с подобна прахосмукачка изобщо няма и да усетите засмукването на някоя мъничка обеца например.

Не на последно място, ако сте привърженици на екологията, вероятно няма да предпочетете прахосмукачка с торба. Редовното изхвърляне на торбите далеч не е най-природосъобразното действие, което може да извършвате.

Нека обобщим. Да, изхвърлянето на торбата е по-лесно от почистването на контейнера, стига да не се налага да го правите прекалено често. Тъкмо затова ви препоръчваме да насочите вниманието си към продуктите с възможно най-голям капацитет на торбите.

Вертикални прахосмукачки без торба

При вертикалните прахосмукачки без торба нещата стоят другояче. Както се досещате, те не използват торба за събирането на изпрахосмучените прах и мръсотия. Вместо това събраното отива в специално проектиран контейнер, който се грижи за неговото съхранение.

Въпреки че са една идея по-скъпи, вертикалните прахосмукачки без торба се превръщат в страхотна инвестиция. Благодарение на тях след първоначалната покупка може да забравите за всякакви допълнителни разходи, които се изискват от снабдяването с торби.

Тъкмо това е и основната причина хората да предпочитат прахосмукачки без торба. При тях просто не ви се налага да се занимавате постоянно с досадното изхвърляне на мръсните торби.

За жалост, като компенсация ще ви се наложи да се грижите за редовното изпразване и почистване на контейнера. В повечето случаи обаче производителите са помислили за това и са го превърнали в лесна и бърза процедура.

Тъкмо контейнерът за мръсотията се превръща в основно предимство и ключов недостатък на моделите без торба.

В повечето случаи той е прозрачен, така че може да следите точно какво влиза във вашата машина. Така, ако засмучете случайно нещо нежелано, моментално ще разберете и можете лесно да го извадите.

Освен това обаче благодарение на прозрачната преграда, можете да следите колко пълен е контейнерът ви. Имайте предвид, че колкото по-пълен е резервоарът на една прахосмукачка, толкова по-неефективно ще става нейното прахосмучене.

Естествено, благодарение на контейнера можете да направите грижата за мръсотията в дома си максимално екологична процедура.

Не само че единственото, което ще изхвърляте, ще бъдат събраните боклуци, но може да си позволите да го правите и максимално природосъобразно, като разделяте събраното спрямо неговата разградимост.

Недостатъците на прахосмукачките без торба, за нещастие, са свързани с потенциалните алергични реакции на потребителите. Тези машини обикновено са снабдени със специални HEPA филтри, но в някои случаи дори и те не вършат работа.

Какво друго трябва да вземете предвид при покупката на вертикална прахосмукачка?

Е, вече сте наясно с особеностите на различните видове вертикални прахосмукачки. Имайте предвид обаче, че наличието на торба далеч не е основното съображение, което трябва да вземете предвид при избора си.

Различните модели си имат куп характеристики и особености, за които трябва внимателно да помислите, преди да се спрете на определен продукт. Само така ще можете при всички обстоятелства да направите възможно най-добрия избор.

Размер

Всъщност може накратко да се каже, че размерът на подходящата за вас вертикална прахосмукачка зависи пряко от размера и особеностите на домакинството, за което трябва да се погрижите.

Въпреки че е важно да помислите и за мястото за съхранение, все пак най-ключови си остават изискванията, които зоната за почистване има към обслужващия си уред.

Естествено, колкото по-голяма е една прахосмукачка, толкова повече мощност и обем на резервоара си може да ви предложи. Тази особеност в общи линии превръща тези машини в нож с две остриета.

От една страна, по-голямата прахосмукачка означава по-лесно и бързо почистване. Същевременно обаче масивното ѝ тяло е трудно за манипулиране, а това от своя страна затормозява и забавя процеса на почистване. Парадоксално, нали?

Тъкмо затова е от базово значение да съобразите размера на прахосмукачката, към която сте се насочили, с размера на домакинството, което обслужвате. Накратко – колкото по-голям е един дом, толкова по-масивен модел е подходящ за неговата поддръжка.

Ако подовата повърхност в дома ви е с голяма площ, то тогава при всички положения ще ви бъде по-лесно да минете през нея с възможно най-голямата и мощна машина, която може да откриете.

Подобен модел обаче далеч няма да е така ефикасен в по-малко домакинство с повече мебели. Ако вашият случай е такъв, много по-добра идея е да се насочите към по-компактните модели.

Така или иначе няма да запълните контейнера на някоя от по-големите прахосмукачки. С една малоразмерна машина обаче ще ви бъде много по-лесно да маневрирате и да достигнете всяко скътано скривалище на мръсотията.

Помислете внимателно точно от какво имате нужда и при всички обстоятелства ще направите възможно най-добрия избор.

Капацитет на резервоара

Размерът на една прахосмукачка е пряко свързан с обема, който нейният резервоар ще ви предложи. Независимо дали говорим за вертикални прахосмукачки със или без торба, колкото по-голям е даден модел, с толкова по-голям капацитет ще разполага неговият резервоар.

Имайте предвид, че в повечето случаи по-обемният резервоар означава по-сериозни смукателни възможности. Това е така, тъй като въздушната струя минава директно през резервоара на една прахосмукачка.

Съответно, ако пространството вътре вече е заето от известно количество събрана мръсотия, въздушната струя ще преминава по-трудно. Това пък на свой ред ще отслаби мощността на засмукването на прахосмукачката.

Естествено, ако капацитетът на вашата машина не е кой знае колко голям, ще ви се наложи да сменяте торбите по-често или да изпразвате контейнера по-редовно. Това обаче не е лошо, понеже така или иначе производителите препоръчват капацитетът на резервоара да се използва горе-долу наполовина.

Така машината ще продължи да работи достатъчно ефективно. Освен това трябва да имате предвид, че струпаната за дълго мръсотия вероятно ще започне да произвежда неприятни миризми.

Тъкмо затова отново е добра идея да помислите точно от какво се нуждае вашият дом. Ако обслужвате по-малко домакинство, вероятно по-малокапацитетните модели ще ви бъдат напълно достатъчни за няколко почиствания.

Мръсотията в по-големите домакинства, разбира се, ще бъде повечко. Тъкмо затова ще се нуждаете от повече пространство, в което да я съберете. Тогава е добра идея да помислите за прахосмукачка с една идея по-голям обем на резервоара.

При пълноразмерните вертикални прахосмукачки в повечето случаи е препоръчително да се насочите към моделите с капацитет на контейнера от поне половин литър. Подобни продукти би трябвало да са напълно достатъчни за поддръжката на всеки обикновен дом.

Със или без кабел

Вертикалните прахосмукачки всъщност могат да се разделят и спрямо това дали работят с помощта на кабел, или не.

Прахосмукачките, работещи благодарение на кабел, се включват към контакт и са готови да започнат с почистването. Това означава, че те разполагат с неограничен източник на захранване, което им позволява да работят безпрепятствено за дълъг период от време.

Същевременно обаче тези модели обикновено предлагат на потребителите си по-високи мощности тъкмо благодарение на постоянния източник на електрически захранване.

Недостатъците им произлизат от това, че в много от случаите постоянната връзка на кабела с контакта се превръща в неудобно обстоятелство, с което трябва да се съобразявате в процеса на работа.

Естествено, трябва да помислите внимателно за дължината на кабела. В противен случай ще се окаже, че не можете да почистите пълноценно хола си и ще ви се налага да си осигурявате постоянно по-близка точка на захранване.

Дори и да сте съобразили дължината на кабела си обаче, имайте предвид, че така или иначе ще ви се наложи да включвате машината в различни контакти спрямо стаята, в която се намирате. Рядко дължината на един кабел е достатъчна, за да покрие цялото жилище.

Освен това ви препоръчваме да се насочите към моделите с автоматично прибиращ се кабел. Алтернативният вариант изисква абсурдно много ненужна работа.

Вертикалните прахосмукачки без кабел пък в повечето случаи използват различни видове батерии като източник на електрическо захранване.

В този случай няма да ви се налага да се съобразявате постоянно с кабела, включен в контакта. Това със сигурност ще ви даде свобода в процеса на почистване, но и ще ограничи възможностите на вашата машина.

Няма да можете да се наслаждавате на кой знае колко големи мощности. Повечето модели обаче са напълно подходящи за почистването на едно обикновено домакинство. Батериите им обикновено издържат между 15 и 40 минути.

Мотор

Моторът е ключов компонент в конструкцията на всяка една прахосмукачка. Неговата сила задвижва вентилатор, с помощта на който се образува въздушното движение, което превръща машините, за които говорим, в прахосмукачки.

Въртенето на вентилатора насочва въздуха от накрайника през торбата или контейнера и системата за филтриране на уреда. Едва накрая въздухът бива изкаран от изходните точки на прахосмукачката.

Тъкмо силата, с която разполага моторът на определен модел, е от основно значение за смукателните му възможности и цялостно представяне. Имайте предвид обаче, че за качеството на работата отговарят и други елементи, чието цялостно композиране превръща определена машина в добра прахосмукачка.

Естествено, както и сами се досещате, колкото по-мощен е моторът на вашата нова придобивка, толкова по-добре. Повишаването на мощността обаче често е пряко свързано и с повишаването на цената на даден продукт. Освен това по-мощният мотор вероятно ще направи определен уред по-шумен.

Помислете за бюджета си, но бъдете наясно с едно – всяка прахосмукачка ще ви свърши добра работа, ако сте я подбрали правилно спрямо потребностите на дома си.

Ако обслужвате по-малко домакинство сравнително редовно и не правите кой знае какви боклуци, не се нуждаете от чак толкова мощна машина, за да се погрижите за поддръжката на чистотата.

Грижите ли се за по-голям дом обаче, няма как да се разминете със закупуването на по-мощна прахосмукачка. Прекалено слабите модели просто няма да си вършат достатъчно добре работата, а цялостното почистване ще ви отнема абсурдно количество време.

Подбирайте внимателно и със сигурност ще останете доволни.

Въздушен поток

Дебитът на въздушния поток до голяма степен определя работните възможности на една прахосмукачка. Естествено, качеството на засмукване зависи и от много други фактори, но въздушният поток е един от най-добрите ориентири за възможностите на даден продукт.

Той се измерва спрямо различни мерни единици, но в описанието на различните модели обикновено ще го откриете в кубични метри в минута. Тази характеристика се отнася до количеството въздух, което една прахосмукачка може да засмуче за единица време.

Можете да срещнете количеството на въздушния поток и измерено във въздушни ватове. Повечето съвременни пълноразмерни модели разполагат със сила на засмукването от поне 100 въздушни вата. Някои уреди обаче могат да надвишат дори и 300 въздушни вата.

И сами си давате сметка, че колкото по-голям е въздушният поток, преминаващ през вашата машина за единица време, толкова по-добре. Така тя ще има възможност да събира по-голямо количество от мръсотията по-бързо.

Естествено, цената на по-способните модели обикновено е по-висока. Ако вашите потребности изискват нещо подобно обаче, най-добре е да не пестите от подобна инвестиция.

Филтрация

Вертикалните прахосмукачки обикновено вървят със специална филтрационна система, която се грижи различните алергени и прахови частици да не попадат обратно във въздуха, който дишате.

Когато един уред събира мръсотията в контейнер, филтрационната му система трябва да бъде на още по-високо ниво.

Различните продукти, които ще срещнете на пазара, ще разполагат с различен тип филтрационни системи. В повечето случаи обаче при прахосмукачките се използват серии от поне няколко филтъра. Те се грижат за събирането на всичко излишно и не го пускат обратно в дома ви.

Обикновените филтри в повечето случаи са достатъчно добри за всички. Ако обаче в дома ви живеят хора с алергии или астма, деца или възрастни лица, най-добре е да се насочите към специалните HEPA филтри.

Те са проектирани за събирането на всички фини частици и алергени и се справят с работата си почти на 100%.

За жалост, HEPA филтрите оказват повече съпротивление в процеса на засмукване на въздуха. Тъкмо затова обикновено прахосмукачките, които не разполагат с подобни филтри, могат лесно да постигнат по-големи сили на засмукване. Ако обаче вашият случай изисква специално отношение, няма как да се лишите от нещо подобно.

Имайте предвид, че голяма част от филтрите, които вървят с различните прахосмукачки, могат да се перат. Някои от тях обаче се налага да се сменят на определен период от време. Това означава, че ще трябва да помислите за допълнителните средства, които изисква поддръжката на прахосмукачката ви.

Запознайте се внимателно с описанието на продукта и ръководството за употреба. Само така можете да бъдете сигурни дали вашите филтри са подходящи за пране и многократна употреба, или не.

Шум

Всички сме наясно, че прахосмученето не е сред най-тихите дейности. Мощността, работата на вентилатора и движението на въздуха произвеждат неизбежен шум. Още повече, че е естествено, колкото по-мощна е една машина, толкова по-шумна да е по време на почистването.

Така или иначе обаче не е лошо да обърнете вниманието на нивото на шум, до което даден модел достига. Би трябвало да намерите подобна информация, дадена в децибели (dB), в описанието на всеки продукт.

Разбира се, ако имате нужда от по-мощна прахосмукачка, така или иначе ще ви се наложи да се примирите с по-високите нива на шума. Колкото по-безшумно работи една машина обаче, толкова по-добре.

От каквато и мощност да се нуждаете, в никакъв случай не ви препоръчваме да се насочвате към прахосмукачка, чиято дейност надвишава 80 dB, дори 75 dB. Подобни машини са рядкост, но все пак внимавайте.

В повечето случаи ще попаднете на прахосмукачки, които работят при нива на шума между 65 dB и 75 dB. Въпреки че е наистина малко вероятно, има шанс да откриете и модели, които работят при по-малко от 60 dB. Нещо подобно наистина не се среща често, но знайте, че с нея можете да прахосмучите дори ако някой спи наоколо.

Крайното решение си остава във вашите ръце, но не забравяйте: колкото по-безшумно – толкова по-добре.

Качество и цена

Както е почти при всичко друго на пазара, и при вертикалните прахосмукачки качеството и цената вървят ръка за ръка. Ако искате да направите добра сделка обаче, определено не бива да правите компромис по отношение на нещата, които са наистина важни за вас.

Ако имате нужда от определена мощност, не си позволявайте нищо по-малко. Ако медицинското ви състояние изисква специална грижа за качеството на въздуха в дома ви, също.

В търсенето си сами ще видите, че различните производители предлагат наистина разнообразни продукти, които отговарят на потребностите и желанията на всеки.

За да си спестите излишните разходи, най-добрата идея е да си помислите по отношение на какво можете да направите компромис. В повечето случаи това означава да видите от кои аксесоари и функции можете да се лишите. Минимумът, от който се нуждаете, се свежда до всичко, което ви е потребно, за да си свършите работата.

Ако нямате космест домашен любимец например, надали имате нужда от специални приставки за домашни любимци.

Не бива да отстъпвате от смукателните възможности на бъдещата си прахосмукачка обаче. В противен случай просто ще се сдобиете с нещо, което не си върши подобаващо работата, а никой не иска това.

За качеството на засмукване са важни не само голямата мощност на двигателя. За дебита отговарят и накрайника, качеството на уплътненията, както и вида на мръсотията, с която трябва да се справите.

След това ръководство би трябвало да сте наясно точно от какво имате нужда. Ако се съобразите с това, при всички положения лесно ще отсеете примамливите предложения. Така ще успеете да си подберете точната вертикална прахосмукачка с идеалното съотношение между цена и качество.

 

Е, надяваме се нашето ръководство да ви е било от полза!

А сега, както обещахме, ще споделим с вас и няколко от най-добрите предложения сред многообразието от продукти на пазара в момента…

1. Вертикална прахосмукачка Dyson V8 Absolute


Вертикалната прахосмукачка Dyson V8 Absolute е може би едно от най-добрите предложения на пазара в момента. Компактна, ергономична за употреба и удобна за съхранение, тази машина разполага с 425-ватов мотор, който се грижи за висококачествената ѝ работа. Устройството е безжично и след едно зареждане може да работи до 40 минути без прекъсване. Филтрационната му система се грижи за почти 100% от зловредните фини частици. В комплекта са включени различни приставки за оптимизиране на работата. Събраната мръсотия се събира в малоразмерен контейнер, който обаче се изпразва с едно движение и без никакви затруднения.
Купи сега

2. Вертикална прахосмукачка XIAOMI Mi Vacuum Cleaner PRO G10


Тази вертикална прахосмукачка в никакъв случай не отстъпва на предходната. Цифровият ѝ двигател се върти със 125000 оборота в минута, а 12-циклоновият ѝ дизайн ви осигурява до 99,97% филтрация на всички видове частици. Четката ѝ е интелигентна и програмирана така, че сама да се настройва към различните видове настилки, с които се среща. Контейнерът и е с капацитет от 0,6 литра, отделя се от устройството и се изпразва с лекота. След 3 часа и половина зареждане на батерията имате възможност да прахосмучите над 1 час. А черешката на тортата е страхотният TFT дисплей, който ви осигурява лесен контрол върху работата на прахосмукачката.
Купи сега

3. Вертикална прахосмукачка Roborock H7


Тази вертикална прахосмукачка е изключително лека, компактна и удобна за употреба. Краткото презареждане ѝ позволява да работи при три различни режима, които разпределят силата ѝ така, че да ви осигурят максимално ефективно почистване. Машината разполага с 480-ватов мотор, който се грижи за пълноценната ѝ работа. Контейнерът ѝ събира до половин литър мръсотия, но се изпразва изключително лесно и веднага е готов за повторно пълнене. Филтрите на тази прахосмукачка се свалят и мият лесно, така че да ви служат многократно.
Купи сега

4. Вертикална прахосмукачка Bosch Unlimited6 BCS612KA2


Bosch са проектирали тази страхотна вертикална прахосмукачка, която да се погрижи за почистването на целия ви дом. Различните аксесоари, включени в комплекта, ви позволяват да се справите с мръсотията по различните настилки, тапицерии, кътчета и мебели. Машината е лека и удобна за употреба. В комплекта са включени и две батерии, които ви дават възможност да използвате тази прахосмукачка, колкото ви е необходимо. Филтрационната система на машината се справя с 99,9% от фините частици, което гарантира на дома ви благоприятно въздушно състояние.
Купи сега

5. Вертикална прахосмукачка Jimmy JV85 PRO


Тази вертикална прахосмукачка е сравнително тежка, но за сметка на това си остава достатъчно функционална и мощна. Моторът ѝ работи при цели 550 вата, които се грижат за пълноценното засмукване на мръсотията. Батерията ѝ издържа до 70 минути работа без прекъсване. Мръсотията пък се събира в 0,6-литров контейнер, който се изпразва бързо и безпроблемно. Циклонната система на тази машина се грижи за предотвратяването на загубата на смукателна мощност. Междувременно продуктът ви предлага абсолютно всички функции, приставки и режими на работа, от които може да се нуждаете.
Купи сега

6. Вертикална прахосмукачка 2 in 1 Philips PowerPro Duo FC6171/01


Тази 2 в 1 прахосмукачка може да функционира в оптимизиран вертикален и ръчен режим. Литиево-йонната ѝ батерия ви осигурява безпроблемна работа до 1 час, а 3-слойният ѝ миещ се филтър се справя с по-голямата част от различните алергени. Технологията PowerCyclone се грижи за оптимизирането на мощността ѝ, като ви позволява да почиствате мръсотията с едно движение. Машината разполага с 0,6-литров контейнер, който се изпразва лесно и удобно, когато се наложи.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

7. Вертикална прахосмукачка Miele Triflex HX1 SMUL0


Вертикалната прахосмукачка на Miele Triflex HX1 SMUL0 е един страхотен уред, с който можете да погрижите за поддържането на чистотата в дома си. Тази машина ви предлага 3 в 1 възможности за различните видове почистване, от които се нуждаете. Литиево-йонната ѝ батерия ви позволява да я използвате в продължение на 1 час без прекъсване. Хигиеничният ѝ филтър е предвиден за дълготрайно служене на въздуха в дома ви. Номиналната входна мощност на устройството е 170 вата, а в комплекта са включени всички необходими ви стандартни аксесоари за пълноценно почистване.
Купи сега


8. Вертикална прахосмукачка ROWENTA Air Force 560 Flex Aqua RH9490WO


Тази вертикална прахосмукачка ви предлага разнообразни възможности както за сухо, така и за мокро почистване. Лека и компактна, тя е подходяща за обслужването на всички повърхности в дома ви. Мощният ѝ мотор и оптимизираната ѝ система за засмукване ви осигуряват високоскоростно почистване без затруднения. Батерията на устройството издържа до 35 минути, а то самото разполага с всички необходими функции и принадлежности за пълноценното обслужване на вашето домакинство.
Купи сега

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни
1 Коментар
  1. Деница пише

    Страхотна публикация! Благодаря! Намерих изключително полезна информация, която да ми помогне да взема правилната покупка за нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!