Всички категории

За нас

Живеем в динамична обстановка и каквото и да си говорим, това понякога крие не само безброй плюсове, но и много минуси и негативи за нас.

Всеки ден ставаме свидетели на иновации, промени и богато разнообразие във всяка една сфера на нашия живот, а в свят, изпълнен с какви ли не продукти, изборът на най-добрия определено може да е труден. Най-честата причина за това е липсата на пълноценна информация, обобщаваща насоки и съвети, относно пазаруването. Или всъщност по-лошото – наличието на твърде много такава информация.

Е, ние сме тук, за да направим пазаруването лесен, пълноценен и приятен процес за вас!

Наречете ни оптимисти, но ние сме повече от сигурни, че може да съществува утопия при пазаруването – спокойствие и ред в избора на артикули, сред които всеки да открива бързо и лесно това, от което има нужда. Достигането на тази утопия, обаче, е нелека задача.

Както намекнахме, един от най-основните проблеми пред потребителите през последните години е именно прекомерно многото информация за отделните продукти, която, нека признаем, може да ви обърка. Точно тук идва и нашата мисия…

BESTO ви предоставя качествени ръководства със съвети и насоки при покупката на широка гама от продукти. В категориите ни можете да откроите съдържания за избор на техника и електроника, продукти за дома и ежедневието и помощници в поддържането на здравето и красотата. И всичко това, изготвено с много внимание и прецизност към детайла.

Защото нашата мисия е не просто да ви помогнем в избора, a да го направим по най-добрия начин!

Авторите ни прекарват часове и дори дни в проучвания на десетки чуждестранни наръчници, свързани със спецификите на определен продукт, за да можете накрая, за около 5 минути, вие да се насладите на синтезирано, систематизирано, ясно и точно поднесено съдържание, което да ви улесни при покупката на… всичко, за което можете да се сетите!

В допълнение ви предоставяме и някои от най-актуалните продукти в конкретната категория, които внимателно отсяваме из българското онлайн пространство. Така освен съвети и насоки, ви даваме и още нещо, не по-малко ценно – конкретни предложения за продукти, които си заслужават!

Не спираме да се разрастваме и развиваме!

Сайтът ни е сравнително млад, но амбициите и увереността в качеството на съдържанието ни, постепенно започват да ни отрояват.

BESTO постепенно се превръща в доверен източник на пазаруващия българин… благодарим ви, че избирате да се вслушвате в нас! Това ни вдъхновява да не спираме да се развиваме, да се докосваме детайлно до все по-нови теми и да правим това, което обичаме – да помагаме на читателите си!

А ако искате да ни споделите нещо – можете бързо и лесно да се свържете с нас на имейл: hi@besto.bg.