Всички категории

9-те Най-Добри Смарт Телевизори

Кой не обича да гледа телевизия? Подобно на всички останали развили се технологии съвременните телевизори нямат почти нищо общо със своите класически предшественици.

Ако искате да бъдете в крак с времето си обаче, определено ви съветваме да обърнете внимание на смарт телевизорите!

Какво точно представляват те ли? Смарт телевизорите са всички телевизори, които ви осигуряват интернет достъп.

Заедно с него обикновено върви определен браузър, както и редица актуални приложения. Сред тях можете да откриете Netflix, HBO MAX, Hulu, Amazon Prime Videos и купища други.

Функциите и възможностите на тези съвременни устройства определено са в пъти по-широки от тези на класическите телевизори.

Различните производители приоритизират различни смарт функции, което определено затруднява търсенето. Погрижили сме се да подготвим това ръководство, за да ви ориентира за какво си заслужава да помислите, когато си избирате смарт телевизор.

Най-долу дори ще споделим с вас и няколко от най-добрите предложения в областта

Защо си заслужава да си купите смарт телевизор?

Смарт телевизорите са просто върхът на съвременните телевизионни технологии. Те се превръщат в ключова част от развлекателните предмети в дадено домакинство.

Възможностите, които подобни устройства ви предлагат, просто не могат да бъдат вкарани в рамка. Разбира се, те ще ви осигурят всичко, което един класически телевизор може да ви осигури. Потенциалът, който имат, обаче е неизмерим, така че никой не може да ви отговори колко точно ще се разширят техните възможности.

Едно обаче е сигурно – при всички положения съдбата им ще ги отведе далеч в бъдещето. Тъкмо затова много хора вече са инвестирали в определен смарт телевизор.

Ако искате да бъдете в крак с времето си, определено е добра идея и вие да помислите за подобна инвестиция. В тази секция ще ви споделим няколко ключови причини, поради които закупуването на смарт телевизор си заслужава.

Достъп до интернет

Всички ние сме изкушени от големите екрани. Колкото по-мащабна е картината, толкова по-пълноценно можем да се потопим в нея и да ѝ се насладим.

Тъкмо затова търсенето в интернет се оказва една страхотна опция, която ви предлагат смарт телевизорите.

Повечето устройства вървят заедно с вграден браузър, който да ви даде достъп до безграничното интернет пространство. Това означава, че ще имате възможност да се наслаждавате на любимите си сайтове на голям екран и комфортно излегнали се на дивана си.

Макар че първите смарт модели бяха сравнително тромави в това отношение, технологиите продължават да се усъвършенстват от поколение на поколение. Днес достъпът до повечето сайтове през вашия телевизор няма да бъде кой знае колко по-различен от този през друго устройство.

С помощта на няколко кликвания спокойно, бързо и удобно можете да се озовете почти навсякъде в мрежата.

Достъп до различни приложения

Достъпът до различни приложения е може би най-страхотната възможност, която един смарт телевизор ви предлага. Само си представете колко страхотно е да “разцъквате” приложенията си върху големия екран.

Разбира се, в повечето случаи най-усъвършенстваните приложения, с които са снабдени смарт телевизорите, са свързани с телевизионната култура или киното.

Най-популярни са различни стрийминг платформи за филми, сериали или други шоута като Netflix, HBO MAX и Amazon Prime Videos. Повечето съвременни смарт телевизори вървят и заедно с YouTube приложение, което да ви осигури бързо и удобен достъп до YouTube.

Това обаче далеч не изчерпва всички приложения, с които даден смарт телевизор може да бъде оборудван. Бихте могли да се възползвате и от услугите на приложенията на социалните платформи като Facebook и Twitter например. Без проблеми бихте могли и да проверявате имейла си от своя смарт телевизор.

В някои случаи дори може да се възползвате от различни игрови приложения, с които да уплътнявате времето си, когато ви доскучае от киното и телевизията.

Обикновено смарт телевизорите се предлагат заедно с няколко предварително подбрани и инсталирани приложения. Това обаче не бива да ви притеснява, тъй като спокойно бихте могли да оборудвате устройството си и с други, като ги свалите от съответния app store.

Повярвайте ни, основните приложения, които споменахме, далеч не изчерпват възможностите на съвременните смарт телевизори.

Гласови команди

Говорете и ще бъдете чути! Повечето съвременни смарт телевизори вече вървят с вградена система за гласово разпознаване и гласов контрол. Тя превръща използването на телевизора ви в максимално лесно и комфортно преживяване.

Колкото и да са удобни, понякога устройствата за дистанционно управление може да се окажат прекалено досадно тромави. Гласовите команди ще ви спестят не само време, но и главоболия.

Няма да ви се налага да скролвате бавно и продължително през безбройните менюта и опции, докато намерите онази, която търсите. От вас се изисква само да споделите на глас желанието си, и вашият смарт телевизор ще го чуе и изпълни.

Репликата “Отвори YouTube.” например означава, че приложението вече се зарежда. Телевизорът ще свърши цялата работа вместо вас, така че няма защо да се тревожите.

Бихте могли също да сменяте каналите само с помощта на няколко думи или пък да понижавате или увеличавате силата на звука по същия начин. Това може би са едни от най-полезните гласови функции, но в никакъв случай не изчерпват арсенала от възможности, които смарт телевизорът ще ви предложи.

Всичко е на едно място!

Благодарение на различните приложения можете да съберете целия си дигитален свят на едно място. И то не какво да е място, а мястото, което ви предлага възможно най-предразполагащи условия за потапяне в дигиталния свят на телевизията, видеата, социалните мрежи и киното.

Вашият смарт телевизор може да се превърне в една препълнена кошница за ежедневен домашен пикник. Само трябва да се пресегнете и да извадите от нея онова, за което имате апетит.

Достъпът до всички приложения, както вече знаете, е изключително лесен. Те самите пък допълнително систематизират съдържанието си, адаптирайки се спрямо вашите собствени интереси.

Единствено от вас зависи дали искате да се възползвате от комфорта, който смарт телевизорите са готови да ви предложат. Те при всички положения са на ваше разположение.

Множество екстри

Със сигурност вече си давате сметка колко много и разнообразни възможности може да ви предложи един смарт телевизор. Имайте предвид обаче, че надали можете пълноценно да си представите всеобхватността на екстрите, които се стремят да направят вашето телевизионно преживяване възможно най-съвършено.

Въпреки че основните функции се свеждат до онези, с които вече ви запознахме, различните смарт телевизори на практика ви предлагат още купища екстри. Оборудвайки продуктите си с различни възможности, производителите на смарт телевизори се съревновават помежду си.

Всеки се стреми да създаде смарт телевизор, който да изпъква. В крайна сметка обаче вие сте крайният арбитър. Именно затова всички допълнителни екстри, които могат да вървят заедно с дадено устройство, се стремят да бъдат във ваша услуга.

Индивидуализиране на екрана, препоръки на база на вашите интереси и какво ли още не – възможностите наистина са неизброими.

И всяка една от тях се стреми да направи вашето собствено преживяване максимално персонално и уникално. Повярвайте ни, един смарт телевизор ще направи всичко възможно, за да ви накара да се потопите в света, в който сте избрали да се потопите.

Част от смарт домакинството

Сигурни сме, че сте забелязали, че домовете ни стават все по-технологизирани. От смарт светлини, врати, щори до смарт климатици, мивки и какво ли още не – с течение на времето вероятно всеки предмет в дома ни ще започне да се грижи за собствените ни комфорт и предпочитания.

Смарт телевизорите в никакъв случай не стоят встрани от всичко това. Тъкмо напротив – те са готови да се съгласуват с целия ви дом, за да направят телевизионно ви преживяване максимално осезаемо и всепоглъщащо.

Разбира се, те могат да се свържат с вашия смартфон, за да визуализират на голям екран картината от значително по-малоразмерното устройство. Така ще имате бърз достъп до всичко на телефона си в значително по-уголемен и изкушаващ размер.

Съвременните смарт телевизори обаче могат да се съгласуват с почти всяко смарт устройство в дома ви. С тяхна помощ можете бързо, лесно и удобно да контролирате всички свързани устройства.

В това число влизат не само светлини и звукова система, а също и климатик, термостат, дори перална машина. Само трябва да сте наясно с помощта на кое приложение и как точно да го направите.

Какво трябва да вземете предвид, когато си избирате смарт телевизор?

“Коя е най-добрата технология? Кой е най-добрият смарт телевизор? Какъв размер би бил най-подходящ за дневната ми? Ще ми стигнат ли парите?” Сигурни сме, че подобни въпроси се блъскат из главата ви, когато започнете да съобразявате кой точно смарт телевизор да изберете.

Колкото и да са конкретни, отговорите на тези въпроси невинаги могат да бъдат особено ясни. На пазара в момента има толкова много марки, модели, екрани, цветове, технологии функции, че ориентирането в тях се оказва безкрайно стресиращо.

Въпреки че смарт телевизорите си имат куп характеристики и особености обаче, вие няма защо да се тревожите! В тази секция ще се постараем да ви запознаем с всичко, което трябва да вземете предвид при покупката на бъдещото си устройство.

Резолюция

Както вероятно ви е известно, резолюцията се отнася до броя пиксели, с които е проектиран екранът на даден телевизор. И сами си давате сметка, че колкото повече са те, толкова по-добре.

По-голямото количество пиксели означават по-ясна и детайлна картина. В този ред на мисли те са един от основните гаранти за качеството на вашето визуално (а и цялостно) преживяване.

Няма да изпадаме в прекалено много подробности по този въпрос, но ще използваме момента, за да ви насочим към възможно най-добрите предложения на пазара в момента.

В повечето случаи те са оборудвани с така наречената 4К резолюция. Тя е позната още като Ultra HD резолюция или 2160p. Независимо под какво название ще я срещнете, тя винаги означава едно и също: 3840 х 2160 пиксела.

Естествено, това е резолюцията от възможно най-висок клас и съответно телевизорите с подобна резолюция обикновено са най-скъпи. Имайте предвид обаче, че 4К резолюцията вече е толкова популярна, че можете да откриете и доста достъпни модели с подобни възможности.

За да ви осигурим перспектива за това колко по-добра е 4К резолюцията обаче, ще я сравним с Full HD или 1080p резолюцията. Full HD резолюцията ви осигурява едва 1920 х 1080 пиксела.

След като се направят математическите изчисления, излиза, че 4К резолюцията ви предлага около 8 милиона пиксела. Това е горе-долу 4 пъти повече от пикселите, които Full HD резолюцията може да ви осигури.

Със сигурност ще откриете множество модели с обикновена Full HD резолюция. Истината е, че те ще ви предложат едни напълно прилични условия за наслаждаване на любимото телевизионно шоу.

Имайте предвид обаче, че можете да попаднете дори на модели с 8К резолюция. При тях броят на пикселите възлиза приблизително на 33 милиона. Естествено, цената на подобни модели също е значително по-висока. Все пак обаче е добре да бъдете наясно с възможностите, които се отварят пред вас.

Марка

Не е случайно, че много хора се доверяват на определена марка и правят избора си, осланяйки се единствено на авторитета на името ѝ. В повечето случаи различните производители са заслужили своята популярност с качеството, което предлагат на своите клиенти.

Освен това различните производители често се специализират в определени области. Тъкмо затова е добра идея да се посъветвате с марката на бъдещия си телевизор и да я подберете в зависимост от това за какво ще използвате новата си придобивка.

На пазара в момента има дузини телевизионни марки. Сред най-утвърдилите се обаче се срещат имената на Samsung, LG, Sony, Panasonic, TLC, Philips, Hisense, JVC и др. През последните години Xiaomi също се налагат и в тази сфера като една от най-прогресивните технологични компании.

Така или иначе всяка марка ще ви предложи широко разнообразие от различни продукти. Всички те ще варират по своите възможности, функции и, разбира се, цена.

Ако бюджетът ви е сравнително ограничен, ви препоръчваме да се насочите към някои от по-достъпните марки като Hisense, JVC и TLC. И трите марки могат да ви предложат някои доста прилични продукти на изгодни цени.

В случай че се стремите към най-високотехнологичните QLED устройства обаче, ви препоръчваме да обърнете внимание на LG, Sony и Panasonic. Panasonic впрочем е марката, която при всички положения ще ви предложи и най-добрите озвучителни системи.

Samsung също ще ви предложат доста прилични QLED телевизори. Брандът се представя на изключително високо ниво в общи линии почти във всяко едно отношение.

Ще ви дадем още един малък съвет. Ако сте доволни от определена марка и сте свикнали да използвате нейните продукти, вероятно е добра идея да се придържате към нея.

Различните марки обикновено си имат своите особености и освен ако поради някаква причина се чувствате неудовлетворени от стария си телевизор, ви препоръчваме да си спестите излишната адаптация към нова марка.

Размер

За каквито и телевизори да става въпрос, винаги ще се намери някой, който да попита: “Колко инча е?”. Размерът на даден смарт телевизор в никакъв случай не е за пренебрегване, тъй като най-вече от него зависи мащабът на картината, която можем да наблюдаваме.

Въпреки това обаче при всяко устройство има оптимална дистанция от екрана му, при която картината се възприема най-добре. Тъкмо затова може да се окаже значително по-добра идея да подберете размера на бъдещия си телевизор в зависимост от особеностите на помещението и конкретното място, на което ще го позиционирате.

Повечето хора са склонни да подберат размера на плоския си смарт телевизор в зависимост от мястото, което са му предвидили. Това обаче далеч не задължително да бъде най-мъдрото решение.

Плоските телевизори като цяло заемат доста по-малко пространство от това, което можете да предположите. Така новият ви телевизор може да се окаже с близо половин метър по-далече от очакваното. По този начин картината, която ще наблюдавате, определено ще се посмали.

Имайте предвид обаче, че при моделите с най-висока резолюция можете да си позволите сравнително къса дистанция от големия екран. Благодарение на множеството пиксели няма защо да се тревожите – надали ще успеете да доловите каквито и да е смущения в качеството на картината.

Идеалната дистанция от един 4К телевизор е между 3 и 4 пъти по височината на екрана.

Съветът ни е, ако имате възможност, да опитате да гледате набелязания модел от различна дистанция. Така ще успеете да прецените дали устройството ще се впише подобаващо на мястото, което сте предвидили за него.

Бъдете съобразителни предварително и със сигурност ще останете доволни впоследствие.

Инсталация

Щом заговорихме за позициониране, няма как да не отворим дума за различните инсталационни възможности, които се откриват пред вас с даден смарт телевизор.

Естествено, най-простият вариант би бил да позиционирате телевизора си с помощта на стойката му върху специализирана секция. Това доста често е изключително елегантно и ефективно решение.

Бъдещият ви телевизор би могъл доста добре да се впише в обстановката на различни шкафове, витрини, книги и декорация. Ако предпочитате този вариант, значи няма за какво да се тревожите.

В повечето случаи различните модели вървят заедно със специализирана стойка, върху която се поставят. Това ще ги направи достатъчно стабилни и в същото време ще съхрани тяхната фина елегантност.

Ако предпочитате алтернативния вариант, при който вашият смарт телевизор се позиционира на стена, обаче трябва да съобразите няколко основни неща.

Първо, важно е да се консултирате със специалист по отношение на инсталацията. Той ще прецени най-добре дали стената, на която планирате да позиционирате определен плосък телевизор, е способна да го издържи.

Освен това обаче трябва да проверите дали набелязаният от вас модел изобщо може да бъде инсталиран на стена. Не всеки фин смарт телевизор ще ви предложи подобна възможност, затова е важно да внимавате по време на търсенето си.

Ако всичко е изрядно, ви остава само да разберете дали монтажната стойка върви заедно с бъдещата ви придобивка. В случай че не е така, ще ви се наложи да си потърсите подходяща стойка допълнително. Разбира се, това означава и малко бонус средства, които ще се наложи да отделите.

Нашият съвет е при избора на определена стойка отново да се доверите на мнението на специалистите.

Портове

В зависимост от това какви устройства искате да свържете към бъдещия си смарт телевизор, определено е добра идея да помислите внимателно за количеството и типа на портовете, с които даден модел разполага.

Разбира се, почти всички съвременни модели ще ви предложат поне няколко USB порта. Връзката с кабела за кабелна телевизия също е често срещана, въпреки че подобни варианти вече оживяват.

Повечето съвременни устройства залагат най-вече на HDMI портовете. В общи линии почти всичко, което можете да свържете с телевизора си, вероятно също ще работи посредством HDMI връзка.

Така или иначе с колкото повече разполагате, толкова по-добре. От друга страна, има вероятност да се окаже, че сте отделили малко повече средства за устройство, чиито възможност в крайна сметка не използвате.

Тъкмо затова помислете внимателно какви точно устройства имате намерение да свържете към бъдещия си смарт телевизор.

Имайте предвид, че телевизорът в хола на повечето обикновени домакинства се нуждае поне от 3 HDMI порта. Свързвате приемник, някоя игрова конзола и в следващия момент не можете да изведете картината от лаптопа си върху големия екран.

Освен това, ако сте привърженици на качествения звук, е силно вероятно да сте се оборудвали с някоя сериозна озвучителна система. Дори и да не разполагате с такава, помислете си дали няма в даден момент да си осигурите.

Тя също ще се нуждае от специални портове, за да функционира пълноценно.

Вие може би обаче нямате намерение да се възползвате от възможностите на подобно озвучително устройство. В този случай определено е добра идея да обърнете внимание на звука, който даден телевизор произвежда.

Все пак голяма част от качеството на вашето визуално преживяване зависи от звуковото потапяне в атмосферата на онова, което гледате. Тъкмо затова ви съветваме да проверите силата на даден телевизор, дращенето, пращенето, качеството на диалога и дълбочината на баса.
 

Е, надяваме се нашето ръководство да ви е било от полза!

А сега, след като вече знаете всичко необходимо за смарт телевизорите, ще споделим с вас и няколко от най-добрите предложения сред многообразието от продукти на пазара в момента…

1. Телевизор Sony 43X81J


Представяме ви Sony 43X81J. Този страхотен 43-инчов смарт телевизор е страхотна придобивка, която може да оживи всеки дом. 4К резолюцията, която екранът ви предлага, в комбинация с мощния и усъвършенстван процесор на устройството ще ви осигурят детайлна и невероятно цветна картина. Благодарение на специализирани системи дори изображенията, заснети в 2К и дори Full HD резолюция, могат да се преобразуват в близка до 4К картина. Този смарт телевизор работи със софтуера на Android, но е съвместим и с множество от софтуерите на Apple. Осигурява ви прекрасен звук, интелигентно дистанционно управление, възможност за гласови команди и още купища удобства, които да направят вашето телевизионно преживяване възможно най-пълноценно.
Купи сега

2. Телевизор Xiaomi MiTV-P132


Xiaomi MiTV-P132 е един значително по-достъпен, но също страхотен 32-инчов LED смарт телевизор. Въпреки че говорим само за HD резолюция, картината, която това устройство ви осигурява, е наистина прекрасна. Озвучителната система Dolby Audio разполага с два изхода, които да ви потопят изцяло в преживяването. Разбира се, този телевизор ви дава възможност за WiFi и Bluetooth връзка. За софтуера му се грижи операционната система на Android. Телевизорът се предлага с няколко основни инсталирани приложения, сред които YouTube, Netflix и HBO MAX. Вътрешната памет на устройството ви осигурява 8 GB за съхранение на различни файлове. За ваше улеснение разполагате и с възможност за гласови команди и много други екстри.
Купи сега

3. Телевизор Samsung 55QN85A


Ако разполагате със значително по-просторно холно пространство, определено това е телевизорът за вас. Samsung 55QN85A е един невероятно 55-инчов Neo QLED смарт телевизор. Картината, която екранът ви предлага, идва при вас при 4K Ultra HD резолюция. Детайлите, цветовете и честотата на движението, които това устройство ви предлага, са просто главозамайващи. Динамичният звук на телевизора прекрасно допълва картината и допълнително допринася за дълбочината на вашето преживяване. Освен това картината на този телевизор е съвършена независимо от условията. Затова се грижат антиотразителната функция, функция за гледане от различни ъгли и адаптивността на цветовете независимо от светлината в помещението.
Купи сега

4. Телевизор Smart Tech SMT58F30UV2M1B1


Представяме ви още един страхотен LED смарт телевизор. На фона на всичко, което ви предлага, това е едно наистина достъпно устройство, произведено от Smart Tech. Размерите му възлизат на цели 58 инча. В същото време картината се разиграва пред вас при 4К Ultra HD резолюция. На телевизора са предварително инсталирани редица ключови приложение като YouTube, Prime Video и др. Благодарение на браузъра пък можете да сърфирате свободно из мрежата и да се сдобиете с още допълнителни приложения. Този телевизор ви предлага страхотен елегантен дизайн и страхотна картина. За ефективната му работа се грижи 64-битов четириядрен процесор. В същото време на ваше разположение са предоставени 4 GB вътрешна памет.
Купи сега

5. Телевизор Philips 43PUS7556/12


Philips 43PUS7556/12 е още един LED смарт телевизор, който искаме да ви представим. Размерът на този модел възлиза на 43 инча, а картината, която екранът ви предлага, достига до вас при 4К Ultra HD резолюция и прекрасно качество. Независимо какво се разиграва пред очите ви, цветовете ще бъдат подчертани, а сенките детайлни. За кинематографичните картина и звук се грижат специализираните системи на Dolby – Dolby Atmos и Dolby Vision. Процесорът на това устройство се грижи за бързото му и безпроблемно поведение. Телевизорът е идеален за гейминг, като ви предоставя светкавично превключване между конзолите. Дизайнът му е фин и елегантен, а менюто му – удобно и интуитивно.
Купи сега

6. Телевизор LG 86UP80003LA


С помощта на LG 86UP80003LA можете направо да пренесете киносалона в дома си. Този невероятен гигантски 86-инчов LED смарт телевизор ще се погрижи за оптимизирането на вашето зрително-слухово преживяване. Само си представете подобни размери в комбинация с 4К Ultra HD резолюция! Качеството, което подобно устройство ви осигурява, е изпипано до най-малкия детайл. Този телевизор ще ви даде достъп до любимите ви стрийминг платформи и видео приложения. В същото време разполага със специализирани настройки за любителите на гейминга. FILMMAKER MODE-ът изключва плавността на движението и се старае да ви приближи максимално до замисъла на режисьора. Звуковият софтуер на този телевизор разполага с изкуствен интелект, който се адаптира спрямо гласовете и ги предава във възможно най-добър вид. Повярвайте ни, с подобен телевизор при всички положения ще имате шанса да сбъднете и най-смелите си мечти.
Купи сега

7. Телевизор Allview 42ePlay6000-F/1


Представяме ви още един изключително достъпен телевизор, който е готов да ви предложи наистина широки възможности. Allview 42ePlay6000-F/1 е 42-инчов LED смарт телевизор, който ще ви осигури детайлна Full HD резолюция и страхотна Dolby Audio звукова система. Дисплеят на това устройство е проектиран със специализирана технология за вертикално подравняване, благодарение на която можете да настроите картината спрямо собствените си предпочитания. С Android TV, Google Play и Google Play Games получавате моментален достъп до множество различни игри, които можете да играете на големия екран. Разбира се, на ваше разположение са предоставени и различни стрийминг приложения като Netflix, HBO MAX и YouTube. Остава ви само да се снабдите с купа пуканки и сте готови да се насладите на преживяването, което ви предстои.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

8. Телевизор JVC 32VH3100


JVC 32VH3100 е един смарт телевизор, който се е прицелил към всички по-малки домакинства. Устройството е готово да се позиционира във всяко по-комапктно холно или спално помещение, за да го раздвижи. Предлага ви размер от порядъка на 32 инча, усъвършенствана LED технология и пълнокръвна HD картина. Телевизорът е проектиран със специализиран алгоритъм за по-добър контраст и ярки цветове. В същото време ви е осигурен и висок динамичен обхват, който да направи визуалното ви преживяване максимално привлекателно. Разбира се, на ваше разположение са предоставени множество разнотипни приложения, интернет браузър и възможност за набавяне на още. Звуковата система е дело на Dolby Audio и ще се погрижи за идеалния звук в допълнение към идеалната картина.
Купи сега


9. Телевизор Finlux 24HD4000


Това е последният и най-малък смарт телевизор, който искаме да споделим с вас. Finlux 24HD4000 ви предлага HD резолюция със страхотни цветове и контраст. С помощта на специализирания CI+ модул можете да си осигурите достъп до множество канали и да замените приставката за кабелна телевизия. 24-инчовият LED екран е готов дори да бъде адаптиран и използван като компютърен монитор. На ваше разположение са представени достатъчно USB и HDMI портове, благодарение на които няма нужда да се тревожите за връзката си с игралната конзола или други допълнителни устройства.
Купи сега

5/5 - (1 vote)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!