Всички категории

7-те Най-Добри Wi-Fi Камери за Видеонаблюдение

Тревожите ли се често за дома си, когато сте навън? Притесняват ли ви потенциални крадци или други недоброжелатели? Искате ли да осигурите на дома си максимална сигурност?

В такъв случай Wi-Fi безжичните камери за видеонаблюдение са тъкмо за вас!

С тяхна помощ ще си осигурите постоянна връзка с дома, дори когато сте далече от него. Можете да забравите за всички тревоги дали всичко със състоянието на домашното ви пространство е наред.

Ако нещо ви притесни или просто искате да си припомните уютната атмосфера вкъщи, можете просто да отворите телефона си и да проверите какво виждат камерите ви.

Някои от тези устройства могат да правят записи, а други да ви известяват при движение или дори да разпознават лица. Най-добрите видеокамери със сигурност ще ви осигуряват висококачествена картина и лесно управление, но други продукти просто не си заслужават инвестицията.

Разнообразието на съвременния пазар е толкова голямо, а между цените на различните продукти могат да съществуват сериозни амплитудни разлики.

Подготвили сме това ръководство тъкмо за да ви помогнем да се ориентирате и да знаете точно за какво да следите. В него ще намерите цялата необходима ключова информация за Wi-Fi камерите за видеонаблюдение, така че със сигурност ще изберете най-доброто.

А най-долу за улеснение ще споделим с вас и някои от най-добрите предложения на пазара в момента, които подбрахме специално…

Какво представляват Wi-Fi камерите за видеонаблюдение?

Вярваме, че и сами си представяте достатъчно добре какво представлява една видеокамера. Това е устройство, което с помощта на специални лещи, светлина, хардуер и софтуер успява да улови движенията в света наоколо.

Wi-Fi камерите за видеонаблюдение се отличават с това, че в повечето случаи се използват за наблюдение на дом, двор или друга частна или обществена собственост. Те са едно от основните съвременни средства за регулация на сигурността.

Съвременните технологии на телекомуникациите са позволили на обикновените видеокамери да предават образи на живо.

Тези бдителни наблюдатели използват интернет връзка, за да предават на живо образите, които улавят, директно във вашия смартфон или пък да ги съхраняват на карта с памет или друго устройство.

В повечето случаи разработено смартфон приложение ви позволява да контролирате камерите в дома си от разстояние и да приемате образа.

Независимо дали искате да се уверите, че всичко в дома ви е наред, или просто искате да хвърлите едно око какво прави котката ви, можете да разчитате на Wi-Fi видеокамерите за това.

Както вече споменахме, тези устройства предлагат наистина голямо разнообразие от функции.

Най-добрите модели могат да предават звук, да засичат движение и дори да разпознават лица.

Някои дори могат да ви изпратят известие при определени обстоятелства.

Добре е да бъдете наясно точно от какво имате нужда. По този начин със сигурност ще знаете точно какво искате от една подобна камера.

Кои са основните ползи от Wi-Fi камерите за видеонаблюдение?

Сигурни сме, че и сами виждате колко широки са възможностите, които добре подбраното устройство може да ви предложи.

Ако все още не сте напълно уверени колко полезни са Wi-Fi видеокамерите обаче, сега ще ви запознаем по-конкретно с някои основни техни ползи.

Без кабели

Това е може би едно от най-сериозните предимства на Wi-Fi видеокамерите. В повечето случаи не ви се налага да използвате кабели, за да свържете тези устройствата.

Това означава, че можете да позиционирате своите наблюдатели, без да се чувствате зависими от източниците на захранване. Няма да ви се налага и да пробивате допълнително стените си, за да прекарате кабелите.

Да не говорим, че видимите кабели често са една от точките, които потенциални нарушители ще атакуват в дома ви. Лесно е да се обезвреди една камера само с прекъсване на захранването ѝ.

С безжичен модел обаче няма да ви се налага да се тревожите за това. По същия начин няма да ви се налага да се тревожите и за липса на записи поради прекъсване на тока.

Гъвкавост

Единственото ограничение пред една Wi-Fi видеокамера е собственото ви въображение.

Тъкмо понеже не ви се налага да обвързвате тези устройства с конкретни източници на захранване, можете да ги позиционирате навсякъде. Те ще ви осигурят достатъчно широк диапазон от функции, така че да ги настроите оптимално.

Освен това, в случай че решите да преместите подобна видеокамера, това няма да представлява проблем. По всяко време можете да смените локацията на устройството напълно безпроблемно.

Позиционирането на една видеокамера за наблюдение на дома е наистина ключово за нейната ефективност. Можете да си позволите дори да сменяте локациите на устройството, докато не намерите идеалната позиция за него.

Да не говорим, че ако се решите на нещо подобно, можете с лекота да скриете една от тези видеокамери, така че да подсигурите самата нея така, както тя подсигурява дома ви.

Подсигуряване на записите

Разбира се, Wi-Fi видеокамерите се стремят към това да ви осигурят постоянна възможност за наблюдение на живо. Така или иначе обаче повечето модели запазват записите от направените кадри директно в облак.

За един крадец няма да бъде трудно да ви лиши от записите, ако вашата видеокамера ги съхранява директно на карта с памет. Качените в облак файлове обаче ще останат извън неговия обсег и на ваше разположение.

Не бива да се тревожите и за потенциални кибератаки. Съвременните устройства използват висококачествени техники за криптиране на цифровите данни, така че да ги подсигурят възможно най-добре.

Широк обхват

Wi-Fi видеокамерите имат наистина широк обхват. В зависимост от модела можете да позиционирате подобно устройство дори и на километри от приемника и все още да получавате сигнал.

Вие, разбира се, имате достъп до видеокамерата си отвсякъде. Освен това обаче можете да проверявате устройството си по всяко време благодарение на разширената система за контрол на достъпа.

Дори и да напуснете дома си за дълго, можете винаги да бъдете в течение с това какво се случва в него.

Какво трябва да вземете предвид при избора на Wi-Fi камера за видеонаблюдение?

И сами можете да видите колко много преимущества имат Wi-Fi камерите за видеонаблюдение спрямо останалите по-обикновени устройства.

Тези бдителни визуални информатори обаче идват заедно със серия характеристики и особености. Има куп неща, които трябва да вземете предвид при избора на една Wi-Fi камера за видеонаблюдение.

Ако се съобразите внимателно с всички тях предварително, при всички положения ще имате възможност впоследствие да изберете най-доброто.

Размер

Разбира се, искате от безжичната видеокамерата, с която сте се снабдили, да бъде максимално деликатна и малка.

При всички положения надали искате подобно устройство да се набива на очи. То трябва да се слива с интериора ви, да не заема много от пространството в него и да не привлича внимание.

Тъкмо затова ви препоръчваме да се насочите към възможно най-компактния модел WiFi видеокамера. Така позициите, на които можете да го инсталирате, ще се разширят значително, а и прикритието на самото устройство ще бъде по-добро.

Естествено, тези устройства не могат да минат без определени хардуерни особености. Тъкмо затова понякога преминаването на определена граница по отношение на размера може да ви ощети в някоя друга посока.

За да си осигурите добро качество на записваните кадри, при всички положения се нуждаете от достатъчно големи лещи. Освен това, ако камерата ви работи на батерии, те също трябва да бъдат позиционирани някъде. Оборудвали ли сте се с карта с памет, ето ви още една претенция към големината на размера на устройството.

Разбира се, WiFi видеокамерите като цяло не са кой знае колко обемисти устройства. И все пак ви препоръчваме още веднъж да насочите вниманието си към онези продукти, които ви предлагат по-компактен дизайн.

Дизайн

Дизайнът на една WiFi видеокамера – начинът, по който работи, както и начинът, по който изглежда, често могат да рефлектират върху предназначенията на едно устройство.

Разбира се, важно е да подберете такъв модел, който да се слива достатъчно добре с обстановката, в която планирате да го позиционирате. Само така ще му осигурите ефективно видеонаблюдение без привличане на вниманието към себе си.

Разнообразието от WiFi безжични видеокамери на пазара в момента е наистина широко. Производителите все пак искат да обслужат потребностите на всеки един от потенциалните потребители на своите продукти. Тъкмо затова, ако потърсите достатъчно, със сигурност ще попаднете на точното за себе си устройство.

Трябва да бъдете наясно, че Wi-Fi видеокамерите като цяло са проектирани за интериорна употреба. Въпреки това обаче има множество модели, които са предвидени за инсталиране навън. Обикновено подобни устройства са водоустойчиви и по-издръжливи, така че да не се влияят от променливите атмосферни условия.

Освен това в повечето случаи такива видеокамери разполагат с режими за нощно виждане или някакви собствени светлинни източници.

По-рано ви споделихме, че в повечето случаи Wi-Fi камерите за видеонаблюдение се предлагат в безжичен вариант. Трябва да бъдете наясно обаче, че съществуват и множество модели, които се нуждаят от някакво окабеляване, за да работят пълноценно.

Някои модели работят, включени в контакт, но същевременно разполагат с батерия, която да им осигури електрическа енергия при аварийни ситуации.

Захранваните изцяло с батерии устройства така или иначе си остават най-предпочитани. При тях не трябва да се съобразявате с окабеляването, нито с различни статични източници на захранване и това със сигурност разширява хоризонтите на свободата ви.

Не забравяйте обаче, че периодично ще ви се налага да зареждате батериите или да ги заменяте с нови.

Пазарът е достатъчно дружелюбен. Потърсете внимателно сред многообразието от модели и със сигурност ще намерите онзи, който е най-подходящ за вашите собствени нужди.

Съхранение на кадрите

Както многократно споменахме, Wi-Fi камерите за виденаблюдение в повечето случаи ви осигуряват не само директна видеовръзка, но също и възможност за различни типове съхранение на данните.

Тъкмо затова е ключово да съобразите предварително по какъв точно начин искате вашата нова придобивка да съхранява направените видеокадри. Това в общи линии означава, че трябва да изберете между съхранение в облак и вътрешно съхранение.

Съхранението на данните в онлайн облак доста често е предпочитаната опция. Това ви позволява да запазвате записите си дистанционно в онлайн пространството и лесно да достигате до тях от различни устройства.

Съхранението в облак означава също и че няма да ви се налага да се тревожите за картата си с памет. В случай на повреда или кражба дори и на цялата видеокамера, вашите записи ще останат налични онлайн.

Недостатъците на съхранението в облак идват от това, че можете да станете потенциална жертва на кибератаки. Въпреки че производителите обикновено се грижат достатъчно добре клиентите им да останат доволни, понякога злонамерените хакери просто са по-добри.

Друг потенциален проблем е липсата на достатъчно капацитет в облака. Понякога цената на допълнителното пространство може да бъде доста висока, а и освен в еднократен вариант, може да ви се наложи да отделяте от месечните си приходи за абонаментни такси.

Въпреки че удобството на съхранението в облак в повечето случаи определено си заслужава, все пак можете да предпочетете вътрешното съхранение. В този случай вашите видеозаписи ще бъдат съхранявани на SD карта с памет.

Разбира се, в този случай ще успеете да си спестите разходите по разширяването на облака. Картите с памет обикновено предлагат доста големи възможности за съхранение на данни.

Този вариант също си има своите предимства, тъй като вашите записи никога не напускат камерата ви. Тъкмо оттук обаче произтичат и рисковете от загуба на записите при потенциална повреда или кражба на устройството.

Зрително поле

Зрителното поле на една Wi-Fi камера за видеонаблюдение е един от ключовите фактори, определящи нейното представяне. От него зависи колко голяма част от пространството ще имате възможност да обхванете с подобно устройство.

В общи линии колкото по-тесен е обективът, толкова по-конкретни обекти ще имате възможност да наблюдавате. Това означава, че по отношение на сигурността, която искате да си осигурите с една видеокамера, по-широките обективи са за предпочитане.

Разбира се, колкото повече от пространството имате възможност да наблюдавате, толкова по-добре. Имайте предвид обаче, че всичко зависи преди всичко от конкретните цели на вашето наблюдение.

Ако позиционирате Wi-Fi видеокамерата си в коридор, тогава така или иначе няма да имате възможност да видите нещо по различно от стените на коридора. Разбира се, в този случай всичко, което ги надхвърля, би било излишно и в общи линии не ви касае.

От друга страна, ако планирате да позиционирате устройството в някой от ъглите на стаята или дори на ъгъла на къщата си, то тогава е по-добре да се стремите към модел с възможно най-широко зрително поле.

Възможностите на различните модели, които се предлагат на пазара в момента, могат да варират наистина драстично. С някои от тях дори може да получите възможност за регулиране на зрителното поле. В този случай ще имате възможност да експлоатирате новата си придобивка оптимално.

Помислете внимателно точно колко от света наоколо искате бъдещата ви Wi-Fi видеокамера да наблюдава. Намислете си къде искате да я позиционирате и се опитайте да си представите какво бихте виждали от нейната перспектива.

Ако помислите внимателно и планирате нещата добре, това при всички положения ще ви помогне да направите възможно най-добрия избор.

Качество

Качеството на кадрите, разбира се, е от значение. Би било направо пародия, ако, проверявайки записите си, всъщност не можете да различите особено какво точно е заснело вашето устройство.

Тъкмо затова е препоръчително да се стремите към Wi-Fi камера за видеонаблюдение, която ви предлага възможно най-висока резолюция.

Разбира се, колкото по-висока е резолюцията, толкова по-качествени ще бъдат кадрите. Заедно с това обаче ще се повиши и цената на продукта, така че най-добро решение си остава търсенето на баланса.

Имайте предвид, че повечето съвременни модели така или иначе поддържат минимум от 720p HD резолюция. Някои устройства обаче могат да ви предложат 1080p Full-HD и дори повече.

Трябва да бъдете наясно, че посочената в описанието на определен продукт резолюция обикновено се поддържа само при оптимални условия. Това означава, че по-лошото качество на Wi-Fi сигнала може да окаже влияние върху качеството на картината и да я развали.

Такива са случаите дори и при някои утвърдени марки – е, понякога просто няма какво да се направи.

Имайте предвид обаче, че в много ситуации това може да се отнася само до предаването на видео кадрите на живо. Ако видеокамерата ви прави обикновен запис без да се ангажира с предаване на кадрите, то тогава устройството вероятно ще има възможност да постигне по-голяма част от потенциала си.

Съвременните технологии са достатъчно развити, така че в общи линии няма за какво да се тревожите. Единственото, което трябва да съобразите в случая, е, че понякога може да ви се наложи да осигурите на Wi-Fi камерата си по-добра интернет връзка, за да оптимизирате работата ѝ.

Съвместимост

Съвременните домове стават все по-интерактивни. Различните софтуерни производители предлагат на потребителите си оптимални условия, за да улеснят техния ежедневен живот.

Много от електроуредите в дома ни вече могат да се свържат към Wi-Fi мрежата и да ни осигурят възможност за лесното им управление само с няколко кликвания или суайпвания в предварително разработено приложение.

Освен че могат да се свържат към приложение в мобилния ви телефон, някои Wi-Fi камери за видеонаблюдение могат да взаимодействат и с други електроуреди в дома ви.

Така например видеокамерите биха могли да включат осветлението при определени ситуации. От друга страна, е възможно да се свържат и с входния ви звънец или нещо друго.

Различните модели със сигурност ще ви предложат сериозно разнообразие от опции. Единствено от вас зависи да подберете онзи, който най-много ви подхожда.

Някои от приложенията, разработени към Wi-Fi видеокамерите ви, обаче биха могли да бъдат доста тромави за използване. При всички приложения ви препоръчваме да се насочите към такива, които са по-интуитивни, прости, логични и в крайна сметка ефективни.

Най-добре би било, ако предварително имате възможност да “разцъкате” някое от приложенията. Изпробвайте различните функции, вижте доколко се ориентирате в самото приложение. Така ще имате възможност да прецените доколко ви е комфортно да го използвате и в крайна сметка доколко си заслужава.

От вас зависи какво изисквате от една Wi-Fi камера за видеонаблюдение. При всички положения можете да се възползвате от възможностите на съвременните технологии, но никой не ви задължава за нещо подобно. Устройството ще продължи да работи също толкова добре дори и просто като видеокамера за домашно наблюдение.

Приспособления

В началото на статията насочихме вниманието ви към различните възможности, които Wi-Fi камерите за видеонаблюдение могат да ви предложат. Сега обаче искаме да насочим вниманието ви към онези приспособления, за които наистина си заслужава да помислите.

В общи линии всяка читава подобна видеокамера би трябвало спокойно да може да превключва между дневен и нощен режим. Независимо от режима, детайлите на картината обаче би трябвало да си остават на ниво.

За целта много от устройствата използват LED или инфрачервени светлини, дори комбинират двете.

Повечето Wi-Fi камери за видеонаблюдение така или иначе могат да записват не само визуалните, но и звуковите събития около наблюдаваната зона. Ако искате да чувате какво се случва в дома ви, трябва да се насочите към модели с подобна функция.

Така ще имате възможност да чувате всяко почукване по входната врата, лай на куче или пък плач на дете.

В случай че искате да имате възможност за комуникация обаче, ще ви се наложи да си потърсите устройство не само с микрофон, но и с говорител. Така бихте могли да общувате с детето си дори когато сте далеч, а то не си пише домашните например. По същия начин бихте могли да накарате кучето да слезе от дивана и пр.

Друга от най-полезните функции на една Wi-Fi камера за видеонаблюдение е възможността за запис при засечено движение. В тези случаи устройството е оборудвана със сензори за движение, които задействат записването само когато са активирани.

Много от устройствата дори могат да ви изпратят съобщение, когато започват запис. Това означава, че при нужда дори ще имате възможност сами да проверите какво се случва в дома ви.

Ако ли пък искате да бъдете съвсем икономични от към записи, можете дори да си потърсите такова устройство, което има функция за активиране при движение само в определени часови диапазони. Така ще си спестите излишните включвания.

Как да позиционирате и инсталирате Wi-Fi камерата си за видеонаблюдение?

Е, вече сме сигурни, че знаете всичко необходимо за Wi-Fi камерите за видеонаблюдение. След като сте наясно с всички ключови особености на тези устройства, при всички положения ще направите възможно най-добрия избор.

Трябва да бъдете наясно обаче, че дори и да се снабдите със страхотна видеокамера, ако не я позиционирате правилно, тя ще си остане недостатъчно ефективна.

Ние искаме да сме ви от максимална полза. За целта в тази секция сме ви подготвили няколко основни съвети и насоки за пълноценното позициониране на една Wi-Fi видеокамера.

Ъглите са ваши приятели!

Ако инсталирате видеокамера в определена стая, препоръчваме ви да се насочите към нейните ъгли.

Позиционирайки видеокамерата си в ъглово пространство, обикновено си спечелвате най-голям обхват. Понеже ъгълът се намира в крайна точка на помещението, от него до голяма степен бихте могли да обхванете цялото помещение.

Прозорците могат да предизвикат проблеми с отраженията!

Ако насочите видеокамерата си през прозорец или друга стъклена преграда, качеството на изображенията вероятно ще се влоши значително.

Много от Wi-Fi камерите за виденаблюдение са оборудвани с инфрачервена светлинна технология. Тя подпомага при засичането на движение и позволява на устройствата да функционират дори и при по-слаба светлина.

Особено на тъмно обаче, инфрачервената светлина може да се отразява от прозорци или други стъклени прегради и по този начин да разваля качеството на изображенията.

Така че, ако имате проблеми с качеството на кадрите, това вероятно се дължи на някакъв проблем с отраженията.

Но как да предотвратите проблем с отраженията, ако нямаме друг избор за позициониране?

Ако все пак ви се налага да насочите видеокамерата си през прозорец или друга стъклена преграда, има няколко начина да се справите със ситуацията.

Трябва да позиционирате лещата на устройството възможно най-близо до стъклото. Ако се снабдите със светлина от другата му страна (в най-добрия случай задействаща се при движение), също ще минимизирате отраженията.

Определено би ви било от полза и ако вашата камера е оборудвана с технология за широк динамичен обхват.

Регулирайте ъгъла за непряка светлина!

Директната светлина отново може да се превърне в причинител на лоши и непълноценни кадри. Тъкмо затова трябва да избягвате да насочвате лещата на камерата си директно към някакъв източник на светлина.

Както сами се досещате, лещите събират светлината, така че, насочени директно към нея, няма да улавят нищо друго.

В домашни условия трябва да имате предвид всякакви осветителни тела, както и прекалено светли прозорци. Ако сте позиционирали устройството достатъчно високо, единственото, с което ще ви се наложи да се справите, вероятно са прекалено ниско висящите осветителни тела в стаята.

Бъдете още по-прецизни на открито!

Досегашните съвети се отнасят най-вече за интериорните инсталации, но в много от случаите могат да се приложат и на открито. Тъкмо затова в допълнение ще ви дадем само някои по-ключови насоки за позиционирането на Wi-Fi видеокамера навън.

Препоръчваме ви, след като внимателно сте подбрали областите, които искате да уловите, да позиционирате камерата си оптимално. Най-добрата височина, към която можете да се стремите, е между 2,5 и 3 метра. Така все още можете да уловите някои по-дребни детайли и същевременно оставате извън обсега на недоброжелателите.

Слънцето не е единственото обстоятелство, с което трябва да се съобразите на открито. Със сигурност трябва внимателно да си подберете устройство, което е устойчиво на различни атмосферни условия и по възможност да го позиционирате на достатъчно изолирано място.

Освен това, ако прикриете видеокамерата си достатъчно добре, ще я превърнете в един потаен наблюдател. Ако устройството не се вижда, няма как да стане обект на вандализъм. Някои хора дори решават да инсталират фалшиви камери на видимо място, за да привличат внимание, а междувременно да скрият истинските.

Ако се съобразите внимателно с условията навън, със сигурност ще намерите най-добрата позиция за своята Wi-Fi камера за видеонаблюдение.

 

Е, надяваме се нашето ръководство да ви е било от полза!

А сега, след като вече знаете всичко необходимо за Wi-Fi камерите за видеонаблюдение, ще споделим с вас и няколко от най-добрите предложения сред многообразието от продукти на пазара в момента…

1. Xiaomi Mi Home Security Camera


Тази малка, лека и компактна камера за видеонаблюдение е страхотна за всеки интериор и екстериор. Монтира се с помощта на магнитни механизми и може да работи при температури от -20 до 50 градуса по Целзий. Устройството е снабдено и с микрофон, така че освен картината с Full-HD резолюция, може да предава и звук. Единственото, което се изисква от вас, е да го свържете с Wi-Fi и вашият верен наблюдател ще бъде готов да ви служи.
Купи сега

2. Minedra Trade IP камера WiFi


Това страхотно устройство ви предлага картина с Full-HD 1080p резолюция и 25 кадъра в секунда. Достатъчно лека и компактна е, така че можете да я позиционирате навсякъде. Оборудвана е със система за засичане на движение, звук и автоматично проследяване. Освен микрофонът обаче, това устройство е снабдено и с говорител, така че с него можете дори да предавате звук. С удобно смартфон приложение можете да контролирате камерата си и да я въртите дистанционно на 360 градуса. Устройството може да бъде използвано от цели 20 потребители.
Купи сега

3. AMIO IP Smart Wireless


Камерата за външно наблюдение на Amio е едно страхотно устройство. Не трябва да се притеснявате за нейната издръжливост, тъй като тя е водоустойчива и същевременно функционира при температури от -40 до 70 градуса по Целзий. Същевременно устройството ви предлага Full-HD резолюция и опция за дигитален зуум до 4 пъти. Камерата е проектирана със система за автоматично следен на движение, двупосочна аудио връзка и добър режим за нощно виждане. Можете да управлявате устройството спокойно както от компютър, така и от смартфона си.
Купи сега

4. VHC Innovation IP66 1080P


Тази Wi-Fi камера за видеонаблюдение е водоустойчива и подходяща за външна употреба. Доста малко и компактно, това устройство може да се позиционира почти навсякъде и да върши страхотно работата си. Нощният му режим работи при минимално осветление от 0,001 lux. Същевременно камерата е снабдена със страхотна система за засичане на движението и осигурява на потребителите си идеални кадри с Full-HD резолюция.
Купи сега

5. Tehno Videosonic 89


Безжичната IP камера за видеонаблюдение Tehno Videosonic 89 е проектирана с 3 антени за оптимизиране на сигнала. Тя ви осигурява 2 MP Full-HD резолюция, която се предава директно на до 10 устройства. С ъгъл на движение от 355 градуса тази камера може да улови всичко в дома ви. Освен това е оборудвана с двупосочна аудио система, както и сензор за движение. След засичане устройството може да изпрати имейл с направен запис. Същевременно обаче тази камера поддържа записите на SD карта, така че да са ви достъпни и удобни при нужда.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

6. Hikvision HiWatch HWI-B120H-D/W(D)28


Тази страхотна Bullet видеокамера не е сред най-компактните устройства, но си остава страхотен избор за наблюдение на дома. Устройството поддържа до 1080-пикселова резолюция и може да работи с максимален брой от 32-ма потребители. Същевременно инфрачервената му технология успява да обхване периметър до 30 метра. Камерата може да записва при нужда на micro SD/SDHC/SDXC карта до 128 GB видео информация. Високотехнологична и оперативна, тази видеокамера е идеална за всяко домакинство.
Купи сега


7. LiveCam Full HD


Wi-Fi камерата за видеонаблюдение LiveCam е водоустойчива и проектирана специално за външен монтаж. Устройството е компактно и достатъчно устойчиво на атмосферните условия при температури от -40 до 70 градуса по Целзий. Оборудвано е със система за засичане на движение и звук и изпращане на незабавни телефонни нотификации. Същевременно системата Intelligent motion tracking позволява на устройството да следи всеки обект с резолюция от 1080 пиксела. Нощният режим на камерата работи до 50 метра благодарение на 4 бели LED светлини. Камерата е подходяща и за комуникация, тъй като е проектирана с двупосочна аудио система. Освен директната връзка с различни устройства, този модел разполага и със слот за micro SD карта до 128 GB.
Купи сега

4.5/5 - (4 votes)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни
1 Коментар
  1. Христо Христев пише

    От описанието на камерите не разбрах коя е с автономно захранване за външен монтаж. Как да се ориентирам, за да направя поръчка?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!