Всички категории

9-те Най-Добри Безжични Еarbuds Слушалки

Ако сте на пазар за нови слушалки, вероятно многообразието, което се предлага, доста ви е объркало. Знаете, че имате нужда от нови, но не знаете откъде да започнете търсенето?

Безжичните слушалки са най-търсените слушалки през последните няколко години и това съвсем не е шокиращо!

Ако сте любопитни защо, попаднали сте на правилното място. Но нека не избързваме.

Преди да ви обясним подробно колко си струва да инвестирате в безжични слушалки, нека си отговорим на основополагащите въпрос: Какво точно представляват те? Кое ги отличава от предшествениците си? Струва ли си да похарча парите си за тях?

Казано по-просто, безжичните слушалки са по-преносима, по-приятна и със сигурност по-достъпна алтернатива на слушалките с кабел!

Какво прави слушалките невероятни? Представете си, че сте на рок концерт или сред интензивна рап битка или дори сред най-басовата транс музика, която можете да чуете. Сега си представете всичко това в уюта на вашия дом. Това е силата на слушалките.

Има различни нива на безжичните слушалки: ниско ниво, средно ниво, и високо ниво. Нещото, което разделя различните нива на слушалките, е не само цената, но и драйверите, които всяка от тях има. Най-общо казано, колкото по-високо е нивото, толкова повече драйвери има една слушалка.

Безжичните слушалките са по-практични от слушалките с кабел. Можете да ги носите, когато тренирате, тичате в парка или дори ако не искате другите хора да ги забележат.

Когато носите слушалки, има вероятност звукът да се загуби между ухото ви и самите слушалки. С помощта на безжичните модели минимизирате това разстояние, в резултат на което ще имате по-добър диапазон на звука.

Независимо дали търсите любителски безжични слушалки или искате да инвестирате в скъп и по-качествен модел, горещо препоръчваме безжичният вариант пред всяка друга алтернатива. Изпробвайте чифт сами, няма да останете разочаровани!

А сега в това ръководство сме ви представили всичко най-важно, което трябва да знаете за безжичните слушалки. За да сме ви от още по-голяма полза, по-долу сме ви запознали и с някои от най-впечатляващите модели на пазара.

Кои са основните предимства на безжичните слушалки?

На всеки му се е случвало да изгаря от нетърпение да слуша любимата си песен или да изслуша последната глава на аудиокнигата си, докато е навън, със слушалки в ушите. Но в момента, в който извадите слушалките си. . . те са заплетени до неузнаваемост.

Жиците са се преплели по хиляди различни начини и да се опитвате да ги разплетете е като да се опитвате да решите куба на Рубик с допълнително предизвикателство. Това е моментът, в който започвате да се съмнявате в избора си и се чудите дали има по-добро решение.

За щастие, този проблем вече е решен и отговорът е безжични слушалки. С тази иновация, която в момента превзема пазара, много смартфони вече дори не разполагат с традиционни жакове за слушалки, което прави кабелните слушалки “нещо от миналото”.

А сега нека видим какво прави безжични слушалки толкова удобни и така предпочитани…

Предназначени за активен начин на живот…

Основно предимство, което безжичните слушалки имат пред традиционните чифт слушалки, е, че те могат да се използват лесно за голямо разнообразие от дейности.

Например, могат да се ползват всеки ден от хора, докато тренират, гледат страшни филми посред нощ, слушат музика по време на лекция, която се проточва и продължава, и всичко друго, за което се сетите.

Всичко се свежда до един високо ценен фактор: хората не могат да се насладят на свободата, която им предоставят истинските безжични слушалки и техният иновативен, малък, компактен, гъвкав и лесен за транспортиране дизайн.

Сбогом на неприятностите с кабелите!

Както бе споменато по-горе, една от основните причини хората да избират да купуват безжични слушалки е да елиминират неприятностите с регулирането на проводниците.

Също така и да премахнат връзката към телефона си, за да се насладят на истинско безжично слушане, създадено за активен начин на живот.

Много безжични слушалки са изключително подходящи за хора, които обичат да слушат музика, докато тренират, а повечето са устойчиви на вода и пот до известна степен. Това означава, че можете да поставите слушалките си, да слушате музика и да се наслаждавате на свободата да се движите или да тренирате във фитнес залата, басейна или на открито, по напълно безопасен начин.

Звукът е отличен…

Безжичното аудио вече е по-стабилно от всякога. С много смартфони, които избутват жакове за слушалки към бордюра, за хората се превръща в необходимост да прекъснат кабела напълно и да преминат към пълна безжична връзка.

Потапяне в звук, както никога досега, вече може лесно да се постигне, без да има заплаха от закачане на кабела за неща или да се налага да поставяте на пауза музиката, подкаста или аудиокнига си при нужда.

Има погрешно схващане, че безжичните слушалки не ви дават най-доброто качество на звука. Това е категорично невярно. Има много видове безжични модели, които се предлагат с 5–10 часа живот на батерията и удобно прилягане, така че да не се изплъзват от ушите ви. Най-хубавото е, че те произвеждат наистина страхотен звук, в някои случаи дори по-добър от кабелните устройства.

Дават удобство и сигурност…

Друго голямо предимство е, че тези слушалки обикновено са ергономично проектирани за максимален комфорт и още по-сигурно приляганe. Вече дори се предлагат и с по-дълъг живот на батерията!

Това означава, че ще могат да издържат повече от няколко спирки на метрото, преди да се нуждаят от бързо зареждане, както беше до съвсем скоро. Всичко това прави едно нещо болезнено очевидно – изборът на безжична връзка сега е по-привлекателен от всякога.

Имат страхотни характеристики и функционалност…

На пазара днес има по-голямо разнообразие от слушалки, които дават приоритет на създаването на възможно най-доброто качество на звука чрез редица функции…

Например, технологията за потискане на шума, възможностите за усилване на басите и ергономичния дизайн, който безпроблемно се вписва във формата на ухото ви, означават, че можете да работите напълно безжично, без да се налага да правите компромис с качеството на звука!

Предлагат свобода на движение…

Друго предимство на функционалността на безжичните слушалки е, че с тях имате свободата да ходите, докато говорите!

Всъщност с безжичните слушалки можете да работите, да спортувате, да танцувате и да миете чиниите, без да е необходимо да държите телефона си. С други думи, можете да слушате музика, да получавате обаждания и да възобновите възпроизвеждането, когато пожелаете.

Дори ако телефонът ви е в хола и готвите в кухнята, пак ще можете да отговаряте на обаждания и да слушате музика през безжичните си слушалки. В зависимост от технологията Bluetooth, използвана от производителя на слушалките, можете да стигнете до 40 метра, преди те да бъдат изключени от телефона ви.

Гарантират стабилност и спокойствие…

Ако някога сте изваждали слушалките си агресивно по средата на интензивна тренировка или задълбочен телефонен разговор, защото сте закачили кабела с палци, тогава вече знаете едно от основните предимства на безжични слушалки.

Тъй като те нямат никакви кабели, няма да ги издърпате случайно. Кабелите също добавят много тежест към вашите слушалки, което е друга причина, поради която те са склонни да изпадат, и друга причина истинските безжични слушалки да е по-вероятно да останат на мястото си.

Това е огромен плюс по време на тренировки! От една страна, не е нужно да сте привързани към телефона си – буквално. Ако сте във фитнес залата, можете да държите телефона си в шкафчето, а не в джоба или на постелката до вас.

Какви видове безжични слушалки се предлагат на пазара?

Слушалките, особено безжичните, са любим аксесоар на всеки човек. Те биват най-разнообразни по стил и удобство и е добре да сте запознати със спецификите им…

Стандартни слушалки

Стандартните слушалки са вид слушалки, с които вероятно сте най-запознати. Те имат високоговорител от всяка страна и се свързват с вашето устройство чрез кабел или безжично.

Основното предимство на стандартните слушалки пред другите видове е, че няма предположение как ще паснат – всеки знае какъв тип слушалки са това! Ако са удобни за носене за вас, няма да изпаднат от ушите ви.

Въпреки това, тъй като този стил всъщност не влиза в самите уши, някои хора ги намират за неудобни за дълги периоди от време. Освен това качеството на музиката може да не е най-доброто, тъй като те не изолират звука и пропускат много околния шум.

Слушалки, прилягащи в ушите

Слушалките за поставяне в ушите обикновено се доставят със силиконови или пяна накрайници, които влизат в ушите ви, за да създадат уплътнение. Те няма как да паснат на всеки, което може да направи намирането на такива, които са удобни за вас, трудно!

Предимството на слушалките за поставяне в ушите е, че обикновено осигуряват по-добро качество на звука (по-добър бас) от стандартните слушалки, тъй като високоговорителите са по-близо един до друг и са изолирани от външен шум. Ако се опитвате да блокирате изцяло околния шум, този тип слушалки са това, което искате!

Дори и да няма активно шумопотискане, те ще заглушат повечето звуци. Просто внимавайте, когато се разхождате, защото няма да чуете идващите коли! Не злоупотребявайте с копчето за сила на звука и определено не спете с тях. Недостатъкът на този тип е, че могат да бъдат неудобни и да изпадат от ушите ви, което ги прави не толкова удобни като стандартните слушалки.

Слушалки около ухото

Слушалките около ухото са подобни на тези за поставяне в ушите, но не влизат директно в ушите ви. Вместо това високоговорителят се поставя над тях и те обикалят около ухото.

Предимството на този тип е, че те са удобни за дълги периоди от време и осигуряват добро качество на звука. Определено са по-удобни от тези в ушите за повечето хора, тъй като в ушите им не влиза нищо, което прави носенето им за дълги периоди много по-лесно!

Въпреки това, точно както при по-малките високоговорители, с тях няма да получите толкова голяма звукоизолация, така че ще бъде по-лесно да чуете външния шум. Ако искате да сте наясно със заобикалящата ви среда, това е по-добър вариант, отколкото в ушите.

Слушалки с костна проводимост

Слушалките с костна проводимост са друг отличен вариант. Ако другите видове слушалки са неудобни за ушите ви, може да помислите за такива с костна проводимост! Те имат високоговорители, които лежат от двете страни на черепа ви и използват вибрации, за да изпращат звукови вълни през тях директно във вътрешното ви ухо.

Звучи ли зловещо? Може, но ни чуйте!

Предимството на този тип слушалки е, че те няма да блокират звука около вас. Те също така не влизат директно в ушите ви, което означава, че могат да паснат на повече типове хора.

По този начин няма значение какъв тип форма на външното ухо имате, защото изобщо няма директен контакт с високоговорителя! Освен това има по-малък шанс те да изпаднат, тъй като няма нищо отпред, което да им пречи да останат здраво прикрепени към главата ви.

Някои модели може дори да се предлагат под формата на лента за глава или очила, което означава, че можете да ги носите, докато тренирате и да не се притеснявате, че ще паднат.

Недостатъкът при тях е, че те не осигуряват толкова добро качество на музиката, тъй като звукът не е изолиран. Ще бъде по-лесно да чуете външни звуци, така че може да се окажете, че увеличавате силата на звука повече от обикновено.

Те все още не са толкова популярни или разпространени като обикновените слушалки, защото има някои опасения относно това колко безопасно е вътрешното ви ухо да получава вибрации през тях постоянно. Въпреки това, не са направени достатъчно изследвания за тези видове слушалки в сравнение с други, така че все още нямаме всички отговори!

Шумопотискащи слушалки

Можем също да филтрираме слушалките по технологията, която използват, което може да повлияе на това колко безопасни и удобни са.

Шумопотискащи слушалки. Те могат да бъдат чудесни за премахване на фонови звуци. Използват малки микрофони, за да уловят всякакви външни шумове и след това да възпроизвеждат тези честоти с обратна полярност. Това води до анулиране на звуковите вълни, така че да не достигат до ушите ви, а да слушате само каквото има във вашия плейлист!

Samsung и Apple, наред с много други марки слушалки, пуснаха безжични слушалки с тази технология, за да можете да се наслаждавате на музиката си без никакви разсейвания. Apple AirPods Pro са ярък пример за това.

Слушалки с технология за околния звук

Слушалки с технология за околния звук. Подобно на слушалките с шумопотискане, те са направени специално, за да ви позволят да чувате и какво се случва около вас, докато слушате нещо друго чрез кабелни или Bluetooth връзки.

По този начин хората, които ги носят, могат да бъдат част от разговора, докато слушат музика чрез тях, или могат да са наясно със заобикалящата ги среда, докато слушат подкаст или аудиокнига. Добре познатите Apple Airpods Pro също имат тази технология.

Какво трябва да имате предвид, когато купувате безжични слушалки?

В днешно време клиентите обикновено базират решението си за покупка въз основа на тези три фактора: дизайн, цена и марка.

Първо, те разглеждат цялостния външен вид на слушалките. Изглежда ли стилно? Цветът съвпада ли с вкуса им? Второ, проверяват цената на продукта. Вписва ли се в бюджета им? Могат ли да получат нещо по-евтино за същото качество? И трето, марката. Позната ли е марката в бранша? Има ли доверието на много потребители?

За да избегнете закупуването на слушалки, които ще се окажат не най-добрите за вас, проверете следните фактори, преди да продължите с покупката си…

Марка и цена

Вероятно най-важният момент, който трябва да разгледате, е какви марки обмисляте. Марките, които имат голяма продуктова гама и произвеждат аудио продукти от години, вероятно ще продават слушалки с добро качество, които ще издържат по-дълго, ще предлагат по-добър звук и др.

От друга страна, харченето на точната сума пари също е важно. Ако закупите продукт, който е твърде евтин и след това разберете, че не предлага качеството на звука, което сте очаквали, в крайна сметка губите тази сума, както и времето си. Опитайте се да намерите правилния баланс между призната марка и достъпна цена. Не забравяйте да следите оферти и разпродажби.

Дизайн

Дизайнът е следващото най-важно нещо, когато купувате нови безжични слушалки. Когато става въпрос за продукт, който ще виси непрекъснато от ушите ви за вероятно дълъг период от време, от решаващо значение е да получите дизайн, който да носите удобно и да пасне правилно.

Ако слушалките са твърде големи, може да ви е болезнено да ги носите. Ако са твърде малки, може да изпаднат. Това е особено важно за пластмасови слушалки като Apple AirPods, които нямат силиконови накрайници. Ако не сте сигурни за прилягането им, най-добре е да потърсите опции, които идват с множество размери сменяеми накрайници за уши.

Ако планирате да използвате слушалките си за фитнес залата или по време на бягане, също така е по-добре да използвате такива, които имат допълнителни механизми, за да останат плътно прилепнали.

Характеристики и жестове

Почти всеки продукт, който срещнете, докато купувате нов чифт безжичнислушалки, ще има няколко открояващи се функции. Въпреки това, най-добре е да се придържате към функциите, които са подходящи за вас.

Например, ако нямате намерение да използвате слушалките си под душа, не търсете продукт с най-добра водоустойчивост, а вместо това потърсете нещо, което звучи най-добре на тази цена.

Някои ключови, задължителни функции, за които трябва да внимавате, са възможността за управление на възпроизвеждането на музика и разговори, задействане на гласови асистенти, бързо сдвояване и надеждна свързаност. Ако купувате чифт през 2021 г., той трябва да има поне Bluetooth 5.0 и жестове.

Ако планирате да използвате вашите слушалки, докато сте в леглото, по време на спорт или около вода, жестовете, базирани на докосване, понякога може да не се задействат или по-лошо, да се задействат без вашето намерение. Слушалките с бутони, които можете да щракнете, за да задействате, имат повече контрол, но в резултат на това може да загубят водоустойчивостта.

Живот на батерията

Животът на батерията е от решаващо значение за всеки. Колкото по-голям капацитет на батерията имат вашите слушалки, толкова по-дълго ще работят с едно зареждане. Колкото по-голям капацитет има вашият калъф, толкова повече пъти ще може да зарежда вашите слушалки.

Идеалният чифт безжични слушалки трябва да има минимум 4-5 часа живот на батерията. Всичко по-малко също е приемливо, но ако сте опитен потребител, може да откриете, че търсите зарядното устройство твърде често.

Допълнителни характеристики

Звукоизолация – Слушалките с тази функция предлагат добро изолиране на звука. Звукоизолацията блокира други шумове в околността, така че да се наслаждавате на всичко, което слушате. Тя е идеална за слушане на музика, когато сте в трафик или на претъпкани места.

Потискане на шума
– За разлика от звукоизолиращите слушалки, които отделят музиката от фоновия звук, тези с шумопотискане работят, за да блокират всякакъв вид шум в заобикалящата ви среда. Те често са много мощни и дори могат да ви позволят да спите в шумна среда.

Устойчиви на изпотяване – Обичате ли да слушате музика на сутрешния си джогинг или докато тренирате във фитнеса? Ако е така, тогава трябва да изберете устойчиви на пот слушалки. Те са създадени специално да блокират влагата от потта.

Bluetooth – Ако търсите повече удобство, тогава имате нужда от Bluetooth слушалки. Тези видове слушалки са свързани към вашето устройство чрез Bluetooth технология. Те предлагат голяма свобода, особено ако спортувате или каквато и да е дейност, която изисква много движение.

Специфики на слушалките

Ако пазарувате онлайн, не забравяйте да разгледате внимателно детайлите на продукта. Ето техническите спецификации, които трябва да проверите, когато избирате слушалки:

Чувствителност – отнася се до „колко силни могат да бъдат слушалките“. Спецификациите за чувствителност показват как електрическите сигнали се променят в акустични сигнали. Често се измерва в ниво на звуково налягане (SPL). За безопасно слушане на музика трябва да изберете слушалки със средно ниво на чувствителност. Всичко над лимита може да бъде опасно за ушите ви.

Честотна характеристика – измерва се в херци (Hz), това се отнася до диапазона от аудио честоти, които слушалките могат да повтарят. Познаването на честотната характеристика на слушалките може да ви помогне да изберете правилното устройство, ако искате да слушате определен тип музика. Например, ако обичате да слушате музика с много баси, тогава трябва да потърсите слушалки с ниска честота на баса.

Драйвери – превръщат електрическите сигнали в звуково налягане. Те са отговорни за създаването на звука във вашето устройство. Така че колкото по-силен/по-голям е драйверът, толкова по-добър ще бъде цялостният звук на вашите слушалки. Драйверите могат също да усилят басите за добро изживяване при слушане.

Как да се грижите за качеството на батерията на вашите безжични слушалки?

Въпреки че няма точно и бързо правило за подобряване на живота на батерията на безжичните слушалки за една нощ, винаги има няколко съвета, които можете да следвате:

Проверете софтуера на вашите Bluetooth слушалки…

Bluetooth слушалките работят с Bluetooth протокол. От 2022 г. повечето BT приспособления ще се предлагат с Bluetooth v5.0 или по-нова версия. Най-новата версия на Bluetooth е това, което вашите слушалки трябва да използват.

Bluetooth v5.0 (или повече) гарантира най-доброто използване на енергията, в допълнение към подобрената свързаност. Следователно, избягвайте да купувате Bluetooth слушалки (или друго устройство), които идват с Bluetooth софтуер, по-стар от v5.0.

Регулирайте настройките на силата на звука…

Повечето безжични слушалки издържат по-дълго и осигуряват най-доброто резервно копие на батерията, когато се използват при 70% сила на звука. Така че от сега избягвайте да възпроизвеждате музика на 90% или 100% сила на звука. Това не само ще попречи на бързото разреждане на батерията, но и ще бъдете в безопасност от увреждане на слуха.

Избягвайте да използвате безжични слушалки за дълги разговори…

Искате ли да използвате по-голямата част от батерията на вашите Bluetooth слушалки? Спрете да ги използвате за продължителни гласови повиквания! Разговорите изтощават батерията на безжичните слушалки по-бързо от музиката.

Тези устройства имат време на батерията от само 6 часа, така че ако планирате да ги използвате за дълги разговори, трябва да държите слушалките със себе си през цялото време, за да можете да ги зареждате.

Не презареждайте слушалките си и не ги оставяйте да се изтощават напълно…

Крайностите никога не са добър избор.

В тази връзка зареждайте слушалките си до 99%, след което ги изключвайте от зарядното, за да не се случва претоварване в системата.

Съответно, пък, не използвайте слушалките до пълно изтощение и изключване, тъй като това също може да повлияе зле на батерията им.

 

Е, време е да ви представим и някои от най-добрите предложения за безжични слушалки на пазара в момента…

1. Безжични слушалки PowerLocus PLXYPowerLocus е съвместим и автоматично ще се сдвоява с устройства с iOS, Android, Windows и Mac, няма нужда да запаметявате бутони, за да се насладите на музиката си. Докоснете бутона на слушалките, за да пускате, да прескачате песни, да приемете телефонно обаждане или гласов асистент. Тези безжични слушалки са с версия на Bluetooth: 5.0. Размерът на аудио драйвера е 13 мм. Животът на възпроизвеждане на батерията е 44 часа и 4 часа на зареждане на слушалка. Моделът е подходящ за спортисти, защото има водоустойчива технология. Безжичният обхват е цели 10 метра.
Купи сега

2. Безжични слушалки Apple AirPods ProАко искате активно шумопотискане и режим на прозрачност за слушане и свързване със света около вас, то Apple AirPods Pro са слушалките за вас! Предлагат се в три размера меки, заострени силиконови накрайници за персонализирано прилягане. Те са устойчиви на пот и вода, което ги прави много атрактивни за активните спортисти. Адаптивният EQ автоматично настройва музиката към формата на ухото ви. Предлагат изключително лесна настройка за всичките ви устройства на Apple. Също така ще имате бърз достъп до Siri, като кажете „Хей, Siri“. Калъфът за безжично зареждане осигурява повече от 24 часа живот на батерията.
Купи сега

3. Безжични слушалки AlianX Earbuds BE62Предлагаме ви този по-бюджетен модел, ако не изпитвате нужда от редовна и постоянна употреба на слушалките. Съвместими са с Android, iOS и Windows операционни системи. Имат изключително гъвкав дизайн и се напасват на ухото. Също така са водоустойчиви. Имат вграден микрофон за лесни разговори. Достъпна е и функцията за бързо зареждане от само един час! Издържат около четири часа в постоянна употреба, което ги прави подходящи за хора, които слушат музика на път към и от офиса.
Купи сега

4. Безжични слушалки Nokia Power Earbuds LiteВземете чист звук със себе си, независимо от времето. Nokia Power Earbuds Lite ви дават до 35 часа време за музика с джобния калъф за зареждане. Освен това те са водоустойчиви дори до 30 минути в 1 м вода. Свързвайте се лесно с вашите устройства с универсална Bluetooth съвместимост и управление с прости докосвания. Поддържайте музиката при дъжд или слънце благодарение на хидроизолацията IPX7.
Купи сега

5. Безжични слушалки TWS F9Ако сте в търсене на безжични слушалки, които искате да ползвате само от време на време и не желаете да давате голяма сума, то този модел е точно за вас. Безжичните слушалки TWS F9 са с изключително дълъг живот на батерията. Кутийката за зареждане е с капацитет на батерията от 2000 mAh, кoeто позволява не само зареждането на слушалките, но и зареждането на смартфон. Имат страхотно качеството на звука и коефициент на водоустойчивост IPX7.
Купи сега

6. Безжични слушалки PowerLocus PLX3 (TWS)Тези слушалки имат подобрен аудио високоговорител, целящ да доставя дълбоки баси и кристално чист HD стерео звук за ушите ви. Дават шумопотискащ дизайн и динамична технология за заобикалящия звук, който се адаптира към всеки жанр, така че можете да получите първокласното усещане от всяка песен, която слушате. Този високоговорител ще осигури богато и мощно аудио, което ви помага да усетите всеки един инструмент. Насладете се на бърза и супер силна наистина безжична връзка с всички устройства с Bluetooth. Универсално съвместими безжични слушалки и технология с по-ниска латентност за невероятно изживяване с вашите плейлисти и филми с iOS, Mac, Android и Windows.
Купи сега

7. Безжични слушалки In-Ear Xiaomi MiНевероятно лесни за използване, Mi True Wireless Earbuds Basic 2 са готови за употреба веднага щом ги извадите от кутията за зареждане. Просто ги поставете в ушите си и вашето аудио изживяване ви очаква. Те оптимизират начина, по който слушалките са свързани. Без ограничение за първични и вторични устройства, можете да превключвате безпроблемно между тях. Поставете едната слушалка за моно звук и след това поставете другата, за да може автоматично да възобновите стерео звука, без да е необходимо да сдвоявате отново.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

8. Безжични слушалки In-Ear Celly Buds EarBuds FUZ1Управлявайте музиката и обажданията благодарение на многофункционалните клавиши, поставени на слушалките Fuz1. Поставете слушалките си в елегантната кутия за зареждане с LED дисплей, за да ги съхранявате и пазите от надраскване и прах, когато не се използват. Те се предлагат с тапи, а благодарение на елегантния дизайн и олекотената структура, пасват идеално в ушите ви. Това ще ви позволява да се наслаждавате на перфектното прилягане през целия ден, на работа или по време на тренировка.
Купи сега


9. Безжични слушалки Bluetooth Wireless QCY T1cИ последно, но не и по важност, слушалките Bluetooth Wireless QCY T1c. Те също са водоустойчиви и имат вграден микрофон. Дават HD стерео звук, който ще искате да чуете. Bluetooth 5.0 осигурява по-бърза и по-стабилна безжична връзка. След проста настройка с едно докосване, T1C се включва автоматично и винаги е свързан. Превключвайте режимите и споделяйте, както желаете. Дизайнът им е лек и удобен за носене. Всяка отделна слушалка тежи само 4,8 грама.
Купи сега

5/5 - (1 vote)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!