Всички категории

86-те Най-Добри Идеи за Подарък на Мъж

На много от нас се е случвало да бъдем поканени на нечий празник, но поради една или друга причина да нямаме никаква представа какъв подарък да поднесем.

Когато поканата е от близък човек шансовете да успеем да измислим нещо, от което има нужда или да се комбинираме с други близки за общ подарък са по-големи, но когато е за приятел, познат или колега – нещата става още по-трудни.

И не е истина, че само избирането на дамски подарък е трудно, при мъжете нещата не са по-лесни.

Затова ако се питате какъв подарък да поднесете следващия път – просто разгледайте нашите предложения и изберете най-подходящия според предпочитанията на празнуващия и вашия бюджет.

1. Смарт гривна


Едва ли би имало спортуващ или физически активен мъж, който да не се зарадва на смарт/фитнес гривна. Независимо от възрастта, всеки представител на силния пол би намерил приложение за една такава гривна.

Освен, че повечето модели са с много стилен и ненатрапчив дизайн, те могат да измерват различни неща като брой направени крачки, пулс, време на физическа активност и много други.

Подарък, подходящ както за по-млади, така и за по-възрастни мъже, стига да са запалени по спорта или поне по съвременните технологии.
Купи сега

2. Смарт тонколона


Още едно чудесно предложение, особено за любителите на съвременните технологии.

Смарт тонколоните не са просто портативни или настолни говорители, те се свързват към интернет и често могат да бъдат управлявани с глас, а отсреща ви отговаря някой от множеството интерактивни помощници на Гугъл, Амазон, Самсунг, Епъл и т.н.
Купи сега

3. Кецове


Ако избирате подарък за по-млад мъж, дори тийнейджър – според това какъв стил на обличане има, той може да се зарадва много на кецове за подарък.

Просто съобразете вкуса му и разбира се това кой номер обувки носи.

A вече дали ще заложите на кецове на известна марка или на нещо по-нишово – вие самите и бюджетът, с който разполагате ще определят това.
Купи сега

4. Спортен колан


Отново, ако ще присъствате на празника на мъж, който знаете, че обича спорта – какъв по-добър подарък от нещо свързано със страстта му. Подарете спортен колан, било то за фитнес, за бягане или нещо друго.

По този начин ще зарадвате човека и ще покажете, че го познавате и мислите за неговото здраве.

Нетрадиционен подарък, който обаче би се харесал на всеки активно спортуващ мъж.
Купи сега

5. Глобус бар


С какво глобус барът може да се окаже чудесният подарък за един мъж? Първо, уникалният му дизайн съчетава функционален бар с елегантен глобус. Това го прави забележителен част от всяко изтънчено пространство.

Второ, скритият му интериор осигурява достатъчно място за съхранение на бутилки, стъклени изделия и други барови принадлежности. Грижлива подредба на всичко е гарантирана.

Горната част на глобуса може да се използва като масичка за сервиране. Това го прави идеален за организиране на събирания или за излагане на изискани декантери. Глобус барът е изработен с изключително внимание и говори за отношение към детайлите.
Купи сега

6. Керамична касичка


Не, това не е подарък само и единствено за малки деца. Подобна вещ може да послужи на млад мъж, който още се учи как да разпределя финансите си правилно, а дори и на по-възрастен, който никога не съумява да спести дори малко пари.

Освен това в подобен подарък има и частица забава – кой не би се зарадвал на керамична касичка, независимо от това на каква възраст е.
Купи сега

7. Шах


Още едно универсално предложение за подарък, което е идеално както за дете, така и за мъж на всяка възраст. Шахът е една от най-добрите игри за развиване на умствената дейност, което е отлично за по-млад мъж и дори дете.

А възрастните – едва ли има възрастен, който да не обича да играе шах, табла и всички други подобни игри.

Ако искате подаръкът да е още по-запомнящ се, можете да изберете някоя от по-нетрадиционните версии на шах откъм дизайн.
Купи сега

8. Кутия за вино с аксесоари


Едва ли има мъж на по-зряла възраст, който да не оцени подобен подарък. А ако празнуващият е любител на виното – едва ли има какво да му мислите повече. Изберете атрактивна кутия за вино. Обикновено те идват и с различни аксесоари, което ще допринесе за пълнотата на подаръка и ще го направи още по-вълнуващ.
Купи сега

9. Портфейл


Нека бъдем честни – едва ли човекът, на когото избирате подарък няма портфейл, но въпреки това опцията не е за пренебрегване. Защо ли?

Най-вече защото може да има стар и износен портфейл, който все не намира време да замени с нов или просто защото вие може да сте човекът, който ще му подари много по-качествен и стойностен портфейл, с който да изглежда още по-стилно.

Все пак портфейлът си остава един от най-класическите и предпочитани мъжки подаръци, съответно няма как да сгрешите с него.
Купи сега

10. Електрическа четка за зъби


Грижата за зъбите отдавна не е това, което много хора познават. Вече нещата са достатъчно развити, че да срещаме масово електрически четки и дори цели душове за устна хигиена.

Подаръците за лична грижа няма и никога няма да бъдат демоде, така че ако сметнете, че човекът отсреща ще се зарадва на електрическа четка за зъби – едва ли има какво повече да го мислите.

Изберете подходящ модел и аксесоари към него и зарадвайте всеки, който обича да се грижи за външния си вид.
Купи сега

11. Кана за филтриране на вода


Този подарък е идеален не само за мъж, но и за цялото му семейство. Едва ли има човек, който не би искал да пие възможно най-чиста вода, да не говорим за близките и децата му. Каните за филтриране на вода са отличен избор в такъв случай.

Просто изберете дадена марка и модел, но не забравяйте да проверите и с какви филтри работи, ако искате да допълните комплекта като подарите и резервни филтри.

Хубавото на някои кани е, че пречистват отлично водата, което я прави отлична за използване и в електроуреди в последствие без да причинява щети от варовик, например в ютии.

Така че каната за филтриране е не само добър подарък за мъж, за семейството му, но и за всяка дама.
Купи сега

12. Машина за газирана вода


Машината за газирана вода е идеалният подарък за всеки мъж, който обича да се наслаждава на газирани напитки по поръчка. Този иновативен уред превръща обикновената вода от чешмата в освежаващи газирани напитки само за секунди.

Тази машина също така насърчава екологичната устойчивост, като намалява отпадъците от пластмасови бутилки. Нейният елегантен дизайн и компактен размер я превръщат в чудесно допълнение към всяка кухня.

Няма значение дали вашият мъж обича да организира партита, или просто иска да се наслади на студена, пенлива напитка след дълъг ден. Машината за газирана вода лесно може да му осигури всичко това.
Купи сега

13. Кафемашина с капсули


Подаръкът е идеален за всеки зает мъж, който сутрин преди работа иска да изпие едно хубаво кафе за разсънване. Няма по-бърз начин за направата на кафе от това да се постави капсула в машината и след минутка да виждате парата от готовото кафе.

Ако искате подаръкът ви да е още по-запомнящ се може да подарите капсули с машината.

В случай, че не сте сигурни какво кафе ще се хареса на празнуващия, добра идея е да подарите по няколко броя от всеки вид капсули – така той сам ще може да ги изпробва и да прецени кои му харесват най-много и след това да си купува от тях.
Купи сега

14. Скреч карта


Скреч картите са забавни и интересни за мъже на всяка възраст. Можете да намерите различни скреч карти – от такива на България, които се изтриват според това кои местности са посещавани до хазартни, които представляват добре познатите ни билети за изтриване с моментни печалби.

Според интересите на човека, за когото е подаръкът можете да изберете по-конкретно каква скреч карта да подарите.
Купи сега

15. Бутилка уиски


Едва ли има зрял мъж, който не би се зарадвал да получи като подарък бутилка отлежало уиски. Тук човекът дори не трябва да консумира алкохол, за да се зарадва на подобен подарък просто защото може да си запази бутилката за спомен – без да я отваря и пие.

Просто изберете каква марка и колко годишно да бъде уискито като имайте предвид, че някои по-специални се предлагат и в метални или луксозни кутии.

Всичко ще зависи изцяло от вашия избор и бюджет.
Купи сега

16. Ръчен часовник


Подобен подарък би се харесал на всеки мъж, независимо от възрастта. Децата харесват часовници, младежите харесват часовници, улегналите мъже – също. Просто изберете вида и дизайна на часовника според начина на обличане на човека, както и възрастта.

За по-млад мъж може да си позволите да подарите по-разчупен часовник, а защо не дори и смарт часовник.

При по-възрастен мъж пък по-строго елегантен и класически часовник вероятно ще се хареса повече.
Купи сега

17. Несесер за тоалетни принадлежности


Мъжете се грижат за себе си не по-малко от жените, което прави тази идея за подарък много добра. Един несесер за тоалетни принадлежности може да спести много време на един мъж и да му помогне да държи нещата си по-организирано, независимо дали несесерът ще стои в банята или ще се ползва при пътувания.

Ако имате по-голям бюджет дори можете да обмислите да напълните несесера с някои основни тоалетни принадлежности.
Купи сега

18. Клавиатура и мишка


Комбинацията от клавиатура и мишка е чудесен избор, който е едновременно практичен и внимателен. Тези технологични аксесоари могат да подобрят компютърното преживяване на всеки мъж.

Клавиатура с ергономичен дизайн осигурява безпроблемно писане и намалява натоварването на китките по време на дълги часове работа или игри. Освен това висококачествена мишка с регулируем DPI и прецизно проследяване позволява плавна и прецизна навигация и прецизно управление на курсора.

Независимо дали е запален геймър, програмист, или професионалист тези универсални инструменти са идеален избор. Опциите са много, така че лесно можете да намерите перфектната комбинация за своя човек.
Купи сега

19. Колан


Още един класически подарък за мъж, който и до ден днешен е силно предпочитан. Ако искате да зарадвате по-зрял мъж или човек, който обича да се облича по-елегантно – едва ли бихте могли да изберете нещо по-добро от колан.

Според бюджета си може да изберете колан от естествена кожа със стилна катарама.

Цветът и дизайнът преценете според възрастта на начина на обличане на човека.
Купи сега

20. Термо чаша


Термо чашата е малък и символичен подарък, който обаче може да бъде добре оценен от хората – особено в по-студените дни, когато искат да се стоплят с любимата си гореща напитка вкъщи, докато пътуват към работа или в офиса.

Имате голям избор от дизайни на термо чаши, както и това от какъв материал да бъдат изработени те. Просто подберете чашата според личните си предпочитания или ако познавате човекът добре – според неговия вкус.
Купи сега

21. Електронен четец


Едва ли има нещо, което би зарадвало повече един любител на книгите от електронен четец. По този начин вие ще позволите на човека отсреща да чете книги навсякъде и по всяко време.

С електронният четец се елиминира нуждата от носене на хартиена книга – той спестява място и усилия. Ако искате подаръкът да бъде още по-вълнуващ, можете да купите и електронни книги, които да заредите предварително на четеца.

Тук вече ще трябва да знаете какво харесва даденият човек, а ако ли не – едва ли можете да сгрешите с някои вечни класики.
Купи сега

22. Раница


Динамичното ежедневие на големия град кара все повече хора да излизат с раница, независимо дали е за училище, университет, работа или разходка из парка.

Това означава, че раницата отдавна не е подарък само за учащи, а и за млади и по-зрели мъже. Естествено, изберете дизайна й според възрастта и начина на обличане на човекът, за когото ще бъде подаръкът.

Шансът той да я използва често и във всякакви ситуации е голям, именно защото раницата предоставя допълнително удобство.
Купи сега

23. Книга


Ако имате ограничен бюджет за подарък – книгата винаги е отличен вариант в подобна ситуация. Тук нещата трябва да са малко по-персонализирани и да изберете любим автор или заглавие на човека, за когото е тя.

Ако не го познавате толкова добре можете да изберете вечна класика с риск той вече да я е чел, или пък да заложите на сигурно и да подарите ваучер за книга в дадена верига книжарници.
Купи сега

24. Декантер и чаши за уиски


Още една идея за подарък за по-зрял мъж, която няма как да не се хареса. Независимо дали той е любител на уискито или не – при вида на стилен декантер и чаши, няма как да не му хареса.

А ако човекът наистина харесва уискито и го пие едва ли има смисъл да търсите по-подходящ подарък за него.
Купи сега

25. Самобръсначка


Подаръците за лична грижа винаги са били на дневен ред и в повечето случаи няма как да не уцелите с тях. Именно затова едно от предложенията ни е самобръсначка. На пазара има голям избор от самобръсначки, така че бюджетът и личните ви предпочитания ще са водещи в случая.

Дали ще е система за бръснене от самобръсначка и резервни ножчета, или пък само основното тяло, а може би електрическа самобръсначка?

Отново, всичко зависи от вас и евентуално от предпочитанията на човека за когото е подаръкът ако го познавате по-добре.
Купи сега

26. Машинка за подстригване


Още едно предложение за подарък за лична грижа. Всеки мъж обича да е спретнат и да изглежда добре, независимо от възрастта.

Ако знаете, че празнуващият обича да се грижи за външния си вид и няма против да го прави сам или с помощта на половината си – то тогава машинката за подстригване е удачен подарък.

Изберете някой от множеството модели на пазара според бюджета си и това за какво точно ще се ползва – цялостна подстрижка, поддържане на прическа или брада, леко оформяне на брада и т.н.
Купи сега

27. Прахосмукачка за кола


Ако търсите подарък за човек с личен автомобил, то тогава идеята за прахосмукачка за кола вероятно ще ви допадне. Всеки мъж харесва да се вози в чист автомобил, а ако празнуващият няма възможност или време да минава често през автомивката, вероятно една прахосмукачка би му свършила отлична работа.

Можете да намерите сравнително евтини модели, които се захранват директно от запалката на автомобила, а има и такива с акумулаторни батерии.

Просто изберете този, който най-добре отговаря на бюджета ви за подарък.
Купи сега

28. Солна лампа


Солната лампа е още един отличен вариант да зарадвате някой от мъжете в живота си. Тя не само е внимателен подарък, но носи със себе си и редица ползи.

Топлото сияние, излъчвано от солната лампа, създава успокояваща атмосфера, идеална за релаксация след дълъг ден. Със своя уникален и стилен дизайн тя добавя нотка елегантност към всяко пространство. Това я превръща във възхитително допълнение към мъжкия офис, спалнята или всекидневната.

Освен това пречистващите свойства на солната лампа спомагат за подобряване на качеството на въздуха, допринасяйки за цялостното благосъстояние. Нейната универсалност и ползи за здравето я правят фантастичен избор за мъже, които ценят нетрадиционните, но практични подаръци.
Купи сега

29. Ключодържател с регистрационен номер


Евтин и символичен подарък, който ще зарадва искрено всеки собственик на автомобил, а особено много любителите на автомобилите и високите скорости. Освен, че ключодържателят е уникален защото ще носи регистрационният номер на конкретния автомобил, той е особено полезен ако ключовете бъдат изгубени.

Така бързо и лесно могат да бъдат предадени на собственика от полицията или от лицето, което ги е намерило.

Евтин, уникален и практичен подарък – какво повече може да искате?
Купи сега

30. Ретро телевизионна игра


С подобен подарък можете да върнете всеки мъж, независимо от възрастта му, към неговите младини и дори детство. Ако празнуващият е запален геймър – подобен подарък определено ще му легне на сърцето.

От вас зависи каква точно да бъде ретро конзолата, а това което ние можем да добавим е, че през последните години на пазара се появиха много модели на ретро конзоли, така че няма от какво да се притеснявате – ще намерите нещо за бюджета си.
Купи сега

31. Чадър


Искате да бъдете практични и да подарите нещо, което знаете, че наистина ще се ползва? Чадър в такъв случай е отлична идея, особено за есенно-пролетния период. Според възрастта и стила на обличане на човека можете да подарите класически черен чадър или пък нещо с по-интересна форма и цветове.

Просто преди да се спрете на чадър за подарък се уверете, че празнуващият за когото е предназначен той използва и носи чадъри.

В противен случай практичният подарък може да се окаже неизползван дори веднъж.
Купи сега

32. Швейцарско ножче


Едва ли има мъж, който в даден момент от живота си да не стане собственик на швейцарско ножче. Това се случва просто защото подобна универсална джаджа става абсолютно необходима в един момент, а веднъж изпробвана – винаги остава на сърцето на представителите на силния пол.

Така че ако се чудите какво да подарите – швейцарското ножче е един наистина оригинален подарък за мъж на всякаква възраст.
Купи сега

33. Ръчен масажор


Ръчният масажор може да донесе много приятни моменти на всеки мъж, а защо не и на неговата половинка. Ако се спрете на подобен подарък и е за семеен човек има голяма вероятност той да бъде споделен с цялото семейство – просто защото е толкова добър и използван.

Изберете ръчен масажор според бюджета си като е добре да имате предвид, че повечето модели на пазара дори не са толкова скъпи.
Купи сега

34. Слушалки


Търсите подарък за любител на музиката? В такъв случай слушалките са един от най-удачните варианти. Вече има голям избор от модели – тапи, наушници, жични, безжични и т.н.

Тук ще трябва да изберете според това кой ще ги ползва и в какви условия най-често. За домашни условия можете да подарите по-големи жични слушалки, които очаквано ще вадят по-качествен и детайлен звук.

Ако пък слушалките ще се ползват навън докато се пътува за работа или за спорт – изберете безжичен модел с компактни размери и добра изолация на външния шум.
Купи сега

35. Кафемелачка


Всеки любител на ароматното кафе ще оцени подобен подарък. Кафемелачката е подходяща за всеки мъж, за комуто знаете, че има кафемашина за еспресо и я ползва редовно.

От тук нататък просто изберете подходяща кафемелачка според бюджета и личните си предпочитания за дизайн и зарадвайте празнуващия с този нестандартен, но наистина практичен подарък.
Купи сега

36. Външна батерия


Външната батерия може да послужи на всеки мъж, който често използва своя смартфон или таблет, но няма в близост зарядно или контакт.

Според модела батерията може да има различен капацитет, но всичките вършат една и съща работа (да презаредят мобилно устройство) много добре.

Изберете дизайнът и марката на батерията, като имайте предвид, че колкото по-голям капацитет има една външна батерия – обикновено е по-скъпа.
Купи сега

37. Парфюм


Още един класически и доказан във времето подарък – както за жена, така и в случая за мъж. Единствената уловка тук е, че няма как да знаете дали ще уцелите аромат, който е по вкуса на човека, но ако го познавате добре – едва ли ще имате затруднения.

В случай, че искате да изберете парфюм за по-далечен човек и не сте сигурни, можете да заложите на сигурно и да вземете подаръчен ваучер за избрана парфюмерия.

Така той сам ще може да отиде и да си избере нещо по вкуса си.
Купи сега

38. Видеорегистратор


Още една добра идея за подарък, особено за любителите на автомобилите и шофирането като цяло. С един видеорегистратор всеки ще може да заснема какво се случва на пътя и евентуални нарушения и произшествия, което в определени ситуации може да бъде особено полезно.

Отличен подарък за един средностатически мъж с автомобил, който просто няма как да не се хареса.
Купи сега

39. Малка скара/грил


Голяма част от мъжете не сядат да се хранят ако на масата няма приготвено месо, а повечето от тях дори предпочитат сами да си го приготвят – най-често на грил или скара.

Ако познавате човека и знаете, че той спада в тази категория, то тогава идея за малка и компактна скара или грил би била отлична за реализиране.

Така ще сте сигурни, че празнуващият ще се зарадва на подаръка и още по-важното – ще го използва впоследствие.
Купи сега

40. Йога постелка


Разбирането, че йогата е за жени отдавна е остаряло и всъщност има не малко мъже, които също релаксират чрез йога.

Ако натурата, за която избирате подарък харесва йогата или от дълго време се кани да опита – какво по-добро средство за окуражаване от това да му подарите постелка за йога.
Купи сега

41. Блендер


Блендерът е идея за подарък не само за дамите, но и за представителите на силния пол. Ако човекът, за когото избирате подарък се стреми да се храни здравословно и/или спортува активно, то бъдете сигурни, че блендерът ще му свърши добра работа за смутита, протеинови шейкове и много други.

Не подценявайте подобен подарък и ако искате да бъдете нестандартни – обмислете именно него.
Купи сега

42. Комплект за поддържане на брада


Комплектите за поддържане на брадата са подходящи за мъжете, които имат брада или най-малкото имат желание да си пуснат такава.

Всеки мъж знае, че брадата се поддържа много трудно и изисква постоянни грижи – един подобен подарък може да помогне значително и да улесни задачата.
Купи сега

43. Мултикукър


Още една идея за подарък за всеки мъж, който предпочита да се храни здравословно или най-малкото обича да се изявява в кухнята.

Мултикукърите на пазара са много и различни, но вероятно ще успеете да намерите модел, който да отговаря на вашия бюджет и изисквания.
Купи сега

44. Пътнически куфар


Търсите подарък за човек, за който знаете, че обича да пътува и го прави винаги когато му се открие възможност? В такъв случай едва ли има нещо по-подходящо от това да му подарите пътнически куфар.

Защото той вероятно ще има куфар след като пътува, препоръчително е да изберете нещо по-хубаво и качествено, за да сте сигурни, че подаръкът ви ще се използва винаги.
Купи сега

45. Комплект чорапи


Не мислете на това като на поредната идея за символичен и бюджетен подарък – защото тя може и да се хареса на не малко хора. Освен това нека бъдем честни – още чорапи никога не са излишни за един мъж.

Тъй като е за подарък можете да изберете по-скъп комплект, например маркови чорапи или пък дори луксозни, защото повярвайте – на пазара има и такива.
Купи сега

46. Уред за гофрети


Подобен подарък би се харесал и понравил на всеки мъж, който обича да си похапва сладко или най-малкото обожава семейната закуска рано сутрин през уикенда. Обикновено няма как да сгрешите с уред за гофрети, а дори и да не се хареса от празнуващия, ако той има жена до себе си – тя вероятно ще оцени подаръка и той няма да остане неизползван.
Купи сега

47. Дифузер за етерични масла


Поредна идея за по-нестандартен подарък, който е подходящ и за мъж. Дифузерът ще разпръсква етерични масла из помещението, което може да създаде много по-приятна атмосфера, независимо дали е за почивка, време с любимия човек или приветстване на гости.

Ако искате подаръкът да бъде пълен можете да добавите и няколко вида етерични масла към него.
Купи сега

48. Мини дрон


Факт е, че дроновете са изключително забавни и пленяват сърцата на мъже на всякаква възраст – от детска и тийнейджърска чак до напреднала.

Ако търсите подарък за човек, който очевидно е запален по дроновете или поне по модерните технологии – едва ли има какво повече да му мислите. Изберете дрон според бюджета и предпочитанията си и върнете детското във всеки.
Купи сега

49. Шал и шапка


Поредна идея за практичен подарък, с който нека бъдем откровени – няма как да сгрешите. Сезоните се променят всяка година и рано или късно ще дойде зимата, а с нея и нуждата всеки от нас да носи шал и шапка. Просто изберете нещо, което да подхожда на вкуса и стила на обличане на празнуващия, а ако искате комплектът да е пълен – можете да добавите и стилни ръкавици.
Купи сега

50. Мини степер


Мини степерът прави възможно спортуването и поддържането на добра форма лесна задача директно от дома. Подарете подобен уред на всеки мъж, за който знаете, че обича да спортува или поне се грижи за външния си вид.

Бъдете сигурни, че подобен подарък ще го зарадва изключително много, а освен това с него ще покажете, че и вие самите се интересувате от неговото здраве и физическа форма.
Купи сега

51. Безжично зарядно за телефон


В днешно време всеки от нас използва смартфон и много от моделите на пазара поддържат безжично зареждане. Ако сте уверени, че човекът за когото избирате подарък има такъв телефон можете спокойно да му подарите безжично зарядно.

Подобна джаджа би зарадвала повечето мъже, тъй като директно елиминира нуждата от кабел за зареждане и всичко става много по-лесно.
Купи сега

52. Артикул на любим футболен отбор


Повечето представители на силния пол се интересуват от спорт и най-вече от футбол. Ако търсите подарък за футболен запалянко едва ли би имало по-добро решение от това да му вземете нещо на любимия отбор.

Вече вие и бюджетът, който сте определили ще решите дали да е чаша, шалче, фланелка, а защо не и всичко това.
Купи сега

53. Ски или сноуборд аксесоар


Ако ще присъствате на празненство на човек, който предпочита зимните спортове и активно кара ски или сноуборд, можете спокойно да обмислите да му подарите някакъв аксесоар или оборудване.

Имайте предвид, че понякога ски и сноуборд екипировката може да бъде скъпа, затова отделете по-висок бюджет или се комбинирайте за подаръка и с други хора.
Купи сега

54. Кухненска везна


Малък, но особено полезен подарък, който ще послужи на всеки мъж обичащ да прекарва време в кухнята или следящ отблизо какво яде и по колко.

Какъвто и да е точно случаят – ако знаете, че човекът за когото избирате подарък е именно такъв, вероятно много ще го зарадвате като му подарите кухненска везна.
Купи сега

55. Тример за тяло


Подаръците за лична грижа винаги са отличен вариант, особено ако се чудите какво точно да подарите. Тримерът за тяло е изключително полезен и би свършил работа на абсолютно всеки мъж, който се грижи поне малко за външния си вид.

На пазара има множество и различни модели тримери – от бюджетни до професионални, така че можете спокойно да избирате.
Купи сега

56. Очила за виртуална реалност


Идеята е по-скоро за подарък на по-млад мъж, който все още изпитва влечение по игрите и виртуалната реалност. С подобни очила можете да донесете много забавни и интересни мигове на всеки, който спада към тази категория. Просто имайте предвид, че някои очила са по-скъпи, но и по-качествени и съвместими с различни устройства.

Подберете подаръка добре, за да сте сигурни, че ще се използва впоследствие.
Купи сега

57. Протеин или друга хранителна добавка


Вероятно няма по-добър подарък за всеки мъж, който спортува активно и най-вече прекарва дълги часове във фитнеса, за да работи върху формата и външния си вид. За един истински фитнес ентусиаст подобен подарък би означавал всичко.

Ако не сте достатъчно запознати с добавките – можете да заложите на сигурно и да подарите ваучер за пазаруване от някой от големите магазини за хранителни добавки.
Купи сега

58. Машина за захарен памук


От другата страна на тежките фитнес тренировки и добавки е тази идея, която вероятно ще подхожда повече на мъж, който обича сладко и не се притеснява да си похапва често. Захарният памук може да върне всеки в неговото детство и да предостави едно наистина сладко и вълшебно преживяване.

А ако подаръкът е за семеен мъж с малки деца – едва ли има нещо по-подходящо от това да зарадвате цялото семейство с машина за захарен памук.
Купи сега

59. Луксозна химикалка


Идеята е ориентирана към по-бизнес и деловите мъже или поне към по-улегналите. Няма как мъж на средна възраст, особено ако има бизнес или работи в офис, да не се зарадва на луксозна химикалка.

На пазара има огромен избор, като повечето химикалки идват и в луксозна кутия, която е готова за подаряване или увиване в опаковъчна хартия.
Купи сега

60. Сет пури


И докато сме на вълна подаръци за улегнали мъже и бизнесмени – комплект пури вероятно би се харесал на повечето от тях, особено ако са пушачи.

Тук имате избор от комплект за няколко десетки лева до такъв за няколко стотин. В случай, че не пушите или поне пурите са ви непозната територия – няма за какво да се притеснявате. Посетете някой специализиран магазин и потърсете помощ от продавач-консултанта и веднага ще намерите нещо подходящо за подарък.
Купи сега

61. Луксозен тефтер


Луксозната химикалка не върви ако с нея не се пише в луксозен тефтер. Можете да направите подобен комплект ако имате неограничен бюджет.

Ако все пак не можете да си го позволите и знаете, че човекът за когото търсите подарък вече има химикал – просто изберете тефтера и сте готови.
Купи сега

62. Халат


Идеята може би спада към подаръците за лична грижа или може би към практичните, но пък е много добра. Защо ли?

Просто защото всеки човек се къпе често и поддържа лична хигиена и съответно няма как да сгрешите с един хубав и добре подбран халат за баня.
Купи сега

63. Комплект за бръснене


Ако искате да подарите нещо повече от самобръсначка, то тогава цял комплект за бръснене би ви свършил добра работа. Според това с какъв бюджет разполагате можете да изберете и комплект от самобръсначка с резервни ножчета или още по-добре – с допълнителни неща като крем за бръснене, афтършейв, помади и какво ли още не.

Тук границата е само и единствено вашето въображение и бюджет.
Купи сега

64. Възглавница


Вероятно всеки мъж би се зарадвал на луксозна възглавница, спането върху която ще му донесе още по-голяма отмора и по-добър и дълбок сън.

Можете да избирате измежду множество марки възглавници като според това какъв бюджет имате за подарък те могат да бъдат от мемори пяна, латекс, гъши пух, покет пружини и с мека и нежна на допир калъфка.
Купи сега

65. Хладилна чанта


Едва ли има мъж, който да не хареса хладилна чанта за подарък, в която да държи хладна бирата си или безалкохолни напитки когато е на риболов, лов, къмпинг или просто на път.

Отново имате огромен избор от модели с различни характеристики и в различни ценови диапазони, така че едва ли ще изпитвате каквито и да било затруднения.
Купи сега

66. Пантофи


Ако търсите практичен и символичен подарък за по-улегнал мъж можете да допринесете за домашния му уют и комфорт като подарите домашни пантофи.

Някои модели имат повече от атрактивен и стилен дизайн, а освен това са наистина меки и удобни и през студените дни могат да поддържат нормалната телесна температура на краката.
Купи сега

67. Фитнес колело


Още една идея за подарък, който ще подхожда отлично на всеки спортуващ мъж. С фитнес колело, наричано още абролер ще му дадете възможността да поддържа добрата си формата директно от вкъщи, без нуждата да отделя от ценното си време за посещения във фитнеса.
Купи сега

68. Хамак


Особено подходящ подарък за всеки мъж, който обича да мързелува и да си почива. Ако избирате нещо именно за такъв човек, може би точно хамакът е най-точен. Така всеки път когато човекът си лежи и полюшва леко ще си мисли за вас и невероятно добре подбрания ви подарък.
Купи сега

69. Билет за пътуване


Независимо дали става дума за млад или възрастен мъж – ако той обича да пътува и да се впуска в нови приключения, шансът да го зарадвате изключително много с билет до нова дестинация е изключително висок. Просто направете малко проучване и разберете къде иска да отиде той или най-малкото къде не е ходил и резервирайте билета му.

Понеже подобен подарък може да бъде доста скъп в зависимост от дестинацията, можете спокойно да въвлечете и други хора и да се комбинирате в купуването му.
Купи сега

70. Картина


Една по-нестандартна идея за подарък, която поради една или друга причина много хора пренебрегват. Истината е, че човек не трябва да обича изкуството или да се занимава с него, за да му се подари картина и тя да му хареса.

Всеки по-зрял емоционално и интелигентно мъж ще оцени красотата на подобен подарък, особено ако е подбран добре и пасва на интериора в дома му. Така, че ако искате да се откроите от останалите с оригинален подарък, то картина би бил добър избор.
Купи сега

71. Барбекю


Барбекю с дървени въглища вероятно би се харесало на всеки мъж, който обича месо и най-вече да го приготвя собственоръчно. Въпреки че е добре да се уверите, че той има къде да използва барбекюто, тъй като ако живее в апартамент без балкон – едва ли ще му намери приложение, освен ако не отиде на къмпинг с приятели или семейството.
Купи сега

72. Настолна лампа


Още една идея за практичен подарък, особено подходящ за всеки мъж, който малко или много обича да чете, пише или изобщо работи до късно. Лампата може да бъде нощна, за бюро или маса – важното е да я подберете така, че да пасва добре на дизайна на помещението и разбира се, да се използва по предназначение.
Купи сега

73. Мъжка гривна или ланец


Бижутата не са само подарък за дамите, те могат да бъдат добър вариант и за господата. Мъж на всякаква възраст би харесал добра подбрана гривна, ланец и дори пръстен. Тук според бюджета си можете да избирате от различни благородни метали – сребро, злато и дори платина.

А ако нямате голям бюджет – бижутата от неръждаема стомана също са достатъчно привлекателни, но може би пасват по-добре на по-млад мъж.
Купи сега

74. Сувенир със значение


Тази идея за подарък също е много персонализирана и ако я изпълните добре може дори да е уникална. Подарете сувенир със специално значение за човека и можете да бъдете сигурни, че той ще краси секцията му дълги години, а всеки път когато мъжът го погледне ще си спомня за вас с умиление.
Купи сега

75. Комплект инструменти


Всеки мъж в даден момент от живота си решава, че му е време да си купи комплект с инструменти за дните, в които му се налага да се прави на домашен майстор.

Вие имате възможността да изпреварите събитията като му го подарите или ако той си има вече – да проверите какви инструменти няма и да добавите и тях към неговия комплект.
Купи сега

76. Бански


Сезоните през годината си минават и рано или късно ще настъпи и лятото, а когато отидем на почивка няма как да не ни потрябва бански.

Подобен практичен подарък вероятно ще бъде оценен положително, стига да го подберете правилно според вкуса на обличане на човека за когото е предназначен.
Купи сега

77. Сак за пътуване


Независимо дали човекът пътуват рядко или често, подобен подарък би свършил отлична работа на всеки. Отново подарък, който ще пасне на всеки мъж – просто защото рано или късно ще му се наложи да пътува.

Ако имате съмнения в избора си можете да вземете сак, който е подходящ както за пътуване, така и за спорт.

По този начин с един куршум ще уцелите два заека и шансовете подаръкът ви да се използва много по-често ще станат значително по-високи.
Купи сега

78. Машина за пуканки


Не, не сме забравили и забавните идеи за подаръци и това е една от тях. Машината за домашни пуканки ще внесе забавление и радост във всеки дом и вероятно би зарадвала всеки мъж независимо от възрастта.

А ако човекът е киноман или просто обича да си похапва пуканки – едва ли има нужда да обмисляте повече какво да му подарите.
Купи сега

79. Преносима тонколона


Този подарък би бил отличен избор за всеки по-млад и динамичен мъж, а защо не и за един по-улегнал мъж, който би искал винаги да има под ръка нещо подобно, за да слуша любимата си музика.

Преносимата тонколона позволява именно това – да се вземе навсякъде (като някои модели дори са с джобен размер) и според големината на батерията да се слуша непрекъснато музика с часове.
Купи сега

80. Карикатура


Подаряването на семейна снимка в рамка, нарисуван портрет и всичко подобно са често използвани. Ако искате да бъдете класици, но същевременно по-иновативни – подарете на човека отсреща негова карикатура.

Всеки мъж с чувство за хумор би се зарадвал да види своя лик под формата на карикатура в рамка, която да може да закачи вкъщи.
Купи сега

81. Преживяване


Кой мъж не обича новите преживявания? Докато материалните подаръци могат да доставят временна радост, преживяванията създават вечни спомени.

Подарете на мъжа в живота си преживяване, което съответства на неговите интереси и страсти. Това може да бъде приключенски скок с парашут, успокояващ спа център или билети за любимото му спортно събитие. Без значение е – всяко преживяване може наистина да промени живота му.

С този подарък ще излезе извън традиционните рамки. Той предлага нещо повече – възможност за личностно развитие, себепознание и създаване на незабравими моменти.
Купи сега

82. Хоби курс


Хоби курсовете винаги са чудесен избор, който демонстрира демонстрира лично отношение и внимание към другия. Курсът ще позволи на вашия човек да изследва нов интерес или да се задълбочи в съществуващ такъв. Няма значение дали става въпрос за фотография, готварство, дървообработване, или дори дегустация на вино.

Курсът предоставя възможност за личностно израстване и усъвършенстване на уменията. Той не само ще се наслади на поглъщащо учебно преживяване, но и на придобитите нови знания. А те ще му останат за цял живот.

Подарете на мъжа до себе си откъсване от рутината. Позволете му да се запознае със съмишленици и го насърчете да бъде още повече себе си.
Купи сега

83. Вратовръзка и ръкавели


Вратовръзките и ръкавели са може би един от най-страхотните аксесоари за един мъж. Те не само повишават коефициента на стила, но и произвеждат трайно впечатление и повдигат самочувствието.

Вратовръзките предлагат широка гама от модели, цветове и материали, които отговарят на различните модни предпочитания. Без значение е дали става въпрос за официален повод, или за непринудено събиране, вратовръзката придава изтънченост.

Ръкавелите, от друга страна, правят смело изявление със сложните си дизайни и изящна изработка. Те подчертават всяко облекло, независимо дали е делови костюм, или ежедневна риза. С този подарък става въпрос за подчертаване на личния стил на мъжа.
Купи сега

84. Колело


Може би ви изненадваме с идеята си, но колелото може да се окаже един от най-страхотните подаръци, които можете да направите на мъжа до себе си.

Ако той има афинитет към спорта и движението, със сигурност ще го зарадвате. Възрастният човек обикновено е зарязал колелото някъде в килера на детството си. В същото време обаче ви гарантираме, че качването на него веднага ще донесе усмивка на лицето му.

Подарявайки на един мъж колело, вие му здраве и удоволствие от движението. Подарявате му време, което да прекара на открито и със себе си. И в крайна сметка му подарявате множество дози чисто детско щастие.
Купи сега

85. Комплект за коктейли


Няма мъж, който да не цени качествените напитки. Ако вашият човек има афинитет към алкохола и обича да експериментира в кухнята или зад бара, комплектът за коктейли е може би един от най-добрите подаръци за него.

Коктейлният комплект предлага неповторимо изживяване за любителите на коктейли. Тези комплекти обикновено включват основни инструменти като шейкър, джигер, бъркалка, цедка и лъжица. Нещо повече, някои комплекти дори се предлагат с книги с рецепти и уникални съставки за допълнителен усет и експериментиране.

Без значение е дали вашият мъж е начинаещ миксолог, или просто обича да забавлява себе си и гостите си. Комплектът за коктейли със сигурност ще го зарадва.
Купи сега

86. Фитнес уред за вкъщи


Ако търсите идеалния подарък за мъж, който се грижи за здравето си, не търсете повече. Фитнес оборудването е точният подарък. То не само спомага за физическото благополучие, но и отразява вашето отношение и насърчаването към постигането на целите в (или извън залата).

Фитнес уредът вкъщи премахва необходимостта от скъпи абонаменти за фитнес зали или претъпкани фитнес класове. Той позволява персонализирани тренировки, съобразени с индивидуалните предпочитания и фитнес нива.

Без значение е дали става въпрос за бягаща пътека, гирички или стационарен велосипед. Тези подаръци предоставят универсални възможности за поддържане на активен начин на живот точно у дома.
Купи сега

 

Вдъхновихме ли ви?

Надяваме се, че идеите ни за подаръци са ви били полезни и са ви помогнали да вземете решение какво точно да купите на баща, шеф, приятел, съпруг, възрастен мъж, свекър, брат, момче на 20 години или мъж на 30, 40, 45, 50, 60, 70, 80 години.

Поводът няма значение дали за имен ден, рожден ден, Коледен подарък, за Свети Валентин, за Нова Година, за Коледа годишнина, юбилей, или абитуриентски бал, най-важното е да изберете подарък, който за да остави трайни спомени в паметта на човека, на който го подарявате.

3.3/5 - (14 votes)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни
1 Коментар
  1. Evgeniya пише

    Супер идеи за всякаква възраст. Харесах си не една.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!