Всички категории

7-те Най-Добри Чанти за Бебешка Количка

Ако очаквате бебе или сте родили наскоро, вероятно бързо сте осъзнали каква необходимост за вас е това да притежавате чанта за бебешката количка…

Тя със сигурност ще ви гарантира практичност и спокойствие и буквално ще се превърна в неизменна част от живота на вас и вашето бебе.

И именно защото ще я употребявате почти всеки ден, е важно да изберете точно онази перфектна мултитаск чанта, която винаги може да побере поне още една бебешка принадлежност.

Уви, разнообразието на пазара определено е голямо, което може значително да ви затрудни. А хаосът около избора със сигурност е последното, от което се нуждаете, ако сте бременна или сте родили наскоро.

Е, за щастие, тук сте на правилното място!

В това ръководство ще получите съвети, с които лесно ще се насочите към чантата, която с удоволствие бихте носили навсякъде със себе си.

Прочетете докрай, за да разгледате и предложенията, които сме подбрали за вас.

Какви са ползите от използването на чанта за бебешка количка?

Чантата за бебешка количка е един от най-важните елементи, който ще присъства в ежедневието ви с бебе.

Тя ще бъде ваш помощник във всеки един момент и определено ще направи всекидневната ви рутина много по-спокойна и организирана.

Но за да ви убедим в това е време да ви представим някои от най-големите предимства на този тип аксесоари…

Практичност

Когато излизате с вашето бебе ще се наложи да носите със себе си памперси, храна, шишенце, резервна дрешка и какво ли още не… Бързо се досещате, че ви е необходима чанта с обширно пространство, която да е и удобна.

Чантите за бебешка количка обикновено са много функционални в този аспект. Те съдържат повече отделения, които да помогнат да съберете бебешките консумативи.

Още по-хубавото е, че чантите се предлагат със специални джобчета, които ще улеснят организирането на вещите.

По този начин ще поддържате обстановката около себе си спретната и подредена, ако въобще това е възможно с всичко допълнително, което се добавя в последния момент.

Обикновено чантите, специално предназначени за бебета, са достатъчно просторни, за да ви позволят да съхранявате и някои ваши лични вещи като ключове, портфейл и телефон, наред с другите, основно значими за вашето дете неща.

Комфорт

Повечето чанти за бебешка количка са създадени с основната цел да бъдат удобни.

Като майка вероятно ще разчитате най-вече на комфорта в ежедневието си, а то се осигурява от лекотата на чантите и специалните им дизайни, правещи преноса им максимално безпроблемен.

Всеки детайл по специализираните бебешки чанти е създаден с целта да бъде полезен и приятен за майката. Сред най-впечатляващите са дишащите материи на изработка на този тип аксесоари и подплатените им презрамки, които се регулират в зависимост от вашите нужди.

Свобода

Най-ценното предимство на чантата за бебешка количка пред раницата и традиционната чанта, е фактът, че тя освобождава двете ви ръце, докато пътувате или се разхождате с бебето си.

Този тип чанти са направени специално за ситуиране върху количка, която ви дава ви спокойствието да не носите тежестта с тялото си, докато се налага да се занимавате с още няколко неща едновременно.

Всяка майка знае, че свободните ръце са най-ценното нещо, което може да притежава, докато е на разходка с бебето си. Е, обикновените предложения може да не се много удачни в случая, но специализираните определено ще ви гарантират и това удобство.

Какви типове чанти за бебешки принадлежности разпознаваме?

Както дамските чанти, така и тези за бебета, се предлагат в различни размери и форми. Разнообразието е голямо, а покупката – отговорна.

Различните предложения разполагат със своите плюсове и минуси, а изборът ви трябва да е съсредоточен най-вече върху вашите нужди и лични предпочитания за комфорт.

Чанта за бебешка количка с презрамка

Въпреки, че е предназначена да се закача на количката, чантата с регулируема презрамка винаги ще ви е полезна.

Разполагайки с дълга презрамка, ще можете спокойно да я носите на рамото си, когато се налага. Регулируемата функция я прави по-практична, за да пасва на всеки.

Чанта за количка с постелка за повиване

Винаги е добър вариант да изберете чанта за количка, която разполага със специална постелка за повиване. Това ще ви окаже голяма помощ, когато трябва да смените бързо памперс, но сте навън и нямате достъп до санитарно помещение.

Този тип модели, обаче, не винаги са достатъчно пълноценни откъм обширност, особено, докато детето ви расте. В ранна бебешка възраст, обаче, такъв аксесоар със сигурност ще ви е от полза.

Чанта за количка с допълнителни джобове

С колкото повече външни джобове разполага чантата, толкова по-лесно ще съхранявате принадлежностите от първа необходимост.

По този начин бързо ще имате достъп до шишето с вода, биберон или мокри кърпи без да се налага да търсите в общото пространство. Впрочем, външните джобове са удобни и за съхранение на вашите лични вещи, което ги прави още по-впечатляващи.

Уви, този тип чанти са малко по-уязвими по отношение на губенето на разни приспособления, затова е важно да се съсредоточите върху модел с допълнителни защити в дизайнерски план.

Бебешка раница

Да, точно така – съществуват чанти за бебешки принадлежности, които се предлагат във формата на раница. Най-добрата им характеристика е, че ако се наложи да излезете без количка, това няма да ви лиши от комфорта да носите нещата на детето си с вас.

Раниците са удобни, защото разпределят равномерно тежестта върху раменете ви и използвате свободно двете си ръце. С немалко от моделите дори не можете да кажете, че това е чанта, пълна с памперси , защото изглеждат доста добре – леко спортно-елегантни са и са снабдени с множество джобове и отделения.

Какво още трябва да имате предвид при избора на чанта за количка?

Големият избор от бебешки стоки често обърква и затруднява родителите.

Уви, в това отношение е важно да знаете кои са малките, но основни детайли, които да не пропускате при избора на чанта, за да е най-пълноценна покупката ви…

Здрава основа

Препоръчваме ви да изберете чанта с достатъчно широка и здрава основа, така че чантата да може да стои изправена самостоятелно.

Това освен много стабилна в цялостен аспект, ще я прави и много по-удобна за вас, тъй като с лекота ще може да я използвате.

Лесно почистване

Имайки предвид, че ежедевно ще носите храна, течности, та дори и мръсни памперси, петната по бебешката чанта са неизбежни. Във ваш интерес е да не купувате чанта с материя, която се замърсява лесно.

Изберете модел, който бързо ще можете да почистите дори и с обикновена мокра кърпа, изработен от материя, която без проблем може да перете и в пералнята си.

Широко пространство

Вероятно вече сте разбрали, че пространството е най-важното, което да търсите в бебешката чанта.

Просторните отделения и джобове ще ви позволят да носите резервни дрешки за бебето, наред с най-основните за него храни и хигиенни принадлежности.

Дизайн

Бъдете подготвени, че е твърде възможно бебешката чанта да замени кокетната ви дамска чанта за кратко… това не бива да ви притеснява.

Най-добрият съвет е да заложите на цвят, който подхожда на количката, която сте избрали. Можете да съчетаете цвета и дизайна и спрямо полът на вашето дете.

Ако бебешката чанта ще се ползва често и от таткото, то заложете на чанта с универсален цвят, който да не го поставя в смешни ситуации. Изберете чантата заедно, за да сте сигурни, че дизайнът се харесва и на двама ви.

Сред предпочитаните и стандартни цветове са черното и сивото. Цветовете са универсални и подхождат на повечето колички. Освен това са по-удобни от гледна точка на бъдещите петна, които неизбежно ще се появят.

Размер

Това е сред основните характеристики, които предизвикват най-много въпроси сред родителите, но истината е, че няма грешен вариант. Всичко зависи от вашите предпочитания и ежедневни нужди.

За да улесните своя избор може да направите списък с вещите, които обмисляте да носите в чантата.

Преценете дали всичко, което сте записали ви е неободимо, защото родителите често се презапасяват с принадлежности. Когато сте сигурни, че сте написали наистина най-важното, вече ще имате по-голяма яснота за това предложение с какъв размер е добре да закупите.

Препоръчваме ви да не избирате прекалено големи модели, ако планирате да използвате чантата по-често носейки я на рамо. В този случай тя неизбежно ще ви натежи и ще ви попречи да извършвате обичайните си дейности спокойно.

Ако, обаче, имате нужда от по-обемна чанта, търсете такава, която задължително се закача. Тези варианти са по-удобни при пътувания и при по-дълго прекарване с бебето навън.

Начин на затваряне на чантата

Затварянето на чантата за количка е особено важно за вашето спокойствие. Все пак едва ли искате при случайно изпускане на чантата вещите ви да се разпилеят навсякъде. И не само- бебешките вещи трябва да стоят на сигурно и по възможност да не докосват земята.

Препоръчваме ви да използвате чанта, която се закопчава с цип. Това е най-сигурният вариант, с който шансът да се получат неприятни инциденти е минимален.

Чантите, които се закопчават единствено с лепки не са особено подходящ вариант в дългосрочен план. Лепките често влизат в контакт с други материали, замърсяват се и по този начин се захабяват бързо. Още един техен недостатък е, че са по-шумни, а шумът определено не е желателен за едно бебе, което тъкмо е заспало.

Моделите с копчета, пък, също са доста неустойчиви и непрактични. Макар, че често изглеждат добре, те на първо място не гарантират пълна защита на съдържанието на чантата, като същевременно се късат доста по-лесно и изискват подмяна и внимание.

 

Е, ако вече сте подготвили списъка с бебешките принадлежности и нямате търпение да изберете вашата перфектна чанта, непременно разгледайте предложенията, които подбрахме за вас.

1. Чанта за количка Lorelli QplayЧантата за количка Lorelli е с класически дизайн, който е подходящ за всяка количка. Разполага с преносима подложка за повиване и термоизолатор. Вътрешното отделение се затваря с цип, а за ваше удобство са налични странични джобове за мокри кърпи и шишета.
Купи сега

2. Чанта за количка Cangaroo


Чантата Cangaroo е надежден спътник при всяко пътуване. Разполага с основно отделение, достатъчно широко да побере всичките ви необходими вещи. Наличен е удобен преден джоб с вътрешни разделители, както и подвижна термочантичка за шише.
Купи сега

3. Чанта за количка ChipolinoЧантата за количка Chipolino е в свеж сив нюанс с удобна, регулираща се на височина дръжка. В комплекта е включена и подложка за повиване. В нея
ще поберете всички необходми бебешки аксесоари като шишетата за хранене на бебето, бурканчетата с пюре, памперси, козметика.
Купи сега

4. Чанта за количка NeveqС практичен дизайн и голям капацитет – раницата за памперси има различни джобове за съхранение, както и изолиран джоб за бутилка. Изработена е от устойчив водоотблъскващ материал. Допълнителна функция е вградения USB порт за зареждане, а още по-хубавото е, че е лека и комфортна.
Купи сега

5. Чанта за количка KikkabooМултифункционалната чанта Kikkaboo лесно се трансформира в подложка за повиване. Изработена е от висококачествени меланжирани тъкани в нежен бежов цвят. Прикрепя се лесно към дръжката на количката с помощта на тик-так копчета.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

6. Чанта за количка ChiccoЧанта-органайзер, която ще побере всичко, което сте подготвили да вземете за вашето бебе и ще ви помогне да го организирате перфектно. Чантата е удобна и олекотена,за да улеснява ежедневието ви. Има презрамки за рамо, както и дръжка за носене в ръка. Моделът перфектно се съчетава с колички и аксесоари от марката.
Купи сега

7. Чанта за количка MaclarenЧантата Maclaren предлага качество в актуален деним дизайн. Предоставя удобно място за съхранение на основните бебешки принадлежности и аксесоари на майката. Чантата би била идеалният стилен аксесоар към вашата количка.
Купи сега

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!