Всички категории

12-те Най-Добри Телефони за 2024

Голяма част от света, в който живеем, се основава на виртуалното пространство. Ако искате да сте част от съвремието си, при всичко положения трябва да разполагате с подходящите средства за това.

Добрият телефон днес ви осигурява възможност да носите този свят в джоба си постоянно – само на ръка разстояние!

Социални контакти, събития, работа, удоволствия – голяма част от всичко това е свързано със съвременните телекомуникационни технологии. За да бъдете в крак с времето си, е необходимо да имате достъп до тази система.

И то не просто какъвто и да е достъп. Важно е ежедневната ви връзка с виртуалния свят да бъде бърза, сигурна и удобна.

Подходящият телефон може да ви достави всичко това. Той е способен да измести нуждата от серия допълнителни устройства. През него можете да общувате с различните си социални кръгове, да уплътнявате времето си приятно, да вършите работата си, да развивате и съхранявате идеите си и какво ли още не.

Всичко опира до подбора на онзи телефон, който е адекватен на собствените ви потребности, желания и възможности.

Разнообразието на актуалния пазар обаче е може би по-голямо от разнообразието във всички останали производителни сфери. Това положение би могло да стане толкова объркващо и обезкуражаващо, че не е истина… Тогава как да изберете точното устройство за себе си?

Ние ще ви помогнем да се справите с тази ситуация. В това ръководство ще откриете цялата необходима информация за съвременните телефони, техните особености и употреба. Когато се запознаете с всичко, което трябва да знаете, гарантирано ще успеете да подберете точния продукт за себе си.

А за да сме ви от максимална полза, в края на статията си дори ще споделим с вас няколко от най-добрите актуални предложения в областта

Какво трябва да вземете предвид при покупката на телефон?

Няма да изпадаме в подробности какво точно представляват съвременните телефони и как точно работят. Тези устройства са навсякъде около нас от години. Именно затова сме уверени, че всички вие знаете точно как да се справяте с тях.

Поради тази причина ще ви обърнем внимание на няколко ключови въпроса, които вероятно остават неизяснени сред голяма част от потребителите. Телефоните си имат сума характеристики и особености, на които си заслужава да отделите внимание по време на търсенето си.

Когато прецизирате избора си според тях, ви гарантираме, че ще умеете да разграничите качествените предложения от лошите сделки. Това пък ще ви помогнем да откриете тъкмо онова, което търсите

Операционна система

Най-разпространените операционни системи в наши дни са iOS и Android.

iOS е операционна система, която може да се намери в смартфоните на Apple. Тя печели голяма част от популярността си благодарение на сигурността и надеждността, в които се е доказала през годините.

Въпреки това трябва да имате предвид, че когато става въпрос за обмяна на файлове с не-Apple устройства, възможностите са ограничени.

Android, от друга страна, е може би най-популярната операционна система за един смартфон. Това не е случайно и се получава, тъй като в общи линии всички останали смартфон производители използват Android. Това включва Samsung, OnePlus, Xiaomi и много други.

Тези брандове на свой ред имплицират нова система от несменяеми приложения и допълнителни функции към операционната си система.

Добра идея е да обърнете внимание на Android One. Това е олекотена версия на Android, която също така се предлага с месечни актуализации на сигурността.

Apple поначало използват iOS за всички устройства, които произвеждат. Резултатът от това е идеално синхронизирани софтуер и хардуер – двата аспекта на съвременната технология работят като съвършени партньори.

На свой ред всички останали производители приобщават операционната система Android към конкретните си устройства. Като последствие от този процес се получава така, че понякога бутоните и иконите не просто изглеждат, но и се използват различно.

Що се отнася до сигурността, iОС печели по-голяма слава. Това е така, тъй като системата от устройства на Apple е изцяло затворена. Вашата информация няма да я напусне без изричното ви разрешение.

Всеки септември месец системата се актуализира и това е възможно тъкмо поради нейната затвореност. На свой ред Android устройствата актуализират операционната си система общо четири пъти годишно. Става въпрос за две софтуерни и две защитни актуализации. Политиките на защита обаче варират в зависимост от производителя.

iOS и Android използват собствени магазини за приложения. Не всичко може да се открие на двете места.

Капацитет

Когато става въпрос за капацитета на един телефон, въпросът се свежда преди всичко до скоростта на устройството. Извън операционната система множество различни фактори ще определят цялостното представяне на вашия телефон.

Процесорът например изпълнява задачи и стартира приложения. Колкото по-мощен е той, толкова по-взискателни приложения ще можете да използвате на устройството си.

Оперативната памет пък, или така наречения RAM, се грижи за приложенията във фонов режим на работа. В резултат на това не е необходимо приложенията, които използвате, да се зареждат наново всеки път, когато ги отворите. С колкото повече RAM разполагате, толкова по-бързо ще можете да извършвате повече задачи.

Имайте предвид обаче, че цялостното представяне на телефона ви зависи и от капацитета на паметта за съхранение. Пълната памет води до по-бавен телефон и това е неизбежно.

Комбинацията от всички тези фактори ще определи представянето на даден телефон. Именно въз основа на тях различните устройства могат да се обособят в групи според нивото на оперативността си.

Най-маломощните устройства ще бъдат подходящи само за леки задачи. С тяхна помощ можете да провеждате телефонни разговори и да изпращате съобщения през различни платформи. Когато превключвате между отделните платформи обаче, това ще отнема малко повече време.

Повечето стандартни устройства така или иначе ще ви позволят да играете по-леки двуизмерни игри. С тяхна помощ бихте могли също безпроблемно да проверявате новините или фейсбука си.

Обикновено отварянето на отделните приложения ще отнема известно време. Имайте обаче, че поради малкото количество оперативна памет не можете да си позволите много приложения, работещи във фонов режим.

В този ред устройствата от различен клас постепенно надграждат своите възможности. Така се стига до някои телефони, които не са особено далече от представянето на един средностатистически настолен компютър.

С най-мощните устройства можете да играете по-тежки игри и да извършвате някои наистина сериозни операции. За всеки потребител има по нещо – зависи какво искате.

Съхранение

Както вече знаете, възможностите на вашия телефон да съхранява информация, са определящи за неговото цялостно представяне.

Когато паметта ви намалее (а това постепенно ще се случи), вашето устройство неизбежно ще стане по-тромаво. Именно затова е добре да разполагате с максималното количество памет, което можете да си позволите.

При съвременните устройства това означава хранилище от поне 32 GB, или дори 64 GB. Ако съхранявате повече файлове или използвате някои по-сериозни приложения, 128 GB или 264 GB обаче ще бъдат по-подходящи за вас.

Естествено, с повишаването на паметта ще постепенно ще нарастват и цените на различните устройства. Не всеки може да си позволи най-капацитетния телефон. Тъкмо затова съветът ни е да се оглеждате за устройство, което разполага с достатъчно памет и едновременно с това е подходящо за финансовия ви джоб.

Имайте предвид обаче, че дори бъдещият ви телефон да не разполага с толкова памет, с колкото ви се иска, пред вас все още са налични различни варианти. Бихте могли, от една страна, да се снабдите с допълнителна карта с памет, или пък да се възползвате от “облаците”.

Голяма част от информацията в съвременния свят се съхранява в различни виртуални платформи. Това е чудесно, тъй като в много от случаите пространството там може да расте до неопределими размери. Често, срещу съответната цена, разбира се.

Естествено, не можете да разчитате до край на виртуалните облаци. Най-сигурно би било, ако има как да пазите файловте си и на допълнителен твърд диск. Това би могло обаче да се случва на определени периоди от време.

Виртуалното хранилище за сметка на това ви предлага една друга страхотна екстра. С негова помощ можете да се ползвате с достъп до файловете си от различни устройства абсолютно безпроблемно.

Синхронизацията ви позволява да експлоатирате информацията дори когато телефонът не ви е под ръка. А това е… просто несравнимо.

Камера

Благодарение на съвременните телефони всеки от нас вече носи чудесни фотографски възможности в джоба си. С много от устройствата можете да направите някои наистина невероятно качествени снимки и видеа. Въпросът е доколко държите на това…

Ако сте привърженици на фотографията, факторът “камера” със сигурност ви вълнува, когато става въпрос за телефони. В случай че не сте запалени “снимачи” обаче, високооперативната камера на бъдещия ви телефон може да ви направи такива.

Висококачествената камера ще ви позволи да правите снимки в движение, и то при различни условия. Качеството на камерата на един телефон обаче не може да се преценява единствено въз основата на една снимка.

За всяка ситуация се нуждаете от различен тип обектив или функция на камерата. Снимката при слаба светлина ще има различни изисквания към вас от една обикновена портретна снимка например.

Телефоните, които претендират за високи фотографски възможности, днес в общи линии винаги разполагат с повече от една камера. Благодарение на различните камери можете да направите най-добрата снимка независимо от ситуацията.

Разбира се, особеностите на конкретната камера ще имат значение, но все пак… Накратко: колкото повече камери – толкова по-добре. Нека обаче ви споделим малко конкретика.

Широкоъгълният обектив има голям зрителен ъгъл. Благодарение на него можете да снимате по-големи групи от хора, високи сгради, широки пейзажи и т.н. Ако обективът има оптично увеличение, дори и да приближите, това няма да наруши качеството на кадъра.

Ако искате да правите хубави снимки в тъмното, са важни сензорът за изображения и блендата. Колкото по-голяма е блендата, толкова повече светлина ще може да засече камерата ви. По-големият сензор прави снимките по-ясни, остри и цветни.

Нощните снимки отнемат малко повече време. Тъкмо затова е добре вашето устройство да разполага с функция за стабилизацията на изображението.

Запомнете още нещо – броят на мегапикселите е добра реклама, но често не се отразява особено на снимките, които правите.

Батерия

Когато става въпрос за подобни освободени от кабели устройства, въпросът за капацитета на батерията е ключов. Тази информация ще бъде посочена в mAh и засяга издръжливостта на бъдещия ви телефон.

Капацитетът на батерията ви показва колко енергия може да съхрани батерията на дадено устройство. Днес капацитетът на средностатистическия смартфон възлиза на около 4500 mAh.

Същинският въпрос обаче засяга живота на вашето устройство. Да, капацитетът на батерията казва много, но той далеч не е всичко. Той засяга единствено количестовто енергия, която смартфонът ви може да съхранява. Колко изразходва обаче, е друга тема…

Разходът на енергия ще бъде различен за всеки смартфон. Процесорът е един от компонентите, които оказват основно влияние върху живота на батерията. Енергийно ефективният процес ще използва минимално количество енергия за сметка на максимална продуктивност.

Процесорите на iPhone са по-енергийно ефективни от тези на Android, поради което моделите на iPhone се нуждаят от по-малък капацитет на батерията.

Размерът и технологията на екрана също ще влияят върху живота на батерията. OLED и AMOLED са по-енергийно ефективни от LCD.

Смартфон устройството обаче не е само по себе си. Начинът, по който го използвате, със сигурност ще окаже най-голямо влияние върху живота на неговата батерия.

Батерията се изтощава по-бързо, когато използвате смартфона си през целия ден. Приложенията, които работят във фонов режим, също изпиват кръвта на вашия телефон постепенно, но постоянно.

Настройките на самото устройство също ще повлияят върху енергийния му разход. Разбира се, екранът с най-висока яркост ще изтощава батерията по-бързо. Лошото покритие пък ще накара телефонът ви постоянно да го търси, което също ще го измори.

Имайте предвид, че всичко тези фактори са определящи, но за сметка на това абсолютно неопределими. Никой не може да ви каже колко точно устойчив ще бъде животът на бъдещия ви телефон. Оценката както на производителя, така и на потребителите може единствено да ви насочи.

Размер

Размерът на един телефон може да бъде доста определящ в много от ситуациите. Важно е да прецените внимателно кой размер на екрана е подходящ за вас. Това, разбира се, зависи, на първо място, от начина, по който използвате смартфона си.

Ако за вас е важно устройството да се побира лесно в джобове ви и да бъде управляемо с една ръка, ви трябва по-малък телефон. Големият екран обаче ще създаде повече предпоставки за гледане на филми, снимки и гейминг.

Малкият телефон (до 5,8 инча) поначало ще се побира лесно в ръката и джоба ви. Подобни устройства обикновено са широки не повече от 7 см и високи до 14,7 см.

Повечето мобилни телефони с този размер вече обаче са поостарели. С тяхна помощ можете да провеждате разговори и да изпращате съобщения, но не и да правите кой знае какво друго.

Малкият екран не е добра идея, ако сте ценители на видеата. За по-семпли приложения и сърфиране в интернет обаче подобен размер е напълно удачен.

Телефоните със среден размер са между 5,8- и 6,2-инчови (14,7 до 15,7 см). Екранът им е достатъчно голям както за да гледате видеа при приятни условия, така и да приберете устройството в джоба си съвсем спокойно.

През последните години телефоните станаха доста по-големи. Именно затова един среден телефон може да ви се струва голям, ако ръцете ви са по-малки. Широчината на подобни устройство възлиза на около 7 см, а дължината им – на 15,7 см.

Големите телефони вече започват да надхвърлят 6,2 инча. Те са чудесни и обикновено по-оперативни. Трябва да прецените внимателно обаче дали сериозните им размери няма да ви създадат дискомфорт.

Най-важното в крайна сметка е смартфонът, който използвате, да ви бъде удобен. За това са определящи дейностите, които вършите на него, но и “физиологичната” ви съвместимост с устройството.

Дизайн

Дизайнът на един смартфон е друг ключов въпрос, тясно свързан с размера на устройството. Тук освен практическите измерения, ще намесим и естетическите фактори. Нещата много често опират до вкуса.

От една страна, въпросът за дисплея си остава водещ. Имайте предвид, че устройство с малък размер на екрана и дебели рамки все пак може да бъде доста голямо.

Не забравяйте да проверите съотношението между екрана и тялото. То показва колко дебели са рамките. Имайте предвид, че средното съотношение между екрана и тялото на смартфоните е около 80%.

Искаме да ви обърнем внимание на още нещо. През последните няколко години на пазара се появиха смартфони с огъващи се екрани. Технологията е иновативна, но макар и все още да не е толкова популярна, поддържа доста подобаващо ниво на представяне.

Ако си търсите нещо компактно, което може да работи както като телефон, така и като таблет, подобни модели са тъкмо за вас. Те комбинират най-доброто от двата свята – функционалността на малкия екран и удоволствието от големия.

Разбира се, важно е точно какво търсите. Както знаете обаче: който търси – намира. Възможности има, необходимо е само да попаднете на онази, която е за вас.

От друга страна, не е важно единствено как даден телефон стои във и извън ръката ви. Разбира се, всеки от нас би искал да използва устройство, чийто външен цвят му доставя удоволствие.

Определящите свойства на телефона в случая се свеждат до неговия цвят и неговата форма. Разнообразието на пазара в момента действително е много голямо, така че сме сигурни, че ще откриете продукт, който отговаря на естетическите ви разбирания.

Не забравяйте обаче, че един смартфон трябва преди всичко да бъде удобен и практичен. Подобни устройства цялостно стоят доста елегантно, технологично и футуристично. Именно затова съветът ни е да заложите на съдържателното, а не на формалното представяне.

Функционалност

Всички искаме идеалния телефон. И това, което всички си представяме под “идеален”, се свежда до функционалността на устройството.

Разбира се, потребностите и желанията на всички на всеки потребител са различни. На пазара в момента обаче съществува страхотно многообразие от модели. Затова сме сигурни, че можете да откриете точно онова, което търсите.

Какво може да търсите обаче? Разбира се, този въпрос включва различните приложения, които iOS и Android магазините могат да ви предложат. Не бива да пренебрегваме фотографските възможности на различните телефони. Скоростта, паметта, издръжливостта, елегантността – това също са ключови фактори.

Смартфоните обаче ви предлагат още серия възможности, за които можете да помислите. От една страна, може да помислите за по-високата оперативност на съвременните 5G устройства.

Всички смартфони вече ви предлагат възможност за 4G връзка. От 2020 г. обаче на пазара се появиха и множество 5G устройства. Тяхната връзка с виртуалните пространства се осъществява на изцяло друга скорост.

5G връзката освен това е много по-стабилна и ви предлага по-широко покритие. Имайте предвид обаче, че за да използвате 5G интернет, вашият доставчик също трябва да поддържа тази функция.

Ако не е така, няма защо да се тревожите. Можете да си потърсите смарт устройство, което разполага с два слота за различни SIM карти. Така ще имате възможността да запазите стария си план и същевременно да се обърнете към доставчик, който ви предлага онова, което ви липсва.

За повече информация можете да погледнете статията ни за Най-Добрите Смартфони с 2 SIM карти.

Възможностите на пазара в момента са богати поне колкото вашето въображение. А може би и повече…

Опитайте се да си представите какво очаквате от един телефон и проучете какво още можете да получите. Сигурни сме, че ще откриете точното устройство за себе си.

Как да използвате и поддържате телефона си?

Е, вече знаете всичко необходимо за съвременните телефони. Да се сдобиете с желания продукт обаче е само първата стъпка от приключението на новата ви придобивка.

Ако искате да извличате максимума от смартфона си, трябва да знаете как точно да използвате устройството си и да го поддържате оперативно. Грижете се внимателно за него и то при всички положения ще се погрижи за вас.

В тази секция сме ви подготвили няколко ключови съвета и насоки, които могат да ви бъдат полезни в това отношение…

Актуализирайте софтуера си редовно!

Актуализациите на софтуера са от решаващо значение за поддържане на най-доброто състояние на вашия телефон. Производителите често пускат актуализации, които усъвършенстват системата на дадено устройство.

Така телефонът ви ще се поддържа в изправност. Доверете ни се, редовните актуализации ще ви спестят множество проблеми.

Защитете телефона си с калъф!

Независимо дали сте склонни да изпускате телефона си, или не, най-добрият защитник на хардуера е вашият калъф. Той е от съществено значение за предпазване на телефона от повреди, инсталира се лесно и не ви коства кой знае какво.

Това обаче не означава, че трябва да жертвате стила си с мощна противоударна система. Дори напротив – различните калъфи могат да осигурят на устройството ви не само защита, но и страхотен, разнообразен, оригинален външен вид.

Защитете екрана си!

Екранът на вашия смартфон е много чувствителен и може да се повреди при падане. Тъкмо затова е добра идея да се погрижите за него, като инвестирате в качествен протектор за екран.

Той ще предпази екрана ви от износване. Освен това обаче ще ви помогне да избегнете досадните драскотини, които могат да повлияят на реакциите му.

Вземете си достатъчно качествен протектор. Той ще ви спести излишни средства и нерви, които иначе ще се наложи да отделите за ремонта или замяната на изтървания си телефон.

Грижете се за батерията!

Грижата за батерията на един телефон често остава на заден план. Имайте предвид обаче, че тя е от съществено значение за цялостното представяне на устройството.

Батериите ви позволяват да използвате телефона си. Ако не се грижите за тях и не ги поддържате заредени, с течение на времето това ще доведе до повреда устройството. А от това следват още разходи и нерви…

Почиствайте телефона си редовно!

Натрупаната мръсотия при всички положения ще повлияе върху работата на вашето устройство. Ако искате да се възползвате от функционалния си телефон безпрепятствено, трябва да го почиствате редовно.

Обърнете внимание на всички дупчици и процепчета. Можете да използвате специални кърпи за телефон, както и четки. В случай че не можете да се справите с определена зона, най-добре би било да се обърнете към професионалист. Понякога по-внимателното, дълбоко и детайлно почистване е необходимост.

Избягвайте екстремни температури!

Мобилните телефони са създадени да работят при определени температури и екстремните ситуации могат сериозно да повредят вашия смартфон. Прекаленият студ и прекалената горещина за дълъг период от време са си опасни.

По този начин можете сериозно да навредите на батерията си. Извън нея обаче всички останали вътрешни компоненти могат да пострадат. Това на свой ред може не просто да намали, а направо да прекрати живота на вашето устройство.

Отстранявайте неизправностите в телефона си навреме!

Отървете се от ненужните приложения и изчистете паметта си. Добра идея е също да проверите колко място използвате и дали то е достатъчно, за да съхранявате всичките си данни.

Понякога изтриването на приложения и изчистването на кеша могат да отстранят някои не толкова сериозни неизправности. В други случаи обаче се налага актуализиране на софтуера или възстановяване на фабричните настройки.

По-мащабните операции така или иначе се препоръчват на известен период от време. Преинсталирането на един телефон е почти като прераждане за самото устройство. Грижете се за телефона си и той гарантирано ще ви се отблагодари, като ви служи вярно.

 

Е, надяваме се нашето ръководство да ви е било от полза!

А сега, след като вече знаете всичко необходимо за телефоните, техните особености и поддръжка, както ви обещахме, ще споделим с вас и няколко от най-добрите предложения сред разнообразието от продукти на пазара в момента…

1. Смартфон Samsung Galaxy S22 Ultra


Първи на сцената излиза Samsung Galaxy S22 Ultra. Този страхотен смартфон представлява устройство от най-висок клас и разполага с два слота за SIM карти. Телефонът е изключително елегантен и високооперативен. Предлага ви невероятен изчистен дизайн, 128 GB вътрешна памет и цели 8 GB RAM. Устройството поддържа безпроблеми 5G покритието. Мащабният му екран се експлоатира на изцяло различно ниво благодарение на страхотната S Pen писалка. Това е продуктът на Samsung, който се слави с най-бързия Galaxy процесор досега.
Купи сега

2. Смартфон Apple iPhone 14 Pro


Разбира се, редно е да предоставим думата и на основната конкуренция. Apple iPhone 14 Pro към настоящия момент е последния смартфон, който Apple са пуснали на пазара. Именно затова това устройство не може да се сравни с никое друго. Ако следите дейността на Apple, сами знаете за какво точно става въпрос. Конкретно този продукт върви с изключително елегантен Deep Purple дизайн. Телефонът разполага със 128 GB и 6 GB RAM. Естествено, устройството поддържа връзка с 5G мрежата.
Купи сега

3. Смартфон OnePlus 10 Pro


OnePlus 10 Pro е още един смартфон от най-висок клас. Това устройство разполага с невероятна многофункционална камера, или по-точно 4 камери. За високоскоростната му оперативност се грижат главозамайващите 256 GB вътрешна памет и 12 GB RAM. В комбинация със страхотния Snapdragon 8 Gen 1 процесор тази машина се превръща в нещо наистина сериозно. Emerald Forest е цвят, който надали ще срещнете сред останалите производители на смартфони. И това е просто черешката на тортата, която прави този продукт уникален.
Купи сега

4. Смартфон Huawei Nova 10 Pro


Дизайнът на Huawei Nova 10 Pro се конкурира с останалите по съвсем друга линия. Това е един изключително фин и стилен смартфон, който със сигурност ще остави потребителя си впечатлен. Устройството разполага с 3 страхотни задни камери и 2 предни, които при взаимната си работа постигат някои наистина страхотни резултати. Смартфонът ви предлага 8 GB RAM и цели 256 GB вътрешна памет, от чийто капацитет можете да се възползвате на воля. Освен това телефонът ви предлага възможност за инсталиране на две SIM карти.
Купи сега

5. Смартфон ASUS Zenfone 9


ASUS не са просто сред водещите производители на лаптопи и компютри. Те постепенно се разширяват в сферата на всички компютърни технологии. ASUS Zenfon 9 е едно страхотно тяхно постижение, което се представя на доста високо ниво. Този смартфон не се слави с най-високите фотографски възможности, но за сметка на това се държи доста добре в софтуерно отношение. Устройството разполага със 128 GB вътрешна памет и 8 GB RAM. Две SIM карти и 5G мрежата също са на ваше разположение. Операционната система е Android.
Купи сега

6. Смартфон Sony Xperia 10 IV


Sony Xperia е едно от най-старите имена на телефонния пазар, установили се от години насам. Sony Xperia 10 IV е модел, който стои доста високо в класацията. Това устройство ви предлага три чудесни задни камери, които правят невероятни снимки. Екранът е изключително голям и доста оперативен. Звукът е дълбок и изчистен. За скоростната оперативност на Android системата се грижат 6 GB RAM и 128 GB вътрешна памет. Устройството ви предлага два слота за SIM карти и 5G покритие.
Купи сега

7. Смартфон Google Pixel 6A


Представяме ви и едно чудесно устройство, произведено от Google. Pixel 6A е смартфон с Android операционна система, който е един доста добър избор за средностатистическия потребител. Устройството е водо- и прахоустойчиво и разполага с 6,1-инчов екран. 6 GB RAM и 128 GB вътрешна памет определят неговата оперативност. 2-те му камери са способни да уловят някои доста впечатляващи кадри. Телефонът е съвместим с 5G мрежата.
Купи сега

8. Смартфон Motorola Edge 30 Pro


Motorola Edge 30 Pro е един високоскоростен смартфон, който е готов на някои велики софтуерни подвизи. Устройството се предлага с вътрешна памет, която възлиза на 256 GB, и работи безпроблемно благодарение на 12-те си гигабайта оперативна памет. Че е невероятно стилно и елегантно, няма да коментираме. Фотографската му система се състои от 4 камери и е способна да заснеме някои наистина страхотни кадри. Смартфонът работи с Android.
Купи сега

9. Смартфон Realme 9 Pro


Представяме ви още един смартфон, който разполага с 2 слота за SIM карти. Realme 9 Pro е устройство, което се конкурира с най-големите в сферата. То ви предлага 128 GB вътрешна памет и 8 GB RAM, които да поддържат високоскоростната му дейност. Моделът е с размери от 6,6 инча, разполага с Android операционна система и възможност за връзка с 5G мрежата. 4-те му камери се представят на доста високо ниво, а батерията му е особено издръжлива с капацитет от цели 5000 mAh.
Купи сега

10. Смартфон Xiaomi 12T PRO


Преди няколко години Xiaomi тепърва прохождаха на популярния технологичен пазар. Днес това е един сред водещите производители на всевъзможни компютърни технологии и смартфоните им са се установили на челните позиции в множество класации. Xiaomi 12T Pro е един от най-вискокласните модели в арсенала им. Това устройство разполага с 12 GB RAM и 256 GB вътрешна памет. 8-ядреният му процесор му дава възможност да извършва всевъзможни операции за нула време. Операционната система на смартфонът е Android.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

11. Смартфон Samsung Galaxy Z Flip4


Ако си търсите нещо по-екстравагантно или изпитвате носталгия по класическите флип телефони, Samsung Galaxy Z Flip4 е тъкмо за вас. Това е устройство, чиито 6,7 инча могат да се прегънат на две и да се поберат безпроблеми в джоба ви. В същото време иновативният дизайн не е всичко, което този смартфон може да ви предложи. Той разполага с 8 GB RAM и 128 GB вътрешна памет. На всичкото отгоре 8-ядреният му Snapdragon 8 Gen 1 процесор му позволява да извършва всички операции с изключително висока скорост.
Купи сега

12. Смартфон Nokia X30


Nokia X30 е последният смартфон, който ще споделим с вас. Това е едно доста стабилно устройство, което може да зарадва множество потребители. Моделът разполага с 8 GB работна и 256 GB вътрешна памет. С него можете да се възползвате от всички екстри на Android операционната система. Този смартфон се опитва да намери баланса между компактния дизайн и достатъчно големите размери на екрана. Той със сигурност ще ви остави удовлетворени, тъй като е готов да извърши всичко, което го накарате, без проблеми. И да, неразрушимата устойчивост на Nokia не е мит.
Купи сега

3.6/5 - (35 votes)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни
10 Коментари
 1. Stefan пише

  Здравейте ! Защо не представихте един мнoго добър нов телефон SAMSUNG NOTE 9 !
  Един уникален телефон с много възможности !
  Заслужаваше внимание и той във вашия преглед по горе !

  Проздрави, Стефан Ташев

  1. Iliya пише

   Защото самсунг ноте 9 се продава и без реклама

 2. ТЕМЕЛКО ПЕТРОВ пише

  къде в класацията е XIAOMI ?

  1. Емил пише

   Определено Mi 9 заскужава да бъде в класацията.

   1. Деян пише

    Няма го Xiaomi Note 8 Pro.
    Въобще Xiaomi се вече лидери при мобилните устройства вече,а никъде не се споменава.Защо?
    Аз съм със Samsung Galaxy Note 2(N7100).
    И макар вече поостарял с времето си и износен морално от 11.2014г.,Аз си го ползувам.
    Служи ми вярно!(Може и да има някои недоразумения,но те са в резултат на претъпкана памет-ЛОГИЧНО!).
    От скоро този Xiaomi модел-note 8 ми е приковал вниманието!
    Samsung Note 2-Android 4.2->4.3-Аз
    Xiaomi Note 8-Android 9.0 Pie
    Вече има приложенния които изчезнаха,а и не могат да се инсталират.
    Всяка година и нещо по 1 операционна система нараства.Как бързо се динамизират системите,а с тях и приложенията намаляват на вече остарелите смартфони!

 3. Боя пише

  Каде в младежката бихте сложили mate lite?

 4. Цветослава Петрова пише

  Какво да кажем за S10+ ❤😋.имам го и се радвам много но не пишете нищо за това бижу.

 5. Aleksandar Brezoev пише

  Къде е S20 ultra?,S20+ samsung

  1. Тодор пише

   И аз това се чудя?

 6. Ивайло Иванов пише

  Какво е това, уважаеми дами и господа!? Предложени 22 телефона! Как, аджеба, да се ориентира човек в тоя гмеж?! Предложете 4 или пет, че да може човек да се ориентира. Какви се тия (не тея) 22 вида телефони?! ‘баси!…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!