Всички категории

7-те Най-Добри Телевизори Samsung

За да изпълните миговете си на почивка и забавление у дома с безценни емоции и комфорт, вие несъмнено се нуждаете от наистина функционален, практичен и най-вече висококачествен телевизор

Е, от Samsung са се погрижили да ви осигурят това и то поднасяйки го с неповторим стил!

Не е тайна, че най-впечатляващите съвременни телевизори се отличават с множеството си иновативни и интелигентни характеристики.

Те придават на всеки дом модерна и интересна атмосфера и осигуряват на хората в него допълнително чувство за уют и удобство.

Кажете „сбогом“ на еднообразните моменти пред малкия екран и то по най-добрия начин, още сега!

В това ръководство сме формулирали няколко ценни насоки, които трябва да имате предвид при избора на телевизор, и сме ви запознали малко по-подробно с марката „Samsung“, представяйки ви най-отличителните им предложения за телевизори за тази година, които със сигурност ще харесате!

Как да изберете телевизор?

Телевизорите определено имат неизменна роля в ежедневието на всеки съвременен дом.

И докато преди, тяхната единствена и най-основна задача беше да доставят телевизионно съдържание до аудиторията…

Днес, подобно на компютрите, те предлагат широка гама от хардуерни и софтуерни функции.

Това означава, че телевизорите вече не само могат да ви осигурят безценни мигове на почивка и забавление с любими филми и предавания, но и удобство при провеждане на интерактивна комуникация, дейности в интернет и игри.

При избора търсете най-вече практичност и качество!

Наясно сме, че същестува наистина богато разнообразие от предложения на пазара, различващи се по своя вид, дизайн, технически характеристики и функционалност.

И за да направите най-добрият избор за вас и вашия дом, ви съветваме да се съобразите с личните ви предпочитания и спецификите на ежедневието ви, и обстойно да проучите предложенията на пазара и отзивите за тях.

Какво трябва да имате предвид при избора на телевизор?

Както вече споменахме, телевизорите се различват по множество характеристики, а изборът определено не е никак лесен.

И все пак, за да бъдете максимално прецизни при покупката си, ви съветваме да се съобразите с няколко основни неща…

Вид

Видът на телевизорите се определя в зависимост от начина им на визуализиране на екранната картина.

Класическите предложения са били с директен изглед на изображението, доставен чрез катоднолъчева тръба или благодарение на оптични полупроводникови чипове за обработка на цифрови сигнали (DLP).

Днес, обаче, такива телевизори са много рядко срещани, тъй като не се произвеждат, и са заменени от значително по-модерните и впечатляващи предложения на новите технологии.

Те биват четири основни вида – плазми, LCD, OLED и QLED.

Плазмени телевизори

Те са създадени в края на миналия век и са проектирани на базата на клетъчна мрежа от пиксели, пълна с плазма, обхваната от стъклени панели и електроди, подпомагащи излъчването на цифрово изображение.

Този тип телевизори се отличават с изключителна здравина, бърз кадър и добро качество на картината.

Ниската наситеност на екранните им цветове, обаче, ги прави недостатъчно впечатляващ и предпочитан избор в днешно време.

LCD

Тези телевизори са най-широко разпространеният, популярен и бюджетен избор през последните години.

Те се предлагат в много голямо разнообразие от дизайни и се отличават с перфектна наситеност на екранните цветове и яснота на изображението. При тях то се доставя благодарение на пикселите в екрана, съставени от молекули с течни кристали, фино ситуирани между електроди и поляризиращи филтъри.

Единственият недостатък на LCD-телевизорите е, че често при тях се получава ефект на „замазване на картината“ или забавяне на кадъра.

OLED

Телевизорите с органични светодиоди, подобно на LCD, използват полимерни молекули в пикселите си, които осигуряват винаги перфектна екранна визия на изображението.

Те се отличават и със своята висока технологичност, осигуряваща максимална яснота и бързина на кадъра, в комбинация с изключителната енергийната икономичност.

Единственият недостатък на OLED-телевизорите е, че са с доста по-крехка диодна структура, която съответно прави значително по-кратка и тяхната употреба (2-3 години).

QLED

Това несъмнено е най-модерният и отличителен вид телевизори.

В пикселите си, QLED-технологията използва наночастици, наречени „квантови точки“, които осигуряват по-реалистични цветове и яркост на изображението.

Този тип телевизори са устойчиви и многофункционални и единственият им недостатък е високата им цена, която обаче, напълно се оправдава с качеството им.

Размер

Размерът на екрана на телевизора също е от изключително значение.

При избора на тази характеристика има няколко особености, с които трябва прецизно да се съобразите…

Практичност

Преди да закупите телевизора е важно внимателно да направите план за неговото ситуиране в дома ви. В противен случай може да срещнете проблем при инсталирането му или пък самото му разположение да се окаже неудобно за вас.

Знаем, че големите телевизори са изключително модерни и привлекателни, но определено ви съветваме, първо да обмислите внимателно решението си, за да не се получи така, че да останете разочаровани от непрактичността на покупката си.

Безопасност

Не забравяйте, че здравето ви е от най-голямо значение. Съветваме ви, колкото и изкушаващо и придаващо чувство за кино да е това, да не гледате телевизора си твърде отблизо.

Стандартизираните правила за размер на екрана спрямо ситуирането му са такива:

 • Екран под 45‘‘ да се гледа на разстояние минимум 1 метър.
 • Екран с размер 45‘‘ да се гледа на разстояние минимум 1.3 метра.
 • Екран с размер 55‘‘ да се гледа на разстояние минимум 1.7 метра.
 • Екран с размер 65‘‘ да се гледа на разстояние минимум 2 метра.
 • Екран с размер 75‘‘ да се гледа на разстояние минимум 2.3 метра.
 • Екран с размер 85‘‘ да се гледа на разстояние минимум 2.6 метра.

Всяко гледане на екран по-близо от обозначеното, може да навреди значително на вашето зрение и да ви причини хронично главоболие или замаяност.

Резолюция

Стандартната разделителна способност зависи от размера на телевизора. Тя обозначава броя на вертикалните и хоризонтални сечения на пикселите.

Колкото по-голямо е числото на разделителната способност, толкова по-добро е качеството на картината.

Резолюцията може да бъде съответно 720p (HD), 1,080p (Full HD), 2160p (4K) и 4320p (8K).

Функции

Както многократно споменахме, модерните технологии се развиват изключително много и в сферата на телевизорите.

Те вече са своеобразни Smart-устройства, отличаващи се с интелигентност, интуитивност и практичност.

Колкото по-функционален е един телевизор, толкова по-удобен и полезен за употреба е той.

Разбира се, обаче, това не означава да си закупувате такъв продукт, ако по-голямата част от характеристиките му не са ви нужни в ежедневието.

Но все пак, сме сигурни, че сред широкото разнообразие от предложения, ще откриете перфектният вариант, съчетаващ в себе си равни дози семплост и иновативност.

Вече по-голямата част телевизорите разполагат с операционна система, позволяваща ви пряка интерактивна връзка с различни страни на онлайн пространствотo.

Само с един клик на дистанционното, вие вече може да си осигурите пълен достъп до социални мрежи (Facebook, Twitter, Instagram, Tik Tok, YouTube), развлекателни сайтове, игри и специализирани платформи за филми и музика (Netflix, HBOGo, Voyo, Spotify).

Също така, повечето модерни предложения за телевизори разполагат и с гласов асистент, функция за скрийн мироринг (споделяне на екран от мобилен телефон) и осъществяване на връзка с Wi-FI и Bluetooth.

Защо да изберете Samsung?

Щом сте тук, значи най-вероятно имате известни наблюдения относно марката и нейният отличителен нюх в производството на различни видове техника.

Но дори и да нямате, определено не сте сгрешили в избора си да търсите техен продукт.

През последните години, особено в лансирането на телевизори, Samsung доказаха, че техните предложения са наистина висококачествени, много съвременни откъм функционалност и впечатляващи в дизайнерски план.

Факт е, че телевизорите на Samsung са сред най-добрите на пазара!

Екранната им картина е с много ясно качество и наситени цветове, а техническите им характеристики са многообразни и иновативни.

И макар, че често са упреквани заради по-високите си цени, телевизорите Samsung изпъкват пред останалите марки с много качество и стил… А това несъмнено е от изключително значение!

Те са подходящи за аранжировка на всекидневната стая, за игри, за сърфиране в интернет и дори за обособяване на собствен малък киносалон в домашни условия…

С многобройните си качества и свойства, тези телевизори ще предизвикат интерес у вас сега и гарантирано ще ви осигурят пълноценни мигове пред екрана в бъдеще.

Какво трябва да имате предвид при избора на телевизор Samsung?

Съществува наистина широко разнообразие от предложения за телевизори на марката на пазара.

За ваше улеснение при избора, обаче, Samsung са обособили специална методика в създаването на серийните номера на продуктите си (например UE55TU8510UXXU).

Първата буква от серийният номер обозначава вида на телевизора (UE55TU8510UXXU):

 • Q = QLED
 • U = LED
 • P = Plasma
 • L = LCD
 • H = DLP
 • K = OLED

Втората буква, пък, отразява региона, за който е приспособен продуктът (UE55TU8510UXXU):

 • N = Америка
 • E = Европа
 • A = Азия

Най-вече е важно да гледате това обозначение при пазаруване онлайн, тъй телевизор, наподходящ за вашия регион, няма да функционира правилно в него.

Двете цифри след това, отразяват размера на дисплея на телевизора в инчове (UE55TU8510UXXU).

Следващите букви, пък, ще ви дадат информация за годината на производство на телевизора (UE55TU8510UXXU):

 • T/TU = 2020
 • R/RU = 2019
 • N/NU = 2018
 • M/MU = 2017
 • K/KS/KU = 2016
 • J/JS/JU = 2015
 • H/HU = 2014
 • F = 2013
 • E = 2012
 • D = 2011
 • C = 2010
 • B = 2009
 • A = 2008

Двете цифри след това отразяват номера на серията на производство на телевизора (UE55TU8510UXXU). Имайте предвид, че колкото по-високо е това число, толкова по-нов е моделът на продукта.

А следващите цифри и букви (UE55TU8510UXXU) обозначават чисто визуални специфики на телевизора, както и някои технически характеристики откъм картина и звук.

 

Време е и да ви представим и най-добрите предложения за телевизори Samsung на пазара в момента…

1. Samsung Q95TТова е най-универсалният Smart телевизор на Samsung за 2021.

Той обединява в себе си богата функционалност, практичност и невероятен стил.

Моделът е с размери 1227.6 x 705.6 x 34.8 мм. и разполага с 55 инчов QLED-дисплей с 4K Ultra HD качество на изображението, видео резолюция 3840 х 2160 и аудио система версия 4.2.

Също така, той e с oперационна система Tizen и поддържа множество приложения, сред които YouTube, Netflix и HBOGo. Откроява се и с няколко ключови и иновативни функции – гласови команди, гласов асистент, скрийн мироринг и Wi-fi и Bluetooth връзка.

Продуктът е средоикономичен и разполага с енергиен клас B и приблизителна годишна консумация 215 kWh.

Несъмнено това предложение ще ви впечатли с перфектните си характеристики и ще ви осигури максимален комфорт и наслада във всеки един момент!
Купи сега

2. Samsung The FrameТова е най-дизайнерски отличителният Smart телевизор на Samsung за 2021.

Той е идеален избор за ценителите на естетиката и изкуството сред вас.

Телевизорът е с размери 1235 x 706.3 x 45.8 мм. и разполага с 55 инчов QLED-дисплей с 4K Ultra HD качество на изображението, видео резолюция 3840 х 2160 и аудио система версия 2.2.

Операционната му система е Tizen, като моделът поддържа интерактивни приложения като YouTube, Netflix и HBOGo и се откроява с удобни и модерни характеристики, сред които гласови команди, гласов асистент, скрийн мироринг и Wi-fi и Bluetooth връзка.

Той е средноикономичен. Разполага с енергиен клас B, а приблизителната му годишна консумация е 215 kWh.

Този телевизор определено ще внесе уют и красота в обстановката около вас с лекота!

Купи сега

3. Samsung Q80TТова е най-функционалният Smart телевизор на Samsung за 2021.

Той определено е много практичен избор, който несъмнено ще впечатли геймърите сред вас.

Продуктът е с размери 1227.6 x 706.7 x 53.9 мм. и класически дизайн. Той разполага с 55 инчов QLED-дисплей с 4K Ultra HD качество на изображението, видео резолюция 3840 х 2160 и аудио система версия 2.2.

Операционна му система отново е Tizen, поддържаща приложения като YouTube, Netflix и HBOGo и множество удобни функции, сред които гласови команди, гласов асистент, скрийн мироринг и Wi-Fi и Bluetooth връзка.

Телевизорът е с енергиен клас B със средноикономична приблизителна годишна консумация 214 kWh.

Функционален и много удобен – този телевизор несъменено ще стане ключова част от вашето ежедневие.

Купи сега

4. Samsung TU8000Това е най-бюджетният Smart телевизор на Samsung за 2021.

Той се отличава с невероятен стил и добра функционалност и то на много достъпна цена.

Моделът е с размери 1449.4 x 830.3 x 59.9 мм. и разполага с обширен 65 инчов LED-дисплей с 4K Ultra HD качество на изображението, видео резолюция 3840 х 2160 и аудио система версия 2.

Той е с oперационна система Tizen, поддържаща богата гама от приложения, сред които YouTube, Netflix и HBOGo. Също така, притежава и някои от най-модерните, интелигентни функции – гласов асистент, скрийн мироринг и Wi-Fi и Bluetooth връзка.

Телевизорът се отличава и с високоикономичния си енергиен клас А+ и ниската си приблизителна годишна консумация от 161 kWh.

Благодарение на отличителната си практичност, той определено ще бъде много страхотно допълнение към вашия дом.
Купи сега

5. Samsung Q950TSТова е най-качественият Smart телевизор на Samsung за 2021.

Той се отличава с модерни функции, стилен и устойчив дизайн и невероятни технически характеристики.

Продуктът е с размери 1433.1 x 814.3 x 15 мм. и разполага с 65 инчов QLED-дисплей с 8K Ultra HD качество на изображението, видео резолюция 7680 x 4320 и аудио система версия 4.2.

Операционната му система е Tizen, която поддържа широко разнообразие от приложения – YouTube, Netflix, HBOGo и други, и иновативни функции – гласови команди, гласов асистент, скрийн мироринг и Wi-fi и Bluetooth връзка.

Богатата актуалност на телевизора, обаче, го прави доста неикономичен. Той разполага с енергиен клас D, а приблизителната му годишна консумация е 577 kWh.

И все пак, разполагайки с този телевизор в дома си, вие несъмнено ще си осигурите неповторими мигове на комфорт и уют с лекота.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

6. Samsung Q800TТова е най-високотехнологичният Smart телевизор на Samsung за 2021.

Стилен дизайн и впечатляващи характеристики – този модел обединява в себе си тези две страхотни качества и то по наистина отличителен начин.

Той е с размери 1447.9 x 830.9 x 25.2 мм. и разполага с 65 инчов QLED-дисплей с 8K Ultra HD качество на изображението, видео резолюция 7680 x 4320 и аудио система версия 4.2.

Той с oперационна система Tizen и поддържа множество приложения, сред които YouTube, Netflix и HBOGo. Освен това, телевизорът се откроява и с няколко интелигентни функции – гласови команди, гласов асистент, скрийн мироринг и Wi-fi и Bluetooth връзка.

Перфектната технология, обаче, изисква значително захранване. Именно затова, моделът не е особено икономичен и разполага с енергиен клас D с приблизителна годишна консумация 566 kWh.

Ако желаете да си осигурите обстановка като на кино у дома, то този телевизор ще ви осигури безценни мигове пред екрана с лекота.
Купи сега

7. Samsung The SeroТова е най-иновативният Smart телевизор на Samsung.

Той е различен, отличителен и определено впечатляващ. Дизайнът му е изключително модерен, а екранът му може да е разположен както хоризонтално, така и вертикално.

Този уникален модел телевизор е с размери 83.4 x 1228.1 x 564.7 мм. Той разполага с 43 инчов QLED-дисплей с 4K Ultra HD качество на изображението, видео резолюция 3840 х 2160 и аудио система версия 4.1.

Операционната му система е Tizen, а функционалността му се отличава с богато разнообразие от приложения като YouTube, Netflix, Rakulten, Tik Tok и HBOGo, както и с интелигентни характеристики – гласов асистент, скрийн мироринг и Wi-fi и Bluetooth връзка.

Освен това, това иновативно предложение се отличава и с добра икономичност. То разполага с енергиен клас B, а приблизителната му годишна консумация е едва 133 kWh.

Така, че, ако желаете да внесете свежест, стил и доза нестандартност в ежедневието си, не се колебайте, и подберете този продукт още сега!
Купи сега

3.5/5 - (2 votes)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!