Всички категории

8-те Най-Добри 32-инчови Телевизори

Искате да откриете перфектния телевизор, с който да се насладите на технологичните иновации и качествено изображение, без да харчите твърде много и да заемате голямо пространство?

Е, в много ситуации 32-инчовия телевизор може да се окаже най-удобното решение за вас.

Ако разполагате с малка стая, прекалено големият дизайн би изглеждал смешно. Именно затова компактните размери на тези модели биха паснали идеално, където и да ги разположите.

32-инчовите телевизори са популярни със своята дълготрайност, ниска консумация на ток и модерен дизайн.

Нужно е единствено да следвате правилото за традиционната телевизия, което гласи, че коректната дистанция се определя като умножим диагонала на дисплея по 2.5 см.

И не забравяйте да погледнете вида на матрицата и технологията, чрез която е направена. Не бива да спестявате от този параметър – матрицата OLED или QLED ще бъде най-добрата опция.

Тук може да разгледате няколко от най-добрите ни предложения…

1. Телевизор Sony 32W800Компактен смарт телевизор с LED дисплей, плосък екран и HDR технология. Операционна система – Android, с включени видео приложения, които ще направят изживяването ви пред екрана още по-вълнуващо – YouTube, Netflix и HBO go. Моделът има страхотни характеристики с включени гласови команди, асистент, Mirroring, USB recording и вграден Chromecast. С чудесна аудио технология – Dolby Digital Plus и широка гама на картините – User, Standard, Vivid, Sports, Movie, Game, Energy Saving. Енергийният клас е F, а свързването е чрез Bluetooth или Wi-Fi. Капацитетът на съхранение 8GB, а резолюцията 1366 x 768. Комплектът включва също: дистанционно, батерии и инструкции.
Купи сега

2. Телевизор Xiaomi MiTV-P132Удобен смарт телевизор с диагонален LED дисплей – 80 см, плосък екран и HD качество на изображението. С операционна система – Android и включени видео приложения – YouTube, Netflix и HBO Go. Притежава гласов Google assistant и аудио технология Dolby Audio. Свързването е възможно чрез Bluetooth и Wi-Fi и е с енергиен клас Е. Капацитет на съхранение – 8GB и резолюция – 1366 x 768. Моделът е лесен за използване, с компактни размери – 180 x 479 x 733 мм и тегло 6,4 кг. Комплектът включва със себе си – дистанционно, захранващ кабел и инструкции.
Купи сега

3. Телевизор Philips 32PHS6605Ако яснотата на изображението и цветовият контраст представляват интерес за вас, то може би този модел е най-подходящ за вашите нужди. Представяме ви SMART телевизор с LED екран и резолюция HD (1366×768). Той е с операционна система Saphi и приложения за стрийминг на Netflix и Youtube. Телевизорът е с изключително модерен и тънък дизайн, за да ви предоставя възможно най-доброто изживяване с фини детайли. Screen mirroring е допълнителна функция, която позволява на екрана на мобилно устройство да се отразява на телевизионния екран. Моделът е с енергиен клас Е, компактни размери и включени: дистанционно, захранващ кабел и инструкции.
Купи сега

4. Телевизор Samsung 32T4302Иновативен SMART телевизор с LED екран, с диагонал 80 см (32 инча) и HD резолюция (1366 x 768). Той е оборудван с Wi-Fi връзка, операционна система Tizen и приложения за стрийминг Netflix, Youtube и HBO GO. Моделът е с тънък и модерен дизайн, за да пасне идеално навсякъде. Благодарение на HDR технологията и HD резолюцията ще успявате да виждате дори фините детайли в най-зрелищните сцени. Големият диагонал ви позволява да видите цялата картина, като всичко става много реално на по-голям екран. Със звуковата технология Dolby Digital Plus ще си гарантирате качествен звук като на кино, а Multiroom Link ви позволява да споделяте аудио съдържание на множество устройства. Моделът е с енергиен клас F и включени: дистанционно, захранващ кабел и инструкции.
Купи сега

5. Телевизор LED Star-LightС 32-инчовия телевизор ще успеете да откриете магията на на ярките цветове, благодарение на страхотната LED технология. Моделът е ултра тънък, с елегантен дизайн, HD екран и компактни размери – идеалното решение за всеки дом. Предлага отлични цветове от всеки ъгъл и мултимедийни възможности. Телевизорът Star-Light разполага с най-новите технологии и всички необходими портове, за да направи лесно свързването към всеки източник на сигнал. Благодарение на слота CI + ще успеете да премахнете голяма част от досадните кабели. Лесен както за използване, така и за инсталиране и монтаж. Телевизорът е с енергиен клас F и включва със себе си: батерии, дистанционно управление, захранващ кабел и инструкции.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

6. Телевизор Walton 32WA5100Осигурете си забележително изображение и визуален блясък с 32- инчовия Walton. Той е с елегантен дизайн, HD качество с 16,7 милиона различни цвята и 8-битов цвят, който проектира жив образ. Технологията на панелите VA предоставя ясни детайли, подобрявайки качеството и яснотата на пикселите. Разполага с матрична технология за светлина, за да ви осигури намалено отражение и разширено положение. С още допълнителни технологии като 3D COMB Filtering 3D Noise Reduction, резултатът е да се намали гранулирането на видео артефакти, като се даде на потребителя по-ясен образ и по-реалистично изживяване. Моделът е с аудио технология Dolby Digital, LED дисплей и енергиен клас F. С компактни размери и включени: батерии, захранващ кабел, дистанционно и инструкции.
Купи сега

7. Телевизор JVC 32VAF3000Ако държите на детайлите и искате възможно най-ясна картина, доверете се на този страхотен телевизор с Full HD екран. Можете да откриете хиляди филми, телевизионни предавания или игри и да получите отговор на всичките ви въпроси с помощта на операционната система Android TV. С възможност за използване на видео приложения като YouTube, Netflix и HBO Go. Свързването е възможно чрез Bluetooth и Wi-Fi, а аудио технологията е Equalizer. Моделът е с компактни размери, модерен дизайн, резолюция 1920 x 1080 и енергиен клас F. За да сте напълно готови за вашето телевизионно приключение комплектът включва: батерии, захранващ кабел, инструкции и smart дистанционно.
Купи сега

8. Телевизор Finlux 32FHD5000Технологиите, с които е оборудван този модел – HD, FHD, UHD – Finlux ще ви накарат да се почувствате като на кино. Качеството на изображенията и ярките цветове ще гарантират вашето вълшебно изживяване. А с помощта на CI+ модула на телевизора имате достъп до шифровани телевизионни канали. Опцията SMART предлага най-популярните приложения: Netflix, Youtube, Amazon Prime Video, Hulu и HBO Go. Телевизорът е с операционна система Linux, гласов асистент Google и аудио технология Dolby Digital Plus. С висока резолюция 1920 x 1080, Wi-fi свързване и мощни вградени говорители. Дизайнът е изключително модерен, за да пасва перфектно на всеки интериор, компактни размери и енергиен клас F. Телевизорът включва: дистанционно, захранващ кабел и инструкции.
Купи сега

5/5 - (2 votes)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!