Всички категории

7-те Най-Добри Електрически Четки за Лице

Всеки ден лицето ви е изложено на прекомерно замърсен въздух и порите на кожата се набиват с мръсотия.


Имайки предвид, че нивата на замърсяване на въздуха постоянно се повишават, дори редовната поддръжка на лицето с козметични средства не е достатъчно за доброто здраве на кожата.

Абразивни козметични средства също не са удачен вариант за почистване в дълбочина, тъй като са прекалено груби и не могат да се ползват ежедневно. Тогава какъв вариант имаме?

Електрическата четкат за почистване на лице е сред най-удачните избори.

С подобна четка ще стимулирате горния слой на кожата на лицето и той ще изглежда свеж и здрав, както и ще я почистите и ексфолирате в дълбочина.

Също така ще ускорите процеса за възстановяване на клетките. Най-хубавото нещо е, че ще можете да намерите четка за всякакъв тип кожа.

Намирането на електрическа четка за лице не е проблемът в днешно време. Проблемът е в това, че има прекалено много видове на пазара.

Но четката за лице е именно нещото, което се превръща в необходимост, особено за хората, които искат да поддържат кожата на лицето си мека, здрава и добре изглеждаща. Но както споменахме вече, избирането на подходящата четка може да бъде трудоемко и сложно, особено за един незапознат потребител.

Затова и създадохме това ръководство, в което ще засегнем всичко необходимо за да направите информирана покупка.

След прочитането му ще можете да изберете най-добрата и подходяща четка за лице, която да отговаря на нуждите ви.

Какво е основното приложение на четките за лице?


Преди всичко можете да ги срещнете под няколко имена –  четки за лице, почистващи четки, четки за почистване на лице, ексфолиращи четки и др.  Независимо от названието, предназначението им е едно и също – почистване кожата на лицето от замърсявания, нечистотии и грим.

Те използват различни начини за премахване на грима от лицето докато ексфолират мъртвите кожни клетки в същото време.

Какво да обмислите

Основните характеристики на една четка за лице ще ви подскажат какво можете да постигнете с нея. Изберете четката според вашите нужди и типа кожа.

Въпреки че повечето четки са направени за всякакъв тип кожа, важно е да изберете модел, който няма да навреди на кожата ви.

Накрайници за четката

С колко накрайника идват четките за лице? Винаги търсете четка, която в комплекта си има поне три накрайника. Така можете да бъдете сигурни, че тя ще има универсално приложение и ще пасне за всеки тип кожа.

Хората с по-чувствителна кожа ще имат възможността да изберат дадена приставка, която няма да дразни кожата им. Четките за лице с една приставка не са добър вариант, особено ако получите кожно раздразнение от нея.

Опцията да смените приставката при нужда винаги е добре дошла.

Водоустойчивост и презарежданеДобре е да се замислите за покупка на водоустойчива четка за лице – това ще ви даде възможността да почиствате лицето си дори когато сте под душа. Така ще сте сигурни, че четката ви няма да се повреди и освен това ще работи отлично и във вода.

Ако сте от хората, които обичат да правят всичките си козметични процедури докато са под душа – водоустойчивата четка за лице е направо задължителна.

Също така ще е добре да проверите колко време се презарежда батерията на избраната четка. Най-добре е да се спрете на модел, който се презарежда за кратко време и чиято батерия издържа дълго с едно презареждане.

Почистваща система

Как точно четките почистват лицето? Имат ли система за дълбоко почистване на порите? Потърсете четка за лице с усъвършенствана система за дълбоко почистване на порите. Някои модели имат усъвършенствана звукова система за почистване на порите с до 300 вибрации в секунда за почистване в дълбочина.

Имайте предвид, че именно системата за почистване е тази, която върши всичко и от нея пряко зависят и резултатите.

Настройки за време и скоростЧетките за лице имат ли различни настройки за време и скорост? Винаги е добре да изберете четка с поне няколко настройки за време и скорост, което ще я направи по-универсална и по-добра за използване за различни типове кожа.

Някои модели имат повече от два режима за време и няколко скорости. Четките с една настройка за време и скорост ще ограничат начина на ползване. Те са по-евтин, но в повечето случаи не толкова удачен избор.

Гаранция

Гаранцията е едно от нещата, на което повечето потребители не обръщат особено внимание. Проверете какво точно покрива гаранцията и колко време е тя. Това ще ви бъде полезно ако в даден момент четката ви дефектира.

Какво още да имате предвид

Употреба

Колко лесно се използва една четка за лице? Добре е да се спрете на четка, която е лесна за използване, особено ако това е първият ви подобен уред. Очевидно ще искате четка, която е просто устроена и лесна за използване.

Включени аксесоари

В комплекта има ли всичко, което би ви било необходимо или ще трябва да купувате аксесоари допълнително? Сред включените аксесоари могат да бъдат батерии, зарядно и стойка и глави за четката.

Най-добре е да изберете четка, в чийто комплект има всичко необходимо.

Потребителски мненияКогато се спрете на даден модел ви препоръчваме да прочетете малко потребителски мнения в интернет. Повечето хора, когато закупят даден продукт, оставят мнение дали е добър или не.

Така ще сте сигурни, че не сте избрали четка, която носи със себе си повече негативи отколкото позитиви.

Препоръки

Препоръките от роднина или приятел винаги са добър знак за хубав продукт. Ако някой ви препоръча даден модел четка за лице – може би си струва да я погледнете.

Цена

Цената е друг фактор, който няма как да не се вземе предвид, имайки предвид колко е важен. Вероятно ще имате предварително определен бюджет за четка за лице, който ще искате да следвате.

Въпреки това препоръчваме да отделите малко повече пари ако харесате по-скъп модел, често те са с по-високо качество, повече функции и приставки в комплекта.

Най-добрите четки за лице

Когато избирате четка за лице винаги търсете моделът, който отговаря най-добре на нуждите ви. Помнете, че вашите нужди и методи за грижа кожата на лицето може да са коренно различни от тези на някой друг.

Всеки човек има различна кожа и различни нужди за нейната грижа. Вашето лице с какъв тип кожа е – нормална, мазна, а може би чувствителна? Колко често си слагате грим?

Ето още малко неща, върху които да се замислите преди да изберете най-добрата четка за вашето лице, с която да поддържате здрава и сияйна кожа.

Да платите малко повече за четка не би трябвало да ви притеснява, особено ако получавате качество и още екстри срещу парите си.

Търсете четка с характеристики и функции, които ще използвате и ще ви върши добра работа дълго време.

В случай, че все още изпитвате затруднения в избирането на правилната четка за лице – нека ви представим някои от най-добрите модели, които към момента можете да намерите на пазара.

1. Четка за почистване на лице Philips VisaPure SC5275/11


Четката предлага две различни скорости – една за нежно и деликатно почистване и друга за дълбоко и интензивно почистване. В комплекта има две допълнителни четки – за нормална кожа и за чувствителна кожа. Отделно може да се купи и ексфолираща глава за премахване на мъртви и потъмнели кожни клетки.

Движенията на главата на четката са вертикално пулсиращо и въртящо – първото раздробява нечистотиите по кожата и остатъците от грим, а второто ги почиства.

Моделът има едноминутен таймер с кратка пауза на всеки 20 секунди за смяна зоната на почистване.

Пълното зареждане на батерията става за 6 часа, като тя може да издържи до 30 минути работа или 15 дни ако се използва по два пъти на ден.
Купи сега

2. Устройство за почистване кожата на лицето FOREO LUNA mini 2


Четката е с осем степени на интензивност на почистването. Има вграден едноминутен таймер и може да се използва два пъти дневно за оптимално свежа и чиста кожа на лицето.

Може да достави до 8000 пулсации в минута. Осигурява нежно почистване на лицето и отпушва порите. Премахва 99.5% от нечистотиите по лицето, както и мазнините, мъртвите кожни клетки и остатъците от грим.

Четката е изработена от издръжлив, хипоалергенен и непорест силикон. Изключително лека и удобна за използване. С едно зареждане на батерията може да се използва до 300 пъти.
Купи сега

3. Четка за почистване на лице Silk’ Pure


Моделът предлага щателно и професионално почистване на лицето. С всяко следващо използване кожата е още по-чиста и гладка – видимо и като усещане.

Четката е водоустойчива и може да се използва и под душа. Има пулсиращ режим за лек масаж на кожата на лицето. Вторият режим е вибриращ за още по-добро почистване.

Таймерът е едноминутен и след приключване на процедурата моделът се изключва сам. В комплекта има две четки – за нормална и чувствителна кожа. Препоръчително е приставките да се сменят на всеки три месеца. Четката може да се използва до 50 пъти само с едно зареждане.
Купи сега

4. Електрическа четка Rachel®


Мултифункционална четка за лице с четири накрайника, подходяща за ежедневна грижа кожата на лицето. Накрайникът четка се използва за почистване на лицето след избиране една от степените за скорост.

Вграден едноминутен таймер с по 15-20 секунди за всяка зона на лицето. Дискът за пилинг се използва веднъж седмично за много дълбоко почистване на кожата.

Дискът за масаж може да се използва с крем за хидратиране на лицето. Дискът за нанасяне на фон дьо тен може да помогне за равномерното и бързо нанасяне на грим. Това е една невероятна мулти четка, с която можете да правите всичко, което бихте искали с вашето лице.
Купи сега

5. Четка за почистване на лице Beurer FC 45


Четката е подходяща за всекидневна грижа и почистване на лицето. С нея ще имате видимо по-нежна, мека и красива кожа.

Разполага с два режима на въртене и едноминутен таймер. Корпусът й е устойчив на влага. Осветено копче за включване и изключване.

Моделът работи само и единствено на батерии. Има вграден индикатор за смяна на батериите. В комплекта са включени и две батерии тип ААА.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

6. Електрическа четка Beyoutiful


Мултифункционална пет-в-едно четка за ежедневна употреба, която гарантира кадифена и свежа кожа на лицето. Петте накрайника имат различни функции – четка за почистване за различни типове кожа, диск за пилинг за дълбоко почистване, диск за масаж и диск за нанасяне на фон дьо тен.

Моделът почиства нечистотиите и грима от лицето десет пъти по-добре отколкото с обикновено измиване. Премахва черни точки и пъпки по кожата, както и намалява омазняването й.

Има две степени на въртене и работи с две батерии – тип АА.
Купи сега

7. Четка за почистване на лицето, премахване на грим и масаж на кожата EGGO Skin®


Само с две до три минути ежедневно използване на четката и ще имате здрава и лъчезарна кожа на лицето. Моделът се отличава с малки размери и тегло.

Не се изисква подмяна на накрайници и т.н. Водоустойчива е и може да се използва и под душа. Отстранява бързо, хигиенично и по неабразивен начин 99.5% от нечистотиите по кожата.

Използва звукови вибрации. Четката е изработена от издръжливи силиконови косми. 35 пъти по-хигиенична е от класическа четка за почистване на лице заради непорестия си силикон, който не задържа никакви бактерии в себе си. Моделът разполага с осем скорости и вграден едноминутен таймер, след който автоматично се изключва.
Купи сега

3.5/5 - (24 votes)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!