Всички категории

7-те Най-Добри Електрически Пили за Нокти

Независимо дали се занимавате професионално с маникюр или обичате да правите ноктите си вкъщи – един от най-важните аксесоари за целта е пилата за нокти.


Електрическата пила за нокти е разковничето към създаването на перфектно оформения маникюр и педикюр. Тя може да се използва за изключително много неща включително заглаждане, оформяне и почистване на ноктите.

Но избирането на подходяща електрическа пила за нокти не е толкова лесно. Именно заради това създадохме това кратко ръководство.

В него ще ви представим всичко по-важно относно пилите за нокти, а в края му ще намерите и конкретни предложения за някои от най-добрите пили на пазара.

Какво да вземем предвид при избора на електрическа пила за нокти

Важно е да познавате основните характеристики на пилите – така ще можете по-лесно да разграничавате различните модели.

Цена

Когато избирате електрическа пила за нокти за домашна употреба е важно да не отидете в ценовия диапазон на професионалните модели.

Няма нужда да похарчите стотици левове повече за професионална пила ако ще оправяте само своите нокти и то в домашни условия, т.е. нямате нужда от такава.

Затова следете цените на различните модели докато търсите най-подходящия. Ще забележите, че ценово някои електрически пили са позиционирани много по-високо докато същевременно предлагат еднакви неща като по-евтините. Колкото повече модели разглеждате толкова по-точно ще намерите своя ценови диапазон.

С бюджет от 100-200 лева ще можете да намерите достатъчно добра електрическа пила за нокти за домашна употреба.

Типове ноктиЗа какъв тип нокти ще използвате пилата – естествени, акрилни или и двата? Ноктите могат пряко да повлияят на това какъв вид електрическа пила ще ви бъде от полза.

Електрическите пили идват с различни приставки съответно за различни цели като например полиране и оформяне. Те също така имат различни нива на мощност. Пилите с по-голяма мощност и повече нива са по-скъпи. Те обаче могат лесно да оформят и акрилни нокти.

Съответно дали ще работите с естествени или акрилни нокти е голям фактор, който ще определи каква пила и какви приставки ще ви трябват.

Мощност

Обърнете внимание на оборотите в минута на пилите, които сте харесали и от които ще избирате. Много от по-качествените и мощни модели варират в диапазона на 20 и 30 хиляди оборота в минута.

Именно подобна мощност ще ви позволи безпроблемно да оформяте и акрилни нокти. Ако искате електрическа пила за работа с естествени нокти – то тогава можете да си спестите пари като изберете модел с по-малко мощност например 10 хиляди оборота в минута.

ПриставкиБроят и видът на приставките, с които идва в комплект една електрическа пила могат да я отличат от това дали ще е полезна или не. За начинаещи потребители едва ли е нужна пила с куп приставки, които те самите дори няма да знаят за какво служат и как да използват.

Или пък обратното – може би искате пила с достатъчно приставки, които да ви вършат работа във всякакви ситуации. Стандартният размер на приставките е 3/32″. Важно е да му се обърне внимание, особено ако ви се наложи да смените електрическата пила след време, но държите да запазите приставките си.

Така просто трябва да се уверите, че новата пила работи с 3/32″ приставки и съответно ще сте сигурни, че вашите ще паснат. Проблемът с приставките, който обикновено начинаещите потребители имат е, че просто не знаят какви им трябват и за какво се използват включените в комплекта. Именно затова ще разгледаме някои от основните приставки.

Приставка за естествени нокти – тази приставка е изработена от подобен на каучук материал и има цилиндрична форма. С нейна помощ се премахват мъртвите кутикули и се полират естествените нокти преди да се поставят изкуствени върху тях.

Малки и големи карбидни приставки – с тяхна помощ се оформя нокътя, както и изтънява повърхността му.

Приставка за педикюр – формата и материалът на изработка на тази приставка позволява лесно премахване на мазоли и твърда кожа около ноктите на краката.

Приставка за почистване под ноктите – уникалната и тънка форма на тази приставка  ви позволяват бързо и добре да почистите кожата под ноктите.

Честота на използванеВ домашни условия вероятно ще използвате електрическата пила рядко и за кратко време, за разлика от салоните за маникюр където тя се използва ежедневно и по цял ден.

Но ако планирате да използвате пилата поне няколко пъти седмично, например за да оправяте и маникюра на приятелки, вземете това предвид при избора. Не случайно в салоните за маникюр се използват висококачествени и скъпи електрически пили, които струват стотици левове.

Евтините и по-основни електрически пили едва ли биха издържали по-голямо натоварване и по-често използване. Имайте предвид, че цената не винаги е определяща за качеството на даден продукт, но изглежда играе важна роля конкретно при електрическите пили за нокти.

Затова може и да е оправдано да дадете 50 лева повече за по-качествен модел, който ще издържи на по-често използване и по-големи натоварвания.

Жична или безжична пила да изберете

На пазара има електрически пили за нокти, които се захранват както с кабел от електрическата мрежа, така и с акумулаторна батерия. Честотата и мястото на използване са сред определящите фактори пила с какво захранване да изберете.

Жичните модели имат кабел и изискват в близост да има контакт. Безжичните пили пък са по-преносими и могат да се използват навсякъде, но пък трябва да се зареждат и има риск батерията да се изтощи в неподходящ момент.

Самото зареждане на батерията също отнема няколко часа, което в неподходящ момент може да е пречка. Ако няма да ползвате електрическата пила продължително време едва ли ще усетите изброените недостатъци на безжичните модели. Но ако прекарвате дълго време в оформяне на акрилни нокти – по-добре е да се спрете на жична електрическа пила.

Освен това жичните модели са по-евтини и леки за разлика от безжичните.

Удобство при използване

Ако нямате опит с електрическа пила вероятно смятате, че няма как подобен инструмент да бъде неудобен за работа, но това далеч не е така. Някои пили, особено от по-ниския клас, вибрират доста – това може да е доста неприятно за някои хора, особено ако трябва да ги държат продължително време.

Също така нивото на шум при работа може да се причисли към удобството защото ако е прекалено високо ще ви създаде дискомфорт.

Вероятно самите вие сте чували по-шумни електрически пили и знаете точно колко дразнещи могат да бъдат. Но при някои модели нивото на шум е по-високо просто защото те са много по-мощни – реално в такива случаи няма много какво да се направи. Електрическите пили за домашна употреба обикновено са по-тихи, но отново – някои по-евтини модели могат да бъдат доста шумни.

Също така безжичните пили могат да бъдат доста тежки, което означава, че ще изморяват ръката при по-продължително ползване. Ако ще работите с пилата редовно и за по-дълги периоди от време, вероятно бихте искали тя да е възможно най-лека и удобна.

Най-добре е да прочетете ревюта и потребителски мнения в интернет за избраните модели – така ще добиете най-добра представа какво да очаквате от всеки.

Най-добрите електрически пили за нокти

Дойде и моментът, в който ще ви представим някои от най-добрите електрически пили за нокти на пазара. Просто изберете моделът, който отговаря най-точно на вашите изисквания и бюджет.

1. Комплект за маникюр/педикюр Beurer MP62Комплектът се състои от електрическа пила и приставки. Пилата работи в две посоки – по часовниковата стрелка и обратно.

Приставките са десет на брой – абразивни и са за еднократна употреба. Скоростта на пилата е от 2000 до 5400 оборота в минута.

В комплекта има и чантичка за съхранение. Включени аксесоари за отстраняване на суха кожа, премахване на лак и за специална обработка на ноктите.
Купи сега

2. Уред за маникюр/педикюр Medisana MPS 85126Електрическата пила върви в комплект с всички необходими аксесоари за маникюр и педикюр. Скоростта на въртене се регулира според индивидуалните нужди на кожата и ноктите.

Възможност за въртене в две посоки – по часовниковата стрелка и обратно.

Висококачествени и издръжливи аксесоари. Включена е и кутия за съхранение.
Купи сега

3. Комплект за маникюр Beper 40.968Комплектът е предназначен за грижа за ръцете и краката – нокти и кожа. Електрическата пила е изработена от пластмаса и има вградена презареждаема батерия с капацитет от 600 милиампер/часа.

Мощността на мотора е 3 вата.

В комплекта са включени приставки за ескфолиране на кожата, за полиране на ноктите, за моделиране, конусовидни приставки и аксесоар за избутване на кожички. Има и удобна кутия за съхранение.
Купи сега

4. Комплект за маникюр/педикюр Medisana MP 840Комплектът е за грижа и лечение на нокти, кожички, твърда кожа и мазоли. Изключително висококачествена електрическа пила и накрайници за дълготрайна употреба.

Скоростта на въртене на пилата може да се регулира в три нива – на 3500, на 5000 и на 8000 оборота в минута.

Възможност за въртене и в двете посоки. Включени са седем броя накрайници и компактна чанта за съхранение и пренасяне.
Купи сега

5. Електрическа пила ЕгоПилата е с ергономична форма на писалка. Има пластмасов държач на ръкохватката. Мощността й е 25 вата и развива до 30 000 оборота.

Възможност за контролиране на скоростта на въртене ръчно или чрез педал.

Може да се използва както за домашна, така и за професионална употреба. Подходяща за естествени и изградени нокти на ръцете и краката. В комплекта са включени шест приставки.
Купи сега

6. Електрическа пила Pretty ZS 702Професионална електрическа пила за маникюр и педикюр. Характеризира се с висока ефективност, комфорт при работа и безопасност.

Мощността на модела е 65 вата, а максималната скорост на въртене 35 000 оборота в минута.

Пилата има дисплей, който показва скоростта на въртене. Държачът на ръкохватката може да се мести от двете й страни. Променлива скорост на въртене и възможност за въртене и в двете посоки. Тиха работа без излишни вибрации. В комплекта са включени шест приставки.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

7. Електрическа пила на нокти Medisana NP 860С тази пила ще постигнете естествено изглеждащи и блестящи нокти. Професионална грижа от уюта на вашия дом. Моделът е малък и преносим – идеален дори при пътуване.

Има две сменяеми приставки за полиране и две за заглаждане.

Налични са две нива на скорост на въртене. Пилата работи с две батерии от 1.5 волта тип АА.
Купи сега

8.Електрическа пила за нокти – писалка Pen TypeМултифункционална електрическа пила тип писалка. Може да се използва за полиране, изрязване и почистване на ноктите и кожата около тях.

Лесна и безопасна употреба. Пилата е с компактни размери, което я прави удобна за пренасяне.

Скоростта на въртене е от 3000 до 20 000 оборота в минута. В комплекта са включени и шест приставки.
Купи сега

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!