Всички категории

6-те Най-Добри Добавки за Дизел

Автомобилите изискват специални грижи. Постоянното движение на горивата, промяната на техните свойства и цялата енергия, която е свързана с движението на един автомобил, си иска своето.

Дизеловите автомобили от своя страна често предявяват по-сериозни претенции по отношение на горивото. Добавките за дизел обаче ги правят “по-сговорчиви”.

Добре е да поддържате вътрешния свят на всеки автомобил с помощта на различни добавки. С дизеловите автомобили обаче това е в общи линии задължително.

Двигателят на автомобила ви се нуждае от хубаво дизелово гориво, за да работи добре. В горивото обаче може да попаднат различни вещества, които да навредят на двигателя.

Добавките за дизел не само ще оптимизират експлоатационните качества на горивото, но и ще отстранят и предотвратят множество проблеми. Ако искате да избегнете грубияход, задръстването, слабото ускорение и редица други неприятности, определено си заслужава да сипвате добавчица редовно.

Купуването на добавки за дизелово гориво е нещо като пазаруване в магазин за хранителни стоки. Ако не знаете от какво наистина се нуждаете в магазина или какво планирате да приготвите за вечеря, е много трудно да изберете правилните продукти. По същия начин ключът към избора на правилната добавка за дизелово гориво е да знаете какво трябва да прави тя.

Добавките за автомобили са една непребродима вселена. Освен това почти всеки ден на пазара излизат нови продукти и нови формули, които предлагат нови резултати. Как тогава да се справите с избора на точната добавка за своя автомобил?

Няма защо да се тревожите излишно. Подготвили сме това ръководство, тъкмо за да отговорим на този така важен въпрос. В него ще откриете цялата необходима информация за добавките за дизел. А когато се запознаете с нея, ви гарантираме, че ще направите точния избор с лекота.

За да ви улесним максимално, в края на статията си дори ще споделим с вас няколко от най-добрите актуални предложения

Какво представляват добавките за дизел?

По време на процеса на рафиниране дизеловото гориво получава оценка, наречена цетаново число. Тя е показател за скоростта на горене на горивото и компресията, необходима за запалването.

Цетановото число е подобно на октановото число на бензина, като по-високите числа показват по-добро качество на горивото.

Дизеловите двигатели, които задвижват пикапите и джиповете, които шофираме, и дори някои машини, обикновено работят добре с гориво с цетаново число от 48 до 50. Дизеловото гориво с по-ниски стойности има по-дълго забавяне на запалването, което изисква повече време за завършване на горенето.

Повишаването на цетановото число е една от задачите на горивната добавка. Тя подобрява скоростта на запалване на дизеловото гориво и също така действа като смазка. Тя предпазва компонентите на горивната система като помпи и инжектори.

С нейна помощ можете да се спасите от множество проблеми поради преждевременно износване.

Не е необходимо да изпадаме в прекалено много технически детайли. Важно е обаче да знаете, че дизеловите системи обикновено работят така, че в процеса на изгаряне на горивото се образуват определени затлачвания. Е – подходящата добавка може с лекота да ви помогне да се справите с тях.

Добавката за гориво съдържа един или повече детергенти, които могат да почистят частите на двигателя. Те същевременно помагат да се избегне ново или допълнително натрупване.

Тези детергенти се произвеждат за отстраняване на отлагания от разходомерните клапани, карбураторите, горивните инжектори и редица други горивни компоненти. В допълнение към допълнителната безопасност тези добавки може би са в състояние да възстановят общата ефективност на двигателя и да помогнат за намаляване на въглеродния отпечатък.

Добавките за дизелово гориво могат да съдържат и допълнителни съставки освен детергенти, като например модификатори на триенето и смазочни материали.

Постарайте се да разбирате по-добре как точно работят различните добавки. Едва тогава ще имате възможност да получите най-доброто за цената, която сте готови да платите.

Кои са основните ползи от добавките за дизел?

Някак си се подразбира, че добавките за дизел трябва да подобряват цялостното представяне на дизеловия автомобил. Да, те се грижат за неговото благосъстояние. Какво точно обаче означава това?

Добавките за дизел не просто повишават цетановото число и смазването. Добрата добавка за дизелови двигатели също така помага за подобряване на икономията на гориво и намаляване на отделяните емисии.

Освен това съществуват различни видове добавки, които са специализирани за определена употреба. Може да откриете например такива продукти, които се произвеждат специално за да спомогнат за разрешаването на проблемите, които дизеловите двигатели имат със силния студ.

При екстремно ниски температури дизеловото гориво е склонно да се превръща във восъчен, почти леплив гел. Този гел на свой ред може да ограничи потока на горивото и потенциално да причини сериозни повреди.

Специалните анти-гел добавки помагат да се задържи катастрофата надалеч, като предотвратяват желирането на горивото. Ако тръбите и филтрите ви вече са засегнати, добавката дори може да помогне за изчистването им от натрупания гел.

Трябва да имате предвид още нещо. Както всяка автомобилна течност, неизползваното дизелово гориво се разгражда след известно време. Това важи особено за случаите, в които то стои за дълго време в нечий резервоар.

Ако горивото ви преживее множество различни цикли на топл и студени температури, това определено ще му повлияе. Добрият горивен стабилизатор помага да се предотврати разграждането на горивото и превръщането му в неизползваемо.

Добавките за дизел имат още редица положителни свойства. Спецификите на всяка от тях са съсредоточени в определена област, така че да оптимизират работата на вашия дизелов автомобил.

В следващата секция предстои да задълбаем повече в спецификите. Така че се пригответе – предстои ви да научите още за полезните свойства на добавките за дизел.

Какво трябва да вземете предвид при покупката на добавка за дизел?

Вече ви стана ясно, че сложността в изобра на добавка за дизел произтича от огромното разнообразие от продукти. Тънкият момент е да установите точно от какво се нуждае вашия автомобил, след което да му го осигурите.

Да знаете, че се нуждаете от добавка за дизел, не е достатъчно. Тези изделия си имат редица особености и специфики, в които си заслужава да се задълбочите, за да направите възможно най-добрия избор. В тази секция ще навлезем в малко повече детайли относно

Вид

Съществуват различни видове добавки за дизелово гориво, които работят в различни видове приложения. Всеки елемент е насочен към конкретен проблем. Прочетете внимателно етикета, за да установите количеството и вида на пречистващия агент във всеки от продуктите.

Един от основните видове добавки е за пречистване на газ.

Обработката на газове съдържа PIB или полиизобутен. Те се произвеждат, за да повишат стандарта на използвания газ, като избавят горивото от вредни агенти като вода и въглеродни отлагания. Тези вредни агенти отслабват горивото.

Произвеждат се специални добавки, които подобряват ефективността на горивото. Правят го, като увеличават броя на километрите на литър, а от друга страна, помагат и за избягване на замръзването на горивопровода.

Препаратите за почистване на горивни дюзи съдържат PIBA или полиизобутиленов амин.

Тези добавки за дизелово гориво са направени така, че да отстраняват запушвания и други отлагания от вътрешността на горивната дюза на двигателя. Това помага за възстановяване на производителността до оптимални нива.

Почистващите препарати за горивни дюзи обикновено имат главна почистваща сила. Те издържат по-дълго между приложенията, когато са съчетани с газови препарати.

Почистващите препарати за горивната система обикновено съдържат PEA или полиетерамин и са на първо място сред добавките в горивната линия. Полиетераминът е най-твърдият почистващ агент. Той защитава и почиства повече части от PIBA или PIB, особено директните горивни инжектори.

Тези почистващи агенти са предназначени за отстраняване на запушвания и други отлагания. Същевременно връщат цялата горивна система в първоначалното ѝ състояние.

Знайте, че горивото започва да се разпада малко след като бъде впръсканои в резервоара. Негоивят разпад води до натрупването на редица отлагания.

Ако се налага съхранение на гориво, използвайте стабилизатор на гориво, за да предпазите резервоара и двигателя от ръжда.

Не забравяйте и цетановите бустери. Те съдържат тежки почистващи агенти, но основното им приложение е свързано с повишаването на цетановото число.

Всички добавки се изсипват в резервоара при зареждане.

Специфики

Истинските добавки за гориво използват утвърдени химикали, добре познати в индустрията, за постигане на специфични ефекти в горивото. Недобросъвестните продукти преувеличават твърденията си с надеждата да объркат купувача дотолкова, че той да не се пита дали тези твърдения са верни, или не.

И така, какво трябва да направите, за да вземете добро решение тук?

Нашият съвет е, когато разглеждате дадена добавка и виждате какво твърди, че прави, просто да приемате нещата с едно наум. Бъдете скептични и навлезте в спецификите на конкретния продукт, за да се ориентират.

Погледнете съотношението на лакомствата. “Високо съотношение на третиране” означава, че използвате повече от него. “Нисък процент на третиране” означава, че използвате по-малко от него.

Да сравним две добавки. В първата се казва, че се използва 1 литър на 5000 литра гориво (коефициент на третиране = 1 : 5000). Във втората се казва, че се използва 1 литър на 1000 литра гориво (коефициент на третиране = 1 : 1000). Кой коефициент на третиране е по-висок и кой е по-нисък?

Разбира се, че първата. Един литър на всеки 5000 литра е по-малко от един литър на всеки 1000 литра.

Защо си струва да се обърне внимание на това? Колкото по-високо е съотношението на третиране (т.е. колкото повече от нея трябва да използвате), толкова повече “пространство” има добавката в състава си. Така тя ще може да включи точното количество активни съставки, необходими, за да направи това, което твърди.

Добавка с ниско съотношение на третиране би имала по-малко “пространство”. Така за нея ще бъде по-трудно да вложи това, което трябва да вложи, за да работи.

Всичко в крайна сметка опира до това какъв ефект цели да постигне добавката. Добрата практика е да подбирате такива добавки, които покриват повече от предимствата на добавките за дизел. Ако съотношението обаче “се разкрачи” прекалено, бъдете нащрек – действието на добавката трудно “ще проходи” нанякъде.

Качество

Как да сте сигурни в качеството на определена добавка?

Едно от основните правила, които можете да запомните, е, че историята не може да се купи.

Фирмите с твърде широки претенции, които не покриват своите заявки, обикновено не оцеляват задълго. Ето защо е полезно да проучите вашия избраник добре и да знаете от колко време е на пазара.

Един от другите основни белези за качество е EPA регистрацията. Благодарение на нея можете да разграничите сносните от недотам сносните дизелови добавки.

В множество държави EPA регистрацията е задължителна по закон. Въпреки това обаче различните производители могат да добавят регистрацията на етиката си, но могат и да не го сторят.

Съветът ни обаче е да проверите дали съответната марка е регистрирана от EPA. Съществува списък, в който фигурират всички регистрирани добавки за пътно гориво. Информацията е публична и се открива с няколко кликвания в Google.

Ако се използва в пътно гориво, то трябва да бъде регистрирано. Това изискване за регистрация на добавките на EPA е важно по няколко причини.

Първо, защото това е задължително по закон. Второ, то показва, че са свършили необходимата работа, за да спазят закона. Много по-вероятно е горивните добавки от този вид компании действително да действат, отколкото добавките от някой, за когото никога не сте чували и който не може да си направи труда да спази закона.

Това също така означава, че няма вероятност добавката да съдържа вредни неща, които не би трябвало да съдържа. Неща, които могат да повредят двигателя ви или нещо по-лошо. Процесът на регистрация на EPA изключва всичко това.

Може да приемете, че тестовете са преминати и регистрацията на EPA е своеобразен вид свидетелство за легитимност. Мислете етикетите на EPA като гаранция за качество и няма да сгрешите.

Препоръките на специалистите също си заслужават. Попитайте своя майстор – той знае какво да сипете в колата си.

Как да използвате добавката си за дизел възможно най-добре?

Е, обърнахме ви внимание на някои от основните точки, за които да следите при избора на добавка за дизел. Доверете ни се, ако следите за всички тях, със сигурност изборът ви ще бъде много по-прецизиран.

Има си обаче и знания, които е добре да държите при себе си, когато става въпрос за употребата на добавки за дизел. Ако искате да се възползвате от новата си покупка по възможно най-добрия начин, хвърлете едно око на тази секция. В нея ще откриете ключови съвети и насоки в тази посока.

От какво най-много се нуждае дизеловото гориво?

Най-добрият съвет, който можем да ви дадем във връзка с употребата на добавки за дизел, е да дадете на вашия автомобил онова, от което се нуждае.

Да знаете какво трябва да прави вашата добавка, зависи от това да познавате най-вероятните проблеми, свързани с дизеловото гориво. Именно затова ще ви запознаем с някои от тях. Избраната от вас добавка трябва да съдържа активни съставки, насочени към тези проблемни области.

Чистият двигател работи по-добре и по-ефективно. Той има по-голям пробег на гориво и неговите DPF и SCR системи работят по-дълго (поне между циклите на регенериране). Ако някое от тези неща ви звучи добре, тогава определено се нуждаете от детергенция във вашата добавка за гориво.

Възможно е дизеловият ви двигател работи грубо и сякаш няма мощността, с която се е ползвал преди. Тогава вероятно цетановото число на горивото ви не е достатъчно високо за нуждите на вашия двигател.

Много дизелови двигатели се нуждаят от 45 или повече, за да работят добре. Ако вашият случай е такъв, ще трябва да потърсите в добавката цетанов бустер.

ULSD е по-склонен да задържа вода, така че може да се възползва от някакъв вид воден регулатор. Водният регулатор ще се погрижи за това нивото на водата да не надвишава допустимото.

Стабилизаторът на горивото е важен, ако горивото е друго, а не високооборотно.

Качеството на дизеловото гориво се влошава, колкото по-дълго престоява на склад. Това е особено вярно за съвременните дизелови горива, които включват в състава си повече напукани горивни запаси.

Въпросът не е дали, а кога. Понякога се случва съхранявате дизелово гориво за твърде дълъг период от време. Тогава се нуждаете от добавка за гориво, която стабилизира горивото, за да подобри живота му при съхранение.

Избягвайте да купувате добавки за дизел от магазина!

Съществува един популярен предразсъдък, който може да се формулира така. “Ако това нещо беше наистина добро, щяха да го продават в най-близкия магазин за авточасти/голям магазин/хранителен магазин”.

И все пак истински качествените препарати за третиране на дизелово гориво не се продават в големи магазини или вериги магазини. Ако погледнете там, по рафтовете така или иначе ще откриете предимно добавки за бензин.

Най-добрите добавки за дизелово гориво невинаги се предлагат на пазара на дребно. Магазините за търговия на дребно се интересуват от различни неща, отколкото производителите на добавки. Те се интересуват от това, което се продава, а не от това, което работи. А и е изключително скъпо да се продават добавки за горива на тези места.

Ако сте гладни за супа и крекери, непременно тръгнете по коридорите на магазина. Ако се нуждаете от препарат за обработка на дизелово гориво, който действително ще работи, по-добре е да се обърнете директно към производителя.

Директната комуникация с производителя със сигурност е едно от най-добрите решения, които можете да вземете. Въпреки това обаче в повечето местни бензиностанции със сигурност ще откриете множество достатъчно добри продукти.

Обърнете внимание и на възможностите за онлайн поръчки. Когато знаете какво търсите, има ли значение точно кой го доставя?

Кои са основните правила при употребата на добавка за дизел?

След като вече сте опознали нуждите си, вече притежавате подходящата добавка за дизел. Тя тъкмо онова, от което вашият автомобил се нуждае. Подбрали сте най-качественият измежду всички продукти на пазара. Готови сте да сипете малко от добавката в резервоара.

Какво точно да правите?

Първо. Винаги следете внимателно препоръките на производителя. Обръщайте се към ръководството за експлоатация на вашия автомобил или се консултирайте директно с производителя. Никой не познава съответния продукт по-добре от неговия създател.

В немалко случаи определена автомобилна компания работи с определен производител на добавки за дизел. Внимавайте да не сбъркате колата и добавката!

Второ. Дозирайте правилно. Спазвайте препоръчителната дозировка, предоставена от производителя на добавката. Използването на твърде много или твърде малко добавка може да бъде неефективно или дори вредно за вашия двигател. Следвайте внимателно инструкциите, за да осигурите правилно смесване и разпределение на добавката в горивната система.

Като стана въпрос за смесване, отиваме към… Трето. Внимавайте със смесването на добавки.

Избягвайте да смесвате различни добавки, освен ако не е изрично посочено от производителите. Комбинирането на добавки без необходимите познания може да доведе до нежелани химични реакции и да компрометира работата на двигателя. Придържайте се към използването на една-единствена добавка или съвместима система от добавки, препоръчана от експерти.

Четвърто. Правилно складиране и правилна употреба – това ще ви гарантира ефективност. Съхранявайте добавките на хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина и екстремни температури. Спазвайте препоръчаните процедури за употреба, за да предотвратите разливи, замърсяване или влошаване на качеството на продукта с течение на времето.

Запомнете тези четири основни точки – препоръки, дозировка, смесване, складиране. Когато спазвате основните правила, ви гарантираме, че добрите резултати няма да закъснеят особено.

Добавките за дизел трябва да се използват систематично!

Ако искате да постигнете възможно най-добрите резултати, трябва да превърнете употребата на добавка за дизел в система. Това означава да установите свой собствен режим от правила и приложения. Той трябва да бъде съобразен с особеностите на вашия собствен автомобил и вашите автомобилни навици.

Включването на дизеловите добавки в редовната поддръжка е от решаващо значение за постигане на постоянни ползи. Постоянното използване на добавки позволява непрекъснато подобряване на горивната ефективност, работата на двигателя и намаляването на емисиите.

Изберете дизелови добавки, съобразени със сезонните условия, за да се справите със специфичните предизвикателства. Например зимните добавки често съдържат антижелезиращи агенти, за да се предотврати сгъстяването на горивото при ниски температури. Летните добавки пък могат да се съсредоточат върху подобряване на ефективността на горенето.

Адаптирането на избора на добавка в зависимост от сезонните изисквания осигурява оптимална работа на двигателя през цялата година.

Най-добрият информатор за употребата на добавка е вашият собствен автомобил. Следете производителността на двигателя си след използване на добавки, за да оцените тяхната ефективност.

Търсете подобрения в горивната ефективност, по-плавна работа, намалени емисии и по-малко проблеми с поддръжката. Следенето на производителността ви позволява да коригирате употребата на добавките, ако е необходимо, и да идентифицирате всички потенциални проблеми на ранен етап.

Докато някои ползи от добавките за дизелово гориво могат да се забележат веднага, други се проявяват след време. Такива са например чистотата на двигателя и предотвратяването на корозия. Ангажирайте се с дългосрочна употреба на добавка , за да увеличите ползите и да осигурите постоянна работа на двигателя във времето.

Като отчитате сезонните фактори, следите работата и работите системно, ви гарантираме, че ще оптимизирате ползите от дизеловите добавки за своя двигател.

Как да увеличите ефективността?

Започнете с висококачествено дизелово гориво, за да осигурите оптимална работа и ефективност на двигателя. Избирайте реномирани доставчици на гориво и избягвайте нискокачествено или замърсено гориво, което може да окаже отрицателно въздействие върху изгарянето и горивната ефективност.

Редовно поддържайте дизеловия си двигател, като планирате профилактика и спазвате препоръчания от производителя график за поддръжка. Добре поддържаният двигател работи по-ефективно, като увеличава максимално изгарянето на горивото и намалява разхода на гориво.

Запомнете внимателно – редовната употреба на добавка за дизел не замества редовната поддръжка на автомобила!

Създайте си навици за икономично шофиране, като например избягване на агресивно ускоряване и спиране, поддържане на постоянна скорост и намаляване на времето за работа на празен ход. Плавното шофиране намалява разхода на гориво и свежда до минимум ненужното натоварване на двигателя.

Следете разхода на гориво на вашия автомобил, като използвате бордовия дисплей за разхода на гориво или ръчно изчислявате разхода на гориво във времето. Следенето на икономията на гориво ви позволява да установите промените в ефективността и да отстраните своевременно всички проблеми.

Когато е възможно, планирайте маршрутите си така, че да сведете до минимум разстоянието, да избегнете задръстванията и да дадете предимство на по-гладки пътища. Ефективното планиране на маршрутите намалява разхода на гориво, като свежда до минимум ненужните спирания и работа на празен ход. По този начин се грижите не само за спестяванията си, но и за автомобила си.

&nbspl

Е, надяваме се нашето ръководство да ви е било от полза!

А сега, след като вече знаете всичко необходимо за добавките за дизел и тяхната употреба, както ви обещахме в началото, ще споделим с вас и няколко от най-добрите предложения сред разнообразието от продукти на пазара в момента…

1. Bardahl Injector Cleaner 6 in 1


Откриваме серията от страхотни оферти с Bardahl Injector Cleaner 6 in 1. Този продукт се предлага в 500-милилитрова разфасовка на страхотна цена и върши чудеса с дизеловите автомобили. Той се използва за еднократно почистване на силно замърсените горивни системи. Добавката преминава през всички важни автомобилни компоненти и ги освежава. При употреба цетановото число се повишава с 3 единици. Освен това тази добавка изпълнява функциите на воден абсорбатор и успява да предпази горивото от ниски температури. Горивната помпа и дюзите се предпазват от блокиране и разходът на горивото се намалява. Добавката е съвместима с всички видове дизелови двигатели и впръскателни системи.
Купи сега

2. Valvoline DPF Cleaner & Regeneratorр


Valvoline са произвели специална добавка за почистване на DPF и регенерация. Този продукт съдържа 300 мл съживителна течност за вашия дизелов автомобил. При редовна употреба тази добавка поддържа вашия автомобил напълно изправен и готов за предизвикателства. Той е съсредоточен върху подобряването на работата на филтъра за твърди частици. Оптимизирайки неговата работа обаче, той допринася сериозно за освежаването на целия автомобил. Разходът на гориво се понижава, целостта на двигателя се запазва.
Купи сега

3. Super Diesel Liqui Moly


Споделяме с вас още 300 мл течно щастие за вашия дизелов автомобил. Super Diesel Liqui Moly е добавка за дизел, чийто състав подобрява цялостната работа на превозното средство. Някои от основните свойства на продукта са свързани с осигуряването на чистота и предотвратяването на затрупвания. По този начин се печели по-добро изгаряне и по-нисък разход на гориво. В същото време тази добавка увеличава смазочния ефект и цетановото число на дизела. Продуктът съдържа антиоксиданти и предотвратява корозията. Той е съвместим с всички съвременни дизелови катализатори и върши повече от чудесна работа.
Купи сега

4. Супер Сила


Супер сила осигурява супер сила на вашия дизелов автомобил. Тази добавка е проектирана така, че да покрива универсалните нужди на всяко дизелово превозно средство. 500-милилитровата ѝ опаковка е достатъчна за цели 100 литра дизел. С нейна помощ вредните емисии се редуцират с до 70%, а разходът на горивото спада с до 20%. Тази добавка се грижи за поддържането на цялата горивна система чиста, отстранява влагата и по този начин подобрява и удължава работата на двигателя. Препоръчва се за постоянна употреба и предпазва вашия автомобил от вредите, които нанася съвременното “сухо” дизелово гориво.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

5. Helios RDC


Helios RDC е добавка за дизелови автомобили от съвсем друг клас. На ваше разположение са предоставени цели 1000 мл от тази страхотна комбинация от полезни свойства. Това е добавка, която се използва всесезонно през цялата година. В нея се съдържат детергенти от ново поколение, корозионен инхибитор и цетанподобрител. При редовна употреба тя води до осезаема промяна в динамиката на автомобила. Цетановото число се повишава, изгарянето се подобрява, разходът намалява, а с него и вредните емисии. В същото време мощността на автомобила осезаемо се вдига, а животът на DPF-а и множество други автомобилни компоненти се удължава.
Купи сега

6. STP Дизел


Последната добавка, която ще споделим с вас, е произведение на STP. Тя също спада към по-високия клас добавки за дизел и цената ѝ го показва. В тази разфасовка получавате 400 мл от това течно чудо, което прави невероятни чудеса във вашия автомобил. Това е почистваща добавка, чието основно действие е съсредоточено върху карбуратора. Нейната употреба ще допринесе за поддържането на вътрешния свят на вашия автомобил в идеална хармония. По този начин добавката ще предпази дизеловия ви двигател от износване и ще удължи живота на колата ви осезаемо. При това какъв живот – с повишено качество.
Купи сега

5/5 - (1 vote)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!