Всички категории

8-те Най-Добри Гардероби

Време е за подмяна на мебелите в спалнята и искате нов гардероб?

Не знаете кой модел предлага най-голяма функционалност и същевременно прекрасен дизайн на добра цена?

E, aко многообразието на пазара ви обърква, не се тревожете повече, ние сме тук, за да ви помогнем! Ще отговорим на всичките ви въпроси преди още да сте си ги помислили и ще ви разясним всичко необходимо за избора на новия ви гардероб.

Когато декорирате една спалня, има няколко ключови елемента, от които зависи целият стил на помещението, а именно легло, гардероб и шкафове.

След леглото, гардеробът е онази мебел, без която е немислимо функционирането на спалното помещение. Той побира дрехите и всички онези неща, които не желаете да стоят на показ.

Не може да се отрече, че средата, в която спите, има значителен психологически ефект върху вас. Неподредената спалня може да увеличи нивата на стрес, да повлияе на качеството на времето за почивка и да бъде истински дразнеща.

Наличието на подходящо място за съхранение на вещите е абсолютно ключово за превръщането на спалнята ви в светилище без бъркотия. А внимателно подбраният гардероб е предметът на обзавеждането, който най-вероятно ще осигури възможност за по-организиран живот.

В това ръководство сме ви представили всичко най-важно, което трябва да знаете за гардеробите.

А за да сме ви от още по-голяма полза, по-долу сме ви запознали и с някои от най-впечатляващите модели на пазара, които несъмнено ще ви харесат.

Какви видове гардероби съществуват?

Независимо дали имате голяма къща или малък апартамент, във всеки случай винаги е добре да имате полезни идеи за подобряване на гардеробите си.

Гардеробът е най-добрият начин да добавите място за съхранение към вашата спалня.

Той играе решаваща роля за организирането на вашето облекло, както и за предпазването му от всякакви повреди.

Някои предпочитат гардеробните, а други пък нещо по-просто. Всеки има своя собствена идея за перфектния гардероб и за щастие съществуват много опции, които могат да задоволят всички ваши нужди за съхранение, организиране и естетика.

Трябва да знаете: преди да инвестирате пари в нов гардероб, измерете височината на широчината на мястото, с което разполагате. Така ще получите мебел с подходящия за вас размер.

Ето и някои от най-търсените и функционални видове гардероби на пазара.

Самостоятелен гардероб

Първият от изборите ви е традиционният свободно стоящ гардероб.

За разлика от други видове гардероби, самостоятелният гардероб може лесно да се премества из стаята или дори да се разположи в друга стая или къща.

Тези гардероби са идеалният избор за онези, които често променят цялостното си оформление на дома или които често се местят поради натоварения професионалния живот или пътувания.

При свободно стоящите гардероби пространството за съхранение не се намира само във вътрешността на гардероба, но и над него. Да, ако имате висок таван в спалнята си, тези гардероби могат да ви осигурят допълнително място за съхранение над покрива. Също могат и да ви помогнат да използвате максимално вертикалното пространство във вашата спалня.

Тези гардероби ви предлагат и огромна гъвкавост по отношение на избора на цветове, облицовки и видове врати. Най-често свободно стоящите гардероби са с дървено покритие, въпреки че на пазара има и много опции от метал, стъкло и пластмаса.

И също така, ако вашата спалня не може да побере голям вграден гардероб, добре е да се придържате към простото решение на свободно стоящ гардероб.

Тези гардероби се използват от много дълго време и ако къщата ви е в ретро стил, предлагаме ви да изберете гардероб с дърво или без метал. Те са традиционни, изгодни и класически.

Единственият недостатък, който имат, е, че заемат доста място. Но пък хубавото е, че може да ги преместите където искате. Те са добър вариант, ако не искате да инвестирате много средства, но търсите класически стил.

Вграден гардероб

Вградените гардероби често се считат за старомодни, но това изобщо не е така. Докато по-старите къщи вероятно ще се предлагат с износени, стари плъзгащи се врати на гардеробите, в момента на пазара има много модерни и интересни опции.

Най-голямото предимство на вградените гардероби е допълнителното пространство, което създавате, като ги използвате.

Според наличното ви място, гардеробът с плъзгащи се врати може да бъде проектиран с две до четири врати.

Тъй като те обикновено са от пода до тавана, може да се монтира допълнително място за съхранение над мястото ви за окачване. Поставянето на гардероб с плъзгаща се врата в нишата в една стая е чудесен начин да се използва иначе неизползваемо пространство.

Плъзгащите се врати също означават, че не се изисква място за отваряне на вратите навън.

Освен това, този вид гардероб не възпрепятства движението на потока в стаята, което го прави идеален за малки и ограничени пространства.

Поради тази плъзгаща се природа той може да обслужва и големи стаи, които се нуждаят от дълъг гардероб. Те се предлагат с изключително широка гама от покрития. Това означава, че със сигурност ще намерите врати, които да съответстват на декора на вашата стая.

Важно е да запомните, обаче, че каквото и да изберете, това ще бъде дизайнът ви дълго време. Гардеробите с плъзгащи се врати не са толкова евтини или лесни за подмяна, колкото самостоятелните гардероби.

Друг недостатък на този дизайн е, че вратата винаги крие едната страна на гардероба и не позволява пълен оглед на съдържанието наведнъж.

Високите разходи и трудността на инсталацията са най-големият фактор, който отблъсква повечето хора. Но чистият, модерен завършек го оправдава и разходите не трябва да надвишават бюджета ви, ако изберете разумно доставчик.

Гардеробна

Гардеробните са най-големият лукс, когато става въпрос за съхранение на дрехи и са доста редки.

За хората, които се занимават с мода и имат голямо количество дрехи, гардеробните могат да бъдат идеалното решение.

Можете да изградите гардеробна, ако искате да имате възможно най-организирания гардероб. При тези помещения е изключително лесно поставянето на огледало в цял ръст, както и различни отделения за тоалети.

Можете също да организирате обувките, чантите и аксесоарите си. Някои хора избират да добавят и маса за гримиране.

Стандартната гардеробна има място за окачване и съхранение от всяка страна и може би стол в едната страна или пейка в средата. Като се има предвид това, гардеробните са най-универсалната от трите опции и в повечето случаи могат да бъдат проектирани според специфичните изисквания на всеки потребител.

Гардеробната може да бъде добавена към спалня с преграда с плъзгащи се врати, или пък отделна стая може да бъде преустроена в гардеробна. Това е добра и изгодна опция, ако имате неизползвано помещение, тъй като единствените разходи ще бъдат за монтиране на стелажи и окачване.

В допълнение към всичко това, винаги ще можете да намерите онова, което търсите много лесно, без да се налага да изваждате всичко от претрупания ви гардероб.

С такава организирана гардеробна, приготвянето за работа всяка сутрин ще стане не само лесно, но и приятно!

За съжаление, изискването за голямо пространство за гардеробните, ги прави почти невъзможен избор за хора с малки до средни домове.

Ако, обаче, проектирате къщата на мечтите си, гардеробната е най-добрият подарък, който може да си направите!

Гардероб от какъв материал да изберете?

Несъмнено функцията на гардероба и да побира дрехи и какви ли не други вещи, но това съвсем не означава, че не може да представлява красива мебел, която допълва помещението.

Дизайнът на гардероба се определя главно от материала, от който е изграден.

В зависимост от това дали искате нещо модерно, класическо или пък винтидж, съществуват различни материали, на които да се спрете.

Но освен красотата, не пренебрегвайте и качеството! Някои материали успешно издържат теста на времето, но други не са от най-дълготрайните.

Преценете дали искате гардероб, който да остане дълго време с вас и да не наруши външния си вид, или предпочитате да инвестирате в нещо, което бързо ще излезе от мода, но пък ще го смените със следващото.

Когато избирате правилния материал за гардероба, вземете предвид използването, пространството и дизайна. Това, което бихте избрали за вашата спалня, не винаги би било подходящо за гардероба в детска стая, така че избирайте разумно!

Ето и основните материали, от които се изграждат гардеробите.

Шперплат

Шперплатът е един от най-трайните и здрави заместители на масивната дървесина. Той е материал, произведен от тънки слоеве или „пластове“ от дървени фурнири, които са залепени заедно.

Шперплатът е значително лек и лесен за работа, което го прави предпочитан вариант за по-детайлни дизайни на гардероба.

Използва се като основа за ламинати, което означава, че можете да го нанесете в различни цветове, без да правите компромис със здравината.

Шперплатът се предлага в по-големи пластове, което означава минимални загуби и по-големи повърхности, покрити с един пласт.

МДФ

МДФ материалът се състои от дървесни остатъци, които се произвеждат чрез раздробяване на остатъците от твърда или иглолистна дървесина в дървесни влакна.

Ето защо МДФ е икономичен и екологичен вариант. Той е здрав, плътен и надежден.

Тъй като при направата се използват фини частици, получената повърхност е гладка и равномерна, без подутини и възли. Това го прави най-добрият материал за гардероб за рисуване.

МДФ дървото не се деформира или напуква, което означава, че е отличен избор при променливи температури.

Този материал е много по-достъпен от шперплат и е екологичен, тъй като използва отпадъчна дървесина.

Гладките ръбове позволяват декоративни разфасовки и ъгли, което означава по-голяма гъвкавост в дизайна на вашия гардероб!

ПДЧ

Подобно на МДФ, ПДЧ също е проектиран от отпадъчни дървени стърготини, което го прави още една екологична опция.

Той е по-икономичен вариант в сравнение с МДФ и шперплат и често се предлага предварително ламиниран, което намалява дългия процес на вземане на решение след решение.

Единственият минус е, че ПДЧ материалът не е толкова здрав като шперплата и МДФ. Но въпреки това той е много лек и функционален.

Затова ако сте от хората, които обичат често да сменят мебелите си и фактът, че гардеробът може да не издържи дълги години не ви притеснява, то ПДЧ е идеалният избор за вас!

Масивно дърво

Традиционен фаворит, дървото все още е най-добрият материал за гардероб според много дизайнери класици.

То несъмнено издържа изпитанието на времето и има визуална привлекателност на естествени текстури, ивици и цветови разлики.

Този тип гардероби не е толкова приспособим, колкото другите опции, когато става въпрос за цвят и покрития, но много хора го предпочитат именно заради това.

Масивното дърво е тежко и може да бъде податливо на драскотини и наранявания, ако не се полагат правилни грижи.

Изборът на най-добрия материал за гардероба не е лесен, но дървото гарантира, че гардеробът ви остава вечен, както по издръжливост, така и по стил!

Съвет: Можете също така да помислите за смесване и съчетаване на два или повече от най-популярните материали за гардероб, за да получите най-доброто от двата свята. Например, можете да използвате МДФ за врати на гардероба и шперплат за тялото, тъй като първият е по-персонализиран, а вторият – издръжлив.

Но като цяло, за взискателния собственик на жилище няма какво да победи масивното дърво като избор на материал за гардероби и шкафове.

Въпреки това, с изчерпване на горските резервати, масивната дървесина вече не се счита за разумен екологичен избор за мебели. Ако все пак изберете този материал, цената е много висока и ще трябва да го имате предвид, особено ако искате да си позволите естествено дърво за целия си декор у дома.

Стъкло

Стъклото все повече се превръща във фаворит в света на интериорния дизайн, не на последно място заради съвременната си привлекателност.

Стъклените гардероби правят иначе твърдата конструкция да изглежда по-лека и също така насърчава собствениците на жилища да поддържат интериора чист!

Стъклото е устойчиво на повечето износвания и може лесно да бъде почистено от пръстови отпечатъци и петна. Ако прозрачното стъкло не е по вашия вкус, непрозрачното и цветното стъкло са еднакво привлекателни опции, които освен това придават и уединения.

Навлизайки с доста модерен подход, стъклото като покритие за гардероби се превърна в прекрасна идея, която незабавно може да придаде на вашата стая много уникален вид.

Рамката, дизайнът и обхватът на използваното стъкло могат да бъдат модифицирани, за да допълнят декора на стаята.

Поради изобилието от налични видове стъкла като непрозрачни, щамповани, матирани и оцветени и др., възможността за експериментиране е огромна.

Стъклото добавя усещане за отвореност в стаята, което с друг материал не може да се постигне! Добавянето на стъкло към вратите на гардероба ви може да увеличи фасадата, без да се прави компромис със съхранението или поверителността на съдържанието в него.

Ако вашият гардероб има плъзгащи се врати, помислете дали да не монтирате върху тях лакирани стъклени панели, които да отразяват околната светлина.

Единственият минус на стъклените врати на гардеробите, ако може да се нарече така, е това, че съдържанието зад вратите е видимо. Но ако изберете матово стъкло, този проблем лесно се разрешава!

Освен това прозрачността може да ви мотивира да държите гардероба си винаги подреден, което в крайна сметка не е толкова лошо, нали?

Метал и кожа

Знаем, че на пръв поглед звучи много неочаквано и вероятно странно, но металът и кожата могат да бъдат чудесни материали за гардероб поради високите им естетически стойности.

Именно кожата по гардероба може незабавно да направи цялата стая да изглежда по-дръзка и екстравагантна. Също така придава един много елегантен и скъп вид.

От друга страна, металните гардероби могат да бъдат доста вълнуващ избор за тези, които обичат да експериментират.

Те незабавно добавят индустриален облик, който може да противоречи на повечето дизайнерски решения в дома, но въпреки това може да се впише идеално. Всичко зависи от собствения ви вкус!

Огледало

Погледнато от естетически ъгъл, огледалото е много добър материал, който може да се използва за покриване на врати на гардероби.

Огледалата не само добавят драматизъм към пространството, но и отразяват светлината, което прави стаята да изглежда по-голяма, отколкото е.

Огледалото е материал, който съчетава стил и функционалност. Това е перфектен избор за по-малки спални, където на практика не е възможно да поставите допълнително огледало, затова огледалните гардеробни врати са съвременен практичен вариант.

За пространства с недостатъчно естествена светлина, огледалните панели са начинът, по който да развихрите дизайнерските си умения. С тях помещението ще изглежда много светло и слънчево.

Какъв стил гардероб да изберете?

Ако вече сте започнали търсенето на нов гардероб, вероятно сте наясно колко богат е изборът. Това понякога може да бъде доста объркващо и да направи покупката сложна.

Дизайнът, цветовете и големината са първите неща, върху които да помислите, преди да се впуснете в огледи за нови мебели.

Не е нужно да имате конкретна идея какво искате, но е добре поне приблизително да сте уточнили накъде да се насочите.

Цвят

Нека разгледаме някои от най-добрите цветови комбинации за гардероби, които със сигурност ще грабнат погледа ви!

  • Ярки цветове – когато останалата част от стаята е изпълнена с приглушени тонове на бяло и неутрално, най-добрият залог за вашия гардероб е ярък цвят. И какво по-добро от тъмно синьо и ярко жълто? Спомнете си цветовете на морето и какво спокойствие ви носи то. Несъмнено това е усещане, което искате в спалнята!
  • Бледи нюанси – балансирането е ключът към страхотния дизайн, независимо дали става въпрос за пропорции, текстури, цветове или материал. Приглушен нюанс като розов кварц работи като магия с блестящите оттенъци на дървото и създава невероятна комбинация от цветове. Тя е чудесна за придаване на успокояващо настроение както в спалнята, така и в детската стая. Използвайте тази комбинация от цветове на гардероба в малки спални, тъй като по-светлите нюанси създават илюзията за повече пространство.
  • Слънчеви тонове – те са чудесен избор на цвят за гардероб, но не забравяйте да ги използвате по правилния начин и на правилните места. Не пръскайте стените си със слънчева боя, защото бързо ще се уморите от нея. Лек акцент от нея върху гардероба, раклата на леглото и килима е повече от достатъчен, за да ви донесе лятно усещане!

Врати

Гардеробните врати са доста разнообразни и зависят от модела, на който сте се спрели.

Пълноценния избор в това отношение, обаче, има голямо значение за вашия комфорт!

Плъзгащите се врати, например, са монтирани в рамка, която има релса, позволяваща на вратите да се плъзгат една след друга. Те се предлагат в голямо разнообразие от материали като дърво, алуминий и стъкло. Могат да са изчистени и модерни или да бъдат облицовани, за да изглеждат по-традиционно.

Двойните врати са врати с ламперия, които са свързани. Панелите се предлагат най-често в 2 двойки панели за отвори на врати, но могат и да се правят по поръчка. Най-практичното използване на тези видове врати е в гардероб за спалня.

Вратите “акордеон”, пък, са изработени от ПВЦ материал, който може да бъде направен така, че да изглежда като дърво или ламинат. Някои врати дори приличат на матирано или прозрачно стъкло. Панелите им са тесни и позволяват вратата да бъде опъната изцяло.

Вратите “Pivot” (въртящи се) позволяват на вратата да се отвори напълно, давайки достъп до целия отвор на гардероба. Те могат да се изработят така, че да са напълно персонализирани. Освен това са без рамки, което означава, че не са необходими довършителни дърводелски работи.

Френските врати, пък, са направени тесни и по-леки, за да пасват на отвора на гардероба. Те са традиционни врати с панти. Рамките са олекотени от фибростъкло или дърво, а стъклените рамки могат да бъдат подложени на различни обработки, от матирано до прозрачно стъкло.

Аксесоари

Някои гардероби имат добавени към дизайна аксесоари като огледала и изискани куки.

Това може да допринесе към естетическото качество на дизайна на гардероба и външния вид на стаята, както и да подобри неговата функционалност.

Докато кръгло или овално огледало е подходящо за малък гардероб, правоъгълното огледало е по-вероятно да се съчетае перфектно с по-големите мебели.

Добавянето на огледало към дизайна на гардероба също спестява място, тъй като след това можете да елиминирате самостоятелно огледало от стаята.

Мебелите за спалня трябва да бъдат подбрани внимателно, тъй като спалнята е мястото, където трябва да сте най-спокойни и да ви е възможно най-комфортно. Всички неща в спалнята, включително дизайна на гардероба, трябва да носят хармония на обитателите.

Какво друго да имате предвид преди покупката на гардероб?

Както споменахме, гардеробът се превърна в съществена част от дизайна в съвременните домове. Той помага за оптимизиране на пространството, като същевременно осигурява достатъчно място за съхранение и подобрява естетиката на спалнята.

Както с всяка голяма покупка, така и с тази, не бива да се подхожда лекомислено.

Целта е да изберете гардероб, който да се впише добре в дома ви и същевременно да е достатъчно качествен, за да издържи дълго време.

Нека разгледаме някои от най-важните елементи, които да имате предвид, преди да вложите средствата си в нов гардероб.

Външният вид на гардероба

Дърво, боя, огледало, цветно стъкло са сред най-често търсените видове покрития за гардероби.

Външният вид е важен фактор, който трябва да се има предвид, тъй като гардеробът е една от основните мебели, която насочва вниманието към дизайна на спалнята.

Той персонализира пространството, изразява и подобрява външния вид на дизайна на спалнята.

Формата, размерът, цветът, текстурата, материалът, броят на вратите и външното покритие на гардероба се комбинират, за да осигурят елегантен цялостен вид.

С привлекателния дизайн на гардероба, нямате нужда от повече дизайнерски елементи във вашата спалня.

Вътрешен дизайн на гардероба

Както се казва – не съдете книгата по корицата й. Ние бихме добавили – не купувайте гардероб въз основа само на външния му вид.

Интериорите, които съдържат рафтове за обувки, плъзгащи се рафтове, чекмеджета с или без ключалка, закачалки за ризи, панти, огледала и дръжки определят как можете да подредите дрехите, чантите си и другите аксесоари, за да оптимизирате пространството.

Също така ви съветваме да изберете гардероб с по-голяма дълбочина.

Гардеробът може да има допълнителни функции като специален сейф, система за обувки, остров в средата, огледала в цял ръст, дъска за гладене и места за сядане.

Стил на вратата на гардероба

Важен е не само интериорният дизайн на гардероба, но и стилът на панелите на капаците и броят врати на гардероба.
Вратите на гардероба трябва да бъдат лесни за управление, да изглеждат красиви и да не се изкривяват или огъват с времето.

Съществуват различни видове врати за дизайн на гардероба – плъзгащи се, огледални врати, врати акордеон, френски врати и врати на гардероб Pivot.

Всеки от тях служи за различна цел. Например, вратите Pivot позволяват вратата да се отвори напълно, давайки достъп до целия отвор на гардероба, а плъзгащите се врати, монтирани в рамка, използват релса за плъзгане на вратите една до друга, за да спестят място.

Употреба

На пазара има стотици различни гардероби, започвайки от такива с две врати, три врати, плъзгащи се, огледални, вградени и свободно стоящи. И това е само рамката – след като отворите вратите, има неограничени възможности по отношение на комбинацията и конфигурацията на окачено пространство, чекмеджета, рафтове и стелажи за обувки, които могат да бъдат вградени вътре.

Един от първите въпроси, които трябва да си зададете, е какъв вид място за съхранение ви е необходимо основно. – Окачено място за дрехи, рафтове за обувки, чекмеджета за по-малки дрехи, козметика или аксесоари или комбинация от двете?

След като сте определили за какво точно ще се използва гардероба ви, можете да помислите за функционалността, която той трябва да предлага. Това ще ви помогне да насочите както екстериорната, така и интериорната спецификация, на която трябва да отговаря.

Функционалност

Важно е да знаете дължината на мястото за окачване, което ще ви е необходимо приблизително пропорционално на вида дрехи, които имате.

Ако ще съхранявате дълги палта, вечерни рокли и халати в гардероба, а не навсякъде другаде в къщата, най-вероятно ще са ви необходими закачалки, които оптимизират цялата височина на гардероба. От друга страна костюми, къси рокли и пуловери могат удобно да висят на релси с половин височина, което незабавно удвоява количеството пространство за окачване.

Що се отнася до рафтовете и чекмеджетата, отново помислете добре какво ще съхранявате на тях. Много гардероби вече предлагат иновативни интериорни дизайни с вградени стелажи за обувки, чекмеджета за бижута и регулируеми отвори, които подобряват възможностите за организация, намаляват безпорядъка и потенциално премахват нуждата от допълнителни мебели в спалнята.

Дълбочината на рафтовете също е съображение – след определена точка наличието на по-дълбок рафт създава черна дупка, където дрехите изчезват, което означава, че може да се мъчите да намерите предмети точно отзад!

Изберете гардероб, който е възможно най-високо до тавана, за да увеличите максимално съхранението – това място може да бъде безценно за скриване на резервни спални принадлежности и случайни предмети, които не желаете да изхвърляте.

Размер

Помислете къде точно ще поставите гардероба и бъдете напълно сигурни в това, тъй като тази голяма мебел често е трудна за придвижване, така че трябва да пасне идеално.

Повечето производители правят гардероби с дълбочина най-малко 45 см, което би трябвало да е достатъчно, за да ви даде възможност да имате достатъчно рафтове, чекмеджета и място за окачване.

Ако бюджетът ви позволява, съветваме ви да изберете възможно по-голям гардероб, защото мястото за съхранение на дрехите никога не достига, особено при дамите!

Размерът на гардероба трябва да се побере в пространството, отредено в спалнята. Най-добре е да измерите предвиденото пространство за гардероба, преди да го купите или дори да започнете да избирате.

Размерът на гардероба не трябва да бъде толкова голям, че да надвишава останалите мебели за спалнята, нито твърде малък, за да оставите неизползвано пространство.

Уверете се, че сте проверили точния размер и спецификации, за да намерите най-добрите дизайни на гардероби, отговарящи на вашите нужди.

Проверете поне два пъти размера на гардероба!

Много е лесно да се подцени колко място може да заеме подобна мебел. Затова проверявайте отново и отново, когато става въпрос за измерване на размерите на необходимото пространство.

Какво трябва да съобразите при позиционирането на гардероба в дома си?

След като сте подбрали идеалния гардероб за вашия дом, идва време и да го ситуирате перфектно…

Бъдете прецизни при сглобяването na гардероба!

Гардеробите обикновено са тежки и обемисти, така че може да се наложи помощ (и търпение) за сглобяването им.

Предварително сглобените продукти ще спестят време, но обикновено са по-скъпи и по-трудни за маневриране на място.

Не забравяйте, че безопасността е на първо място!

Като висок, самостоятелен елемент, уверете се, че можете здраво да закрепите гардероба към стената или да го закрепите на пода, особено ако имате малки деца, които може да се изкушат да го използват като катерушка!

Проследете внимателно възможностите за доставкаи монтаж!

Консултирайте се с търговеца дали са включени разходите за доставка, както и отнасянето на гардероба до крайната дестинация в стаята. Не би било приятно той да бъде оставен долу, ако трябва да отиде в спалня на трети етаж!

Също така, внимателно измерете коридорите, стълбите и вратите, за да сте сигурни, че можете да качите гардероба удобно, където трябва.

 

А сега е време да ви представим и някои от най-добрите предложения за гардероби на пазара в момента…

1. Гардероб Kring NivaТози гардероб ще внесе нотка на съвременна мода във всяка спалня. Проектиран е така, че да побере огромно количество дрехи, както за окачване, така и за сгъване. Монтира се на стена, а благодарение на плъзгащите се врати се спестява много място от помещението.
Купи сега

2. Гардероб ДискретТози гардероб е произведен от ламинирано ПДЧ, което го прави много устойчив. Върху плъзгащите му се врати има огледало, така че не е нужно да се тревожите къде да го поставите. Има лост за дрехи, чекмеджета и рафтове – комбинация от всичко необходимо.
Купи сега

3. Гардероб Irim ArizonaТози гардероб несъмнено ще внесе чувство на уют в помещението. Той е самостоятелен и може да го разполагате, където прецените за добре. Вътрешността му е снабдена с лост и рафтове, а на вратата му има огледало.
Купи сега

4. Гардероб SaniГардеробът Sani е мултифункционален и изключително практичен. Ще въведе ред във всяко помещение и, тъй като не заема много място, е лесен за позициониране. Има 10 вътрешни отделения и подвижни рафтове.
Купи сега

5. Гардероб KIKO MEBELТози трикрилен гардероб е идеалната мебел за всяка спалня. Има 4 врати, които позволяват добър достъп до съдържанието отвътре, а освен това има и прикрепено огледало. Гардеробът съдържа лост и рафтове, както и външни чекмеджета.
Купи сега

6. Гардероб EymirEymir е гардероб с плъзгащи се врати и модерен дизайн. Изработен е от ламинирано покритие, което го прави издръжлив на времето. Разположението му отвътре позволява невероятна подредба на дрехите и обувките.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

7. Гардероб MIPA ВерсайГардероб с три плъзгащи се врати, изграден от ПДЧ материал. Състои се от лост за закачалки и рафтове за дрехи, а отвън се разполага и огледало. Благодарение на обема му, несъмнено ще успеете да поберете всичките си дрехи вътре.
Купи сега

8. Гардероб vidaXLТози гардероб е в мексикански стил и е истинско бижу за ценителите на интериорния дизайн. Разполага с просторно място за съхранение с един горен рафт и една релса за окачване. Ще придаде стил и изисканост на всяка спалня!
Купи сега

5/5 - (1 vote)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!