Всички категории

26-те Най-Добри Идеи за Подаръци за 1-ви Рожден Ден

Първият рожден ден на всяко дете е един от най-важните моменти за него и неговите близки, именно затова този празник трябва да се превърне в незабравимо изживяване.

Като гости на подобно събитие, сме сигурни, че искате да подарите нещо наистина ценно и вълнуващо, на което малчугана да се радва, докато расте.

Независимо дали ще изберете нещо практично или по-скоро сантиментално, ключът към успеха е да вложите голяма доза любов и малко креативност.

Изборът на подобен подарък понякога може да се окаже трудна задача, поради огромното разнообразие на пазара, но сме сигурни, че ще се забавлявате, попадайки на всякакви нестандартни идеи, докато разглеждате.

Класическите подаръци са винаги добро решение, но и излизайки от тази рамка няма да сгрешите.

Важното е те да бъдат съобразени с възрастта на бебето, да са безопасни и с интересен външен вид, който да привлича вниманието.

Това са основните фактори, които трябва да имате предвид, но разбира се винаги може да се допитате до родителите, в случай че имате по-конкретни въпроси.

Все още имате колебания относно избора?

Е, ние сме тук, за да ви помогнем да впечатлите всички на партито и най-важното – да дарите чудесни емоции на малкия получател.

Можете да разгледате нашите 26 специални предложения, с които се надяваме да ви вдъхновим, за да изберете най-добрия подарък за 1-ви рожден ден.

1. Пари и балониПарите винаги са чудесен и универсален подарък за всеки повод, особено в случаи като този, когато родителите най-добре ще преценят в какво да вложат дадените средства. Балоните от друга страна са чудесно допълнение към тях и несъмнено ще покажат внимание. Освен това ще придадат настроение на празника и ще обсипят получателя със страхотни и вълнуващи емоции. И да не забравяме, че могат да се превърнат в интересна част от интериора на партито за едни още по-блестящи снимки, които ще останат незабравим спомен за детето.
Купи сега

2. ПреживяванеВъпреки че е едва на годинка, малчугана също има нужда от вълнение и приключения, затова една чудесна идея, от която може да се възползвате е именно да подарите някакъв вид изживяване. Независимо от вида емоция, която желаете да дарите, тя със сигурност ще се превърне във вечен подарък, който не може да бъде повторен. За щастие, в наши дни всяко преживяване може да се запечата в снимка или видеоклип, така че човека да го гледа и да преживява този прекрасен момент отново и отново.
Купи сега

3. ФотосесияИма моменти, които остават завинаги в сърцата и е важно да ги съхраним с много любов, за да греят в домовете ни. Та… какъв по-добър подарък от уникална фотосесия по-случай първия рожден ден? Снимките на бебета са мил и прекрасен спомен и е изключително докосващо след години да отворим красивите албуми, за да ни заредят с чудесна енергия и много усмивки. Този жест е смислен, различен и оставащ във времето подарък за близки или приятели.
Купи сега

4. Погача за здраве„Здраве, живот и хубаво време никога не омръзват”, затова най-ценният подарък е да поднесете на семейството жест, който ще символизира чистота и добри намерения. Както на повечето празници посветени на здравето, 1-вият рожден ден е идеален повод за поднасяне на погача. Това е безценен и мил жест, който със сигурност ще бъде оценен високо.
Купи сега

5. Червено кончеЧервеният цвят е олицетворение на динамиката, енергията и силата, които всеки притежава. Въпросните червени кончета са натоварени със задачата да ни предпазват от всякакви беди, нещастия и „уроки”. Подобен жест с малък талисман, който е със специална символика за получателя, може да се превърне в чудесен подарък за всеки. Такива гривни се поднасят в знак на загриженост и желание за закрила.
Купи сега

6. ЗвездаАко търсите наистина специален и незабравим подарък, то със сигурност трябва да заложите на персонализирана блестяща звезда в небето, като я кръстите с имената на малкия получател. Това е меко казано невероятен начин да отбележите специален момент и да покажете особено внимание и обич. Подобен подарък е уникален спомен и едва ли ще може да бъде повторен някога.
Купи сега

7. МонетиСпоред поверията, които несъмнено сте чували, първият подарък, който се дава на бебетата е именно металната паричка, която да донесе здраве и благоденствие. По всяка вероятност родителите са закупили всичко необходимо за малкото човече, така че златна или сребърна монета са оригинален подарък, който съчетава в себе си традиция и стойност. Независимо от модела, който ще изберете, без съмнение ще направите чудесно впечатление на семейството и ще символизирате вярност, грижа и благожелателност.
Купи сега

8. КасичкаКасичките са перфектен подарък за всеки повод и всеки бъдещ мечтател. Всъщност, те служат като педагогическо средство, като научават децата на спестовност. На българския пазар има меко казано огромно разнообразие от модели, между които да изберете най-подходящия от тях. А благодарение на невероятните дизайни, в които са изработени, те могат да служат и като интересен декор към останалия интериор.
Купи сега

9. Музикална кутияНежните същества ценят именно такива красиви и сантиментални изделия. Подобна вещ, притежава уникалната способност да свири лирични мелодии и не, това съвсем не е отживелица! Напротив, нейното ретро излъчване в модерния дигитален свят има още по-висока емоционална стойност. Подобно ефектно приспособление ще се хареса на почти всички малки деца, а то същевременно би било чудесна декорация за тематично обзаведената детска стая.
Купи сега

10. КнижкаБебешките книжки са средства, с които децата се забавляват като същевременно успешно развиват своите сетива. Те са един доста добър подарък, защото често са най-успешния начин за привличане на внимание на бебето. Повечето модели са изработени от меки материали и включват интересни гризалки, рингове и бутони, които допълнително ще засилят интереса на малчугана.
Купи сега

11. Плюшена играчкаПри съмнения в избора на подарък, с плюшена играчка просто няма как да сбъркате. Това е класическа идея, която винаги се харесва и цени високо. Относно вида и дизайна на играчката може да вложите малко въображение, за да изберете нещо по-нестандартно или персонализирано специално.
Купи сега

12. Интерактивна играчкаИграчките, които окуражават детето да извършва определени действия, са интерактивни. Те са чудесен избор що се отнася до подарък, защото ангажират сетивата и ума на бебето и му помагат да ги развие по-бързо. Най-малките например, могат да възпроизвеждат с тях различни мелодии и светлини, натискайки бутони, да активират движението им, издаването на различни звуци, изпълнението на песнички и др. Без значение от модела, който ще изберете, всички те са способни да провокират детето да изпълнява определен тип задача, която помага да осъзнаят връзката между ухо, око и ръка, важна за развитието на мозъка.
Купи сега

13. ПроходилкаПрохождането на 1 годинка е или вече факт или предстои съвсем скоро. Купуването на такова приспособление несъмнено ще улесни родителите до голяма степен, защото това си е една доста необходима вещ за физическото развитие на детето. Проходилката е не само удобство, но и начин за разнообразяване на ежедневието на мъника. Повечето модели са оборудвани с допълнителни аксесоари, които служат за забавление, заложете на такъв, за да сте сигурни, че няма да сгрешите.
Купи сега

14. Образователно гърнеОще един практичен подарък, който ще влиза в употреба всекидневно. С образователното гърне успешно ще зарадвате детето и ще направите прехода от гърне към тоалетна чиния много лесен. На пазара има голямо разнообразие от модели, които са с доста интересни дизайни, за да се харесат на своя бъдещ малък собственик.
Купи сега

15. Комплект за храненеБебешките комплекти от тази категория са много полезни що се отнася до храненето на малкото човече. Те са способни да ги улеснят до голяма степен, да ги направят по-самостоятелни и най-важното – да ги предпазват от неволно нараняване. При избора на такъв подарък, основното, над което трябва да наблегнете е материалът използван за направата на бебешките прибори. Заложете на комплект за хранене изработен от пластмаса, гума, силикон или дърво.
Купи сега

16. ТриколкаАко искате да зарадвате рожденика с нещо функционално и забавно, то заложете на триколка, с която със сигурност няма да сбъркате. Тя е страхотен заместител на количката. Дръжката на волана е предназначена за родители, но детето ще има чувството, че контролира „техниката”, което е много важно в тази възраст. Повечето модели са здрави и стабилни, със стоманени конструкции и изработени от издръжливи материали. Сгъват се лесно и бързо и са изключително компактни за съхранение и пренасяне. Подобен подарък ще зарадва не само малчугана, но и ще улесни неговите родители по време на разходките. Изберете триколка, която предлага разнообразни функции и заложете на интересен дизайн.
Купи сега

17. ЛюлкаАко искате да осигурите радост и приключения на детето в собствения му дом, най-добрия продукт, на който може да заложите са именно люлките. Това е един уникален и стойностен подарък, който ще донесе много усмивки и приятни спомени. Имайте предвид, че люлките за по-малки деца трябва да имат по-висока облегалка, колан и седалка, която също да има защита отпред.
Купи сега

18. БарбаронКогато бебето навърши определена възраст, околният свят започва да представлява едно интересно и любопитно място. Детето вече не иска да лежи, защото иска да вижда това, което го заобикаля. А каква по-подходяща възраст от 1 годинка, за да подарите барбарон на малкия изследовател. Този подарък ще внесе комфорт в дома и ще се превърне в любимото място на неговия нов собственик. Заложете на ергономичен модел, който ще се грижи за правилната стойка на детето и на подходящ материал, който ще е достатъчно мек, комфортен и издръжлив.
Купи сега

19. ОдеялоАко се стремите да подарите топлина и уют – доверете се на меко и висококачествено одеяло. По този начин ще сте спокойни, че малкият получател ще е обгърнат в мекота и ще сънува сладки сънища. В случай, че имате възможност да вложите повече средства, можете да се възползвате от персонализирана бродерия с инициали или различни дизайни със снимки или любими герои. Единственото по-важно условие е да заложите на хипоалергенна материя, подходяща за нежната бебешка кожа.
Купи сега

20. ХалатОще един комфортен подарък, който е същевременно практичен и подходящ за ежедневна употреба. Това е аксесоар, който винаги ще бъде необходим. Може да зарадвате малчугана с халат, с интересен дизайн и различни щампи или ушички, с които да се забавлява. Както вече разбрахте, трябва да потърсите модел, изработен от висококачествени материи, които ще са достатъчно деликатни.
Купи сега

21. ПантофиДетските пантофи са задължителен елемент в гардероба на всяко дете. И както избираме всяка една дрешка, боди или чорапче с внимание към детайла и след като сме се убедили, че това е най-добрият избор, по същия начин пантофите трябва да се избират информирано. За да сте сигурни, че детето ще се чувства удобно във вашия подарък, е важно той да е в правилния размер. Относно дизайна, изберете нещо по-цветно, защото децата се радват на ярките цветове.
Купи сега

22. ДрешкиТрадиционен подарък, който представлява интерес както за детето, така и за родителите. Те имат нужда от голяма бройка дрешки за сменяне, тъй като знаете колко много се цапат малчуганите. Единственото важно нещо, с което трябва да се съобразите е размерът. Също така може да заложите на комплект, за да бъдете още по-оригинални с вашия жест.
Купи сега

23. ОбувкиОбувките също са класически, но оригинален подарък, който винаги влиза в употреба. Съветваме ви да купите обувки с един два номера по-големи. Както знаете, детските крачета растат толкова бързо, че ако не веднага, то до няколко месеца вече ще са в употреба. А рискът да подарите нещо, което детето ще израсне след седмица две, е голям. Отново заложете на цветен дизайн, за да привлича вниманието, за да ги носи с удоволствие.
Купи сега

24. Комплект за косичкаДоста креативен и изискан подарък, който несъмнено ще направи впечатление и ще бъде оценен. Повечето модели са изработени не само с красива презентация, но и са идеални за разресването на крехките детски косички. Тези комплекти са идеалния жест, който може да поднесете, особено ако бъдат избрани в елегантен дизайн.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

25. Картина/ГобленЕдна картина винаги е прекрасен подарък и би стояла чудесно във всеки дом, особено когато е подбрана с много любов и внимание. Сигурни сме, че няма да сбъркате, ако изберете картина или гоблен с ярки цветове или любими герои, на които малкия получател ще се радва. Хубаво е да вкарате и малко креативност, за да добавите послание, което ще остави траен спомен не само на стената, а и в сърцата.
Купи сега

26. Домашен любимецАко искате да внесете истинска радост в семейството, то какъв по-уникален жест от живия подарък? Да, звучи наистина очарователно и ще бъде доста вълнуващ момент за детето, но трябва да подходите внимателно, преди да направите тази крачка. В случай, че сте близки със семейството и сте напълно убедени, че те биха искали и са способни да се грижат за домашен любимец, тогава не бива да изпитвате никакви колебания. Най-прекрасното при тези подаръци е, че същевременно може да осигурите дом на някое самотно животинче от приют, което е готово да сподели цялата си любов с неговия нов собственик.
Купи сега

 

Е, успяхте ли да се вдъхновите с няколко оригинални идеи? Надяваме се, че да!

Ако разполагате с още интересни предложения ще се радваме да ги споделите долу в коментарите.

На тази възраст бебето опознава света около себе си и обръща особено внимание дори на най-малките детайли, така че, всички подаръци биха били добър избор, стига да са поднесени от сърце.

В случай че имате колебания относно някой по-особен продукт, не се колебайте да попитате родителитете знаят най-добре от какво се нуждае тяхното малко съкровище.

5/5 - (1 vote)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!