Всички категории

18-те Най-Добри Идеи за Семейни Подаръци

“Щастливото семейство е ранен рай.” Тези думи на ирландския писател Джордж Бърнард Шоу са останали в историята и до днес.

Причината да се помнят и до днес се крие именно в тяхната вечностсемейството винаги е било и винаги ще бъде едно от най-ценните неща в живота на всеки човек.

И независимо в какви отношения сте с вашите близки, подаряването на подаръци е жест, с който ще покажете не само обич, но и уважение към останалите членове на семейството.

Ето затова е от изключителна важност да подберете подходящия подарък, когато става дума за семейни близки. Все пак, приятелите се избират и с тях може да се отчуждите, но роднините са за цял живот.

Кога и как да купите подарък за цяло семейство?

Всички, които имат традицията да посрещат празниците със семейството си, познават колебанията, когато дойде момент да се избира подарък.

Независимо дали става дума за Коледа, Нова година или Великден, празниците са неминуем повод да зарадвате близките си с нещо специално.

Освен тях, обаче, несъмнено сте попадали или ще попаднете в ситуация, когато ще трябва да измислите подарък за цяло семейство без той да е тематично обвързан с някой празник.

Възможно е да ви поканят на сватба или на кръщене, да посрещате годишнина на приятелска семейна двойка или да празнувате в новия дом, който ваш приятел е закупил заедно с половинката си.

В тези ситуации също се налага да измислите подарък, който може да се използва от цялото семейство.

Ако се намирате в подобна ситуация и изпитвате затруднения – имате късмет!

В следващите редове ще ви предложим някои от най-подходящите предмети, с които да зарадвате вашето семейство или това на ваш близък приятел.

1. Дигитална фоторамка


Дигиталната фоторамка със сигурност е един от най-подходящите подаръци за цялото семейство. Все пак, едно от най-ценните неща за семейството са именно спомените, а не материалните богатства. С помощта на рамката, вашите близки ще могат винаги да си спомнят за хубавия момент, запечатан на снимката. Освен това, те ще могат да го изложат на показ в дома си и така да го споделят и с гостите, които не са присъствали в самия момент, а от там несъмнено ще се породи интересен разказ, който може да продължи с часове.
Купи сега

2. Проектор


Малко неща сплотяват семейството така, както може да го направи една семейна киновечер. Макар близките ви все още да се събират около телевизора, гледането на филм с проектор ще внесе разнообразие и ще направи дейността далеч по-впечатляваща. Ако близките ви разполагат с по-широк дом, в който прожектирането върху стена или чаршаф няма да е проблем, проекторът със сигурност е добър избор.
Купи сега

3. Моментен фотоапарат


От известно време фотоапаратите за моментни снимки се завръщат на мода и стават все по-търсени. Макар обикновените цифрови фотоапарати да вършат чудесна работа при запечатването на красивите моменти, проявяването на кадрите отнема известно време и разходки до фотостудиото. С моментните апарати няма такъв проблем- те веднага изкарват готовия кадър, който на момента можете да окачите у дома, да приберете за спомен в портфейла или да подарите на вашия близък.
Купи сега

4. Фотоалбум


А какво става след като се сдобиете с куп снимки, които искате да съхраните на безопасно място? Е, фотоалбумът е точното решение за семействата, които често взимат фотоапарата с тях по време на празници и почивки. Още един албум, в който да запазят създадените спомени, никога не е излишен. Той е идеален подарък когато гостувате по специален повод, тъй като снимките от самото събитие могат да бъдат поместени именно в албума, който вие сте избрали.
Купи сега

5. Настолна игра


Голяма част от семействата се стараят да откриват нови начини за сплотяване, които не включват модерните технологии. Настолните игри са чудесен начин да провокирате повече комуникация между отделните членове на семейството, а освен това са особено полезни за малките деца. С подобен подарък може да сте сигурни, че близките ви ще прекарат не една или две забавни вечери, в които, освен че ще се научат да работят заедно, ще се опознаят и емоционално.
Купи сега

6. Шах/табла


Още едно добро предложение е дъската за шах и табла. Този сравнително традиционен подарък със сигурност е останал в сърцата на мнозина и може да бъде открит в голяма част от домовете. Освен, че ще стимулира мозъчната дейност, с помощта на този подарък може да помогнете на цялото семейство да преоткрие едно вече позабравено забавление, което може да се превърне и в хоби за някой от близките ви.
Купи сега

7. Малък баскетболен кош


Вероятно някои от вас се чудят какво да подарят на семейство, което често спортува заедно? Е, баскетболният кош за дома е чудесно решение. Вместо настолна игра или шах, която ще ги задържи на масата, кошът ще ги накара да се раздвижат, а едновременно с това ще стимулира състезателния им дух. Подобен подарък може да се закачи във всяка сравнително широка стая и да служи на семейството с години.
Купи сега

8. Надуваем басейн


Още едно решение за семейство, което обича физическата активност, е надуваемият басейн. Ако вашите близки разполагат с двор, то басейнът е точно за тях! Освен за големи, той ще свърши перфектна работа и за малките деца, които могат да прекарат часове във водата, както и да семейства с кучета, за които плуването е изключително полезно.
Купи сега

9. Скреч карта


Това е подарък, подходящ за вашите близки, които споделят общ интерес към пътешествията. Скреч картата позволява на собственика да търка и по този начин да отбелязва местата, които вече е посетил. Така вашите близки ще могат да следят вече отметнатите дестинации и ще имат нагледно доказателство за красивите и вълнуващи спомени, които са създали. Не се съмнявайте, че подобен подарък ще стимулира приключенския дух дори и на най-мързеливите ви роднини и приятели.
Купи сега

10. Телескоп


Вероятно имате поне един приятел, който обича да гледа звездите и изпитва интерес към астрономията. Телескопът е чудесен подарък за всяко семейство, което обича науката и иска да сподели магични моменти със своите най-близки. Той ще им свърши чудесна работа в наблюдаване на небесните обекти, което означава, че ще ги радва в продължение на години, стига единствено времето да е ясно.
Купи сега

11. Къщичка за птици


Имат ли домашни любимци вашите близки? Ако нямат, то може да им подарите подобно изживяване, като ги снабдите с къщичка за птици. Тя се ситуира извън дома – в двор или на терасата, така че задължително предвидете нужното място за нея. Така близките ви ще имат възможността да полагат грижи за природата и животните от уюта на дома и ще могат да споделят тази радост дори и с най-малките членове на семейството.
Купи сега

12. Растение


Ако вашите близки наскоро са се нанесли в нов дом, със сигурност имат нужда от допълнения към декора, които да направя мястото още по-уютно. В подобни ситуации красивите стайни растения със сигурност ще преобразят и освежат обстановката в дома и ще радват окото както на собствениците, така и на посетителите в жилището. Все пак бъдете внимателни когато избирате растението, особено ако близките ви имат малки деца или домашни любимци.
Купи сега

13. Електрическа камина


Друг начин да внесете уют в дома на едно семейство е посредством електрическата камина. Огънят сам по себе си е символ на топлина и комфорт, а и всички сме чували израза “семейно огнище”. За жалост голяма част от градските домове не разполагат с възможността да поберат истинска камина, затова този подарък е идеалното решение.
Купи сега

14. Машина за газирана вода


Обичат ли вашите близки да пият газирани напитки? Е, със сигурност ще се зарадват на машината за газирана вода. Този уред работи както с чешмяна, така и с филтрирана вода, и изисква само няколко движения, за да се сдобиете с вкусна газирана вода, с която да освежите деня си.Бъдете сигурни, че особено за големи семейства с много вкусови предпочитания, този подарък ще се окаже доста полезен.
Купи сега

15. Машина за пуканки


Още една машина, която обаче е за приготвяне на любимите на всички пуканки. Докато в миналото пуканките са се приготвяли на котлон, а днес се пукат най-вече в микровълнова, все повече домове се сдобиват със специална машина. Предимството е в далеч по-ниския шанс от изгаряне или недобре опукани зърна, които впоследствие да се окажат опасни за зъбите ви. Ако близките ви често ядат пуканки докато гледат филм или се събират заедно, то този подарък е точно за тях!
Купи сега

16. Скара


Скарата със сигурност заема почетно място в дома на всеки уважаващ себе си кулинар. В случай, че сред вашите близки има подобни почитатели на добрата кухня, то скарата несъмнено ще им бъде от голяма полза. Бъдете внимателни когато избирате продукта и се уверете, че вашите близки имат достатъчно широк двор или тераса, на която да позиционират съоръжението. След като им подарите скарата остава само да ги изчакате да ви нагостят с вкусните ястия, които ще приготвят на нея при следващото ви посещение!
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

17. Книга с готварски рецепти


За любителите кулинари има редица подходящи подаръци, сред които и книгата с рецепти! Дори и вашите близки да не са запалени по готвенето, подобен подарък може да разпали искрата на интереса в тях и да ги задържи в кухнята с часове! Това е изключително полезен подарък както за млади семейства, така и за тези с малки деца, които постоянно търсят нови полета за изява. А и както с всеки друг кухненски уред – вие също може да усетите ползата от подаръка при следващо гостуване на вашите семейни близки!
Купи сега

18. Робот прахосмукачка


Както знаем, най-хубавите подаръци са тези, които могат да се използват многократно на практика и улесняват живота ни значително. Именно такъв е роботът прахосмукачка! С негова помощ вашите близки ще могат да си почиват, а къщата да продължава да блести от чистота. Ако се чудите какво да подарите на многочленно семейство, което не може да смогне от всички останалите задължения, можете да сте сигурни, че ще ви бъдат благодарни за този помощник в домашните задачи.
Купи сега

Е, надяваме се да сте открили най-подходящия подарък за вашите семейни близки!

Не забравяйте, че на пазара можете да откриете стотици, ако не и хиляди разновидности на продуктите, които ви показахме, затова бъдете смели и заложете на най-доброто.

Все пак, става дума или за вашето семейство, или за това на близки ваши приятели, които ще ви останат признателни, ако подберете подходящ подарък, който показва колко добре ги познавате!

А ако имате друга интересна, вълнуваща и оригинална идея за семеен подарък, не пропускайте да я споделите с нас и останалите ни читатели в секцията за коментари…

5/5 - (1 vote)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!