Всички категории

9-те Най-Добри Клетки за Зайци

Кой не обича зайчета? Зайците са активни, интелигентни и социални животни, които могат да ощастливят всекиго.

Като всяка друга животинка обаче и те се нуждаят от подходящото жилищно пространство…

Подготвили сме този материал специално за да ви запознаем с клетките за зайци и техните особености. Когато подберете подходящия дом за своя дългоух мъник, му гарантирате подхяща и уютна среда за живот.

За да може вашето зайче да съществува нормално, то се нуждае от подходящите условия за това. Това включва здравословната храна, прясната вода, социалния контакт и разбира се, дома.

Зайците се нуждаят от подходящо пространство, за да могат да разгърнат нормалното си поведение. Те трябва да могат да тичат, да скачат, да стоят на задните си крака, да ровят и винаги да се изтягат напълно, когато усетят нужда.

Когато на зайците не се осигурява подходяща среда, те могат да развият здравословни проблеми. Сред тях са например затлъстяване, рани на краката, стомашно-чревни проблеми и поведенчески проблеми.

Именно затова не се колебайте и осигурите възможно най-здравословната среда за вашето зайче. Погрижете се за него и то ще ви зарадва с добро настроение, енергия и благоразположение на духа.

На пазара съществуват множество разнообразни предложения а клетки за зайци. Ако искате да намерите най-подходящата за своя пухкав мъник, трябва да направите своето проучване.

Когато се запознаете с нашето ръководство, ви гарантираме, че с лекота ще направите възможно най-добрия избор. А ако все пак се затруднявате, най-долу може да откриете няколко от най-добрите актуални предложения в областта

Какво представляват клетките за зайци и защо са важни?

Клетките за зайци служат като основни местообитания за тези космати другари. Te им осигуряват сигурност, безопасност и пространство, благоприятно за тяхното физическо и психическо благополучие.

Клетките за зайци са специално проектирани конструкции, които предлагат контролирана среда за живот на зайците. Предлагат се в различни размери, материали и дизайн, задоволявайки различните нужди на зайците и техните собственици.

Обикновено те се състоят от телени или мрежести стени и твърдо дъно, което предпазва от нараняване на краката на заека. Те осигуряват защитено пространство за уединение и защита от атмосферните влияния.

Една от основните причини за наличието на клетка за зайци е осигуряването на безопасността на домашния любимец. Въпреки малкия си размер зайците са хищни животни с естествен инстинкт да бягат от предполагаеми заплахи.

Добре конструираната клетка осигурява сигурно пространство, в което зайците могат да се уединят и да се чувстват защитени от хищници, опасности в домакинството и извън него.

Освен това клетките за зайци предлагат структурирана среда, която спомага за поддържане на здравето на зайците. Те предотвратяват навлизането в зони, където те могат да погълнат вредни вещества, да дъвчат електрически кабели или да се сблъскат с опасни предмети.

Също така клетките улесняват наблюдението на диетата, хигиената и поведението на заека. Те позволяват на собствениците да се намесят своевременно в случай на проблеми.

Освен съображенията за безопасност и здраве, клетките за зайци задоволяват и психологическите нужди на тези социални същества. Въпреки че зайците се радват на контролирано свободно движение, наличието на определено пространство, което могат да нарекат свое, е от решаващо значение за тяхното чувство за сигурност и комфорт.

Клетките осигуряват територия, в която зайците могат да установят своя мирис. В същото време те им позволяват да проявяват естествено поведение като копаене и гнездене и да се уединяват, когато пожелаят.

По същество клетките за зайци са незаменимо средство в отговорното отглеждане на едно малко зайче.

Какъв материал да изберете за клетката на своя заек?

Подходящият материал за клетката на вашето зайче е от основно значение за неговото благосъстояние. Именно затова ще ви представим предимствата и недостатъците на най-разпространените варианти.

Един от най-популярните материали, които се използват в направата на заешки клетки, е телената мрежа.

Тя осигурява чудесна вентилация, като предотвратява натрупването на миризми и влага. Зайците нямат потни жлези и добрата вентилация е от решаващо значение за тяхното здравословно състояние.

В същото време телената мрежа позволява на собствениците лесно да наблюдават зайците си. Освен това с телената мрежа няма защо да се тревожите, че вашият мъник ще изгризе дома си – телта е устойчива.

Недостатъците са свързани с това, че телените подове могат да бъдат неудобни за краката на зайците. А това може да доведе до възпаление на скакателните стави.

Също така почистването може да бъде по-трудно поради попадането на урина и изпражнения през телта. Освен това регулирането на температурата може да е проблем в по-студен климат без допълнителна изолация.

Друга популярна алтернатива са пластмасовите клетки. Те, за разлика от телените са лесни за почистване, тъй като гладките им повърхности се забърсва лесно.

Твърдите пластмасови подове са особено подходящи за краката на зайците и предотвратяват наранявания. В същото време пластмасовите модели са леки и лесни за транспортиране.

С тях ще загубите откъм вентилационните условия. Ако не проветрявате достатъчно, очаквайте задържане на топлина и миризми. Освен това някои зайци могат да сдъвчат пластмасата, което води до повреда с течение на времето. А ако не ги почиствате редовно, пластмасовите клетки могат да допринесат за развитието на бактерии.

Дървените клетки също са много предпочитане. Те създават естествен вид, осигуряват добра изолация при студено време и могат да задоволят инстинктите на зайците за дъвчене.

При тях трябва да внимавате със задържането на влагата, която може да ги повреди. Почистването и ниското качество на някои продукти също създават проблеми.

За какво трябва да помислите преди покупката на клетка за зайци?

Още преди да се насочите към магазина и да налетите на първата клетка, трябва да вземете предвид няколко ключови фактора. Направете необходимите съображения предварително и ви гарантираме, че ще останете доволни от направения избор.

В тази секция ще ви зададем няколко ключови въпроса. Задавайте си ги и вие, а да насочвате търсенето си през цялото време.

Колко заека имате?

Броят на зайците играе важна роля при определянето на подходящия размер и разположение на клетката за зайци.

Ако притежавате един заек, изберете клетка, която осигурява достатъчно пространство за свободното му движение. За единичен заек се препоръчва минимален размер на клетката 60 на 90 см. По-големият вариант обаче винаги е по-добър.

Търсете клетка с твърда подова настилка, за да предотвратите дискомфорт и потенциални наранявания на краката на заека. Помислете за допълнителни функции, като например място за криене или платформи. Те ще обогатят средата на вашия заек и да му осигурят умствена стимулация.

В случай че имате повече от един заек, е важно да дадете приоритет на пространството и достъпността. Изберете клетка, която предлага достатъчно място, за да може всеки заек да има своя територия и лично пространство.

Клетка с няколко нива или отделения може да отговори на нуждите на няколко заека, като същевременно им позволява да взаимодействат безопасно. Търсете клетки с отделни скривалища или тунели, за да осигурите уединение и да намалите риска от териториални конфликти. Уверете се, че клетката е лесна за почистване и поддържане, за да осигурите здравословни условия.

Ако развъждате зайци или отглеждате малко зайче с майка му, изберете по-голяма клетка, в която да се настани удобно цялото семейство. Помислете за клетки с подвижни прегради или отделения, за да отделяте при необходимост майката от потомството. Уверете се, че клетката е защитена от бягство и обезопасена, за да предотвратите инциденти или наранявания на новородените зайчета.

Независимо от броя на зайците, които имате, винаги приоритизирайте на тяхното благосъстояние. Избирайте клетка, която предлага достатъчно пространство, безопасност и комфорт. Редовно преценявайте нуждите на зайците си и обмислете възможността да преминете към по-голяма клетка, ако е необходимо. Зайците растат и се множат, не го забравяйте!

Колко често ще използвате клетката?

Изборът на подходяща клетка за зайци зависи до голяма степен от това колко често планирате да я използвате.

Ако възнамерявате да използвате клетката ежедневно като основно място за живеене на вашия заек, следете за издръжливостта, комфорта и функционалността. Търсете просторна клетка с достатъчно място. Заекът ви трябва да може да се движи, да се протяга и да проявява естествено поведение.

Изберете клетка, изработена от здрави материали, за да осигурите стабилност и комфорт на вашия домашен любимец. Препоръчваме ви метална тел или устойчива пластмаса с твърдо дъно.

Обмислете клетки с няколко нива, рампи или платформи. Така ще увеличите пространството и ще осигурите на заека си по-богато пространство за живот. Уверете се, че клетката има вратички за лесен достъп и подвижни тави за удобно почистване и поддръжка.

Може би планирате да използвате клетката периодично за дейности като пътуване, посещения при ветеринар или временно настаняване? Тогава приоритизрайте на преносимостта и лесното съхранение.

Изберете лека, сгъваема клетка, която може лесно да се транспортира според нуждите. Търсете клетки с дръжки за носене или презрамки за повече удобство. Изберете дизайн със сигурно затваряне, за да предотвратите бягство (или изпадане) по време на транспортиране.

Помислете за клетки с подвижни табла или лесни за почистване повърхности за бърза поддръжка при краткосрочен престой.

Ако купувате клетка за аварийни ситуации, отдайте приоритет на практичността, издръжливостта и лесното сглобяване. Изберете здрава, компактна клетка, която може бързо да се сглоби и разгърне в случай на извънредни ситуации. В краен случай такива могат да бъдат природни бедствия или заповеди за евакуация.

Търсете клетки, които се сгъват на плоска повърхност за лесно съхранение и транспортиране. Изберете конструкции с надеждно затваряне и вентилация, за да осигурите безопасността и комфорта на вашия заек в неочаквани ситуации.

Независимо от начина, по който използвате клетката си, тя трябва да бъде съобразена преди всичко с нуждите на вашия заек.

За какво ще използвате клетката?

Когато избирате клетка за зайци, е важно да помислите също за начина, по който планирате да я използвате. Различните дизайни на клетките са подходящи за различни цели.

Има голямо значение например дали планирате да отглеждате заека си на закрито, или на открито.

Ако планирате да отглеждате заека си на закрито, търсете клетка, която се съчетава добре с интериора на дома ви. Разбира се, тя трябва същевременно осигурява комфорт и сигурност за вашия домашен любимец.

Търсете клетки, изработени от материали като пластмаса или дърво, които са естетически издържани и допълват жилищното ви пространство. Изберете клетка с твърдо дъно, за да предпазите пода и да осигурите удобна повърхност за скачане на вашия заек.

За зайците, отглеждани на открито, издръжливостта и устойчивостта на атмосферни влияния са от първостепенно значение. Изберете клетка, изработена от здрави материали като поцинкована стомана или обработено от атмосферни влияния дърво.

Уверете се, че клетката има сигурно заключване, за да предотвратите достъпа на хищници до вашия заек. Редовно проверявайте клетката за признаци на износване и осигурете допълнителна изолация през студените месеци, за да се чувства заекът ви топло и удобно.

Ако ви е необходима клетка за пътуване или временно настаняване, следете за преносимостта и лесното сглобяване. Търсете сгъваеми или леки клетки, които са лесни за пренасяне и сглобяване. Дръжките и презрамките пак ще се окажат добър избор.

Изберете конструкции с надеждно затваряне, за да предотвратите бягство по време на пътуване. Уверете се, че клетката осигурява достатъчно пространство, за да може вашият заек да се движи удобно, дори и по време на краткосрочен престой.

В случай че развъждате зайци или участвате в изложби, изберете клетка, която отговаря на специфичните изисквания на стандартите и разпоредбите за породата. Търсете клетки с регулируеми прегради или отделения, за да могат да се настаняват различни по размер зайци и разплодни двойки.

Какво трябва да вземете предвид при избора на клетка за зайци?

След като си отговорите на тези предварително въпроси, ви остава само да изберете възможно най-добрата клетка. След като знаете точно какво търсите, си заслужава да навлезете в детайлите. Подобно на всичко останало и клетките за зайци си имат своите специфики. Запознайте се с тях, ако искате да се сдобиете с възможно най-добрия продукт.

Размер

Когато става въпрос за избор на клетка за зайци, размерът е един от най-определящите фактори. Той оказва пряко влияние върху цялостното благосъстояние на вашия заек.

При избора на подходящата клетка трябва да следите за осигуряването на достатъчно пространство за вашия космат спътник, за да може той да се движи, да се разтяга и да удовлетворява естествените си нужди.

Зайците са активни същества по природа и се нуждаят от достатъчно пространство. Те имат нуджа да скачат, да изследват и да се занимават с физическа дейност. Твърде малката клетка може да доведе до стрес, скука и дори до здравословни проблеми.

Ето защо е важно да изберете клетка с размер, който позволява на вашия заек да се движи удобно, без да се чувства притиснат или ограничен. Когато определяте подходящия размер на клетката за вашия заек, вземете предвид неговата порода, възраст и ниво на активност.

По-големите породи като фламандските гиганти изискват повече пространство в сравнение с по-малките породи като нидерландските джуджета. Освен това младите и енергични зайци може да се нуждаят от повече място за игра и упражнения, отколкото по-възрастните или по-малко активните зайци.

Стремете се към клетка, която осигурява най-малко четири пъти по-голяма площ от дължината на тялото на заека. Това гарантира, че вашият заек има достатъчно място да извършва естествени действия, като тичане, скачане, разтягане, копаене и други.

Осигуряването на вертикално пространство с нива или платформи също може да помогне за увеличаване на жизненото пространство и възможностите за обогатяване.

Имайте предвид, че размерът на клетката е само един от аспектите на жизнената среда на вашия заек. От съществено значение е клетката да се допълва редовно с време за упражнения извън клетката в защитено пространство. Така се стимулират физическото и умственото развитие.

Следете внимателно нуждите на своя малък другар. Те са променливи и затова трябва да бъдете и вие.

Качество

Каквото и да си купуваме, винаги искаме то да бъде от първостепенно качество. Когато става въпрос за нечий живот, с качеството не бива да се правят компромиси. Открийте онази клетка, чието качество отговаря на нуждите на вашия малък дългоух любимец.

Изберете клетка, изработена от здрави материали, които могат да издържат на износване при ежедневна употреба. Търсете клетки, изработени от висококачествена метална тел, трайна пластмаса или дърво, обработено срещу атмосферни влияния.

Уверете се, че компонентите на клетката като вратички, ключалки и поставки са добре конструирани и издържат на многократна употреб.

Търсете клетки със заоблени ръбове и гладки повърхности, за да сведете до минимум риска от нараняване на вашия заек. Избягвайте клетки с остри ръбове, стърчащи жици или пролуки, които могат да заклещят краката на вашия заек. Или пък да го застрашат по друг начин…

Проверете за потенциални опасности като токсични материали или свободни части, които могат да представляват опасност за безопасността на вашия заек.

Изберете клетка, която осигурява подходяща вентилация, за да осигурите правилен въздушен поток и да предотвратите натрупването на миризми и влага. Търсете клетки с достатъчно разстояние между жиците или мрежестите панели. Така ще се осигури циркулация на въздуха, без да се нарушава сигурността.

Уверете се, че дизайнът на клетката позволява кръстосано проветряване, за да поддържате комфортна и здравословна среда за вашия заек.

Търсете клетка, която е лесна за почистване и поддръжка, за да осигурите хигиенична среда на живот за вашия заек. Клетки с подвижни тави или тавички, които улесняват бързото и удобно почистване, са чудесен избор.

Обмислете клетки с вратички или панели за достъп. Те позволяват лесен достъп до всички части на клетката за цялостно почистване и дезинфекция.

Инвестирането във висококачествена клетка за зайци е от съществено значение за осигуряване на безопасен, удобен и сигурен живот на заека. Следете за издръжливостта, безопасността, вентилацията и лесната поддръжка.

Дизайн

Дизайнът на една клетка за зайци също в никакъв случай не е за пренебрегване. Той трябва да отговаря на нуждите на вашия домашен любимец и същевременно да предлага удобство за вас като собственик.

Изберете дизайн на клетка, който позволява лесен достъп както за вас, така и за вашия заек. Търсете клетки с просторни врати или отвори, улесняващи лесното почистване, хранене и боравене. Освен това помислете за клетки с множество точки за достъп или подвижни панели, за да достигнете безпроблемно до всички зони.

Приоритизирайте клетките с функции за безопасност, за да предотвратите бягства и да предпазите заека си от потенциални опасности. Потърсете сигурни ключалки, брави или закопчалки, за да гарантирате, че вашият заек ще остане в безопасност. Избирайте модели с гладки ръбове и здрава конструкция, за да сведете до минимум риска от нараняване или заклещване.

Изберете дизайн на клетка, който предлага функционално оформление, съобразено с нуждите и дейностите на вашия заек. Търсете клетки с обособени места за хранене, пиене, спане и игра. Допълнителните функции като рампи, платформи или тунели са чудесен способн за обогатяване на жизнената среда.

Разположете аксесоарите като съдове за храна и вода, стелажи за сено и кутии за отпадъци на стратегически места за лесен достъп. Така ще създадете още по-приятна среда за живот на своя пухкав любимец.

Не на последно място – погрижете се клетката да допълва интериора на дома ви и личните ви стилови предпочитания. Потърсете клетки с привлекателни цветове, покрития или декоративни елементи, които повишават визуалната привлекателност на заешката къща.

Следете за дизайн, който предлага достъпност, функции за безопасност, функционално оформление и естетическа привлекателност. Като изберете добре проектирана клетка, съобразена с нуждите на вашия заек и с вашите предпочитания, вие му осигурявате удобен и визуално приятен дом. Същевременно обаче гарантирате на себе си лесна грижа, поддръжка и наслада.

Сигурност

Въпреки че на последно място ще ви обърнем внимание на сигурността, тя никога не бива да идва последна. Потърсете на своя заек клетка, която осигурява здравословна и обезопасена във всяко отношение среда. Само така ще му гарантирате максимално благополучен и щастлив живот.

Изберете клетка със сигурни ключалки, брави или закопчалки, за да предотвратите бягството на вашия заек. Уверете се, че вратите и отворите са плътно затворени и устойчиви на манипулации. Проверете дали в конструкцията на клетката няма пролуки или слаби места, които могат да позволят на заека ви да се промъкне или да се освободи.

Търсете конструкциите на клетките с гладки ръбове и здрава конструкция, за да сведете до минимум риска от заклещване или нараняване на вашия заек. Избягвайте клетки с остри ъгли, стърчащи жици или пролуки. Те могат да заклещят крайниците на вашия заек или да му причинят нараняване.

Редовно проверявайте клетката за всякакви признаци на повреда или износване, които могат да представляват опасност за безопасността.

Изберете клетка, изработена от нетоксични материали, за да предотвратите поглъщането на вредни вещества от вашия заек. Избягвайте клетки с боядисани повърхности, обработено дърво или други материали, които могат да съдържат токсични химикали. Уверете се, че всички аксесоари или мебели в клетката също са безопасни за вашия заек.

Клетката трябва да има стабилна и здрава основа, за да предотвратите преобръщане или срутване. Уверете се, че клетката е поставена върху равна повърхност, за да се запази стабилността и да се предотвратят инциденти. Избягвайте да поставяте тежки предмети върху клетката, които биха могли да доведат до нарушаване на равновесието ѝ или до преобръщането ѝ.

Ако използвате клетката на открито, уверете се, че тя осигурява подходяща защита срещу хищници, като кучета, котки или хищни птици. Изберете клетка със здрава телена мрежа или панели, които са здраво закрепени. Помислете и за допълнително мерки за сигурност.

Как да поддържате клетката си за зайци възможно най-добре?

Да се сдобиете с подходящата клетка за своя заек, не е достатъчно. Ако искате вашият мъник да живее при възможно най-добрите условия, трябва да се погрижите те да бъдат налице.

В тази секция ви дадем няколко ключови съвета и насоки как да поддържате клетката си за зайци по възможно най-добрия начин.

От какво се нуждае един заек в клетката си?

Вашият заек има нужда от разнообразие в жилищното си пространство.

Осигурете му поне 3 – 4 см висококачествена постеля на хартиена основа в основното заграждение. Необходими са още: кофа за боклук в ъгъла с продукти на хартиена основа, картонена кутия за криене, стойка за сено, бутилка за вода, малка чиния за гранули и играчки.

В зоната за упражнения можете да използвате бебешки вратички или ограда с височина около метър, за да предотвратите прескачането им. Ако не разполагате с килим, осигурете дебели постелки за йога или нещо друго. Така ще предотвратите появата на рани от натиск върху краката им.

Разнообразните играчки за вашия заек нямат за цел единствено да допринесат за умствената му стимулация. Те са там и за да предотвратят дъвченето на неподходящи предмети като мебели, стени, растения и електрически кабели.

Помислете за: дървени пръчки или блокчета, сено, картонени тръбички, твърди пластмасови играчки за бебета/котки/птици, тунели, замъци, платформи, кутии за копаене и други.

Можете да направите кутия за копаене от пластмасова вана или картонена кутия и да я напълните с пластове килим, сено, хартиени отпадъци или вестници. Осигурите на заека си и допълнителни кутии за постеля и скривалища, ако е необходимо.

Ако позволите на заека си свободен достъп до дома си, уверете се, че сте го обезопасили. Пазете своя любимец от електрически проводници, токсични растения и дъвчене на стените.

Създайте благоприятна и разнообразна среда за заека си. Така ще ощастливите него, а той на свой ред ще ощастливи вас.

Как да почиствате клетката си за зайци?

Клетките и къщичките трябва да се почистват старателно веднъж седмично. Всеки ден трябва да почиствате тоалетната и постелята и да отстранявате замърсените материали или неизядената храна. При ежедневното почистване на контейнерите за храна и вода използвайте антибактериален сапун за съдове. Уверете се, че почиствате във водосъбирателния канал.

Когато заекът ви не е в клетката по време на седмичното почистване, отстранете всички материали от постелята, коритото, контейнерите за храна и вода. Изхвърлете постелята за еднократна употреба. Изпразнете кофата за боклук и избършете клетката, ако е необходимо.

Можете да използвате оцет, за да почистите всички трудно отстраними петна. След това дезинфекцирайте с препарат за почистване на местообитания на малки животни или 3% разтвор на белина. Оставете дезинфектанта да действа 10 минути, след което изплакнете обилно и подсушете напълно, преди да смените постелята.

 

Е, надяваме се нашето ръководство да ви е било от полза!

А сега, след като вече знаете всичко необходимо за клетките за зайци и техните особености, както ви обещахме в началото, ще споделим с вас и няколко от най-добрите предложения сред разнообразието от продукти на пазара в момента…

1. Arena 100 Plus


Arena 100 Plus е една чудесна стоманена клетка за зайци. Размерите ѝ възлизат на 100 х 62,5 х 51 см. Освен стомана изработката включва още дърво и пластмаса. Дизайнът е естествен и изключително естетичен. Комбинацията от дърво и метална решетка е повече от страхотна. Тавата е подвижна и се почиства изключително лесно. В същото време в комплекта получавате още разпределител на вентилатора, пластмасова купа, бутилка за вода, както и специална къща с интегрирани стъпала, която може да се използва и като платформа. Клетката е предназначена по-скоро за екстериорна употреба, но се вписва чудесно и в затворените пространства.
Купи сега

2. Zolux NeoLife 100 XL


Zolux NeoLife 100 XL е една значително по-голяма клетка за зайци. Дизайнерите на този модел комбинират синьо и бежово, на фона на които вашият заек ще изпъква повече от чудесно. В по-голямата си част клетката е изработена от пластмаса. Дървените и крака ви позволяват да позиционирате зайчето си на по-видима позиция. Фината решетка почти не се усеща и ви позволява безпроблемен достъп до дългоухия мъник. С тази клетка той ще може да прекарва времето си по възможно най-добрия начин и да удовлетворява всичките си двгиателни потребности. Производителите са се погрижили да оборудват клетката с различни нива, по които вашият заек да щъка на воля.
Купи сега

3. PawHut


Представяме ви една класическа, изчистена и минималистична черна клетка за зайци. Нейните размери са сравнително компактни, което я прави подходяща по-скоро за малките зайчета. Можете обаче да я използвате и за транспортиране доста успешно. Конструкцията включва стоманена тел и тава. Заключващите механизми са изключително надеждни. Така че с този модел няма защо да се тревожите за безопасността на своя заек.
Купи сега

4. Zolux


Споделяме с вас още едно от произведенията на Zolux. Тази клетка е подходяща както за зайци, така също и за морски свинчета. Малките ѝ размери предполагат по-дребни обитатели. Клетката е изключително изчистена откъм дизайн. Разполага с дълбоко дъно и фина решетка, които да осигурят катко спокойствие, така и достатъчно вентилация на вашия любимец. Моделът е особено удобен за пренасяне, така че може да се възползвате от него и при по-динамични условия.
Купи сега

5. PawHut


Ето още един от страхотните продукти на PawHut. Таиз клетка за зайци е проектирана с уникален и различен дизайн, който определено прави впечатление. Изработката включва фино елхово дърво, което създава разкошна атмосфера и прекрасни условия за живот на вашия пухкав любимец. Клетката е подхояща както за интериорна, така и за екстериорна атмосфера. С нея вашият заек ще получи както интимно пространство, така и достатъчно просторно място за игра. Вентилационната система на модела е чудесна. Имайте предвид, че той се инсталира директно върху друга повърхност. Помислете внимателно точно къде да позиционирате новата си придобивка, когато му дойде времето.
Купи сега

6. At Pet


At Pet определено вдигат нивото. Техният продукт представлява заешки дом от изцяло нов порядък. Тази многокомпонентна и многоцветна конструкция включва достатъчно пространство на два етажа и страхотно разнообразие от материали. Дизайнът на тази клетка-къща ѝ позволява чудесно да се впише и в интериорни условия. Въпреки това обаче производителят препоръчва тя да се използва на открито. С нея вашият заек ще бъде достатъчно добре осигурен. Той ще има както интимно пространство, в което да се уедини, така също и достатъчно пространство за движение и игра. Тази клетка за зайци определено е продукт в своя собствена категория.
Купи сега

7. vidaXL


VidaXL са създали клетка за зайци, ориентирана специално към животновъдите. Този двуетажен продукт е чудесен за развъждане на зайци. С него имате възможност да отделите малките от майката така, както е редно. Комбинацията от дърво и метал осигурява едновременно уют и сигурност. Иновативната разцветка и практичният дизайн позволяват на тази клетка да се впише чудесно при различни условия. Повярвайте ни – този продукт ще ви свърши чудесна работа в множество различни ситуации.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

8. Trixie Wood


Представяме ви една иновативна ъглова къща за зайци. Тя е предназначена преди всичко за осигуряване на интимно пространство за вашите пухкави мъници. Изработена е изцяло от дърво, за да им осигури достатъчно уют и естествено усещане за хралупа. Подобни модели обикновено се инсталират в различни заешки заграждения, в които зайците имат достатъчно пространство да бягат на воля. Ако обаче сте възпитали своя дългоух другар да уважава апартамента ви, можете да му осигурите подобен симпатичен покрив и в интериорна атмосфера.
Купи сега

9. vidaXL


За финал ви представяме още едно от произведенията на vidaXL. Тази клетка за зайци много напомня на предходния модел на производителя, който споделихме с вас. Тя обаче предлага едно отделение, подходящо за различни видове зайци. Дизайнът на тази клетка я прави по-подходяща за екстериорна употреба. Дървените ѝ крачета позволяват да осигирите безопасна височина на своя домашен любимец. Комбинацията от метална мрежа и дървени стени ще му осигури както страхотна вентилация, така също и надеждна сигурност.
Купи сега

Рейтинг
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!