Всички категории

18-те Най-Добри Подаръци за Абитуриенти

Има някои моменти в живота на всеки, които са една идея по-отличаващи се и с по-голяма тежест от останалите.

Поглеждайки назад, задължително участват в онези епизоди, когато прехвърляте лентата от житейския ви път и се сещате за тях с умиление. Един от тези моменти несъмнено е дипломирането!

Първото голямо дипломиране е завършването на гимназията, когато идва и осъзнаването, че си “голям” и трябва да се справяш по-самостоятелно. Именно затова и получаването на подарък в този ден е толкова важно, тъй като несъмнено ще се помни дълго време!

Най-добрите подаръци за абитуриентите са напомняния за това, което са постигнали до тук Но също така са и материали или преживявания, които им помагат да преминат в бъдещето.

Нямате идеи? Нека ви помогнем…

Нека първо се фокусираме върху самото дипломиране и значението му за подрастващите.

Май и юни са месеците за приключване на всички училищни задължения. Време, изпълнено с изпити, проекти, ангажименти и свобода, която започва да се предусеща.

Абитуриентските партита са често срещани, тъй като учениците празнуват постигането на целите си след години на предизвикателна работа и започват подготовка за следващата фаза от пътуването.

Затова е изборът на подарък може да бъде сложна задача, защото самият житейски етап, на който се намира получаващият го, е точно такъв. Това не означава, че жестът ви няма да се оцени.

Позволете ни да ви помогнем и да отговорим на озадачаващите ви размисли за това как да бъдете любезни по време на сезона на раздаване на подаръци за дипломиране.

Все още изпитвате затруднение? Позволете ни да ви дадем конкретни идеи тогава…

Не се тревожете, защото ние сме тук и ще бъдем вашите помощници в този процес! Има няколко общи правила и напомняния за етикета, които трябва да имате предвид, когато пазарувате подаръци за абитуриент.

А за най-голямо улеснение, тук сме подбрали 18 незабравими идеи за подаръци за дипломирането и сме сигурни, че поне една от тях ще бъде нещото, което търсите! Да започваме…

1. Балони и пари


Вероятно най-логичният и този, който идва първи наум, е подаръкът пари. И има защо! За един млад човек, който влиза в света на възрастните, парите никога не биха били излишни (а да си признаем, кога всъщност са били)! С този подарък казвате на абитуриентът, че искате да подпомогнете, дори и малко, всичко, което му предстои, или пък му давате свобода сам да прецени какво да си купи. А за да не е подаръкът даден по скучен начин, може да добавите и тематичен балон, който да създаде по-празнична атмосфера!
Купи сега

2. Пътуване


Материалните подаръци са до време, но преживяванията и спомените след тях са за цял живот, нали така? Именно затова да подариш пътуване на някого е нещо изключително ценно, защото несъмнено ще го “топли”, дори когато остарее и си спомня с усмивка за младостта. Два броя билети и топли пожелания – това е рецептата да подарите щастие на новия абитуриент, който да се наслади на пътуването с любим човек и да ви споменава само с добро! Без значение дали са самолетни, автобусни или за влак – важно е преживяването, не толкова самата дестинация!
Купи сега

3. Преживяване


Подаръкът преживяване носи същия смисъл като пътуването – спомен за цял живот. Независимо дали ще изберете скачане с бънджи, скайдайвинг, полет с балон или просто конна езда – усещането ще бъде незабравимо! За този тип подаръци е важно да имате предвид какъв тип е човекът, на който ще го дадете – дали е с приключенски дух или предпочита нещо с не много адреналин. Във всеки случай, изборът е голям и несъмнено ще може да се спрете на нещо.
Купи сега

4. Курс


Случвало ли ви се е да искате да направите нещо интересно, но да не знаете какво точно? И в крайна сметка, от толкова много мислене, да не правите нищо… В тези моменти е хубаво да имаш готово предложение, от което просто да се възползваш. Именно заради това да подариш някакъв вид курс е чудесна идея, за да изкараш получаващият го от комфортната му зона и да го накараш да върши нещо необичайно и различно. Дали ще е курс по рисуване, чужд език, шофяорски – каквото и да изберете, ще си свършите работата отлично!
Купи сега

5. Подаръчна кошница


Подаръчната кошница е нещо, с което не може да допуснете грешка! Подаръкът е стандартен, но все пак може да вложите креативност. Просто напълнете кошницата с любимите сладкиши, плодове или напитки на абитуриента, за да го зарадвате. А ако искате да развихрите въображението си, може да я напълните и със снимки от любими моменти, или пък от мечтани дестинации, в които да отиде и да изразходва подаръка си.
Купи сега

6. Сувенир


Сувенирът може да бъде много сантиментален подарък, ако подходите към него с нужното внимание. Сигурни сме, че всички имате какви ли не сувенири в домовете си, но не всички от тях ви носят голяма радост. Обаче задължително се намира някой, който свързвате със специален момент или човек и макар да не е подарък, който да използвате, то определено е такъв, на който да се радвате! А не е ли това в основата на подаряването?
Купи сега

7. Карикатура


Абитуриентът, на който ще подарявате подарък, има чувство за хумор и е ценител на всяка смешка? То тогава несъмнено ще се зарадва на своя карикатура, която да закачи на стената си! Може да изобразява начина, по който го виждате вие, или пък начина, по който той си представя, че изглежда. Каквото и да решите, постарайте се да е забавно и да внася смях в дома всеки път, когато го погледне.
Купи сега

8. Картина


Ако младежът е ценител на изкуството, картината определено е подарък, който би се харесал. Може да ви изглежда на пръв поглед като нестандартен подарък, но винаги трябва да мислите за човека, който ще го получи, а не толкова за вашето мнение. Ако получаващият обича да рисува, или пък е просто любител на красивите произведения, то несъмнено в дома му ще има място за още една картина. А каква да бъде тя е въпросът, на който ще си отговорите, когато помислите повече за онова, което харесва абитуриентът.
Купи сега

9. Символична монета


Такъв тип паричка носи послание за здраве и щастие и се вярва, че когато е подарена с най-искрени и топли чувства, несъмнено ще донесе само такива емоции на получаващия. Изобразената подкова е символ на късмет, който ще долети в дома на абитуриента и ще бъде неизменна част от ежедневието му. Този подарък показва, че подаряващият желае само най-доброто на получаващия и заради това е страхотен!
Купи сега

10. Портфейл


Нека си признаем – един от малкото подаръци, които никога не излизат от мода, са парите. Но когато са поднесени в прекрасна опаковка – а именно портфейл, то те са още по-добре посрещнати! Коженият портфейл е страхотно попълнение за всеки човек, особено за абитуриент, който тепърва навлиза в света на големите и иска да направи хубаво впечатление. Портфейлът показва класа и изисканост, особено ако е избран с добър вкус и е помислено за човека, който ще го получи. А знаете, че по неписани закони, когато подарявате портфейл, трябва да сложите паричка в него! Ако пък решите да сложите повече, то несъмнено ще сте хита на празненството и ще бъдете високо оценени от абитуриента.
Купи сега

11. Скреч карта


Вече споменахме пътешествието като подарък, но не се притеснявайте ако не може да подарите нещо толкова голямо. Имаме решение за вас! Ако абитуриентът е истински приключенец и обича да пътува много, то скреч картата си е направо задължителна за неговата стая! На нея той ще отбележи всяко кътче по света, на което е бил и ще може да следи всичко по лесен и бърз начин. А да не забравяме, че картата изглежда страхотно и е чудесно интериорно допълнение към всяко помещение. Така подарявате не само предмет, но и цел – всички полета да бъдат изтрити и светът да е видян отблизо с очите на абитуриента!
Купи сега

12. Таблет


Таблетът е един много практичен подарък за всеки абитуриент, на който му предстои да се сблъска със студентския живот и ходенето на лекции. Бързото говорене на преподавателите е пречка за много млади хора да водят качествени записки на ръка. Затова един таблет ще свърши чудеса, тъй като несъмнено е доста по-лесен и удобен за носене от лаптоп. Таблетът има многобройни други функции, но практичността наистина не е за пренебрегване! Подарявайки го, ще улесните абитуриента и ще му гарантирате воденето на хубави записки по време на занятията.
Купи сега

13. Книга


Книгата е онзи подарък, който никога не излиза от мода, а животът му е вечен! Ако младият човек, на който отивате на абитуриентски бал, обича да чете, то със сигурност ще се зарадва на нова книга, дори да има около двадесет непрочетени у дома. Изборът на жанр и заглавие обаче не е много лесна задача. Все пак ви съветваме да помислите за това какво харесва бившият гимназист и какво чете най-често. Ако пък не сте сигурни, то книга за личносто развитие е винаги добре дошла и с нея не бихте сбъркали!
Купи сега

14. Чаша


Интересна и оригинална чаша ще е страхотно попълнение в дома на абитуриента. А и всички знаем, че още една нова чаша никога не е излишна, нали така? Може да я комбинирате с още нещо и да се получи креативен и забавен подарък. Използвайте въображението си и вземете персонализирана чаша, за да покажете, че сте вложили старание и мисъл за получаващия подаръка. Ако абитуриентът обича сантиментални изненади, то определено няма да сбъркате с тази покупка!
Купи сега

15. Персонализирана бутилка


Персонализираната бутилка, подобно на чашата, е практичен, но и същевременно сантиментален подарък. Може да поръчате шише, изписано с името на абитуриента, или пък с прякор, който използвате само вие, за да е по-лично. Може да бъде специално създадена за абитуриент и да играе ролята и на честитка за завършването. Вариантите са много, така че каквото и да изберете, постарайте се да е нещо в стила на получаващия подаръка! А и стъклената бутилка е нещо, което ще бъде от голяма полза, особено за ходене на лекции, където хидратацията е повече от задължителна.
Купи сега

16. Луксозен тефтер с химикал


Има много хора, които обичат да колекционират тефтери, дори и да не ги използват по предназначение. Луксозният тефтер е чудесен подарък, както за ценители, така и за тези, които биха го ползвали като обикновена тетрадка. А в комбинация с химикал, подарявате страхотно оборудване за първото ходене в университета! Помислете само какъв цвят и големина ще бъдат най.високо оценени от абитуриента и кое ще му бъде по-удобно за ползване. Каквото и да изберете, няма да сгрешите, защото тефтерите никога не са в излишък.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

17. Бижу


Бижуто е може би доста по-подходящ подарък за момиче, но не е изключено да го подарите и на момче. Вариантите за този подарък са почти безкрайни и често може да изпитате затруднение какво да изберете. Отново ви даваме най-важния съвет – винаги мислете за вкуса и стила на човека, който ще получи подаръка ви! Ако момичето обича цветята например, то колие с флорален мотив е много добра идея. Ако пък момчето често носи пръстени, бихте го зарадвали с купуването на мъжки масивен модел. Помислете и развихрете въображението си!
Купи сега

18. Растение


Макар и на пръв поглед нетипичен, растението е много подходящ подарък за абитуриентски бал. Всяко растение носи атмосфера в помещението, която не се сравнява с никаква друга декорация. С подаряването на такъв подарък, орисвате получаващият го с вашата енергия и му давате нещо, което ще я излъчва постоянно. А какво да бъде цветето, може да попитате или проучите сами, за да сте сигурни, че ароматът му няма да бъде твърде силен и натрапчив.
Купи сега

 

Открихте ли подаръка, който ви пасва най-много? Вярваме, че сте!

Все пак обаче допускаме и вероятността да има още идеи, които не са ни хрумнали. Все пак ще сме щастливи ако сме ви помогнали да достигнете до друг, не по-малко прекрасен вариант за подарък.

Ако е така, за нас ще бъде удоволствие да го споделите с нас и останалите ни читатели в коментарите.

Нека си помогнем взаимно, така че всеки да направи най-запомнящия се подарък. Защото ние вярваме, че повечето пъти радостта, която изпитва подаряващият е по-голяма и от радостта на получаващия!

5/5 - (1 vote)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!