Всички категории

18-те Най-Добри Идеи за Подаръци за Моминско Парти

Сватбата е едно от най-важните събития в живота на всяка съпруга.

А някои от най-забавните моменти се случват не на самата сватба, а на моминското парти преди нея!

Всеки, който някога е организирал сватба, знае колко натоварваща задача е това и какъв стрес може да причини на булката и младоженеца.

За щастие преди самото събитие и двамата имат възможността да се отпуснат и да се насладят на случващото се. Става дума именно за моминското парти за жените и ергенското за мъжете.

Макар в днешно време моминското събиране да е повод за усмивки и забавление, в миналото “момината” вечер се е считала за тъжен повод.

Причината е, че това се е считало за последната вечер на момата в семейството. На следващия ден тя вече се причислява към родата на своя съпруг и завинаги се отделя от родителите си.

Именно затова в дните преди сватбата и особено през последната “момина” вечер е било традиция всички близки и приятели на булката да я посетят в родния ѝ дом.

Освен да се сбогуват с нея, те е трябва да поднесат и подаръци, с които да я изпратят и които да ѝ помагат в съпружеския живот от този момент нататък.

Е, обстановката на модерните момински партита със сигурност е доста по-радостна, но традицията с подаръците се е запазила.

Ако ви предстои такъв повод и се чудите с какво да зарадвате булката, значи сте попаднали на точното място!

Подготвили сме ви някои от най-добрите идеи за подаръци, с които да се явите на “момината” вечер и да смаете всички останали, както и бъдещата съпруга.

Да започваме!

Какво да имате предвид при избора на подарък за моминско парти?

Преди да се спрете на идеалния подарък е редно да обмислите внимателно някои важни точки.

Като за начало преценете дали искате подаръкът ви да бъде практичен и да влезе в ежедневна употреба или по-скоро предпочитате да зарадвате булката с лична облага или еднократно преживяване.

И двата варианта крият своите предимствапрактичните подаръци ще са от полза на вашата близка всеки ден, докато символичните жестове ще оставят по-дълбоко впечатление.

Освен това, изберете дали искате да оставите лично послание с подаръка.

Можете да прикачите ръчно написано писмо, в което изразявате своята радост и подкрепа към булката, например.

Не забравяйте да съобразите подаръка с предпочитанията, възрастта и възможностите на булката. Може ли да си позволи свободата да отиде на почивка за няколко дни или пък дали е удачно да ѝ подарявате органайзер, ако тя е по-хаотична и вероятно няма да го използва?

Всички тези съображения трябва да бъдат обмислени още преди да стъпите в магазина, а ако случайно се колебаете за вкуса на булката, можете да се допитате до нейния бъдещ съпруг или друг нейн близък.

А сега нека пристъпим и към идеите ни за подаръци, които със сигурност ще впечатлят всяка бъдеща булка.

1. Бижу


Казват, че диамантите са най-добрите приятели на жената. Дори и да не обича скъпоценни камъни, вашата приятелка със сигурност има поне едно бижу, което пази близо до сърцето си и което носи сантиментална стойност.
Помислете добре какво предпочита да носи тя – леки гривни, тежки пръстени или ефирни обици, например. Ако залагате на символиката, задължително прегледайте значението на метала или камъка, от който е изработено бижуто. Не забравяйте и за възможността да подарите накит по поръчка – с гравирани инициали или лично послание.
Купи сега

2. СПА процедури


Както вече споменахме, организирането на цяла сватба може да е причина за доста главоболия. Със сигурност ще помогнете на булката да разпусне след толкова усилия, като я зарадвате с ваучер за релаксираща СПА процедура.
Един отпускащ масаж на цялото тяло или пък цял ден в СПА център с различни сауни, душове и басейни, ще се отрази добре както на физическото, така и на менталното ѝ здраве.
Купи сега

3. Преживяване


Сватбата сама по себе си е доста голямо събитие, от което булката ще запази доста спомени. Още един начин да я заредите с положителни емоции, е като ѝ подготвите вълнуващо преживяване.
Ако вашата близка си пада по адреналина, заложете на екстремен спорт или скок с парашут например. От друга страна, в случай, че предпочита лукса и удобството, можете да я зарадвате с почивка в някоя китна хижа в планината.
Купи сега

4. Торта


Всеки празник предполага и почерпка, а малко неща могат да се сравнят с вкусната торта. Разбира се, трябва да съобразите подаръка с вкуса на булката.
Можете да заложите на сладко шоколадово изкушение, а ако празнуващите не си падат по прекалено сладките десерти, ви препоръчваме да се спрете на плодова торта или такава с леки и ненатоварващи кремове.
Купи сега

5. Вино


Хубавата бутилка вино може да се сподели с приятелките директно на моминското парти или да се запази за някой специален и интимен момент с бъдещия съпруг. Ако вече знаете любимото вино на булката, нищо не ви спира да заложите именно на него и така да покажете, че я познавате добре.
Новият семеен живот, обаче, предполага и ново ежедневие, както и куп неизпитвани досега емоции. Ако я изненадате с бутилка вино, която никога не е пробвала, със сигурност ще се впишете в тематиката. Най-удачно е да се допитате до продавачите в някоя специализирана винарна и с тяхна помощ да подберете най-подходящото вино за повода.
Купи сега

6. Фотоапарат за моментни снимки


Разбира се, когато искаме да запомним някой момент, доста често изваждаме телефона или фотоапарата, за да го запазим на снимка. Проявяването на кадрите, обаче, отнема време и средства, а освен това трябва да се случи и в специално фотостудио.
Именно затова фотоапаратите за моментни снимки са толкова популярни. Те веднага проявяват кадъра на малки картончета, които булката може да закачи у дома впоследствие. Това е един от най-практичните подаръци, които можете да подберете за младоженката, тъй като ще влезе в употреба още на самата сватба.
Купи сега

7. Фотоалбум


Независимо дали снимките се проявяват на момента или впоследствие, задължително трябва да се помисли и за тяхното съхраняване. Още един удобен подарък с именно такава цел е фотоалбумът.
Можете да заложите на красив фотоалбум на сватбена тематика, в който булката да запази всички красиви снимки от сватбата. Друг подходящ вариант е да ѝ подарите албум по поръчка с датата на сватбата, с имената на младоженците или с друга тяхна снимка.
Купи сега

8. Карти с предизвикателства за моминското парти


Моминското парти е последното събиране на булката с нейните приятелки, преди да стане съпруга. Именно затова, то трябва да е щуро и запомнящо се. Един от начините да го направите такова е със забавна игра с предизвикателства.
Играта ще стане повод за много смях и ще накара булката и нейните приятелките да съберат цялата си смелост, за да се справят със задачите. Не се съмнявайте, че с подобен подарък ще оберете точките и всички гости ще ви бъдат благодарни.
Купи сега

9. Карикатура


Още един повод за усмивки е и забавната карикатура, която можете да подарите на булката. Ако снабдите карикатуриста с достатъчно информация за предпочитанията и характера на вашата близка, художникът ще създаде рисунка, която прекрасно я описва и подчертава добрите ѝ страни.
По този начин показвате колко добре познавате булката и че оценявате въпросните качества в нея. Самата картина ще ѝ остане за спомен, който тя да постави на показ в дома или в офиса си.
Купи сега

10. Куфар


След сватбената церемония идва ред и на вълнуващия меден месец. За някои булки това е дори по-приятно от самата сватба, тъй като стресът вече е преминал и тя може да остане насаме със своя съпруг.
Разбира се, дори и релаксиращата почивка изисква предварителна организация. Можете да помогнете на булката, като ѝ подарите куфар, в който тя да опакова всичко необходимо за медения месец. Това е изключително практичен подарък, тъй като ще бъде от полза и занапред.
Купи сега

11. Точилка


Съпружеският живот често се свързва с поддържане на домакинството. Все пак, след като сключат брак, младоженците вече са семейство и се предполага, че ще споделят един дом. А грижата за този дом и за семейството в него изисква доста усилия.
Подарявайки точилка на булката, със сигурност ще я изненадате. Разбира се, вероятно се досещате за скритата символика зад този предмет, която няма нищо общо с кулинарията. Подаръкът по-скоро на шега ще служи на съпругата – не този, който носи панталоните, а този, който държи точилката, командва парада у дома.
Купи сега

12. Електронен четец


Любовта от книгите явно е възможна, щом вашите близки са стигнали до сватбата! Вероятно булката дълги години е търсила своя принц от книгите и най-накрая го е намерила в лицето на бъдещия си съпруг.
Това обаче не означава, че пристрастието ѝ към любовните романи трябва да спре. Напротив, можете да го подхраните, като подарите на булката електронен четец! На него тя ще може да държи всичките си любими романи и да се потапя в света на романтиката навсякъде и по всяко време.
Купи сега

13. Кафе машина


На бъдещите съпрузи им предстои да се будят един до друг всяка сутрин, а нищо не може да се сравни с топлата чаша кафе, споделена с любимия човек. Именно тук идва ред и на вашия подарък, а именно – кафемашината.
Със сигурност ще зарадвате булката, ако я снабдите със съоръжение, което позволява голяма свобода и приготвяне на разнообразни напитки. По този начин, освен че ще може да се наслаждава на кафето си точно такова, каквото го харесва, тя ще може да удовлетвори и всички гости, които ще посетят новото семейство.
Купи сега

14. Кошница за пикник


Около работата и домакинството, доста двойки трудно намират време за почивка и споделени преживявания. Можете да им помогнете да преоткрият романтиката, като ги снабдите с кошница за пикник, която да им бъде от полза при следващия излет.
Без съмнение пикникът е една от най-романтичните срещи, която една двойка може да си организира – чувството да си сред природата и просто да се наслаждаваш на компанията на любимия човек е неописуемо. А в кошницата освен одеало могат да съхраняват и храната, която ще споделят по време на пикника.
Купи сега

15. Портфейл


Някои семейства предпочитат да държат приходите си разделени, докато други избират да споделят една обща сметка и да обединяват всичките си спестявания. Независимо кой вариант предпочитат бъдещите съпрузи, въпросът с парите е доста важен и често излиза на преден план.
Булката със сигурност ще ви бъде благодарна, ако я снабдите със стилен портфейл, в който да съхранява средствата си. Освен пари, там може да прибира и снимки, банковите си карти, както и важни бележки, които не бива да забравя.
Купи сега

16. Парфюм


Едно от скритите оръжия на всяка жена е незабележимото, но приятно ухание на парфюма ѝ. Това говори за добра хигиена и старателно поддържане на външния вид, затова и действа толкова привлекателно на мъжете.
Е, вашата близка вече е привлякла своя любим, но това не означава, че трябва да спре да полага грижи за себе си. Ако ѝ подарите нов парфюм, който тя да носи на сватбата или по време на медения месец, със сигурност ще ѝ помогнете да се чувства още по-добре.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

17. Игра за двойки


Щом са стигнали до сватба, значи бъдещите съпрузи най-вероятно са се опознали доста добре. Покрай забързаното ежедневие често се случва женените двойки да станат жертви на рутината и да забравят за своята половинка.
Един приятен начин съпрузите да споделят време заедно и да си обърнат внимание един на друг е чрез някоя забавна игра. Специалните игри за двойки са създадени именно с тази цел – някои от тях съдържат въпроси за опознаване, а други залагат на дръзките предизвикателства.
Купи сега

18. Бельо


Моминското парти със сигурност ще бъде незабравима вечер за булката, но надали може да се сравнява с първата ѝ брачна нощ. Това е един от най-интимните моменти за всяка женена двойка, а какво се случва тогава можем само да гадаем.
Със сигурност ще направите вечерта още по-специална, ако подарите на бъдещата съпруга еротично бельо, с което да зарадва своя съпруг. По този начин ще ѝ вдъхнете смелост и ще я накарате да се почувства още по-добре в кожата си, а какъв ефект ще има върху съпруга ѝ – това тя сама ще ви го разкаже след сватбата.
Купи сега

 

Е, това бяха нашите предложения за подаръци, с които да зарадвате вашата близка на моминското ѝ парти.

Надяваме се да сме ви били от полза при избора, а ако търсите какво да подарите на бъдещото семейство на самата сватба, имаме още един наръчник точно за вас!

Рейтинг
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!