Всички категории

9-те Най-Добри Прахосмукачки Karcher

В наши дни чистенето е като детска игра, особено когато разполагаме с надеждни почистващи уреди.

Разбира се, един от тях е прахосмукачката, която несъмнено улеснява работата и улавя и най-дребните прахови частици.

На пазара се предлагат различни прахосмукачки, които варират по своя дизайн, големина, мощност, мобилност и т.н.

Също така има множество модели, които предлагат едновременно сухо и мокро почистване, което допълнително спомага за поддържането на добрата хигиена у дома.

Разбира се, има разнообразие от марки, които предлагат различни предложения и има по нещо за всеки….

Е, един от най-надеждните брандове за прахосмукачки е марката Karcher.

Karcher е немска компания, водеща началото си от 1935 година. В началото тази компания е произвеждала уреди за отопление, но в последствие се превръща в една от най-добрите компании в производството на уреди за почистване.

Karcher създава и първата почистваща машина за под, използваща пара под налягане. Този бранд създава продукти, които са с доказано качество.

Но не бързайте! Изборът на прахосмукачки също има своите особености…

Има някои неща, които е добре предварително да обмислите при избирането и закупуването на прахосмукачка.

Изберете прахосмукачка, която да отговаря на вашите нужди. Помислете за пространството, което ще почиствате с тази прахосмукачка – неговата големина и предназначение. Също е добре да помислите и за честотата на използване.

Добре е да имате предвид и повърхностите, върху които ще използвате прахосмукачката. Някои специфични повърхности като дървен под или ламинат изискват да се не използва почистване с пара или вода, тъй като това може да повреди подовата настилка.

Размерът и дизайнът на прахосмукачката също са от голямо значение за вашия комфорт. От една страна е добре да изберете прахосмукачка, която ще можете лесно да съхранявате във вашия дом.

От друга страна е важно дизайнът на прахосмукачката да ви бъде удобен по време на работа. Все пак почистването трябва да бъде лесно и безпроблемно.

Също така е добре да помислите за характеристиките на самата прахосмукачка – ниво на шум, мобилност (безкабелна или с кабел), с или без торбичка, с или без пара, и т.н. Съобразете вашите желания и нужди, за да намерите най-подходящата прахосмукачка за вашето домакинство.

Прахосмукачките Karcher могат да предложат модели, които са подходящи за дома, за офиса или пък за професионална работа.

Нека видим някои от най-добрите сред тях!

1. KarcherWD 3 V-17/6/20


Най-добър многофункционален модел прахосмукачка Karcher.

Мултифункционалната прахосмукачка може да се използва за сухо и мокро почистване.

Тя притежава специални дюзи, които позволяват на прахосмукачката да се използва по множество начини – допълнителна всмукателна дюза за почистване на автомобили, допълнителна дюза, която да се използва за тесни пространства и специална смукателна четка с твърди и меки косми.

Прахосмукачката е удобна за съхранение и използване – тя притежава ергономична дръжка, предоставя лесно отваряне и затваряне на контейнера и т.н.

Купи сега

2. Karcher KWD 1


Най-добър модел прахосмукачка Karcher за ежедневна употреба.

Прахосмукачката предоставя възможност за сухо и мокро почистване, като не е необходимо допълнително да се сменя филтъра.

Прахосмукачката разполага с практично място, което събира аксесоарите и захранващият кабел. Тя може да почиства различни повърхности – килим, тапицерия, под, твърди повърхности.

Този уред предлага и функция на издухване – с нейна помощ също може да почиствате труднодостъпни места.
Купи сега

3. Karcher SE 4001 Plus


Най-добра прахосмукачка Karcher за дълбоко почистване.

Тази прахосмукачка може да се използва за почистването на килими и мебели, както и за дълбоко почистване на текстилни влакна като одеяла, матраци и т.н. Тя е много подходяща за хора, страдащи от алергии, както и за домакинства с домашни любимци.

Прахосмукачката притежава специална дюза за почиствате на тапицерия. С нейна помощ водата и специалният препарат за почистване на тапицерии Karcher RM 519 проникват на дълбоко във влакната и премахват замърсяванията.

Този уред разполага с резервоар с капацитет 4 литра за чиста вода, 3 в 1 дръжка и удобно място за съхранение на аксесоарите.
Купи сега

4. Karcher T 7/1 Classic


Най-добър модел прахосмукачка Karcher за сухо почистване.

Тази прахосмукачка притежава стандартен дизайн и може да се използва за почистването на различни типове повърхности.

Тя е изключително подходяща за домашна употреба, тъй като е тиха и компактна и може лесно да се съхранява навсякъде в дома. Прахосмукачката е предназначена за сухо почистване.
Купи сега

5. Karcher SC2 EasyFix, 1500 W


Най-добър модел парочистачка Karcher за мокро почистване.

Парочистачката се предлага с допълнителни аксесоари, с чиято помощ да почистите и най-труднодостъпните места – кръгла четка, предна дюза, изходна дюза, както и специални кърпи за почистване.

Тя предоставя две степени за регулиране на парата, като по този начин се контролира интензитета на парата според повърхността и замърсяването.

Парочистачката работи само с вода, без допълнителни препарати. Силната и гореща пара унищожава около 99% от бактериите и микробите, характерни за домашната среда.
Купи сега

6. Karcher RCV 3


Най-добра прахосмукачка робот Karcher.

Прахосмукачката робот е изключително удобна за употреба – тя предоставя както сухо, така и мокро почистване. Тя предоставя възможност само за сухо почистване, само за мокро почистване или комбинирано почистване.

Сензорите, които роботът притежава, му позволяват да се движи прецизно из вашия дом и да направи добри схеми за почистване. Сензорите също така предпазват робота от падане по стълбите.

Роботът се захранват чрез станцията за зареждане, което позволява неговото безпрепятствено движение. Роботът може да се контролира от специално приложение на вашия смартфон.
Купи сега

7. Karcher VC 5


Най-добра прахосмукачка Karcher без торба.

Прахосмукачката работи без торба за събиране на боклука. Тя притежава двоен филтър, както и контролен панел върху ръкохватката.
С нея могат да се почистват различни повърхности като килим, под, твърди повърхности и тапицерия.

Прахосмукачката притежава допълнителна приставка за по-лесно почистване на труднодостъпните места.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

8. Karcher VC 2


Най-добра прахосмукачка Karcher с торба.

Тази прахосмукачка притежава система за събиране на отпадъците, която работи с помощта на специална торба.

Прахосмукачката разполага с приставка за почистване на тесни пространства, удължител и подова дюза. Тя е подходяща за почистването на килими, различни подови настилки, твърди повърхности.

Уредът притежава индикатор за ниво на праха, специално място за съхранение на допълнителните аксесоари, както и регулируем превключвател на мощността.
Купи сега

9. Karcher SE 5100


Най-добра компактна прахосмукачка Karcher.

Прахосмукачката предлага възможност за сухо и мокро почистване. Тя разполага с два контейнера, които са предназначени съответно за чиста и мръсна вода.

Тя притежава специален иновативен “душ” който едновременно почиства и подсушава тъканта, като по този начин намалява времето за сушене до 50%.

Прахосмукачката има възможност за практично съхранение на аксесоари, сред които са дюза за тапицерия, дюза за тесни пространства, дюза за килими и твърди подове, адапторна дюза, адаптор за сухо и мокро почистване и т.н.
Купи сега

Рейтинг
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!