Всички категории

7-те Най-Добри Удароустойчиви Телефони

Търсите ли здрав и стабилен телефон, който да ви гарантира сигурност и спокойствие във всеки един момент?

Е, удароустойчивите телефони несъмнено могат да ви осигурят това, междувременно впечатлявайки ви с функционалност, перфектни технически характеристики и неповторим стил.

Този тип телефони са приспособими към абсолютно всякакви условия, като подсиления им корпус и страхотното им качество на работа, несъмнено ги правят фаворити сред мобилните устройства през последните години….

Така че не се колебайте и направете най-добрия избор още сега!

В това ръководство сме ви запознали с всичко най-важно, което трябва да знаете относно удароустойчивите телефони, като дори в допълнение, по-долу сме ви представили и някои от най-отличителните модели на пазара в момента, които със сигурност ще ви впечатлят.

Какво трябва да знаете за удароустойчивите телефони?

Първоначално създадени за любителите на екстремните преживявания, днес удароустойчивите телефони са изключително популярен избор сред абсолютно всички.

Надеждни, модерни и издръжливи – те с лекота пленяват вниманието на всеки един човек, желаещ да си подсигури сигурност и спокойствие по отношение на мобилната комуникация.

И за да ви убедим в това, сме тук, за да ви предстаивм някои от най-големите предимства на този тип телефони…

Стабилна конструкция

Удароустойчивите телефони, както можете да се досетите от името им, най-вече изпъкват със здравия си корпус, изработен от карбон или каучук. Той може да понесе абсолютно всякакви външния влияния, без това да има отражение върху качеството на работа на устройството.

Този тип телефони, обаче, се отличават не само с качествени панели, но и с изключително подсигурени екрани. Те най-често са с плътно стъклено или диамантено покритие, устойчиво на натиск, удар и надраскване.

Мощна батерия

Тъй като удароустойчивите телефони, както вече споменахме, са предвидени най-вече за използване в екстремни ситуации, те винаги разполагат с много добра продуктивност и батерии с висок работен капацитет.

Това ги прави страхотен избор, който може да бъде практичен в абсолютно всякакви условия на употреба – както в ежедневието, по време на дълги пътешествия, в натоварена работна среда и т.н. Като за пример, най-новите модели удароустойчиви телефони издържат почти седмица само с едно зареждане.

Функционалност

Освен чисто качествени характеристики откъм конструкция и процес на работа, удароустойчивите телефони разполагат и с много допълнителни екстри.

Те често са снабдени с камери (класически и термо) с перфектни параметри, навигационен пакет, богати мултимедийни опции и широк интернет обхват.

Така, те могат да ви предоставят сигурност и удобство във всеки един момент и то по най-добрия начин.

Ниска цена

Може би, след като чухте всички тези характеристики, които изредихме дотук, сте си казали „Сигурно тези телефони са доста скъпи!“. Това, обаче, изобщо не е така…

Дали заради факта, че са сравнително нови на пазара, или, че конструкциите им не са чак толкова „изискани“ и „луксозни“, този тип телефони се предлагат на изключително изгодни цени.

В кои случаи да изберете удароустойчив телефон?

Сигурно вече привлякохме вниманието ви… Имайте предвид, обаче, че този тип телефони всъщност могат да се окажат непрактични за тези от вас, желаещи лек, компактен модел устройство с нежен дизайн.

Именно затова, изцяло съобразете избора си с начина ви на живот и условията, в които планирате да използвате телефона.

Екстремни хобита

Както може би вече сте разбрали, ако сте любители на екстремните спортове, удароустойчивите телефони са най-добрия избор за вас.

Те са много практични и сигурни и няма да ви предадат дори и в най-спиращите дъха моменти.

Опасна професия

Друго много ценно приложение на този тип телефони е това от лица с „опасни професии“ – пожарникари, полицаи и т.н.

По време на изпълнение на дълга си към професията, хората в тези сфери, често излагат на опасност както собствения си живот, така и цялостта на имуществото си.

Именно затова, практичен избор за тях са удароустойчивите телефони, които няма да загубят пълноценността си, дори и в най-рисковите моменти.

Ежедневна употреба

Това, че са създадени основно за употреба в рискови ситуации, не прави удароустойчивите телефони лош избор за класическа употреба в ежедневна обстновка, дори напротив. Ако нямате проблем с дизайна на този тип телефони, те ще бъдат сигурно и практично допълнение към вашия живот.

Дори, удароустойчивите телефони, са много добра идея за първи телефон на вашето дете. Чрез тях, то ще има добра връзка с вас и удобен достъп до мултимедийно съдържание, без да има риск устройството да се повреди, ако случайно бъде ударено някъде по невнимание.

Какво трябва да имате предвид при избора на удароустойчив телефон?

Многообразието от предложения за удароустойчиви телефони на пазара напоследък, може да направи избора доста сложен.

Точно затова, трябва да вземете предвид внимателно различните технически, качествени и дори дизайнерски характеристики на модела, който е привлякал вниманието ви, съобразявайки се с вашите лични нужди и предпочитания, свързани с употребата на телефона.

Ниво на защита

Най-важната и ключа характеристика за качеството на всеки удароустойчив телефон е сертифицираното му ниво на защита.

Съществуват 5 основни категории защити по отношение на мобилните устройства:

  • IP56 – Частична защита при удар/ Частична защита от прах/ Частична защита от вода.
  • IP57 – Пълна защита при удар / Частична защита от прах / Частична защита от вода.
  • IP64 – Частична защита при удар / Пълна защита от прах / Пълна защита от вода.
  • IP68 – Пълна защита при удар / Пълна защита от прах / Пълна защита от вода.
  • IP69 – Пълна защита от екстремни температури и налягане.

Общи технически характеристики

Тук трябва да разгледате основните параметри, свързани с производителността на телефона.

Съветваме ви внимателно да подберете вариант с прецесор, памет и капацитет на батерията, отговарящи изцяло на вашите лични предпочитания и нужди.

Свързаност

Подберете модел, който изцяло да отговаря на вашите желания по отношение на свързаност и комуникации.

Повечето модели разполагат с портове за MicroUSB, Bluetooth, Wi-Fi и GPS-връзка. И поврявайте, снабдени с тези функции, те несъмнено ще ви осигурят комфорт и спокойствие във всеки един момент.

Камера

Какво по-хубаво от това дори и в най-екстремните ситуации с лекота да можете да заснемате красивите мигове около вас? Е, в това отношение, колкото по-прецизна е камерата на удароустойчивия ви телефон, толкова по-добре.

Съответно, ако желаете да правите по-скоро любителски снимки, моделите с основна камера между 8-12 MP и предна камера между 5-7 MP ще ви бъдат напълно достатъчни.

Ако, обаче, желаете да си осигурите по-прецизни фотографски изживявания, ви препоръчваме да подберете модел с основна камера над 13MP и предна камера над 8 MP.

Дисплей

Това удароустойчив телефон с какъв размер и вид дисплей ще подберете, има значение най-вече за вашето удобство и спокойствие по време на употреба.

Откъм размер, ви съветваме да заложите на универсален вариант между 4.5 – 5.7 инча, който да осигурява както максимална практичност за вас по време на използване на телефона, така и оптимална безопасност за вашите очи.

Относно вида на дисплея, най-попуярни сред удароустойчивите телефони са LCD, PLS и IPS-дисплеите. Всички те се отличават с „кристално“ качество на изображението и много добра здравина, като в това отношение направете избора си изцяло спрямо вашите лични предпочитания, начин на живот и финансови възможности.

 

Е, време е да ви представим и някои от най-отличителните предложения за удароустойчиви телефони на пазара в момента…

1. Ulefone Armor 6S



Този удароустойчив телефон разполага със сертифицирани защити IP68 и IP69 и ще ви плени с отличителния си, иновативен дизайн.

Моделът е с размери 83 x 166 x 13.3 мм., тегло 270 грама и 6.2 инчов FHD-дисплей Също така, той разполага със 128 GB вътрешна памет, 8-ядрен процесор и богат набор от функции –сензори (FaceID, пръстов отпечатък), предна камера (8 MP), 2 задни камери (21/13 MP), Wi-fi, Bluetooth, GPS връзка и т.н. Продуктът е обордуван с операционна система Android 9, а капацитет на батерията му е 5000 mAh.
Купи сега

2. iHunt TITAN P8000 Pro



Здрав, стабилен и много впечатляващ- този удароустойчив телефон със сертифицирана защита IP68, несъмнено ще ви хареса.

Той е с размери 153.8 x 18 x 74.2 мм., тегло 300 гр. и 5.5 инчов IPS-дисплей. Вътрешната памет на устройството е 32 GB, а процесорът му е 4-ядрен. Моделът разполага и с добра функционалност – сензорно разпознаване на лице, предна камера (5 MP), тройна задна камера (13 MP), Wi-fi, Bluetooth, GPS и т.н. Той е обордуван с най-новата версия операционна система – Android 10, а капацитетът на батерията му е 8000 mAh.
Купи сега

3. CAT S62 Pro



Този удароустойчив телефон със сертифицирани защити IP68 и IP69 обединява в същността си фин, нежен дизайн и много стабилна конструкция.

Моделът е с размери 76.7 x 158.5 x 11.9 мм., тегло 248 гр. и 5.7 инчов LCD-дисплей. Вътрешната му памет е 128 GB, процесорът му е 8-ядрен, а функциите му са най-разнообразни – широк набор от сензори, предна камера (8 MP), двойна задна камера (12 MP), Wi-fi, Bluetooth, GPS и т.н. Продуктът също така разполага с операционна система Android 10 и капацитет на батерията 4000 mAh.
Купи сега

4. Cubot Quest



Ако търсите удароустойчив телефон със сертифицирана защита IP68 и изключително изискан дизайн, то този модел е идеалния избор за вас.

Той е с размери 157 x 73.7 x 8.8 mm., тегло 193 гр. и 5.5 инчов IPS-дисплей. Процесорът на телефона е 4-ядрен, а вътрешната му памет е 64 GB. Това, което го прави толкова впечатляващ е отличната му функционалност – широк набор от сензори (жироскоп, компас, пръстов отпечатък), предна камера (8 MP), 2 задни камери (12/2 MP), Wi-fi, Bluetooth, GPS, NFC и т.н. Освен това, продуктът е обордуван с операционна система Android 9 и капацитет на батерията му е 4000 mAh.
Купи сега

5. iPhone SE 2



Ако сте в търсене на удароустойчив телефон, но сте и големи почитатели на Apple, този модел със сертифицирана защита IP57 определено ще привлече вниманието ви.

Той е с класически дизайн с тегло 148 гр., размери 67.3 x 138.4 x 7.3 мм. и 4.7 инчов LCD-дисплей. Оборудван е с 64GB вътрешна памет, 6-ядрен процесор и богат набор от функции– сензори, предна камера (7 MP), задна камера (12 MP), Wi-fi, Bluetooth, NFC, GPS, безжично зареждане и т.н. Също така, телефонът разполага с операционната система iOS13 и батерия с капацитет 1821 mAh.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

6. MyPhone Hammer Energy



Този удароустойчив телефон със сертифицирана защита IP68 е не само стилен и стабилен, но и много практичен избор.

Моделът е с размери 76.9 x 160.8 x 15.3 мм., 5.5 инчов IPS-дисплей, вътрешна памет 32 GB и 4-ядрен процесор. Той се отличава с много богат набор от функци – сензори (акселометър, сензор за близост), предна камера (5 MP), задна камера (12 MP), Wi-fi, Bluetooth, GPS и т.н. Също така, продуктът е обордуван с операционна система – Android 10 и капацитет на батерията 5000 mAh.
Купи сега

7. Samsung Galaxy X Cover 4S



За почитателите на Samsung сред вас, пък, тук сме подбрали най-добрия им удароустойчив телефон, разполагащ със сертифицирана защита IP68.

Моделът е с фин дизайн, компактни размери 73.3 х 146.2 x 9.7 мм., тегло 172 гр. и 5 инчов PLS-дисплей. Вътрешната му памет е 32 GB, процесорът му е 8-ядрен, а функциите му отличителни – широк набор от сензори (за близост, компас, жироскоп), предна камера (5 MP), задна камера (8 MP), Wi-fi, Bluetooth, GPS, NFC и т.н. Устройството разполага с операционна система Аndroid 9, а капацитетът на батерията му е 2800 mAh.
Купи сега

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни
1 Коментар
  1. Десислава пише

    Чудесни реклами,но дайте към днешна дата кои са най-добрите! Теглото също е важно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!