Всички категории

36-те Най-Добри Идеи За Подарък За Двойка

Избирането на подаръци невинаги е лесна задача. Понякога не знаем какво да подарим за конкретния повод, липсват ни идеи за оригинални изненади или пък не сме наясно от какво има нужда отсрещната страна.

Този проблем се “удвоява”, когато става дума за подарък за двойка.

В този случай трябва да помислите за нещо, което би се харесало и би било от полза и на двамата души.

Също така, ако сте решили да подарите нещо, свързано с домашния интериор, то би било добре избраният от вас подарък да бъде съобразен с атмосферата на дома. По този начин няма да поднесете нещо, което е неподходящо или което не отговаря на вкуса на двойката.

Ако не сте запознати с обстановката в дома на двойката, можете да се посъветвате с техни приятели, близки и пр.

Поводите за подаряване на подарък могат да бъдат различни…

Сред тях са сватбено тържество или пък годишнина от сватбата, закупуване на нов дом, посрещане на нов член на семейството, Коледа и т.н.

Тук е редно да отбележим, че ако търсите подарък за сватба, то би било добре предварително да се консултирате с младоженците – обикновено те имат списък с неща, от които домакинството им има нужда.

Какъвто и да е поводът, сигурно е едно – всеки подарък, поднесен с внимание, ще бъде оценен високо

Нямате идеи? Няма проблем!

В това ръководство сме подготвили 36 идеи за подаръци за двойка – някои сантиментални, други по-скоро практични. Смятаме, че всички те са абсолютно подходящи за различни поводи и сред тях бързо ще откриете своето вдъхновение.

Нека видим кои са те…

1. Хубаво вино


Бутилка хубаво вино е страхотна идея за подарък за двойка, особено ако тези двама души харесват тази алкохолна напитка. Тази алкохолна напитка има своя символика – тя се свързва с любовта и страстта – ето защо тя е предпочитан подарък за влюбени. Бутилка вино можете да подарите за различни поводи – сватба, кръщене, раждане на дете, годишнина и т.н. Също така можете да я използвате като допълнение към други подаръци.
Купи сега

2. Бонбони


Луксозните шоколадови бонбони са също чудесен подарък за двойка. Можете да заложите на такива, които са изработени от висококачествени продукти. Добра идея е да проучите варианти за персонализиране на шоколадовите бонбони – така можете да предадете специално послание по един сладък и неустоим начин. Можете да използвате бонбоните и като допълнение към друг подарък.
Купи сега

3. Екскурзия


Едва ли има по-добър подарък за една двойка от това да прекарат качествено време насаме и то в различна обстановка. Екскурзията е една добра възможност тези двама души да създадат нови специални моменти и да се отделят от еднообразното ежедневие. Би било чудесно, ако изберете екскурзия, която отговаря на предпочитанията на двойката.
Купи сега

4. Скреч карта


Ако двойката, на която искате да подарите подарък, обича пътешествията, то скреч карта на света е идеалният подарък за тях. Тези двама души ще могат да отбелязват страните, които са посетили. Това е един креативен начин да запазят спомените от своите пътувания. Разбира се, на пазара се предлагат различни варианти на скреч картата – изберете тази, която ще подхожда най-много на двойката.
Купи сега

5. Звезда


Подаряването на звезда е един интересна идея за подарък, който е особено подходящ за специални поводи, защото има сантиментална стойност. Можете да изберете звезда от конкретно съзвездие и да я кръстите на името на вашите приятели – можете да използвате техните инициали или пък общата им фамилия.
Купи сега

6. Картина


Картината е един класически подарък, който можете да поднесете за всеки един повод, особено когато е за двойка. Разбира се, би било чудесно, ако вашия избор подхожда на интериора на дома на тези двама души или пък ако съответства на техните личности – по този начин вашият подарък ще стане още по-специален.
Купи сега

7. Сувенир


Сувенирът е един универсален подарък, който можете да поднесете на всеки един човек за всеки повод. Ако искате да зарадвате ваша близка двойка, то тогава можете да се насочите към нещо, което е свързано с тези двама души – техни хобита, интереси, любими герои и т.н. Също така можете да подарите сувенир, който да бъде свързан с конкретния повод или пък да бъде персонализиран.
Купи сега

8. Стенен часовник


Подаряването на часовник е обвито в различни поверия и суеверия, на които някои хора вярват, а други – не. Разбира се, подаръците могат да носят само едно – щастие и добро настроение! Стенният часовник ще внесе уют и ще допълни интериора на дома на вашите приятели. Можете да го подарите за различни поводи или пък да бъде допълнение към някакъв друг подарък. Часовникът е добре да бъде съобразен с обстановката в жилището на двойката, на която ще го подарите.
Купи сега

9. Настолна игра


Настолните игри определено са must have за всеки един дом. Те разнообразяват ежедневието и могат да създадат страхотно настроение при събирания с близки и приятели. Също така те развиват вашето асоциативно мислене, креативността и паметта ви. В наши дни има изключително много видове настолни игри – те могат да бъдат стратегически, исторически, свързани с познания от обща култура, криминални и пр.
Купи сега

10. Касичка за спестявания


Един нестандартен подарък за двойка е касичката за спестявания. Всъщност това е един практичен подарък – по този начин лесно могат да се заделят средства, които да бъдат използвани за дадена цел. Обикновено касичката е вид предизвикателство – когато се напълни догоре, то тогава може да се отвори и парите да се използват.
Купи сега

11. Поднос за закуска в леглото


Този подарък е едновременно интересен и необичаен. Той е особено подходящ за двойки, които обичат да започват своята сутрин с чаша кафе и вкусна закуска… в леглото. Разбира се, този поднос може да се използва и в други случаи и за други цели – когато някой е болен и пр.
Купи сега

12. Персонализирани бутилки


Персонализираните подаръци винаги са добра идея, защото карат човека отсреща да се чувства специален. Обикновено те са свързани с интереси, хобита, черти от характера и пр. Можете да подарите на двойката персонализирани бутилки за вода – това е един сладък и практичен подарък, който може да се използва в ежедневието – когато са на работа, на поход в планината, когато тренират и пр.
Купи сега

13. СПА процедури за двама


С подаряването на подарък изразяваме не само любов и привързаност, но и грижа за човека отсреща. Всекидневната работа несъмнено носи умора, която се натрупва с времето и трябва да бъде освободена. СПА процедурите са чудесен начин вашите приятели да се отпуснат и да освободят напрежението. С този подарък вие не само ще подобрите здравословното им състояние, но и ще им предоставите възможност да прекарат повече време заедно.
Купи сега

14. Халати


Практичните подаръци определено са много харесвани и са подходящи за всеки един повод. Защо? Защото хората обичат да притежават неща, които могат да използват в ежедневието си и които да им бъдат от полза. Ако сте се насочили към такъв тип подаръци, то можете да изберете качествени и комфортни халати за баня, като някои фирми предлагат персонализиране – бродиране на инициали, имена или послание.
Купи сега

15. Свещ


Ароматната свещ придава уют на дома и прави обстановката изключително приятна. Можете да изберете свещ с приятен и траен мирис, като би било добре, ако можете да изберете такава, която би подхождала на предпочитанията на вашите приятели. Също така можете да използвате тази идея като допълнение към друг подарък (напр. одеяло, пантофи и пр.).
Купи сега

16. Спално бельо


Друга идея за подарък на двойка е спалното бельо. Нещата, свързани с дома и домакинството винаги са от полза и никога не са излишни. Можете да подарите на вашите близки комфортно и качествено спално бельо, като можете да изберете комплекти от различен брои части. На пазара има широко разнообразие от десени, а ние ви препоръчваме да се придържате към изчистените такива – те изглеждат изискано и отговарят на всеки вкус.
Купи сега

17. Чаши


Подаръците за двама са много популярни, особено за поводи като годишнина, свети валентин и т.н. Можете да изберете чаши за кафе или чай, които да се допълват – като метафора на двамата души, които заедно създават едно цяло. Разбира се, можете да използвате този подарък като допълнение към друг.
Купи сега

18. Преживяване


Напоследък сред най-популярните идеи за подаръци е ваучерът за незабравимо преживяване. Това е идеалният подарък за случаите, в които не сте сигурни какво точно да подарите на някоя двойка. С ваучера те сами ще изберат преживяване, на което да отидат – било то творчески курс, приключение и т.н. Този подарък е подходящ за различни видове поводи.
Купи сега

19. Фотоапарат за моментни снимки


Това е перфектният подарък за всяка двойка, която обича да запечатва всеки важен момент! Фотоапаратът за моментни снимки е лесен за използване и определено има нещо очарователно в проявяването на кадрите. Към него можете да добавите и консумативи или албум, в който да се съхраняват снимките.
Купи сега

20. Фотоалбум


Луксозният фотоалбум никога не е излишен, особено за двойки, които обичат да съхраняват снимките си на хартиен носител. Също така той, както вече стана ясно, може да бъде допълнение към друг подарък – фотоапарат, а защо не и ваучер за фотосесия.
Купи сега

21. Дигитална фоторамка


Това е един модерен вариант на класическата рамка със снимка, който обаче дава възможността да се възпроизвеждат набор от снимки и видеа. Този подарък е изключително сантиментален и е много подходящ за двойки, особено за поводи като годишнини или юбилеи.
Купи сега

22. Ароматен дифузер


Подаръците, които предоставят допълнителен комфорт и уют в дома, никога не са излишни. Ароматният дифузер със сигурност ще направи средата в дома на вашите приятели още по-приятна и ще ги накара да се чувстват добре във времето си за почивка. Ароматерапиите се отразяват благоприятно на човешкия организъм. Към този подарък можете да добавите и някои ароматни масла, които вашите близки да изпробват.
Купи сега

23. Чаен сервиз


Кой не обича да пие топъл чай през зимата? Определено няма човек, който да откаже тази напитка, особено в студените дни. Ето защо друга подходяща идея за подарък за двойка е чаеният сервиз. Обикновено той съдържа малък и удобен чайник, както и няколко чаши за чай. Можете да изберете сервиз, който да бъде изработен от качествени материали и в красиви шарки.
Купи сега

24. Кафемашина


Друга страхотна идея за подарък е малък електроуред като кафемашината. При закупуването на този тип подарък е добре да сте запознати дали двойката има нужда от такава, ако да – то на какъв принцип да бъде нейната работа и т.н, ако ли не – съответно да се насочите към друга идея.
Купи сега

25. Машина за газирана вода


Друг подарък, който можете да поднесете на двойка е машина за газиране на вода. С този уред те лесно могат да си приготвят газирани напитки в домашни условия. Тази идея за подарък е изключително подходяща за хора, които обичат освежаващи коктейли и лимонади в горещите летни дни.
Купи сега

26. Мултикукър


Мултикукърът е идеалният подарък за хора, които имат забързано и натоварено ежедневие. Ако вашите приятели нямат време да бъдат кулинарни корифеи, то този уред е идеалният подарък за тях! С него лесно и бързо ще могат да приготвят добре приготвена домашна храна – необходимо е просто да сложат продуктите вътре и да натиснат бутона. Воала!
Купи сега

27. Електрическа скара


Ако вашите приятели са любители на домашното барбекю, то електрическата скара е идеален подарък за тях! С нея не е необходимо да се разпалва огън (което понякога може да се окаже доста трудоемко) и съответно не се разнася неприятна миризма на дим. Също така повечето електрически скари притежават различни програми и функции, с които месото и зеленчуците могат да се приготвят по разнообразни начини. Този подарък е идеален и за хора, които често посрещат гости.
Купи сега

28. Тостер


Тостерът е от онези малки електроуреди, които задължително присъстват във всяко едно домакинство. Той е изключително удобен за направата на сандвичи, бургери, тортили и като цяло на всякакъв тип “бърза” храна в домашни условия. Това е идеалният подарък за всяко семейство и за всеки повод!
Купи сега

29. Фритюрник с горещ въздух


Това е още един уред, с който лесно и бързо могат да се приготвят вкусни ястия. Този електроуред е перфектният подарък за хора, които имат забързано ежедневие или пък за хора, които не са любители на готвенето и предпочитат всичко да става по “мързеливия” начин. Независимо от кой тип е двойката, на която искате да направите подарък, то едно е ясно – този уред със сигурност ще ѝ бъде от полза.
Купи сега

30. Уред за домашна прясна паста


Едва ли има човек, който да не харесва италианската кухня – все пак тя се е прославила в цял свят! Ако вашите приятели са фенове на италианската паста, то можете да им подарите уред, с който да си приготвят спагети, талиатели и пр. в домашни условия. Така те не само ще експериментират в кухнята, но и ще могат да си приготвят паста във всеки един момент!
Купи сега

31. Хлебопекарна


Ако искате да подарите малък електроуред на близка ваша двойка, то една от възможностите ви е да се насочите към домашната хлебопекарна. Този уред е удобен и компактен и може да приготвя различни видове хляб. Това е чудесен подарък за хората, които обичат да експериментират в кухнята, да се хранят с домашно приготвен хляб или пък за хора, които спазват определени хранителни режими.
Купи сега

32. Камина


Друг интересен подарък, който със сигурност не е в графата “клише”, е електрическата камина. Разбира се, тя има по-скоро функцията на декорация, отколкото на отоплителен уред, но определено би могла да се впише в интериора на един модерен дом. Този подарък обаче може да не се понрави на всеки, затова е добре да помислите най-напред за предпочитанията на двойката.
Купи сега

33. Декоративен фонтан


Декоративният фонтан е подарък, който е свързан с интериора. Тук отново е добре да имате предвид обстановката и стила на дома на двойката. Макар и да е по-скоро в графата “сувенирни подаръци”, декоративният фонтан издава успокояващи звуци, които правят атмосферата още по-приятна и уютна.
Купи сега

34. Глобус-бар


Един нетипичен подарък е глобус-барът. В него двойката ще може да съхранява бутилки и чаши, като същевременно с негова помощ ще могат по един интересен начин да поднасят напитки на своите гости. Към този подарък можете да добавите бутилка вино и чаши, за да бъде наистина цялостен и завършен.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

35. Растение


Растението е универсален подарък, който може да се поднесе за всеки един повод. Разбира се, добре е да заложите на растение, което не е претенциозно и не изисква твърде много грижи. Също така е добре да знаете дали тези двама души обичат растения, или не, дали ще пасва на интериора в техния дом и т.н. Можете да използвате растението като допълнение към друг подарък.
Купи сега

36. Домашен любимец


А ако двойката е любител на животните, то е ясно какъв е перфектният подарък за тях – животинче! Разбира се, тази идея има много подводни камъни – ето защо е важно да сте абсолютно сигурни дали двойката има условията и желанието да се грижи за домашен любимец. А ние ви препоръчваме при възможност да не купувате животинче, а да осиновите – по този начин ще дадете шанс на едно изоставено същество да намери своето семейство в лицето на вашите приятели.
Купи сега

Рейтинг
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!