Всички категории

22 Страхотни Идеи За Подаръци За Най-Добра Приятелка

Всеки човек има поне една специална приятелка, с която може да сподели всичко и с която е изключително близък.

Тази приятелка обикновено е човекът, с когото споделяме незабравими моменти и който винаги е до нас както в хубавите, така и в лошите мигове.

Ето защо тя заслужава най-доброто!

Приятелството с това специално момиче може да води началото си от детството. Може това да е приятелство от разстояние и да не се виждате често или пък да сте колеги в работата или съученици и да се виждате всеки ден.

Каквото и да е вашето приятелство, то едно е сигурно – със или без повод, най-добрата приятелка заслужава идеалния подарък, който да ѝ достави максимално щастие и удоволствие.

Изборът за най-добра приятелка обаче не е лека работа. Трудно е да се открие идеалния подарък толкова прекрасен и уникален, колкото е и най-добрата приятелка! Но в никакъв случай не е невъзможно!

Важно е да се доверите на няколко ключови неща, които могат да ви насочат към правилния подарък…

Добре е да помислите за нейните интереси. Това е първото нещо, към което можете да се насочите. Помислете за нейните хобита, ако има такива, за любимите ѝ филми, сериали и книги, любими изпълнители и музика и т.н.

Така например, ако тя се занимава с рисуване или изкуство, можете да се насочите към материали за рисуване или пък ако е запален фен на филм/сериал/музика, можете да ѝ вземете мърч, който да я зарадва изключително много.

Нейните лични предпочитания са от голямо значение. Ако сте се насочили към дрехи, обувки или аксесоари, то е добре да помислите за нейните персонални предпочитания за стил, цветове и кройка.

Също така тя може да има любим бранд, от който пазарува – можете да се насочите и към подарък, който е произведен от бранда.

Можете да се насочите към нещо, от което вашата приятелка има нужда.

Ако знаете, че вашата приятелка има нужда от определено нещо – дреха, козметика, книга или друго, то би било идеалното решение да я зарадвате с нещо, от което тя се нуждае. Така едновременно ще ѝ помогнете и ще я зарадвате за празника.

Хубаво е да съобразите и повода за подаръка…

Понякога самият повод може да ви даде по-добра и по-конкретна идея за подарък. Разбира се, подаръкът за рожден ден трябва да бъде специален и персонален и може да бъде всякакъв.

Ако подарявате подарък за дипломиране/абитуриентски бал, 8-ми март или друг специален повод, то може да е по-обвързан с повода – например голям букет с цветя за деня на жената, специална торта или пък карикатура с шапка за дипломиране и т.н.

А най-важното е, да развихрите въображението си и да поднесете подаръка с добро настроение и любов.

И все пак винаги има моменти, в които не ни идват никакви идеи на ум…

Ако сте в такава ситуация, то няма за какво да се тревожите – ние сме насреща! В следващите няколко реда ще ви представим списък с нашите идеи за подаръци за най-добра приятелка, а вие можете да го използвате, за да се вдъхновите.

Нека видим кои са те…

1. Сувенир за най-добра приятелка


Сувенирът е един чудесен универсален подарък, който е подходящ за всеки повод. Това може да бъде нещо, което по някакъв начин да се свързва с вашето приятелство, може да бъде жест към вашата приятелка като грамота за най-добра приятелка, плакет или пък постер. Този тип подарък носят сантиментална нотка, която със сигурност ще запази спомена от конкретния повод. Сувенирът може да се използва и като допълнение към друг подарък.
Купи сега

2. Вино и шоколад


Виното и шоколадът са сред любимите храни и напитки на всяка дама. Комбинацията от двете е чудесен подарък, защото получателката може да им се наслади едновременно и по всяко време. Този подарък е подходящ за различни поводи, но се вписва чудесно в концепцията на Деня на жената. Също така можете да го комбинирате с други подаръци или с букет цветя.
Купи сега

3. Рамка със снимки и послание


Рамка с любими снимки и сладко послание е един наистина сладък и емоционален подарък, който може буквално да разтопи вашата приятелка. Този мил подарък носи позитивни и сантиментални нотки, които със сигурност ще донесат много радост на вашата приятелка. На пазара се предлагат рамки с разнообразни дизайни, цветове и големина.
Купи сега

4. Звезда


Това е една уникална идея за подарък, която става все по-популярна. Подаряването на звезда всъщност не е буквално – то е символично. За целта е необходимо да намерите сайт, който предлага тази услуга, да изберете съзвездие и да изберете звезда, която да кръстите на вашата приятелка. След като направите поръчката ще получите сертификат, който можете да поставите в рамка. С този подарък определено ще зарадвате вашата приятелка.
Купи сега

5. Растение


Растението е подарък, който е подходящ за различни поводи. Стайното растение е чудесна декорация за всеки дом, защото внася цвят и свежест. За да се насочите към подходящото растение, трябва да имате предвид условията в дома на вашата приятелка. Също така можете да избирате между широк избор от растения – малки, големи, цъфтящи и т.н.
Купи сега

6. Бижу


Бижуто също е универсален подарък, който може да зарадва всяка една дама, независимо от нейните интереси и възраст. При бижутата също има голямо разнообразие – можете да избирате между широка гама от колиета, обеци, гривни, пръстени, брошки. Бижуто е чудесен подарък за всеки един повод. За да изберете перфектното бижу за вашата приятелка е добре да знаете нейните предпочитания, както и какъв е подходящият размер за пръстен/гривна.
Купи сега

7. Карикатура


В последните години карикатурите са наистина популярен подарък. Тези закачливи рисунки могат да са свързани с професията на вашата приятелка, с любимите ѝ хобита, интереси и т.н. Можете да сложите карикатурата в рамка, като по този начин тя ще има един завършен и представителен вид и вашата приятелка ще може лесно да я закачи в своя дом. Обикновено карикатурите са много цветни и са подходящи за всеки повод и за всяка дама.
Купи сега

8. Книга


Ако вашата приятелка обича да чете, то книга в нейния любим жанр е чудесна идея. Можете изберете книга на неин любим автор или пък ако чете определена поредица, то можете да се насочите към книга, която все още няма и не е прочела. Книгите са страхотен подарък за любителите на литературата и със сигурност няма да сгрешите с този избор.
Купи сега

9. Моментен фотоапарат


Моментните фотоапарати са много сладки и доставят изключителна емоция при правенето на моментни снимки. Този фотоапарат може да се използва при различни случаи, а най-интересното е, че до последно не се знае какво е заснел обективът. Заедно с фотоапарата можете да подарите и касета с филми за снимки. Моментният фотоапарат е закачлив подарък, който запечатва завинаги моментите.
Купи сега

10. Приятелска чаша


Това е също една универсална идея, която обаче работи безотказно. Чашата може да притежава надпис, посветен на най-добрата ви приятелка, или пък да съчетава послание и снимки. Приятелската чаша е един чудесен сантиментален подарък, който в същото време е и практичен.
Купи сега

11. Персонализирана бутилка


Персонализираните подаръци винаги са добра идея, защото докосват получателя и го карат да се чувства специален. Персонализираната бутилка за вода (или други напитки) е чудесна идея, тъй като тя притежава семпъл дизайн, практична е и… името на вашата приятелка може да бъде изписано отгоре. Вашата приятелка може да я използва на работа, по време на тренировки и т.н.
Купи сега

12. Сервиз за чай/кафе


Сервизът за кафе/чай е чудесна идея за подарък, особено за любителите на тези напитки. Можете да купите малък кокетен сервиз с две чаши или пък сервиз с по-голям брой компоненти. Жените обичат да канят приятелки на кафе или чай, за да си говорят и да прекарват време заедно. Именно по тази причина един такъв сервиз може да бъде едновременно практичен, но и сантиментален.
Купи сега

13. Сет за коктейли


Коктейлите са любими напитки за дамите, особено на някакви празненства или партита. Ако вашата приятелка обича да пие коктейли и да се забавлява (дори и у дома), то сетът за коктейли е перфектният подарък за нея. Това е един по-скоро практичен подарък, с който вашата приятелка може да приготвя разнообразни коктейли за своите гости (или пък за себе си).
Купи сега

14. Преживяване


Незабравимите преживявания определено изпълват дните ни и със сигурност придават цвят и свежест на живота ни. Ето защо една страхотна идея за подарък е ваучер за преживяване. Това може да бъде скок с бънджи, летене с балон, преживяване в ескейп руум, рафтинг и какво ли още не – определено има широк избор. Ако вашата приятелки има определени фобии или пък здравословни проблеми, за които по-скоро не се препоръчват силните емоции и високи нива на адреналин, то би било по-добре да се насочите към друга идея.
Купи сега

15. Масаж


Един от най-добрите подаръци за една жена е всъщност времето за самата нея. Процедурите за красота и здраве наистина могат да отпуснат всяка една жена и да я накарат да забрави за момент за ежедневието и да се отдаде на релакс. Такава процедура е и масажът. Той е особено препоръчителен за хора, които често се схващат или имат болки в гърба.
Купи сега

16. Парфюм


Парфюмът е един универсален подарък, който е подходящ за всеки един повод. Важно е парфюмът да бъде с добро качество и да има дълготраен аромат. Но още по-важно е да познавате предпочитанията на вашата приятелка, за да можете да изберете парфюм, който да подхожда на нейния стил и вкус. Парфюмът носи свежест и придава женственост – ето защо е толкова предпочитана идея за подарък за всяка една дама.
Купи сега

17. Преса за коса


Жените полагаме неимоверни усилия, за да изглеждаме добре. В тази връзка прическата е едно от най-важните неща, които изграждат външния ни вид. Можете да подарите на вашата приятелка преса за коса, с която да оформя прическата си всеки ден. Тя може да притежава различни приставки за допълнително оформяне на косата. Това е един практичен подарък, който със сигурност ще бъде от полза.
Купи сега

18. Комплект с гримове


Гримовете са най-добрите приятели на жената. Комплектът с гримове е един типично женски и практичен подарък, който можете да подарите за всеки един повод. Дори и вашата приятелка да използва минималистично количество грим, то със сигурност има нужда от комплект за спешни случаи. Важно е да имате предвид нуждите и предпочитанията на вашата приятелка – било то за цветове, марки, състав на продуктите и т.н. Важно е да съобразите ако вашата приятелка има някакви алергии към конкретни съставки на гримовете.
Купи сега

19. Портфейл


Още една често използвана идея за подарък е портфейлът. Един портфейл никога не е излишен сред принадлежностите и аксесоарите на една жена. Все пак жените имат чанти с различни размери, а съответно това изисква портфейли с различни размери. Ако сте се спрели на тази идея за подарък и искате да придадете специално значение на портфейла, то можете да пъхнете малка снимка на вас и вашата приятелка. Така всеки път когато го отваря ще си спомня за вас и радостта, с която сте я дарили.
Купи сега

20. Планер


Ежедневието често е отрупано със задачи и отговорности, като винаги е възможно нещо да бъде пропуснато. Ако вашата приятелка има натоварено ежедневие и тежък график, то би било чудесна идея, ако ѝ подарите планер, в който да записва задачите за всеки ден. Този планер може да се използва и за записването на идеи, списъци, както и всякакви ангажименти от типа на прегледи, записани часове и т.н. С планера определено ще улесните ежедневието ѝ и ще ѝ помогнете във вършенето на задачите.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

21. Чанта


Чантата е един типично дамски аксесоар, който е и чест избор за подарък за жена. Всяка жена има поне няколко чанти в гардероба си – защо да не добавим още една? Чантата е чудесен подарък за вашата приятелка, особено ако тя е любителка на аксесоарите и ако има нужда от определен тип чанта. Със сигурност няма да сбъркате с тази идея.
Купи сега

22. Одеяло


Мекото пухкаво одеяло е перфектният приятел за уютна вечер на дивана пред телевизора. Одеялото е чудесен подарък за вашата приятелка, тъй като със сигурност ще я кара да се чувства добре дори и в най-лошите ѝ дни. Меките текстури създават усещане за уют, комфорт и топлина, които определено могат да я накарат да се отпусне след работа или тежък ден и да се отдаде на почивката.
Купи сега

Рейтинг
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!