Всички категории

6-те Най-Добри Надуваеми Батути и Замъци

Ако сте в търсене на надуваем батут, защото рождения ден на вашия малчуган наближава, попаднали сте на правилното място!

Надуваемите батути и замъци са сърцето и душата на детските партита!

Ако искате мъничето ви да бъде изпълнено с щастливи емоции на неговия специален ден, то инвестицията в такъв продукт е правилната стъпка в тази посока.

Привлякохме ли любопитството ви? Тогава продължете да четете, за да разберете защо закупуването на надуваем батут всъщност е по-добро решение, отколкото наемането му.

Надуваемият замък е специално удоволствие за децата на всяко събитие и парти. Малчуганите от всички възрасти обичат да скачат и да се забавляват в тях. Поради нарастващата популярност на батутите, те се считат за един от най-добрите елементи за парти забавление.

Истината е, че не само децата ги обичат – възрастните също често се присъединяват. Не е тайна, че надуваемите замъци са страхотно забавление и напомнят на родителите за собственото им детство.

Разбира се, на надуваемите замъци можете да се насладите сами, но те наистина оживяват, когато на борда има много хора. Това е страхотно за децата, защото те намират нови приятели и се свързват с други деца, докато играят. А по този начин, такива занимания ще ги подготвят за социално взаимодействие, когато пораснат.

Правилно ни разбрахте – батутите не просто носят прилив на серотонин, но имат и доста ползи за емоционалното развитие на децата! Но за това ще поговорим след малко.

В това ръководство сме ви представили всичко най-важно, което трябва да знаете за надуваемите батути и замъци. А за да сме ви от още по-голяма полза, по-долу сме ви запознали и с някои от най-впечатляващите модели на пазара.

Какво представляват надуваемите батути и какви предимства носят за децата?

Всеки знае, че играчката е нещо, което може да направи едно дете щастливо. Знанията, които децата получават, зависят от вида на играчката, с която играят.

Случвало ли ви се е да оставите детето си да играе с голяма играчка? Скачащите замъци са един пример за големи играчки. Малчуганите могат да правят каквото си искат в тях – да се търкалят, пълзят, скачат или дори да тичат в надуваем замък.

Ако все пак държим на точните дефиниции – надуваемият батут е голям обект, пълен с въздух, често във формата на замък, на който децата играят по време на събитие на открито.

Определено не бихте искали детето ви да учи и да стресира мозъка си 24 часа без прекъсване, защото това няма да му бъде много полезно в дългосрочен план.

Междувременно са необходими учебни почивки, както и време за игра. Но какво ще стане, ако намерите начин да направите почивките за учене по-продуктивни, като предоставите платформа за забавление и едновременно с това – за подобряване на здравето?

Споменахме ви, че предимствата на тези продукти не се изчерпват само до забавление. Нека се фокусираме върху най-важните от тях, за да вземете правилно и информирано решение за покупката си.

Тук сме изброили няколко от най-положителните ползи за здравето от подскачането върху надуваем замък. Почти всички тези ползи са повече от способни да подобрят здравето на вашето дете в дългосрочен план. Така че спрете да отлагате и започнете да четете!

Развива въображението

Всички знаем, че детското въображение е всеобхватно и наистина може да бъде удивително. Въпреки това, важно е да стимулираме мъниците и да ги учим да не забравят за тази своя черта, когато растат. На помощ тук идват батутите!

Надуваемият замък е удивително постижение на въображението! Все пак представлява къща, пълна с въздух, върху която хората могат да подскачат с часове! Нима има нещо по-страхотно за едно дете?

Но самото естество на надуваемата къща позволява на тези, които я използват, да се ровят дълбоко във въображението си, да изследват нови светове и да изпробват различни роли.

Гарантира физическа активност

Подскачането на надуваем замък е истинска физическа активност, която може да ви измори доста бързо. За децата следобедното забавление в надуваемия замък е чудесен начин да поддържат форма, като в същото време се забавляват.

По подобен начин, както и във фитнеса, батутът ще помогне за подобряване на баланса на детето – умение, което то ще трябва да научи бързо в надуваемия замък.

Уменията за бъдещо планиране и стратегия също ще влязат в употреба в това, което всъщност представлява голямо, движещо се трасе с препятствия, пълно с хора с движения, които не могат да бъдат предвидени.

Бързината и реакциите също са наистина ценни умения, които могат да се усъвършенстват върху надуваем замък. Детето бързо ще разбере, че не може да се движи бавно вътре и ще трябва да реагира много бързо на постоянно променящата се среда, която го заобикаля, за да избегне падане или препречване на пътя на друго дете.

Докато децата ще се нуждаят от малко наблюдение от възрастен, те могат основно да подскачат сами и лесно да постигнат препоръчителните 20 – 30 минути упражнения на ден, три пъти седмично.

За допълнително забавление добавете меки пластмасови топки или плюшени животни към надуваемия замък!

Подобрява кръвообращението и лимфната система

Скачането на надуваем замък играе жизненоважна роля за предупреждаването на всички клетки на тялото. Това може да допринесе много за подобряване на кръвоносната система на индивида като цяло.

Притокът на кръв се увеличава към почти всички части на тялото. Белите дробове също започват да работят усилено, за да поддържат дишането на детето, като по този начин изчистват въздушния му път завинаги.

Лимфната система, от друга страна, играе жизненоважна роля за изхвърлянето на токсините, които тялото ни произвежда почти всеки ден.

Лимфната система разчита много на движението на цялото ни тяло. Колкото повече се движите, толкова по-добре. По този начин подскачането, тъй като е упражнение за цялото тяло, помага много за увеличаване на лимфния поток на тялото и за неговото почистване.

Подобрява психичното здраве

Една интензивна тренировка на надуваем замък може да направи всеки човек по-бдителен с времето. Физическата дейност също може да допринесе много за това детето да стане по-щастливо, сияйно и по-позитивно с течение на времето.

Скачането, като интензивна физическа активност, помага за освобождаването на допамин (известен още като хормона на щастието) в тялото. Това, в същото време, може да играе важна роля в поддържането на депресията възможно най-далече.

Затова определено няма съмнение, че забавленията в надуваемия замък могат да играят жизненоважна роля за подобряване на психичното здраве на детето завинаги.

Насърчава социализирането

Децата очевидно могат да се забавляват, докато скачат сами, но надуваемите замъци са склонни да привличат и други малчугани.

Кой не обича да има с кого да играе? Това е идеалното извинение да се съберете с приятели. Освен това те вдъхновяват децата да измислят идеи за игри и да се учат да общуват заедно.

Когато играят в надуваем замък, мъниците определено ще се научат как да взаимодействат с други деца. Ще могат да се свържат с чувствата на другите, като просто ги гледат. Те могат да организират състезание по писта с препятствия или игра, която изисква скачане.

Разбира се, децата ще трябва да се научат да се редуват, да играят добре едно с друго и също така да съзнават действията си, за да не се блъскат взаимно, докато скачат.

Трябва да се обяснят ясни правила за това колко деца могат да бъдат в замъка наведнъж, дали обувките са разрешени, има ли времеви лимит и т.н. И не забравяйте да се уверите, че наблюдавате детето си, докато играе!

Какви видове надуваеми батути съществуват и кои са техните предимства и недостатъци?

Надуваемите замъци и пързалки стават все по-популярни детски подаръци. Можете да намерите няколко модела на пазара, вариращи от прости надуваеми замъци до надуваеми комбинации, детски площадки и дори водни зони за игра с пързалки, стени за катерене и други забавни функции.

Тези продукти доста са се променяли през годините. Отминаха дните, когато дизайните бяха ограничени до квадрати или правоъгълници. Сега можете да избирате различни теми, форми и дизайни. Някои са във формата на животни, а други са пълни с места за забавление като пързалки, стълби, тунели и т.н.

Ако детето ви е още малко, можете да изберете по-проста форма, така че децата да не се удрят лесно в препятствия и да падат, когато скачат. Ако детето ви е над 6 години, можете да изберете по-предизвикателен надуваем замък за него и то също ще се радва на повече разнообразие.

За да ви помогнем да направите информиран избор за това какъв тип надуваемо забавление да купите за вашите деца, създадохме това изчерпателно ръководство.

А ето и някои от най-добрите налични дизайни, които можете да включите в партито на вашето дете:

Тематичен надуваем замък

Детето ви обича Маккуин? Миньоните? Marvel и DC Superheroes? Тематичните надуваеми замъци са най-популярният избор от родители и деца по света. Те са известни със своите дизайни, базирани на популярни филми, телевизия или герои от книги.

Предимство: Този тип надуваеми замъци са перфектни, ако детето ви има тематичен рожден ден. Ако го комбинирате със същата украса и дори чаши и чинии, малчугана ви ще има едно невероятно парти!

Недостатък: Тъй като децата често променят предпочитанията си, много е възможно мъничето ви да спре да е фен на въпросното нещо, което сте избрали за замъка. Съответно няма да желае да се забавлява в него толкова много.

Комбиниран надуваем замък

Този тип надуваем замък е подобен на тематичния, защото неговият дизайн може да има и популярни филмови или телевизионни герои. Разликата е, че комбинираният замък за скачане обикновено има прикрепена надуваема пързалка. И кое дете не би полудяло по пързалка? Това е двойно удоволствие за децата – пространство за скачане и зона за плъзгане! На това се казва истинско парти!

Предимство: Освен тематичния дизайн, новото предимство при този модел е добавеното забавление заради пързалката. Децата няма да искат да излязат, а това значи спокойствие и за техните родители!

Недостатък: Единственият недостатък при този модел се запазва, както и при горния. Но дали е истински недостатък всъщност ще може да прецените само вие!

Надуваем замък с препятствия

Както подсказва името, тази надуваема забава обикновено не прилича на скачащ замък, а по-скоро на предизвикателство с препятствия. Въпреки това, той все още се счита за разновидност на скачащ замък.

Децата ще могат да подскачат върху тях, но разликата е, че можете да добавите по-сложни дейности, като използвате надуваемото трасе с препятствия. Това е подходящо за по-големи деца на възраст над десет години.

Предимство: Добавено забавление – освен замък за скачане, получава един малък Сървайвър за деца. Ако мъничето ви е с приключенски дух, то определено такъв модел ще му допадне повече!

Недостатък: Минусът на надуваемия замък с препятствия е, че не може да се ползва от много малки деца, от съображения за безопасност. Ако все пак вашият малчуган е надскочил 10-годишна възраст, то този недостатък изобщо не трябва да ви вълнува!

Надуваем замък Bungy Fun Run

И тук имаме сходна ситуация като с надуваемия замък препятствия – Bungy Fun Run изобщо не прилича на надуваем замък. Но подобно на него, той предлага допълнителни възможности за отдих за децата. Можете да скочите върху него, но предизвикателството е дали можете да се движите хоризонтално отгоре му, а не вертикално.

Тази надуваема забава е по-подходяща за деца на шестнадесет и повече години. Със сигурност ще даде весело, но предизвикателно удоволствие за вашето дете на неговия рожден ден!

Предимство: Този модел се отличава от останалите с това, че има цел на играта – а именно хоризонтално движение. Всички деца, които искат нещо различно и интересно, намират този модел за по-удовлетворяващ.

Недостатък: Лошата страна на тези надуваеми замъци е, че са най-подходящи за по-големи деца (до 16 години) и осигуряват купища забавления и смях за всяко тийнейджърско парти. Но ако детето ви е малко, тази покупка не би била много подходяща.

Надуваем замък тип водна пързалка

И последният надуваем „замък“, който отново не е точно замък е моделът с водна пързалка. При него, освен подскачащия компонент, има добавена надуваема пързалка.

Можете също така да поставите направи си сам водни бомби, като напълните балони с вода и ги добавите към подскачащата зона. Поради наличието на вода, тази надуваема забава се препоръчва само за деца на възраст над десет години.

Предимство: Ако търсите парти забавление, което е малко по-уникално, този надуваем замък е чудесен избор. Благодарение на двете зони – за скачане и пързаляне, на децата никога няма да им омръзне играта в него.

Недостатък: И тук единственият неприятен елемент е, че тези замъци са подходящи за по-големи деца, над 10-12 години, но пък си струва да инвестирате в нещо, което може да се ползва дори и от вас!

За какво трябва да помислите преди да инвестирате в надуваем замък?

Децата обичат да се катерят в надуваемите замъци и да скачат върху тях, независимо през студената зима или горещото лято. Моментът, в който са скочили, им носи радостта от летенето. Ще им донесе и вълнуващите усещания, когато се спускат от надуваемата пързалка.

По този начин родителите са готови да купят надуваем замък за скачане като подарък за децата си. Но как да изберете най-подходящия модел?

Нека обърнем внимание на водещите фактори, за които да помислите, преди да инвестирате средства за закупуване на надуваем замък:

Място за инсталиране

Преди да купите надуваем замък, със сигурност трябва да изчислите колко голямо е пространството, което имате, за да го инсталирате, и положението на мястото.

Естествено, пространството трябва да е голямо и по-високо от надуваемия батут и да няма други препятствия като клони и под, които трябва да се почистват от камък или пясък. Така ще избегнете надраскване или разкъсване на самия батут. Ако има много камъни, които не могат да бъдат преместени, по-добре намерете друго добро място.

Също така имайте предвид, че някои надуваеми замъци имат вградени тунели, пързалки или екзотични форми. Това ще заеме повече място, което задължително трябва да предвидите.

Възрастта и броя на децата, които ще го използват

Всъщност размерът на надуваема къща за скачане варира от 2 до 6 метра за малки и по-големи деца. Ако има няколко деца, които играят в надуваемия замък, по-добре е да изберете по-голям модел. Така дори децата да са малки, всяко ще има достатъчно място да скача или да легне.

Освен това, когато избирате надуваем батут, трябва да изчислите колко деца ще го използват едновременно, например когато празнувате рожден ден. Като цяло ограничението на теглото на едно дете в малък надуваем замък е много по-малко от това на голям. Така че трябва да разгледате описаното ограничение за единично тегло и да направите своя избор.

Друг важен момент е, че когато децата ще скачат в замъка, по-добре е те да бъдат на сходна възраст. След тях може да влязат останалите деца, които се различават в годините си. Това ще предпази по-големите деца от случайно нараняване на по-малките.

Малките надуваеми батути се препоръчват за деца на възраст между 3 и 6 години. По-голямата част от моделите имат възрастова граница от 12 години и максимално допустимо тегло от 50 кг.

Вашият бюджет

Друг много важен фактор, който трябва да имате предвид, когато купувате надуваем замък за скачане, е въпросът за цената.

Въпреки че тези продукти се продават на различни цени в зависимост от производителя, качеството и състава на материала, вашият бюджет до голяма степен ще определи окончателния ви избор.

Но какъвто и да е той, никога не правете компромис с качеството и безопасността. Ако бюджетът ви е достатъчно разумен, винаги можете да намерите модел на приемлива цена, но с добро качество, който е подходящ за домашна употреба.

Най-евтиното не винаги е най-добрият вариант! При гледане трябва да се има предвид и цената, разбира се. Но също така трябва да гледате качеството на продукта, с какво идва, как се произвежда.

Какво трябва да имате предвид, когато купувате надуваем замък?

Надуваемият замък е един от инструментите за упражнения, които са предназначени за малки деца. Като родител, ако искате да закупите това оборудване за забавление, уверете се, че сте събрали ценни съвети, които ще ви помогнат да вземете правилното решение за вашите нужди.

Подготвили сме ключовите елементи, за които да следите до колко отговарят на личните ви изисквания и предпочитания:

Качество

Надуваемият замък за скачане е инвестиция и поради тази причина трябва да сте сигурни, че сте закупили качествен продукт, който ще издържи дълго време. Когато купувате това оборудване, е важно да имате предвид, че има различни стандарти, които трябва да се вземат под внимание.

Когато обмисляте качеството на замъците за скачане, трябва да проверите вида на използваните материали. Избягвайте някои от леките материали, които могат да се разкъсат поради прекомерното напрежение, което вероятно ще бъде поставено върху тях.

Никога не трябва да правите компромис с качеството, ако искате да гарантирате възвръщаемост на вашата инвестиция.

Материалът, от който е изработен продуктът, ще определи до голяма степен неговата издръжливост и безопасност.

Следователно, трябва да отделите време, за да потърсите замъци с най-високи оценки за качество, преди да вземете окончателното решение за покупка. Препоръчително е да потърсите къщички, изработени от първокласен PVC брезент.

Размер и употреба

Размерът на замъка също е друг важен аспект, който трябва да се вземе предвид при избора му. Въпреки това, тези хора, които имат големи външни пространства, могат да закупят големи надуваеми замъци. Те винаги са за предпочитане, защото могат да съберат повече деца, а дори те да са малко – ще им бъде по-просторно и забавно.

Метод на надуване

Начинът, по който надувате замъка, ще ви улесни или затрудни драстично при неговото подготвяне. Повечето производители предоставят и вентилатор с устройството, за да можете да вдухвате въздух в замъка и да му придадете желаната форма.

Уверете се, че вентилаторът е сертифициран по UL и не добавя твърде много към цената на устройството.

Предпазни постелки

Предпазните постелки в надуваемия замък не са за пренебрегване! Особено ако в него има и пързалка, постелката е ключова за това как ще се приземи вашето дете след спускането.

От всяка отворена страна свободната височина на падане не трябва да бъде по-голяма от 630 мм от земята в ненатоварено състояние и 600 мм в натоварено състояние.

От всяка отворена страна обхватът на зоната на удара трябва да бъде най-малко 1,2 м.

Повърхността в зоната на удара трябва да отговаря на изискванията за затихване на удара, така че критичната височина на падане на настилката да е най-малко 630 мм. Зоните на удара на съседни надуваеми и/или други съоръжения за игра не трябва да се припокриват.

Материали като почва, торф и пясък имат някои свойства за намаляване на въздействието на удара. Могат също да се използват и ударопоглъщащи постелки.

Тревата има някои свойства за намаляване на удара, така че не винаги е необходимо всички отворени страни да бъдат покрити с абсорбиращи/предпазни постелки.

Бетонът и асфалтът не отговарят на изискванията за затихване на удара, така че ще се изисква да има безопасна постелка от най-малко 1,2 м, от всички отворени страни, а не само отпред. По този начин ще сте сигурни, че децата няма да се ударят в твърдата земя, след като са се спуснали по пързалката.

Как да инсталирате и използвате надуваемия батут?

Надуваемите замъци могат да бъдат много забавни за цялото семейство. Но настройката и свалянето може да изглежда толкова неприятно, че много хора избягват да се сдобият с такъв продукт само заради това.

Истината е, че инсталирането и разглобяването на надуваемия замък може да се направи бързо и стъпките са лесни за следване!

В повечето случаи този процес може да се извърши за по-малко от 20 минути. Това, което отнема най-много време, е намирането на място и поставянето на надуваемия замък. Свалянето може да бъде малко по-дълго в зависимост от размера, а и заради почистването и изсушаването.

Когато „сглобявате“ надуваемия замък за първи път, съвсем естествено е да ви отнеме повече време от нормалното. Но ако винаги следвате правилните стъпки, ще започнете да запомняте процеса и ще можете да го правите бързо и ефективно за много кратко време.

А сега, нека видим и самите стъпки за инсталиране на надуваем замък:

Разположете надуваемия замък на земята

Най-добрата практика е да използвате брезент под батута. Може да се справите добре и без него на мека тревиста площ, но брезентът ще ви помогне да предпазите замъка от надраскване или разкъсване на дъното.

Разопаковайте и разгънете батута в областта, в която искате да го поставите. Няма нужда да отделяте много време на тази стъпка, за да го направите перфектен! Ще може да нанасяте корекции, докато се надува, както и преди да я „закотвите“.

Подгответе вентилатор

Повечето надуваеми замъци идват с вентилатор, който е предназначен конкретно за този модел.

Свържете вентилатора, като използвате удължителни кабели, ако трябва, но не го включвайте все още. На този етап от вас се иска само да позиционирате вентилатора и да го подготвите. Уверете се, че не е опрян срещу замъка.

Свържете входящите отвори

Свържете входовете на надуваемия замък към вентилаторите.

Някои надуваеми замъци за скачане се нуждаят от два вентилатора, за да останат надути и ще имат два или повече входа. Други пък ще имат множество входове, но могат да бъдат надути и с един вентилатор. Просто завържете всички входове, които няма да имате нужда да използвате.

Уверете се, че входната тръба не е прещипана или под ъгъл по какъвто и да е начин! Вентилаторът работи най-добре, когато входът е под прав ъгъл в надуваемия замък.

Затворете изходите

След това трябва да затворите всички изходи на надуваемия батут.

Някои модели имат портове, които са само за входове, и други портове, които са само за изходи. Ако случаят е такъв, те ще бъдат маркирани като такива. Други батути пък ви позволяват да разменяте входните и изходните портове, както сметнете за добре.

Уверете се, че всеки входящ или изходящ порт, който не се използва от вентилатор, е завързан и запечатан. Също така, затворете всички ципове на надуваемия замък, ако има такива.

Надуйте замъка

Това е лесната част и частта, от която всички започват да се вълнуват. Просто внимавайте да не позволите на никого да скочи в замъка твърде рано!

Първо ще трябва да го закотвите, преди да можете да го използвате.

Надуването обикновено ще отнеме само няколко минути, така че можете да се заемете със закотвянето на замъка за скачане, докато приключи с надуването.

Закотвяне и проверка

Това е една от най-важните стъпки от инсталирането. Ако надуваемият замък не е закотвен правилно, той може лесно да се преобърне или да бъде повдигнат от порив на вятър, който е възможно да нарани децата вътре.

Ако смятате да използвате батута често, можете да използвате спирални котви, за ​​да ускорите процеса на настройка.

Оставете котвите в земята и просто поставяйте надуваемия замък на едно и също място всеки път. Просто надуйте и закачете съществуващите котви, за да намалите времето за настройка.

Ако, обаче, няма да сложите замъка върху трева или почва, спиралните котви няма да ви помогнат. Вместо това потърсете винилови торби с пясък, за да закотвите вашата къща за отскачане.

След всички тези стъпки направете бърза разходка наоколо, за да се уверите, че всичко изглежда безопасно и под контрол!
 

Е, време е да ви представим и някои от най-добрите предложения за надуваеми батути и замъци на пазара в момента…

1. Надуваем батут EdeaПървият надуваем замък, който ви представяме, е с размери 175 x 175 x 135 см. Това го прави подходящ за деца на възраст между 3 и 6 години. Материалът, от който е изработен е винил и тежи 54 кг. В него могат да играят максимум две деца едновременно, за да е възможно най-безопасно за тях. Малчуганите ще могат да развият много умения, сред които сръчност, познавателни способности, концентрация, координация очи-ръце, креативност и своето въображение.
Купи сега

2. Надуваем батут M1 БаронАко пък сте в търсене на по-голям батут, тогава този модел ще ви пасне повече. Неговите размери са 300 х 300 х 240 см и е изработен от плат. Състои се от кули, които му продават вид на замък и забавляват малчуганите. Важно е да споменем, че може да бъде изработен и с други размери, стига да изявите желание. Подходящ е за деца между 3 и 12 годишна възраст. Също така, при закупуване на този батут, може да заявите, че желаете и добавени полиетиленови топки.
Купи сега

3. Надуваем батут с пързалка Happy HopТози надуваем батут се състои и от пързалка, която е истинска атракция за всеки малчуган. Размерите му са 260 x 210 x 160 см, което осигурява достатъчно просторно място за игра. Все пак е препоръчително да не играят повече от три деца едновременно. Също така е добре обезопасен със защитни стени с мрежи. Замъкът е изключително лесен за инсталация, благодарение на компресорната помпа, включена в комплекта. А когато не го използвате, може да го приберете в чантата му за съхранение.
Купи сега

4. Надуваем батут с пързалка Happy HopАко сте в търсене на още по-голяма атракционна игра за вашето дете, този модел ще грабне вниманието ви. Размерите му са по-големи – 450 x 380 x 230 см, което означава, че ще ви е нужно и по-просторно дворно място, където да го разположите. Този надуваем замък разполага с баскетболен обръч, батут, пързалка, тунел и отделение за топки. Вашето дете ще бъде на седмото небе! Друго голямо предимство на продукта е, че в него могат да играят до 6 деца едновременно, което го прави доста търсен за рождени дни. Подходящ е за деца на възраст между 3 и 10 години.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

5. Надуваем батут с пързалка Happy HopТози надуваем розов замък е създаден за всяка малка принцеса! Размерите му са 300 x 225 x 175 см и е изработен от PVC материал. Тежи само 11 кг, което го прави изключително лесен за съхранение и инсталация. Може да се използва от деца на възраст между 3 и 10 години. Максималното тегло, което побира е 90 кг. Състои се от батут, пързалка, както и защитни стени с мрежи, за да бъдат малчуганите в безопасност през цялата игра.
Купи сега


6. Надуваем батут с пързалка Happy HopИ за финал – надуваемият батут с клоуни, който е с размери 330 x 230 x 230 см и също е изработен от PVC материал. На него спокойно могат да играят едновременно три деца, тъй като максималното натоварване, което може да поеме е 113 кг. Подходящ е за деца между 3 и 10 годишна възраст. Тежи малко повече от 12 кг, което ви дава възможност да го инсталирате и съхранявате лесно в дома си през зимния сезон.
Купи сега

5/5 - (1 vote)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!