Всички категории

6-те Най-Добри Антирадари

Съвременният човек прекарва немалко време по пътищата. Добрите шофьорски умения обаче понякога не са достатъчни, за да си гарантираме безпроблемно шофиране. Понякога на пътя има ситуации, които просто не можем да предвидим.

Свободата да се отпуснете и да шофирате уверено – това е, което един антирадар може да ви предложи!

Тези устройства ще ви донесат достъпна и удобна защита на пътя. Те ще бъдат вашите сетива за предстоящите препятствия по пътя.

Благодарение на тях можете да си спестите не само неприятните фишове за превишена скорост, но често и множество от опасностите на шофьорския свят.

Днешните антирадари съчетават прост и ергономичен дизайн с най-модерните технологии като GPS, съвместимост с Bluetooth и интеграция със смартфон. Именно това ги прави толкова удобни и желани.

Ако искате да изберете правилния модел обаче, трябва да знаете как точно работят тези устройства и какво изобщо могат да правят. Оказва се, че за повечето потребители отговорите на тези въпроси са абсолютна мъгла.

Подготвили сме това ръководство тъкмо за да разсеем облаците. В него ще откриете цялата необходима информация за антирадарите и техните особености. Когато се запознаете с нея, ви гарантираме, че лесно ще отберете тъкмо онова устройство, което е най-подходящо за вас.

А за да сме ви максимално полезни, накрая дори ще споделим с вас няколко от най-добрите актуални предложения в областта

Какво представляват антирадарите и как работят?

Разбира се, всички сме чували за страхотните функции на антирадарите и тяхната суперсила да ни спестяват глобите. Как точно обаче работят тези устройства?

Нека заедно погледнем “под капака” на антирадара.

Представете си радарния сигнал като лъч светлина от фенерче. Когато светнете с фенерче към даден обект, очите ви възприемат отразената от обекта светлина, нали?

Полицейските радари “виждат” превозното ви средство, като излъчват микровълнов импулс, след което използват ефекта на Доплер. Какво всъщност се случва? Честотата на излъчения импулс се сравнява с честотата на отражението и скоростта се изчислява, като се използва разликата между тях.

Дотук добре. Сега си представате, че вие сте обектът, който преди малко осветихме с фенерче. Вие ще можете да видите светлината от фенерчето от много по-голямо разстояние на фона на човека с фенерчето, който би могъл само да се надява да ви види.

Това се получава, понеже лъчът губи от енергията си на разстояние. Е, лъчът има достатъчно енергия, за да стигне до вас. Отразената светлина обаче не е достатъчно мощна, за да измине целия път обратно до мястото, от което е тръгнала.

Горе-долу това се крие зад идеята на антирадарите. Те търсят радарните лъчи и ги откриват, преди да успеят да върнат достатъчно силно отражение, за да ви осветят.

За да постигнат това, детекторите използват нещо, наречено суперхетеродинно приемане.

Радарните детектори са по същество микровълнови радиоприемници, които издават шум или светват, когато усетят входящ сигнал на определени честоти.

Суперхетеродинното приемане позволява откриването на радар в завои или над хълмове и разширява обхвата на откриване.

Резултатът е: очи, които виждат дори там, където не може да се види.

Кои са основните ползи от антирадарите?

И сами виждате, че в крайна сметка няма как антирадарите да не се свеждат до една-единствена своя функция. Ще се изненадате обаче колко много ползи може да ви донесе употребата на едно подобно устройство.

То няма просто да ви сигнализира кога трябва да намалите. До голяма степен един радар ще ви помогне да карате с по-съобразена скорост и по този начин ще направи цялостното ви шофиране по-безопасно.

В същото време в страните, в които антирадарите са законни, те са почти задължителни. Тези устройства ще намалят вероятността да получите глоба за превишена скорост и по този начин практически ще ви спестят пари.

Антирадарът освен това може да ви освободи от срещата с редица други неприятности. Тези устройства могат да откриват препятствия и всевъзможни проблеми по пътя. Нещо, което без радар би се случвало по-бавно, тромаво и несигурно.

Всички потенциални неприятности пред вашия автомобил ще бъдат елиминирани с помощта на подходящия антирадар. Това на свой ред може дори да ви спести време по пътя.

Не само това – един антирадар със сигурност ще допринесе за безопасността ви по време на пътуването. Когато видите полицейския автомобил в последния момент, е силно вероятно да скочите на спирачките, независимо с колко карате.

Това на свой ред създава потенциал от загуба на контрол и инциденти. Ако знаете, че трябва да намалите предварително, това ще се случи далеч по-плавно и безопасно.

Антирадарите работят при всякакви метеорологични условия. Няма да ви се налага да се тревожите дали е зима, дали вали, или се случва нещо друго. Тези апарати работят цялата година безотказно.

С едно подобно устройство винаги ще получавате звуков или светлинен сигнал, когато се наложи. По този начин ще имате възможност да контролирате скоростта си по-добре. Последствията от това са, че ще можете да се концентрирате единствено върху шофирането.

Какви видове антирадари съществуват?

И сами виждате колко значими ползи можете да извлечете от един антирадар. Ако искате да се сдобиете с подходящото устройство обаче, тепърва ви предстои проучване.

Тези уреди могат да бъдат категоризирани въз основата на няколко различни принципа. Именно затова в тази секция ще се постараем да ви запознаем с всички възможности.

Според захранването и инсталацията

Когато обърнете внимание на възможностите за захранване и инсталация, ще разграничите три основни вида антирадари. Това са съответно: моделите с кабел, моделите без кабел и моделите с дистанционно монтиране.

Антирадарите, които се захранват с кабел, както сами се досещате, трябва винаги да бъдат свързани към източника си на захранване. Именно затова подобни модели обикновено се монтират на предното стъкло на вашия автомобил с помощта на вендузен механизъм.

Тези модели може и да са ограничаващи с оглед на необходимостта си от постоянна връзка. В същото време е възможно кабелът им да ви се пречка, ако няма как да го приберете подобаващо.

Имайте предвид обаче, че кабелните антирадари ще ви предложат най-добър обхват на засичане.

На свой ред акумулаторните им конкуренти са готови да ви предложат друго сериозно предимство. Ако сменяте често автомобила си, е силно вероятно да предпочетете подобно устройство. Защо ли?

Защото един акумулаторен антирадар работи изцяло благодарение на своята батерия. Това означава, че може лесно да го пренасяте между различните превозни средства, които използвате. В същото време имайте предвид, че тези устройства обикновено се инсталират изключително чисто и безпроблемно.

Антирадарите с дистанционно монтиране пък се монтират за постоянно към вашия автомобил. Инсталацията им обаче е абсолютно безпроблемна и надеждна.

Подобни модели имат едно сериозно предимство – те практически не могат да бъдат открити от потенциалните крадци или други злонамерени индивиди. С такова устройство просто няма защо да берете грижи. То е изключително надеждно, като в същото време съхранява високата си оперативност.

Според видовете полицейски радари

Разбира се, антирадарите преди всичко трябва да се съобразяват с особеностите на полицейските радари. Именно затова различните модели ще работят в различна честотна лента с оглед на честотните ленти на полицейските радари.

Това обикновено означава работа в: X-лента, К-лента, Ка-лента, Ка-широка лента и Ка-суперширока лента. Всички тези честотни ленти ще варират между 10,5 GHz и 36 GHz.

Имайте предвид обаче, че някои от тях са по-често срещани от други. В даден момент обаче е практически възможно да срещнете всяка една от тях.

Някои от тези сигнали използват честоти, близки до тези на други устройства, които може да срещнете в близост до пътя. Такава е например X-лентата. С нея са свързнаи устройства като тези за отваряне на гаражни врати или микровълнови кули.

Защо ви интересува всичко това? Защото тези сигнали могат да бъдат отчетени като фалшиви сигнали от вашия антирадар. Всичко това ще зависи от чувствителността и селективността на устройството, с което разполагате.

В Европа се използват предимно радарите в Ku-обхвата (подобни модели по-рядко се срещат в САЩ). Честотата на устройствата ще варира в зависимост от зоната, в която се употребяват.

Съветът ни е да проучите внимателно честотните летни, които се използват във и покрай вашето населено място. Така ще имате възможност да си подберете точния модел радар с оглед на честотните ленти, които даден модел може да засече.

Ако не може да свърши това, вашата нова придобивка ще се окаже напълно безполезна. А покупката ви – безсмислена.

Антирадари за лазерни детектори

Отделяме антирадарите, които могат да се справят с лазерни детектори, в отделна категория поради особеностите на самите лазерни детектори. Те са свързани с възможността им да определят скорост по различен начин от радарните детектори. Но за какво точно какво иде реч?

Това, което се случва, е предаването на поредица от светлинни импулси. На база на разликата във времето между импулсите и отраженията може да се изчисли скоростта на дадено превозно средство.

И всичко това се извършва със скоростта на светлината. Именно затова предаването и връщането на един импулс отнема едва няколко наносекунди.

Предимствата на лазерното откриване на пътя са наистина сериозни. Те включват по-точното определяне на конкретно превозно средство. В същото време общото време, необходимо за отчитането на неговата скорост, е по-малко от половин секунда. (Само за съпоставка – радарните детектори обикновено се нуждаят от 2 до 3 секунди.)

Лазерните пистолети обаче са много по-скъпи. В същото време не могат да се използват от движещо се превозно средство или зад стъкло. Освен това изискват стабилна ръка или статив, за да постигнат необходимата точност.

Всичко това прави употребата им по-рядка. Въпреки това обаче те все още могат да се окажат на пътя ви.

Съществуват немалко теории, че лазерните пистолети не са откриваеми. Това обаче е абсолютен мит.

Когато лазерният лъч се отдалечава от лазерния пистолет, той се разширява и става дори по-лесен за засичане. Най-голямото предимство на подобни устройство всъщност, оказва се, играе срещу тях.

Именно затова в крайна сметка няма защо да се тревожите. Ако по вашите маршрути периодично се появяват лазерни пистолети или други подобни устройства, можете съвсем спокойно да се доверите на един антирадар, който разполага с възможност за светлинно засичане.

Какво трябва да вземете предвид при покупката на антирадар?

Когато сте подбрали антирадара си с оглед на неговия вид, тепърва трябва да специфицирате онова, което търсите. За да се ориентирате по-добре в пазарната ситуация, е най-добре да познавате малко по-детайлно тези устройства.

А те си имат куп характеристики и особености. Тъкмо затова в тази секция ще се спрем на по-важните от тях.

Технологии на засичане

В някои населени места е незаконно да се използват антирадари (понякога в търговски превозни средства). Именно затова полицията е разработила, нещо наречено RDD (“детектори за радарни детектори”).

Тези устройства улавят трептенията, излъчвани от приемнциите в антирадарите. Вследствие на това информират полицията, че се използва антирадар.

Именно затова множество производители вече предлагат модели, които са специално проектирани, за да ви предпазят от повечето подобни емисии. Как го постигат ли? Много просто – или елиминират съответните сигнали, или се изключват, когато засекат използването на RDD система.

VG-2 например преди е била сред популярните RDD технологии. Тя работи чрез откриването на трептения в един честотен диапазон.

Именно затова повечето антирадари днес са конструирани така, че да се предпазват от засечките на VG-2. Това обаче така или иначе е по-стар стандарт, който постепенно излиза извън употреба.

За сметка на това по-сложния тип RDD технология, известна като Spectre, се оказва по-труден за заобикаляне. Това е така, понеже Spectre работи едновременно в няколко честотни диапазона и може да улови повече емисии.

В момента на пазара се предлагат немалко антирадари, които ви предлагат недосегаемост от Spectre системите. Имайте предвид обаче, че са наистина малко устройствата, които имат възможност да преодолеят всички нива на Spectre. Това все пак е технология, която тепърва се усъвършенства и подобренията ѝ са неизбежни.

Някои модели ще ви предложат така наречената “скрита защита”. Тя ви предупреждава, след което изключва устройството.

По-скъпите и висококачествени антирадари обаче предлагат по-добра защита. И това важи както за VG-2, така и за Spectre.

Антирадарите с лазерен сензор са нещо съвсем друго. Те могат да откриват лазерните лъчи пред вас, но не и зад или встрани от вас.

Съществува обаче 360-градусово лазерно засичане. То използва два сензора, за да търси лазерни импулси по цялата окръжност, така да се каже.

Подобни модели са надеждни, но и разбира се, по-скъпички.

Чувствителност

Чувствителността на един антирадар е мярка, която ви позволява да прецените колко е добро устройството в улавянето на радарните сигнали. Разбира се, колкото по-чувствителен е даден модел, толкова по-голяма е вероятността да ви предупреди навреме за предстоящата опасност.

Така нареченият “режим магистрала” е нивото на чувствителност, на което повечето продукти на пазара са настроени по подразбиране. За сметка на това така нареченият “градски режим” ще намали обхвата или чувствителността на дадено устройство.

Защо е необходимо това? Защото по този начин ще получавате по-малко фалшиви предупреждения от различни източници на радиосигнали. А те далеч не са малко, когато става въпрос за каквато и да е градска среда.

Разнородни устройства като автоматичните устройства за отваряне на врати например работят с помощта на различни радиотехнологии. Списъкът на потенциалните радарни “лъжци” в града обаче може да расте до неограничени размери.

Някои антирадари пък разполагат с вграден GPS. Те са проектирани с чувствителност, базирана на скоростта, с която се движите. Именно затова повечето GPS модели могат да ви предложат опция за автоматична промяна на работния режим в зависимост от това с каква скорост се движите.

Ако паднете под определена скорост, антирадарът ще заработи в “градски режим”. Увеличите ли над определена скорост обаче, устройството ще премине в “режим магистрала”.

За особеностите на антирадарите с GPS ще ви дадем малко повече информация по-надолу.

Селективност

Е, вече знаете с какво се свързва терминът “чувствителност”, когато става въпрос за антирадари. Какво обаче представлява тогава селективността на тези устройства?

Селективността се отнася до способността на вашия антирадар да открива полицейски радари максимално прецизно и точно. Устройството ще игнорира в общи линии всичко останало, което не го засяга пряко.

Това включва какво ли не. От обикновени устройства за отваряне на гаражни врати до микровълнови печки, които биха могли да работят в близките честотни регистри.

Антирадарите с висока селективност могат да направят разлика между работните ленти на радара, лазера, а също и сигналите от аварийните превозни средства или крайпътните знаци.

Повечето подобни устройства, които разполагат с висока селективност, обикновено са по-високо технологични. Именно затова те често разполагат със специален дисплей, на който се показват видът и силата на сигнала.

Имайте предвид, че добрият антирадар следва да ви предложи оптималния баланс между високата селективност и високата чувствителност. Вие, разбира се, ще се стремите към възможно най-доброто, сигурни сме в това.

Имайте предвид обаче, че колкото по-нагоре отива качеството на даден продукт, толкова повече ще расте и неговата цена. Бъдете разумни и гарантирано ще направите правилния избор.

Функционалност

Разбира се, антирадарите изпълняват една основна функция. Въпреки това обаче с оглед на различни опции можете да специализирате устройството си, както намерите за добре. Възможностите на пазара са различни и всяка от тях може да повиши функционалността на бъдещата ви придобивка.

Да вземем за пример гласовите и визуалните сигнализации. Гласовото предупреждение ще ви предупреди какво е засякъл. Именно затова няма да бъде необходимо да откъсвате погледа си от движението, за да обръщате тепърва внимание на устройството си.

Визуалните сигнали обикновено представляват различни мигащи светлини. Те ще ви уведомят, че е засечен сигнал, така че ще можете да запазите устройството си тихо. Това е особено полезно, ако покрай вас има спящи пътници например.

Както е при повечето съвременни технологии, един антирадар също може да се интегрира директно във вашия смартфон. Налични са различни приложения, които позволяват на тези устройства да работят заедно.

Те могат да ви позволят например да отбелязвате местоположението на зоните за контрол. Това пък ще успее да осигури предупреждения и за другите водачи, които се движат в същата зона.

Съществуват също различни антирадари, които предават сигналите си директно към вашия смартфон чрез блутут връзка. Това позволява на подобни модели да ви предложат по-малки размери, тъй като ви спестяват необходимостта от дисплей.

Имайте още нещо предвид. Модерните автомобили вече разполагат със серия различни функции, които подпомагат водач при шофиране. Това включва функциите за автоматично спиране, предурпежденията за мъртва зона и за напускане на лентата за движение, адаптивният круиз контрол и какво ли още не.

Всички тези функции зависят от сигнали, подобни на радарните. Тези радарни движения обаче често могат да предизвикват фалшиви сигнали. И това включва не просто вашия собствен автомобил, а всички по-високо технологизирани превозни средства, които можете да срещнете по пътя.

Именно затова ви препоръчваме да се насочите към някои по-нови антирадари, разграничаващи фалшивите сигнали по-детайлно.

Качество

Когато става въпрос за качеството на антирадарите, искаме да ви обърнем внимание на два ключови въпроса, които останаха неизговорени.

От една страна, може би най-ключовата функция на един антирадар се свежда до защитата срещу Instant-On радарите. Ако подобно устройство е насочено към вас, скоростта ви е измерена още преди антирадарът в автомобила ви да ви сигнализира.

В случай че радарът е бил насочен към автомобила пред вас обаче, антирадарите с по-чувствително приемане на К-обхвата ще ви предупредят. Тъкмо високата чувствителност на К-диапазона е онова, което позволява на множество производители да рекламират продуктите си като осигуряващи незабавна защита.

От друга страна обаче, искаме да отделим малко повече внимание на антирадарите, оборудвани с GPS. Защо ли? Защото те са сред най-висококласните модели на пазара в момента и със сигурност ще ви оставят доволни от свършената работа.

Подобни устройства могат да изчислят къде се намирате и с каква скорост се движите по всяко време, докато комуникират с GPS мрежата. Това в много от случаите се оказва мощно предимство на фона на обикновените антирадари.

Да, повечето обикновени модели могат да ви сигнализират, когато около вас се използва радар. Въпреки това обаче те практически не могат да ви информират с каква скорост точно се движите.

Някои антирадари, оборудвани с GPS, дори могат да регулират чувствителността си в зависимост от вашата скорост. Това намалява необходимостта от ръчно превключване и прави тези устройства значително по-удобни за употреба.

Много от антирадарите с GPS могат също да “запомнят” районите, покрай които шофирате. Така те ще успеят да ви предупредят, ако трябва да регулирате скоростта си спрямо района.

Можете да настроите устройството да ви сигнализира, когато навлезете в район с рязко намаляване на скоростта. Бихте могли също предварително да обозначите районите с концентрация на различни по-вид камери за контрол.

Цена

Разбира се, искате да се снабдите с възможно най-качественото и високо оперативно устройство. И сами се досещате обаче, че колкото по-специализиран е вашият антирадар, толкова по-висока ще бъде неговата цена.

Когато разширите функциите на устройството, ще се наложи също да бръкнете по-дълбоко в джоба си. Именно затова ви съветваме да бъдете разумни и да съобразите предстоящата си покупка внимателно.

Преценете защо точно се нуждаете от антирадар. Проверете функциите на различните модели, но обмислете внимателно колко от тях практически ще ви бъдат полезни.

Ако даден модел радари не се използват в зоните, в които шофирате, няма да се нуждаете от антирадар за тях, нали?

Съветът ни е прост. Заложете на оптималната комбинация между чувствителност и селективност на устройството. Преценете кои от множеството му функции действително бихте използвали, и така извадете портфейла си.

Заложете на високото качество пред многообразието от опции. По-добре малко, но прецизирани, отколкото много, но излишни.

Когато вземете всички необходими фактори предвид, сме сигурни, че ще направите възможно най-добрия избор. Теглете внимателно и със сигурност ще откриете точния продукт за себе си с идеалното съотношение между цена и качество.

Как да инсталирате и използвате антирадара си възможно най-добре?

Честито! Вече сте горди собственици на идеалния антирадар. Устройството ще ви предложи всичко, което е по силите му. Необходимо е обаче и вие да му ударите едно рамо…

Ако искате да извлечете максимума от продуктивността на своя антирадар, трябва да се погрижите за неговата инсталация, настройка и употреба. Именно затова в тази секция сме ви подготвили няколко ключови съвета и насоки в тази посока…

Къде е най-добре да монтирате антирадара си?

Най-добър обхват ще получите, ако вашият антирадар е монтиран високо на предното стъкло. Това ще ви помогне да засичате сигналите по-бързо, тъй като теренът може да бъде променлив.

Друго предимство на подобен монтаж е свързано с по-трудната забележимост на устройството. Ако монтирате антирадара си ниско на предното стъкло, вероятно ще изкушите потенциалните крадци.

Трябва да се отбележи също, че немалко автомобили по пътищата са проектирани със затъмнена част от предното си стъкло. Ако монтирате антирадара си зад нея, това може да повлияе сериозно на неговата работа.

Имайте предвид обаче, че това важи само за случаите, в които става въпрос за металически затъмняване. При керамичния вариант това не е така. За сметка на това обаче керамичното затъмняване ще повлияе на лазерните антирадари.

Начинът, по който монтирате детектора, също е важен. Без значение е дали използвате доставените вендузи, или сте избрали монтаж на козирка. Все трябва да се уверите, че устройството е насочено напред и е възможно най-ниско, за да си осигурите максимална продуктивност.

Мястото на монтиране в крайна сметка обаче все пак се свежда до личните ви предпочитания. Много шофьори избират да монтират антирадарите си в близост до огледалото за задно виждане.

Това се случва, тъй като по този начин устройството не им пречи, понеже застава на естествено място, към което са свикнали периодично да насочват погледа си. Ако това не ви допада обаче, можете да намерите място на предното си стъкло, което е по-удобно за вас.

Условията са няколко. Трябва да ви бъде комфортно да поглеждате от време на време към антирадара си. В същото време обаче той трябва да ви бъде на ръка разстояние, за да задавате координатите на фалшивите сигнали или да коригирате настройките.

Обърнете внимание на настройките!

Когато включвате за първи път своя антирадар, то ще бъде настроено по подразбиране. Ако сте си взели по-многофункционален модел, той вероятно ще ви предложи опции за контрол.

Различните продукти вървят заедно с различни функции. Тъкмо затова ви съветваме да си отделите време и да настроите новата си придобивка според собствените си нужди и желания.

Проучете всички възможни режими на работа и изберете онзи от тях, който съответства на шофьорските ви навици.

Ако шофирате предимно в града например, автоматичният градски режим, с който повечето съвременни антирадари разполагат, е повече от чудесен избор. Той е проектиран за работа при по-ниска скорост и блокира повечето лъжливи сигнали.

Режимите за по-висока скорост също трябва да бъдат лесно достъпни и достатъчно оперативни. В някои случаи вие самите можете да променяте граництата на различните режими – всичко е въпрос на функционалност.

Не забравяйте – трябва да се чувствате комфортно и в сигурни ръце. Именно затова се възползвайте максимално от опциите, които имате, и индивидуализирайте своя антирадар, доколкото е възможно.

 

Е, надяваме се нашето ръководство да ви е било от полза!

А сега, както ви обещахме в началото, след като вече знаете всичко необходимо за антирадарите и техните особености, ще споделим с вас и няколко от най-добрите предложения сред разнообразието от продукти на пазара в момента…

1. Антирадар Whistler PRO-93GXI


Започваме с високо вдигната летва. Антирадарът Whistler PRO-93GXI е едно чудесно устройство, което ви предлага както радарно, така и лазерно приемане. Моделът разпознава широк диапазон от ленти, сред които X, K и KA. Благодарение на специалните си сензори устройството може да разпознае и редуцира броя на фалшивите сигнали. Този антирадар е проектиран с вграден GPS и специалните функции за изминато разстояние и Trip time. За капак цялото многообразие от възможности, което този продукт ви предлага, се контролира от елегантен и комуникативен OLED дисплей.
Купи сега

2. Антирадар Genevo Max


Genevo Max е антирадар от изцяло ново поколение. Той разполага с невероятен иновативен дизайн и обновена лазерно-сензорна технология. Прецизно програмираният му софтуер няма да ви тормози с излишни сигнали и ще ви осигури спокойно придвижване из цяла Европа. Благодарение на компактния си дизайн и серия от системи този антирадар наистина може да постигне онова, което в тази сфера наричаме “невидимост”. Устройството е проектирано с GPS и е готово да ви служи във всяка една ситуация.
Купи сега

3. Антирадар Whistler GT-438G GPS


Представяме ви още един антирадар, произведен от Whistler. GT-438G GPS е още едно устройство, проектирано с GPS, от чиито възможности можете да се възползвате на воля. Този модел може да се закрепи за предното ви стъкло с надеждна и стабилна вакуум система. Изключително фин и елегантен е. Успява да се справи със засичането на всевъзможни радари благодарение на широката си честотна лента, и то на разстояние от над километър. Устройството разполага както с градски, така и с извънградски режим на работа. Единствено от вас зависи как точно ще го използвате.
Купи сега

4. Антирадар Stelth RG300 GPS


Stelth RG300 GPS е един многофункционален антирадар, който е готов да предложи на своите бъдещи потребители сигурност на пътя. Устройството е прокетирано изключително просто и елегантно. Компактно е, монтира се изключително лесно и е готово да наостри своите сетива специално за вас. Моделът разполага с GPS, от чиято функционалност можете да се възползвате. В същото време покрива в общи линии всички актуални радарни честотни ленти – X, K, Ka, L. Честотният диапазон на този модел дори е разширен с бонус GHz. Освен това обаче разполагате и с лазерна защита, за да сте максимлано подсигурени.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

5. Антирадар Whistler PRO 93GXi GPS


PRO 93GXi GPS е последният антирадар на Whistler, който ще споделим с вас. Този модел се инсталира на предното ви стъкло със специална изключително надеждна вакуум система и е изцяло на ваше разположение. Това е пасивен антирадар, който е зареден с над 56000 точки на стационарни радарни детектори в близо 60 страни. И в това число влиза абсолютно всичко – от крайпътните камери до камерите на светофарите. Моделът върви заедно с GPS, чиято база данни ще се обновява доживотно. Е, застраховани сте – няма къде да избягате.
Купи сега

6. Антирадар PNI Laser Flare 2


На вашето внимание за десерт предоставяме PNI Laser Flare 2. Този високотехнологичен антирадар е проектиран със страхотна Target Blu Eye система, която ви предупреждава за трафик. Освен това устройството открива TETRA сигнали в честотния диапазон между 380 MHz и 400 MHz – нещо, с което немного модели могат да се похвалят. Обхватът на продукта възлиза на 100 м, така че той е най-ефективен в градска среда. Именно затова разполага и с функции, които да ви спестят взаимодействието с автоматично отварящи се врати и порти. В комплекта са включени централно звено, флашка, кабел и всички останали необходими аксесоари.
Купи сега

5/5 - (2 votes)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!