Всички категории

8-те Най-Добри Бюра

Дойде време за ново обзавеждане и си търсите бюро? Огромният избор ви обърква, вариантите са безкрайни и се чувствате в безизходица?

Знаем, че може да бъде доста трудно да избирате нови мебели, особено нещо толкова многофункционално като бюрото.

Е, за ваш късмет, ние сме направили проучване и сме подготвили всичко, което трябва да знаете!

Нека започнем от начало и видим защо бюрото е съществен елемент за всяка къща, която иска да се превърне в дом.

Бюрото е онази мебел, върху която се извършва всякаква умствена работа – от домашни на малчуганите, до офис задълженията на възрастните.

Затова е от изключително значение то да е комфортно и да предразполага използващите го да са изцяло фокусирани върху задълженията си.

Правилното бюро за вашите нужди е ключов елемент за пълноценното вършене на работа.

То трябва да е удобно, достатъчно голямо, но не твърде много, да е в подходящ стил и цветова комбинация с останалите мебели. И не на последно място – да е по вашия бюджет.

Всяко нещо, което поставяте в помещението – от цвета на стените, дизайна на мебелите, до най-малкия щрих, играе ключова роля за това да се чувствате добре. Домът трябва да носи комфорт и уединение, но да е и функционален.

Именно към това трябва да се стремите и при избора на новото ви бюро! Не забравяйте да вземете предвид личните си нужди и възможности, преди да се впуснете в голямо пазаруване.

В това ръководство сме ви представили всичко най-важно, което трябва да знаете за бюрата.

А за да сме ви от още по-голяма полза, по-долу сме ви запознали и с някои от най-впечатляващите модели на пазара.

Защо е добра идея да имате бюро у дома?

Истината е, че живеем в непредвидими времена и тенденцията напоследък е все повече офиси да се преместват вкъщи. За добро или за лошо, това надали ще се промени скоро.

Дори започна да се спекулира, че работата от вкъщи ще се превърне в новата нормалност. А за да се върши една работа качествено, то несъмнено трябва да имате удобно офис пространство у дома.

Бюрото е ключовият елемент за едно такова пространство. Винаги е било препоръчително човек да има бюро вкъщи, но вече като че ли се превърна в необходимост.

Бюрото не трябва просто да бъде място, върху което да оставите вашия компютър или лаптоп. То може да се използва за много други практини причини.

Като инвестирате в здраво, добре направено и комфортно бюро, ще си гарантирате, че ще притежавате продукт с най-високо качество.

Купувайки бюро от доказал се производител, можете да сте сигурни, че ще получите мебел с неоспоримо качество и естетика. В допълнение към това, можете също да бъдете сигурни, че бюрото ви ще бъде изработено от здрави, изискани и издръжливи материали.

Но не само домашният офис е причина да инвестирате в тази мебел. Бюрото дава изключителни предимства, които не може да откриете в друга мебел. Нека разгледаме някои от тях.

Подобрява концентрацията

Работата от вкъщи има много предимства, не на последно място, от които е 30-секундното пътуване до работното място.

И докато много хора смятат, че работата от вкъщи означава, че можете да работите на дивана, в задния двор или дори от леглото си, в крайна сметка може да откриете, че сте най-продуктивни, когато работите на „подходяща“ работна станция – а именно бюро и стол.

И независимо от това как декорирате, обзавеждате или настройвате домашния си офис, има няколко ключови елемента за създаване на пространство, което допринася за качествена работа вкъщи.

На всички ни се е случвало да прекараме поне един ден седнали (понякога дори и легнали) на дивана, опитвайки се неудобно да балансираме лаптопа си на колене, с цел да изпълним всяка задача. Но въпреки усилията ни, телевизорът стои включен пред нас и ни разсейва много успешно.

Работата в общото пространство, като вашата кухня или хол, може да има отрицателно въздействие върху концентрацията и продуктивността.

Ако, обаче, извършвате работните си задължения от собственото ви бюро, в тихо пространство, ще успеете да се съсредоточите напълно.

Независимо дали сте си поставили определено време за конкретна задача, докато работата ви приключи, бюрото създава условия за т.нар. “продуктивна зона”.

Нека не пренебрегваме и малчуганите, на които в определени ситуации им се налага да се обучават онлайн.

Определено работно пространство с бюро позволява не само на вас, но и на детето ви да се съсредоточи и да бъде мотивирано да свърши училищните си задължения без да се мотае излишно.

Също така, едно добре обособено бюро предоставя зона за по-творчески дейности като рисуване, четене и игри!

По-висока организираност

Въпреки че неорганизираността не е най-често срещана при възрастните, тя е доста разпространена сред студентите.

Ако вие сте студент, или пък вашето дете минава през тази възраст, инвестицията в бюро е най-добрият подарък, който може да си направите.

Студентите са известни с това, че често са твърде заети и неорганизирани. Най-вече, когато става въпрос за учене и писане на курсови работи преди крайния срок. Но не е нужно да се вписвате в този стереотип!

Наличието на бюро за учене е чудесен начин да гарантирате, че вашите книги, учебници, бележки, записки и училищни материали могат да се съхраняват спретнато на едно място.

Вече няма да ви се налага да губите време в търсене на учебника, който сте изгубили, но сте убедени, че сте оставили на кухненската маса – или беше до дивана?

Уверете се, че работното ви пространство е организирано и че всичко, от което се нуждаете, е на една ръка разстояние.

С организираното бюро ще се възползвате от повишените нива на производителност, както и от подобрените умения за управление на времето. Това означава да изпратите работата си преди крайния срок!

Учи на отговорност

Всички живеем в по-взаимосвързан свят, така че дори и да не се нуждаете от бюро за работата си, наличието на такова у дома ви позволява да влизате онлайн. Там можете да общувате с приятели и семейство и да се наслаждавате на сърфирането онлайн.

Закупувайки бюро, вие обособявате пространство, което трябва да бъде поддържано чисто и подредено.

Децата, които имат техни бюра, дори могат да развият чувство за собственост върху работното пространство. По този начин ще се чувстват горди от работата, която са свършили там и колко подредено са поддържали мястото.

Удобство

Не по-малко важно е удобството, което детето ви ще има ако има свое бюро.

Диванът е удобен, но не е здравословен, когато се опитвате да вършите работа.

Специалното работно пространство, с удобен стол за поддържане на добра стойка, е също толкова важно за развитието на детето у дома.

Добрата стойка и адекватната опора на тялото са това, което ще ви помогне да се предпазите от бъдещи здравословни усложнения.

Подобрява качеството на съня

Изненадващо, но факт – това предимство също можем да препишем на притежаването на бюро у дома.

Без бюро много студенти често избират да учат от комфорта на леглото си. Въпреки това, работата от тези места, вероятно ще повлияе на енергийните ви нива, както и на съня ви.

А както знаем, двете са ключови за успеха в обучението, а и в работата.

Доказано е, че ученето в леглото може да причини нарушение на съня сред учениците, което дори може да доведе до безсъние.

Навикът да учите в леглото, както и стресът и тревожността, които идват с него, означават, че почивката ви и опитът да заспите може да бъде почти невъзможно!

Използването на лаптопи или телефони за учене също може да има ефект поради синята светлина, излъчвана от екраните.

За да избегнете това и да подобрите навиците си за спане, ученето на бюро ви позволява да разделите времето за работа и сън.

Често работата на бюро може да бъде по-продуктивна и може да помогне за облекчаване на стреса и тревожността, изпитвани, когато натискът от ученето е твърде голям.

С бюрото ще си гарантирате, че леглото ви е място само за релаксация и спокойствие! Това ще ви насърчи да спите по-добре, както и да подобрите качеството на съня ви.

Цялостна грижа за вашето здраве

Ако решите да учите и работите на място, различно от специално обособено за целта бюро, това може да се отрази негативно върху вашето психично здраве и благополучие.

Независимо дали търсите бюро, на което детето ви да си пише домашните, или такова, което ще е необходимо за самите вас, инвестирането в бюро е от съществено значение, за да останете щастливи и здрави.

Разпределянето на място за учене и работа в дома ви гарантира, че ще останете фокусирани върху задълженията си, така че да можете да си поставяте високи цели, да останете организирани и да успеете в кариерата си.

Освен самата работа, също е важно да помислите как ще се отпуснете и ще се изключите от онлайн средата.

Наличието на бюро, от което можете буквално да се отдалечите, е от решаващо значение за възможността да си направите достатъчно много почивки.

Всичко това може да ви позволи да поддържате нивата на стрес под контрол и да се уверите, че се грижите за цялостното си благосъстояние.

Какви модели бюра разпознаваме?

Бюрата са най-добрата мебел за работа и учене, както в офиса, така и у дома. Идеалното бюро може да бъде центърът на всяко пространство, посветено на определена дейност, независимо дали е хоби, работа, учене или просто забавление.

Възможностите, които ще срещнете при закупуването на бюро са неограничени. Затова искаме да ви помогнем да разберете кои са разновидностите на стил, функция и форма, за да откриете перфектното бюро за вас.

Конструкцията на тази мебел включва голямо разнообразие от категории, започващи от по-традиционните модели от дърво до високотехнологични, минималистични стоманени и стъклени дизайни.

Всяка категория се фокусира върху специфичен диапазон на използване, включително писане, работа с компютър, работа на секретар, директорски бюра и други.

Всеки стил, материал и завършеност придават уникален щрих на стаята, в която се помещава. Така че изборът на подходящ модел включва, както оценка на външния вид, така и на функционалността.

Бюрата са класифицирани в много различни категории. От тънки, минималистични модели до големи офис бюра, избраната от вас категория бюро ще определи стаята, в която стои.

Колкото повече знаете за различните видове, толкова по-лесно ще бъде да изберете този, който ще функционира и ще изглежда най-добре във вашия домашен офис.

А сега, нека разгледаме някои от най-популярните модели бюра…

Бюро за писане

Това са минималистични, отворени бюра с минимално място за съхранение и голям работен плот.

Бюрата за писане са идеални за поставяне до стена или в средата на домашния офис. Този дизайн е по-подходящ за лаптоп, отколкото за настолен компютър за офис работа.

Бюрата за писане се предлагат в голямо разнообразие от стилове, вариращи от малки и обикновени до елегантно и модерно произведено дърво. Директният, консервативен стил стои елегантно в почти всяко пространство.

Въпреки че някои нямат чекмеджета или други функции, повечето включват поне малки рафтове или чекмеджета под основната повърхност за писане. Те са идеални за практични хора, които просто се нуждаят от обикновена и не разсейваща повърхност, за да се съсредоточат върху писането.

Обикновено имат тънки крака, защото не са проектирани да поддържат много предмети за съхранение.

Бюрото за писане ви позволява да вършите работата си, независимо дали прекарвате време в писане на следващия си роман или работите по плащането на сметките. То ви предлага изчистено пространство без други детайли на офис бюрата, от които може да нямате нужда.

Бюрата за писане се предлагат във всеки стил, дизайн и материал, които може да си представите, така че да останете верни на вашия собствен вкус, когато избирате нова мебел за домашния ви офис.

Бюро за компютър

За разлика от бюрото за писане, компютърното бюро ви дава цялото пространство, от което се нуждаете, за да поберете всички технологични устройства за качествена работа от вкъщи.

Може би компютърните бюра са най-практичните от всички бюра за домашен офис, защото осигуряват достатъчно място както за самия компютър, така и за монитора, а и за съхранение на всички компютърни аксесоари, кабели и периферни устройства, от които може да се нуждаете.

Ключов елемент на този модел е специално предназначеното място за клавиатура.

Тъй като все повече хора преминават към използване на лаптопи, голямото компютърно бюро може да осигури повече място за съхранение, отколкото всъщност се нуждаете.

Заетите семейства с много електроника, обаче, неизбежно ще намерят начини да използват това пространство.

Бюро за изпълнителен директор

Това бюро е кралят в света на домашния офис.

С много място за съхранение от чекмеджета, заедно с често огромен плот, тези резбовани дървени мебели придават усещане за величие и вечна привлекателност, която се отличава от другите стилове.

Те често включват ключалка за заключване на чекмеджета за секретна документация и оборудване.

Бюрото на изпълнителния директор може да обхваща голямо разнообразие от стилове и форми, включително правоъгълно бюро, бюро с Г-образна форма и масивни офис обзавеждания.

Подобно на бюрата за писане, бюрата за изпълнителен директор имат плоска, лъскава повърхност отгоре, което увеличава видимостта на потребителя по време на срещи.

Изпълнителните бюра се отличават с дълбоката и широка повърхност за писане, която собствениците могат да използват за съхранение на всякакъв вид документи.

Тези бюра са с огромни размери и заемат доста място – поради това се използват повече в офис сградите, отколкото в домовете, но придават царствен щрих на всеки домашен офис.

Бюрата, изработени от махагон правят невероятно впечатление, особено ако работите редовно от вкъщи и искате да създадете офис или библиотека. Те са идеални за бизнес професионалисти с амбиция и искрено желание да впечатлят клиентите си.

Тези бюра често се съчетават с големи кожени столове, за създаване на още по-голямо величие.

Ъглово бюро

Ъгловите бюра могат да бъдат удобно решение за проблеми с пространството, благодарение на компактното им разположение.

Те могат да осигурят повече пространство за работния плот на по-малка площ или голямо Г-образно разпределение, в зависимост от размера, към който се стремите.

Най-добрият аспект е способността им да осигурят допълнително място за краката.

В домашните офиси, ъгловото бюро може да бъде най-добрият вариант, който да закупите.

Благодарение на дизайна му, то поддържа основната част от стаята отворена за други цели.

Има разнообразие от стилове, от които да избирате, от малки ъглови оформления, до големи плотове за бюро.

Съществуват дори модели с рафтове, които позволяват съхранение на книги и други предмети.

Ако имате прозорец с прекрасен изглед, разполагането на ъгловото бюро под прозореца може да бъде чудесен начин да сте по-мотивирани да вършите работата си, наслаждавайки се на пейзажа отвън.

Бюро за секретар

Това е вид бюро, чийто работен плот е покрит с библиотека, обикновено затворена с врати или чекмеджета. То представлява висока и тежко украсена мебел.

Бюрата за секретар са проектирани с чекмеджета и място за съхранение, което ги прави чудесни за хора, които трябва да пишат и попълват документи на ръка.

Те са добър вариант за запалените писатели, които искат романтичен чар в стаите си, както и за собствениците на апартаменти, които нямат място, но от време на време трябва да работят от вкъщи.

Тези бюра не са напълно плоски отгоре, а имат малка вградена кутия, която се издига от задната част на бюрото. Те излъчват красив винтидж чар, но все още се предлагат в различни вариации, за да отговарят и на съвременните пространства.

Класическите цветове на бюрото за секретар включват махагон и череша, но опциите от дъб и бял цвят стават често срещани.

Тези бюра обикновено не са предназначени за настолни компютри или принтери. Особено ако моделите имат падащ капак отпред, който затруднява съхраняването на големи устройства.

Някои по-големи съвременни секретарски бюра обаче могат да имат доста функции. Например допълнително място за клавиатура. По-малките секретарски бюра обикновено имат достатъчно място за лаптоп и мишка, така че да се разположат удобно.

Плаващо / Стенно бюро

Този тип бюро се монтира директно върху стена, като спестява напълно цялото налично пространство на пода.

Често монтирани с рафтове, тези бюра са изключително полезни за помещения с ограничено пространство. Плаващото бюро е идеално за общежития или спални.

Плаващите бюра се прикрепят към стена и имат минимални или никакви странични опори.

Някои се сгъват, за да освободят място, когато бюрото не се използва. Те са идеалният начин да запазите отвореното си пространство и без претрупване в домашния си офис.

Те добавят модерен, минималистичен чар към слънчевите пространства, където по-голямо бюро може да направи стаята да изглежда малка. Предлагат се в редица цветове и изкуствени дървени покрития.

Плаващите бюра обикновено са неподходящи за тежки настолни компютри или всякакви цели, които изискват значително тегло. Потребителите трябва да внимават да спазват всички инструкции за инсталиране и ограниченията на теглото.

Те обаче са отлична инвестиция за хора, които рядко работят от вкъщи, както и за деца, където да учат. Младите хора, които се опитват да направят стаята си отворена и привлекателна, ще открият, че плаващите бюра са отличен вариант.

Какво трябва да имате предвид, когато избирате бюро?

Независимо дали търсите бюро, за да можете да работите от вкъщи, или просто искате да създадете пространство, където да се занимавате с хобитата си, да откриете правилното бюро за вашето пространство може да бъде трудно.

От объркващите опции за размер до намирането на правилната форма за вашата стая, изборът на идеалното бюро не трябва да ви причинява главоболие.

За да сте сигурни, че можете да използвате бюрото си удобно и продуктивно, от съществено значение е да изберете такова, което ви дава работното пространство, от което се нуждаете. Не по-малко важно е да отговаря на работата, която вършите, или на вашите хобита.

За да ви помогнем да изберете правилното бюро за вас, ние сме събрали най-добрите ни съвети, които с нетърпение искаме да споделим с вас…

Размер

Ако допуснете грешката да закупите бюро с неправилен размер за вас и вашето пространство, то може да окаже огромно влияние върху това колко практично ще бъде. Също и означава, че може да се наложи да преминете през трудностите при връщането му.

Закупуването на бюро, което е или твърде голямо за вашето помещение, или твърде малко за начина, по който работите, може в крайна сметка да има отрицателен ефект върху вашата производителност и комфорт.

За да избегнете това, важно е да обмислите позиционирането на бюрото си, преди да го закупите. Това ще помогне да си гарантирате, че бюрото ви е разположено достатъчно близо до захранващи точки, има подходящо осветление и е в спокойна и тиха зона.

След като разберете къде възнамерявате да позиционирате бюрото си, можете да измерите пространството, за да видите какъв размер на новата мебел ще ви върши най-добра работа.

Отделянето на време за правилното измерване на вашето пространство ще ви даде точни размери на ширината, дълбочината и височината, които ще бъдат идеално подходящи за вашия дом – просто не забравяйте да вземете предвид стола си и всяко място за съхранение, от което може да се нуждаете!

Ако нямате много място, може да откриете, че стандартното офис бюро не е правилният избор. В този случай разгледайте какви компактни бюра са налични, за да видите дали това е по-добрият вариант за вашия дом.

Повечето бюра на пазара за домашна работа се предлагат с удобна дълбочина от 60 см, а не стандартът за бюро от 80 см, което означава, че са по-подходящи за по-малки пространства, като вашия домашен офис.

Форма

За да поддържате домашния си офис функционален и да се възползвате максимално от наличното пространство, е важно да изберете възможно най-добрата форма на бюро.

Създаването на функционално и практично работно пространство също ще гарантира, че можете да работите по ефективен начин, както и да сте организирани.

Правоъгълните бюра са най-популярният избор и могат да бъдат чудесни за намиране на специфична форма за вашата стая. Тази форма на бюро често се предлага в различни размери по ширина и дълбочина. Те са идеални за поставяне в ъгъл, до стена, в центъра на стаята или за създаване на комбинация от бюра.

Важно е, обаче, да се отбележи, че макар и многобройните опции за размер да ви предоставят голямо разнообразие, бюрото с правоъгълна форма може да бъде ограничаващо за тези, които се нуждаят от повече работно пространство.

За тези, които искат да използват домашните си бюра за работа с множество компютърни екрани или за хобита, които изискват малко повече място, ъгловите бюра могат да бъдат чудесна алтернатива.

Ъгловите бюра, както подсказва името им, са идеални за поставяне в ъгъла на стаята, така че са добър вариант за по-нетипични пространства. Големият размер на ъглово бюро обаче може да бъде малко обезсърчаващ, когато вземете предвид количеството пространство, което тази форма на бюрото ще заема във вашата стая.

Избирането на бюро Wave може да бъде добър компромис между получаването на голяма работна площ, без да заемате твърде много място в стаята си. То ви предоставя предимствата на правоъгълното бюро, като същевременно ви дава по-голям плот за допълнителни предмети.

Допълнително място

Ако няма никакво място за съхранение, домашното ви бюро бързо може да стане претрупано и неорганизирано.

На свой ред, това може да направи работно ви пространство да изглежда неподредено и няма да ви насърчи да бъдете продуктивни или креативни.

Изборът на бюро с чекмеджета е идеален начин да поддържате работното си пространство организирано и да сте сигурни, че всичко необходимо е на една ръка разстояние.

Комбинацията от бюро и място за съхранение също може да ви помогне да спестите място в дома си, както и да сте сигурни, че разделяте работата и личния си живот.

Възможността да сте в състояние да съберете работата, хобито или игрите, ще ви помогне да оставите стреса на бюрото си, за да можете да се насладите на останалата част от вечерта.

Намирането на по-креативни начини за добавяне на място за съхранение във вашето помещение, независимо дали е голямо или малко, също може да помогне да се гарантира, че вашата работна зона остава използваема и практична.

Шкафовете или чекмеджетата могат дори да подобрят ефективността на вашата работа! По този начин вече няма да е необходимо да губите време в търсене на конкретен документ.

Бюро с много малко чекмеджета може да има модерна визуална привлекателност, но такова бюро може да не е практично.

Бюро с повече чекмеджета, отколкото всъщност ще използвате, може да изглежда твърде затрупано и непривлекателно.

Помислете какви предмети трябва да държите на разположение, когато сте седнали, и използвайте тази информация, за да определите колко място в чекмеджето ви е необходимо.

Ако пространството не е проблем, тогава можете да помислите за по-голямо бюро. Неговите шкафчета биха могли да функционират като допълнително място за битови предмети, както и като работни материали.

В крайна сметка допълнителното място за съхранение на вещи никога не е излишно и винаги се намира с какво да бъде запълнено!

Цвят

Когато вече сте се спрели на модел практично домашно бюро, важно е да изберете такъв цвят, който да допълва вашия интериорен дизайн и съществуващите мебели.

Това е от изключително голямо значение ако ще поставяте новото бюро в многофункционална стая като хол или трапезария.

Бюро в естествен дъбов цвят е чудесен избор за комбиниране, ако вече имате бели или дървени мебели. Този вариант би бил идеален, както за модерни, така и за малко по-традиционни домове.

Ако пък търсите бюро, което да придаде цвят в домашния ви офис, съществува богата гама от палитри, с които да озарите вашето пространство, за да сте сигурни, че е приятно място за работа.

Бюджет

Въпреки че го включваме накрая, бюджетът е едно от първите неща, за които да помислите, когато планувате нова покупка. Не можете да направите много, докато не разберете колко може да си позволите да похарчите.

Покупката на нова мебел невинаги е изгодно, но за да сте сигурни, че влагате парите си правилно, трябва да си изготвите предварителен бюджет.

Преценете собствените си възможности и спрямо тях и нуждите си, за да получите крайната сума.

Познаването на вашия бюджет ще ви помогне да стесните избора си, така че задачата да не изглежда прекалено тежка и да не отнема толкова време.

На пазара се предлагат изключително изгодни бюра, които не са за подценяване. И в крайна сметка не забравяйте, че колкото по-качествена мебел закупите, толкова по-голяма гаранция за качество получавате!

 

Е, време е да ви представим и някои от най-добрите предложения за бюра на пазара в момента…

1. Бюро Irim BetaБюрото Irim Beta представлява бюро за компютър, с висока поставка за монитор. Изградено е от ПДЧ материал, което го прави не твърде тежко и лесно подвижно. Цветът му не е ангажиращ и лесно се вписва във всеки интериор. Компактно е и не заема много място.
Купи сега

2. Бюро Мебели Богдан модел 133Това бюро е изключително компактно, което го прави перфектно за използване от деца. Може да го разположите директно в детската стая на вашия малчуган, където той да си пише домашните, без да се разсейва. Изработен е от ПДЧ и два контрастиращи цвята, така че да се съчетава, както със светли, така и с тъмни мебели.
Купи сега

3. Бюро Sani Sani PacoТова бюро е идеално за любителите на нетипичните дизайни. Въпреки, че моделът му е сравнително класически, цялостната изработка е доста по-интересна от типично срещаните бюра. Цветовете са натурален дъб и антрацит и би се вписало идеално, както в домашния офис, така и в спалнята ви. Има рафтове за съхранение и кабелно отделение в капака, за да сте сигурни, че всичко ще бъде подредено и на мястото си!
Купи сега

4. Бюро Caerus CapitalБюрото Caerus Capital е в класически дизайн и изящен черен цвят, който може да добави изтънчена нотка във всяко помещение. Този модел е чудесен за хора, които работят от вкъщи, защото има място за монитор, принтер и всякакви други принадлежности, които използвате в работното си ежедневие. Работният плот е голям и позволява спокойна работа.
Купи сега

5. Бюро EvimТова бюро е идеално за използване от деца, които имат нужда от допълнително място за учене или пък за рисуване. Размерът му не е твърде голям и няма да заема много място в дома ми, където и да решите да го разположите. Освен това е изключително лесен за инсталиране.
Купи сега

6. Бюро vidaXLТози модел е съчетание между бюро за компютър и бюро за писане. Това ви гарантира предостатъчно място за извършване на всякаква работа, както и достатъчно пространство за организиране на офис принадлежностите ви. Разполага и с изтеглящ се плот за клавиатура.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

7. Бюро InnovaGoodsТози модел е създаден за стена и има изключителен дизайн. Разполага с черна дъска за писане и рисуване, както и с коркова дъска за закачане на бележки. Тази мултифункционалност съвсем не е за сметка на качеството! Може да сте спокойни, че с това бюро вашето дете ще е подсигурено с идеално място за учене, рисуване, пространство за хоби и компютърни игри.
Купи сега

8. Бюро Gaming TRUST GXT711 DominusТози иновативен модел е чудесен за всички геймъри. Бюрото разполага с работен плот, който е достатъчно голям да събере вашия компютър и периферни устройства. Има висококачествено PU покритие и фино текстурирана повърхност, която позволява оптимална работа на мишката.
Купи сега

5/5 - (1 vote)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!