Всички категории

7-те Най-Добри Интериорни Врати

Ако сте в търсене на интериорна врата за дома си, попаднали сте, където трябва! Ние знаем, че изборът на нова врата може да бъде объркващ, труден и много бавен процес, но ще се опитаме да ви уленсим максимално…

Интериорните врати са често пренебрегван, но важен елемент от дизайна на всеки дом.

Съветваме ви да подходите с мисъл и с помощта на няколко прости стъпки да вземете най-правилното решение за вас! Привлякохме ли любопитството ви? Продължете да четете, за да бъдете максимално информирани.

Когато строят или преустройват дом, много собственици обръщат малко внимание на своите интериорни врати, като често избират една и съща вградена или панелна врата за всяка стая в къщата. Въпреки, че това отговаря на функционалните нужди, то не винаги осигурява естетическа стойност.

Интериорните врати са един от най-видимите дизайнерски елементи във вашия дом и имат визуално въздействие, което не бива да се подценява.

Интериорните врати отговарят на редица функционални нужди, включително осигуряване на уединение и сигурност, буфериране на шума и осигуряване на разделяне между стаите. Те трябва да могат да издържат на постоянна употреба. Възможно е да намерите интериорни врати, които отговарят на всички тези нужди, без да жертвате стила.

Когато избирате интериорни врати за вашия дом, се старайте да изберете такива, които са с един и същи цвят, покритие или общ стил, за да осигурите последователност и сплотеност в целия ви дом. Докато повечето модели са боядисани в бяло, използването на цветни или естествени дървесни цветове може да добави изтънченост и драматично въздействие.

В това ръководство сме ви представили всичко най-важно, което трябва да знаете за интериорните врати. А за да сме ви от още по-голяма полза, по-долу сме ви запознали и с някои от най-впечатляващите модели на пазара.

Интериорна врата с какъв дизайн да изберете?

Материалите, които избирате за вашата интериорна врата, играят ключова роля за нейното качество и естетически вид. Въпреки че вкусът и стилът не са за пренебрегване, важно е да се вземат предвид и други фактори.

Вратите от външната страна на вашия дом се различават значително по вид материал от вашите интериорни врати, но самите интериорни врати също могат да бъдат различни в зависимост от вида и предназначението на помещението.

Материалите за интериорните врати обикновено се избират въз основа на това как ще се използва помещението и дали е необходима допълнителна звукоизолация, за да се предотврати шумът вътре или навън. Например вратите на вашата баня и спалня може да се нуждаят от различни материали от тези, използвани за дрешници или други зони/стаи на вашия дом.

И така, какви са тези материали и кога се използват? Нека обърнем по-задълбочено внимание на различните видове…

Масивни дървени врати

Дървените интериорни врати са традиционен вариант за тези, които искат да имат класическа нотка в дома си. Придават усещане за топлина, уют и естествена красота на интериора.

Често предпочитана от хора с вкус към традиционното, интериорната врата от масивно дърво може да осигури топъл и естествен вид на помещението. Тези врати се изработват от различни дървесни видове, вариращи от класическа твърда дървесина като махагон, до по-евтина иглолистна дървесина като бор.

Тъй като се използват толкова много дървесни видове, цените за този вид материал варират значително. В по-голямата си част обаче масивната дървесина обикновено е най-скъпият материал за интериорни врати. Най-популярното дърво за интериорни врати е череша, орех, клен или хвойна.

Собствениците на жилища трябва да имат предвид, че независимо от вида дърво, цялото масивно дърво ще се свие или разшири с променящите се температури и влажност. Най-добре е да избягвате използването на интериорна врата от масивно дърво в баня или друго помещение, където ще е изложена на много влага.

Благодарение на естествените си шарки, тези врати могат благоприятно да подчертаят интериора на жилища, направени в класически стил, рустик или етно дизайн.

Предимства на дървените врати:

 • те са издръжливи и здрави;
 • качеството им не се влошава много дълго време;
 • устойчиви са на драскотини и пукнатини;
 • осигуряват луксозен вид на всяко помещение;
 • също така са отлични звукоизолатори.

Недостатъци на дървените врати:

 • те са доста по-скъпи в сравнение с други видове материали за предварително окачени врати;
 • склонни са към деформация във влажни условия, така че не е препоръчително да ги използвате в бани.

Ако решите да изберете масивна дървесина за интериора на къщата си, е много добра идея да направите дома си удобен и топъл.

Врати от стъкло

Тези, които предпочитат модерни дизайнерски стилове като хай-тек или неокласицизъм, могат да изберат стъклени интериорни врати. Благодарение на богатия избор от цветове, модели и форми на стъклени прегради, те стават все по-популярни сред купувачите.

Като алтернатива на традиционната дървена интериорна врата, стъклените врати бързо набират популярност. Те могат да предложат по-стилен, рационализиран вид от стандартната дървена или MDF врата. Докато техните стъклени вложки правят тези врати по-скъпи от другите стилове интериорни врати, стъклените модели са все още по-евтини от класическата врата от масивно дърво.

Предимства на стъклените врати:

 • те са лесни за почистване;
 • не са склонни към корозия, ръжда, деформация при условия на висока влажност;
 • имат различни шарки и можете да изберете какъвто цвят и рисунки желаете;
 • вратата може да бъде прозрачна или матирана в зависимост от вашите желания;
 • по-евтини са от дървена и метална врата;
 • пропускат слънчева светлина и топлина в помещението;
 • модерните стъклени врати са много устойчиви на драскотини и удари.

Недостатъци на стъклените врати:

 • те са обект на често замърсяване и отпечатъци от ръцете, особено ако в къщата има малки деца;
 • не са звукоизолиращи;
 • позволяват по-малко уединение от дървените врати.

Можете да поръчате стъкло с всякаква форма и рамка, за да направите дома си по-светъл, просторен и модерен.

Врати от метал

Стоманените врати стават все по-популярни сред клиентите поради по-достъпната им цена и модерен външен вид. Този тип врати са най-предпочитани от любителите на индустриалния интериорен дизайн. Нека все пак обърнем внимание на плюсовете и минусите им.

Предимства на металните врати:

 • те са издръжливи и сигурни;
 • цената им е много по-достъпна от цената на дървените врати;
 • те са енергийно ефективни.

Недостатъци на металните врати:

 • Склонни са към драскотини и вдлъбнатини, които са забележими и трудни за ремонт;
 • Чувствителни са към температурни промени, така че не препоръчваме да ги използвате за баня или мокро помещение.

Врати с MDF покритие

Дървесината със средна плътност (MDF) е конструиран дървен продукт, направен от рециклирани дървесни влакна, и се е превърнал в един от най-разпространените материали за интериорни врати поради своята достъпност и издръжливост.

За разлика от традиционната дървена интериорна врата, MDF вратата е устойчива на изкривяване и няма текстура на дървесни зърна, което прави вратата гладка и лесна за боядисване.

Предимства на MDF вратите:

 • материалът е изключително издръжлив;
 • той е много по-устойчив на температурни промени и влажност от дървото;
 • вратите са леки и не изглеждат обемисти;
 • те са лесни за боядисване и поддръжка.

Единственият недостатък на MDF вратите е, че те не са зърнести като истинското дърво.

Врати с твърдо ядро

Има някои съществени разлики между вратите с куха и масивна сърцевина. Последните са направени от формовани композитни екстериори или понякога от шперплат.

Интериорната врата с масивно ядро ​​може да предложи подобна шумо- и температурна изолация като вратите от масивно дърво, но на много по-ниска цена. Обикновено изградена с външна облицовка, изработена от шперплат или формован композит, вратата с твърда сърцевина е пълна със смес от дървесни влакна, която имитира усещането за здравина на масивно дърво.

Въпреки че нищо не може наистина да замени истинското дърво, кутията за врата с твърда сърцевина все още е отлична и бюджетна алтернатива. Ако се опитвате да поддържате разходите по-ниски, използването на врата с масивна сърцевина вместо врата от масивно дърво е добър вариант.

Предимства на вратите с твърдо ядро:

 • вратата с масивно ядро ​​възпроизвежда привлекателността на дървената врата, но е доста по-бюджетна;
 • имат добра изолация и звукоизолация;

Недостатъци на вратите с твърдо ядро:

 • те не са устойчиви на тежки климатични условия: влага, топлина и студ.

Врати с кухо ядро

Докато интериорната врата с масивна сърцевина е направена от смес от дървесни влакна за по-добра симулация на масивна дървесина, вътрешността на вратата с куха сърцевина е празна. Тези врати обикновено са най-бюджетният дървен вариант за интериорни врати.

Интериорните врати с куха сърцевина са точно това, което звучат – те предлагат външен панел, изработен от шперплат или формован композит с куха вътрешна част. Въпреки че има многобройни приложения за кухите врати във вашия дом, те не предлагат потискане на шума по начина, по който може масивната врата. Освен това са много по-леки и следователно не са толкова издръжливи като масивното дърво.

Предимства на вратите с кухо ядро:

 • те са най-бюджетните врати, защото са направени от шперплат или формован композит;
 • могат лесно да се боядисват и поддържат.

Недостатъци на вратите с кухо ядро:

 • Тези врати не са особено издръжливи;
 • не са устойчиви на температурни промени и влага.

Какви видове интериорни врати се предлагат?

Независимо дали просто сменяте една или две врати, за да освежите дома си, или се захващате с цялостен ремонт, вашият избор на вътрешни врати не е за подценяване. Грешно избраният модел може да провали естетиката на цялото помещение и да обезсмисли иначе добре планираната ви реновация.

Вероятно вече сте наясно, че има огромен избор от стилове, материали и конфигурации, които се предлагат и всичко се свежда до това какво искате и от какво имате нужда.

Можете да изберете врати, които се открояват или врати, които се сливат със стените. Врати, които се люлеят, сгъват или плъзгат, врати, които отварят жилищното ви пространство, или врати, които не заглушават шума.

Каквито и да са вашите приоритети, струва си да знаете възможностите си и да прецените предимствата на всеки модел. Само по този начин ще намерите правилния стил, за да завършите трансформацията на вашия дом.

Различните видове вътрешни врати са подходящи за различни помещения и функции и всяка има своите предимства и недостатъци.

Нека се фокусираме върху всеки отделен стил, за да внесем по-голяма яснота…

Плоски врати

Плоските врати са тип врата на панти с проста, равна повърхност – без ламперия или корнизи. Ако търсите бюджетни вътрешни врати, които пасват точно, това е универсален и икономичен вариант, който може да изглежда добре във всяка стая и всеки дом.

Тези врати обикновено са с лека куха сърцевина и могат да бъдат боядисани, за да отговарят на стила на вашия дом.

Предимства:

 • Рентабилни
 • Гъвкав стил
 • Опции за монтаж и покритие
 • Съгласуваност в целия дом
 • Здрави и издръжливи

Недостатъци:

 • По-малък дизайнерски интерес от панелните врати
 • Няма светлинен поток

Коя е най-подходящата стая за плоска врата?

Този тип врати са толкова изтънчени и гъвкави, че могат фино да допълнят вашия декор във всяка стая. Има все пак някои помещения, които биха били по-подходящи да приютят този тип врата:

 • Кухня
 • Мокро помещение
 • Хол
 • Трапезария
 • Домашен офис
 • Спалня
 • Баня

Панелни врати

Панелните врати обикновено са врати с панти, които са разделени на вертикални или хоризонтални панели, за да добавят интересна интериорна нотка. Те могат да се използват за създаване на широка гама от различни дизайни, независимо дали искате традиционен или съвременен вид.

Можете дори да включите стъклени или огледални панели за допълнителна визуална привлекателност и светлинен поток. Конструкцията на шината и релсите на тези формовани вътрешни врати помага за укрепване на дървения материал срещу изкривяване, подуване или свиване.

Предимства:

 • Интересен и привлекателен дизайн
 • Традиционен или съвременен стил
 • Здрава и еластична конструкция
 • Включете стъкло за светлинен поток или огледала за стил и удобство

Недостатъци:

 • Изискват повече място

Коя е най-подходящата стая за панелна врата?

Тези интериорни врати са популярен избор за използване във всяка стая. Балансират стила с функционалността и могат лесно да отговорят на вашия интериорен дизайн. Също така са устойчиви и издръжливи, за да се справят с честата употреба в зоните с голям трафик хора в дома ви.

Изключително подходящи са за позициониране в:

 • Кухня
 • Хол
 • Трапезария
 • Домашен офис
 • Спалня
 • Баня

Френски врати

Френските врати обикновено са набор от двойни врати, които включват стъкла отгоре до долу. Популярен избор за постигане на хамптънския стил, френските врати могат да се използват и за свързване на вътрешни жилищни помещения, без да блокират светлината.

Можете да изберете изцяло стъклени врати с дървена рамка или множество по-малки стъкла, за да постигнете този класически, континентален чар.

Предимства:

 • Класически и стилен дизайн
 • Максимален светлинен поток между стаите
 • Подсилено стъкло за безопасност и изолация
 • Запазете усещането за отворен дизайн, дори когато вратите са затворени
 • Избор на дизайни както за традиционни, така и за съвременни стилове

Недостатъци:

 • По-малко уединение от плътните врати
 • Необходима е повече поддръжка по отношение на почистването

Коя е най-подходящата стая за френска врата?

Френските врати са чудесен избор за семейни жилищни помещения и трапезарии, тъй като не губите усещането за светлина и ефир, когато вратите са затворени.

Много подходящи са ако имате домашен офис, тъй като ви позволяват да затворите вратата на останалата част от дома, като същевременно следите с едно око какво се случва.

Други подходящи помещения:

 • Хол
 • Трапезария
 • Кухня
 • Килер
 • Домашен офис

Джобни врати

Джобните врати се монтират на релса и се плъзгат в кухина в стената, когато са отворени. Те са отлично решение за спестяване на пространство в части от дома, където отварящата се врата би била непрактична.

Това също означава, че плъзгащата се врата не трябва да стои до стената и да заема място, когато е отворена. Джобните врати могат да бъдат единични или двойни и се предлагат в различни материали и варианти на покритие, за да отговарят на различни стилове на дома.

Предимства:

 • Удобни са и спестяват място
 • Невидими и прибрани, когато се оставят отворени
 • Богат избор на материали и стилове
 • Единични или двойни модели

Недостатъци:

 • Вратата често е скрита и не може да бъде акцент на помещението

Коя е най-подходящата стая за джобна врата?

Джобните врати са изключително подходящи за тесни пространства, като самостоятелни бани, килери и мокри помещения. Те се прибират напълно в стените, когато са отворени и ви дават повече пространство за маневриране.

Двойни врати

Комплект двойни врати може да бъде чудесен начин да добавите малко величие към стила на вашия дом. Също така са подходящи за голям поток от хора между жилищните помещения, когато са отворени.

Двойните врати могат да бъдат на панти или плъзгащи се и се отварят в средата, за да ви дадат достъп до широк вход.

Можете да изберете да отворите двете врати заедно или едната врата да бъде фиксирана, докато другата се отваря.

Предимства:

 • Грандиозен стил
 • Идеални за по-големи отвори
 • Запазват усещането за отворен план, с гъвкавостта на затваряне на помещенията
 • Разнообразни дизайни, които допълват както традиционните, така и съвременните домове
 • Богат избор от материали
 • Двойните стъклени врати насърчават светлинния поток

Недостатъци:

 • Посягат на подовото пространство, когато са отворени

Коя е най-подходящата стая за двойни врати?

Двойните врати могат да бъдат величествено допълнение към трапезария, а също така да стоят добре и като свързващи врати между големи, отворени жилищни зони. Те създават грандиозен и приветлив вход към спалното помещение или стаята за гости.

Сгъваеми врати

Двойните сгъваеми врати са закрепени на панти в центъра, така че панелите да се плъзгат на една страна, за да се отворят. Могат да се комбинират един или повече комплекта двойни гънки, в зависимост от ширината на отвора.

Това е удобно решение за по-малки стаи и ограничени пространства. Също така могат да се използват и като разделители от едната до другата стена за разделяне на по-малки жилищни зони в отворено пространство.

Предимства:

 • Удобен, спестяващ място дизайн
 • Богат избор от материали, стилове и покрития
 • Може да допълва традиционен или съвременен декор
 • Няколко комплекта могат да се комбинират за по-широки отвори
 • Могат да разделят едно помещение на отделни зони
 • Могат да включват стъкло за увеличаване на светлинния поток

Недостатъци:

 • Могат да бъдат обемисти, когато са сгънати
 • Могат да са трудни за почистване

Коя е най-подходящата стая за сгъваемите врати?

Обикновено сгъваемите врати са отлично решение за по-малки стаи и тесни пространства, като кухненски килери или бани, но също така стават все по-популярни като елегантни и стилни разделители на помещения.

Врати стил „хамбар“

Тези строителни врати от масивна дървесина се предлагат в различни дизайни с панели, от традиционни до съвременни стилове. Имат за цел да внесат зашеметяващ акцент на помещението и несъмнено да привличат вниманието към тях.

Предлагат се като единични или двойни врати, те се плъзгат плавно по стената, за да се отворят.

Предимства:

 • Зашеметяващ стил
 • Богат избор на дизайни и покрития
 • Имат голямо визуалното въздействие
 • Стилът им може да бъде елегантен и традиционен, или поразителен и съвременен
 • Създават поток между стаите, когато са отворени

Недостатъци:

 • Вратите тип „хамбар“ са от масивно дърво и могат да бъдат скъпи
 • Тежките врати трябва да бъдат монтирани с подходящ обков

Коя е най-подходящата стая за врати тип „хамбар“?

Където и да ги поставите, тези врати ще се превърнат в акцента на помещението.

Могат да внесат величествен вход към спалнята или да дадат елегантен тон на трапезарията. Също така стоят добре и като врати на гардероб, превръщайки вашия килер във визуален шедьовър.

Какво друго трябва да имате предвид, когато купувате интериорна врата?

Много собственици на жилища влагат безброй часове и енергия, за да декорират домовете си. Стените им са безупречни, мебелите се вписват идеално в естетиката на дизайна им, а цветовите схеми са плавни и сложно вплетени във всяка нишка на тяхното пространство.

Но какво да кажем за вратите? В толкова много домове интериорните врати често са недокоснати и подценени. Не е достатъчно просто да хвърлите нов слой боя върху олющена и износена врата и да забравите, че съществува. Вратите се използват много, така че заслужават повече внимание.

Интериорните врати осигуряват по-тихи пространства и уединение между жилищните зони, както и помагат за предотвратяване на бъркотията в килери и други складови помещения. Подмяната на стари, остарели врати може да направи драматична разлика във външния вид на всяка стая, стига да знаете какви видове врати са необходими във всяко пространство.

Но изборът на правилния дизайн е само част от предизвикателството. Има и други съображения и затова ще ви покажем върху какво друго си струва да наблегнете при избора на нова врата:

Размери

Отворите и размерите на вратите са особено важни при монтаж или смяна на интериорна врата. Когато подменяте съществуваща врата с предварително окачена такава, изберете модел, който има същите размери като съществуващата.

Стандартните ширини за интериорни врати са 60, 70, 75, 80 и 90 см, докато височината трябва да бъде минимум 200 см.

Ако вашите рамки за врати са със стандартен размер – това е страхотна новина, тъй като вратите ви ще бъдат по-достъпни и рентабилни. Но първо премерете, тъй като ако сте в по-стар имот, може да се окаже, че имате нужда от врата, изработена по поръчка, ако рамките не са със стандартен размер.

Посока на отваряне

Посоката на отваряне на вратата е важно и за разположението на ключалката на вратата. За да определите посоката, застанете от външната страна на вратата (страната, от която ще влезете, като например в коридора с лице към спалнята). Ако пантите са от лявата страна на вратата, имате лява врата. Ако пантите са от дясната страна на вратата, това е дясна врата.

Страната, на която са монтирани пантите, и местоположението на дръжката на вратата са важни съображения при избора на нов модел. Ключово е и заради закупуването на обков за врати, тъй като се използва за обозначаване на страната на вратата, на която ще бъде монтирана дръжката.

Заключващият механизъм и закрепващата плоча ще трябва да бъдат поставени в правилната посока, за да паснат на предварително изрязаните отвори във вратата или рамката ѝ.

Помислете накъде искате да сочи резето или лостът на дръжката спрямо останалата част от вратата.

За да определите посоката на отваряне на вратата, първото нещо, което ще трябва да решите, е коя страна на вратата ще бъде защитената страна или страната с ключ. Страната с ключ е страната, която ще изисква използване на ключ за влизане, когато вратата е заключена. За вътрешна гаражна врата, например, защитената страна на вратата вероятно ще бъде онази, която е обърната към гаража, така че резето да може да бъде поставено вътре в дома, за да предотврати влизането на външни хора.

Бюджет

Колко ще струва всичко това? Много е важно да се уверите, че сте определили реалистичен бюджет, преди да купите вратите си. Трябва да вземете предвид цената на цялостната покупка – може да се окаже, че имате нужда от индивидуална опция. Изникват допълнителни разходи и за наемане на някой, който да монтира вратите. Винаги е най-добре да сте подготвени!
 

Е, време е да ви представим и някои от най-добрите предложения за интериорни врати на пазара в момента…

1. Интериорна врата модел Фортис 6 V Елегант-21


Този модел бяла интериорна врата е широка 70 см и висока 200 см. Стъклото е непрозрачно, а може да се отваря от лявата и от дясната страна. Дървесният материал, от който е изработена, е ела, а останалият материал е MDF. Вратата е дебела 3.5 см и тежи 25 кг. Ако искате да я монтирате в дома си, трябва да предвидите 202 см височина и 78 см ширина, за да може да се постави правилно. В комплекта има включено гумено уплътнение, стъкло химически мат и обков.
Купи сега

2. Фрезована остъклена врата San Isidro UVТ4 2V


Ако искате да внесете малко испански нюанс в дома си, то вратата San Isidro ще се впише идеално! Изработена по испанска технология, този модел има многобройни предимства. Отварянето се осъществява от лявата страна, така че трябва да го имате предвид преди покупка. Материалът, от който е изработена, е стъкло и MDF. Има две важни ключови характеристики, а именно, че е термоизолираща и звукоизолираща. Вратата е с размери 62.5 см ширина и 200 см височина. Като естествено трябва да имате предвид, че за монтажа ще са ви нужни няколко допълнителни см височина и ширина. Моделът може да бъде покрит с декор по избор.
Купи сега

3. Интериорна врата модел JUKA 1


Ако пък искате да съчетаете класическата дървена врата със съвременния интериорен стил, то този модел ще е подходящ. Дървесният материал, от който е изработена, е бряст, както и MDF. Цветът на модела е крем, което дава възможност лесно да се съчетае с много различни интериорни дизайни, без да се набива на очи. Вратата е с размери ширина 70 см и височина 198 см. Размерите само на касата са 160-180 мм.
Купи сега

4. Интериорна врата модел Лилия Елегант-21


В търсене сте на истински класическа врата, която да не излезе от мода след 2 години? Намерихте я! Интериорната врата Лилия придава уют и топлина на всеки дом и може да бъде ключов елемент за много дълги години. Изработена е от дървесен материал – ела и MDF. Има 3D покритие, а цветът е прекрасен златен дъб. Стъклото, разположено върху нея, е непрозрачно. Има възможност за отваряне на дясно и на ляво. Размерите на вратата са 73 см ширина, 200 см височина и 3.5 см дебелина. Тежи 30 кг, заради което можем спокойно да кажем, че е доста масивна и здрава.
Купи сега

5. Интериорна врата с прозорец Aplast


Нещото, което отличава тази интериорна врата, е големият прозорец, който заема почти половината от нея. Прозорците и вратите на Aplast са изградени в съответствие с всички изисквания за качество и действащите европейски сертификати. Така ще сте сигурни, че купувате качествен продукт, който няма да се налага да сменяте често. Отваря се на лявата страна, а материалът, от който е изработена е PVC. Размерите на този модел са 86 см ширина и 204 см височина. Цветът на вратата е кафяв и имитира дъб, за да внесе уют в дома ви!
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

6. Интериорна врата модел ALTAMURA


И продължаваме с класическите дървени врати, защото знаем, че те са всеобщи любимци. Моделът ALTAMURA е идеалната врата за спални помещения, защото не пропуска никаква светлина от коридора и е достатъчно уплътнена, за да не пропуска вятър в стаята ви през зимата. Вратата е със стандартни размери – 70 см ширина и 198 см височина. Цветът, естествено, е кафяв, тъй като имитира дъб. Касата е с големина 140-160 мм.
Купи сега

7. Интериорна врата модел Колори 5


И естествено не бива да пренебрегваме любителите на елегантния стил, които ще оценят подобаващо вратата Колори 5. Тя има 3D покритие и е в прекрасен матов бял цвят. Предоставя възможност за отваряне и на двете страни. В комплекта има включени и прави плаващи первази за монтаж на 45°, както и гумено уплътнение и обков. Размерите на вратата са 73 см ширина и 200 см височина. Дървесният материал, от който е изработена е ела, заедно с MDF.
Купи сега

4/5 - (2 votes)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!