Всички категории

7-те Най-Добри Къмпинг Столове

Готови ли сте да революционизирате начина, по който лагерувате?

Преди да прекарате времето си за почивка в споделяне на истории и вкусна храна в лагера, ще ви се наложи да намерите перфектното решение, което да е винаги с вас.

Добрият стол за къмпинг ще ви предпази от студената, влажна земя, независимо дали играете карти, готвите или разказвате приказки около огъня.

Той превръща вечерята или пикника ви в социален повод, без значение къде се намирате, а дори когато сте у дома, вашият помощник ще ви бъде винаги под ръка, за да останете в градината, когато свършат останалите столове.

Независимо дали планирате да отидете на дълги, криволичещи походи или продължителни часове риболовни начинания, ще искате да се уверите, че всеки има удобно място да си отдъхне.

Именно затова преносимите столове са проектирани да отговарят на редица лични предпочитания и типове тяло. Внимателният избор със сигурност ще ви помогне да се чувствате комфортно по време на пътуването си.

Ако се нуждаете от помощ, за да вземете най-доброто решение за вас, ви гарантираме, че това ръководство ще ви вдъхнови да направите по-добрия информиран избор.

За най-любопитните, по-надолу сме подбрали и най-добрите предложения, които можете да откриете на пазара.

Какво представляват къмпинг столовете и кои са техните основни предимства?


Когато избираме подобен тип продукти е напълно нормално да се питаме какво биха могли да ни донесат те. Все пак целта на всеки е да се улесни по един или друг начин.

С помощта на тези столове определено ще успеете да постигнете тази цел, а и да създадете по-голяма наслада на хората, които са решили да споделят този момент с вас.

В това ръководство ще ви запознаем със самата същност и разбира се едни от най-основните ползи, които смятаме че биха ви влезли в употреба…

Същност

Много хора обичат да прекарват времето си на открито. Но за да станете едно с природата не означава, че можете да вземете обикновен стол от трапезарията и да го носите с вас.

Именно за такива случаи навлизат на пазара къмпинг столовете, които се отличават главно със своята преносимост, сгъваемост, лекота и комфорт.

Ако стоенето на земята не е привлекателно за вас, то потърсете най-подходящото решение. При наличието на подобен модел със сигурност ще доведете вашето къмпинг изживяване на друго ниво, ето защо…

ПредимстваСлед като вече се запознахте със самите продукти, идва ред и на по-интересната част, а именно да разберете с какво по-точно ще бъдете облагодетелствани.

Днес ще разгледаме в дълбочина предимствата на тези сгъваеми столове, които ще се превърнат в неразделна част от вашето ежедневие.

На първо място ще започнем с това, че повечето модели са разработени да се сгъват, така че да е лесно да ги носите на закрито или на открито.

Налични са различни видове размери и съществуват модели за деца и възрастни. Темата, цвят, дизайн и т.н. могат да бъдат избрани въз основа на вашите аспекти, нужди и вкус, защото разнообразието на пазара е богато.

Голяма част от моделите са разработени да са устойчиви на атмосферни влияния, тъй като се използват предимно на открито.

Какъвто и да е случаят, лагерният стол ще ви помогне да предпазите дрехите си от замърсяване. Можете дори да се разминете с носенето на по-малко резервни дрехи, тъй като няма да седите на земята.

С тези невероятни помощници може да предотвратите болките в гърба и врата през вашия престой. Ограничете всякакви потенциални болки, като къмпингувате с надежден стол, който разпределя теглото ви равномерно и поддържа точките на натиск. Все пак няма нищо по-важно от вашето здравословно състояние.

Някои от най-добрите функции, налични в тези сгъваеми къмпинг столове, са страничната маса, сенник, люлка, място за съхранение, подложки за ръце и крака, поставка за чаши и т.н., Това са ключовите и необходими аспекти, които ще ви накарат да се поглезите истински.

Освен всичко, повечето модели са изработени от надеждни и висококачествени материали за дълготрайност и допълнителен комфорт. Проектирани са да бъдат по-прости, така че да можете да ги използвате и почиствате лесно, без много усилия.

Едно е сигурно – приятното изживяване е гарантирано, тъй като те са изключително удобни и спестяват вашето време, напрежение, средства и дискомфорт.

Какви стилове къмпинг столове разпознаваме?


Съществуват различни модели, които са разработени да паснат идеално на разнообразните търсения на потребителите.

Всеки един от тях сe oткроява със специфични oсобености, които за едни могат да бъдат предимство, а за други по-скоро недостатък. Това е въпрос на гледна точка…

Затова е от особено значение да помислите предварително от какво точно се нуждаете и след това да се насочите към точния стол, който дори да надмине очакванията ви ви.

Ето и кратки описания на основните стилове, между които сте свободни да избирате…

Класически къмпинг столове

Те имат четири крака (или широка, стабилна основа), заедно с права облегалка и плоска седалка.

Те са достъпни, стабилни и обикновено достатъчно високи, за да можете да седнете и да се изправите с лекота.

Ако обаче търсите по-нисък вариант, вероятно точно този няма да ви е напълно полезен.

Ниски къмпинг столовеДобри са за поставяне върху пясък или неравна земя, защото са по-малко наклонени от по-високите модели, също така са чудесен вариант за концерти на открито, които поставят ограничение на височината на облегалката на столовете.

Както подсказва и самото им име, няма как да разчитате на тях за височината, ако изобщо държите на нея.

Люлеещи се къмпинг столове

Отдръпването и люлеенето са естествено съчетаване, особено за неспокойните хора. Тези стилове работят най-добре на равен терен.

Те се славят със своя релаксиращ ефект, който доставят където и да се намирате.

Ако обаче не си падате по подобен тип изживявания, потърсете стабилен модел, който да ви държи здраво на земята.

Окачени къмпинг столове

Този вид се отличава от своите “колеги” именно заради по-новия си и модерен дизайн.

В този случай столът виси по-надолу от рамката и отново ви позволява да се люлеете, ако желаете. Не трябва да се притеснявайте за неравна почва, защото конструкцията на стола е съобразена и с тези фактори.

Ако искате да се сдобиете с подобен стол, обаче, ще ви се наложи да платите малко по-висока цена.

Трикраки къмпинг столовеТова са може би най-простите и едни от най-разпространените лагерни столове. Повечето модели, които разполагат както седалка, така и облегалка, със сигурност ще тежат по-малко от четириногите си колеги.

Това е страхотен плюс, ако ще ви се налага да пренасяте столовете на по-дълги разстояния, но имайте предвид, че няма да са толкова стабилни.

Двукраки къмпинг столове

Столовете с този дизайн са страхотно решение за много потребители и са често предпочитани именно заради приемливата си цена.

Двата крака на стола ви спестяват тегло и ви позволяватт да се люлеете. Въпреки че не са най-надеждното решение, те също биха ви свършили задоволителна работа, ако не смятате да ги използвате твърде често.

За какво трябва да помислите преди покупката на къмпинг стол?

Преди да преминете към самия избор ще трябва да се съобразите с някои основни фактори, които вярвайте ни ще са ви от голяма полза в бъдеще.

Важно е да сте обективни и наистина да прецените от какво се нуждаете и какво би отговаряло най-добре на вашите изисквания.

За да се случи това, обаче ще трябва сами да си отговорите на няколко въпроса, а след това ви гарантираме, че изборът ще стане много по-лесен и ясен.

От какво се нуждаете?За да си отговорите на този въпрос, предварително трябва да сте запознати с видовете лагерни столове и техния клас, който предлагат.

Има три основни типа, които са подходящи за различните купувачи и техните предпочитания.

Модел с минимални качества. Това е най-основният тип столове за къмпинг, който ви предоставя минималната функционалност, а именно място за сядане. Тези къмпинг столове включват сгъваеми седалки без допълнителни функции и сгъваеми табуретки. Те обикновено са леки и компактни, което ги прави доста удобни за пренасяне.

Базов модел. Обикновените столове за къмпинг често имат няколко допълнителни функции като подлакътници, облегалки и алуминиеви крака. В повечето случаи се предлагат с чанта за носене за допълнително удобство.Подходящи са, например за риболов, пикник и подобни дейности на открито.

Луксозен модел. Луксозните къмпинг столове са проектирани да предлагат максимална релаксация на първокласна цена. Тези модели често имат допълнителни функции като поставки за крака, поставки за чаши, възможност за накланяне и др. Те са здрави и издръжливи и дават невероятен комфорт, който подобрява вашето къмпинг изживяване. И с удобен дизайн, за да се погрижат за вашата правилна стойка, без да се натоварвате допълнително.

Ако сте запален фен на това хоби и смятате да използвате стола ежедневно, тогава по-скоро се нуждаете от надежден тип. Но ако нямате подобни намерения, бихте могли да се задоволите и с някой по-обикновен модел.

Естествено, компромисите правят столовете по-малко ефективни за къмпинг и ежедневна употреба, но опростеният дизайн е доста популярен сред минималистите.

Къде е разположен вашият лагер?Разположението също е основен аспект, който трябва да е добре съобразен, защото в противен случай няма да останете никак очаровани при крайния резултат.

На първо място помислете дали избраните от вас места са много далечни или не чак толкова. В случаи й на отдалечени места по-логичното решение е винаги да изберете дизайн с леко тегло и малки размери.

Повечето столове за къмпинг са сгъваеми, но не всички се сгъват до достатъчно минимален размер. Ако фокусът ви е гъвкавост, изберете стол за къмпинг, който е обозначен като „ежедневен стол“. Тези видове могат да издържат двойно натоварване и да се използват на плажа, на футболния стадион или дори в парка.

Освен с това, обаче ще трябва да се съобразите и на каква повърхност ще поставите самия стол. Накратко: Ако повърхността е гладка, няма да ви се налага да се съобразявате с тази подробност. Почти всеки вид ще бъде подходящ за вас.

Но ако къмпингувате на по-неравни места с чакъл, пясък и т.н., тогава със сигурност ще ви се наложи да потърсите специално предназначени модел, който да отговаря на изискванията и местоположението, на което ще го поставите.

Какъв е вашият бюджет?


И не на последно място, разбира се, остава вашият бюджет. Обмислете добре какво бихте могли да отделите и в никакъв случай не се нахвърляйте на най-скъпия и луксозен модел, който видите.

Добрата новина е, че всъщност има доста бюджетни модели на пазара, които напълно биха удовлетворили очакванията ви, въпреки ниската си цена.

Вярно е, че по-евтините лагерни столове като цяло не са толкова добре изградени, за седалката и облегалката се използват по-тънки материали, и стабилността не е толкова надеждна. Но, ако смятате да къмпингувате само 2-3 пъти през лятото, няма да е никак разумно да вложите голяма инвестиция в такъв продукт.

Ако пък държите на качеството, стабилността, надеждните материали и допълните функции, то тогава, естествено ще ви се наложи да платите по-висока цена. Всичко е въпрос на личен избор. Важното е, че имате свободата да избирате според вашите възможности.

Какво трябва да имате предвид при закупуването на стол за къмпинг?


След като научихте главните специфики, които ще затвърдят вашия изборостанаха още няколко фактори, които допълнително ще ви улеснят към пътя за успешната покупка.

Не омаловажавайте нито един от тях, защото всеки има своето съществено значение, което в последствие ще ви е в доста голяма полза.

Размер

Вероятно ще искате стол, който е не само ултралек, но и лесен за носене. Минималните размери на столовете за къмпинг са много удобнии и подходящи, защото освен че се сгъват, те могат да се закачат директно към вашата раница.

Ако имате нужда, обаче, от просторен стол, по-големият размер ще е по-подходящото решение за вас. Имайте предвид, че не всички столове поддържат еднакво тегло, така че проверете тази подробност.

Капацитет на теглото

Много производители на лагерни столове осигуряват „теглови капацитет“, което може да бъде полезно по редица причини. Този аспект е възможно да откриете в ръководството на дадения продукт и от там да прецените дали той е подходящ за вас.

Обикновено размерът на седалката е съобразен с капацитета на теглото, както и общата стабилност. Ако откриете подобна комбинация, значи сте на правилния път.

Като цяло, търсещите комфорт трябва да се придържат към столове с по-голям капацитет , които биха могли да им осигурят именно това предимство. Защото в противен случай конструкцията ще се износи и вероятно ще ви се наложи да купувате нов стол много скоро.

МатериалиПри повечето модели, рамката на къмпинг стола е изработена от висококачествено дърво или стомана, така че да издържи за по-дълъг период от време. Седалките обикновено се изработват от пластмасови материали, плат, метал или дърво.

Подобни видове нямат нужда от честа поддръжка, за да можете да ги използвате без колебание. А и с наличието на подобни здрави материали няма да ви се налага скорошно подменяне на стола. Използването на неръждаема стомана и други изкуствени материали, помагат на стола да бъде идеален за използване на открито, при всякакви атмосферни условия.

Екстри

Основните екстри, които може да срещнете са: поставки за чаши, подложки за крака, подложки за глава и лумбална част, дишащи мрежести панели и други. Като цяло има богат избор на функции и допълнителни аксесоари. В случая ние бихме ви посъветвали да потърсите тези, които ще ви бъдат от най-голяма полза.

Както сигурно се досещате, съхранението е важна част, която ще е от значение в голяма част от случаите. Все пак това е самата цел на лагерните столове – да внасят максимален комфорт.

Някои от по-големите модели включват странични мрежести джобове, които са чудесни за предмети, от които се нуждаете под ръка или искате да бъдат прибрани. Между другото е добра идея да държите нещата си в предназначените джобове, особено във ветровитите дни.

Държачите за чаши също са задължителни за стол, който ще се използва за къмпинг. Това определено ще ви спести доста изляти напитки и нежелани предмети в питието.

ДизайнНа пазара има огромно разнообразие от дизайни, повечето от тях имат опора за гърба и предни крака, които ще осигурят вашето удобство. Фокусирайте се главно към подобни ергономични модели.

Предлагат се в различни цветове, форми и различен брой на краката, в зависимост от вашите лични предпочитания. Характеристиките на дизайна могат да бъдат разнообразни, тъй като те не са фиксирани елементи.

Можете да намерите още нови актуализирани идеи на столовете за къмпинг, така че да изберете перфектния модел въз основа на вашето ниво на комфорт.

Качество

Преди да направите покупката, уверете се, че конструкцията на стола е перфектно проектирана, за да бъде в добро състояние за дълго време. Проверете и дали основните части са изработени от надеждни и висококачествени материали.

Ако всичко това е на ниво, това означава, че и качеството ще бъде гарантирано. Но в случай, че сте решили да правите компромиси в това отношение, няма как да се надявате на същите резултати същия резултат.

В общи линии, става въпрос за съотношение цена-качество. В случай, че сте готови да инвестирате повече – получавате повече.

 

Надяваме се, че сме ви били достатъчно полезни с нашето ръководство.

В такъв случай ще се радваме да разгледате и най-добрите предложения на пазара, които подбрахме специално за вас…

1. Къмпинг стол PALISADСгъваем къмпинг стол, подходящ за почивка, риболов или пикник. Изработен е от метал и е с надеждна, износоустойчива полиестерна седалка. Компактен и удобен както за транспортиране, така и за съхранение. Отлични размери и невероятно тегло 2 кг., за да сте сигурни, че може да го пренесете навсякъде с вас. Моделът е със здрава конструкция, семпъл дизайн и цветове – сив/зелен.
Купи сега

2. Къмпинг стол MuhlerУдобен и компактен къмпинг стол, който включва със себе си и хладилна чанта, за допълнително удобство и комфорт. Моделът е с PVC покритие и капацитет 110 кг. С метална конструкция и плат от полиестер, за да ви гарантира дългосрочни изживявания, където и да се намирате. Столът е със сгъваеми части, модерен дизайн и в комбиниран цвят – черен и червен.
Купи сега

3. Къмпинг столове vidaXLКомплект от 2 алуминиеви, сгъваеми къмпинг стола, които ще осигурят вашето добро изживяване, независимо дали сте на риболов, пикник или други дейности на открито. Моделите могат да се регулират в 5 позиции, в зависимост от вашите лични предпочитания. Те са снабдени с меки, подплатени облегалки за глава, които ще внесат допълнителен комфорт към вашия къмпинг. Столовете са с доста здрава конструкция и са стабилни и издръжливи, с капацитет на теглото 120 кг. Седалките и облегалките са изработени от висококачествени материали, за да са износоустойчиви. Освен всичко са изключително лесни за пренасяне заради тяхната лека алуминиева рамка и сгъваем дизайн.
Купи сега

4. Къмпинг стол ZeltenСгъваем стол, идеален за дейности на открито, с компактен размер и лесен за пренасяне до различни дестинации. Изработен е от траен текстилен материал, върху стоманена рамка, която осигурява стабилност и комфорт. Той е с понижено тегло, непромокаема повърхност, с хипоалергенни материали, сгъваеми части и поставка за бутилка или чаша. В страхотен дизайн и нежен син цвят.
Купи сега

5. Къмпинг стол Starbaits Cam ReclinerАко търсите голям, широк и удобен стол, то това е идеалното решение за вас. Подплатен модел, с подлакътници, обвити в полар за максимален комфорт и атрактивен камуфлажен дизайн, за да се сливате с природата. Конструкцията е лека, но същевременно изключително издръжлива, заради алуминиевия материал. Моделът е с телескопични крака с широки лапи против мека повърхност. Наклона на облегалката се регулира по ваше желание, благодарение на въртящия се механизъм от двете страни.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

6. Къмпинг стол Muhler C 2014Къмпинг стол със сгъваеми части, лека конструкция и модерен дизайн. Моделът е компактен, което го прави идеален за пренасяне и съхранение. Той е оборудван с 3 позиции, в зависимост от вашите желания и е с товароносимост от 130 кг. С метална конструкция, PVC плат и в базов черен цвят, подходящ за всеки вкус.
Купи сега

7. Рибарски къмпинг стол MalMuk CampingАко сте запалени по риболова и търсите точното решение за вас, този стол би могъл да покрие вашите очаквания. Моделът е с водо отклоняващ материал на седалката, което ще ви предпази от неприятно измокряне и със стоманени крака и рамка за максимална здравина и стабилност. Удобен и практичен за пренасяне, с атрактивна визия, поставка за напитки и аксесоари и с включена чанта към комплекта.
Купи сега

5/5 - (1 vote)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!