Всички категории

7-те Най-Добри Стелки за Коли

Нашите автомобили далеч не са просто превозни средства. Да, това е основната им функция, но в крайна сметка всеки шофьор иска да се чувства добре в своята кола.

Много неща могат да ни впечатлят в един автомобил. Нищо обаче не може да се сравни с интериорния лукс!

Много автомобилисти ценят двигателните възможности на своето превозно средство. По улиците пък освен мощните звуци често ни впечатляват иновативните екстериори на различните модели.

Когато се качите вътре обаче, усещането за лукс и комфорт става водещо. Тогава всеки детайл е важен.

Стелките за коли са един от ключовите интериорния елементи. Като изключим таблото и седалките, те са следващото нещо, което ще ви направи впечатление.

За шофьора е просто задължително да усеща комфорта под краката си. Ако той обаче държи на своите пътници, със сигурност ще се погрижи и за техните стъпала.

Подходящите стелки могат не просто да ви осигурят спокойствие. В много от случаите благодарение на тях атмосферата в един автомобил може да бъде повече от освежена. За да постигнете това обаче, трябва да знаете за какво да следите…

Разнообразието от предложения на пазара за автомобилни стелки днес е пребогато и всъщност може да бъде объркващо. Как тогава да се ориентирате измежду всички модели, дизайни, материали, форми и цветове?

Не се тревожете, ние сме тук, за да ви измъкнем от ситуацията. Подготвили сме това ръководство, за да ви запознаем с всичко, което трябва да знаете за стелките за кола. В него ще откриете цялата необходима информация. И когато се запознаете с нея достатъчно внимателно, гарантирано ще откриете точните стелки за себе си.

А за да ви улесним максимално, в края на статията си ще споделим с вас някои от най-добрите УНИВЕРСАЛНИ модели

Какво представляват стелките за коли?

Абсолютно всеки автомобил върви с определени стелки. В много от случаите обаче производителят си спестява средства, но заедно с това икономисва и от качеството на произведението си.

Именно затова често се оказва, че афтърмаркет стелките са по-добри от стоковите.

Да не говорим, че твърде често стоковите стелки са просто за декорация. Да, те обикновено допълват интериора на един автомобил доста прилично. В много от случаите обаче се оказва, че не са особено ефективни, когато се наложи да се сборят с неизбежната мръсотия на автомобилния свят.

Ежедневното внасяне на прахоляк, кал, листа, вода и какво ли още не е способно да съсипе много от стоковите стелки. Твърде често те се износват прекалено бързо, а впоследствие започва да страда директно вашият мокет.

Ако искате да съхраните доброто му състояние за максимално дълъг период от време, със сигурност се нуждаете от подходящи стелки.

Защитата обаче далеч не е всичко. С подходящите стелки можете да превърнете обикновения мокет в цяло интериорно чудо.

И това не е всичко. По време на търсенето си ще попаднете на страхотно разнообразие от разнотипни модели.

Някои от тях ще покриват само част от пода на автомобила ви. Други обаче ще съответстват точно на формите в купето ви, така че да бъдат максимално ефективни.

Съществуват множество различни модели, произведени специално за определени условия. Вариацията между широта, плътност, тъкан, ефект и комбинацията между всички тях ражда някои наистина страхотни предложения.

Съвременният пазар ви дава възможност да откриете тъкмо онова, което отговаря най-точно на вашия вкус. В крайна сметка изборът е оставен изцяло във вашите собствени ръце. Само трябва да знаете за какво да следите…

За какво трябва да помислите преди покупката на стелки за кола?

Широкото разнообразие от възможности предполага значителна серия от необходими съображения. Преди обаче изобщо да започнете да се ровите из каталозите с различните модели и техните специфики, е добра идея да помислите за няколко ключови фактора.

Предварителни съображения ще ви помогнат да се ориентирате по-добре. А когато канализирате търсенето си подобаващо, изборът ви ще се окаже много по-бърз, естествен и точен.

Моделът на вашата кола

Разбира се, първото и най-важно съображение следва да бъде съвместимостта на бъдещите ви стелки с вашия автомобил.

Не че не можете да пльоснете каквито и да е стелки на пода си. Те обаче не просто няма да стоят добре, дори не просто няма да вършат работата си подобаващо. В много от случаите неподходящите стелки се превръщат в предпоставка за потенциални опасности.

Разбира се, естетическите въпроси са важни. Ако сложите каквато и да е стелка на пода на автомобила си, има силна вероятност тя да стои странно и неприветливо. Така потенциалният ефект ще се превърне в неприятен дефект.

Практическата страна също в никакъв случай не е за пренебрегване. Не прилягат ли достатъчно плътно, стелките ви вероятно няма да си вършат работата подобаващо. Накрая ще се окаже, че вместо да ви пазят от мръсотията, те я задържат и на свой ред усложняват ситуацията с почистването ѝ.

Ако стелката не пасва на автомобила ви, в същото време рискувате тя да се подгъва, да ограничава движенията на краката ви и т.н. Предполагаме, не е нужно да ви напомняме колко важни са краката за един шофьор. Достатъчно е само веднъж да не успеете да стигнете до спирачката си навреме…

В случая дори не става въпрос за пасажерския комфорт. Вашата собствена безопасност трябва да е основният ви водач.

Именно затова се погрижете да подберете стелки, които да са подходящи за модела на вашия автомобил. Само по този начин ще си осигурите комфортно и безаварийно шофиране.

За ваше щастие, на съвременния пазар се предлагат много модели, които са действително универсални. Отваряме обаче една скоба. Те са дотолкова универсални, доколкото могат да се съгласуват с различни модели автомобили.

Напълно универсални стелки в буквалния смисъл на думата надали съществуват. Тъкмо затова трябва да бъдете особено внимателни по време на своето търсене и да се пазите от маркетинговите капани.

Вашите автомобилни нужди

Следващия въпрос, на който си заслужава да отделите внимание, засяга нуждите на вашия собствен автомобил.

От една страна, този въпрос може да бъде сведен до материалната и естетическата съвместимост. Някои стелки просто не са подходящи за определени автомобили.

Понякога мокетът на вашата кола няма да допуска определени материали. В други ситуации пък неудачните стелки просто ще стоят абсурдно върху него. Ако е така, вие самите много бързо ще се откажете от каквито и да е опити за съвместяване.

От друга страна обаче, въпросът може да се сведе до практическата необходимост на автомобила ви от определен брой стелки. Разбира се, не върви да си вземете две-три произволни стелки и да оставите пространството в краката на част от пътниците си необслужено. Като ще вършите нещо, ще искате да го свършите като хората.

Когато сменят стелките си, повечето шофьори си купуват цял комплект. Именно затова търговците много често предлагат своите продукти в комплекти.

Не се съмняваме, че ще се досетите и сами, но искаме да ви напомним – съобразете броя на стелките, които закупувате, с броя на местата, на които предстои да ги положите.

Ако оставите празни пространства в автомобила си, това ще наруши атмосферата в неговия интериор. В същото време рискувате там да се събере цялата останала мръсотия, която една стелка иначе би ви спестила.

За да запазите атмосферата в автомобила си хомогенна, осигурите си комплект, който съответства на нуждите на вашето превозно средство.

Ако ли пък искате да сте оригинални, действайте смело! Никой не може да ви спре да опашете пода на колата си, с каквото пожелаете.

Вашите индивидуални предпочитания и нужди

Изборът на подходящите стелки не на последно място трябва да зависи и от вашите индивидуални предпочитания и нужди.

Например, ако разполагате с по-стар автомобил с износени килими, един евтин комплект универсални стелки вероятно ще ви свърши чудесна работа. Те няма да ви натоварят кой знае колко, но в същото време ще освежат автомобила ви, а и ще ви свършат прилична работа.

От друга страна, ако имате чисто нов Jeep Wrangler, може би ще искате нещо по-така. Тогава ще са ви потребни стелки, които ви осигуряват по-стабилна защита от всичките прелести на природата.

В случай че прекарвате много време по плажовете, на офроуд приключения, в снежни условия и т.н., обикновените стелки няма да са ви достатъчни. Тогава ще се наложи да се насочите към моделите от най-висок клас. Само те ще бъдат способни да се справят с натоварването и изпитанията, които сте им подготвили.

Преди да се насочите към магазина, внимателно си помислете по три ключови въпроса. Те са съответно: в какви атмосферни условия живеете, за какво използвате автомобила си, какво работите.

Ако живеете на по-дъждовно, заснежено или кално място, ще имате нужда от по-стабилни и за предпочитане гумени стелки. Песъчливите места също ще изискват от вас нещо подобно и по-лесно за почистване.

В случай че използвате автомобила си за работа, също може да се наложи да се оборудвате с нещо по-специализирано. Зависи с какво се занимавате, разбира се.

Елегантните офис обувки или спортните маратонки могат да тъпчат и по-меки мокетоподобни стелки. Надали бихте ходили с кални ботуши по, така да се каже, килима в дома си обаче.

Без значение е на какви стелки за кола в крайна сметка ще се спрете. Изберете такива, които отговарят на вашия начин на живот и нужди. Само така можете да сте сигурни, че ще получите подходящата защита както за автомобилния си интериор.

Какво трябва да вземете предвид при покупката на стелки за коли?

Отвъд първоначалните съображения, тепърва ви предстои проучване. Да, стелките за автомобили не са особено сложни продукти, с които трябва да бъдете свръхзапознати.

Ако искате да направите възможно най-добрия избор обаче, си заслужава да отделите внимание поне на няколко ключови техни особености.

Размер

Вече ви обърнахме внимание на това колко важно е стелките, на които сте се спрели, да съответстват на вашия автомобил. Е, този въпрос опира преди всичко до оразмеряването.

Уверете се, че стелките, които си купувате, са тъкмо в размера, от който вашият автомобил се нуждае. За да сте сигурни, винаги можете да вземете предвид модела на автомобила си.

В някои случаи обаче е възможно да ви се наложат допълнителни измервания. Няма защо да се тревожите – няколко прости опъвания на рулетката ще ви дадат необходимата информация.

Имайте предвид, че много от “универсалните” стелки всъщност ще се предлагат в различни размери. Както ви казахме, това е така, за да могат те да отговорят на потребностите на различните автомобили.

Размерът на стелката за един SUV ще се различава от този на малък семеен автомобил. Един миниван пък ще прояви по-различни претенции и т.н.

Оставете настрана естетиката. В случая важно е стелката да върши работата си подобаващо.

Именно затова не бива да правите компромис по отношение на размера. Вашата нова придобивка трябва да покрива максимална част от пода на автомобила ви. В същото време обаче не бива да пречи на педалите в краката на шофьора.

Нито по-големи, нито по-малки – нуждаете се от точния размер стелки.

Ако имате намерение да направите покупката си от физически магазин, може да си спестите малко работа. Посъветвайте се с консултантите в автомобилния магазин. Споделете им модела на собствената си кола, за да ви насочат те към подходящите стелки.

Материал

Материалът, от който е изработена една стелка за кола, се различава при различните производители. В някои случаи става въпрос за машинно производство. Други модели обаче се правят ръчно.

Разбира се, когато правите своя избор, трябва на първо време да вземете предвид собствените си желания. Преценете внимателно обаче и точно от какво се нуждаете.

Ако е дошъл дъждовният сезон или в колата има деца, които могат да разлеят вода или други течности на пода на автомобила, ще се нуждаете от по-стабилна водна защита. В този случай надали ще можете да се задоволите с нещо по-различно от гумените стелки.

От друга страна, ако шофирате луксозен автомобил, надали би била добра идеята да изтупате едни най-обикновени стелки в краката си. Тогава можете да помислите за някои от иновативните 3D модели.

Тези стелки са първокласно допълнение към интериора на вашия автомобил. Имайте предвид обаче, че те са изработени от полимер и изискват редовно почистване, тъй като доста лесно попиват течности.

Интериорът на някои автомобили така или иначе е оборудван с текстилни стелки.

Каквото и да правите, винаги ви препоръчваме да се насочите към противохлъзгащите се автомобилни стелки. В противен случай рискувате краката ви да се пързалят, докато шофирате.

Това е изключително опасно, когато засяга водача, и може да бъде доста неудобно за пътниците.

Възможно е също хлъзгавата стелка да предизвика, така да се каже, вътрешни катастрофи. Например пътниците могат да се плъзнат или подхлъзнат заради изтривалката за кола и да се ударят във вратата или да си изкълчат глезена.

Ето защо е необходимо да закупите правилния тип стелка за вашия автомобил. Разнообразието на пазара, както и сами ще видите, е достатъчно голямо. Именно затова вашият избор трябва да зависи преди всичко от вашите предпочитания и от темата на интериора на вашия автомобил.

Тип

По време на търсенето си ще попаднете на два основни типа стелки за коли. По-често срещани са конвенционалните стелки, които всички познавате. Съществуват обаче и така наречените лайнъри, за които предстои да ви разкажем.

Може би се чудите защо ви е да обръщате внимание на този въпрос. Повярвайте ни, в някои случаи може да има значителна разлика както в цената, така и в представянето на различните типове стелки.

Конвенционалните стелки в повечето случаи представляват просто плоско парче гума (или друг подобен материал), нещо като мокет или комбинация от двете. Те струват значително по-малко, но в същото време осигуряват по-малка защита от лайнърите.

Лайнърите се произвеждат така, че да се приспособят към формата и контурите на даден автомобил. Освен това разполагат със специален ръб или стени от отстрани. Това ви гарантира, че дори и да разлеете нещо, то няма да напусне границите на стелката ви.

Дали ще изберете класически стелки, или ще се насочите към персонализиран лайнър обаче, зависи изцяло от вашите приоритети, нужди и бюджет.

Ако не поставяте интериора на автомобила си в екстермни условия, повечето конвенционални модели ще ви свършат достатъчно добра работа. Сред тях отново има доста висококласни предложения, които могат да ви оставят наистина доволни.

В случай че обичате извънградските приключения, придвижвате деца или домашни любимци, може би ще предпочетете да помислите за нещо по-стабилно. Лайнърите ще ви осигурят по-добра защита, тъй като ще съберат не само всички течности, но и пясъка от плажа, калта от горската пътека, снега от планината и т.н.

Наистина трябва да помислите внимателно точно от какво се нуждае вашият автомобил. Бъдете достатъчно съобразителни навреме и гарантирано ще останете доволни впоследствие.

Почистване

Независимо дали сте се оборудвали с конвенционални стелки, или с лайнъри, важно е да ги поддържате подобаващо. Основната поддръжка, свързана с тези авотмобилни елементи, се свежда до тяхното почистване.

Преценете точно колко чиста си представяте атмосферата в краката си, докато шофирате. Ако искате да си осигурите максимален комфорт, вероятно ще държите на това.

Някои от луксозните материали могат да бъдат наистина елегантни. Често обаче обикновената гума се поддържа значително по-лесно.

Нетрадиционните форми също могат да разчупят атмосферата в купето ви. Понякога обаче може да се окаже, че вашите стелки задържат мръсотия на най-неприятните за почистване места.

Имайте предвид също, че някои от материалите ще бъдат особено миризливи. Надали ще ви бъде приятно, ако ви се налага редовно да “чистите” колата си от неприятните миризми.

Други материали пък изискват особен тип хигиенна поддръжка. Понякога се налага да използвате специализирани препарати, които могат да бъдат сравнително скъпи. А в някои случаи ще може да ви спаси единствено външна и професионализирана чистаческа помощ.

И сами виждате, че почистватемостта на вашите стелки в никакъв случай не е за пренебрегване. Направете необходимите съображения предварително, за да не съжалявате впоследствие.

Качество и цена

Независимо за каква покупка става въпрос, винаги опираме до вечния въпрос за борбата между качеството и цената. Разбира се, всеки купувач иска да сключи най-добрата сделка. Това означава, че той ще се стреми към покупка с идеалното съотношение между цена и качество.

В случая с автомобилните стелки въпросите могат да бъдат изключително прости, но понякога и доста сложни. Вие вече познавате тези продукти достатъчно добре, така че сме сигурни, че можете да прецените на кое държите и от кое можете да се лишите.

Повечето конвенционални гумени стелки за коли поддържат сравнително ниски цени. Въпреки това дори сред тях можете да откриете предложения на цени от 20-30 лв. до над 100 лв.

Предложенията от по-висок клас, разбира се, ще ви предложат повече лукс, комфорт и защита. Те обаче могат да вървят на значително по-високи цени, които далеч не са по джоба на всеки шофьор.

Естествено, важно е преди всичко вашите стелки да отговарят на вашия собствен автомобил. Дали ще се съгласуват с него както естетически, така и чисто технически. Ако искате да сключите добра сделка, трябва да бъдете особено внимателно в преценката си.

Помислете си добре обаче и дали в крайна сметка автомобилните ви навици не изискват от вас определен тип стелки. Не жертвайте пода на автомобила си само за да спестите някой лев от компромисната си покупка.

Понякога всеки детайл може да се окаже определящ. Именно затова проучете набелязаните продукти внимателно и със сигурност ще изберете най-доброто.

Как да поддържате стелките си за кола?

Е, вече знаете всичко необходимо за стелките за коли. Когато решите точно на кой от продуктите да се спрете, със сигурност ще искате да му се наслаждавате максимално дълго, нали?

Да, стелките на един автомобил са създадени преди всичко за да се грижат за него. Ако искате обаче те да ви вършат добра работа, трябва и вие да се погрижите достатъчно добре за тях.

За целта трябва най-малкото да ги почиствате редовно. Как точно да правите това? В тази секция ще ви дадем няколко ключови съвети и насоки в тази посока…

Преди почистване…

Не забравяйте да проверите особеностите на собствените си стелки.

От една страна, трябва да си дадете сметка, че гумените и килимните стелки ще се почистват по различен начин. Така или иначе обаче трябва да се уверите, че вашите стелки нямат дупки или други разкъсвания от общата употреба.

Дупките или разкъсванията могат да причинят проблеми при почистването на стелките за автомобили. Препоръчваме ви при първа възможност да смените всички стелки, които имат прорези или разкъсвания.

Премахнете всички излишни повърхностни замърсявания!

Първата стъпка към почистването на стелките за кола е да отстраните всички повърхностни замърсявания. Това е особено важно, що се отнася до килимните стелки.

Извадете стелките от автомобила и ги разклатете добре. Можете да ги потъркате с нещо, за да разхлабите мръсотията.

След като изтръскате цялата мръсотия, сложете стелките на пода и извикайте прахосмукачката си на помощ. Почистете всяка стелка с прахосмукачката, за да отстраните всички косми от домашни любимци, чакъл, кал и замърсявания.

За всяка упорита мръсотия, която наистина се е впила във влакната, можете да използвате твърда четка. Така ще имате възможност да изчистите всички по-едри песъчинки, преди да вкарате прахосмукачката си в действие.

Измийте стелките!

След като вашите стелки са почистени добре и са отстранени всички повърхностни замърсявания, е време да преминете към измиването.

На пазара в момента се предлагат редица блестящи почистващи препарати. Много от тях са разработени специално за използване върху автомобилните стелки и цялостен автомобилен интериор.

Килимните стелки поначало са по-претенциозни, затова ще се съсредоточим връху тях. Добре да ги почиствате само с подходящите препарати. Дори и да не искате тепърва да си търсите специален автомобилен препарат обаче, можете да използвате някой от препаратите за домашни килими.

В крайна сметка материалите не са чак толкова различни, така че той със сигурност също ще ви свърши добра работа.

Можете също да смесите 2 супени лъжици прах за пране с малко шампоан и вода. Гумените стелки допускат също употребата на разтвор от обикновен сапун и топла вода.

Когато нанасяте разтвора, използвайте четка, за да го вкарате дълбоко във влакната на стелката си. Изплакнете с чиста вода и повторете процеса, ако е необходимо.

За наистина упорити петна можете да смесите малко сода за хляб с малко вода, за да се получи паста. Нанесете пастата в килима с помощта на четка, оставете я да подейства за около минута. След това отново трябва да я измиете с чиста вода.

Имайте предвид, че содата може да ви бъде особено полезна и ако трябва да се сборите с някоя от неприятните миризми. Тя е неутрализатор на миризми и това я прави чудесна за почистване на разливи и петна от храна или напитки!

Знаем, че е изкушаващо, но не слагайте килимчетата си в пералнята! Това може да ви спести много работа, но ще повреди гумената основа на килима, така че избягвайте на всяка цена!

Жокер: един маркуч може да ви бъде от полза.

Изсушете стелките си!

След като вашите стелки са добре почистени, трябва да ги оставете да изсъхнат на въздух. Можете да ги закачите на въжето за пране или да ги оставите на слънчево място, за да ускорите времето за сушене. В никакъв случай обаче не ги слагайте в сушилнята!

В някой по-слънчев ден стелките ви ще изсъхнат за нула време.

При гумените модели въпросът стои малко по-различно. За тях се препоръчва на първо време да избършете стелката с кърпа от микрофибър или обикновена хавлиена кърпа. Това ще отстрани по-голямата част от водата.

След това трябва да оставите стелките си да изсъхнат по естествен начин. Избягвайте обаче пряката и прекалено агресивна слънчева светлина.

Оставени на слънце за дълъг период от време, гумените стелки постепенно ще избледнеят, ще се напукат и свойствата им ще отслабнат.

Преди да върнете стелките си обратно в купето на автомобила си, трябва да се уверите, че те са напълно сухи. Всяка задържана влага ще доведе до неприятни миризми, а може да се стигне и до появата на мухъл.

Погрижете се за стелките си подобаващо, за да се погрижат и те за вас!

 

Е, надяваме се нашето ръководство да ви е било от полза!

А сега, след като вече познавате автомобилните стелки и техните особености, както ви обещахме, ще споделим с вас някои от най-добрите УНИВЕРСАЛНИ модели на пазара в момента

1. STAR


Откриваме представянето на универсалните стелки с комплект, произведен от STAR. Предложението включва четири броя гумени стелки на изключително добра цена. Цветът на стелките е черен а дизайнът им е такъв, че да отговори на нуждите на широк диапазон от леки автомобили. Релефната повърхност на тези стелки се грижи за сцеплението ви. В същото време обаче тя събаря голяма част от излишната мръсотия по обувките ви. Впоследствие е изключително лесно да свалите стелките и да ги почистите. Благодарение на техният специфичен дизайн операцията не отнема почти никакво време.
Купи сега

2. 2Drive


2Drive са произвели своя комплект на невъобразимо ниска цена. Предложението включва 4 броя черни гумени стелки с адаптивна форма. Задните стелки са правоъгълни, така че да се наложат добре върху пространството в краката на задните пасажери. Предните стелки пък са проектирани с меки извивки, така че да могат да се съвместят с особеностите на множество различни автомобили. Шарката по самите стелки отново ще ви осигури стабилност и лесно почистване.
Купи сега

3. Flexzon PVC


Представяме ви още един комплект от 4 стабилни черни гумени стелки. Офертата на Flexzon PVC включва два задни и два предни модела с елегантна форма и практична шарка. Двете задни стелки са с размери от 42 см на 42 см. Предните пък са широки 43 см и дълги точно 70 см. Тези стелки се поддържат изключително лесно. В същото време се справят на достатъчно високо ниво със защитата на вашия интериор. Могат да се впишат в множество различни автомобили. Проверете внимателно дали се вписват във вашия.
Купи сега

4. UNIVERSALE


Да не си помислихте, че ще ви заливаме само с гумени модели? Представяме ви комплект елегантни сиви мокетни стелки, които да положите в автомобила си. Дизайнът на този комплект е такъв, че ви позволява да впишете тези стелки в общо линии навсякъде. Те са изчистени, семпли и елегантни и със сигурност могат да освежат интериора ви. Във формите им няма нищо необичайно. Шофьорът обаче получава стабилна и релефна зона тъкмо под краката си. Това е така, за да бъде неговото шофиране спокойно, приятно и преди всичко безопасно.
Купи сега

5. Petex


Ако предпочитате черното, за вас са универсалните стелки на Petex – Carbon 4. Тези стилни и стабилни мокетни стелки ще ви осигурят комфорт и някои наистина приятни преживявания на пътя. Те са готови да освежат автомобила ви и да съживят интериора му. Основата на стелката е изработена така, че да предотврати излишните плъзгания. Комплектът включва 4 чудесни стелки, произведени в Германия от сто процента полипропилен. Продуктът е лесен за поддръжка и в същото време изключително устойчив. Ако го пазите малко повече, може и да надживее дори колата ви.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

6. Yavis Trade


Ако искате да бъдете различни и оригинални, стелките на Yavis Trade са тъкмо за вас. Представяме ви още един комплект от 4 универсални гумени стелки. Какво е различното при тях обаче? Техният изключително харизматичен син цвят и алуминиев ефект. С тези стелки ще получите не просто стабилна основа под краката си. Дори не просто стабилна защита на автомобилния си под и изключително лесна поддръжка. Благодарение на тях ще си осигурите и несравнима интериорна атмосфера. Ще се изненадате колко много може да се промени обикновеното купе на повечето автомобили с комплект невероятно стилни и различни стелки.
Купи сега

7. Flexzon


За финал ще споделим с вас още един комплект мокетни автомобилни стелки. Тази оферта включва 4 универсални сивкави стелки, с които да оборудвате колата си. Задните стелки са с размери от 25 см на 40 см. Предните на свой ред възлизат на 34 см на 58 см. Моделът лесно ще се впише в почти всички автомобили по улиците. Той ще ви осигури стабилност и защита. В същото време обаче се поддържа несравнимо лесно. Ако искате нещо семпло и практично, произведението на Flexzon е тъкмо за вас.
Купи сега

Рейтинг
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!