Всички категории

12-те Най-Добри Таблети

Трябва ви таблет и ви трябва сега?

Може би това е първият ви таблет, а може би вече сте имали няколко?

Вероятно искате да заместите лаптопа си или просто търсите допълнителен дисплей, който да използвате, когато сте в леглото или седите на дивана.

Каквато и да е причината, не се притеснявайте, защото към момента на пазара има много добри възможности.

Таблетите са модерни и удобни. През последните години тяхната популярност нарастна значително, тъй като представляват перфектния баланс между лаптоп и телефон.

Те могат да се използват както от малки, така и от големи, и действително могат да заемат най-разнообразни роли в ежедневието – някои по-скоро развлекателни, други по-сериозни и работни.

Но тук идва и важният въпрос – кой е перфектният таблет за вас?

Разнообразието от предложения на пазара е наистина голямо, но това ръководство има за цел именно да ви насочи в покупката.

Тук ще видите бърз наръчник, носещ информация за всичко най-важно относно таблетите.

А за да направим избора ви още по-лесен, приятен и пълноценен – по-долу сме ви представили и някои от най-популярните предложения в областта, които със сигурност ще ви впечатлят.

Кои са основните предимства на таблетите в ежедневието?

Както намекнахме в нашия увод, таблетите обединяват перфектното удобството на телефона и широкообхватността на компютъра.

Перфектни са за употреба във всякакви условия и се отличават с интелигентен процес на работа и все по-отличителни технически характеристики.

Но, за да бъдем максимално изчерпателни, нека за начало да обобщим ключовите предимства на този тип мобилни устройства…

Практичност

Таблетите, сами по себе си, са много лесни за употреба и пренасяне.

Те се открояват с компактност и удобна конструкция, което ги прави наистина приятни и ненатоварващи.

В допълнение, тъч скрийн екранът им е изключително достъпен и може да се използва от лица от всякакви възрасти.

Обобщено казано – таблетите са страхотен избор както за работа, така и за играене на игри или гледане на филми.

Функционалност

Таблетите, особено новата генерация модели, определено впечатляват с наистина богата функционалност и възможности.

Техническите им характеристики са на наистина високо ниво, което съответно гарантира перфектното им представяне във всяка една сфера на мобилния живот.

Преносимост

Друго ключово качество на таблетите е тяхната изключително издръжлива батерия.

Благодарение на нея, вие нямате нужда от постоянно захранване, което прави устройството мобилно и удобно за използване във всеки един момент.

Как да изберете перфектния таблет за вас?

Перфектният таблет не винаги е лесен за откриване.

Покупката ви трябва да е съобразена с много и разнообразни фактори, които да гарантират пълноценност на устройството във вашия живот.

С други думи, таблетите са дългосрочна и сериозна инвестиция, и определено не трябва да бъдете лековати в избора си.

От най-голямо значение е да разберете какви са нуждите ви…

В това отношение трябва да си отговорите възможно най-искрено

 • Какво планирате да правите с този таблет?
 • Искате ли да гледате филми на него?
 • Планирате ли да пътувате с него?
 • Да записвате документи? Да четете статии?
 • Да използвате ли по-тежки софтуери за обработка на снимки и видеа?
 • Ще имате ли нужда от клавиатура към таблета?
 • Ще имате ли нужда от устройство с камера?

И разбира се още много, производни въпроси.

Също като смартфоните и лаптопите, на пазара има таблети в множество различни размери и с разнообразни характеристики и възможности.

Съвет: Разберете какво има най-голямо значение за вас и го запишете на лист. След това отмятайте плюсовете и минусите за вас на всяко предложение.

Моделът, който ще купите, се определя от това какво ви е необходимо да прави таблетът. Не се повлиявайте изцяло от това какво е модерно и какво не е.

Решенията ви на етапа с уточняването на нуждите ви ще определят удовлетворението ви след това.

Таблет с каква операционна система да изберете?

На първо място, обаче, е важно да прецените таблет с каква операционна система желаете да закупите.От това зависи продуктивността на устройството и практичността му във вашето ежедневие.

Операционните системи Android и iOS (при таблетите iPad) доминират пазара през последните години, но напоследък се правят се повече таблети с Windows.

Също така, има някои добри таблети, предлагани от Amazon и няколко други компании, които оперират със силно модифицирани версии на Android.

Ето кратък преглед на разликите между платформите…

Android

Разработена от Google, има мощни приложения и пазар за съдържание, наречен Google Play. Идва с множество услуги от Google, включително Google Now, Hangouts, Gmail, Google Calendar, Google Maps, безплатна навигация, YouTube, Google Photos, Chrome Browser, Google Drive, Play Music и много други.

Като цяло, ако ви харесват услугите на Google, Android е добра възможност за вас. Въпреки че много от тези услуги са налични и на iOS и други платформи, интеграцията е най-безпроблемна при Android.

Android също предлага поддръжка за вписване на множество потребители, което е полезно, ако искате семеен таблет, който да бъде споделян от всички.

Също така може да се правят множество настройки. Последната версия на платформата Android е изгладена, стилна и много приятна за употреба, но не всеки таблет оперира с нея (повечето все още оперират с предходни версии, но някои се обновяват). За нещастие, диапазонът приложения, изработени специално, за да се извлекат всички ползи на таблетите с Android, е много малък.

Няма разлика между приложенията на Android за смартфони и приложенията на Android за таблети, така че качеството на преживяването може да зависи от това дали разработчикът го е оптимизирал за екрани на таблети.

От положителната страна, ако вече сте закупили приложение на Android за телефона си, няма да е нужно да плащате отново, за да го получите за таблета си.

iOS

Таблетите на Apple iPad оперират с iOS. Те имат над 725 000 приложения, разработени специално за тази операционна система, а компанията-производител и към момента е лидер на пазара по всеки възможен начин. iPad все още е най-добрият таблет, що се отнася до качество, и има най-внушителната селекция от приложения и аксесоари.

Ако притежавате други устройства на Apple (например iPhone) или се възползвате от услуги като iTunes, iPad може да е добра опция за вас. Ако не е така, той все пак може да е най-добрата опция за вас. Потребителският интерфейс е достъпен и много приятен, но не позволява много персонализация.

Приложенията за iPad и iOS са по-скъпи от тези за Android. Също така липсва поддръжка за множество потребители и родителски контрол. Ако имате iPhone и вече сте закупили дадено приложение, може да трябва да го закупите отново, за да го използвате на iPad (някои приложения са универсални и работят и на двете устройства, а други не).

Windows

Таблетите с Windows са най-близо до предлагането на традиционно преживяване, каквото можете да намерите на компютър или лаптоп. Ще можете да оперирате с пълните версии на софтуерни продукти като Microsoft Office на таблет на Windows, така че това може да е най-добрият вариант, ако планирате да използвате таблета си за работа.

Също така има над 200 000 приложения във Windows Store, създадени да работят гладко с докосване. Windows предлага поддръжка за множество потребителски акаунти и мощни възможности за родителско контрол.

Като тъчскрийн таблет изживяване, Windows все още е значително по-слаб от Android или iOS. Част от проблема е че все още е налично усещането, че тези таблети са хибрид между старата, позната компютърна платформа, и новата платформа за таблети. Приложенията също са сравнително ограничени, по-скъпи и с по-ниско качество.

Други

Преди няколко години имаше повече състезатели при операционните системи, но BlackBerry Playbook излезе от пазара, а Barnes & Noble спря да произвежда таблети Nook. Все още можете да закупите евтино таблет от някоя от тези марки, но не го препоръчваме.

Към другите операционни системи сме оставили само Amazon и неговите Kindle Fire продукти.

Таблетите на Amazon оперират със силно модифицирана версия на Android, което означава, че нямат Google Play Store или приложенията и услугите на Google. Вместо това Amazon иска да купувате приложенията от собствения му Appstore, където ще намерите повече от 300 000 приложения, от които да избирате.

Таблетите на Amazon са създадени да бъдат достъпни устройства за развлечение и ако сте премиум потребител на Amazon Prime, те си заслужават да бъдат взети предвид. Имат вградени разнообразни опции за родителски контрол, поддържат множество потребители и са лесни за употреба. Също така можете да намерите отлична поддръжка на клиентите, чрез приложението Mayday.

От отрицателната страна, няма толкова голям избор за приложения и качеството като цяло е по-ниско. Също така има ограничения по отношение на персонализирането и потребителският интерфейс не е толкова стилен или добре изработен като този на тримата си противници.

Какво друго трябва да имате предвид при покупката?

Когато избирате таблета си има богат избор, но както многократно споменахме, той трябва да бъде повлиян най-вече от вашата лична необходимост.

Най-добре направете предварително самостоятелно проучване и вземете предвид важните за вас фактори.

Размер на дисплея


Има таблети с различни размери, вариращи най-вече в рамките между 7-13 инча.

Всеки модел е различен, но в общ план, 7 инчовият дисплей може да ви се стори твърде малък размер, който да натоварва вашите очи. Тази категория таблети можем да класифицираме по-скоро като по-големи смартфони, които са много удобни за пренос и съхранение, но при дълготрайна употреба са една идея по-непрактични.

Моделите с размер около 10-12 инча, пък, са напълно практични във всяко отношение и определено ще ви впечатлят с идеалния баланс между компактност и достъпност, което гарантират. Този тип модели, обаче, може да ви се сторят малко по-неудобни, ако ги държите дълго време.

Предложенията за таблети с дисплей над 13 инча, пък, са доста нови, модерни и рядко срещани. Те практически могат да бъдат разбирани като малки дисплеи за компютър и покупката на такъв тип устройство би било отличен помощник в работата, но не и особено добър за пренос и държане вариант.

Резолюция

При разглеждането на точно тази характеристика бъдете много внимателни и прецизни!

Най-оптималния вариант са моделите с резолюция 1280×800 пиксела. Те гарантират добра картина, приятно изживяване и минимално натоварване на очита.

Таблетите 1920×1080 пиксела или повече, обаче, са много по-добър избор. Те представят наистина кристална картина и са присъщи са повечето по-нови модели

Гледайте PPI (pixels-per-inch или пиксели-на-инч), за да придобиете представа колко ясна ще е картината.

Колкото по-голямо е числото PPI, толкова по-прецизна, наситена и ясна е картината на дисплея.

Представяне

Ако искате да отваряте най-новите приложения и игри без проблем, тогава изберете поне четириядрен процесор.

Като цяло, колкото повече GHz, толкова по-добре. Също така ще искате прилично количество RAM памет, като минимумът е 2GB.

Но спецификациите в това отношение не са всичко, така че проверете някои от ревютата и разгледайте еталоните, за да видите как всъщност се представят таблетите.

Apple, например, са особено добри в извличането на доста добро представяне от по-слаб хардуер.

В крайна сметка, колкото повече груба сила има таблетът ви сега, толкова по-дълго ще издържи, преди да започне да забива.

Интернет

Ако можете да си позволите по-високата цена за 3G или 4G LTE връзка и искате да плащате месечна сметка за мобилен интернет, тогава със сигурност си вземете таблет с връзка за мобилни данни (препоръчваме 4G).

Впрочем, ако ви е необходимо често да използвате таблета извън дома си, тогава това е добра причина да купите именно такъв модел.

Но за останалите от вас, които избират да закупят модел само с Wi-Fi, това ще ви спести доста пари. Просто трябва да намерите Wi-Fi връзка, когато сте извън дома си (уви, това не е голям проблем в днешно време).

За най-добро представление, търсете двулентова поддръжка и най-новите интернет мрежови стандарти.

Батерия

Разликата между таблет с дълъг живот на батерията и таблет с кратък живот на батерията е като разликата между нощта и деня.

Повечето модерни модели таблети могат да издържат над 10 часа постоянно използване. Отдавна отмина тенденцията на предложенията с рекордните за онова време 4 часа.

Уви, обаче, колкото повече – толкова повече. Помнете, че ако таблетът ви не може да поддържа заряда за няколко дни, след като го купите, след 12-18 месеца ще е много по-зле.

Свързване

Това, което ще ви трябва, зависи от това как възнамерявате да го използвате, но като цяло колкото повече портове и възможности за свързване има, толкова по-надежден е таблетът.


Съвет: Уверете се, че таблетът поддържа най-новия Bluetooth стандарт.

Освен това, допълнителното място за съхранение чрез SD (или microSD) е важен параметър, който е добре да търсите при избора си.

Имайте предвид, обаче, че и другите типове портове като USB, MicroUSB, Micro HDMI също не са за пренебрегване.

Памет

И като говорим за допълнителна памет, няма как да не откроим и това като много важна характеристика при покупката на таблет.

И факт – добавянето на повече място с microSD карта памет е лесно и евтино.

Apple и Amazon предложенията, обаче, не поддържат microSD карти памет на таблетите си, така че трябва внимателно да помислите какъв модел да купите.

Ако ще теглите игри и ще съхранявате филми, 16GB могат да се запълнят изненадващо бързо. Можете да намерите безплатна “облак” услуга за съхранение на всяка платформа, но това няма да задоволи всекиго.

Камера

Живеем във времена, в които обичаме да запечатваме всеки момент със снимка.

Именно затова, друг ключов параметър при покупката на таблет е именно камерата.

Дали моделът разполага с камера? Предна или задна е тя? Или пък и двете? Това са все въпроси, които трябва да ви интересуват, ако наличието на камера е наистина важно за вас.

Задните камери все по-често са със страхотни параметри, докато предните варират между такива с минимално качество на картината и такива с доста добър образ.
Уви, днес, когато ежедневието ни се случва онлайн, ви препоръчваме да се уверите, че таблетът ви има добра предна камера, която можете да използвате като уеб камера.

Никога не знаете дали някой роднина или приятел няма да пожелае да се видите по Skype или някой преподавател или колега няма да изиска да се покажете пред екрана.

Клавиатура

Има Windows таблети, които ще ви позволят да свържете таблета си с клавиатура, за да можете да пишете по-лесно. Ако искате да заместите лаптопа, това може да е важно.

Също така ще откриете Bluetooth клавиатури, които работят с всеки таблет.

Ако възнамерявате да пишете, тогава се уверете, че таблетът, който избирате, има добра възможност за външна клавиатура. Малко са приспособени към това.

Как да използвате таблета си най-пълноценно?

Правилната грижа за таблета ви, както сигурно сами се досещате, ще му гарантира по-дълъг живот.

В това отношение трябва да се отнесете с отговорност, тъй като в противен случай рисковете от проблеми с устройството са доста завишени.

Бъдете прецизни в ежедневието си.

Като за начало се старайте да пренасяте своя таблет в специално обособен за целта калъф. Той ще го предпазва от неблагоприятни условия във външната среда – защита, от която всяко крехко устройство има нужда.

Освен това, колкото и ненужно за споменаване да звучи, не натискайте грубо или стискайте прекалено таблета си. Дори и неусетно, по този начин може да навредите на тъчскрийн пада.

И в допълнение, за да сте сигурни, че всичко ще е наред с устройството ви, не го използвайте на пряка слънчева светлина и го пазете от течности.

Почиствайте таблета с внимание!

Не искате таблетът ви да се развали заради насъбралата се по него прах, нали?

Е, за целта го почиствайте сравнително и редовно със специална кърпичка, която да обира мръсотията, без да наранява устройството.

В допълнение, дори съществуват добри продукти под формата на спрей за почистване на екранни повърхности, които могат да свършат надеждна работа при по-прецизно почистване.

Избягвайте прекомерното натоварване на таблета си!

Колкото и да е забавно и полезно използването на това умно устройство – давайте на таблета си почивка. Постоянното му използване може да доведе до повреди.

Явни сигнали за това, че е време да “оставите на спокойствие” таблета за 15-20 мин, например, са неговото прегряване или по-забавения му процес на работа

Бъдете отговорни и към батерията…

Зареждайте устройството си изцяло според указанията за това. В противен случай е възможно да създадете проблем с батерията и нейното качество да бъде нарушено.

Избягвайте състояния на презареждане на батерията или пък пълно нейно изхабяване.

Попринцип, особено по-новите модели, са с доста добри батерии, което ще ви гарантира сигурност и свобода за работа за над 6 часа.

Именно затова, след това е важно да оставите устойството да се зареди без да го натоварвате излишно (тоест без да го използвате по време на зареждане).

 

Ето, че накратко очертахме най-важното, което трябва да имате предвид…

За да ви помогнем да намерите най-добрия за вас таблет, обаче, тук сме подбрали най-популярните предложения на пазара в момента.

1. Apple iPad ProАко сте почитатели на Apple и търсите модерен и отличителен таблет от най-нова генерация, то това е най-добрият избор за вас.

Моделът разполага с операционна система iPadOS 14, 8-ядрен процесор и богата функционалност, включваща обогатен сензорен пакет и Bluetooth, Wi-Fi и GPS свързаност.

Снабден е с 11-инчов Retina дисплей с резолюция 2388 x 1668 и изключително прецизни вградени предна (10mpx) и задна камера (12mpx).

В допълнение моделът е с капацитет на съхранение 128 GB и нежен дизайн със стилен и стабилен корпус.
 
Основно предимство: Изключително богата функционалност
Основен недостатък: Висока цена
Купи сега

2. Samsung Galaxy Tab A7Ако, пък, сте тийм Samsung, то това предложение за таблет на марката несъмнено ще спечели вниманието ви.

Моделът е снабден с операционна система Android, 8-ядрен процесор и отлични функции, включващи Hall Sensor, сензор за светлина, сензор за ускорение, жироскоп и Bluetooth, Wi-Fi и GPS свързаност.

Той също така разполага с 10.4-инчов TFT дисплей с резолюция 2000 x 1200 и 16 милиона цвята. Камерите му – предна (5mpx) и задна (8mpx), също се открояват с отлично качество.

Таблетът е с капацитет на съхранение 32 GB и класически, но много устойчив дизайн.
 
Основно предимство: Много бърз процесор
Основен недостатък: По-малко пространство за вътрешно съхранение
Купи сега

3. Amazon Fire HD 10За тези от вас, които търсят идеалния баланс между базовата функционалност и модерния стил – този таблет ще ви изненада приятно.

Предложението е снабдено с операционна система Android, 4-ядрен процесор и сравнително скромна, но много достъпна функционалност, позволяваща както развлекателна, така и работна дейност.

Моделът разполага с 10.1-инчов TFT дисплей с резолюция 1920 х 1200 и 2 милиона цвята. Моделът е с батерия, издържаща над 10 часа, и една, основна задна камера (2mpx).

Той е с капацитет на съхранение 32 GB и плътен, стабилен и класически стилен дизайн.
 
Основно предимство: Страхотно качество на изображението
Основен недостатък: По-скромна функционалност
Купи сега

4. Huawei MediaPad T3 10Марката Huawei изключително много напредна в технологичен план през последните години и това се отразява и в невероятните им предложения при таблетите.

Този модел, например, е снабден с операционна система Android EMUI 5.1, 4-ядрен процесор и впечатляваща функционалност, включваща пълен пакет сензори, лицево разпознаване и Bluetooth, Wi-Fi и GPS свързаност.

Той има 9.6-инчов IPS дисплей с резолюция 1280 х 800 и 16 милиона цвята и две камери – предна (2mpx) и задна (5mpx) с отлични параметри на възпроизвеждане.

Таблетът е с капацитет на съхранение 16 GB и изключително елегантен, компактен дизайн.
 
Основно предимство: Отлична батерия
Основен недостатък: Сравнително крехък корпус
Купи сега

5. Lenovo Yoga Smart TabАко търсите нестандартен модел таблет с високотехнологичен привкус и отлични параметри – Lenovo несъмнено ще ви изненадат.

Този таблет е снабден с операционна система Android 9, 8-ядрен процесор и страхотна функционалност, включваща сензорност, бърз процес на действие и Bluetooth, Wi-Fi и GPS свързаност.

Моделът също така разполага с 10.1-инчов дисплей с резолюция 1920 x 1200 и две камери – предна (5mpx) и задна (8mpx).

Таблетът е с капацитет на съхранение 32 GB и интересен, нестандартен и действително открояващ се дизайн.
 
Основно предимство: Богата функционалност
Основен недостатък: Една идея по-специфичен за употреба дизайн
Купи сега

6. Allview Viva H1003На пазара навлизат и все повече нови технологични марки с перфектни предложения, а този таблет е чисто доказателство за това…

Моделът разполага с операционна система Android 10, 4-ядрен процесор и практична функционалност, включваща възможности за Bluetooth, Wi-Fi и GPS свързване.

Той е снабден с 10.1-инчов TFT дисплей с резолюция 1280 x 800, а камерите му – предна (2mpx) и задна (5mpx), също се впечатляват с качество на работа.

Таблетът е с капацитет на съхранение 16 GB, издръжливост на батерията на 11 часа и стилен, изключително практичен дизайн.
 
Основно предимство: Много устойчива батерия
Основен недостатък: По-обемна конструкция
Купи сега

7. Prestigio Grace 4991Нежен и непретенциозен, този таблет бързо ще привлече вниманието ви със своите перфектни параметри.

Таблетът разполага с операционна система Android 9, 8-ядрен процесор и скромна, но практична функционалност, включваща възможност за Bluetooth и Wi-Fi свързване.

Той също така разполага с 10.1-инчов IPS дисплей с резолюция 1280 x 800. Камерите му – предна (0.2mpx) и задна (2mpx), също са сравнително по-ниски откъм качество на работа, но и достатъчно удобни за ежедневни нужди.

Таблетът е с капацитет на съхранение 16 GB и изключително здрава конструкция с фин дизайн.
 
Основно предимство: Лек, стилен и практичен корпус
Основен недостатък: По-ниска функционалност
Купи сега

8. DIVA QC7704GMЗа този таблет определено можем да кажем – цената не винаги определя качеството. Дори напротив – за доста ниската си стойност, моделът гарантира перфектен работен процес.

Той е снабден с операционна система Android 9, 4-ядрен процесор ипрактична функционалност, включваща сензорност и Bluetooth, Wi-Fi и GPS свързаност.

Предложението също така разполага с компактен 7-инчов IPS дисплей с резолюция 1024 x 600 и две камери – предна (2mpx) и задна (5mpx).

Таблетът е с капацитет на съхранение 16 GB, а в дизайнерски план наистина впечатлява с нежност и изискан стил.
 
Основно предимство: Изключително добро качество на ниска цена
Основен недостатък: По-скромно качество на картината
Купи сега

9. Apple iPad Air 4Тук отново открояваме едно впечатляващо предложение от Apple, което си заслужава да бъде изпробвано.

Моделът е снабден с операционна система iPad OS 14, 6-ядрен процесор и отлични функции, включващи множество сензори, пръстов отпечатък и Bluetooth и Wi-Fi възможност за свързване.

Той също така разполага с 10.9-инчов IPS Retina дисплей с резолюция 2360 x 1640. Камерите му – предна (7mpx) и задна (12mpx), пък, обещават перфектно качество на изображението.

Освен това, таблетът е с капацитет на съхранение 256 GB и изискан, стилен и много луксозен дизайн.
 
Основно предимство: Перфектен екран
Основен недостатък: Висока цена
Купи сега

10. Mediatek KT107Нещо ново, отличително и изключително практично за ежедневието – този таблет определено се откроява.

Моделът е с операционна система Android 7, 4-ядрен процесор и достъпна функционалност, включваща сензори, жироскоп и Wi-Fi и GPS свързаност.

Предложението също така разполага с 10.1-инчов IPS дисплей с резолюция 1280 x 800. Снабдено е и с две камери – предна (1.3mpx) и задна (2mpx).

Таблетът е с капацитет на съхранение 16 GB, а откъм дизайн определено се отличава с устойчивост и качество.
 
Основно предимство: Много стабилен и практичен дизайн
Основен недостатък: Скромен интерфейс
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

11. Microsoft Surface ProMicrosoft също се представят с уникални предложения през последните години и няма как да не включим едно от тях и тук.

Моделът е снабден с операционна система Windows 10 PRO, 2-ядрен процесор и множество, отлични функции – сякаш имате компактен компютър пред себе си.

Той също така разполага с 12.3-инчов дисплей с резолюция 2736 x 1824, а камерите му – предна (5mpx) и задна (8mpx), определено впечатляват с качеството си.

Таблетът е с капацитет на съхранение 256 GB и стилен, устойчив и определено модерен дизайн.
 
Основно предимство: Голям обем на паметта
Основен недостатък: Много висока цена
Купи сега

12. HANNspree Pad Titan 3Този таблет несъмнено ще привлече вниманието и интереса ви, тъй като марката HANNspree е сравнително нова на пазара, но определено по нищо не отстъпва на титулярите в областта…

Моделът разполага с операционна система Android, 8-ядрен процесор и добра функционалност с достъпна Bluetooth свързаност.

Той е снабден с 13.3-инчов IPS дисплей с резолюция 1920 x 1080 и 178° ултрашироки ъгли на видимост. Камерите му – предна (5mpx) и задна (8mpx), са универсални и също са с оптимално качество.

Таблетът е с капацитет на съхранение 32 GB, а в дизайнерски план е изкл’чително елегантен и стабилен.
 
Основно предимство: Отлично качество на изображението
Основен недостатък: По-обемен дизайн
Купи сега

3.5/5 - (24 votes)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни
6 Коментари
 1. Drago Ivano пише

  informaciyta e mnogo dobra, dovolen sam, blagodary.

 2. Тонислав пише

  В метро продават ли осемядрени таблети?

 3. Petya пише

  tablet на каква цена е най-добре да се купи за ученик? Интересуват ме таблети на цени до 100 лева, може и втора ръка.

 4. Христина пише

  Може ли линк за евтини таблети самсунг от техномомаркет или технополис. Модели на промоции?

 5. Дечо пише

  Добър вариант ли са таблетите с писалка? Харесал съм samsung tab galaxy, samsung tablet galaxy a, samsung tab tablet и samsung s tablets?

 6. Irina пише

  Някой с мнение за remarkable 2 цена, характеристики? Интересувам се от таблети 15 инча.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!