Всички категории

8-те Най-Добри 55-инчови Телевизори

Всички обожаваме телевизионните преживявания и, разбира се, няма нищо по-хубаво от големия екран. Как обаче да улучим точния размер телевизор, който не е нито прекалено голям, нито прекалено малък?

Е, 55-инчовите телевизори ви гарантират златната среда!

Проучванията доказват, че този размер се оказва идеален за повечето домакинства. Независимо дали подбирате телевизор за дневната си, или искате да оборудвате спалнята си, това е може би най-адаптивния размер.

Страхотните размери на картината обаче далеч не са всичко! В общи линии почти всички съвременни 55-инчови устройства ще ви осигурят всички приспособления и екстри на смарт телевизорите.

В същото време подобни модели ще ви дадат възможност да извлечете максимума от своето 4К визуално преживяване. На всичкото отгоре ще ви позволят да го направите при доста изгодни финансови условия.

За да извлечете максимума от един 55-инчов телевизор, само се погрижете да се позиционирате на поне 130 см от него.

Ето и няколко от най-добрите предложения!

1. Телевизор Samsung 55QN85A


Samsung 55QN85A е един от най-невероятните актуални продукти в областта. Благодарение на страхотната му обновена QLED технология имате шанса да се насладите на всеки детайл от картината при възможно най-доброто качество. Мощният квантов процесор на този телевизор работи с алгоритми за дълбоко обучение и се адаптира така, че да ви предложи оптимална 4К резолюция. Разнообразието на цветовете и дълбочината на контрастите просто могат да ви накарат да забравите, че сте пред телевизора си. Картината се адаптира към условията, при които я наблюдавате, като ви гарантира оптимално качество от всеки ъгъл независимо от светлината или тъмнината в стаята. Специалните високоговорители на устройството ви позволяват да изпитате максимално реалистичен 3D звук и да се потопите в действието. И не се тревожете, елегантният дизайн на този телевизор просто ще се впише навсякъде.
Купи сега

2. Телевизор Sony 55X82J


Представяме ви този прекрасен LED Smart Google телевизор, произведен от Sony. Устройството не е от най-достъпните, но далеч не се доближава и до най-скъпите – то ви предлага едно от най-добрите съотношения между цена и качество, на които можете да попаднете в момента. Интелигентният му процесор се грижи всичко, което наблюдавате, да се разиграва пред вас в 4К резолюция и максимално близо до реалния си вид. Комбинацията между широката цветова гама и HDR ремастеринг функцията за регулация на контраста на този телевизор ще ви спечели възможно най-богата картина. Технологията Motionflow XR ви гарантира максимално плавно и естествено движение без излишни накъсвания. Звуковата система на телевизора ще се погрижи за вашето слухово преживяване. В същото време можете да се възползвате от купищата екстри на смарт света, интелигентното дистанционно управление и “гласово търсене”.
Купи сега

3. Телевизор LG OLED55G13LA


Този 55-инчов телевизор е един продукт от възможно най-висок клас. Последното поколение OLED evo екран и неговите самоосветяващите се пиксели ще ви осигурят възможно най-пълноценното визуално преживяване, което можете да си представите. Този телевизор е носител на наградата за най-добър образ. Дизайнът на устройството е фин и елегантен, така че присъствието му може да украси всяко помещение. Това е един от възможно най-добрите телевизори, който ще се погрижи за всяко ваше телевизионно преживяване. Dolby Vision IQ интелигентно настройва изображението в зависимост от типа на съдържанието и околната среда. FILMMAKER MODE-ът пък ви позволява да деактивирате забавянето на движението и да се потопите пълноценно в света пред себе си. Звуковата система на този телевизор просто идеално допълва картинката. Независимо дали искате да се гмурнете в света на киното, гейминга, стрийминг платформите или каквото и да е друго, това е идеалният телевизор за вас.
Купи сега

4. Телевизор Philips 55PUS7506/12


Philips представят 55PUS7506/12, който е може би един от най-достъпните 55-инчови модели, на които можете да попаднете. Въпреки това обаче плоският и елегантен LED екран на този телевизор ще ви осигури прекрасна картина в 4К Ultra HD качество. Серия технологии ще се погрижат за всеки детайл от света пред очите ви и ще го направят възможно най-реалистичен. Интелигентната картина се настройва оптимално спрямо съдържанието и условията на проектиране. По същия начин функционира и звуковата система на устройството. Разбира се, Dolby имат пръст в това. С този смарт телевизор можете да се насладите на най-разнообразни смарт приложения, сред които инсталирани видео приложения са YouTube и Netflix. Гласовият асистент пък ще ви осигури максимално улеснена употреба на устройството. И сами виждате, че този модел по нищо не отстъпва на своите конкуренти. Повярвайте ни, трудно ще намерите по-достъпен 55-инчов телевизор от подобен клас.
Купи сега

5. Телевизор TCL 55C728


TCL 55C728 е поредният 55-инчов андроид смарт телевизор в нашия списък. QLED технологията на неговия екран ще ви осигури максимално пълноценно визуално преживяване при възможно най-добрата 4К Ultra HD резолюция. Неговият специализиран процесор в комбинация със серия технологии работят постоянно, за да ви предоставят страхотна и реалистична картина. Цветовете и контрастите се адаптират, за да се осъществяват винаги във възможно най-пълноценния си вариант. Аудио преживяване, което звуковата система на този телевизор ви осигурява, е просто едно идеално допълнение към вашето визуалното ви потапяне в света пред вас. На ваше разположение са предоставени цели 32 GB за вътрешно съхранение. Въпреки че разполагате с предварително инсталирани приложения като YouTube, Netflix и HBO MAX, допълнителната памет определено ще ви влезе в употреба. Гласовите команди и вграденият гласов асистент на Google Alexa пък ще направят навигирането ви из пространството на телевизора максимално лесно и приятно.
Купи сега

6. Телевизор Xiaomi MiTV-P155


Xiaomi все по-настоятелно превземат пазара на технологиите, тъй като предлагат невероятно качество на фона на безумно ниски цени. MiTV-P155 е един прекрасен и изключително достъпен 55-инчов Smart Android телевизор. Неговият LED екран може да не е последният писък на модата, но определено е усъвършенстван и ще ви осигури възможно най-доброто качество. Картината пред вас ще се разиграва винаги при перфектна 4К Ultra HD резолюция. Различни технологии се грижат за цветовете, контрастите и движението на образите, така че да ви потопят във визуалните дебри на телевизионния свят. Dolby Audio звуковата система на устройството в никакъв случай не остава по-назад. 4-ядреният процесор на този телевизор се грижи всичко да работи пълноценно и синхронизирано. Разбира се, на ваше приложение са предоставени редица предварително инсталирани приложения, 16 GB пространство за инсталиране на още, гласово управление и серия допълнителни смарт екстри.
Купи сега

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...

7. Телевизор Samsung 55Q90T


Смарт телевизорът на Samsung 55Q90T е поредното страхотно предложение, което искаме да ви представим. Благодарение на усъвършенствания му QLED екран можете да се насладите на възможно най-добрата 4К Ultra HD картина, независимо къде сте се позиционирали. Концентрираните зони с прецизно контролирана подсветка ще ви осигурят максимално изчистени, ярки и контрастни цветове. Мощният процесор на устройството оптимизира качеството на всеки елемент от картината, за да подобри цялото съдържание пред очите ви. Object Tracking Sound технологията пък се комбинира идеално със специализираните говорители, за да направи звуковото ви преживяване възможно най-пълноценно допълнение към визуалното. Active Voice Amplifier технологията пък се адаптира спрямо шумовете във и около дома ви, така че да ги компенсира със звука от телевизора, за да не пропуснете нищо. Модерният и елегантен дизайн без рамки отстрани в комбинация със серия приложения и допълнителни функции за удобство на потребителя превръщат този 55-инчов телевизор в едно от най-желаните предложения на пазара в момента.
Купи сега


8. Телевизор TCL 55P721


Последният телевизор, който ще ви представим, е TCL 55P721. Това е един от най-достъпните и в същото време висококачествени модели на пазара в момента. LED технологията на екрана му е оптимизирана, за да ви представи всяко съдържание във възможно най-добрия вид. Благодарение на серия технологии за оптимизиране на картината пред вашите очи се всичко се разиграва във възможно най-реалистичен вариант при страхотна 4К Ultra HD резолюция. Звуковата система на Dolby в никакъв случай не остава по-назад – тя усъвършенства вашето слухово преживяване, за да ви потопи изцяло в света пред вас. На ваше разположение са предоставени серия предварително инсталирани приложения, сред които YouTube, Netflix и HBO MAX. В същото време обаче можете да се възползвате от 16 GB вътрешна памет, на която да съхраните още много приложения. Гласовият асистент на Google Alexa пък ще ви помогне да навигирате устройството си по възможно най-удобния и елегантен начин.
Купи сега

3.2/5 - (5 votes)
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!