Всички категории

24-те Най-Добри Подаръци за Най-Добър Приятел

Вероятно вече отдавна сте решили какво да купите за подарък на приятелката си или на свекърва си. В списъка ви за пазаруване обаче винаги ще има един мъж, който също заслужава специално внимание.

Най-добрият приятел заслужава най-добрия подарък!

Колкото и удобни да са ваучерите, за да покажете отношение към скъп за себе си човек, трябва да бъдете по-конкретни. Универсалните дистанционни и други подобни джаджи могат да бъдат много симпатични, но остават до голяма степен безлични.

Вашият приятел не е универсален, тъкмо неговата индивидуалност го прави специален за вас. Тъкмо затова трябва да му покажете, че го цените, като демонстрирате дълбочината на връзката си с него.

Може и да подхождаме стереотипно, но за да се установи едно клише, зад него всъщност стои сериозен набор от потвърждения. Да, не е случайно, мъжете действително са привърженици на игрите и играчките, и то от най-различен порядък. Всичко от пъзел до плейстейшън може да се окаже чудесен подарък.

От същия порядък е всякаква спортна екипировка, ако вашият най-добър приятел е привърженик на определен спорт. Дори и да не е, стига да е отворен за преживявания, винаги можете да го накарате да опита нещо ново.

Много мъже обаче ценят също модата и елегантните аксесоари. Именно затова един луксозен и стилен моден продукт може истински да зарадва вашия човек.

Списъкът от възможности наистина е необозрим. Още повече, че всеки случай изисква специален подход.

При все това обаче ви съветваме да подхождате лично. Винаги подбирайте подаръка си спрямо човека, на когото ще го подарите. Дори и най-страхотният часовник може да се окаже неподходящ, ако приятелят ви не обича неща по китките си.

Дръжте на качеството, понеже точният, но долнопробен подарък понякога е по-лош от липсата на подарък. Бъдете внимателни и ще зарадвате най-добрия си приятел.

Имате ли вече някакви идеи? Ако все още се затруднявате, можете да разгледате 24-те ни предложения за Най-Добри Подаръци за Най-Добър Приятел.

1. Преживяване


Кой не обича новите преживявания? Това би било все едно човек да не обича живота. Ако вашият най-добър приятел си пада по екстремностите (а е трудно човек да не се пристрасти към адреналина), това е може би един от най-добрите подаръци. Рядко се осмеляваме да опитаме нещо ново, но когато добрата съвест ни принуди, в общи линии нямаме избор. Можете да помислите за всевъзможни варианти от разходка с лодка до скок с парашут. Спектърът от възможности в действителност е пребогат. Именно затова трябва да прецените внимателно точно какво ще зарадва вашия приятел. Имайте предвид обаче, че в някои случаи вие самите можете да прецените по-добре от него. Той би могъл да има невероятен страх от височини, но скокът с бънджи все пак да се окаже най-страхотното преживяване.
Купи сега

2. Портфейл


Мъжът винаги се грижи за своите средства. Ако вашият приятел има малко от малко отношение към финансите си, няма как да държи картите и банкнотите си където и да е. Именно затова елегантният кожен портфейл винаги е добър избор. Портфейлът е нещо, което използваме до голяма степен ежедневно. Именно затова, дори старият портфейл на вашия човек да не е особено износен, новата “касичка” може да се окаже чудесна изненада. Коженият портфейл – лукс, надеждност и ред. Подобен продукт комбинира качества, които един мъж просто няма как да не оцени. На пазара се предлага страхотно многообразие от модели. Ако се чудите кой от тях би паснал на стила на вашия приятел обаче, ви препоръчваме следното. Заложете на класиката – изчистен, черен кожен портфейл. Гарантираме ви, че няма да сбъркате.
Купи сега

3. Парфюм


Дори и вашият приятел да няма отношение към миризмите, те имат отношение към него. Светът на ароматите всъщност е навсякъде около нас и ни въздейства непрекъснато. Присъствието ни сред останалите хора може да се окаже много по-зависимо от нашата миризма, отколкото си мислим. Именно затова елегантният парфюм винаги е добър избор. Той демонстрира грижа за себе си, а и е, нека си го кажем в прав текст, ужасно секси. Тук изборът ви обаче може да стане малко по-сложен. Добрият аромат е като добрия аксесоар – трябва да ни отива. Не всеки аромат обаче пасва на всеки човек. Именно затова е добре предварително да сте проучили парфюмите на своя приятел. Експериментите и провокациите ви в случая е добре да са малко по-обрани. Ако се чудите на какво да се спрете обаче, винаги можете да се насочите към някой от по-големите брандове. Класическият аромат често ще се окаже стабилен и сигурен избор.
Купи сега

4. Хубав алкохол


Да подарите пластмасово шише (или тубичка) с ракия или вино на най-добрия си приятел може да бъде много симпатично. Така обаче рискувате неволно да го наречете “алкохолик” и малко или много да го засегнете. Хубавият алкохол за сметка на това показва отношение към детайлите. С една бутилка висококласно уиски можете да подарите на своя най-добър приятел не едно, а множество чудесни преживявания. По този начин ще му покажете, че го цените високо, така, както той би трябвало да цени себе си. Защото, ако човек държи на себе си, ще иска да консумира само първокласни питиета. Разбира се, ако вашият приятел не е привърженик на алкохола, това може би не е най-добрият избор. Въпреки това обаче класното питие би могло да изненада както вас, така и него самия.
Купи сега

5. Книга


Добрата книга е като доброто питие. Тя може да ни потопи в цял един свят и в същото време да ни бъде полезна в истинския. Книгата е интелектуален подарък. Именно затова, когато подарите точната книга на своя приятел, вие му показвате, че цените неговия ум. Разбира се, ако вашият приятел не е сред най-големите читатели, книжното тяло вероятно просто ще се нареди в библиотеката (в най-добрия случай) и ще събира прах. Улучите ли книгата обаче, неволно може да въвлечете своя приятел в нейните страници и да му подарите часове невероятни и всепоглъщащи въображеми приключения. Естествено, това могат да бъдат приключенията на главния герой, но ще бъдат преди всичко собствените приключения на читателя.
Купи сега

6. Часовник


По-рано ви обърнахме внимание на това, че дори и да му подарите най-невероятния часовник, ако вашият най-добър приятел предпочита китките си свободни, това може да се окаже неподходящ избор. Няма да си противоречим, но искаме да насочим мислите ви в друга посока. В случай че сте попаднали на точния модел, може да се окаже, че вие сте причината приятелят ви да започне да носи часовници. Часовникът е един от може би най-мъжките аксесоари. Добре подбран, той стои едновременно елегантно и тежко на ръката на мъжа. Часовникът казва на околните: “аз ценя времето си и съм винаги в крак с него”. Разнообразието от възможности наистина е много голямо. Ако не можете да подберете подходящ модел с оглед на стила на своя приятел обаче, ви съветваме да се насочите към класическите варианти.
Купи сега

7. Колан


Коланът е просто задължителен елемент от мъжкото облекло. В този ред на мисли това не е просто аксесоар. Той държи не само панталона, но и ризата на един мъж на точното място. В същото време може да подчертае или да прикрие неговото телосложение по фин и елегантен начин. Коланите обаче са си консуматив. Всички те постепенно се износват с времето. И макар че в немалко от случаите износеният колан всъщност е изключително елегантен, да снабдите гардероба на своя най-добър приятел с алтернативи, винаги е добър избор. Елегантният колан със сигурност ще му влезе в употреба, било то и само по специални поводи. Той може да се окаже тъкмо онова, което липсва на сватбарския му костюм например. Коланът не е просто полезен инструмент – той е акцентен аксесоар, който представлява ключов компонент от външния вид на един мъж.
Купи сега

8. Планер и химикал


Заетото ежедневие на мъжа налага той да организира времето си подобаващо. Именно затова комплектът от планер и химикал може да се окаже един от най-добрите подаръци за вашия най-добър приятел. Това е подарък, който залага преди всичко на своята полезност. В съвременния свят обаче дигиталните планери често се оказват по-удобни от аналоговите. Именно затова комбинацията от планер и химикал може да се превърне в по-скоро лайфстайл подарък. Ако вашият приятел има вкус за класическото и си пада малко ретро, хартията и мастилото със сигурност ще го зарадват. Планирането в тефтер всъщност показва различен тип отношение както към писането, така и към ангажиментите. Добрият планер обаче ни помага не просто да организираме задачите, но и мислите си. Именно затова, ако подарите нещо подобно на своя човек, вие на практика му подарявате време за себе си.
Купи сега

9. Риза


Какво стои по-добре на гърба на един мъж от елегантната риза? Ризата е един от най-класическите мъжки подаръци и това не е случайно. От една страна, никога не може да имате достатъчно ризи. Дори и гардеробът ви да е пълен, новото попълнение просто ще го разшири. От друга страна, когато подарите точната риза на своя приятел, вие ще му покажете, че познавате стила и вкуса му. В същото време ще демонстрирате, че се грижите за него, като се грижите за външния му вид. Именно това превръща ризата в един от най-универсалните и същевременно лични подаръци. Когато подбирате модела обаче, внимавайте със стила, материите и цветовете. Заложете на високото качество или пък се насочете към нещо, което вашият приятел никога не би си купил. Не знаете колко точно може да го зарадвате с подобна изненада.
Купи сега

10. Персонализирана чаша


Персонализираните подаръци винаги са страхотен избор. Ако вашият най-добър приятел е привърженик на определен тип питие, персонализираната чаша може да се окаже един от най-добрите подаръци. Съществуват множество чаени, кафени, разноалкохолни и какви ли още не модели. Ако познавате ритуалите на своя приятел, значи съвсем спокойно можете да му осигурите нова любима компания за сутрешното кафе или вечерното питие. Персонализираната чаша може да покаже лично отношение, остроумие и закачливост. В същото време обаче тя си остава изключително практичен подарък, който винаги може да влезе в употреба. Освен това обаче тя притежава и комбинираните свойства на картичката. На нея можете да отправите всевъзможни послания към своя най-добър приятел. Именно затова си помислете дали искате да му споделите нещо мило, или пък искате да се пошегувате с него. И двата варианта могат да се окажат чудесен избор.
Купи сега

11. Стоманена бутилка


В забързаното си ежедневие човек не бива да пропуска да приема достатъчно количество течности. Стоманената бутилка е лесен начин да си напомните да пиете освежаващи напитки. Тези продукти станаха особено популярни напоследък. Благодарение на тях можете винаги да имате под ръка горещо кафе или чай, но също и леден и освежаващ сок, вода или нещо друго. Това е един от най-добрите приятели, с които можете да снабдите най-добрия си приятел по време на спорт. Дори и той да не е привърженик на спорта, би било чудесно да разполага с удобна стоманена бутилка, която да го присеща за вас. Те са подходящи както за работен ден в офиса, така също и за приятна разходка сред природата. Предложенията на пазара в момента са изключително разнообразни, така че със сигурност ще намерите нещо подходящо.
Купи сега

12. Спортен сак


Ако вашият човек е привърженик на спорта, със сигурност се нуждае от подходящ спортен сак. Много от спортните активности изискват сериозна и обемна екипировка. Именно затова спортистите се нуждаят от подходящо средство за съхранение и транспорт на съответната екипировка. Без значение е за какъв спорт става въпрос. Подходящият спортен сак винаги е добър подарък за запаления спортист. Не бива да се пренебрегва обаче и фактът, че спортният сак може да се превърне в просто стилен пътен сак. Ако вашият приятел си пада по пътешествията, това може да се превърне в един от най-практичните подаръци, които можете да му направите. Когато правите своя избор, помислете внимателно за обема и отделенията. Помислете от какво се нуждае вашият приятел и действайте смело.
Купи сега

13. Маратонки


Оставаме в спортната тема. Повечето спортове изискват подходящи спортни обувки. Именно затова винаги можете да обуете своя най-добър приятел в нов чифт маратонки. Разбира се, ако той самият практикува определен спорт, със сигурност ще има специфични потребности. От тях ще зависят различните маратонки, от които той би се нуждал. Ако вашият човек е привърженик на различните видове бягане, на дългите разходки или на друг тип интензивни активности, добрите маратонки могат да се окажат повече от чудесен приятел. Дори обаче да не става въпрос за спортен човек, комбинацията от комфорт и стил, която много от съвременните чифтове могат да ви предложат, в никакъв случай не е за пренебрегване.
Купи сега

14. Интересни чорапи


Както сте забелязали, насочваме ви към възможности за подарък от различен порядък. Ако става въпрос за по-малък повод, вероятно ще предпочете да се насочите към по-малък подарък. Чифт интересни чорапи обаче можете да подарите на скъпите си хора и без никакъв повод. Ходите си по улицата и очите ви се спират на чорапи, които крещят името на вашия приятел. Няма да го мислите, ами ще действате, разбира се! Те са свежи, много често забавни, но в същото време остават стилни и атрактивни. И естествено, ще зарадват всекиго. Все повече хора се оказват направо обсебени от разнообразните модели чорапи, които се предлагат на пазара в последно време. Ако вашият приятел е сред тях, това може да се окаже един от най-добрите подаръци, които можете да му направите. Става ли въпрос за по-голям повод обаче, опцията си остава налице. Винаги можете да комбинирате друг по-специален подарък с чифт свежи и интересни задачи. Или пък просто да залеете най-добрия си приятел с десет чифта… Гарантираме ви, че ще го изненадате.
Купи сега

15. Безжични слушалки


Всеки човек обича да слуша музика. Средствата, с които можем да правим това обаче, постоянно се усъвършенстват. Съвременните безжични слушалки за върха на музикалните технологии в момента. Те могат да предложат на един човек някои наистина невероятни звукови приключения. В много от случаите това се случва, докато позволяват пълното откъсване от околния свят. И то на най-различни цени. На пазара в момента се предлагат множество различни модели. Именно затова сме сигурни, че можете да попаднете на нещо, подходящо за своя приятел. Безжичните слушалки са технологични, в повечето случаите изключително елегантни и разбира се интригуващи. Ако вашият приятел е привърженик на музикалните преживявания, това определено е един от най-добрите подаръци. И дори не е нужно вашият човек да не разполага с безжични слушалки. Винаги можете просто да му помогнете да премине на следващото ниво.
Купи сега

16. Топка за игра


Както ви споменахме по-рано, няма мъж, който да не обича игрите. А кои игри са по-популярни и увлекателни от игрите с топка? Те неслучайно са се утвърдили като класически. Винаги е изключително забавно да манипулираш бързо движещ се предмет. Без значение е дали това се случва с крак, ръка, глава или друга част от тялото ви. Всички подрастващи момчета минават през различните спортове, в които участва топката. Именно затова с подходящата топка бихте могли да припомните детството на своя най-добър приятел. Припомнете си кой е бил любимият ви спорт – футбол, баскетбол, волейбол или нещо друго. Спортната екипировка във всички тези спортове със сигурност се е усъвършенствала от последния път, в който сте ги практикували. А ако вашият приятел все още е привърженик на някой от класическите спортове, няма какво да ви обясняваме. Само си представете – последният модел футболна топка на пазара или пък топка с автограф от любимия футболист. Яко, нали?
Купи сега

17. Дартс


Не е нужно някога да сте играли дартс, за да се забавлявате със стреличките и мишената. Това вероятно никога не ви е хрумвало. Дартсът обаче е свеж, забавен и разнообразен подарък, който може да изненада най-добрия ви приятел. Играта е различна и изключително увлекателна. Освен това тя носи в себе си и състезателен елемент, което, разбира се, винаги е интригуващо. Ако подарите дартс на своя най-добър приятел, вероятно ще прекарате цялата нощ в стремеж да спечелите най-много точки. В процеса дори ще се окаже, че сте развили точността и прецизността си. Най-важното обаче е, че ще сте прекарали времето си повече от приятно, и то в добра компания. Дартсът освен това винаги е страхотен icebreaker, от който както вие, така и вашият човек можете да се възползвате.
Купи сега

18. Шах


В случай че предпочитате нещо по-статично, безопасно и интелектуално обаче, можете да се насочите към шаха. Вашият приятел може би не е най-големият фен на летящите предмети, които могат да надупчат стената или вратата му. Със сигурност обаче, ако обича да използва мозъка си, шахът е един от най-добрите избори. Играта изисква време и търпение, но за сметка на това е изключително увлекателна и може сериозно да ви запали. Шахът развива мисленето и в същото време ви позволява да се усъвършенствате заедно с партньора си. Дори и вашият приятел никога да не е практикувал, достатъчно е само да има афинитет към различните видове игри, за да се зарадва на подаръка си. В крайна сметка шахът е една от най-старите стратегически игри. Това, че е останал актуален до наши дни обаче, в никакъв случай не е случайно. На пазара се предлагат множество различни модели, така че в зависимост от повода, можете да подберете и нивото на съответния продукт. Луксозният и стилен шах обаче може да се превърне в различен и същевременно изключително класен подарък.
Купи сега

19. Пъзел


Ако вашият най-добър приятел има отношение към детайлите, пъзелът със сигурност ще бъде един от най-добрите подаръци за него. Нареждането на един пъзел си е цяло приключение. И в зависимост от свободното време, може да се превърне в проект, който да прави компания на човека дни, седмици или дори месеци наред. Няма нищо по-удовлетворително от крайния резултат обаче. Всеки, който е редил пъзел, знае, че цялата мъка и проявено търпение всъщност се възнаграждава богато. Да видиш цялостна картината, която парче по парче си редил неопределим брой часове наред, е повече от страхотно. Пъзелът е подходящ подарък за хора с напрегнато ежедневие, които имат нуждат да отделят малко повече време за себе си. В същото време обаче това трябва да бъдат хора, въоръжени с достатъчно търпение и воля да не се отказват. Дори и да ви се струва, че вашият приятел не е сред тях обаче, подходящият пъзел може да разкрие и пред него самия неподозирани качества на личността.
Купи сега

20. Телескоп


Дори и вашият приятел да не е най-големият фен на астрономията, един телескоп винаги може да се окаже страхотна изненада. С него вие можете да отворите очите на човек за неподозирания всеобхват на света извън познатото. Звездното нощно небе винаги е изпълнено с магнетични сили, които могат да запалят всекиго. Необходимо ви е само подходящото средство, за да ги разкриете. На пазара се предлагат множество различни модели катко за прохождащи, така и за напреднали звездобройци. Вие сами ще прецените нивото на своя приятел. Ако той самият вече разполага с подходящ телескоп обаче, нови лещи или други актуални аксесоари също могат да се окажат чудесен избор. Винаги можете да надградите наличното. Въпросът обаче е да познавате достатъчно добре хобито и оборудването на своя човек.
Купи сега

21. Гейминг сет


Игрите, които играем, могат да имат множество различни измерения. Така или иначе обаче съвременният свят е доминиран преди всичко от виртуалните пространства. Именно затова много мъже на всякакви възрасти са запалени по гейминга. Ако вашият приятел е сред тях, просто няма как да не се зарадва на един нов гейминг сет. Винаги можете да актуализирате един от всички гейминг аксесоари, с които всеки уважаващ себе си геймър се е оборудвал. По-добрите клавиатура, мишка, слушалки и какво ли още не обаче никога няма да бъдат върнати обратно. Светът на технологиите е осеян с непрекъснати иновации. Именно затова можете да помогнете на своя приятел да бъде в крак със съвремието си. Проучете пазара внимателно. Бъдете наясно от какво точно се нуждае вашият човек, и след това се подгответе да станете свидетели на най-голямата усмивка.
Купи сега

22. Машина за газирана вода


Търсите нещо различно? Машината за газирана вода е подарък, възможността за който надали е минавала през ума ви. Ще се изненадате обаче колко страхотен избор може да бъде тя. Дори и вашият приятел да не е най-големият привърженик на газираната вода, силно вероятно е привърженик на газираните напитки. С подобен инструмент можете да превърнете обикновената вода в газирана. След това обаче ви остава възможността да добавите всевъзможни вкусове. Има по нещо за всеки, така че всичко е въпрос на желание. През лятото няма нищо по-освежаващо от приятните балончета на студената напитка. Комбинациите са наистина неизброими. Ако вашият приятел е привърженик на летните лимонади или пък разнородните коктейли, защо не му предоставите възможността да си прави такива по всяко време? Няма по-добро средство за постигането на подобни желания от машината за газирана вода.
Купи сега

23. Уред за палачинки


Макар и фразата да е клиширана, това не я прави по-малко вярна – закуската е най-важното хранене за деня. Само си представете да можете да подарите на своя най-добър приятел най-доброто начало на всеки възможен ден. Е, с подходящия уред за палачинки можете да го направите, защото кой не обича палачинки? Този инструмент може да осигури на всеки човек бърза, лесна, удобна и вкусна закуска. С негова помощ всичко, което трябва да подготвите, е сместа. След това палачинките излизат съвършени една по една и бързо скачат в чинията ви. А от нея, разбира се, директно в устата. Готварските уреди далеч не са подходящ подарък само за дамската аудитория. Ако вашият най-добър приятел има вкус към кулинарията, и то особено към сладкишите, уредът за палачинки може да се окаже просто страхотна изненада.
Купи сега

24. Козметичен комплект


Не само жените се грижат за външния си вид и състоянието на кожата и косата си. Мъжът също трябва да си отделя подобаващо внимание, за да изглежда и преди всичко да се чувства добре. Като подарите на своя най-добър приятел подходящ козметичен комплект, вие му показвате, че ви е грижа за него. Именно защото ви е грижа за него, искате и той самият да се грижи за себе си. Различните комплекти могат да включват какво ли не. Сред най-популярните продукти осигуряват грижа за кожата, лицето, тялото, косата и брадата. Ако вашият приятел се поддържа редовно, ще знаете точно от какво се нуждае. В случай че подобни навици му липсват обаче, просто няма как да сбъркате. Дори и първоначално да ви се противи, ви гарантираме, че впоследствие ще ви бъде благодарен, че сте направили брадата му по-мека и благоуханна например. Действайте със замах и не го мислете прекалено.
Купи сега

Рейтинг
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА BESTO.BG

Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! БЕЗПЛАТНО Е 😉

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Опитахме се да покрием всичко най-важно, но е много вероятно да сме пропуснали нещо, затова сте тук вие, да ни поправите. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, препоръчайте продукт, който използвате, или просто ни напишете какво ви беше най-полезно да прочетете.

Всеки коментар е изключително ценен както за нас, така и за всички потребители.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!